Teen Wolf stopt na zesde seizoen

Door Jesse op 24 juli 2016 om 00:38 in Cancelled 2 | 2674

MTV-serie Teen Wolf zal eindigen na haar zesde seizoen. De serie zal daarmee haar run in 2017 met de 100ste aflevering afsluiten.

Teen Wolf stopt na zesde seizoen

Het zesde en laatste seizoen van de serie start in november, met een supersized seizoen van wel 20 afleveringen. Ook heeft MTV tijdens Comic-Con een trailer gedebuteerd, die onderaan dit bericht terugvindt.

'Teen Wolf is een fantastisch avontuur geweest,' vertelde showrunner Jeff Davis tijdens het panel in San Diego. 'Een die de harten van vele fans veroverd heeft. We zijn deze fans dan ook eeuwig dankbaar voor de steun die we de afgelopen jaren hebben mogen ervaren en we kijken uit naar het laatste, bijzondere avontuur.'

Teen Wolf gaat over de jonge Scott McCall. Als hij wordt gebeten door een weerwolf, verandert hij er zelf in een. Nu mag je in de puberteit wat extra haargroei verwachten, maar bij Scott loopt het de spuigaten uit. En alsof volwassen worden nog niet erg genoeg is, wordt hij nu ineens op de hielen gezeten door weerwolfjagers. Het drama wordt helemaal compleet als een van de weerwolfjagers de vader van zijn nieuwe vriendinnetje blijkt te zijn, want romantiek mag natuurlijk niet ontbreken.

Wat vind jij van de aankondiging van het laatste seizoen?


Reacties (2)

Geplaatst op 25 juli 2016 om 11:43

Erg jammer! Een leuke serie.
Het is wel denk maar goed dat ze stoppen. Ze kunnen het niet nog verder uitmelken.

Geplaatst op 29 juli 2016 om 21:38

Ben benieuwd hoe ze het gaan afronden :grinn:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags