Damien eindigt als gevolg van helse ratings

Door Jesse op 21 mei 2016 om 19:44 in Cancelled 3 | 578

A&E heeft gisteren aangekondigd dat Damien geen tweede seizoen zal krijgen van het netwerk.

Damien eindigt als gevolg van helse ratings

Damien ging in première met een helse rating van 0,3 en trok 753.000 kijkers, wat zelfs voor een netwerk als A&E erg laag is. Het netwerk heeft na het eerste seizoen dus besloten om de stekker eruit te trekken.

Damien gaat over de jongen uit de film The Omen, Damien Thorn. Damien Thorn is nu volwassen en wordt achtervolgd door de gebeurtenissen uit zijn verleden. Hij wordt het slachtoffer van diverse macabere gebeurtenissen en zal tenslotte zijn echte lot moeten aanvaarden als de Antichrist.

Executive producer Glen Mazzara kondigde het nieuws aan op Twitter. 'Met pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Damien geen tweede seizoen krijgt,' schreef hij. 'We willen al onze geweldige fans bedanken. We vinden het jammer dat we het verhaal niet kunnen afronden. We hebben ons best gedaan.'

Wat vond jij van Damien? Had het volgens jou een tweede kans verdiend?


Reacties (3)

Geplaatst op 22 mei 2016 om 18:33

Ik heb t/m afl. 5 gekeken, daarna in de ijskast gezet. Ik vind het dus niet erg dat deze gecanceld wordt. Miste de beklemmende sfeer die bij dit genre hoort, zoals dit wel is bij The Omen. Mocht het een afgerond einde hebben dan kijk ik misschien de laatste afleveringen nog.

Geplaatst op 23 mei 2016 om 17:11

Ik vind het jammer!

Geplaatst op 2 juli 2016 om 15:32

terecht, dit was dan ook zeer slecht.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags