Gotham krijgt derde seizoen van Fox

Door Jesse op 17 maart 2016 om 02:22 in Renewed 3 | 756

Fox heeft Batman prequel Gotham officieel vernieuwd voor een derde seizoen, dat eind september in première zal gaan.

Gotham krijgt derde seizoen van Fox

'Je hebt een speciaal team nodig om de verhalen van Gotham te vertellen,' vertelt David Madden van Fox in een statement. 'De laatste twee seizoenen hebben de Gotham mythologie nieuw leven ingeblazen met diepte, emotie en drama. De enorm getalenteerde cast heeft de iconische karakters herschreven voor een nieuwe generatie en we kunnen alleen maar trots zijn up hun werk.'

Naast het nieuwe seizoen was er nog meer Gotham-nieuws. Paul Reubens krijgt namelijk een gastrol in een opkomende Gotham aflevering. De acteur zal Elijah Van Dahl spelen, de vader van Penguin.

Gotham is de derde serie gebaseerd op DC Comics die een renewal scoort dit jaar. Hiermee treedt de serie in de voetsporen van Arrow en The Flash. Het is waarschijnlijk dat ook Supergirl een nieuw seizoen krijgt. Het derde seizoen van Gotham zal 22 afleveringen tellen.

Wat vind jij van de renewal van Gotham? Laat een reactie achter met jouw mening!


Reacties (3)

Geplaatst op 17 maart 2016 om 12:46

Super nieuws! :grinn:

Geplaatst op 17 maart 2016 om 16:38

Erg blij mee. Meeste mensen verglijken deze serie altijd met de superhelden series van The CW en Supergirl, maar ik vind Gotham veel 'volwassener' en gelukkig betekent een derse seizoen ook zo goed als zeker een vierde, dus nog 44 afleveringen erbij :woo:

Geplaatst op 17 maart 2016 om 18:47

Gotham is veel kijkers kwijtgeraakt met het vrij middelmatige debuut seizoen. Dit is onwijs jammer want het 2e is zoveel beter!

Supergirl zal vast een nieuw seizoen krijgen maar als CBS puur naar kijkcijfers zou kijken zouden ze dit niet krijgen. DC wil deze serie gewoon op TV houden. Dit heeft Marvel destijds ook met shield gedaan al zullen ze dat zelf niet bevestigen.

Persoonlijk heb ik hier geen probleem mee want zowel Shield als Supergirl kijken lekker weg..

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags