TNT besluit over het lot van vijf series

Door Jesse op 16 december 2015 om 14:59 in Cancelled,Renewed 8 | 733

TNT heeft vandaag besloten over het lot van maar liefst vijf van haar originele series. Hieronder vind je het uitgebreide overzicht.

TNT besluit over het lot van vijf series

Gecancelled
Na een voor Sean Bean toch knappe run van twee seizoenen, ligt zijn serie Legends helaas nu toch dood in het water. Maar helaas niet alleen: TNT heeft besloten om ook Agent X en Public Morals geen nieuw seizoen te geven.

Legends deed het in haar tweede seizoen nog slechter dan in haar eerste, met gemiddeld een miljoen kijkers per aflevering. Public Morals werd niet alleen op tv uitgezonden, maar ook online vrijgegeven om het bingewatching te stimuleren. De première werd het best bekeken, maar de twee miljoen kijkers daalden snel naarmate de serie meer afleveringen uitzond. Agent X is nooit echt van de grond afgekomen, met gemiddeld 1,7 miljoen kijkers in de eerste zes afleveringen.

Renewed
Gelukkig is er ook nog goed nieuws te melden: TNT heeft namelijk ook twee series een nieuw seizoen gegeven. Dit zijn The Closer spin-off Major Crimes en The Librarians.

Major Crimes krijgt een vijfde seizoen van 13 afleveringen dat in de zomer van 2016 uitgezonden zal gaan worden.
The Librarians krijgt een derde seizoen van 10 afleveringen. De seizoensfinale van het tweede seizoen wordt op 27 december uitgezonden.

Met welke beslissingen ben je het eens? Welke niet? Laat het ons weten!


Reacties (8)

Geplaatst op 16 december 2015 om 15:46

Ik volg alleen Major Crimes, dus ik ben blij met het nieuwe seizoen!

Geplaatst op 16 december 2015 om 17:35

Weet iemand of Legends een goed slot heeft? Of eindigt dit midden in een verhaal?
Series met Sean Bean zijn geen lang leven beschoren of ze gaan door zonder hem.
Als ik deze vijf serie namen hoor, dan lijkt het niet alsof TNT ook maar 1 echte topserie heeft op het moment of hebben ze nog meer, dat beter is?

Geplaatst op 16 december 2015 om 17:43

Rizzoli & Isles is ook van TNT...is toch wel een goede serie. Of het een topserie is? Laten we het erop houden dat ik er graag naar kijk. Seizoen 2 van Legends alleen de eerste 2 afl. gezien...vond seizoen 1 wel erg leuk, maar hoe ze verder zijn gegaan in seizoen 2 vond ik niet heel geweldig de eerste 2 afleveringen, dus kon me er niet toe zetten om verder te kijken en laat deze denk ik nu maar helemaal zitten.

Geplaatst op 17 december 2015 om 08:49

Leuk nieuws van the Librarians!
Hoe flauw de serie ook is, ik kijk er met plezier naar :)

Geplaatst op 17 december 2015 om 09:31

Seizoen 1 van Legends was best goed IMO, maar seizoen 2 vind ik onnodig ingewikkeld met veel flashbacks van heden/veleden en er tussenin. Als ik dan daarnaast ook Homeland kijk dan is Legends echt heel knullig, ondanks Sean Bean (held).

Geplaatst op 19 december 2015 om 17:08

Ik kijk van TNT alleen The Librarians en ben wel blij met een nieuw seizoen.
Het leuke van The Librarians is dat het geen dure opsmuk heeft en geen moeilijk plot. De serie zet aan tot gebruik van je eigen fantasie.

Geplaatst op 14 maart 2016 om 03:26

Seizoen 2 van Legends is volgens Sean Bean 1 groot verhaal dus ik wacht denk even totdat het hele seizoen af is en binge ze dan allemaal in een paar avonden. Naar seizoen 1 keek al 'hond' dus ben al blij en zie dit 2e seizoen meer als toegift.

Met Dallas en Falling Skies geëindigd kijk ik enkel nog Last Resort en Rizzoli & Isles van TNT. Beide heerlijke zomerseries waarvan we van R&I nog 6 nieuwe afleveringen krijgen vanaf februari:p

Geplaatst op 9 augustus 2016 om 23:17

Major Crimes is leuk, maar ik vond het leuker, toen het nog The Closer was. Ik vind Mary McDonnel's nasale stem zeer irritant, evenals haar geadopteerde zoontje. De rest van de crew is nog steeds "des Closer's" dus topklasse.
Als dit stopt zal ik er geen traan om laten.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan