Into the Badlands scoort tweede seizoen op AMC

Door Jesse op 10 maart 2016 om 17:24 in Renewed 2 | 516

Kabelnetwerk AMC heeft dinsdag aangekondigd dat martial arts drama Into the Badlands een tweede seizoen krijgt. De serie keert in 2017 terug voor 10 gloednieuwe afleveringen.

Into the Badlands scoort tweede seizoen op AMC

AMC liet in een statement weten dat gemiddeld slechts twee shows het beter deden in hun eerste seizoen dan Into the Badlands. De serie trok gemiddeld 5,6 miljoen kijkers per aflevering.

'Into the Badlands heeft bewezen one of a kind te zijn met haar authentieke blik op martial arts en visuele cinematografie,' vertelt Charlie Collier, netwerkbaas van AMC, SundanceTV en AMC Studios. 'Het team van showrunners, producers, cast en crew hebben een prachtige wereld geschapen en we hebben zin om er meer tijd in door te brengen.'

'We kunnen ons moeilijk voorstellen dat er een ander netwerk is dat dapper genoeg is om zo'n soort show op te pakken,' vertelden showrunners Alfred Gough en Miles Millar in een statement. 'We willen AMC heel erg bedanken voor het vertrouwen dat ze ons gegeven hebben.'

Wat vind jij van de renewal? Laat het ons weten!


Reacties (2)

Geplaatst op 10 maart 2016 om 17:39

Goede serie, kan niet wachten tot het weer begint..

Geplaatst op 10 maart 2016 om 21:11

Een paar maanden geleden had de hoofdrolspeler al verklapt dat er een 2e seizoen zou komen. Maar ben er ook erg blij mee.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten