TNT bestelt vierde seizoen The Librarians

Door Jesse op 27 januari 2017 om 19:08 in Renewed 3 | 631

Kabelnetwerk TNT heeft dinsdag aangekondigd dat ze de dramaserie laten terugkeren voor een vierde seizoen.

TNT bestelt vierde seizoen The Librarians

Het bericht kwam twee dagen nadat het derde seizoen eindigde. Het vierde seizoen zal later dit jaar in première gaan, waarschijnlijk rond dezelfde tijd als de serie normaal ongeveer begint.

Seizoen 3 van The Librarians scoorde gemiddeld een rating van 0,5 en 1,8 miljoen mensen keken de serie live. Na een week, met on-demand streamingservices en DVR meegerekend, kwam de serie uit op een respectabele 0,9 en 3 miljoen kijkers.

The Librarians gaat over Flynn Carsen, boekenwurm en bibliothecaris. Als bibliothecaris heeft hij zijn uitzonderlijke kennis meermaals ingezet om de wereld te redden van ongelooflijk kwaad. Om hem bij zijn taken te ondersteunen heeft Carsen vier mensen aangenomen, Eve Baird, een zeer behendige antiterrorisme agent die de groep te allen tijde moet beschermen; Jake Stone, een oliewerker uit Oklahoma met een IQ van 190 en een ongelooflijke kennis van kunstgeschiedenis; Cassandra, een aparte, jonge vrouw met een uitzonderlijke gave voor gehoors- en gevoelshallucinaties, die met het geheugen verbonden zijn; en Ezekiel Jones, een meester in nieuwe technologieën en specialist op het gebied van klassieke misdaden. Samen moeten ze het opnemen tegen vele tegenstanders.

Fan van The Librarians? Laat ons jouw mening horen over het goede nieuws!


Reacties (3)

Geplaatst op 27 januari 2017 om 20:06

Vermakelijke serie, dus leuk nieuws :up:

Geplaatst op 1 februari 2017 om 12:56

Het blijft een leuke serie. fijn dat er nog een seizoen van komt. :ok:

Geplaatst op 1 februari 2017 om 12:56

Het blijft een leuke serie. fijn dat er nog een seizoen van komt. :ok:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten