Overzicht series voor ATRESplayer Premium

Seriesfeed heeft op dit moment 7 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Alba Alba Alba, een onverschrokken student aan de universiteit in Madrid, heeft een relatie met Bruno, een jonge man uit haar geboortestad, die ze per toeval tegen het lijf liep in Madrid. Echter, nadat ze op vakantie gaat naar haar geboorteplaats, krijgt een veelbelovende feestavond een slechte wending wanneer ze seksueel wordt lastiggevallen door een groep jongens. De volgende dag wordt ze naakt wakker...
Poster voor Drag Race España Drag Race España Drag Race España is een Spaans realityprogramma van de zender ATRESplayer Premium. De serie ging in première op 30 mei 2021. Spaanse versie van het bekende programma, RuPaul’s Drag Race.
Poster voor La Cocinera de Castamar La Cocinera de Castamar De fictie speelt zich af in 1720 in Madrid, tijdens het bewind van Philip V. Na het verlies van haar vader, ontwikkelt Clara Belmonte (Michelle Jenner) pleinvrees en zoekt ze haar toevlucht in de keukens, waar ze zich veilig voelt. Ze begint te werken als kok in de keukens van de hertog van Castamar (Roberto Enríquez), getekend door de tragische dood van zijn zwangere vrouw.
Poster voor Mentiras Mentiras Docent literatuur Laura Munar zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door chirurg Xavier Vera, maar hij ontkent haar verhaal over de date in alle toonaarden.
Poster voor Stolen Away Stolen Away Antonio en Inma verloren hun dochtertje, na tien jaar sinds haar verdwijning hebben ze nog steeds geen spoor van het meisje. Antonio wordt gevangen gezet omdat hij de Colombiaanse grens probeerde over te steken nadat hij enkele ballen cocaïne had ingenomen, maar dat is nog maar het begin van een heel plan om zijn dochter levend terug te vinden.
Poster voor The Fence The Fence In het jaar 2045 is Spanje, net als de rest van de Westerse wereld, in een dictatoriaal regime terechtgekomen door het tekort aan natuurlijke bronnen. Leven op het platteland is onmogelijk geworden en in de stad verdeeld een hek een groep machtigen en de overgeblevenen.
Poster voor Toy Boy Toy Boy Een thriller die het verhaal vertelt van Hugo, een stripper die dankzij zijn jeugd en aantrekkelijkheid een onbezorgd leven wist te leiden. Alles was voor hem verdraaid toen hij na een buitensporig nachtfeest wakker werd in een zeilboot naast het lijk van de echtgenoot van zijn geliefde, Macarena, die hem naar de gevangenis zal brengen. Na zeven jaar gevangenis ontmoet hij Triana, een jonge adv...