Rectify komt ten einde na vier seizoenen

Door Jesse op 10 januari 2016 om 15:27 in Cancelled 3 | 626

SundanceTV heeft afgelopen vrijdag aangekondigd dat het aanstaande vierde seizoen van Rectify tevens het laatste seizoen van de serie zal zijn.

Rectify komt ten einde na vier seizoenen

'Rectify is een verhaal dat tot leven heeft mogen komen in een tijd waar serial storytelling sterker is dan ooit tevoren,' liet Ray McKinnon, bedenker van de serie, weten in een statement. 'Naar mijn idee had Rectify op ieder moment kunnen stoppen, maar het had net zo makkelijk door kunnen gaan. Er is geen perfect einde voor dit verhaal en deze karakters. De timing van dit einde voelt goed.'

McKinnon liet ook weten SundanceTV erg dankbaar te zijn voor de creatieve vrijheid die hij van het netwerk gekregen heeft. 'Ik ben dankbaar dat ik mijn verhaal mocht vertellen zoals ik wou. Zoals het hoort.'

De productie van het laatste seizoen van Rectify begint in april 2016. Ben je tevreden dat Rectify eindigt of had je de serie nog wel door zien gaan? Laat het ons weten!


Reacties (3)

Geplaatst op 10 januari 2016 om 16:49

Las het een paar dagen terug op Facebook. Zonde. Afgelopen week het derde seizoen gekeken.
Erg sterke karakters en een mooi verhaal.

Geplaatst op 10 januari 2016 om 19:35

Beetje jammer dat Ray McKinnon (Deadwood) er zelf geen einde in ziet zitten.. Rectify is natuurlijk altijd al een heel bijzondere serie geweest en misschien pas dit er dan ook juist bij. De gevoelens die boven komen bij de hoofd personages en de zaken waarbij ze moeten leren leven verdwijnen natuurlijk niet 1 2 3..

Geplaatst op 25 oktober 2016 om 16:20

Het is een serie die totaal anders is dan de meeste series die te zien zijn. Heel goed verhaal, sterk spel en laat zien dat er niet altijd bloed moet vloeien om een goede boeiende serie neer te zetten. Ik ken niemand die het volgt, maar zelf ben ik al fan vanaf het begin. Jammer dat het stopt.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten