Colony terug voor derde seizoen

Door Jesse op 15 april 2017 om 00:56 in Renewed 3 | 964

USA heeft aangekondigd dat Colony, met Josh Holloway en Sarah Wayne Callies, volgend jaar terugkeert voor een derde seizoen.

Colony terug voor derde seizoen

'Colony blijft creatief innoveren,' vertelt Chris McCumber. 'De cast en crew hebben ons publiek geraakt met thema's als humaniteit, overlevingsdrang en familie. We kunnen niet wachten om te zien wat onze helden te wachten staat in een volgend seizoen.'

Colony scoort een gemiddelde rating van 0,3 met een live publiek van 814.000. Iets lager dan het eerste seizoen, dat respectievelijk een 0,4 met 1,13 miljoen kijkers wist te behalen. De ratings van dit seizoen verdubbelen zich overigens gedurende de week die volgt na uitzending.

Colony speelt zich af in de nabije toekomst waar de stad Los Angeles bezet wordt door een buitenaardse macht. Sommigen collaboreren met de vijand, terwijl anderen zich juist proberen te verzetten. Dit laatste heeft echter een hoge prijs. Centraal staat de voormalige FBI agent Will Bowman. Om zijn vrouw Katie en de rest van hun familie te beschermen, besluit Will om te gaan samenwerken met de autoriteiten. Hij krijgt de opdracht om het snel groeiende verzet de kop in te drukken.

Het derde seizoen van Colony zal 13 afleveringen tellen. Ga jij ze kijken?


Reacties (3)

Geplaatst op 17 april 2017 om 20:39

Leuk nieuws! 2e seizoen keek ook lekker weg!

Geplaatst op 15 mei 2017 om 11:01

Ja zeer zeker!!!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags