Overzicht series

Naam Synopsis
Ugly Betty Ugly Betty is een hardwerkend meisje in de mode-industrie. Het probleem alleen is dat ze niet mooi is zoals de meeste van haar collega's. Bradford Maede huurt Betty als assistente voor zijn zoon Daniel, met als enige reden dat Daniel waarschijnlijk niet met haar het bed in zal duiken. Langzaam maar zeker leert Daniel Betty waarderen voor wat ze kan en niet voor hoe ze eruitziet.
Ultimate Spider-Man Ultimate Spider-Man is het unieke avontuur van je favoriete superheld. In nieuwe verhalen moet hij grote uitdagingen aangaan en ontmoet hij nieuwe vrienden. Met veel actie en spannende avonturen. Samen met een team Marvel superhelden gaat hij de strijd aan.
Unbreakable Kimmy Schmidt Na 15 jaar in een sekte geleefd te hebben, wordt de onbreekbare Kimmy gered samen met vier andere vrouwen. Voordat Kimmy weer op de bus naar Indiana stapt, besluit ze dat het tijd is om haar leven terug te winnen. Gewapend met slechts een rugzak, lichtgevende sneakers, een paar te laat ingeleverde bibliotheekboeken en een grote prop cash van een reddingsfonds, is ze klaar om New York City te on...
Uncle Buck Uncle Buck is iemand die houdt van plezier en iemand die ietwat onvolwassen is. Nu heeft Buck een nieuwe verblijfplaats en een baan nodig. Wanneer de oppas van zijn broer stopt, neemt Buck die rol op zich. Zijn onconventionele aanpak zou hem weleens de juiste man voor de opdracht kunnen maken en zijn familie zou zomaar het antwoord op zijn problemen kunnen zijn.
Undateable De serie volgt een jong ensemble, een groep vrienden met de bijnaam Undateables, wiens levens wordt veranderd wanneer een zekere persoon hun leven betreedt.
Under the Dome Under the Dome is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Het verhaal gaat over een klein stadje in New England dat op onverklaarbare wijze is afgesloten van de rest van de wereld door een enorme, transparante koepel. Inwoners van de stad proberen te overleven in de verslechterde post-apocalyptische omstandigheden en zoeken naar antwoorden op de vraag wat en waarvoor deze barr...
Undercover Net wanneer haar leven een publiek schandaal wordt, ontdekt Maya dat haar man, de vader van haar kinderen, al jaren tegen haar liegt. Verhult hij een affaire, of is het nog erger? Zou ze veilig zijn als ze op onderzoek gaat en erachter probeert te komen wat zijn geheim is?
Undercover in Nederland Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook undercover te gaan.
Undercover Stings Realityprogramma over de gevaren waar undercoveragenten zich aan blootstellen. Deze politiemensen zetten hun leven op het spel wanneer ze criminele bendes infiltreren. Hun doel is misdaden te voorkomen, criminelen te ontmaskeren en achter slot en grendel te krijgen.
Undercovers Undercovers volgt het leven van Steven Bloom en zijn vrouw Samantha. Ze zijn al een tijdje gelukkig met elkaar en hebben een goedlopend cateringbedrijf in Los Angeles, maar kunnen wel wat meer spanning in hun leven gebruiken. Dat waren ze immers ook gewend als undercoverspion; een baan waar ze vijf jaar geleden mee gestopt zijn. Op een dag krijgen ze een erg verleidelijk aanbod...
Underemployed Underemployed volgt het leven van een groep van vijf vrienden: Sophia, Daphen, Lou, Raviva en Miles. Ze hadden allemaal grote doelen, romantische dromen en de hoop op wereldmacht op hun weg naar volwassen worden. Maar wat gebeurt er als niet alles volgens plan gaat?
Underground Underground vertelt het verhaal van een groep katoenpluk-slaven uit Georgia die een gewaagde 960 kilometer lange ontsnapping plannen. Onderweg worden zij geholpen door een geheime genootschap.
Unfabulous Unfabulous volgt het leven van de 13-jarige Addie Singer. Ze gebruikt haar muzikale talent om om te gaan met haar onhandigheid.
Unforgettable In Unforgettable staat de raadselachtige Carrie Wells centraal. Carrie is een voormalig rechercheur die gesprekken, gevoelens en elke misdaad tot in de kleinste details onthoudt. Dit is een voordeel in haar werk, maar in haar persoonlijke leven soms een vloek.
Unforgiven Stel je even voor: je hebt de helft van je jonge leven in de gevangenis doorgebracht. Na 15 jaar word je eindelijk vrijgelaten, maar dan beginnen de echte moeilijkheden pas. Want hoe bouw je na zoveel tijd in godsnaam je leven opnieuw op?
Unforgotten In Unforgotten wordt een 'koude' moordzaak van 39 jaar geleden onderzocht wanneer de beenderen van een jonge man zijn gevonden onder de fundering van een gesloopt huis.
Unhappily Ever After Unhappily Ever After gaat voornamelijk over de vader Jack Malloy. Jack is een schizofreen en heeft in zijn kelder een knuffelbeest liggen. Het knuffelbeest heet Mr. Floppy, waar Jack in zijn eigen wereld mee praat. Jack is getrouwd met Jennie en samen hebben Jack en Jennie drie kinderen: Tiffany, Ryan en Ross.
Unhitched Unhitched gaat over een 35-jarige man die is getrouwd met zijn vriendin van tijdens z'n studie. Na zijn scheiding is hij niet echt klaar voor de datingwereld.
United States of Tara United States of Tara gaat over Tara Gregson, een vrouw van middelbare leeftijd die al sinds haar kindertijd last heeft van een dissociatieve identiteitsstoornis. Ze nam hiervoor medicatie, maar stopt hiermee om te onderzoeken wat de oorzaak is van haar ziekte. Daardoor krijgt haar ziekte weer de bovenhand en komen haar drie persoonlijkheden weer naar boven: zo heb je T, een tienermeisje dat va...
University Challenge Academische quiz waar studententeams vragen moeten beantwoorden over een aantal verschillende onderwerpen.
UnREAL In UnREAL volgen we Rachel, een jonge medewerker wiens enige taak is om haar relaties met en tussen de deelnemers te manipuleren om dramatische en schandalige opnames te realiseren om zo te voldoen aan de eisen van de uitvoerend producent van het programma. Wat hier uit voort komt is een humoristisch gebeuren van ongeschreven televisie, waar het leven van een deelnemer erg wreed kan zijn.
Unscripted Unscripted gaat over drie jonge acteurs die het proberen te maken in Hollywood.
Unsere Mütter, unsere Väter Berlijn 1941: vijf vrienden nemen afscheid. Ze beloven elkaar eeuwige vriendschap. Maar geen van hen kon vermoeden hoe de oorlog hen zou veranderen. Wilhelm en Friedhelm worden naar het oostfront gestuurd. Charlotte, die heimelijk verliefd is op Wilhelm, volgt hen door zich aan te melden als verpleegster in een militair hospitaal. Greta, een zangeres, papt aan met een SS-officier. Vanuit die po...
Up All Night Reagan en haar man Chris zijn plots de trotste ouders geworden van een dochter, Amy. Kinderen krijgen stond nog niet helemaal op de planning, maar ze zijn er dolgelukkig mee. Reagan heeft echter een drukke baan en daarom blijft Chris na de geboorte thuis om hun pasgeboren dochter op te voeden terwijl Reagan weer aan het werk gaat. Het klinkt vrij eenvoudig, maar dat is het niet.
Upper Middle Bogan Het verhaal gaat over twee families, die elke aan een kant van de snelweg wonen. Bess Denyar is een dokter met een deftige moeder genaamd Margaret, man Danny Bright, die architect is, en tweeling Oscar en Edwina van 13 jaar oud die naar een privéschool gaan. Wanneer Bess ontdekt dat ze geadopteerd is, is ze verrast, maar ze wil graag haar echte ouders ontmoeten.
Us & Them Us & Them is een comedy over een jong stel van wie het pad tot geluk wordt bemoeilijkt door de mensen die het dichtst bij hen staan.
Ushi & Dushi In Ushi & Dushi neemt Wendy van Dijks alter-ego Lucretia Martina (ook wel Dushi) bekende Nederlanders in de maling, zoals Frans Bauer en Linda de Mol. Lucretia is een rondborstige Antilliaanse weervrouw van de Antiliaanse televisiezender TéléCuraçao. Samen met haar personal assistant Irmgard Winter komt ze naar Nederland om verslag te doen van typisch Hollandse gebruiken. Ook Van Dijks eerde...
Ushi & Loesie In Ushi & Dushi neemt Wendy van Dijks alter-ego Loes Knapperd (ook wel Loesie) bekende Nederlanders in de maling, zoals Marco Borsato en Nick & Simon. Loes is een typische Amsterdamse, die groot fan is van het Nederlandse Lied, en de Nederlandse zangers. Ook Van Dijks eerdere typetje Ushi Hirosaki zal in het programma haar opwachting maken. Zij was al eerder te zien in de televisieprogramma's U...
Ushi & The Family Het is Wendy van Dijk wederom gelukt om bekend Nederland in de maling te nemen. Zelfs haar naaste collega en goede vriend Martijn Krabbe is er compleet ingetrapt! Oma Betsy, moeder Gerda en dochter Bo zijn in het diepste geheim verzonnen en de nieuwe en hilarische sketches van dit drietal én Ushi zijn te zien in Ushi & The Family!
Utopia Wanneer een niet-verbonden groep mensen zich bevinden in de zoektocht naar een manuscript voor een legendarisch stripboek, verandert hun leven drastisch. Opeens worden ze achterna gezeten door een moorddadige organisatie.
Utopia Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn en ze beginnen met bijna niets.
Utopia (AU) Deze achtdelige serie volgt de werklevens van een team in de Nation Building Authority, een nieuwe overheidsinstantie. Deze instantie is verantwoordelijk voor het overzien van grote infrastructuurprojecten, van aankondiging tot opening. De serie schijnt licht op de botsing tussen bureaucratie en ambitie.