Volledige seizoenen voor Bull, Kevin Can Wait en MacGyver

Door Jesse op 17 oktober 2016 om 19:28 in Renewed 1 | 895

CBS heeft volledige seizoenen besteld van Bull, Kevin Can Wait en MacGyver, waardoor het drietal ieder op 22 afleveringen komt.

Volledige seizoenen voor Bull, Kevin Can Wait en MacGyver

De pickups zaten er al aan te komen, want alle drie de series doen het best goed in de ratings. Bull scoort een 1,9 met 14,06 miljoen kijkers en staat derde op de lijst met best bekeken nieuwe dramaseries, onder This Is Us van NBC en Lethal Weapon van Fox, die beide al een volledig seizoen gekregen hebben.

Kevin Can Wait is de best bekeken nieuwe comedyserie dit seizoen met een rating van 2,4 die samengaat met 10 miljoen kijkers. MacGyver doet het ook zeker niet onaardig op de vrijdag met een rating van 1,3 en bijna 9 miljoen kijkers.

'We zijn blij dat kijkers deze drie series omarmd hebben,' vertelt Glenn Geller van CBS in een statement. 'Alle drie de series hebben een positieve invloed op ons schema gehad, vandaar dit blijk van vertrouwen'

Bull is geïnspireerd door het begin van de carrière van Dr. Phil McGraw, de grondlegger van één van de meest vernieuwende rechtbank adviesbureaus.

Kevin is net met pensioen en hij kijkt uit naar de vrije tijd die hij met zijn familie (maar vooral vrienden) kan doorbrengen. Wanneer zijn oudste dochter aankondigt dat ze stopt met school om haar verloofde te ondersteunen, weet Kevin dat hij ze beide in huis moet nemen om haar op school te houden. De pret moet even wachten, want aan zijn nieuwe familie heeft Kevin zijn handen vol.

MacGyver volgt de twintiger MacGyver die een clandestiene organisatie opzet waar hij zijn talent voor problemen oplossen combineert met het voorkomen van rampen.


Reacties (1)

Geplaatst op 18 oktober 2016 om 10:36

Goed om te zien dat ze ook slechte series de kans geven om te verbeteren....0_0

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten