Containment wordt bedwongen door The CW

Door Jesse op 13 mei 2016 om 03:23 in Cancelled 3 | 615

Noem het een annulering, noem het een limited series die na één seizoen eindigt. Hoe dan ook: Containment keert volgend jaar niet terug voor een tweede seizoen.

Containment wordt bedwongen door The CW

De beslissing werd donderdagavond gepubliceerd nadat het netwerk bekendmaakte drie nieuwe series op te pakken voor volgend seizoen en daarnaast Supergirl over te nemen van CBS. Dit betekent dat The CW volgend seizoen 15 gescripte series heeft, terwijl ze hier wekelijks maar 10 uur geprogrammeerd hebben staan. Dit is een mogelijke reden voor de annulering van Containment.

Containment volgt een epidemie die uitbreekt in Atlanta. De epidemie resulteert in quarantainezone en degenen die zich daarin bevinden zijn gedwongen om te vechten voor hun leven. Dit drama vertelt verhalen over geliefden die gescheiden raken en hoe de gemeenschap binnen de zone de devaluatie van de mens in werking zet, maar tegelijkertijd ook de plek is waar onwaarschijnlijke helden opstaan.

Wat vind jij van Containment en haar annulering? Laat het ons weten!


Reacties (3)

Geplaatst op 13 mei 2016 om 08:12

Was er nog niet aan begonnen, laat hem nu voorlopig links liggen. Misschien dat ik hem oppak aan het einde van het seizoen als het een afgerond einde heeft.

Geplaatst op 13 mei 2016 om 08:26

Ik had alleen aflevering 1 gezien, niet 1...2...3 super boeiend, maar aardig begin. Ga alleen verder kijken als het een gesloten einde heeft

Geplaatst op 13 mei 2016 om 11:03

Heb alleen een stuk van de pilot gezien. Sprak me niet aan.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten