New Girl krijgt zesde seizoen van Fox

Door Jesse op 12 april 2016 om 22:49 in Renewed 2 | 595

Nick, Winston, Jess, Cece en Schmidt hebben naast de aanstaande bruiloft nog een reden om feest te vieren: Fox laat New Girl volgend jaar namelijk officieel terugkomen voor een zesde seizoen.

New Girl krijgt zesde seizoen van Fox

Bij de renewals van Rosewood en Lucifer vorige week gaven wij al aan New Girl volgend jaar terug te verwachten, en Fox heeft dat vandaag voor ons bevestigd. De ratings zijn wel lager dan vorig jaar: de serie scoort nu een 1,2 waar vorig jaar een 1,3 gescoord werd.

'Elk netwerk moet streven naar wat bedenker Liz Meriwether bereikt heeft met New Girl,' vertelt Dana Walden van Fox in een statement. 'De serie is creatief nog altijd even sterk en wij kijken nu al uit naar de volgende hilarische gebeurtenissen in de levens van deze karakters.'

Dit seizoen van New Girl liep wat anders dan normaal. De première was namelijk niet in september, zoals gebruikelijk, maar pas in januari. Ook verliet Zooey Deschanel de serie voor vijf afleveringen terwijl ze met zwangerschapsverlof was, en Megan Fox viel voor haar in. Ten slotte keert Damon Wayans Jr. terug voor de finale van dit seizoen.

Wat vind jij van de renewal van New Girl? Zie je de serie volgend jaar graag terug?


Reacties (2)

Geplaatst op 13 april 2016 om 08:42

Leuk! Ik blijf de serie grappig vinden :D

Geplaatst op 13 april 2016 om 13:43

Mooi, ik geniet vooral van Winston dit seizoen :burst:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags