Suits verliest halve cast voor achtste seizoen

Door Jesse op 12 februari 2018 om 14:39 in Renewed,Castingnieuws 5 | 1558

USA heeft aangekondigd dat Suits terugkeert voor een achtste seizoen. De beslissing komt echter niet zonder prijs.

Suits verliest halve cast voor achtste seizoen

Sterren Meghan Markle en Patrick J. Adams, die er al vanaf het allereerste begin bij zijn, zullen de serie na het huidige, zevende seizoen verlaten. Markle gaat eind mei trouwen met de Britse prins Harry en het werd voor haar tijd om uit de serie te stappen. Adams kiest ervoor om de serie ook te verlaten, samen met zijn Suits-verloofde.

Om de leegte enigszins te vullen, is Dule Hill gepromoveerd naar regulier castlid, en zal hij zich volgend jaar aansluiten bij Gabriel Macht, Sarah Rafferty en Rick Hoffman, die alle drie wel terugkeren voor het achtste seizoen.

Aaron Korsh, bedenker en showrunner, had daar het volgende over te zeggen: 'Ik wil Patrick en Meghan bedanken voor hun contributies de afgelopen jaren. Ik wens ze alle goeds in de dagen die gaan komen en ze zullen altijd lid van de Suits-familie blijven.'

Seizoen 7B van Suits gaat verder op 28 maart en de finale is op 25 april. Ga jij kijken?


Reacties (5)

Geplaatst op 12 februari 2018 om 16:54

Beetje misleidende titel haha, dacht al dat er nog meer uit waren gestapt..
Ik had liever gezien dat ze met de laatste 6 de serie zouden afronden..

Geplaatst op 12 februari 2018 om 20:02

Ik schrok al! Maar ben het eens met Stevo, ze hadden het bij hierbij moeten laten..

Geplaatst op 13 februari 2018 om 17:01

Het kan ook juist goed uit pakken voor Suits. De rechtzaken tussen de rode draad van een seizoen door hadden naar mijn mening toch vaak teveel gelijkenissen. Harvey die Mike op zijn huid zit, waardoor Mike vaak weer iets geniaals uit zijn hoed toverde. Nieuwe acteurs zou wel eens verfrissend kunnen werken. Wel zal ik de chemie tussen beide karakters gaan missen.

Geplaatst op 14 februari 2018 om 17:22

Een beetje hetzelfde verhaal als bij Hawaii Five-0 (waar twee castleden weg zijn; zij het om een andere reden), en daar is het heel goed uitgepakt. Misschien hier ook. Ben benieuwd!

Avatar van Tom Tom
Geplaatst op 3 maart 2018 om 09:36

Had het eerlijk gezegd niet verwacht. Vind de serie eigenlijk nog steeds heel sterk. Best knap als je ziet hoeveel seizoenen ze al hebben en het nog steeds leuk weten te houden. Misschien is dit juist heel goed voor de serie. Aan de andere kant kan het nu ook voelen alsof er iets mist. Hopelijk blijft dat gevoel niet gedurende het nieuwe seizoen.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags