Taboo en Baskets terug voor nieuw seizoen

Door Jesse op 9 maart 2017 om 18:19 in Renewed 4 | 783

FX heeft nieuwe seizoenen besteld van Taboo en Baskets, zo maakte het netwerk vandaag bekend.

Taboo en Baskets terug voor nieuw seizoen

Taboo scoorde goede ratings voor FX met een rating van 0,4 en 1,33 miljoen kijkers en de serie ontving daarnaast zeer lovende recensies. Een datum voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar de verwachting is ergens in 2018.

'Het eerste seizoen van Taboo was fenomenaal, het succes op FX was te danken aan de toewijding van producers, cast en crew,' aldus Eric Schrier van FX. 'We zijn blij dat we de show mogen verwelkomen voor een tweede seizoen.'

Taboo volgt James Keziah Delaney, die in 1813 die terugkeert vanuit Afrika met veertien onrechtvaardig verkregen diamanten en revanche zoekt na de dood van zijn vader. Nadat hij geweigerd heeft om zijn familiezaak te verkopen aan de East India Company, begint hij zijn eigen handel en scheepvaartimperium op te richten en komt hij midden in een gevaarlijk spelletje tussen twee oorlogvoerende naties, Groot-Brittannië en Amerika, te staan.

Ook Baskets hoorde vandaag dat de comedyserie terug mocht keren voor een derde seizoen. Het tweede seizoen, dat momenteel uitgezonden wordt, scoort een rating van 0,2 met 500.000 kijkers. Deze cijfers verdubbelen zich in de daaropvolgende week.

In Bakersfield, Californië, wil Chip Baskets zijn droom volgen om professionele clown te worden. Nadat hij gezakt is voor een officieel diploma op de prestigieuze school voor clowns in Parijs, komt hij niet verder dan een baantje bij de lokale rodeo.

Volg jij een van of beide FX shows? Laat ons weten wat je van het nieuws van hun terugkeer denkt!


Reacties (4)

Geplaatst op 10 maart 2017 om 17:44

Ik ben erg blij met het 2e seizoen van Taboo. Duurt wel weer een hele tijd voor het zover is.

Geplaatst op 11 maart 2017 om 14:10

Yess! Blij dat Taboo verder gaat :)

Geplaatst op 28 maart 2017 om 20:57

Taboo geweldige serie blij dat ze er nog een jaarte aan vast plakken

Geplaatst op 29 april 2020 om 22:15

seizoen twee lijkt wel erg lang op zich wachten....

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten