Sherlock seizoen 4 premièredatum bekendgemaakt

Door DaanHulscher op 27 oktober 2016 om 16:06 in 5 | 840

Het is nog even wachten, maar op 1 Januari 2017 zal het vierde seizoen van Sherlock van start gaan!

Sherlock seizoen 4 premièredatum bekendgemaakt

De eerste aflevering, genaamd The Six Thatchers, verschijnt op nieuwjaarsdag. Naast deze bekendmaking van BBC's Twitteraccount, verscheen er deze teaser.

Het zou zomaar kunnen dat de nieuwe afleveringen, waarin onder andere Moriarty zijn terugkeer maakt, de laatste van de serie zullen zijn. Volgens acteur Benedict Cumberbatch voelt het nieuwe seizoen als het einde van een tijdperk. Daarnaast gaat het verhaal een bepaalde richting op die niet makkelijk op te volgen is. Dit is natuurlijk spijtig om te horen voor de fans, maar belooft ook heel veel goeds voor het vierde seizoen.

Het vierde seizoen zal zoals gebruikelijk drie afleveringen bevatten. Zelf ben ik groot fan van de serie en kan ik niet wachten tot ik na een geslaagd Oud en nieuw-feest lekker aan het nieuwe seizoen kan beginnen. Kijken jullie hier ook naar uit?


Reacties (5)

Geplaatst op 27 oktober 2016 om 17:08

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (ik kan niet wachten :loveit::loveit::loveit:)

Geplaatst op 27 oktober 2016 om 17:08

Geweldig nieuws. Al veel te lang moeten wachten op dit seizoen. Geeft ons mooi nog even de tijd om de eerste drie seizoenen nog een keer te kijken.

Geplaatst op 27 oktober 2016 om 19:00

Altijd een goede hersenkraker deze serie! Laat maar weer komen.. of ik er op 1 januari al aan toe ben weet ik nog niet:D

Geplaatst op 27 oktober 2016 om 21:31

Dan maar eens met moeder de vrouw de eerste 3 seizoenen (her)bekijken.
Dit is een van de beste series van de afgelopen jaren. Kijk al uit naar het 4de seizoen.

Geplaatst op 27 oktober 2016 om 23:35

Woehoeewwww, laat maar komen! :)
Al veel te lang op moeten wachten

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan