Over Seriesfeed

Seriesfeed is een Nederlandstalige televisieserie community. Op Seriesfeed.com kunnen gebruikers het laatste nieuws lezen over hun favoriete series aan de hand van nieuwsberichten, recensies en kijkcijfers. Daarnaast kunnen series bijgehouden worden door afleveringen die je gezien hebt af te vinken en zo nooit meer te vergeten waar je nou gebleven was. Op het forum kan je met andere gebruikers discussiëren over de laatste plotwendingen in jouw favoriete serie, of gewoon een spel spelen voor de gezelligheid.

Geschiedenis

Seriesfeed is een initiatief van Jesse en Mick, die elkaar in 2010 ontmoetten en een liefde voor series deelden. Na heel wat kleine ondernemingen, succesvol en minder succesvol, richtten ze in september 2014 Seriesfeed.nl op, een Nederlandstalige nieuwssite over televisieseries. Door de vraag van vele gebruikers om een community en forum te implementeren, kwam na een downtime van ongeveer driekwart jaar Seriesfeed.com uit. De site stond eerst alleen open voor mensen die hielpen functionaliteiten uit te testen en feedback te geven, maar ging begin 2016 open voor het grote publiek.

Bronnen

Hoe komt Seriesfeed aan haar gegevens? Series, afleveringen en bijbehorende data komen van TheTVDb.com, die deze aan ons verstrekt. Hoe komt Seriesfeed aan al die geweldige banners en posters op de seriepagina’s? Ook vrijwel al ons artwork komt van TheTVDb.com. Wij zijn hen hier erg dankbaar voor, want zonder hen zou Seriesfeed niet bestaan.