Baby Daddy krijgt een zesde seizoen

Door Jesse op 2 juli 2016 om 19:50 in Renewed 2 | 573

Freeform heeft comedyserie Baby Daddy vernieuwd voor een zesde seizoen. De serie keert volgend jaar terug met splinternieuwe afleveringen.

Baby Daddy krijgt een zesde seizoen

Baby Daddy doet het goed bij het jonge publiek van Freeform. De comedy trok tijdens haar laatste aflevering 351,000 kijkers tussen de leeftijd 18-34 in de live+3, waarmee de serie op de zesde plaats komt te staan wat betreft gescripte kabelcomedy's.

'De lijn tussen vrienden en familie wordt zo prachtig aangekleed in Baby Daddy. Je kunt er altijd op rekenen dat de Wheelers voor zowel humor als emotionele momenten zorgen,' aldus Karey Burke, VP van Freeform.

Baby Daddy volgt het leven van de 23-jarige Ben. Ben had anderhalf jaar geleden een onenightstand met verregaande gevolgen. Hij blijkt bij de vrouw, die intussen ter dood werd veroordeeld, een kind verwekt te hebben. Plots moet hij zich ontfermen over zijn zeven maanden oude dochtertje.

Met dit nieuwe seizoen zal Baby Daddy de 100 afleveringen halen. Wat verwacht jij van deze mijlpaal? En ben je blij met het nieuwe seizoen>? Laat het ons weten!


Reacties (2)

Geplaatst op 2 juli 2016 om 21:38

soms best een aardige serie, leuk voor tussendoor

Geplaatst op 4 juli 2016 om 22:36

:ok::ok::ok::ok:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten