Fox' Sleepy Hollow graaft vierde seizoen op

Door Jesse op 13 mei 2016 om 21:09 in Renewed 4 | 703

Sleepy Hollow krijgt een vierde seizoen van Fox, ondanks de matige ratings en het verlies van een van haar sterren eind van dit seizoen.

Fox' Sleepy Hollow graaft vierde seizoen op

Fox kondigde het nieuws vrijdag aan, waarmee het de speculatie dat 20th Century Fox TV de serie zou helpen redden bevestigt. Sleepy Hollow is het laagst gerate drama (afgezien van eerstejaars) op het netwerk, met een gemiddelde rating van 0,8 die slechts stijgt naar een 1,4 in de week daarop.

De renewal zorgt ervoor dat Sleepy Hollow meer dan 60 afleveringen krijgt verdeeld over vier seizoenen, wat het een aantrekkelijke kandidaat maakt voor syndicatie of een eventuele pickup bij een streamingdienst. Het is nog niet bekend hoeveel aflevering het nieuwe seizoen zal gaan tellen.

Sleepy Hollow is een moderne, bovennatuurlijke thriller gebaseerd op The Legend of Sleepy Hollow. De serie volgt Ichabod Crane als partner van Sleepy Hollows vrouwelijke sheriff in de strijd om mysteries op te lossen tussen goed en kwaad.

Wat vind jij van de renewal van Sleepy Hollow? Laat een reactie achter met je mening!


Reacties (4)

Geplaatst op 14 mei 2016 om 10:55

Goed nieuws, vindt het nog steeds een van de leukere shows!

Geplaatst op 14 mei 2016 om 10:59

Hier wordt er ook nog steeds met plezier naar gekeken, maar ik ben benieuwd hoe ze verder zullen gaan zonder Abbie.

Geplaatst op 15 mei 2016 om 09:38

Bedankt voor de spoiler :monclosed:

Geplaatst op 16 mei 2016 om 04:52

Leuk nieuws.. Net zoals vorig jaar niet verwacht. Hier ook bedankt voor de spoiler. Alles van na de break moet ik nog bekijken:D

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten