Zesde seizoen voor Nashville in de maak

Door Jesse op 15 april 2017 om 01:29 in Renewed 1 | 677

CMT blijft lekker muzikaal met Nashville. Het netwerk heeft aangekondigd dat de serie terugkeert voor een zesde seizoen.

Zesde seizoen voor Nashville in de maak

De renewal kwam van een Facebook Live video eerder deze week. Voor dit zesde seizoen zal eerst het huidige seizoen terugkeren op 1 juni, terwijl seizoen 6 een première in begin 2018 lijkt te krijgen. Het nieuwe seizoen krijgt 16 afleveringen.

Nashville is naar CMT verhuisd na vier seizoenen op ABC. De ratings zijn zoals verwacht gedaald, maar zijn nog altijd zeer solide voor een netwerk als CMT. De serie scoort een rating van 0,2 met 909.000 live kijkers. Alleen al deze cijfers maken de serie de best bekeken ooit van het CMT, een netwerk dat niet veel mensen hebben.

Nashville gaat over Rayna James, een countrylegende die een carrière heeft die de meeste artiesten zouden benijden. Maar toch begint haar populariteit de laatste tijd achteruit te gaan. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière. Haar platenmaatschappij komt met een idee om haar populariteit weer op te krikken, maar of dit goed uitpakt...

Fan van Nashville? Laat in de reacties weten wat je van de serie vindt!


Reacties (1)

Geplaatst op 15 april 2017 om 10:54

Leuk nieuws. Kijk er nog altijd met plezier naar :grinn:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags