Mistresses eindigt na vier seizoenen

Door Jesse op 10 september 2016 om 18:08 in Cancelled 3 | 2298

Mistresses stopt ermee. De zomersoap zal niet terugkeren voor een vijfde seizoen.

Mistresses eindigt na vier seizoenen

Mistresses ging over vier vrouwen die navigeren door het leven, seks en relaties. Het vierde seizoen kwam eerder deze week ten einde, maar nu blijkt dat de laatste aflevering van dit seizoen ook gelijk de laatste van de hele reeks is.

Toch kwam de annulering niet zomaar ineens uit de lucht vallen. Mistresses begin in 2013 en had vier seizoenen die elk 13 afleveringen telden. Het eerste seizoen wist een stabiel aantal van 4,4 miljoen kijkers vast te houden, met zelfs een stijging in cijfers tijdens het tweede seizoen. De ommekeer vond plaats in het derde seizoen, waar de cijfers drastisch verminderden. Het meest recente seizoen zette die trend voort en had haar slechtst bekeken aflevering ooit met 2 miljoen kijkers.

Vind jij het jammer dat Mistresses stopt? Laat ons weten waarom!


Reacties (3)

Geplaatst op 13 september 2016 om 17:12

Erg jammer, maar had het niet anders verwacht.

Geplaatst op 17 september 2016 om 10:53

Oi. Dat is wel jammer, ik zag het ook wel aankomen, maar had toch wel iig een gesloten einde verwacht met mogelijke terugkeer van Alyssa Milano. Teleurstellend dit :(

Geplaatst op 25 oktober 2016 om 16:24

Het laatste seizoen vond ik ook zeer zeker het minste. Vond het soms erg afgeraffeld overkomen. Had het wel zien aankomen al was ik ook nog steeds aan het uitkijken naar een terugkeer van Alyssa.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten