Overzicht series voor Documentaire

Seriesfeed heeft op dit moment 965 series in de database voor dit genre.

Naam Synopsis
Poster voor 100 Foot Wave 100 Foot Wave De zesdelige serie beschrijft op intieme wijze de tien jaar durende odyssee van surfpionier Garrett McNamara, die na een bezoek aan Nazaré, Portugal, in de hoop een golf van 100 meter te bedwingen, de sport naar steeds grotere hoogten stuwde en samen met de lokale bevolking hielp het kleine vissersdorpje om te vormen tot 's werelds belangrijkste bestemming voor big wave-surfen. De serie is ger...
Poster voor 100 Humans 100 Humans Honderd sterke zielen met verschillende achtergronden nemen deel aan speelse experimenten die leeftijd, seks, geluk en andere aspecten van het mens-zijn onderzoeken.
Poster voor 12 Puppies and Us 12 Puppies and Us '12 Puppies and Us' brengt de ups en downs in kaart van een tiental puppy's en hun families in die eerste cruciale maanden samen. De serie onderzoekt hoe de nieuwkomers zich ontwikkelen, leren en zich aanpassen aan hun nieuwe werelden, evenals de diepgaande effecten die ze kunnen hebben op het leven van hun menselijke eigenaren. Van onverwachte toiletpauzes tot eerste wandelingen en slapeloze n...
Poster voor 16 and Recovering 16 and Recovering Een intieme, vierdelige documentairereeks, "16 and Recovering", volgt de triomfen en uitdagingen van studenten die een Recovery High School in Boston bezoeken. Met ongekende toegang in de loop van een schooljaar volgt de serie het leven van studenten op de uitdagende weg naar het afstuderen die onderweg ook moeten vechten tegen middelengebruik en psychische stoornissen.
Poster voor 19 Kids and Counting 19 Kids and Counting Jeugdliefdes Jim Bob en Michelle zien kinderen als cadeautjes, en na meer dan 20 jaar huwelijk hebben ze 19 cadeaus gekregen van tien jongens en negen meisjes. Dit betekent dat Michelle al bijna de helft van haar leven zwanger is. TLC haalt dit familiefenomeen uit Arkansas met deze documentairereeks in huis.
Poster voor 1969 1969 Een 6-delige documentaire over de uitzonderlijkste gebeurtenissen van 1969.
Poster voor 21st Century Serial Killers 21st Century Serial Killers Documentairereeks waarin wordt onderzocht hoe de grimmige kansen die de 21e eeuw bood, een rol speelden bij talloze moorden. Interviews met experts en de naasten van de slachtoffers onthullen de schokkende details van deze misdrijven.
Poster voor 35 Serial Killers the World Wants to Forget 35 Serial Killers the World Wants to Forget Kunnen familie en vrienden van een vermoorde geliefde vergeven? Hoe gaat het met familieleden van beruchte moordenaars? Welke impact hebben gruwelijke misdrijven op de rechercheurs en de aanklagers die de daders voor het gerecht brengen? Deze serie onderzoekt deze vragen op basis van inzichten van criminologen en psychologen om ons te helpen begrijpen hoe deze gebeurtenissen hebben plaatsgevond...
Poster voor 37 Days 37 Days In 37 Days nemen we een kijkje achter de schermen van de Britse en wereldpolitiek in juni en juli 1914. 37 Days gaat van start op zondag 28 juni 1914, de dag dat Oostenrijks-Hongaarse troonopvolger aartshertog Frans Ferdinand werd vermoord in Sarajevo. 37 dagen later, op 4 augustus 1914, grepen Groot-Brittannië en Duitsland naar de wapens. De serie laat dag voor dag precies zien hoe de zaak zo...
Poster voor 5 Mistakes That Caught A Killer 5 Mistakes That Caught A Killer We volgen het politieonderzoek naar daders die denken de perfecte moord te hebben gepleegd, maar door hun eigen fouten tegen de lamp lopen. Aan de hand van interviews met rechercheurs, forensisch specialisten en getuigen zien we hoe het net zich stukje bij beetje rond de daders sluit.
Poster voor 60 Days In 60 Days In Zeven onschuldige vrijwilligers worden in een zeer gevaarlijke gevangenis geplaatst. Ze doen er alles aan om 60 dagen in deze inrichting te blijven. Op deze manier proberen ze corruptie en andere gevaren aan het licht te brengen.
Poster voor 9/11: One Day in America 9/11: One Day in America '9/11: One Day in America' is een Amerikaanse documentaire miniserie geregisseerd door Daniel Bogado en geproduceerd door Caroline Marsden. De serie volgt de aanslagen van 11 september door middel van archiefbeelden, ooggetuigen en overlevenden.
Poster voor A Cook's Tour A Cook's Tour Gebaseerd op de bestseller A Cook's Tour, eet Anthony Bourdain lokale gerechten en ervaart het leven in de landen die hij bezoekt.
Poster voor A Crime to Remember A Crime to Remember A Crime to Remember is een Amerikaanse documentairereeks van de zender Investigation Discovery. Hierin werpen we een terugblik op beroemde misdrijven uit het verleden.
Poster voor A Day In The Life A Day In The Life Morgan Spurlock heeft het grootste deel van zijn carrière de camera op zichzelf gericht en het publiek uitgenodigd deel uit te maken van zijn eigen levenservaringen. Dit keer richt hij zijn lens opnieuw op de meest innovatieve en intrigerende individuen in onze popcultuur, waardoor het publiek kan ervaren hoe het is om aan het hoogtepunt van een opwindende en buitengewone carrière te staan �...
Poster voor A Killing in Tiger Bay A Killing in Tiger Bay Het verhaal van de Cardiff Five, een van de meest beruchte en verbazingwekkende gerechtelijke dwalingen van Groot-Brittannië.
Poster voor A Lie To Die For A Lie To Die For Soms worden leugens verteld, om koste wat kost een geheim te beschermen, inclusief moord. Elke op zichzelf staande aflevering neemt je mee op reis door een zaak, terwijl onderzoekers elke complexe zaak van deze verschrikkelijke tragedies ontrafelen. Allemaal om de leugen te beschermen.
Poster voor A Perfect Crime A Perfect Crime In april 1991 werd Detlev Rohwedder, het hoofd van de Treuhand, het Oost-Duitse privatiserings- en herstructureringsbureau, vermoord in Düsseldorf. Deze documentaire beschrijft het vreemde bewijs dat is teruggevonden.
Poster voor A Perfect Planet A Perfect Planet Hoe hebben vulkanen, weer en water het leven op aarde gevormd? En hoe hebben de natuurkrachten in de eerste plaats geholpen om de adembenemende biodiversiteit op onze planeet mogelijk te maken, waarvan wetenschappers aannemen dat het een galactisch uitzonderlijk geval is?
Poster voor A Stitch in Time A Stitch in Time Amber Butchart verkent de levens van historische figuren middels de kleren die ze dragen. Ze gebruikt hierbij ook hun biografie, kunst en de geschiedenis van de mode.
Poster voor A Time To Kill A Time To Kill De sleutel tot het oplossen van de zwaarste moorden ligt ergens in de laatste uren van het leven van een slachtoffer. In elke aflevering van een uur van A TIME TO KILL moeten vastberaden onderzoekers gebeurtenissen tijdens dit kritieke venster samenvoegen om de tijdlijn te reconstrueren, het motief te ontgrendelen en uiteindelijk de moordenaar te benaderen.
Poster voor A Wilderness of Error A Wilderness of Error Wanneer een legerchirurg naar de gevangenis wordt gestuurd omdat hij zijn familie heeft vermoord, ontketent zijn zaak een wervelend verhaal dat misschien wel wijst op zijn onschuld.
Poster voor Abandoned Engineering Abandoned Engineering Een aantal van 's werelds indrukwekkendste bouwwerken is in verval geraakt. De oorspronkelijke ontwerpers en de mensen die de gebouwen een nieuw leven geven vertellen hun verhaal.
Poster voor About Face About Face Rosie Huntington-Whiteley maakt kennis met de grootste beauty iconen van dit moment, waaronder Kylie Jenner, Huda Kattan en meer, om hun verhalen en inspiratiebronnen te horen en te leren wat er nodig is om een ​​schoonheidsimperium op te bouwen.
Poster voor Abstract: The Art of Design Abstract: The Art of Design Achter ieder design zit zijn eigen verhaal. Maar hoe is een aantal van de bekendste designers op dat verhaal gekomen, wat heeft hen er toe gezet om de designer te worden die ze vandaag de dag zijn en hoe hebben hun designs invloed op ons dagelijks leven? Dat is wat we zien in Abstract: The Art of Design, een documentaire waarin we mee worden genomen in het leven van ’s werelds meest vernieuwe...
Poster voor Accused: A Mother on Trial Accused: A Mother on Trial Een spannende serie over echte misdaden waarin een jonge moeder wordt gevolgd die tot 99 jaar gevangenisstraf krijgt wegens moord. Terwijl de zaak zich over vijf jaar ontrafelt, zoeken degenen die het dichtst bij haar staan ​​naar de waarheid.
Poster voor Accused: Guilty or Innocent? Accused: Guilty or Innocent? Deze serie biedt een intiem verslag van wat er gebeurt wanneer iemand formeel wordt beschuldigd van een misdrijf en voor het gerecht wordt gedaagd - alles uitsluitend vanuit het perspectief van de beschuldigde, zijn juridische team en familieleden.
Poster voor Achter de Dijken Achter de Dijken Docuserie over de calvinistische volksaard van Nederland. Leo Blokhuis onderzoekt de uitwerking van het calvinisme op o.a. de economie, de politiek, het gezin, het koningshuis en het Nederlandse landschap. Op 31 oktober 1517 spijkerde Maarten Luther zijn beruchte stellingen op de slotkerk in Wittenberg. De reformatie was een feit en zou een keerpunt in de Europese geschiedenis blijken. Nederlan...
Poster voor Adam Ruins Everything Adam Ruins Everything In Adam Ruins Everything maakt gastheer Adam Conover gebruik van een combinatie van comedy, geschiedenis en wetenschap om wijdverbreide misvattingen over alles wat we voor lief nemen te verdrijven.
Poster voor Adrian Dunbar's Coastal Ireland Adrian Dunbar's Coastal Ireland Adrian Dunbar komt weer in contact met zijn roots als hij langs de wilde en ruige west- en noordkust van Ierland reist. Adrian legt meer dan 600 mijl af en bezoekt adembenemende locaties, rijdt over prachtige kustwegen, ziet fantastische staaltjes techniek en proeft van de fantastische keuken. Onderweg ontmoet hij oude vrienden en maakt hij nieuwe vrienden. Adrian deelt een aantal van zijn favo...
Poster voor Adults Only! Adults Only! Verhelderende kijk op beroepen strikt voor volwassenen.
Poster voor Aerial Asia Aerial Asia 'Aerial Asia' biedt een zeldzame glimp van de meest gekoesterde bezienswaardigheden van Azië, allemaal gezien vanaf adembenemende hoogten. Van drukke stadsgezichten tot natuurlijke wonderen, deze vierdelige serie legt de geschiedenis en cultuur van dit buitengewone continent vast en onthult een spectaculair uitzicht over Azië dat nog nooit eerder is gezien.
Poster voor Aerial Britain Aerial Britain Luchtfoto's verkennen de monumenten en de geschiedenis van Engeland, Wales en Schotland.
Poster voor Africa Africa Vijfdelige BBC-reeks die op zoek gaat naar ongerepte en minder bezochte streken in Afrika, van het Atlas-gebergte tot Kaap de Goede Hoop, van de Congolese oerwouden tot de woeste Atlantische kust. Onderweg maken we kennis met 'nieuwe' diersoorten of oude bekenden in nooit eerder gefilmde omstandigheden.
Poster voor After the Night After the Night Het waargebeurde verhaal van een van de dodelijkste seriemoordenaars van Australië, Eric Edgar Cooke. Met ongekende toegang tot de vrouw van de moordenaar en de twee mannen die ten onrechte zijn veroordeeld voor zijn misdaden, verkent de serie de aangrijpende erfenis van de beruchte moordenaar.
Poster voor Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake Deze emotionele docuserie over de dodelijke aardbeving die Nepal in 2015 op zijn grondvesten deed schudden, wordt gevoed door de verhalen van overlevenden uit de eerste hand en actuele beelden.
Poster voor Agatha Christie: Lucy Worsley on the Mystery Queen Agatha Christie: Lucy Worsley on the Mystery Queen Agatha Christie is één van de meest succesvolle schrijvers en slechts Shakespeare en de Bijbel zijn vaker verkocht. Over haar gehele oeuvre van 75 boeken, theaterproducties en ontelbare korte verhalen ontpopte deze schrijfster zich tot een ware revolutie in het detective genre, maar de echte vrouw achter de pen blijft een raadsel. In deze drie afleveringen verkent geschiedkundige Lucy Worsley...
Poster voor Age of Samurai: Battle for Japan Age of Samurai: Battle for Japan Dynamische heropvoeringen en deskundige commentaren brengen de tumultueuze geschiedenis en machtsstrijd van een oorlogvoerende 16e-eeuwse feodale Japan tot leven.
Poster voor Alaska: The Last Frontier Alaska: The Last Frontier In Alaska: The Last Frontier keren we terug naar het koude en duistere Alaska. De dagelijkse strijd om genoeg voedsel op tafel te krijgen is nog niet voorbij, maar er is een lichtpuntje aan het einde van de donker tunnel; de zomer komt eraan. De winter wordt vaarwel gezegd, maar dat betekent niet dat de Kilchers kunnen relaxen. De zomer is kort en over vier korte maanden komt de winter er weer ...
Poster voor Aldi's Next Big Thing Aldi's Next Big Thing Kleinschalige Britse voedsel- en drankproducenten krijgen de kans om hun producten aan Aldi voor te stellen. Onder hen bevinden zich een ambitieuze sausmaker, een perfectionist die taarten maakt en twee jonge kandidaten die denken dat insecten de toekomst van voedsel zijn.
Poster voor Alex Polizzi: My Hotel Nightmare Alex Polizzi: My Hotel Nightmare De bekroonde hotelier Alex Polizzi en haar moeder, Olga, die gelijkwaardige zakenpartners zijn geworden, beginnen te werken aan een ingrijpend renovatieproject in hun middeleeuwse koetsiersherberg met 37 slaapkamers in het oosten van Sussex.
Poster voor All or Nothing All or Nothing Een kijkje achter de schermen bij de topclubs.
Poster voor All Or Nothing: Juventus All Or Nothing: Juventus In navolging van Amazon Prime's succesvolle "All or Nothing: Manchester City" en "All or Nothing: Tottenham Hotspur," is Juventus de volgende ploeg die een documentaire achter de schermen krijgt.
Poster voor All or Nothing: The German National Team in Qatar All or Nothing: The German National Team in Qatar Docuserie die het Duitse nationale voetbalteam volgt tijdens hun reis naar het wereldkampioenschap voetbal in Qatar.
Poster voor All or Nothing: The Michigan Wolverines All or Nothing: The Michigan Wolverines Volg het winnende team in college football, The Michigan Wolverines, tijdens een seizoen waarin veel op het spel staat en hun reputatie op het spel staat. Onder leiding van Super Bowl-kampioen en legendarische coach Jim Harbaugh worstelt dit jonge team met de balans tussen winnen en de druk van het overleven op de universiteit.
Poster voor All Or Nothing: Toronto Maple Leafs All Or Nothing: Toronto Maple Leafs Volgt de organisatie van de Toronto Maple Leafs terwijl ze strijden in de eerste volledig Canadese divisie in de geschiedenis van de NHL, en biedt een intiem kijkje in de wereld van de spelers, coaches en teampersoneel.
Poster voor All or Nothing: Tottenham Hotspur All or Nothing: Tottenham Hotspur Een kijkje in de keuken van Premier League club Tottenham Hotspur tijdens het seizoen 2019/2020
Poster voor All-in: Team Jumbo-Visma All-in: Team Jumbo-Visma Tom Dumoulin, Wout van Aert, Primož Roglič en Jonas Vingegaard zijn de aangewezen kopmannen om in 2022 Team Jumbo-Visma aan succes te helpen. Alle vier met een eigen, unieke achtergrond, levensverhaal en missie voor het nieuwe wielerseizoen, waarin Jumbo-Visma de absolute alleenheerser in het wielrennen wil worden.
Poster voor Alloo bij de wegpolitie Alloo bij de wegpolitie De Belg en zijn heilige koe, nooit was de band tussen mens en machine zo nauw. Elke dag rijden miljoenen mensen met hun wagen op de openbare weg en elke dag worden duizenden onder hen gecontroleerd en bekeurd door de politie. Luc Alloo vraagt zich af hoe het leven op de autosnelweg eraan toegaat. Daarom rijdt hij mee met de politiemensen en is hij aanwezig tijdens alcoholcontroles, grootschalig...
Poster voor Alloo in de gevangenis Alloo in de gevangenis Reporter Luc Alloo bezoekt Vlamingen in buitenlandse gevangenissen.
Poster voor Alloo in de psychiatrie Alloo in de psychiatrie België is wereldwijd één van de koplopers in het opnemen van patiënten in psychiatrische instellingen. Luc Alloo liep twee jaar lang mee in een Vlaamse instelling en sprak er heel open en zonder taboes met dertig patiënten. In Adeze serie belicht hij de verhalen van mannen en vrouwen die jaren in de psychiatrie verblijven na een burn-out, een depressie, een psychose of een neurose.
Poster voor Alone Alone Alone is een Amerikaanse survivalserie van de zender History. De serie ging in première op 18 juni 2015.
Poster voor Alone: The Skills Challenge Alone: The Skills Challenge Alone: The Skills Challenge plaatst 3 voormalige Alone-deelnemers tegenover elkaar om ongelooflijke bushcraft-bouwwerken te voltooien met alleen basisgereedschap en de natuurlijke hulpbronnen om hen heen. Hun doel: bewijzen wie de vindingrijkheid, ervaring en wildernisvaardigheden heeft om de meest ongelooflijke survivalconstructie te bouwen. Alone deelnemers die de bouwwerken zullen beoordelen.
Poster voor Als de brandweer Als de brandweer Cameraploegen volgen brandweerlieden tijdens hun vaak levensbedreigende werkzaamheden. Naast het blussen van branden houden de hulpverleners zich ook bezig met reddingstaken: van liftopsluitingen tot reanimaties. In deze serie is onder meer te zien hoe ze te hulp snellen bij reanimaties, maar ook hoe ze optreden bij verkeersongevallen, ongelukken op het water of simpelweg als iemand vastzit in ...
Poster voor Amanda & Alan's Italian Job Amanda & Alan's Italian Job Besties Amanda Holden en Alan Carr steken de handen uit de mouwen om een afbrokkelend Siciliaans huis weer tot leven te wekken. Terwijl ze de plaatselijke levensstijl omarmen, is het slopen en la dolce vita.
Poster voor Amazing Animal Friends Amazing Animal Friends Beste vrienden zijn er in alle soorten, maten en soorten, van Amerika tot Australië en van Groot-Brittannië tot Zimbabwe. Deze zesdelige serie kijkt naar de schattigste, grappigste en minst verwachte dierenrelaties ter wereld, met dieren die niet met elkaar zouden moeten opschieten, maar om wat voor reden dan ook hun speciale band laten werken. Ga met ons mee terwijl we de wereld rondreizen o...
Poster voor Amazing Dinoworld Amazing Dinoworld Nieuwe fossiele ontdekkingen revolutioneren de manier waarop we naar deze oude reptielen kijken. Bewonder deze wetenschappelijk nauwkeurige, prachtig weergegeven CG-dinosaurussen terwijl we onderzoeken wat jaren van harde wetenschap ons hebben laten zien over hoe ze ooit leefden.
Poster voor America Unearthed America Unearthed Forensisch geoloog Scott Wolter onderzoekt mysteries, artefacten en relikwieën om een geheel onbekende historie van het Noord-Amerikaanse continent te onthullen.
Poster voor America's National Parks America's National Parks De Nationale Parken van Amerika zijn plaatsen van ontzagwekkende schoonheid en majestueuze vergezichten. Met verbluffende landschappen die in de loop van miljoenen jaren zijn gevormd, zijn het plaatsen van natuurlijke wonderen en een eerbetoon aan de vooruitziende blik van de mensheid. Een 3D-reis door vijf van Amerika's meest iconische Nationale Parken onthult de natuur op haar krachtigst en m...
Poster voor America's National Parks America's National Parks National Geographic neemt kijkers mee op een buitengewone tocht door wereldberoemde en minder bekende nationale parken om de diversiteit en het wonder van dit prachtige land te onthullen, van de weelderige valleivloeren van Yosemite tot de voortdurend uitbarstende vulkanen van Hawaï.
Poster voor America's Test Kitchen America's Test Kitchen In "America's Test Kitchen From Cook's Illustrated" blijft een team van deskundige chef-koks de kijkers voorzien van praktische recepten en aanbevelingen die zij kunnen gebruiken om geld, tijd en moeite te besparen in de keuken. Met zijn unieke wetenschappelijke smaak maakt de show gebruik van blinde proefjury's, flitsanimaties en laboratoriumprocedures om een verscheidenheid aan keukenvragen t...
Poster voor America's Top Dog America's Top Dog Top K9-agenten worden samen met burgerhonden en hun handlers samengebracht, terwijl ze neus aan neus strijden op de ultieme K9-hindernisbaan.
Poster voor America's Worst Tattoos America's Worst Tattoos Deze serie laat het hele proces zien. Van de achtergrond van de slechte tattoos, het coveren ervan en de onthulling van de nieuwe tatoeage.
Poster voor American Detective with Lt. Joe Kenda American Detective with Lt. Joe Kenda In American Detective ruilt Kenda zijn eigen dossiers in om de kijkers verbazingwekkende onderzoeken uit het hele land te laten zien. In elke aflevering komt een andere rechercheur van moordzaken aan het woord, wiens onvermoeibare inspanningen hebben geholpen een moordenaar achter de tralies te krijgen en het slachtoffer gerechtigheid te doen geschieden.
Poster voor American Dynasties: The Kennedys American Dynasties: The Kennedys Deze miniserie laat het leven zien van de belangrijkste familie in de historie van Amerika: de Kennedys. De serie toont zowel de overwinningen en de tragedies van de beroemde familie.
Poster voor American Monster American Monster Als je in de ogen van een moordenaar zou kijken, zou je dat dan weten? In 'American Monster' kom je erachter. Voor het eerst komen kijkers dichter dan ooit bij enkele van Amerika's meest schokkende en verrassende misdaden. Gevuld met nooit eerder vertoonde beelden van deze vermomde duivels, van homevideo-opnames van hen die met hun kinderen spelen tot muzikale optredens op de middelbare school,...
Poster voor American Nightmare (2024) American Nightmare (2024) Na een aangrijpende huisinbraak en ontvoering in 2015 wordt een stel ervan beschuldigd de beproeving in scène te hebben gezet wanneer de vrouwen opnieuw verschijnen in deze documentaireserie over waargebeurde misdaden.
Poster voor American Pickers American Pickers In kleine stadjes en op het platteland van Amerika liggen verborgen schatten te wachten. Waardevolle overblijfselen uit de geschiedenis die verborgen liggen in bergen afval, begraven zijn in schuren en opgestapeld liggen in garages. Speciale experts kunnen deze verloren kunstvoorwerpen vinden en er hopelijk geld mee verdienen. American Pickers volgt twee van de meest ervaren ‘pickers’: Mike...
Poster voor American Ripper American Ripper De Amerikaanse seriemoordenaar H.H. Holmes heeft een donkere legende. Nu, door zijn kleinzoons onderzoek, lijkt het alsof Holmes en Jack the Ripper één en dezelfde is.
Poster voor Amish Mafia Amish Mafia Sommige Amish mensen in Lancaster County keren zich al meerdere jaren naar een kleine georganiseerde groep voor bescherming en gerechtigheid. Amish Mafia geeft je een blik op de mannen die vrede behouden, beschermen en op orde brengen binnen de Amish gemeenschap in Lancaster.
Poster voor Amityville: An Origin Story Amityville: An Origin Story ‘Amityville: An Origin Story’ is de eerste verheven, gezaghebbende kijk op de vreemde alchemie van massamoord, de paranormale obsessie uit de jaren 70 en de explosie van het horrorfilmgenre dat leidde tot de sensatie van The Amityville Horror.
Poster voor Among the Stars Among the Stars Een zesdelige documentaire met achter de schermen toegang tot de wereld van NASA, met camera's op aarde en in de ruimte. NASA astronaut Captain Chris Cassidy is op een missie om voor een laatste missie nog een keer zijn ruimtepak aan te trekken. Deze serie volgt Chris en het hele team, die missies aangaan die levens, leden en reputatie riskeren voor het groter goed van de mensheid. Volg hen op ...
Poster voor Ancient Aliens Ancient Aliens Is het mogelijk dat intelligente levensvormen de aarde duizenden jaren geleden bezochten? En dat zij de technologie meebrachten die van invloed is geweest op de loop van de geschiedenis en onze eigen ontwikkeling? Erich von Däniken kwam in 1968 als eerste met dit idee in zijn bestseller Chariots of the Gods. Met zijn theorieën rammelde hij aan de algemene opvattingen over de natuurlijke evolu...
Poster voor Ancient Mysteries Ancient Mysteries Met de hulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen, onderzoeken experts 's werelds grootste archeologische mysteries.
Poster voor Ancient Rome: The Rise and Fall of an Empire Ancient Rome: The Rise and Fall of an Empire Deze gedramatiseerde documentairereeks vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van het oude Rome via de zes belangrijkste keerpunten. Feitelijk nauwkeurig en gebaseerd op uitgebreid historisch onderzoek, onthult het hoe de hebzucht, lust en ambitie van mannen als Caesar, Nero en Constantijn het Romeinse rijk vormden. Het beschrijft hoe Rome Carthago verwoestte, werd veroverd door Caesar...
Poster voor Andere Tijden Andere Tijden Andere Tijden behandelt onderwerpen uit de geschiedenis van de twintigste eeuw. Voor deze onderwerpen zoekt Andere Tijden naar een relatie met de actualiteit, naar het opmerkelijke, onbekende verhaal, naar nieuwe feiten en naar nooit eerder in Nederland vertoonde beelden.
Poster voor Andere Tijden Sport Andere Tijden Sport Andere Tijden Sport is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door NOS en de VPRO op Nederland 1 en behandelt historische sportonderwerpen. Net als bij het originele programma Andere Tijden wordt er veelal met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden.
Poster voor Andermans Zaken Andermans Zaken In 'Andermans Zaken' zie je Kamal Kharmach zoals je hem nog nooit zag. Kamal is bekend als comedian en presentator, maar hij is vooral een geboren ondernemer en hij werkte als assistent economie aan UA. Het is ook daarom dat hij zelf naar Eén stapte met het idee om een programma te maken over ondernemen. In z’n nieuwe programma onderzoekt Kamal 6 weken lang, elke week een andere case. Na een...
Poster voor André Hazes: Crossroads André Hazes: Crossroads André Hazes werd gedurende twee jaar met camera's gevolgd, tijdens misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. Hij staat op een kruispunt waarbij hij worstelt met angsten en demonen. André gaat de strijd aan, vooral met zichzelf, en die gaat gepaard met enkele rigoureuze beslissingen. We zien een uitermate kwetsbare en eerlijke André. Alle maskers moeten af.
Poster voor Animals at Play Animals at Play Jonge dieren doen niets liever dan spelen. Maar de wetenschap onthult nu de verbazingwekkende voordelen die dieren ervan hebben. Deze serie onthult de geheimen achter hun spel.
Poster voor Anni: The Honeymoon Murder Anni: The Honeymoon Murder In november 2010 reisden de Britse miljonair Shrien Dewani en zijn nieuwe Zweedse vrouw Anni naar Kaapstad voor de huwelijksreis van hun leven, die al snel in een horror veranderde. Het pasgetrouwde stel werd tijdens een taxirit van het diner terug naar hun hotel onder schot genomen en de volgende ochtend werd de 28-jarige bruid dood aangetroffen, nadat ze was doodgeschoten. De moord op Anni...
Poster voor Anthony Bourdain: No Reservations Anthony Bourdain: No Reservations In Anthony Bourdain: No Reservations reist Anthony Bourdain de wereld over op zoek naar authentieke gerechten, dranken en ervaringen. De serie draait vooral om hoe Bourdain de reizen (en de plaatselijke keuken) beleeft en niet om het geven van recepten of toeristische informatie.
Poster voor Anthony Bourdain: Parts Unknown Anthony Bourdain: Parts Unknown Bourdain reist de hele aardbol over om weinig bekende gebieden van de wereld te ontdekken en diverse culturen te beleven. Dit doet hij door het verkennen van eten en eetrituelen. Bekend om zijn nieuwsgierigheid, openhartigheid, en wrange humor, neemt Bourdain de kijker mee buiten de gebaande paden van de toeristische bestemmingen - waaronder een aantal door oorlog verscheurde delen van de werel...
Poster voor Antiques Roadshow Antiques Roadshow Antiques Roadshow is de originele serie van de BBC waarin antieke voorwerpen een waarde toegekend krijgen.
Poster voor Army: Behind the New Frontlines Army: Behind the New Frontlines Met de opkomst van de zogenaamde Islamitische Staat, een nieuwe koude oorlog in Oost-Europa en conflicten in Afrika, speelt het Britse leger een nieuwe rol in een zeer instabiele wereld.
Poster voor Arnold Arnold Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van kampioen bodybuilding tot Hollywood-icoon tot politicus.
Poster voor Around the North Sea Around the North Sea Een avontuurlijk reisprogramma waarin Arnout Hauben helemaal rond de Noordzee reist en op zoek gaat naar verrassende verhalen over vroeger en nu.
Poster voor Asphalt Cowboys Asphalt Cowboys Altijd gehaast onderweg, met dank aan klanten, de geliefde duizenden kilometers verder... Elke dag is moeilijk voor een trucker. Maar ondanks tijdsdruk, filevorming en verkeerscontroles zouden de "asfalt cowboys" niet van baan wisselen. Elke werkdag is een avontuur, met vriendschappen voor het leven. DMAX gaat met de koningen van de snelweg mee op een lange reis door Europa.
Poster voor Atlanta's Missing and Murdered: The Lost Children Atlanta's Missing and Murdered: The Lost Children Deze docuserie verkent de periode tussen 1979 en 1981 waarin in Atlanta, Georgia minstens 30 Afro-Amerikaanse kinderen en jongeren verdwenen of vermoord werden.
Poster voor Attenborough's Life in Colour Attenborough's Life in Colour De natuurlijke wereld zit vol kleuren. Voor ons zijn ze een bron van schoonheid, maar voor dieren zijn ze een middel om te overleven. David Attenborough onthult de buitengewone manieren waarop dieren kleur gebruiken: om een partner te winnen, om rivalen af te weren en om vijanden te waarschuwen. In India verblinden pauwen de vrouwtjes met prachtige staartveren; een piepkleine kolibrie in de woe...
Poster voor Baby Chimp Rescue Baby Chimp Rescue In een tehuis voor geredde baby-chimpansees in Liberia worden weeskinderen uit de illegale dierenhandel 24 uur per dag verzorgd. De eigenaars dromen ervan een toevluchtsoord in het bos voor hen te bouwen en moeten hen overlevingstechnieken aanleren.
Poster voor Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. Na haar huwelijk met een mysterieuze man die beweerde dat hij haar hond onsterfelijk kon maken, ziet een gevierde veganistische restauranthoudster haar leven ontsporen.
Poster voor Bait Bait Hoe zit de wereld van internetoplichting in elkaar en wie zitten er achter? In deze documentaireserie gaat onderzoeksjournalist Anthony van der Meer met een klein team op onderzoek uit in het netwerk van internationale oplichters. Hij geeft een kijk in hun handelswijze, van phishing tot datingfraude.
Poster voor Baking Made Easy Baking Made Easy Macarons, millefeuille, pizza met prosciutto en vijgen: deze prachtige (en soms ingewikkelde) gerechten maak je zonder moeite met een beetje hulp van Lorraine.
Poster voor BBC Documentaries BBC Documentaries Documentaires gemaakt voor of door de BBC.
Poster voor Beast Buddies Beast Buddies Sommige mensen houden meer van dieren dan van hun eigen gezin. Maak kennis met de Beast Buddies, eigenaren die zo geobsedeerd zijn door hun exotische huisdieren, riskeren gezond verstand en veiligheid om samen te leven. Ontdek een wereld van grote ego's, grote katten en veel geld, evenals veel wrang gelach. Donker humoristisch, diep persoonlijk en soms verontrustend.
Poster voor Beckham Beckham Met nooit eerder vertoond beeldmateriaal volgt deze docuserie de razendsnelle opkomst van David Beckham, van een bescheiden begin tot wereldberoemdheid in het voetbal.
Poster voor Becoming Evil: Serial Killers Becoming Evil: Serial Killers Waargebeurd. Amerikanen zijn gefascineerd geraakt door het mediagenre waarin feitelijke misdaden van echte mensen diepgaand worden onderzocht. Een genre dat aan het begin van de 21e eeuw explodeerde. Een genre dat zich richt op moord. Hoe afschuwelijker en bizar, hoe beter, met als grootste subcategorie van ware misdaad: het verhaal van de seriemoordenaar.
Poster voor Becoming Us Becoming Us Ben is een 16-jarige jongen uit de buurt van Chicago die van fotografie houdt, een leuke vriendin heeft en altijd gelukkig heeft samengewoond met zijn twee ouders Charlie en Suzy. Maar net als hij denkt dat hij het leven helemaal onder controle heeft, krijgt hij te horen dat niet alleen zijn ouders gaan scheiden, maar dat zijn vader ook voortaan als vrouw door het leven wil gaan.
Poster voor Behind Closed Doors Behind Closed Doors In 2008 werden de 13-jarige Aarushi Talwar en de bediende van haar familie, Hemraj Banjade, dood aangetroffen in hun huis in Noida, India. Meer dan tien jaar later is de zaak nog steeds niet opgelost.
Poster voor Behind Closed Doors with Natalie Morales Behind Closed Doors with Natalie Morales Onderzoekt het leven van geliefde beroemdheden aan de hand van zelden vertoonde beelden en onthullende interviews met de beroemdheden zelf, samen met verse interviews van mensen die hen persoonlijk hebben gekend of met hen hebben samengewerkt.
Poster voor Behind the Attraction Behind the Attraction 'Behind the Attraction' is een documentaire tv-serie van Brian Volk-Weiss voor Disney+, geproduceerd door Seven Bucks Productions van Dwayne Johnson en The Nacelle Company van Volk-Weiss.
Poster voor Behind the mask Behind the mask Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger!
Poster voor Being British East Asian: Sex, Beauty & Bodies Being British East Asian: Sex, Beauty & Bodies Elaine Chong onthult wat Britse Oost-Aziaten denken over hun lichaam en hun leven. Ze onderzoekt de strijd waarmee ze worden geconfronteerd tussen de culturen van West en Oost.
Poster voor Beroepen zonder grenzen Beroepen zonder grenzen Vier collega's oefenen een week lang hun baan uit in een compleet nieuwe omgeving.
Poster voor Betraying the Badge Betraying the Badge Onderzoek naar enkele van de meest explosieve corruptiezaken bij de politie in de VS. Persoonlijke, karaktergestuurde verhalen van agenten die van het handhaven van de wet naar het overtreden ervan gingen, verteld door de mensen die het hebben meegemaakt.
Poster voor Beyond Oak Island Beyond Oak Island Van piraten zoals Blackbeard en outlaws zoals Jesse James, tot Azteeks goud, onschatbare historische voorwerpen uit de Amerikaanse geschiedenis en gezonken schatschepen. "Beyond Oak Island" graaft diep in de vele schatzoektochten over de hele wereld en onthult verbazingwekkende nieuwe details en aanwijzingen uit het verleden - en in sommige gevallen het bevorderen van de jacht.
Poster voor Beyond Skinwalker Ranch Beyond Skinwalker Ranch Met behulp van een team van gerenommeerde professionals die samenwerken met veteranen van The Secret of Skinwalker Ranch, verkent deze serie andere locaties van ongewone activiteit en hoge vreemdheid fenomenen in een poging om te ontdekken of de activiteit gedocumenteerd op Skinwalker Ranch niet alleen echt is, maar wijdverspreid is.
Poster voor Beyond the Cosmos Beyond the Cosmos Iedereen kent het, maar niemand weet wat tijd eigenlijk is. We reizen terug naar de oerknal, waar natuurkundigen geloven dat onze geheimen hun geboorteplaats vinden.
Poster voor Big Antique Adventure with Susan Calman Big Antique Adventure with Susan Calman In 'Big Antique Adventure with Susan Calman' duikt de komiek en reispresentatrice in de miljoenenpond antiekindustrie en leert ze alles wat er te weten valt over de wondere wereld van de verzamelobjecten. In vijf afleveringen leert ze hoe ze afval van schatten kan onderscheiden, hoe ze het antiek van de toekomst kan herkennen en hoe ze het broodnodige geld voor het goede doel kan verdienen.
Poster voor Big Cats Big Cats Documentaire over de geheime levens van grote katachtigen, die de nieuwste technologie gebruikt om deze dieren uit de schaduwen te tillen.
Poster voor Big Cats About the House Big Cats About the House Grote kattenexpert Giles Clark accepteert Maya, een kwetsbare jaguarwelp, in zijn huis en gezin in deze driedelige documentaire die zijn werk volgt in het Big Cat Sanctuary in Kent (VK) terwijl hij geld inzamelt om bedreigde katten over de hele wereld te beschermen.
Poster voor Big Fat Gypsy Weddings Big Fat Gypsy Weddings My Big Fat American Gypsy Wedding is een Amerikaanse realityserie van de zender TLC en gaat over zigeunerhuwelijken.
Poster voor Bij Ons Aan Boord Bij Ons Aan Boord Realityserie over de werkzaamheden bij Transavia. De Transavia-medewerkers en het personeel van Rotterdam The Hague Airport en Aviapartner Rotterdam worden gevolgd bij hun dagelijkse werk. De opnames hebben gedeeltelijk plaatsgevonden vóór het coronatijdperk, maar ook tijdens de stilstand en het weer opstarten van het vliegverkeer. Hoe pakken onder meer de veiligheidsmedewerkers, het grondper...
Poster voor Biography: WWE Legends Biography: WWE Legends De verhalen achter enkele van de meest memorabele WWE-supersterren aller tijden.
Poster voor Blind Gesprongen Blind Gesprongen In 'De Grote Jobswitch' geven vijf Vlamingen hun ontslag zonder te weten wat hen te wachten staat. Het enige dat ze wél weten is dat een groep van experts op zoek gaat naar de perfecte job voor hen. Het team heeft één doel voor ogen: De persoon confronteren met de realiteit en begeleiden op weg naar de perfecte professionele move. Een radicale carrière switch die hen op het lijf is geschrev...
Poster voor Blood Relatives Blood Relatives In de serie 'Blood Relatives' van Investigation Discovery zijn alle banden verbroken wanneer degenen die het dichtst bij je staan ​​de koudste misdaden begaan. Deze tieners, ouders, echtgenoten en broers en zussen zorgen ervoor dat hun dierbaren door middel van moord in het gezin blijven. Van kinderen die hun moeders en vaders vermoorden tot ouders die hun zonen en dochters vermoorden. De l...
Poster voor Bloodlands Bloodlands Een majestueuze bergketen, een rustig meer en een uitgestrekte woestijn zijn perfecte plekken voor een vredige ontsnapping, maar de dood is geen onbekende in deze delen. Investigation Discovery's nieuwste serie 'Bloodlands' onthult de duistere verhalen die verband houden met de meest onwetende locaties. Elke aflevering vertelt het huiveringwekkende verhaal van één moordmysterie dat verband ho...
Poster voor Bloody Tales of Europe Bloody Tales of Europe Van de oudheid tot de Tweede Wereldoorlog is Europa doordrenkt van bloed en intriges. In deze fascinerende nieuwe serie gaat Bloody Tales verder dan de Britse eilanden om de meest gruwelijke geschiedenis van Europa te ontdekken en de mysterieuze waargebeurde verhalen achter enkele van de meest beruchte verhalen uit de geschiedenis te ontdekken. Van oost naar west, van het VK tot Istanbul,...
Poster voor Blue Planet II Blue Planet II David Attenborough presenteert The Blue Planet II, de nieuwe grensverleggende serie door BBC Studios Natural History Unit en opvolger van de gevierde eerste reeks.
Poster voor Blumhouse's Compendium of Horror Blumhouse's Compendium of Horror Herbekijk de schokkende en angstaanjagende momenten van iconische cinematografische horror van de jaren 1930 tot vandaag, met inzichten van enkele van de meest invloedrijke filmmakers, producenten en acteurs in het genre, evenals deskundigen en historici.
Poster voor Body in the Snow: The Murder of Joanna Yeates Body in the Snow: The Murder of Joanna Yeates Het lichaam van de 25-jarige Joanna Yeates werd gevonden in de sneeuw bij Bristol. Ze werd enkele dagen voor Kerstmis ontdekt door een stel dat hun hond uitliet. Het was een mysterie zonder duidelijke verklaring voor wat er was gebeurd. Deze tweedelige documentaire vertelt het definitieve verhaal van de tragische moord op landschapsarchitect Joanna Yeates en de daaropvolgende jacht op haar moor...
Poster voor Bomb Patrol Afghanistan Bomb Patrol Afghanistan Deze documentaire volgt de missie in Afghanistan van de bomeenheid van het Amerikaanse leger in 2011.
Poster voor Bondi Rescue Bondi Rescue Volg de strandwachten op het beroemde Australische strand Bondi Beach.
Poster voor Booked: First Day In Booked: First Day In Elke dag worden er tienduizenden mensen in de gevangenis gezet voor grote en kleine misdaden. 'Booked: First Day In' is hun kant van het verhaal.
Poster voor Boys Will Be Girls Boys Will Be Girls Stel, je maakte ooit deel uit van een succesvolle boyband. Destijds kende de hele wereld je en gooiden vrouwen zich voor je voeten. Wat doe je als die tijd achter je ligt en de vergetelheid lonkt? Hoe ver ga je om weer beroemd te worden? Het nieuwe Britse reality-programma Boys will be girls laat het zien: enorm ver. Een aantal vergeten – hier zelfs totaal onbekende – ex-boybandleden wor...
Poster voor Brain Games Brain Games Brain Games zorgt ervoor dat je hersenen op hol worden gebracht aan de hand van drie korte miniseries die gebruik maken van interactieve experimenten en tricks om te laten zien dat je brein heel gemakkelijk gefopt kan worden.
Poster voor Brawn: The Impossible Formula 1 Story Brawn: The Impossible Formula 1 Story 2009, in de duurste en technologisch geavanceerde raceserie op aarde, gebeurde het onmogelijke. Een onderbezet, onder gefinancierd onafhankelijk team won het Wereldkampioenschap. Een Formule 1 -sprookje, de serie vertelt het buitengewone verhaal van hoe Brawn GP een sportief wonder heeft getrokken dat de F1 -wereld schudde.
Poster voor Break Free Break Free Je stouwt je backpack vol met nét genoeg spullen en zegt het burgerlijke leventje in Nederland vaarwel. Voor jou geen huisje-boompje-beestje, maar de wereld ontdekken, grenzen verleggen en dromen najagen! Vijf jongeren breken uit de sleur van het dagelijks bestaan. Ze gaan op avontuur in het buitenland, maar komen daarbij om tragische wijze om het leven. In de documentaireserie Break Free w...
Poster voor Break Point Break Point Reis mee met enkele van 's werelds meest getalenteerde tennissers terwijl ze naar grootsheid en Grand Slams streven tijdens een seizoen vol actie.
Poster voor Breakfast, Lunch & Dinner Breakfast, Lunch & Dinner Chef David Chang neemt zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid naar eten, cultuur en identiteit mee op reis, in het gezellige gezelschap van vrolijke, beroemde gasten.
Poster voor Breaking Amish Breaking Amish In een wereld waar "gewoon" als een compliment wordt beschouwd, trekt TLC de gordijnen open om de strikte tradities van de Amish / mennonitische religie en levensstijl te onthullen, terwijl camera's vijf mensen volgen die ervoor hebben gekozen het achter zich te laten en de wereld buiten hun eigen land te verkennen. 'Breaking Amish' biedt een nooit eerder vertoonde blik in het leven van jonge m...
Poster voor Britain's Beautiful Rivers Britain's Beautiful Rivers Richard Hammond verkent de mooiste rivieren van Groot-Brittannië. Van Severn en Test tot Clyde en Derwent. Richard verkent het historische, ecologische en economische belang van elke rivier.
Poster voor Britain's Poshest Farm Shop Britain's Poshest Farm Shop Documentaire over zeven van de beste boerderijwinkels in het land.
Poster voor BTK: Chasing a Serial Killer BTK: Chasing a Serial Killer Een driedelige documentaireserie die vertelt over de misdaden van de beruchte moordenaar, het decennialange onderzoek dat hem gevangen nam en het effect dat zijn brute moorden hadden op iedereen in zijn baan, vooral zijn dochter die openlijk vertelt over hoe het is om de dochter van een seriemoordenaar te zijn.
Poster voor BTS Monuments: Beyond The Star BTS Monuments: Beyond The Star Volgt de opkomst van de populaire Koreaanse popgroep BTS.
Poster voor BTS: Bon Voyage BTS: Bon Voyage 'BTS: Bon Voyage' is een realityshow waarin de leden van BTS op vakantie gaan. Het toont ze in alledaagse situaties die elke reiziger tegenkomt en biedt een uniek inzicht in hun leven.
Poster voor Build it Forward Build it Forward Soms kunnen mensen die anderen op de eerste plaats zetten zelf ook wel wat hulp gebruiken. HGTV's Matt Blashaw en Taniya Nayak slaan de handen ineen met Lowe's om vijf geweldige mensen die alles geven voor hun gemeenschap te verrassen met levensveranderende huis make-overs!
Poster voor Bureau Arnhem Bureau Arnhem Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag loopt Ewout Genemans dit seizoen mee met de agenten van de politie in Arnhem. Genemans volgt twaalf agenten gedurende tachtig dagen op de voet. Naast zenuwslopende achtervolgingen en heftige situaties aan huis, zijn er ook grappige, emotionele en angstaanjagende momenten.
Poster voor Bureau Dupin Bureau Dupin Op Nieuwjaarsochtend 2013 vindt een voorbijganger op de oprit van een huis in Oss het lichaam van de 48-jarige Marja Nijholt uit Enschede. Ze is door messteken om het leven gebracht. Na twee jaar politieonderzoek zit de zaak muurvast. Honderden gewone Nederlanders trekken zich het lot van Marja aan. Ze vormen het onderzoekscollectief Bureau Dupin en doen er alles aan om de waarheid boven tafel ...
Poster voor Bureau Hofstad Bureau Hofstad Na eerder soortgelijke series te hebben gemaakt in Amsterdam en Eindhoven, gaat programmamaker Ewout Genemans voor RTL de Haagse politie volgen. Met zijn reportageserie Bureau Hofstad wil hij bijdragen aan een ‘ander beeld van de politie dat de meeste mensen hebben’.
Poster voor Buried in the Backyard Buried in the Backyard 'Buried in the Backyard' onderzoekt waargebeurde misdaadverhalen over onfortuinlijke slachtoffers die begraven zijn, gevonden op de meest onwaarschijnlijke plaatsen: De achtertuin.
Poster voor Camping Coppens Camping Coppens Met een camera in de hand, en af en toe wat hulp van een cameraploeg, gunnen Staf Coppens en zijn gezin iedereen een blik op de mooie, maar soms ook moeilijke momenten in hun paradijs in Zweden.
Poster voor Captains of the World Captains of the World Van de kleedkamer tot het veld, deze docuserie biedt exclusieve toegang tot alle 32 teams terwijl ze strijden voor voetbalglorie in de 2022 FIFA World Cup.
Poster voor Captive Captive Van de bekende zaken tot die zaken die voor het grote publiek verborgen blijven. Doug Limans documentaire neemt een kijkje in de wereld van gijzelaarszaken. Hij bekijkt de zaken vanuit het perspectief van de slachtoffers en hun familie, de geoefende onderhandelaars, zakenmensen, overheidswerknemers en de daders. Een explosieve documentaire die een unieke kijk geeft in een vrij onbekende wereld.
Poster voor Captive Audience: A Real American Horror Story Captive Audience: A Real American Horror Story 1972: De 7-jarige Steven Stayner verdwijnt uit Merced, Californië. Jarenlang zoekt zijn familie naar hem, alleen om erachter te komen dat ze naar de verkeerde jongen hebben gezocht. 50 jaar later ontdekken de kinderen van Steven aanwijzingen over het mysterieuze verleden van hun vader.
Poster voor Car Kings Car Kings Galpin Auto Sports, de nummer één custom auto shop in het land, laat Amerika achter de schermen bij hun builds. Van historische restauraties en futuristische bouwwerken tot het opknappen van schuurvondsten, het team werkt aan 100 jaar aan auto's onder één dak.
Poster voor Carmel: Who Killed Maria Marta? Carmel: Who Killed Maria Marta? Een vrouw wordt dood aangetroffen in haar badkuip, met een plas bloed in de buurt. Haar man theoretiseert dat ze een ongeluk heeft gehad. Maar een autopsie vertelt een ander verhaal.
Poster voor Carole Baskin’s Cage Fight Carole Baskin’s Cage Fight Deze tweedelige documentaire volgt Baskin en haar man Howard terwijl ze de mishandeling onderzoeken van grote katten in privébezit, waaronder die van Joseph Maldonado-Passage ("Joe Exotic") en zijn G.W. Dierentuin in Wynnewood, Oklahoma.
Poster voor Cartel Crew Cartel Crew De zonen en dochters van leden van het kartel geven een inkijk in hun persoonlijke leven tijdens hun volwassenheid en de gevolgen van hun familietradities. Deze docuseries volgen hun reizen terwijl ze erop uit zijn legaal te leven en namen te maken buiten de drugswereld.
Poster voor Cat People Cat People Kattenmensen zijn er in alle soorten en maten, maar ze delen een liefde voor hun betoverende, unieke kattenvrienden. Deze docuserie onthult hun verhalen.
Poster voor Catfish: Trolls Catfish: Trolls Charlamagne Tha God en zijn co-host en social media-expert Raymond Braun, zullen er alles aan doen om het anonieme trollen online te stoppen en manieren te vinden waarop personen elkaar kunnen accepteren en begrijpen.
Poster voor Caught in the Net Caught in the Net Wat gebeurt er als de aanwijzingen voor een moord niet alleen fysiek zijn, maar ook digitaal? 'Caught in the Net' presenteert aangrijpende waargebeurde verhalen van rechercheurs die de digitale wereld binnendringen om een brute moord op te lossen. In elke zaak hebben de rechercheurs te kampen met een gebrek aan fysieke aanwijzingen. Maar elke keer dat iemand online gaat, of het nu gaat om cha...
Poster voor Celebrity Trolls: We're Coming to Get You Celebrity Trolls: We're Coming to Get You Frankie Bridge jaagt op internet trollen, die zich verschuilen achter valse identiteiten en meerdere accounts.
Poster voor Cesar Millan's Leader of the Pack Cesar Millan's Leader of the Pack Deze serie volgt Cesar Millan, die nieuwe huizen en baasjes voor asielhonden probeert te vinden. Kandidaten strijden tegen elkaar om de competitie te winnen.
Poster voor Chain of Command Chain of Command Een intiem portret van de oorlog tegen gewelddadig extremisme en de mannen en vrouwen die er hun leven aan wijden. Registreert de strijd tegen radicale dreigingen over de hele wereld als deze zich over een volledig jaar ontvouwt.
Poster voor Charmed to Death Charmed to Death De serie volgt de waargebeurde verhalen van manipulatieve en bedrieglijk gevaarlijke criminelen die hun charme gebruiken om te bedriegen, te stelen en nietsvermoedende slachtoffers tot romantische relaties te lokken, en uiteindelijk een spoor van verwoesting en dood achterlaten.
Poster voor Chasing Classic Cars Chasing Classic Cars In Chasing Classic Cars worden zeldzame, klassieke auto's opgespoord.
Poster voor Chasing Conspiracies Chasing Conspiracies CHASING CONSPIRACIES is een serie van een uur die enkele van 's werelds grootste samenzweringstheorieën beschrijft, belangrijke aspecten identificeert en historisch bewijs presenteert om elk daarvan te ondersteunen. De serieopener onderzoekt of Hitler echt zelfmoord pleegde in zijn bunker in Berlijn, wat er met de nazi's verborgen goud gebeurde toen ze werden verslagen, en of de Europese Unie ...
Poster voor Château Planckaert Château Planckaert De familie Planckaert neemt je mee op hun wilde droom in Château Planckaert. Pater familias Eddy wilde altijd al een charmante chambre d'hôtes in Frankrijk starten. Om die droom te verwezenlijken, kocht de hechte familie een kasteel. Er is echter één probleem: er is nog heel wat werk aan... Château Planckaert volgt de familie tijdens hun meest ingewikkelde uitdaging om van een uitgebran...
Poster voor Cheer Cheer Deze aangrijpende docuserie volgt de ups en downs van het competitieve cheer squadron van Navarro College terwijl ze werken aan het winnen van een felbegeerde nationale titel.
Poster voor Chef's Table Chef's Table Chef's Table geeft een kijkje in de keuken en het leven van 's werelds meest gerenommeerde koks. In elke aflevering staat een andere kok centraal.
Poster voor Chef's Table: France Chef's Table: France Proef de gedurfde, nieuwe smaken van Frankrijk met chef-koks die de grenzen van exclusieve gerechten verleggen en een rijke, culinaire traditie een nieuwe richting geven.
Poster voor Chelsea Does... Chelsea Does... In deze docureeks duikt Chelsea Handler in vier onderwerpen die haar fascineren: het huwelijk, racisme, Silicon Valley en drugs.
Poster voor Chibiverse Chibiverse Vergezel je fan-favoriete Disney personages als ze een showcase organiseren om hun wilde Chibi Tiny Tales avonturen te vieren.
Poster voor Children of the Snow Children of the Snow Vier kinderen worden ontvoerd en vermoord in Oakland County, Michigan midden jaren 70. Hun lichamen worden gedumpt in sneeuwbanken. Auteur J. Reuben Appelman onderzoekt deze onopgeloste moorden.
Poster voor Chocolate Dreams: Inside Hotel Chocolat Chocolate Dreams: Inside Hotel Chocolat Neem een kijkje achter de schermen bij het grootste onafhankelijke chocoladebedrijf van Groot-Brittannië.
Poster voor Code Blue: Murder Code Blue: Murder Een documentaire die ongekende toegang biedt tot de rechercheurs en CSI's in de gespecialiseerde misdaadeenheden van Zuid-Wales, die hen volgt terwijl ze de meest ernstige misdaden behandelen. Vanaf de eerste oproep tot de plaats delict en uiteindelijk tot de rechtbank.
Poster voor Cold Blooded Alaska Cold Blooded Alaska In het wilde en ruige landschap van Alaska liggen enkele van de gevaarlijkste criminelen van Amerika op de loer. De true crime-serie, van 10 afleveringen, 'Cold Blooded Alaska' onthult de meest verontrustende misdaden van Alaska en onthult de buitengewone inspanningen die wetshandhavers in de Last Frontier moeten nemen om moordenaars voor het gerecht te brengen.
Poster voor Cold Blooded: The Clutter Family Murders Cold Blooded: The Clutter Family Murders In 1959 werd in Kansas een brute moord gepleegd op het gezin Clutter. Nog voordat de daders gepakt waren, besloot Truman Capote er een boek over te schrijven. 'Cold Blooded' werd een internationale bestseller. Nabestaanden vertellen over de impact die het drama had op hun leven. Ook zien we een reconstructie van de moordpartij, achtergrondverhalen van de slachtoffers en de rechtszaak tegen de d...
Poster voor Cold Hearted Cold Hearted Een marinier doet zijn werk, maar zijn vrouw die thuis is...?
Poster voor Cold Justice Cold Justice Aanklager Kelly Siegler en misdaadonderzoeker Yolanda McClary helpen lokale politiediensten door Amerika om gewelddadige delicten op te lossen die onopgelost waren door een gebrek aan financiën en forensische technologie.
Poster voor College Tour College Tour In het programma 'College Tour' interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Het interview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en van het werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onder anderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John ...
Poster voor Confronting a Serial Killer Confronting a Serial Killer Deze serie met vijf afleveringen vertelt het actuele verhaal van de ongekende relatie tussen de veelgeprezen auteur en journalist Jillian Lauren en de meest productieve seriemoordenaar in de Amerikaanse geschiedenis, Sam Little, en haar race tegen de klok om zijn slachtoffers te identificeren voordat het te laat is. Little is onlangs overleden in de gevangenis op 80-jarige leeftijd, nadat hij t...
Poster voor Conspiracy Theory with Jesse Ventura Conspiracy Theory with Jesse Ventura Jesse Ventura en een team experts hebben de missie om de meest beangstigende en mysterieuze complottheorieën op aarde te ontrafelen.
Poster voor Contact Contact Geen beschrijving.
Poster voor Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, ontdekte ze het gruwelijke persoonlijke museum van een seriemoordenaar: Een vriezer vol menselijke hoofden, schedels, botten en andere resten in verschillende staat van ontbinding en uitstalling.
Poster voor Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes Hij dineerde met de machtigen. Hij jaagde op de kwetsbaren. Onder een glimlachende buitenkant was de gruwelijke duisternis van een sadistische seriemoordenaar.
Poster voor Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes Recente interviews, archiefbeelden en geluidsopnamen vanuit de dodencel schetsen een onthutsend portret van de bekende seriemoordenaar Ted Bundy.
Poster voor Convicting a Murderer Convicting a Murderer Convicting a Murderer is een achtdelige serie die het complete verhaal van de moord op Teresa Halbach vertelt.
Poster voor Cooked Cooked Onderzocht door de lenzen van de vier natuurlijke elementen - vuur, water, lucht en aarde - “COOKED” is een verhelderende en meeslepende kijk op de evolutie van wat voedsel voor ons betekent door de geschiedenis van voedselbereiding en het universele vermogen om ons te verbinden. De serie benadrukt onze primaire menselijke behoefte om te koken en roept op tot een terugkeer naar de keuken om...
Poster voor Cosmic Disclosure Cosmic Disclosure Er gebeurt meer in de ruimte dan je je ooit kunt voorstellen. Uit het oog, uit het hart. Dat is hoe de grootste geheimen in de geschiedenis van de mensheid verborgen zijn gebleven voor het volk. Nu voegt een 20 jaar oude ingewijde, Corey Goode, zich bij David Wilcock in deze inaugurele presentatie van Kosmische Onthulling om de hemelse aanwezigheid van de mensheid te onthullen en de details van...
Poster voor Cosmos Cosmos Carl Sagan brengt ons Cosmos, alles dat was en ooit zal zijn, in een begrijpelijk formaat voor niet-wetenschappers.
Poster voor Cosmos: A Spacetime Odyssey Cosmos: A Spacetime Odyssey De vooraanstaande astrofysicus Neil deGrasse Tyson blaast nieuw leven in het legendarische programma uit de jaren 80, dat destijds werd gepresenteerd door Carl Sagan. Cosmos vertelt het verhaal van de natuurwetten. In dertien afleveringen komt de zoektocht naar kennis tot leven, waarbij kijkers door het universum reizen om een volledig beeld te krijgen van de kosmos.
Poster voor Countdown: Inspiration4 Mission to Space Countdown: Inspiration4 Mission to Space Van training tot lancering tot landing, deze all-access docuserie rijdt samen met de Inspiration4-crew op de eerste volledig civiele orbitale ruimtemissie.
Poster voor Crime Beat Crime Beat Een echte misdaadserie die kijkers diep meeneemt in enkele van de meest beruchte strafzaken van Canada. Met behulp van uitgebreide archieven en intieme familiegesprekken worden elke week nieuwe details onthuld die verder gaan dan de nieuwskoppen en slachtoffers en hun families een stem geven, ontrafelen hoe elke zaak is opgelost en blijvende gevolgen voor de gemeenschap en het rechtssysteem ond...
Poster voor Crime Scene Confidential Crime Scene Confidential Alina Burroughs onderzoekt het bewijs in enkele werkelijk verbijsterende moordzaken, variërend van een dodelijke val van een balkon die nog verdraaier blijkt te zijn dan aanvankelijk gedacht, tot de zaak van de onverwachte dood van een jonge studente waarvan men dacht dat die gesloten was. Van het onbekende tot het sensationele, Burroughs gebruikt haar jarenlange training om de aanwijzingen ...
Poster voor Crimes Gone Viral Crimes Gone Viral 'Crimes Gone Viral' onderzoekt de meeslepende verhalen achter schokkende misdaden die op camera zijn vastgelegd en virale bekendheid krijgen op het internet. Van beveiligingscamera's in bedrijven tot bewakingssystemen thuis en mobiele telefooncamera's, er kijkt bijna altijd iemand mee. Aangrijpende clips van ontvoeringen, inbraken, wilde achtervolgingen, gewelddadige incidenten in het verkeer e...
Poster voor Crimes Gone Viral: Eyewitness Crimes Gone Viral: Eyewitness Aangrijpende clips van ontvoeringen, inbraken, wilde auto achtervolgingen en andere misdaden worden miljoenen keren bekeken, maar de verhalen achter deze misdaden worden vaak nooit verteld, tot nu. Deze serie neemt kijkers mee naar de meest schokkende misdaden die viraal zijn gegaan.
Poster voor Cryptokoorts Cryptokoorts Bitcoin domineert het nieuws en de hele wereld is ermee bezig. Maar wanneer gaan we met crypto betalen in de supermarkt? Komt er aan de populariteit ook een einde? En wat gebeurt er als de bubbel ineens barst? We bespreken met de bekende Nederlandse spelers hoe zij deze toekomst voor zich zien.
Poster voor Culture Shock Culture Shock Cultureshock gaat dieper in op de onvertelde verhalen achter keerpuntmomenten in de popcultuur die een blijvende impact hebben gehad op onze samenleving.
Poster voor Cunk on Earth Cunk on Earth Vertelt het verhaal van onze grootste uitvindingen zoals het wiel, de Mona Lisa en kernenergie. Onderweg stelt ze experts hardnekkige vragen over de vooruitgang van de mensheid, en staat ze in de buurt van indrukwekkende oude ruïnes of in musea.
Poster voor Curse of the Lost Amazon Gold Curse of the Lost Amazon Gold In de Amazone jagen zes onderzoekers op een stad van goud en het antwoord op een huiveringwekkende vraag: Waarom verdwijnen zoveel mensen die de Akakor-legende achtervolgen?
Poster voor Curvy Girls: Stripped Bare Curvy Girls: Stripped Bare Een kijkje achter de schermen bij een toonaangevende Brits modellenbureau voor vrouwen met een grotere maat. Zij zijn op zoek naar het volgende supermodel.
Poster voor Cyberwar Cyberwar Ben Makuch reist de wereld rond en spreekt af met hackers en overheidsofficials om de infrastructuur van cyberwarfare te onderzoeken.
Poster voor Dallas DNA Dallas DNA Het rechtssysteem in Texas is altijd berucht geweest vanwege hun harde rechters, zware straffen en wankel bewijsmateriaal. In 2007 gaf de officier van justitie het mandaat dat elke gevangene in Dallas County die om DNA-testen heeft verzocht, zijn zaak kan laten beoordelen met de kans om opnieuw te worden gehoord. Deze serie volgt hun benarde situatie.
Poster voor Danskerdrabet i Oslo Danskerdrabet i Oslo De serie volgt een Noors meisje dat tijdens een reis door de Sinaïwoestijn samen met twee Israëliërs wordt ontvoerd door IS-terroristen. Wat lijkt op een willekeurige ontvoering blijkt later toch een gerichte aanval. Haar ouders werken als diplomaten en de eisen leiden naar een gebeurtenis in het verleden.
Poster voor Dark Money Dark Money Dark money, een politieke thriller, onderzoekt een van de grootste bedreigingen voor de Amerikaanse democratie: de invloed van geld uit het bedrijfsleven waarvan de bron niet valt te traceren op onze verkiezingen en gekozenen.
Poster voor Dark Side of Comedy Dark Side of Comedy Ontdek de intens persoonlijke reizen van 's werelds meest geliefde comedians, en de worstelingen die ze achter het masker tegenkomen, door middel van first-person storytelling, ongelooflijke archivalia, en evocatieve recreaties.
Poster voor Dat ene woord - Feyenoord Dat ene woord - Feyenoord De serie volgt Feyenoord gedurende de hoogte- en dieptepunten van het seizoen, bijvoorbeeld op het Trainingscomplex 1908 tijdens de trainingen en besprekingen van hoofdtrainer Dick Advocaat, en in de kleedkamer van De Kuip rondom de wedstrijden. Ook de ontwikkelingen op bestuurlijk niveau, de stadionplannen en rondom de nieuwe hoofdtrainer Arne Slot worden gevolgd.
Poster voor Dateline: The Last Day Dateline: The Last Day NBC News correspondenten Keith Morrison, Josh Mankiewicz, Stephanie Gosk en Andrea Canning onderzoeken de laatste dag van het leven van een slachtoffer - de split-second beslissingen en scharniermomenten die het verschil tussen leven en dood maakten. Detectives gaan terug naar die cruciale uren op zoek naar aanwijzingen om het mysterie op te lossen.
Poster voor Dating Death Dating Death Het verhaal van Rodney Alcala, die berucht was vanwege zijn verschijning in een TV-dating show tijdens zijn moordgolf, en die in verband werd gebracht met 130 doden...
Poster voor De Broeders Van Rossem De Broeders Van Rossem Maarten en Vincent van Rossem bezoeken steden in Nederland, met speciale aandacht voor karakteristiek thema.
Poster voor De Erfgenaam De Erfgenaam In het nieuwe programma De Erfgenaam gaat Ruben Nicolai op zoek naar de rechtmatige erfgenamen van overleden mensen die een erfenis achterlaten, maar waarvan de erfgenaam niet gevonden wordt. Ruben wordt hierbij ondersteund door erfrechtspecialist en genealoog Klaas Zondervan. Nicolai gaat op zoek naar de familieverhalen die achter deze onbekende nalatenschappen schuilgaan. Dat brengt hem over ...
Poster voor De gevaarlijkste wegen van de wereld De gevaarlijkste wegen van de wereld Twee handjes aan het stuur en gas op de plank! BNN laat je meerijden over de gevaarlijkste wegen. Kortom, gordeltje om!
Poster voor De Handhavers De Handhavers Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In de realityserie De Handhavers! volgt de camera hun werk op straat en in het openbaar. In de serie worden verschillende duo’s handhavers gevolgd, die in hun werk te maken krijgen met zowel grappige, trieste als heftige situaties. Tijdens hun werkzaamheden be...
Poster voor De IJzeren Eeuw De IJzeren Eeuw Na een reis door de Gouden Eeuw focust presentator Hans Goedkoop zich in een nieuwe serie op de IJzeren Eeuw. Per aflevering staat een historisch figuur centraal. De eerste aflevering gaat over een man die de Oranjes het liefst willen doen vergeten: Lodewijk Napoleon, de allereerste koning. Verder komen onder andere de steenrijke weduwe Borski, de Rooms-Katholieke architect Pierre Cuypers en de...
Poster voor De IRT Affaire De IRT Affaire In de jacht op de criminele top besluit de Nederlandse overheid in de jaren negentig zelf drugs te gaan importeren om zo de onderwereld in kaart te brengen en op te rollen. Grootschalige drugshandel en corruptie is het gevolg. Een wonderbaarlijk waargebeurd verhaal over hoe de overheid de grootste drugsdealer van Europa werd.
Poster voor De Jacht op de Mocro-Maffia De Jacht op de Mocro-Maffia Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt met unieke beelden en exclusieve interviews de opkomst en val van Neerlands beruchtste gangsters van dit moment in beeld; Ridouan Taghi en Saïd Razzouki.
Poster voor De Jaren 90 voor Tieners De Jaren 90 voor Tieners Showprogramma waarin Steven van Herreweghe de jaren '90 tot leven brengt voor tieners van vandaag, in hun eigen slaapkamer, met de beste verhalen en héél veel beeld.
Poster voor De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt Ewout krijgt de kans om 21 dagen binnen de muren van Yes We Can Clinics mee te lopen. Hij ontmoet jongeren, fellows genoemd, die hier een klinische behandeling van tien weken krijgen. Velen van hen hebben onterecht te horen gekregen dat ze eigenlijk opgegeven zijn en dat er voor hen geen plek meer in de maatschappij is. Deze kliniek is voor hen een laatste kans om in leven te blijven of om opna...
Poster voor De Kijk van Koolhoven De Kijk van Koolhoven De kijk van Koolhoven is een zesdelige reeks filmcolleges verzorgd door filmregisseur en cinefiel Martin Koolhoven. Aan de hand van scènes uit zijn favoriete speelfilms maakt Koolhoven de kijkers deelgenoot van zijn liefde voor cinema. Van Basic Instinct tot Jaws, en van Dr. Strangelove tot Drive, iedere filmenthousiasteling kan zijn hart ophalen.
Poster voor De Kroongetuigen De Kroongetuigen In deze nieuwe reeks van gerechtsjournalist Jeroen Wils worden waargebeurde misdaadverhalen verteld aan de hand van de getuigenissen van politie, gerecht en nabestaanden.
Poster voor De Lachgaskoning De Lachgaskoning In ‘De Lachgaskoning’ volgen we Deniz Üresin aka de Lachgaskoning op de voet, van straatverkoper op het Leidseplein tot aanvoerder van een landelijk netwerk, tot het moment dat hij de gevaren inziet en de ballonnen achter zich laat. Een turbulente periode waarin zijn imperium groeit, terwijl justitie de jacht op hem opent!
Poster voor De Marine De Marine Een bijzonder inkijkje in het echte leven bij de Koninklijke Marine. We volgen een aantal hoofdpersonen waar ook ter wereld, terwijl ze werken aan een specifieke missie. Hoe gaat men om met acute dreiging en conflictsituaties als de oorlog in Oekraïne? Wat betekent leiderschap? En wat is toch die steeds weer benoemde kameraadschap?
Poster voor De Moord op Marianne Vaatstra De Moord op Marianne Vaatstra Friesland 1999. Als het levenloze lichaam van Marianne Vaatstra in een weiland wordt gevonden, blijkt dat ze verkracht en vermoord is. Er wordt meteen een grote politiemacht opgezet die de jacht op de moordenaar opent. Als de recherche na jaren intensief speuren telkens maar niet dichter bij de oplossing komt, bundelen Peter R. de Vries en de familie Vaatstra hun krachten. Dit levert het toepas...
Poster voor De neven van Eus De neven van Eus Schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. De grote onderwerpen en ontwikkelingen in het land komen aan bod, maar worden met name bekeken door de ogen van de familie. Het levert hartverwarmende en ontroerende ontmoetingen op met leden van zijn familie, die Özcan vaak ook voor het eerst ziet.
Poster voor De Pompmoord De Pompmoord Weer een gerechtelijke dwaling? Vier mannen zijn in 2004 mogelijk onterecht veroordeeld voor de moord op een pompbediende in Warnsveld. Volgens deskundigen is een valse bekentenis afgelegd in deze zaak. Een reconstructie aan de hand van de verhoortapes, het dossier en direct betrokkenen.
Poster voor De Recherche De Recherche De Recherche toont voor het eerst hoe een misdaadonderzoek van A tot Z gevoerd wordt. We volgen verschillende teams van de Lokale Recherche Dienst in Gent. Elk team is gespecialiseerd op eigen terrein en werkt verwoed tegen de klok om hun zaak op te lossen: overvallen met geweld, oplichting, zware drugdeals of illegale prostitutie. De camera volgt elke stap in hun onderzoek: het opsporen en ide...
Poster voor De Rekenkamer De Rekenkamer In dit nieuwe KRO programma wordt onderzocht wat we eigenlijk betalen, en waarom of waarvoor. Wat kost een minuutje bellen, een rij kapotte tanden, een lantaarnpaal of een kilo koe? Aan de hand van kijkersvragen worden van allerlei uiteenlopende zaken de kosten in kaart gebracht door Rekenmeester Stefan Stasse. Met een grote dosis humor worden de financiële motieven van bedrijven feilloos bloo...
Poster voor De Sneeuwman: Geheimen van een Kindermoordenaar De Sneeuwman: Geheimen van een Kindermoordenaar De 11-jarige Jessica Laven verdween op 27 juli 1991 spoorloos van de aardbodem. De laatste die haar in leven zag, was haar moordenaar: Michel Stokx. De onschuldig ogende vrachtwagenchauffeur bleek een manipulatieve seriemoordenaar die vele gruweldaden beging.
Poster voor De Troon De Troon De Troon is een meeslepend, eigentijds verfilmd kostuumdrama. Een zesdelige televisieserie over onze eerst drie koningen Willem I, II en III.
Poster voor De Villamoord De Villamoord Een documentaireserie over mogelijk de grootste gerechtelijke dwaling in Nederland. De makers doen onderzoek aan de hand van uniek materiaal, waaronder 160 verhoortapes. Zaten negen mannen jarenlang onschuldig vast?
Poster voor De Zaak Schaap: Fraude bij de Landsadvocaat De Zaak Schaap: Fraude bij de Landsadvocaat Vierdelige documentaireserie over onderzoek naar de fraude bij het kantoor van de landsadvocaat Pels Rijcken.
Poster voor Deadliest Catch Deadliest Catch In Deadliest Catch wordt een aantal vissersboten gevolgd tijdens het krabseizoen op de Beringzee. Alle vissersboten zijn gestationeerd in Dutch Harbor in Alaska.
Poster voor Deadliest Catch: Bloodline Deadliest Catch: Bloodline 'Deadliest Catch: Bloodline' volgt Josh Harris, de zoon van de legendarische Bering Sea-kapitein Phil Harris. Josh ontdekt samen met zijn zakenpartner Casey McManus een schat aan Hawaiiaanse viskaarten die zijn volgeschreven met het handschrift van kapitein Phil. Josh maakt van de gelegenheid gebruik om naar de eilanden te reizen en meer te weten te komen over de tijd die zijn vader decennia ee...
Poster voor Deadliest Catch: Dungeon Cove Deadliest Catch: Dungeon Cove In Deadliest Catch: Dungeon Cave worden een aantal vissersboten gevolgd in Newport, Oregon.
Poster voor Deadliest Mums & Dads Deadliest Mums & Dads Britse true crime documentaireserie die de zaken belicht van beruchte ouders en de schokkende verhalen over hoe zij hun eigen kinderen hebben vermoord.
Poster voor Deadly Affairs: Betrayed by Love Deadly Affairs: Betrayed by Love Een koppel uit Michigan start een stripwinkel, maar wanneer de zaken goed gaan, nemen ze iemand in dienst wiens aanwezigheid hun huwelijk voor altijd verandert; een huwelijk van tien jaar valt uit elkaar wanneer een verveelde echtgenote een oude vriend achtervolgt, met dodelijke gevolgen.
Poster voor Deadly Cults Deadly Cults Deadly Cults onderzoekt losgeslagen moordzaken waarin onderzoekers de duistere wereld van sekten die moorden blootleggen. Van een zelfbenoemde profeet die zijn volgelingen overtuigt om een ​​onschuldig gezin te vermoorden tot een vampiercoven die op zoek is naar hun volgende offer, de serie laat zien hoe macht en manipulatie tot moord kunnen leiden.
Poster voor Deadly Power Deadly Power Het onderzoeken van de verdraaide en waargebeurde verhalen waarin mensen in machtsposities en prominente posities profiteren van hun autoriteit om gruwelijke misdaden te plegen, die allemaal voortkomen uit hun controle en onverzettelijke macht.
Poster voor Deadly Women Deadly Women In Amerika wordt 90% van alle moorden gepleegd door mannen. Wie zijn die vrouwen die de overige 10% op hun geweten hebben? En wat zijn hun motieven? In Deadly Women passeren weer enkele van de koelbloedigste vrouwelijke moordenaars de revue. Van duivelse echtgenotes tot bloedige babysitters en van sinistere serial killers tot moeders die nota bene hun eigen kinderen vermoorden. Aan de hand van ...
Poster voor Dear... Dear... Een inventieve en filmische benadering van biografieën van de meest iconische figuren in de huidige samenleving, met behulp van brieven die zijn geschreven door mensen wier leven is veranderd door hun werk.
Poster voor Death Row Stories Death Row Stories Death Row Stories is een serie documentaires over mensen die ter dood veroordeeld zijn.
Poster voor Denkend aan Zwitserland Denkend aan Zwitserland Janny van der Heijden, André van Duin en hondje Nhaan verruilen hun boot voor de trein. Samen maken ze deze winter een treinreis door Zwitserland.
Poster voor Destination Fear Destination Fear Maverick paranormale ontdekkingsreiziger Dakota Laden neemt zijn zus, Chelsea Laden, en beste vriend, Tanner Wiseman, mee op een dwars door het land reis om de meest spookachtige locaties in Amerika te bezoeken. Bij elke angstaanjagende stop wordt de onbreekbare band van het trio op de proef gesteld terwijl ze hun diepste, donkerste angsten onder ogen zien.
Poster voor Detective Diaries Detective Diaries Deze serie neemt ons mee in de onderzoekende geest van vijf Amerikaanse rechercheurs terwijl ze de schrijnende zaken die hun carrière bepaalden opnieuw onderzoeken. Van het jagen op moordenaars die zich tientallen jaren in de schaduw hebben verborgen, tot het opnemen tegen een politieke machine met meer dan bloed aan zijn handen, tot het herbeleven van dezelfde moord door drie verschillende sl...
Poster voor Diesel Brothers Diesel Brothers Diesel Brothers is een Amerikaanse docu serie van de zender Discovery. De serie ging in première op 4 januari 2016.
Poster voor Digging for Britain Digging for Britain Dr. Alice Roberts volgt een jaar Britse archeologie en bundelt de resultaten van opgravingen en onderzoeken over het hele land.
Poster voor Digital Addiction Digital Addiction Nu de wereld de wereldwijde COVID-pandemie, die velen tot een geïsoleerd leven dwong, te boven komt, is onze afhankelijkheid van digitale apparaten nog nooit zo groot geweest. Het is een realiteit die een tol eist van veel mensen, met digitale verslavingscijfers die omhoogschieten naar ongekende niveaus. A&E brengt een groeiend probleem van geestelijke gezondheid naar voren.
Poster voor Dirty Jobs Dirty Jobs Mike Rowe loopt in elke aflevering mee met professionals die een vies of opvallend beroep uitoefenen. Een werknemer neemt Rowe mee op een normale werkdag als zijn assistent. Rowe doet alles wat van hem gevraagd wordt, ondanks het feit dat het doorgaans gevaarlijke, enge en smerige klussen zijn.
Poster voor Dirty Money Dirty Money Van wurgleningen tot auto's waarmee is gesjoemeld vanwege uitstoot-tests: deze serie onderzoekt schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven.
Poster voor Dirty Rotten Cleaners Dirty Rotten Cleaners Teams van extreme schoonmakers pakken overweldigende rotzooi, schimmels, bacteriën en biologische gevaren aan terwijl ze een nooit eerder geziene kant van de Sunshine State induiken.
Poster voor Disappeared Disappeared Een persoon verdwijnt plotseling en onverwacht; geen spoor, geen aanwijzingen, niets anders dan het aanhoudende mysterie dat ze achterlaten. Volgens het National Crime Information Center van de FBI zijn er nu 110.484 gevallen van actieve vermiste personen in de VS, waarvan 53% jongeren onder de 18 jaar. De meesten van ons hebben gehoord van de spraakmakende zaken, zoals Natalee Holloway, Stac...
Poster voor Disney Gallery: The Mandalorian Disney Gallery: The Mandalorian Disney Gallery: The Mandalorian is een achtdelige documentairereeks over de serie The Mandalorian die eind vorig jaar op Disney+ verscheen. In de verschillende afleveringen wordt een kijkje achter de schermen geboden van de serie die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Return of the Jedi en The Force Awakens uit de Star Wars-filmreeks. Uitvoerend producent Jon Favreau ondervraagt de cast...
Poster voor Disney Insider Disney Insider Disney Insider zal zich richten op verschillende projecten in The Walt Disney Company, van muziek en bestemmingen tot themaparken en films. Elke week zal de documentaireserie drie verschillende verhalen vertellen die allemaal verband houden met wat Disney's verhalen zo bijzonder maakt. Het doel van de serie is om Disney's nieuwste en meest opwindende projecten van week tot week onder de aandach...
Poster voor Disney's Fairy Tale Weddings Disney's Fairy Tale Weddings Een kijkje achter de schermen bij bruiloften en unieke verlovingen die plaatsvinden op Disney Bestemmingen over de hele wereld, met inbegrip van Walt Disney World, Disneyland en Disney Cruise Lines.
Poster voor DNA Family Secrets DNA Family Secrets Meer dan 26 miljoen van ons hebben in de afgelopen tien jaar een DNA-test gedaan. Deze groeiende populariteit van genetische tests heeft wereldwijd databases gecreëerd die ons in staat stellen vragen te stellen die voorheen onmogelijk te beantwoorden waren over onze families, voorouders en gezondheid. Stacey Dooley ontmoet mensen in het Verenigd Koninkrijk die de mysteries willen ontsluiere...
Poster voor Documentary Now! Documentary Now! Documentary Now! is een briljante docu-spoof uit de koker van Bill Hader en Fred Armisen. The Blue Jean Committee, de fictieve band uit de seizoensfinale, heeft net een nieuw nummer uitgebracht.
Poster voor Dog: Impossible Dog: Impossible De serie nodigt kijkers uit op een inspirerende, opbeurende reis met hondgedragsspecialist Matt Beisner, die zijn leven heeft gewijd aan het werken met enkele van de gevaarlijkste, meest agressieve en meest onbegrepen honden in het land. Dit zijn honden die iedereen heeft opgegeven - zelfs andere trainers. In veel gevallen dreigen ze te worden afgemaakt. Maar hoewel iedereen misschien denkt dat...
Poster voor Don't Tell the Bride Don't Tell the Bride Alleen de dapperste bruiden laten hun bruidegoms de belangrijkste dag van hun leven organiseren, in z'n eentje. De bruidegommen hebben een budget van £12.000 en drie weken om de gehele huwelijksdag op poten te zetten. Zullen de bruiden blij zijn met het resultaat?
Poster voor Don't Worry be Happy Don't Worry be Happy "Money makes the world go round.". Maar wat als je op een dag alles kwijt geraakt? Wat als je nooit wat hebt gehad? Wat als je elke dag worstelt om rond te komen? Niet voor iedereen is the sky the limit. Niet iedereen heeft het even breed. Deze levenskunstenaars hebben weinig materiële welvaart en voelen zich toch de koning te rijk. Het leven is mooi als je het maar wilt zien. Maar hoe doe je ...
Poster voor Door het hart van China Door het hart van China In de nieuwe VPRO-reisserie Door het hart van China reizen fotograaf Ruben Terlou en regisseur Maaik Krijgsman in zeven afleveringen van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China: van de verdroogde steppen van Binnen-Mongolië tot de tropische stranden van Hainan: dwars door het hart van China.
Poster voor Dossier X Dossier X De grootste misdaadverhalen uit onze geschiedenis komen opnieuw tot leven in deze reeks van VTM Nieuws. Via interviews, archiefbeelden en nagespeelde scènes reconstrueren de makers van 'De Kroongetuigen' beruchte misdaden in ons land. Ook speurders vertellen over de zaken die hun leven en carrière hebben getekend.
Poster voor Down the Road Down the Road In het programma 'Down the Road' gaat Dieter Coppens samen met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down een avontuurlijke uitdaging aan: ze maken een roadtrip in het buitenland. Deze avontuurlijke en emotionele rollercoaster toont klein verdriet en groot geluk. 'Down the Road' neemt je mee in de onbevangen kijk op het leven van de zes reisgenoten, die geen blad voor de mond nemen.
Poster voor Dr. Death: The Undoctored Story Dr. Death: The Undoctored Story Een docuserie waarin de pogingen van twee artsen worden beschreven om Dr. Christopher Duntsch te stoppen, een schijnbaar briljante, charmante en ambitieuze neurochirurg die zijn scalpel op de inwoners van Texas richtte en veel patiënten verminkt, verlamd of dood achterliet.
Poster voor Dr. Dee: Alaska Vet Dr. Dee: Alaska Vet Van reizen over gletsjers en bergen tot temperaturen onder het vriespunt en eindeloze dagen zonder daglicht, er is geen moeilijkere plek om dierenarts te zijn dan Alaska. Ondanks talloze uitdagingen en risico's heeft dr. Dee Thornell er haar levensmissie van gemaakt om voor de wilde dieren en huisdieren van Amerika's grootste staat te zorgen - wat er ook gebeurt.
Poster voor Droomland Amerika Droomland Amerika Voormalig NOS-correspondent Eelco Bosch van Rosenthal is teruggegaan naar de Verenigde Staten om daar voor de VPRO de reisserie Droomland Amerika te maken.
Poster voor Dutch Wheels Dutch Wheels In dit seizoen van 'Dutch Wheels' werkt het team van Absolute Motors zich in het zweet voor klanten in binnen en buitenland. Ze werken aan de Lamborghini van DJ R3HAB in Dubai, de G-Wagon van Justin Kluivert in Monaco, maar zijn ook dichter bij huis te vinden en nemen de bolides van Frans Duijts, Jessie Maya en Dionne Slagter onder handen. Geen wens is te gek, al moet de auto goud gemaakt worden.
Poster voor Dwars door België Dwars door België Back to basics! Een tocht rond de Middellandse Zee zat er niet in dit jaar, maar gelukkig herbergt eigen land ook prachtige parels. Met de rugzak doorkruist Arnout Hauben België. Te voet, met een tent en met de rugzak. Hij stapt het Grote Routepad 129 van Brugge naar Aarlen af, Dwars door België. Het programma is niet enkel een avontuurlijke trektocht: onderweg spreekt Arnout in zijn gekende ...
Poster voor Dwars door de Middellandse Zee Dwars door de Middellandse Zee Avontuurlijk reisprogramma waarin Arnout Hauben dwars door de Middellandse Zee trekt, van west naar oost, van Gibraltar naar Jeruzalem. Met aanstekelijk enthousiasme reist hij langs bekende en minder bekende eilanden en gaat hij op zoek naar het verhaal van de mensen die in en met de Middellandse Zee leven.
Poster voor Dynasties Dynasties Volg de ware verhalen van vijf van 's werelds meest gevierde, maar toch bedreigde dieren; keizerspinguïns, chimpansees, leeuwen, hyena's en tijgers. Elk in een heroïsche strijd tegen rivalen en tegen de krachten van de natuur, vechten deze families voor hun eigen voortbestaan ​​en voor de toekomst van hun dynastieën.
Poster voor E.O.D.: Explosieven Opruimings Dienst E.O.D.: Explosieven Opruimings Dienst In het nieuwe programma volgen we de grondgebonden compagnie in Soesterberg en de maritieme compagnie in Den Helder. We krijgen te zien hoe explosieven onschadelijk worden gemaakt en een historische uitleg over de manier waarop het object op een bepaalde plek terecht is gekomen.
Poster voor Earth at Night in Color Earth at Night in Color De maanverlichte drama's van dieren 's nachts, die nieuwe inzichten en nooit eerder vertoond gedrag onthullen.
Poster voor Earth: The Power of the Planet Earth: The Power of the Planet Deze vijfdelige documentaireserie doet in een notendop de geschiedenis van de aarde uit de doeken en laat zien hoe alle natuurlijke systemen samenwerken om onze planeet in stand te houden. We gaan op onderzoek naar de machtige factoren die het leven op aarde beheersen, zoals de vulkanen, de oceanen, de dampkring en het ijs. We ontdekken welke rol deze oerkrachten hebben gespeeld in de geschiede...
Poster voor EAT: The Story Of Food EAT: The Story Of Food Meer dan 50 jaar geleden verscheen voedselrevolutionair Julia Child in een televisieshow in Boston om haar kookboek te promoten en lanceerde ze het medium onbewust in de wereld van voedsel. Sindsdien zijn er honderden kookpersoonlijkheden op tv, duizenden uren kookprogramma's en meerdere netwerken die uitsluitend aan het onderwerp zijn gewijd. Maar ondanks dit alles heeft geen enkel netwerk of ...
Poster voor Ed Sheeran: The Sum of It All Ed Sheeran: The Sum of It All Wereldwijde superster Ed Sheeran opent de deuren van zijn leven in deze indringend eerlijke documentaireserie.
Poster voor Eden: Untamed Planet Eden: Untamed Planet Reis naar de verste uithoeken van de planeet en ontdek de geheimen van de weinige overgebleven ongerepte landen van de aarde, allemaal boordevol leven. Geïsoleerd van de rest van de wereld, zijn deze plaatsen beschermd tegen de meest schadelijke gevolgen van menselijk ingrijpen. In deze landen bestaat het leven zoals de natuur het bedoeld heeft. Fijn uitgebalanceerde, soortenrijke, unieke ecos...
Poster voor Een jaar op zee Een jaar op zee Als kleine jongen was Wim Lybaert al gefascineerd door de zee en de vissers. Op zijn 54e maakt hij zijn jongensdroom waar. In de documentairereeks ‘Een Jaar Op Zee’ gaat hij mee aan boord en wordt hij visser onder de vissers.
Poster voor Elephant Hospital Elephant Hospital Het werk van een ziekenhuis in Thailand dat zich uitsluitend bezighoudt met de behandeling van olifanten. Deze tweedelige documentaire laat de dagelijkse uitdagingen zien van het omgaan met supergrote patiënten die lijden aan alles van dodelijke virussen tot snijwonden en parasieten. Ook is te zien hoe de faciliteit babyolifantjes nieuwe commando's leert en zelfs van olifantenpoep kunstmest ma...
Poster voor Eli Roth Presents: The Legion of Exorcists Eli Roth Presents: The Legion of Exorcists Deze show beschrijft angstaanjagende verhalen over demonische bezetenheid door vervloekte objecten die schade toebrengen aan volledige overnames van het menselijk lichaam. Een legioen vooraanstaande exorcisten uit het hele land bestrijden het kwaad vanaf de frontlinie en gebruiken hun geloof om de duivel op afstand te houden en de vrede te herstellen voor degenen die in zijn greep zijn.
Poster voor Eli Roth's History of Horror Eli Roth's History of Horror 'Eli Roth's History of Horror' brengt de meesters van horror samen - iconen en sterren die het genre bepalen - om de grootste thema's te verkennen en de inspiratie en strijd achter het verleden en heden te onthullen. Elke aflevering van een uur neemt kijkers mee op een huiveringwekkende verkenning van hoe horror door de tijdperken is geëvolueerd en de samenleving heeft beïnvloed, en ook waaro...
Poster voor Elize Matsunaga: Once Upon a Crime Elize Matsunaga: Once Upon a Crime De misdaad schokte Brazilië. Elize Matsunaga schoot haar rijke echtgenoot neer en hakte hem in stukken. Met haar eerste interview duikt deze docuserie diep in de zaak.
Poster voor Ellie op patrouille Ellie op patrouille In Ellie op Patrouille laat Ellie de diverse facetten van het uitdagende, maar soms ook lastige politiewerk zien. Lijkt de dag aanvankelijk rustig te verlopen, zit ze even later in een wilde achtervolging. Het ene moment overwint Ellie haar angst in een politiehelikopter en op het andere moment doet ze met haar team een inval in een overvol drugspand. En dan zit ze in Dubai opeens in de meest l...
Poster voor Emergency Emergency Het Londense netwerk van eerstelijns traumaziekenhuizen behandelt zwaargewonde patiënten tijdens de drukste maand van het jaar in deze baanbrekende serie.
Poster voor Encounters Encounters ‘Encounters’ is een vierdelige serie die de wereld rondreist om vier buitengewone waargebeurde verhalen over ontmoetingen met buitenaardse verschijnselen te verkennen. Elke filmische en diepgaand onderzochte aflevering vertelt één verhaal: vreemde lichten in de lucht boven het kleine stadje Texas; onderwaterruimtevaartuigen die een kustdorp in Wales achtervolgen; een buitenaardse ontmoeti...
Poster voor Erfgenaam Gezocht Erfgenaam Gezocht Axel Daeseleire gaat samen met een deskundige op zoek naar de erfgenamen van nalatenschappen.
Poster voor Erica Op Reis Erica Op Reis Erica Op Reis is een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker aan de hand van Erica Terpstra een beeld wordt geschetst van inspirerende, wonderlijke en leerzame landen en culturen. Dat doet ze niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken.
Poster voor Escape to the Chateau Escape to the Chateau Dick Strawbridge en zijn partner Angel Adoree ruilen hun flat in Essex in voor een verlaten Franse chateau.
Poster voor Eternal Egypt Eternal Egypt Ontdek de geschiedenis van de oude Egyptenaren en hoe hun cultuur een blijvend effect had op degenen die er vandaag wonen. Duik in het belang van de grote rivier de Nijl, hun unieke kijk op de dood, de woestijn die het gebied bepaalt en de erfenis die is achtergelaten. Deze bakermat van de mensheid lijkt een oneindige schat aan inzichten in ons verleden te zijn.
Poster voor EUROPA: The Last Battle EUROPA: The Last Battle EUROPA - The Last Battle is een historische documentaire met meerdere afleveringen die begint met het tonen van de ongeziene kant van de Eerste en Tweede Wereldoorlog, die door de moderne geschiedenis gaat tot aan de huidige dag. Deze documentaire geeft een overzicht van hoe Europa is gevormd in de moderne geschiedenis. Daarin vind je de geheime geschiedenis, waar je de echte oorzaken van de ge...
Poster voor Europe From Above Europe From Above Europe from Above gaat boven Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het VK de lucht in om Europa's mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Prachtige hyper-lapse fotografie vanuit de lucht stelt ons in staat om de veranderingen van een seizoen in seconden te visualiseren, terwijl tulpenvelden in Nederland op magische...
Poster voor Evil By Design: Surviving Nygard Evil By Design: Surviving Nygard Het verhaal van seksuele roofdier Peter Nygard en de vrouwen die zijn tientallen jaren durende bewind van het kwaad overleefden.
Poster voor Evil Genius Evil Genius Deze Netflix-documentaire graaft in het verhaal van Brian Wells en het verwarde mysterie achter één van de meest unieke gevallen die de FBI ooit heeft meegemaakt. Brian Wells was een pizzabezorger die in het begin van de jaren 2000 een bank in Eerie, Pennsylvania beroofde met een bom om zijn nek.
Poster voor Evil Lives Here: Shadows of Death Evil Lives Here: Shadows of Death Het kwaad werpt een schaduw. Die schaduw verspreidt zich jaren, zelfs decennia, na een misdaad. Het consumeert iedereen op zijn pad, en trekt ze de duisternis in. Kunnen ze het licht vinden? Het Evil Lives Here: Shadows of Death onderzoekt de eindeloze reikwijdte van het kwaad, een reikwijdte die zich uitstrekt tot lang na de daad van het kwaad zelf. Deze originele serie belicht de strijd om te...
Poster voor Ewout & Ewout & Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding, maar altijd vanuit een verregaande persoonlijke interesse of fascinatie. Ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke situaties gaat hij hierbij niet uit de weg. Zo probeert Ewout de duiste...
Poster voor Ewout aan de Grens Ewout aan de Grens Voor het nieuwe programma 'Ewout aan de Grens' loopt Ewout Genemans mee met verschillende onderdelen van de Koninklijke Marechaussee.
Poster voor Ewout: Ewout: In het programma 'Ewout:', dat elke week een andere subtitel heeft, duikt de presentator in diverse actuele thema's en gaat hij op reportage. Zo reist Genemans onder meer af naar Turkije waar bilvergrotingoperaties populair zijn en gaat hij op reportage in een jeugdgevangenis. "Ik duik iedere week in een wereld die voor veel mensen onbekend is, maar ook belangrijk is om te laten zien. Zo ontdek...
Poster voor Expedition Burma Expedition Burma Voor het eerst in meer dan 50 jaar heeft een team van natuurfilmmakers van de Natural History Unit van de BBC en wetenschappers van het wereldberoemde Smithsonian Institute toegang gekregen tot diep in de ondoordringbare jungle van Birma. Hun missie is om te ontdekken of in deze bossen iconische dieren leven en snel verdwijnen uit de rest van de wereld - deze expeditie is geen moment te vroeg g...
Poster voor Expedition Deep Ocean Expedition Deep Ocean Ontdekkingsreiziger Victor Vescovo en zijn team beginnen aan een ongekende wereldwijde missie om naar de diepste punten van alle vijf de oceanen te duiken, een prestatie die nog nooit iemand heeft bereikt.
Poster voor Experimensen Experimensen Panelshow waarin wetenschap en humor elkaar ontmoeten. Cabaretier Stefano Keizers brengt wetenschappelijk nieuws mee en staat stil bij feiten, studies en onderzoeken en legt ze onder een vergrootglas.
Poster voor Exposed: The Case of Keli Lane Exposed: The Case of Keli Lane Seks. Moord. Geheimen. Leugens. Een vermiste baby. Haar moeder achter de tralies. In deze driedelige serie onderzoekt Caro Meldrum-Hanna een van de meest beruchte misdaden van Australië: de verdwijning van de 2 dagen oude Tegan Lane en de veroordeling van haar moeder Keli Lane voor haar moord.
Poster voor Exterminate All the Brutes Exterminate All the Brutes Van de veelgeprezen filmmaker Raoul Peck, is een vierdelige hybride docuserie die een visueel boeiende reis door de tijd biedt, naar de donkerste uren van de mensheid. Tijdens zijn persoonlijke reis deconstrueert Peck het maken en maskeren van de geschiedenis, waarbij hij diep graaft in de uitbuitende en genocidale aspecten van het Europese kolonialisme, van Amerika tot Afrika en de impact erva...
Poster voor F*ck, That's Delicious F*ck, That's Delicious Action Bronson, hiphops bekendste levensgenieter, rapt en eet zich een weg door de wereld.
Poster voor F2: Chasing the Dream F2: Chasing the Dream De serie bevat alle tien de Formule 2-teams en hun coureurs in een seizoen vol wendingen, waarbij fans voor de allereerste keer worden uitgenodigd achter de schermen van het meest competitieve single-make kampioenschap ter wereld. Sluit je aan bij de weg naar F1 terwijl de coureurs het ultieme doel najagen: Een stoel in het toppunt van de motorsport. Zie hun totale, niet-aflatende inzet terwijl...
Poster voor Fact or Faked: Paranormal Files Fact or Faked: Paranormal Files Aan het hoofd van het 'Fact or Faked: Paranormal Files'-team staat Ben Hansen, een voormalige FBI-agent die ontdekte dat zijn liefde voor het paranormale groter was dan zijn liefde voor de Agency. Nu leidt hij een jong team van onverschrokken onderzoekers die bijeenkomen om de nieuwste ongewone beelden te ontleden en te beslissen of ze verder onderzoek verdienen. Korrelige video's worden tot le...
Poster voor Family Karma Family Karma Een docuserie die kijkers een nooit eerder geziene blik geeft in het intrigerende leven van zeven jonge Indiaas-Amerikaanse vrienden. De groep groeit op in traditionele huishoudens met meerdere generaties en is verbonden door hun sterke culturele banden en levendige sociale leven in Miami. Terwijl hun ouders en grootouders gekoesterde gewoonten inboezemen, dwalen deze volwassen kinderen meer ri...
Poster voor Family Massacre Family Massacre Een nieuwe serie over gruwelijke verhalen van meerdere moorden binnen dezelfde familie.
Poster voor Family Rules (2017) Family Rules (2017) Deze serie geeft een exclusief inzicht in het moderne gezinsleven door de ogen van negen zussen en hun moeder. Angela, Shenika, Helen, Kelly, Kiara, Sharna, Aleisha, Jessica en Hannah navigeren hun weg door de adolescentie en volwassenheid terwijl hun moeder, Daniella, hen levenslessen probeert bij te brengen. Met hun eigen unieke gevoel voor humor en stijl leren de meisjes hun eigen ambities t...
Poster voor Famke - Next Famke - Next In het verleden liet Famke Louise Meijer zich leiden door de mening van anderen, maar nu wil ze zelf de regie over haar carrière nemen. Een jaar lang is ze gevolgd zodat jij kunt zien hoe ze afrekent met de demonen uit haar verleden en zichzelf opnieuw probeert uit te vinden.
Poster voor Famke Louise Famke Louise ‘Famke Louise, de documentaire’ is de allereerste documentaireserie over de veelbesproken Famke Louise, waarin een compleet andere kant van de artiest naar voren komt en de kijker haar van dichtbij leert kennen. Zo komen onder meer de verschillende contrasten in haar leven aan bod; van een powervrouw die continue in de spotlights staat versus een jong, stil, onzeker meisje uit Hoogezand, to...
Poster voor Fatal Frontier: Evil In Alaska Fatal Frontier: Evil In Alaska Het onderzoeken van moordzaken is moeilijk. Moordzaken onderzoeken in Alaska is nog moeilijker. Fatal Frontier: Evil in Alaska verkent de duisternis die op de loer ligt in Amerika's Last Frontier. Isolatie, extreme weersomstandigheden, uitdagend terrein en andere unieke factoren zorgen voor zaken die ongelooflijk moeilijk op te lossen kunnen zijn. Dit zijn de verhalen van rechercheurs die ondan...
Poster voor Fear City: New York vs the Mafia Fear City: New York vs the Mafia Vijf mafia families beheersen New York in de jaren 70 en 80, totdat een groep federale agenten besluit om ze een halt toe te roepen.
Poster voor FIFA Uncovered FIFA Uncovered Van machtsstrijd tot wereldpolitiek, een onderzoek naar de FIFA onthult de bewogen geschiedenis van de organisatie en wat er nodig is om een WK te organiseren.
Poster voor Fifth Gear Fifth Gear Fifth Gear is een Britse show over auto's. De presentatoren hebben een achtergrond in motorsport, en ze kijken wat er onder de motorkap van verschillende auto's zit.
Poster voor Fifth Gear: Recharged Fifth Gear: Recharged 'Fifth Gear' gaat elektrisch. Deze serie bevat alle 'Fifth Gears' favoriete items, maar nu exclusief voor elektrische voertuigen, zoals de team tests en shootouts. Vaste hosts Jason Plato en Vicki Butler-Henderson worden vergezeld door Rory Reid, ex-'Top Gear' presentator, en voormalig Formula 1 en Formula E piloot Karun Chandhok. Ze worden bijgestaan door EV-consumentenjournalist Grace Webb en...
Poster voor Filemon staat strak Filemon staat strak In de eerste aflevering van Filemon Staat Strak onderzoekt Filemon hoe het komt dat in Nederland fitness onder mannen steeds populairder wordt. Zonder goed lijf lijkt het erop dat je tegenwoordig niet meer meedoet en fitnesscholen schieten daardoor als paddestoelen uit de grond. Filemon gaat aan den lijve ondervinden wat je ervoor moet doen om zo’n killerbody te krijgen. Hij wil net als Walde...
Poster voor Files of the Unexplained Files of the Unexplained Griezelige ontmoetingen, bizarre verdwijningen, angstaanjagende gebeurtenissen en meer verbijsterende fenomenen worden onderzocht in deze huiveringwekkende onderzoekende documentaire serie.
Poster voor Final Appeal Final Appeal Brian Banks is een voormalig NFL-speler tot hij in 2002 vals van verkrachting beschuldigd werd.
Poster voor Final Moments Final Moments Een nieuwe documentaireserie die zich verdiept in hartverscheurende misdaden door middel van echte beelden van de laatste momenten van het leven van het slachtoffer.
Poster voor Finding Escobar's Millions Finding Escobar's Millions Eens begroef Pablo Escobar - de meest gezochte man op de planeet - massa's van zijn geschatte multi-miljard dollar fortuin in heel Colombia. Legenden zeggen dat het overgrote deel ervan nooit is gevonden. Met nooit eerder verleende toegang en toestemming in Colombia, gaan twee voormalige inlichtingenofficieren gewapend met de vaardigheden en training van 10 jaar werk in de CIA op jacht naar de ...
Poster voor Finding your Roots with Henry Louis Gates, Jr. Finding your Roots with Henry Louis Gates, Jr. 'Finding your Roots with Henry Louis Gates, Jr.' is de tiende en nieuwste serie van de gerenommeerde cultuurcriticus en Harvard-wetenschapper. In deze tiendelige serie vervolgt Professor Gates de zoektocht die hij begon in 'African American Lives' 1 en 2 en 'Faces of America', waarbij hij zich verdiept in de genealogie en genetica van een geheel nieuwe groep beroemde Amerikanen. De serie combin...
Poster voor Five Days Inside Five Days Inside Beau van Erven Dorens, Caroline Tensen, Angela Groothuizen and Natasja Froger bezoeken instellingen in Nederland waar je normaal niet zomaar binnen kunt wandelen. Zoals een hospice, een tbs-kliniek of een brandwondencentrum. Door vijf dagen mee te doen aan het leven in de instelling probeert Beau erachter te komen hoe het is om er te wonen en te werken. Hij blijft er ook slapen, voor zijn eigen...
Poster voor Flint Town Flint Town Netflix documentaire over Flint Town in Michigan vanuit het oogpunt van het Politie Departement onderzoekt de constante alarmfase waarin de politiemensen moeten opereren om de stad leefbaar te houden.
Poster voor Flip It Like Disick Flip It Like Disick Scott Disick en zijn team draaien een high-end luxe vastgoedproject in Los Angeles om, terwijl ze ook huisontwerpprojecten transformeren voor zijn beroemde vrienden, zoals Steve Aoki en French Montana. Met voormalig popster die interieurdesigngoeroe Willa Ford werd, Scott's beste vriend en zakenpartner, Benny Luciano, hun all-star kortstondige aannemer, Miki Moor, en de vrouw die ze allemaal op...
Poster voor Floortje Blijft hier Floortje Blijft hier Het leek Floortje mooi om in deze barre tijden de tijdgeest van nu te voorzien van optimisme en inspiratie. Daarom gaat ze op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid.
Poster voor Floortje Gaat Mee Floortje Gaat Mee In het nieuwe reisprogramma ‘Floortje Gaat Mee’ reist Floortje Dessing samen met prijswinnend fotograaf Jasper Doest over land van Nederland naar Nepal. Tijdens deze lange en avontuurlijke reis verkennen ze samen de ingewikkelde verstandhouding tussen mens en dier. Ze ontmoeten mensen die zich met hart en ziel zich inzetten voor het welzijn van dieren, maar zien ook hoe mensen zich overal t...
Poster voor Floortje terug naar het einde van de wereld Floortje terug naar het einde van de wereld In Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld gaat Floortje Dessing op bezoek bij een aantal oude bekenden die ze in de afgelopen jaren bezocht. Wonen ze nog steeds aan het einde van de wereld of heeft hun leven een andere wending genomen?
Poster voor Foo Fighters: Sonic Highways Foo Fighters: Sonic Highways In deze nieuwe serie vieren de Foo Fighters hun 20-jarig bestaan door het documenteren van een roadtrip door acht steden. Tijdens deze tour nemen ze tevens hun achtste studio album op, genaamd Sonic Highways.
Poster voor For Real: The Story of Reality TV For Real: The Story of Reality TV Deze serie duikt in het oorsprongsverhaal van een van de meest intrigerende en polariserende subsectoren van het entertainmentlandschap. Gastheer Andy Cohen verkent verschillende thema's, waaronder celebreality, dating, competitie en extreme make-overseries, en deelt schokkende onthullingen van die leidinggevenden uit de branche, producenten en journalisten die hebben geholpen met het katapulte...
Poster voor For the Love of Britain For the Love of Britain Julie Walters nodigt de kijkers uit om een grote ontsnapping te maken naar de buitenlucht. Groot-Brittannië - het majestueuze eiland dat we thuis noemen - bestaat uit een aantal glorieus gevarieerde landschappen. Zittend in die landschappen zijn de gekoesterde plekken waar we nooit moe van worden en veel verborgen juweeltjes die velen van ons nog moeten ontdekken. Want The Love of Britain b...
Poster voor Forbrydelsen Forbrydelsen Scandinavische crimeserie met losse afleveringen die gaan over 24 uur.
Poster voor Força Koeman Força Koeman Het was de grote droom van Ronald Koeman: trainer worden van FC Barcelona. Wij volgden hem op de voet in zijn eerste maanden als trainer. Van het contract tot aan zijn gezin: alle deuren gaan open.
Poster voor Formula 1 Drive to Survive Formula 1 Drive to Survive Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races.
Poster voor Frank Gaat Voor Goud Frank Gaat Voor Goud In 'Frank Gaat Voor Goud' reizen we mee met Frank die in de Australische outback op zoek gaat naar goud. Frank loopt mee met de échte noestige goudzoekers die daar nog te vinden zijn. Naast goud, doorzoeken ze de mijnen ook voor andere zeldzame edelmetalen. Frank stroopt zijn mouwen op om zich te verdiepen in deze unieke industrie. Zo ontdekt hij laag voor laag in hoeverre de goudzoekers berei...
Poster voor Fred and Rose West: Reopened Fred and Rose West: Reopened Een team van onderzoekers onderzoekt beweringen dat de Westen verantwoordelijk waren voor veel meer moorden dan de 12 vrouwen en meisjes waarvan bekend is dat ze hebben vermoord. Deze serie, die op opeenvolgende avonden wordt vertoond, bevat voormalig hoofdinspecteur-detective Colin Sutton, onderzoekspsycholoog Donna Youngs, auteur en West-expert Howard Sounes, en verslaggever Sir Trevor McD...
Poster voor Free Meek Free Meek Rapper Meek Mill wordt op 24 januari 2007 gearresteerd voor verboden wapenbezit en drugsbezit. Hij mag zeven maanden brommen. Wanneer hij in 2017 wordt aangehouden voor het doen van een wheelie op een quad (dit valt onder roekeloos gevaar), blijkt zijn proeftijd op miraculeuze wijze nog niet ten einde. Deze betrekkelijk onschuldige daad resulteert voor Mill in een celstraf van twee tot vier jaa...
Poster voor Freeze: Skating on the Edge Freeze: Skating on the Edge Freeze: Skating On The Edge volgt een aantal van de beste Britse schaatsers in de loop van een cruciaal jaar, terwijl ze vechten om hun plaats in het elite Team GB Performance Squad te behouden - of, voor degenen die buiten de boot vallen, een felbegeerde plek in het team te bemachtigen. Maar er zijn veel hindernissen te overwinnen, waaronder lockdown, psychologische gevechten, blessures, valpa...
Poster voor From Cradle to Stage From Cradle to Stage Eerlijk, humoristisch en emotioneel, elke aflevering bevat een beroemde artiest en hun moeder, samen met Dave en Virginia, terwijl ze een gepassioneerde reis naar huis maken en de opvoeding van elke artiest verkennen en de tools die ze als jong talent hebben gekregen om de turbulentie van succes te overleven.
Poster voor Frontline Frontline Frontline is een documentaire van onderzoeksjournalisten.
Poster voor Frozen Planet Frozen Planet Documentairemaker Sir David Attenborough verbeeldt de fascinerende ontwikkeling van de koudste gebieden op aarde door de seizoenen heen. De prachtige, unieke en ontroerende beelden slepen de kijker mee naar de ongerepte natuur van de Noord- en Zuidpool. De uiteinden van onze aarde laten zowel een ontzagwekkende kracht als een vertederende kwetsbaarheid zien.
Poster voor Frozen Planet II Frozen Planet II Frozen Planet komt na 11 jaar terug en gebruikt nieuwe drone camera’s die dieren minder storen.
Poster voor Fry's Planet Word Fry's Planet Word In Fry's Planet Word komt Stephen Fry meer te weten over taalkundige prestaties en hoe onze vaardigheden voor het gesproken woord zijn veranderd. Hij ontleedt taal in veel van zijn gedaanten.
Poster voor Futurescape Futurescape Futurescape is een zesdelige serie die allerlei futuristische concepten zal onderzoeken. Telepathie, het koloniseren van de ruimte, voor altijd jong blijven, robotburgers, noem maar op.
Poster voor Gaialand Gaialand Het mysterie van de levensstijl van indianen onthult het hele verhaal van de gemeenschap die een cultusreputatie kreeg.
Poster voor Gallery Girls Gallery Girls Kijkers maken kennis met zeven jonge vrouwen die ervan dromen een chic en modieus bestaan ​​te leiden in New York City. Chantal Chadwick, Kerri Lisa, Liz Margulies, Claudia Martinez, Angela Pham, Amy Poliakoff en Maggie Schaffer delen allemaal een passie voor kunst, maar zijn verdeeld over hun levensstijl in Manhattan en Brooklyn met een enorm verschillende houding en smaak ten opzichte van...
Poster voor Gamsung Camping Gamsung Camping 'Gamsung Camping' is een entertainmentprogramma waarin vrouwelijke celebrity’s die willen reizen voor twee dagen en één nacht genieten van vakantie in Korea.
Poster voor Gåten Orderud Gåten Orderud Noorse documentairereeks over een van de meest besproken moordzaken in Noorwegen.
Poster voor Gaycation Gaycation Ellen en haar beste vriend Ian gingen op een persoonlijke reis om de LGBTQ-culturen over de hele wereld te verkennen. Van Japan tot Brazilië, Jamaica tot Amerika, ze ontdekken de veelvoud aan LGBTQ-ervaringen, ontmoeten geweldige mensen en horen hun diep ontroerende verhalen over strijd en triomf. GAYCATION viert de staat van LGBTQ-identiteiten over de hele wereld.
Poster voor Gemaakt in Nederland Gemaakt in Nederland In Gemaakt in Nederland zien we hoe Oer-Hollandse producten worden gemaakt. Katja Schuurman en Tijl Beckand duiken voor het programma in onze Hollandse cultuur. Ze zoeken uit waar, door wie en hoe deze producten worden gemaakt en hoe ze ooit zijn ontstaan. In elke aflevering is het productieproces van één product te zien. Daarnaast zien we de persoonlijke verhalen van bijzondere werknemers, i...
Poster voor Genaaid Genaaid In de serie 'Genaaid' vliegt Jennifer Hoffman met vijf jonge modemakers naar Myanmar. Het is een van de landen waar goedkope kleding in Nederlandse winkels vandaan komt. "Dan denk je al snel aan kinderarbeid, lage lonen en slechte werkomstandigheden. Maar het is nog erger dan ik dacht.” Dit ondervinden de fashionista's aan den lijve als Jennifer hen aan het werk zet in de kledingindustrie.
Poster voor Generation Hustle Generation Hustle Hoe ver zou je gaan voor macht, roem en fortuin? Met waanzinnige verhalen met hoge inzetten volgt elke aflevering een briljante en brutale jonge ondernemer die sluwheid en creativiteit gebruikt om de meest inventieve high-stakes gokken van het nieuwe millennium uit te voeren.
Poster voor Geographic Geographic National Geographic Explorer reist de wereld rond en onderzoekt allerlei verschillende fascinerende verhalen.
Poster voor George Clarke's Adventures in Americana George Clarke's Adventures in Americana George Clarke verkent de iconische Americana-designbeweging op een boeiend pad dat minder door de Verenigde Staten wordt bereisd.
Poster voor George Clarke's Old House, New Home George Clarke's Old House, New Home George Clarke helpt mensen hun historische huizen geschikt te maken voor het moderne leven.
Poster voor Ghislaine Maxwell: The Making of a Monster Ghislaine Maxwell: The Making of a Monster Het verhaal van de opkomst en ondergang van 's werelds meest raadselachtige vrouwelijke sekshandelaar.
Poster voor Ghost Nation Ghost Nation Paranormale pioniers Jason Hawes, Steve Gonsalves en Dave Tango reageren op dringende oproepen van spookjagers die een doodlopende weg hebben bereikt met hun woonzaken. Gewapend met de allernieuwste technologie, een nauwgezette methodiek en lokale contacten, spoort het team de oorzaak van de onverklaarbare fenomenen op om elk intrigerend geval te kraken en de vrede voor de levenden - en de dode...
Poster voor Ghosts of Devil's Perch Ghosts of Devil's Perch Een mysterie ligt begraven onder de straten van Butte, Montana. Met de intentie van de stad om haar imago te herstellen en renovatieprojecten uit te voeren, melden bewoners en bedrijven angstaanjagende spookachtige ontmoetingen. Burgemeester J.P. Gallagher en sheriff Ed Lester hebben een eliteteam van paranormale onderzoekers ingeschakeld om te helpen. Als onderzoeker Dave Schrader, tech-expert...
Poster voor Gold Rush: Parker's Trail Gold Rush: Parker's Trail 3-delige docu waar Parker Schnabel (bekend van Gold Rush) de trip maakt die honderdduizenden tijdens de Gold Rush in de 19e eeuw ook gemaakt hebben.
Poster voor Gordon Ramsay: Uncharted Gordon Ramsay: Uncharted De serie volgt Gordon Ramsay terwijl hij inheemse mensen over de hele wereld ontmoet om meer te weten te komen over de culturen, gerechten en smaken die uniek zijn voor elke locatie. Elke aflevering eindigt met Ramsay die zichzelf uitdaagt, met een lokale voedsellegende aan zijn zijde, waarbij hij zijn nieuwe vaardigheden op de proef stelt terwijl ze samen een feestmaal bereiden voor de inboorl...
Poster voor Gort over de Grens Gort over de Grens Na prijswinnende wijnen van zijn eigen Franse wijngaard, diverse boeken over het leven in Frankrijk en televisieprogramma's over La Douce France, verlaat Ilja Gort zijn geliefde Frankrijk en beproeft zijn geluk over de grens. In dit nieuwe televisieprogramma gaat Ilja op zoek naar het geheim van 'La dolce vita', het zoete leven. Hij neemt hij de kijker mee naar de mooiste en verrassendste plekj...
Poster voor Graf Zonder Naam Graf Zonder Naam In het programma Graf Zonder Naam gaat Kees van der Spek op zoek naar de verhalen achter de anonieme graven in Nederland en spoort hij de nabestaanden op.
Poster voor Grand Designs Grand Designs Sommige mensen dromen alleen van hun ideale huis, anderen bouwen het gewoon. Kijkers krijgen de gelegenheid om het hele bouwproces te volgen: van de allereerste schetsen op papier tot en met het daadwerkelijke resultaat. De altijd kritische Kevin McCloud bezoekt de locaties en praat met de eigenaars over hun ideeën en over de problemen die zij tegenkwamen tijdens de realisatie. In Grand Design...
Poster voor Grand Designs Transformations Grand Designs Transformations De stoutmoedigste en meest geïnspireerde huizenrenoveerders van Australië stellen hun vaardigheden, financiën en relaties op de proef in hun zoektocht naar het creëren van hun perfecte huizen.
Poster voor GRAND PRIX Driver GRAND PRIX Driver Bezoek McLaren, het meest prestigieuze team in de Formule 1-race, en krijg ongekende toegang tot de coureurs, technici en leiders van McLaren om te zien wat er nodig is om te concurreren op het hoogste niveau.
Poster voor Grand Tours of Scotland Grand Tours of Scotland Paul Murton treedt in de voetsporen van de eerste toeristen naar Schotland. Met een Victoriaanse reisgids in de hand reist hij door het land en volgt de veranderingen die hebben plaatsgevonden sinds het ontstaan van het Schotse toerisme 200 jaar geleden. Eeuwenlang werd Schotland beschouwd als een plek om te vermijden, en vroege reizigers klaagden over het vreselijke weer, het slechte eten, de...
Poster voor Grand Tours of Scotland's Lochs Grand Tours of Scotland's Lochs Paul Murton gaat op reis om de 'Lochs' van Schotland te ontdekken. Hij reist van de wilde westkust naar de Grampian Mountains en ontdekt de geheimen van dit wonderschone Schotse landschap.
Poster voor Grand Tours of the Scottish Islands Grand Tours of the Scottish Islands Paul Murton gaat op zoek naar het eilandleven van vandaag. Hij legt het verleden bloot en legt het verband met het heden, en wijst op de eigenaardigheden, de verrassingen en de schoonheid die vlak voor de kust liggen.
Poster voor Grayson's Art Club Grayson's Art Club Grayson Perry, een van de belangrijkste kunstenaars van Groot-Brittannië, brengt de natie samen door middel van kunst, het maken van nieuwe werken en het organiseren van masterclasses om onze collectieve creativiteit te ontketenen tijdens de lockdown.
Poster voor Great American Railroad Journeys Great American Railroad Journeys Michael Portillo rijdt over de spoorwegen van Amerika, gewapend met 'Appleton's General Guide to the United States', gepubliceerd in 1879.
Poster voor Great Australian Railway Journeys Great Australian Railway Journeys Gewapend met zijn 'Bradshaw's Handbook to the Chief Cities of the World' uit 1913, begint Michael aan zes nieuwe treinreizen door het spectaculaire Australië.
Poster voor Great British Railway Journeys Great British Railway Journeys Michael Portillo gaat het spoor op met een exemplaar van George Bradshaw's Railway Guidebook. Portillo reist door het hele land om te zien hoe de spoorwegen het hebben veranderd en wat er van Bradshaw's Groot-Brittannië is overgebleven.
Poster voor Great Coastal Railway Journeys Great Coastal Railway Journeys Michael Portillo begint aan een spoorwegavontuur langs de kusten van de Britse eilanden.
Poster voor Great Continental Railway Journeys Great Continental Railway Journeys Michael Portillo reist op de grote treinroutes van Europa, terwijl hij de reizen volgt die worden beschreven in de Continental Railway Guide van George Bradshaw uit 1913.
Poster voor Great Escapes with Morgan Freeman Great Escapes with Morgan Freeman Morgan Freeman brengt beroemde ontsnappingen uit enkele van de zwaarste gevangenissen uit de geschiedenis tot leven.
Poster voor Great Indian Railway Journeys Great Indian Railway Journeys Geleid door een eeuwenoud Bradshaw's Handbook of Indian, Foreign and Colonial Travel, begint Michael Portillo aan een spoorwegavontuur door India en neemt hij de buitengewone verscheidenheid van het Indiase landschap in zich op.
Poster voor Greatest Events of WWII in Colour Greatest Events of WWII in Colour Vanaf de aanval op Pearl Harbor tot D-Day, de meeste belangrijke evenementen van de Tweede Wereldoorlog komen tot leven in deze docuserie. Met nieuwe beelden in levendige kleuren wordt een gigantisch conflict aangrijpender dan ooit.
Poster voor Greatest Train Journeys from Above Greatest Train Journeys from Above Deze 6-delige serie volgt enkele van 's werelds meest buitengewone treinreizen van bovenaf en op de grond en neemt het publiek mee op een avontuur van hun leven. We vliegen boven een spectaculair landschap en verkennen uitzonderlijke techniek; de mensen ontmoeten die deze ongelooflijke spoorwegen onderhouden en exploiteren, evenals degenen die naast hen wonen.
Poster voor Greatness Code Greatness Code Zeven iconische atleten lichten het doek over een cruciaal moment in hun carrière waarop ze groot werden. Deze korte docuserie is een gestileerde hybride van live action en visuele effecten en werpt een nieuw licht op de sportlegendes die je dacht te kennen.
Poster voor Gunther's Millions Gunther's Millions Een hond met een trustfonds is niet het vreemdste deel van dit verhaal. Gunther's excentrieke handler leefde ook een luxe leven, met een cult-achtige entourage.
Poster voor Handhavers & Overtreders Handhavers & Overtreders We volgen het dagelijkse werk van de handhavers die zich inzetten voor de openbare orde en veiligheid op straat. Dit biedt een uniek kijkje achter de schermen bij de aanpak van allerlei soorten overtredingen, zoals lachgasproblematiek, geluidsoverlast en straatraces.
Poster voor Handhavers in Actie Handhavers in Actie Handhavers op straat worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden.
Poster voor Hard Knocks Hard Knocks In Hard Knocks wordt elk jaar een ander team tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen gevolgd.
Poster voor Hardcore Pawn Hardcore Pawn De serie volgt de dagelijkse gebeurtenissen van Detroit's grootste Pawn Shop: American Jewelry and Loan.
Poster voor Harley and the Davidsons Harley and the Davidsons Het verhaal van de geboorte van het iconische merk Harley-Davidson, dat in 1903 werd opgericht door twee vrienden uit Milwaukee; William Harley en Arthur Davidson.
Poster voor Harry & Meghan Harry & Meghan Harry & Meghan is een zesdelige documentaireserie, zonder weerga, die de hele duur van hun relatie verkent, van de eerste dagen van de verkering van het paar tot de uitdagingen en controverses die hen ertoe brachten zich terug te trekken uit de koninklijke familie. De serie bevat interviews met familie en vrienden die nooit eerder publiekelijk over de relatie van het paar hebben gesproken, maar...
Poster voor Hell Below Hell Below Hell Below is een serie waarin de onderzeese oorlogsvoering in kaart wordt gebracht door de meest bekende dramatische verhalen van de Tweede Wereldoorlog waarbij onderzeeboten betrokken waren te vertellen.
Poster voor Hell on the Highway Hell on the Highway Ieder jaar rijden miljoenen mensen over de Interstate 80. Hell on the Highway gaat over een sleepbedrijf dat mensen uit de brand helpt.
Poster voor Hellier Hellier Paranormale onderzoekers bevinden zich in een uitstervende kolenstad, waar een reeks vreemde toevalligheden hen leidt naar een tientallen jaren oud mysterie met verstrekkende implicaties.
Poster voor Hero Ink Hero Ink Politie, brandweerlieden, EMS-professionals en leden van het leger delen hun emotionele verhalen in Prison Break Tattoos, een unieke winkel in Houston die is gespecialiseerd in het creëren van betekenisvolle tatoeages voor first responders.
Poster voor Heston's Feasts Heston's Feasts De toekomst van koken, vertelt Heston, ligt in de geheime recepten uit het verleden. De gastronomische avonturier gaat terug in de tijd door een groot aantal historische en mythische culinaire werelden op een missie om beroemde historische gerechten te recreëren voor de ultieme banketten van de 21e eeuw.
Poster voor Het Beest van Harkstede Het Beest van Harkstede Documentaire waarin de gruweldaden van seriemoordenaar Willem van Eijk centraal staan, die in de jaren '70 en '90 vijf jonge vrouwen ombracht. Tevens wordt hij in verband gebracht met talloze coldcase zaken uit die tijd. Schrijver Sytze van der Zee beschrijft zijn beeld van de man die de bijnamen 'het beest van Harkstede' en 'de Nederlandse Jack the Ripper' kreeg.
Poster voor Het echte leven in de dierentuin Het echte leven in de dierentuin In deze serie spelen de dieren de hoofdrol. De dieren zijn de echte hoofdpersonen en de bijrollen zijn voor de verzorgers of dierentuinmedewerkers. Bepalend voor het programma is de cameratechniek, die overal achter de schermen en buiten het zicht van het publiek het leven van de dieren laat zien. We beleven het 24 uurs gevoel binnen de muren van de dierentuin, net als de dieren zelf. Het progr...
Poster voor Het Leven als Liesje Het Leven als Liesje Als Liesje in 2005 op 13-jarige leeftijd slachtoffer wordt van één van de grootste groepsverkrachtingen die Nederland heeft gekend, verliest zij prompt haar vertrouwen in mannen. Inmiddels lijken de rollen omgedraaid en weet zij mannen naar haar hand te zetten in haar werk als stripper en luxury escort. De vraag is alleen hoe lang dit leven nog houdbaar is voor Liesje.
Poster voor Het Verhaal van Nederland Het Verhaal van Nederland 'Het verhaal van Nederland' vertelt het verhaal van het land waarin we wonen, vanaf het moment dat de eerste bewoners zich er vestigden. Niet eerder is onze geschiedenis, en hoe dit ons heeft gemaakt tot wie we nu zijn, op deze manier tastbaar gemaakt. In een 10-delige televisieserie, vanaf 2 februari om 20.30 uur op NPO 1, neemt acteur en verteller Daan Schuurmans de kijker mee langs de hoogte...
Poster voor Het Zaad van Karbaat Het Zaad van Karbaat Wijlen vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat insemineerde minstens 65 patiënten met eigen sperma. Hoe kon dit gebeuren en hoe gaan de betrokkenen om met deze genetische en emotionele erfenis? Een onderzoek naar "nature vs. nurture", de onsterfelijkheidswens en vraagstukken omtrent anoniem donorschap.
Poster voor Hidden Killers Hidden Killers Suzannah Lipscomb onthult de moordenaars die op de loer lagen in elke kamer van het Victoriaanse en Edwardiaanse huis.
Poster voor Hidden Secrets of Money Hidden Secrets of Money Mike Maloney neemt je mee naar Egypte om het verschil tussen valuta en geld te onderzoeken. Wanneer je weet wat geld écht is, gaat er een nieuwe wereld voor je open.
Poster voor Hier zijn de Van Rossems Hier zijn de Van Rossems In deze serie verkent historicus Maarten van Rossem samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent iedere week een stad in Nederland of directe omgeving. De drie Van Rossems laten elkaar plekken of objecten zien die de anderen nog niet (zo goed) kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Maarten doet dat vanuit zijn specialiteit, geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent i...
Poster voor High: Confessions of an Ibiza Drug Mule High: Confessions of an Ibiza Drug Mule Michaella McCollum probeerde voor 1,5 miljoen pond aan cocaïne te smokkelen via de luchthaven van Lima en dat mislukte. Dit is het verhaal van hoe een tiener uit Noord-Ierland, onderdeel van een drugskartel werd.
Poster voor Highway Thru Hell Highway Thru Hell Volg het personeel van Jamie Davies Heavy Rescue als zij proberen om een economisch belangrijk en veel bereden snelweg open te houden die onderhevig is aan hevige weersomstandigheden.
Poster voor Hij, Zij, Hen Hij, Zij, Hen De realityserie ‘Hij, Zij, Hen’ waarin Jan Kooijman transgender personen volgt in hun dagelijkse leven en bij hun transitie.
Poster voor Historische Oorlogen Historische Oorlogen De veldslagen die de wereld getekend hebben, worden stuk voor stuk belicht: van de Trojaanse Oorlogen en de Romeinse veldslagen, komen we via de Kruistochten en de 80-jarige Oorlog in de meer recente historie terecht. Cruciale momenten uit de oorlogsgeschiedenis passeren de revue: van de Franse Revolutie en Napoleon, de Amerikaanse Burgeroorlog belanden we geleidelijk in de 20ste eeuw met de 1e...
Poster voor History of the Sitcom History of the Sitcom Deze docuserie herenigt het publiek met de tv-vrienden, families en collega's waarmee ze zijn opgegroeid, terwijl ze baanbrekende komedies introduceert die zeker je volgende binge-watch zullen zijn. De serie bevat meer dan 180 originele interviews met sitcom-iconen en laat zien hoe sitcoms generaties Amerikanen hebben geholpen door een steeds veranderend cultureel landschap te navigeren.
Poster voor Hoarders Hoarders Elke aflevering van 60 minuten van 'Hoarders' is een fascinerende blik in het leven van twee verschillende mensen wier onvermogen om afstand te doen van hun bezittingen zo uit de hand loopt dat ze op de rand van een persoonlijke crisis staan.
Poster voor Hockey Wives Hockey Wives Een realityserie die de vrouwen van hockeyspelers volgt.
Poster voor Homicide for the Holidays Homicide for the Holidays Voor de meesten betekent de wintervakantie het samenbrengen van familie en vrienden om te eten, te drinken en vreugdevolle herinneringen voor het leven te creëren; maar voor anderen is het een tijd waarin de emoties hoog oplopen, woede en vijandigheid de kop opsteken en een explosieve combinatie van sudderende wrok en vluchtige geheimen kan ontketenen. Soms zorgt dit emotionele kruitvat voor e...
Poster voor Homicide with Ron Iddles Homicide with Ron Iddles Ex-superdetective Ron Iddles vertelt over de zaken waaraan hij heeft gewerkt, met interviews, re-enactments, plus politie- en nieuwsbeelden van de daadwerkelijke zaken. Gruwelijk en fascinerend, Ron biedt zijn unieke perspectief, van aangezicht tot aangezicht.
Poster voor Homicide: New York Homicide: New York Echte agenten, echte misdaden. Vijf afleveringen. Vijf verschillende misdaden. Dezelfde groep rechercheurs en aanklagers bekijkt hun meest uitdagende moordzaken opnieuw in deze huiveringwekkende documentaireserie over waargebeurde misdaden.
Poster voor Horizon Horizon De invalshoek die het programma doorgaans gebruikt is het relateren van een behandeld onderwerp aan iets wat het huidige dagelijks leven beïnvloedt. Dat kunnen eenvoudige concepten zijn, maar ook meer ingewikkelde onderwerpen die zo eenvoudig mogelijk uitgelegd worden.
Poster voor Horror at the Cecil Hotel Horror at the Cecil Hotel In Los Angeles wordt het lichaam van de jonge Canadese studente Elisa Lam gevonden in de watervoorziening op het dak van het Cecil Hotel, dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis van moorden, zelfmoorden en onverklaarbare sterfgevallen.
Poster voor Hot Girls Wanted: Turned On Hot Girls Wanted: Turned On Porno is mainstream geworden; de vraag is, kunnen we het aan? Deze verkenning van het snijpunt van seks en technologie wordt verteld door de verhalen van de mensen wiens leven wordt bepaald door de huidige explosie van internetporno - of ze het nu creëren, consumeren of beide.
Poster voor Hotel Hell Hotel Hell Samen met een team van experts in gastvrijheid reist Gordon Ramsay het hele land door om hotels, motels en bed and breakfasts die het hoofd net of net niet boven water kunnen houden weer uit het slob te trekken.
Poster voor Hotel Impossible Hotel Impossible Anthony Melchiorri is een 'hotelfixer', hij wordt ingeschakeld wanneer hotels op het randje van de afgrond staan en teruggeduwd moeten worden.
Poster voor House of Hammer House of Hammer Losbandigheid. Bedrog. Misbruik. Verslaving. Corruptie. In de loop van vijf generaties, hebben de mannen in de Hammer familie meer geheimen en schandalen dan een kluis kan bevatten. Armie Hammer's vermeende misdaden zijn slechts het topje van de ijsberg. Door middel van een schat aan archiefmateriaal en interviews met overlevenden en familieleden komen de duistere en verdraaide geheimen van de ...
Poster voor How the Universe Works How the Universe Works De serie How The Universe Works leert ons onder andere hoe sterren worden geboren en hoe oerenergie werkt. Je komt alles te weten over zwarte gaten, de oerknal en de supernova’s. Deze documentaire brengt je ver buiten onze eigen melkweg, op een spectaculaire en onvoorstelbaar mooie reis door het heelal.
Poster voor How to Fix a Drug Scandal How to Fix a Drug Scandal De schokkende misdaden van twee druglaboratoriumchemici verlammen het rechtssysteem van een staat en vervagen de rechtslijnen voor advocaten, functionarissen en duizenden gevangenen.
Poster voor How To with John Wilson How To with John Wilson In een uniek hilarische odyssee van zelfontdekking en culturele observatie filmt documentairemaker en zelfbenoemde "angstige New Yorker" John Wilson heimelijk en obsessief de levens van zijn mede-New Yorkers, terwijl hij probeert om alledaags advies te geven over herkenbare onderwerpen. De lastige tegenstrijdigheden van het moderne leven worden verzacht door Wilsons openhartige, ongepolijste co...
Poster voor I (Almost) Got Away With It: Confessions I (Almost) Got Away With It: Confessions Moordenaars, drugsdealers, bankrovers en ontsnapte gevangenen hebben verschillende verhalen, maar hetzelfde motief - uit de gevangenis blijven. Voortvluchtigen vertellen over het leven op de vlucht, hoe ze overleefden, en hoe ze er bijna mee weg kwamen.
Poster voor I Am a Killer I Am a Killer Gevangenen in de dodencel, veroordeeld voor moord, vertellen in deze documentairereeks hun misdaden.
Poster voor I Am Cait I Am Cait I Am Cait is een Amerikaanse realityserie van de zender E! en volgt het leven van Caitlin Jenner.
Poster voor I Am Innocent I Am Innocent Neem een ​​kijkje achter de tralies bij enkele van de beroemdste zaken van Nieuw-Zeeland waarin mensen ten onrechte zijn veroordeeld voor gruwelijke misdaden.
Poster voor I Was a Teenage Felon I Was a Teenage Felon Voormalige criminelen vertellen waargebeurde verhalen over hoe ze van doorsnee Amerikaanse kinderen zijn uitgegroeid tot enorm succesvolle bandieten. Met bedwelmende hoogtepunten en ontnuchterende dieptepunten is het moeilijk te geloven dat deze gebeurtenissen echt hebben plaatsgevonden. Verken de criminele carrières van kinderen die zich voor het eerst stortten in misdaden zoals mensensmokkel...
Poster voor I, Witness I, Witness Een interview. Een stem. Het hele verhaal. 'I, Witness' laat echte moordonderzoeken zien, gezien door de ogen van één persoon. Maar hun standpunt en het verhaal dat ze vertellen is niet noodzakelijk degene die je zou verwachten.
Poster voor I'll Be Gone in the Dark I'll Be Gone in the Dark A comprehensive exploration of the case of an elusive, violent predator dubbed "The Golden State Killer," as well as a haunting personal memoir and self-examination of McNamara’s obsessive quest for justice on behalf of the victims and survivors of the crimes. Een uitgebreide verkenning van de zaak van een ongrijpbaar, gewelddadig roofdier genaamd 'The Golden State Killer', evenals beklijv...
Poster voor Ice Road Rescue Ice Road Rescue De bergpassen in Noorwegen zijn een van de verraderlijkste in Europa. In de winter zijn de wegen net een bobsleebaan zo glad, waardoor belangrijke routes afgesloten moeten worden. Komen mensen in de problemen, dan komt de Ice Road Rescue squad ze redden.
Poster voor Icons Unearthed Icons Unearthed Een serie die grote film en serie-successen onderzoekt. Marcia Lucas, Oscar bekroonde film editor and ex-vrouw van George Lucas, geeft voor het eerst een interview op camera en verschaft unieke inzichten in de totstandkoming van de Star Wars films (pre-Disney).
Poster voor Impossible Engineering Impossible Engineering Impossible Engineering kijkt naar de geschiedenis van baanbrekende mega-structuren van de moderne tijd. Achter elk schijnbaar onmogelijk wonder van moderne techniek schuilt een cast van historische pioniers die nieuwe bouwtechnieken ontwierpen, risico's namen op ongeteste materialen en hun vakgebied radicaal veranderden. Dit programma is een eerbetoon aan hun prestaties. Elke aflevering besc...
Poster voor In My Own World In My Own World Verken de zelfkant van de samenleving en de individuen die hun microkosmische universum moeten afstemmen op de gewone wereld.
Poster voor In overtreding In overtreding De politie, dierenbescherming en de handhavers op straat worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden.
Poster voor In Search of Aliens In Search of Aliens In Search of Aliens volgt Giorgio Tsoukalos, een theoriedenker die op jacht gaat naar bewijs voor het bestaan van aliens.
Poster voor In Search Of… In Search Of… Geïnspireerd door de iconische franchise uit de jaren 70, zal de serie onverklaarbare fenomenen van over de hele wereld onderzoeken. UFO's en paranormale mysteries blijven relevant, aangezien het Pentagon onlangs een geheim UFO-programma heeft erkend dat de waarnemingen van UFO's van 2007 tot 2012 heeft onderzocht.
Poster voor Independent Lens Independent Lens Documentaires en fictiefilms van producenten met 100% creatieve vrijheid.
Poster voor Inked Inked Inked neemt een kijkje in de wereld van de Hart & Huntington Tattoo Company. Dit is een van de hotste tattooshops in Las Vegas, gelegen in het Palms Casino Resort.
Poster voor Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates Een ongekende kijk in de geest van de gevierde tech-visionair, bedrijfsleider en filantroop.
Poster voor Inside Britain's Food Factories Inside Britain's Food Factories We nemen een kijkje achter de schermen bij enkele van de meest iconische voedselfabrieken van Groot-Brittannië om te ontdekken hoe ze de schappen gevuld houden en eten op onze tafels zetten. Van megafabrieken die miljoenen maaltijden bereiden tot familiebedrijven die handelen volgens geheime recepten.
Poster voor Inside Legoland: A World of Wonder Inside Legoland: A World of Wonder Steen voor steen verslag van het leven in een van 's werelds populairste themaparken.
Poster voor Inside the Factory Inside the Factory Gregg Wallace en Cherry Healey krijgen exclusieve toegang tot enkele van de grootste fabrieken in Groot-Brittannië, om de geheimen van productie op enorme schaal te onthullen.
Poster voor Inside the FBI: New York Inside the FBI: New York De veelbelovende producent Dick Wolf is vooral bekend van het maken en produceren van de verschillende ``Law & Order'' series die een fictief verslag geven van hoe het strafrechtsysteem werkt. Voor deze show betreedt hij het terrein van de ongescripte TV om kijkers een zeldzame blik te gunnen op wat er gebeurt binnen het New Yorkse veldkantoor van de FBI. Elke aflevering van deze serie, die wor...
Poster voor Inside the Mossad Inside the Mossad In deze documentaire onthullen tientallen voormalige agenten van de Mossad, de buitenlandse inlichtingendienst van Israël, hun geheime operaties.
Poster voor Interrogation Raw Interrogation Raw Strafzaken kunnen gewonnen of verloren worden in de verhoorkamer. Interrogation Raw is een waargebeurde misdaadserie die fascinerende ondervragingen onderzoekt. Elke aflevering legt de make-or-break momenten vast die zich binnen die vier muren afspelen.
Poster voor Interview met de Geschiedenis Interview met de Geschiedenis Arnout Hauben mag alle Belgische koningen interviewen. Iedere aflevering ontmoet hij een koning die zich op een cruciaal moment in zijn koningschap bevindt.
Poster voor Into the Universe with Stephen Hawking Into the Universe with Stephen Hawking Into The Universe with Stephen Hawking is Planet Earth, maar dan over de kosmos. Hawking leidt ons in deze serie door het universum.
Poster voor Ireland's Wild Coast Ireland's Wild Coast 'Ireland's Wild Coast' is een reis langs een van de meest spectaculaire kusten ter wereld, met aandacht voor de wilde dieren en plaatsen die het zo speciaal maken. Deze serie gaat over de westkust van Ierland en de wonderen van de wilde dieren.
Poster voor It Was Him: The Many Murders of Ed Edwards It Was Him: The Many Murders of Ed Edwards Wat zou jij doen als je er achter kwam dat je opa een van de meest beruchte seriemoordenaars uit de Amerikaanse geschiedenis is?
Poster voor It's a Dog's Life With Bill Farmer It's a Dog's Life With Bill Farmer Disney Legende Bill Farmer stapt achter de microfoon vandaan om zijn eigen favoriete personages te ontmoeten - honden! Ga mee met Bill als hij het land doorkruist en honden ontmoet die allerlei ongelooflijke banen doen die ons leven beter maken.
Poster voor Jack Whitehall: Travels with my Father Jack Whitehall: Travels with my Father Comedian Jack Whitehall nodigt zijn onavontuurlijke vader om samen met hem te reizen tijdens zijn tussenjaar. Ze bezoeken vreemde locaties en evenementen in de hoop hun band te versterken.
Poster voor Jailbirds Jailbirds In de gevangenis van Sacramento County vechten gedetineerde vrouwen tegen de macht en tegen elkaar terwijl ze proberen het beste van het leven - en liefde - van binnenuit te maken.
Poster voor James May: Oh Cook! James May: Oh Cook! Een unieke kijk op keukencreaties van iemand die niet echt kan koken. Gebaseerd op James May's boek "Oh Cook!": 60 Easy Recipes That Any Idiot Can Make," ziet de show May pasta, curry en taart recepten maken, waarbij elke aflevering drie gerechten bevat.
Poster voor James May: The Reassembler James May: The Reassembler 'James May: The Reassembler' is een documentaireserie van de BBC Four dat zich richt op de her montage van verschillende soorten technologie uit het verleden. De gastheer, James May, bespreekt het item, zijn plaats in de samenleving en de technische principes van het onderdeel terwijl hij het weer in elkaar zet.
Poster voor James May's Man Lab James May's Man Lab In James May's Man Lab probeert James de reputatie van de moderne man te herstellen door hen vaardigheden bij te brengen die door hun voorouders werden gekoesterd.
Poster voor Janet Jackson Janet Jackson De documentaire neemt kijkers mee door het leven en de carrière van Janet Jackson, bevat nooit eerder vertoonde beelden en homevideo's van de legendarische artiest. Jackson bespreekt haar controversiële optreden van de Super Bowl in 2004 met Justin Timberlake, haar vader Joe Jackson, de dood van haar broer Michael Jackson en meer.
Poster voor Jay Leno's Garage (2015) Jay Leno's Garage (2015) Volg Jay Leno op zijn reis in een wereld van fascinerende mensen en hun zeldzame auto's, oud en nieuw.
Poster voor Je zal het maar hebben Je zal het maar hebben In dit luchtige medische programma staan elke week kwalen centraal die je liever niet in het openbaar bespreekt. De grote vraag is waarom eigenlijk niet, want je zal het maar hebben!
Poster voor Jeffrey Epstein: Filthy Rich Jeffrey Epstein: Filthy Rich De serie onthult een gruwelijk verhaal over meedogenloze manipulatie en sekshandel. De overlevenden van Epstein fungeren als de vooraanstaande stemmen van de serie en leveren krachtige getuigenissen over hun ervaringen en inspiratie in hun veerkracht.
Poster voor Jehovah: Van God Los Jehovah: Van God Los Jehovah's Getuigen geloven dat het einde der tijden nabij is. Alleen door absolute toewijding aan de organisatie hopen zij Armageddon te overleven. Van deur tot deur proberen ze zieltjes te redden. Maar als achter de schermen dingen misgaan, sluiten de deuren. Misstanden, geweld en misbruik: het moet vooral intern blijven. En wie tegen de organisatie ingaat, kan alles verliezen.
Poster voor JFK Declassified: Tracking Oswald JFK Declassified: Tracking Oswald Onderzoekers onderzoeken Lee Harvey Oswald's activiteiten voor de moord op president Kennedy.
Poster voor Jimmy Savile: A British Horror Story  Jimmy Savile: A British Horror Story Jimmy Savile was een van de meest geliefde tv-persoonlijkheden van het Verenigd Koninkrijk. Kort na zijn dood in 2011 leidde een onderzoek tot meer dan 450 gruwelijke beschuldigingen van seksuele aanranding en misbruik, met slachtoffers zo jong als 5 jaar. De documentaire onderzoekt, aan de hand van uitgebreide archiefbeelden, het kwaad in Jimmy en gaat in op hoe hij een hele natie vier decenni...
Poster voor Joanna Lumley's HSH: Travels in my Own Land Joanna Lumley's HSH: Travels in my Own Land Na een leven vol reizen die haar over de hele wereld hebben gebracht, maakt Joanna Lumley haar meest persoonlijke reis tot nu toe. In drie afleveringen reist ze van de Yorkshire Dales naar St Michael's Mount, van de Schotse Hooglanden naar de kasseien van Coronation Street, waarbij ze oude stappen volgt, inspirerende mensen ontmoet en de wonderen van het land dat ze thuis noemt verkent.
Poster voor Joanna Lumley's Silk Road Adventure Joanna Lumley's Silk Road Adventure Joanna Lumley gaat op onderzoek uit naar een van de meest diverse en verrassende landen in Europa, waar een groot deel van de westerse beschaving begon.
Poster voor John Lennon: Murder Without a Trial John Lennon: Murder Without a Trial Voor het eerst delen sleutelfiguren uit het leven en de dood van John Lennon, waaronder vrienden, artsen en onderzoekers, persoonlijke herinneringen en onthullen ze wat er gebeurde in de nacht van zijn moord.
Poster voor John van den Heuvel in de Wapenhandel John van den Heuvel in de Wapenhandel Iedere dag vinden er in Nederland twee schietincidenten plaats en steeds vaker grijpen vaak jonge criminelen naar de vuurwapens. De politie spreekt van een alarmerende ontwikkeling. Waar komen deze wapens vandaan en hoe makkelijk is het om een illegaal wapen in Nederland te bemachtigen? John van den Heuvel duikt in de schimmige wereld van de illegale wapens in binnen- en buitenland.
Poster voor Johnny Vegas: Carry on Glamping Johnny Vegas: Carry on Glamping Glamping is in opkomst in Groot-Brittannië en het is niet langer alleen een chique tent in een veld. Door het hele land veranderen mensen oude voertuigen in boetiekhotels en nu is er een nieuw kind in de stad. Deze documentaire volgt komiek Johnny Vegas en zijn assistent Bev die hun plannen doornemen om de coolste glampingplek van het graafschap te creëren.
Poster voor Jojanneke uit de Prostitutie Jojanneke uit de Prostitutie Als je de prostitutie ingaat, kom je er dan makkelijk uit? Spoiler: NEE! Jojanneke van den Berg duikt in de wereld van de drie P’s: prostitutie, pooiers en porno. In het vierdelige programma opent ze de jacht op pooiers en hoort ze de meest bizarre verhalen van (ex)prostituees. In het nieuwe programma loopt Jojanneke mee in het leven van vrouwen die willen stoppen als prostituee en strijdlust...
Poster voor Jomanda - Het Echte Verhaal Jomanda - Het Echte Verhaal In de jaren 90 groeide Joke Daman uit tot het grootste, maar ook meest omstreden spiritueel medium dat Nederland ooit heeft gekend: Jomanda. Nooit eerder vertoond archiefmateriaal brengt je terug naar de gekte in Tiel, waar Jomanda massale sessies hield. Vrienden, fans en andere intimi vertellen over hun relatie met Jomanda. Welke ongelofelijke en tragische gebeurtenissen maakte zij allemaal me...
Poster voor Jonestown: Terror in the Jungle Jonestown: Terror in the Jungle Het bizarre verhaal van de collectieve (zelf)moord van meer dan 900 leden van de Peoples Temple-sekte. Na aanhoudende kritiek verhuisde de narcistische leider Jim Jones met zijn volgelingen naar de jungle in Guyana. Hij beloofde hun een socialistisch, tropisch paradijs, maar de waarheid was anders.
Poster voor Jury Duty Jury Duty De serie beschrijft de innerlijke werking van een Amerikaans juryproces door de ogen van één bepaald jurylid, Ronald Gladden. Wat Gladden niet weet is dat de hele zaak nep is, dat iedereen behalve hij een acteur is, inclusief James Marsden, en dat alles wat er gebeurt - in de rechtszaal en daarbuiten - zorgvuldig gepland is.
Poster voor Kamp van Koningsbrugge Kamp van Koningsbrugge In Kamp Van Koningsbrugge, staat van Jeroen van Koningsbrugge voor een enorme uitdaging: Zoek 15 gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om een van de zwaarste opleidingen van Nederland aan te kunnen, de opleiding van de Special Forces. Van Koningsbrugge levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten, die de rekruten onder handen gaat nemen. Een un...
Poster voor Kamp Waes Kamp Waes In Kamp Waes volgt Tom Waes vijftien gewone burgers op het avontuur van hun leven. Wie van de geselecteerde mannen en vrouwen slaat zich door een loodzware week vol fysieke en mentale tests uit de opleiding van de Special Forces?
Poster voor Kate Humble's Coastal Britain Kate Humble's Coastal Britain Volg Kate Humble op haar ontdekkingstocht door de prachtige wildernis van Groot-Brittannië langs de mooiste kustwandelingen.
Poster voor Keep Sweet: Pray and Obey Keep Sweet: Pray and Obey Deze docuserie onderzoekt de opkomst van Warren Jeffs in de Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en zijn schokkende strafzaak.
Poster voor Keep This Between Us Keep This Between Us Volg de reis van een vrouw die haar vroegere relatie met een vertrouwde leraar opnieuw bekijkt.
Poster voor Kees van der Spek: Oplichters aangepakt Kees van der Spek: Oplichters aangepakt Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.
Poster voor Keuringsdienst van Waarde Keuringsdienst van Waarde Keuringsdienst van Waarde probeert inzicht te geven in de productie van voedsel en ander consumentenproducten en streeft ernaar misstanden en vermeende misstanden aan het licht te brengen.
Poster voor Kevin Hart: Don't F**k This Up Kevin Hart: Don't F**k This Up Kevin Hart geeft een kijkje achter de schermen van zijn levensgebeurtenissen van het afgelopen jaar, inclusief zijn ervaringen als vader en zakenman.
Poster voor Kids Behind Bars: Life or Parole Kids Behind Bars: Life or Parole De verhalen van veroordeelde kind delinquenten die onvoorwaardelijk levenslang vast zitten en opnieuw berecht willen worden.
Poster voor Killer at the Crime Scene Killer at the Crime Scene Britse waargebeurde misdaaddocumentaireserie over forensische teams, waarin wordt gekeken naar enkele van de modernste technieken die zijn gebruikt om beruchte misdaden op te lossen.
Poster voor Killer Cases Killer Cases 'Killer Cases' brengt alle emotie, drama en spanning van huiveringwekkende moordprocessen. Het is een reis door het strafrechtproces dat kijkers een kijkje geeft in echte zaken als nooit tevoren.
Poster voor Killer Motive Killer Motive Deze serie legt de duistere en verwrongen motieven bloot die leidden tot gruwelijke moorden. In het streven naar een beter begrip van de relaties achter de gruwelijke moorden en van de psychologie van de mensen die ze hebben gepleegd.
Poster voor Killer Sally Killer Sally Interviews met vrienden, familie en Sally McNeil zelf brengen het wankele huwelijk van een bodybuildingkoppel in kaart, en het schokkende einde ervan door een Valentijnsdagmoord.
Poster voor Killing County Killing County Het werpt een blik op Bakersfield, een grote stad met de ziel van een klein stadje diep in het hart van Californië, waar de dingen niet altijd zijn wat ze lijken. Een dodelijke schietpartij in een hotel doet de familie Ramirez twijfelen aan alles wat ze weten over hun stad. Wanhopig om erachter te komen wat er echt met hun geliefde is gebeurd, leren ze al snel dat ze niet alleen staan in hun t...
Poster voor Killing Fields Killing Fields Toen de jonge Eugine Boisfontaine in 1997 dood werd gevonden in de moeraslanden van Louisiana, beloofde toenmalig detective Rodie Sanchez haar moeder dat hij de dader zou vinden. Dat was een gevaarlijk belofte, aangezien het lichaam al vijf maanden in het water van deze 'killing fields' had gelegen, waardoor alle mogelijke sporen waren uitgewist.
Poster voor Killing Richard Glossip Killing Richard Glossip De zaak van ter dood veroordeelde gevangene Richard Glossip, die schuldig werd bevonden aan de moord op zijn baas, een moteleigenaar, op basis van de getuigenis van motelonderhoudsmedewerker Justin Sneed, die toegaf het slachtoffer te hebben vermoord en wiens vingerafdrukken op de plaats delict waren gevonden. Sneed heeft een deal gesloten: getuig tegen Glossip in ruil voor een levenslange geva...
Poster voor Klassen Klassen Documentaireserie over de strijd voor gelijke kansen in het onderwijs. Sarah Sylbing en Ester Gould volgen achtstegroepers vlak voor het eindadvies voor de middelbare school. Sommige kinderen worstelen met hun thuissituatie, anderen gaan gebukt onder prestatiedrang. Gelukkig zijn er de zeer betrokken leraren, de mentor, de bestuurder en de wethouder. Maar is dat genoeg?
Poster voor Kleine Jongen: het Echte Leven van André Hazes Kleine Jongen: het Echte Leven van André Hazes Deze vierdelige documentaire vertelt het levensverhaal van een van de meest geroemde artiesten van Nederland: André Hazes. De zanger zou dit jaar 70 zijn geworden. Een mooi moment om terug te kijken op het bijzondere leven van de zanger. Aan de hand van niet eerder vertoond uniek en exclusief beeldmateriaal uit het privé́-archief van de familie Hazes, reportages en interviews, wordt André�...
Poster voor Known Universe Known Universe Wat zou er gebeuren als we in een zwart gat gezogen werden? Kunnen wormgaten tijdreizen mogelijk maken? Deze serie combineert de nieuwste wetenschappelijke informatie met de nieuwste technologische ontwikkelingen om deze vragen te beantwoorden.
Poster voor Krabbé Zoekt Kahlo Krabbé Zoekt Kahlo Jeroen Krabbé gaat voor het vijfde seizoen van ‘Krabbé zoekt…’ op zoek naar de mens achter kunstenaar Frida Kahlo. Kahlo’s werk leest als een aangrijpende biografie. Het is intens en soms keihard, maar ook vol liefde en kleur; net als haar leven.
Poster voor La Línea: Shadow of Narco La Línea: Shadow of Narco Ga La Línea binnen, de Spaanse badplaats die is veranderd in het drugshandelcentrum van Europa, en ontmoet de wetshandhavers die vastbesloten zijn om dat te veranderen.
Poster voor Lachgaskoning Deniz: De Afterparty Lachgaskoning Deniz: De Afterparty Deniz Üresin is de lachgaskoning van het uitgaansleven. Als Hamza, zijn beste vriend en medegebruiker, plotseling overlijdt, wil Deniz definitief stoppen met zijn lucratieve handel. Hoe kan hij de demonen uit zijn verleden verslaan en kan hij aan de dwangsom van 1 miljoen euro ontkomen?
Poster voor Langs de Nieuwe Zijderoute Langs de Nieuwe Zijderoute Door Oezbekistan, Tadzjikistan, Kazachstan, Kirgistan en Pakistan liep ooit de oude zijderoute, hét handelscentrum van de wereld. Ruben Terlou en Jelle Brandt Corstius verkennen het gebied waar de wereld vanwege de strategische ligging en enorme energievoorraden hernieuwde belangstelling voor heeft.
Poster voor Langs de oevers van de Yangtze Langs de oevers van de Yangtze China is een van de grootste wereldmachten, maar heeft voor ons nog nauwelijks een gezicht. Laat staan dat we een idee hebben hoe de gewone Chinees leeft en werkt of wat hij ambieert of vreest. Fotograaf Ruben Terlou reist met zijn camera langs de oevers van de Yangtze en spreekt met Chinezen over de impact van de economische vooruitgang.
Poster voor Last Chance U Last Chance U Last Chance U is een documentaireserie rond een van de beste wervingsplekken van NCAA American Football, waar probleemjongeren zich willen bewijzen op het veld en in de klas.
Poster voor Last Chance U: Basketball Last Chance U: Basketball 'Last Chance U' raakt het hardhout in East Los Angeles als een coach met sterke overtuigingen jonge mannen leidt die hopen een groot universitair potentieel te vervullen.
Poster voor Lauren! Lauren! Lauren Verster op onderzoek in bijzondere en voor haar onbekende werelden. Werelden die vooral worden gedomineerd door mannen. Rauw, ruw en stoer. Lauren neemt de kijker mee op een ontdekkingsreis.
Poster voor Lawless Oceans Lawless Oceans Een reis om het mysterie van een moord op zee op te lossen en ondergedompeld te worden in de wereld van de maritieme misdaad.
Poster voor Legends of F1 Legends of F1 Steve Rider verzamelde interviews met Formule 1 legendes van het heden en verleden.
Poster voor Legends of the Lost with Megan Fox Legends of the Lost with Megan Fox Megan Fox trekt over de aarde om te achter de waarheid te komen van de langs voortdurende mysteries van deze wereld; ze doet een poging antwoorden te vinden over deze mysteries die nog steeds wetenschappers en archeologen versteld laten staan iedere dag.
Poster voor Liefde voor Muziek Liefde voor Muziek In 'Liefde voor muziek' gaan verschillende artiesten samen op reis. Op elke avond staat 1 artiest centraal en speelt de rest een cover van deze artiest.
Poster voor Life Life Life is een spectaculaire nieuwe reeks natuurdocumentaires, geproduceerd door de BBC. Tien delen, gefilmd in HD met een ambitieus doel: de ultieme ontdekkingsreis in de diversiteit in de wereld van de dieren. Doorheen de reeks zullen we getuige zijn van allerhande vormen van verbazingwekkend gedrag, wat ons een inzicht zal geven op andere wezens die onze planeet bewonen.
Poster voor Life on Our Planet Life on Our Planet De buitengewone reis van het leven om te veroveren, zich aan te passen en te overleven op aarde gedurende miljarden jaren komt tot leven in deze baanbrekende natuurdocumentaireserie.
Poster voor Light & Magic Light & Magic De filmmaker Lawrence Kasdan neemt kijkers mee achter de schermen van Industrial Light & Magic, de special visual effects, animatie en virtuele productieafdeling van Lucasfilm. Ontdek wat enkele van de meest legendarische filmmakers in de geschiedenis van Hollywood heeft geïnspireerd en volg hun verhalen vanaf hun eerste films tot het tot leven brengen van de visie van George Lucas.
Poster voor Limitless with Chris Hemsworth Limitless with Chris Hemsworth Wat als je veroudering tegen kon gaan en het volledige potentieel van het menselijk lichaam kon ontdekken? Wereldfilmster Chris Hemsworth is, ondanks zijn topconditie, op een persoonlijke missie om te leren hoe je jong, gezond, sterk en veerkrachtig kunt blijven. Hij ondergaat een reeks epische beproevingen en buitengewone uitdagingen om de grenzen van het menselijk lichaam te begrijpen en leer...
Poster voor Live to 100: Secrets of the Blue Zones Live to 100: Secrets of the Blue Zones Reis de wereld rond met auteur Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen buitengewoon lang en levendig leven.
Poster voor Living With A Serial Killer Living With A Serial Killer In deze serie wordt de vraag gesteld: Hoe is het om te ontdekken dat de persoon met wie je je leven deelde in werkelijkheid een wrede moordenaar is?
Poster voor Long Way Down Long Way Down Long Way Down gaat over een motorreis door Europa en Afrika.
Poster voor Long Way Round Long Way Round Long Way Round is een wel heel bijzondere reis. Op de motor vertrekt men vanuit Londen voor een reis die dwars door Europa, Oekraïne, Rusland, Kazakstan, Mongolië, Siberië, Alaska en Canada voert om uiteindelijk drie maanden later in New York uit te komen.
Poster voor Lore Lore In de serie zien we schokkende verhalen die gebaseerd zijn op echte mensen en gebeurtenissen die hebben geleid tot veel van onze hedendaagse mythes en legendes.
Poster voor Lost Cities of the Ancients Lost Cities of the Ancients Archeologen graven verloren beschavingen, vergeten verledens en indrukwekkende technologieën die duizenden jaren oud zijn op.
Poster voor Lost Gold of World War II Lost Gold of World War II Onderzoekers en technici maken gebruik van de nieuwste technologie om naar een schat te zoeken die volgens generaal Tomoyuki Yamashita in de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog op de Filipijnen werd begraven.
Poster voor Louis Theroux Louis Theroux Het documentairewerk van Brits-Amerikaans journalist Louis Theroux.
Poster voor Louis Theroux Interviews... Louis Theroux Interviews... Louis Theroux interviewt op eigenzinnige wijze de grootste sterren van het Verenigd Koninkrijk. Hij bezoekt onder andere rapper Stormzy in zijn huis in Londen, brengt met de legendarische actrice Dame Judi Dench een bezoek aan de West-End en gaat mee op tournee met Yungblud en Rita Ora.
Poster voor Louis Theroux: Altered States Louis Theroux: Altered States Louis Theroux keert terug naar BBC Two met een nieuwe serie over de ongewone manieren waarop het moderne Amerika omgaat met geboorte, liefde en dood. Veranderende sociale houding en radicaal nieuwe wetten hebben de manier veranderd waarop Amerikanen enkele van de meest intieme momenten van het leven kunnen ervaren - hoe we kinderen opvoeden, hoe we liefhebben en zelfs hoe we sterven.
Poster voor Louis Theroux's LA Stories Louis Theroux's LA Stories Serie waarin de bekende Britse journalist Louis Theroux het leven in Los Angeles onder de loep legt.
Poster voor Love In Paradise: The Caribbean Love In Paradise: The Caribbean De tropen vormen het decor voor relaties in verschillende fasen, van een stel dat elkaar online ontmoette maar nu voor het eerst zal ontmoeten, vakantieliefdes die uitdraaiden op een serieuze relatie en zelfs een one-night stand die uitmondde in een zwangerschap. Zal een ontmoeting in het paradijs lukken als de zon eenmaal is verdwenen?
Poster voor Love, Honor, Betray Love, Honor, Betray 'Love, Honour, Betray' is een serie met real-footage die de schokkende verhalen vertelt van echtgenotes en echtgenoten die op duistere en verwoestende manieren door hun partners zijn bedrogen, die absoluut niemand had kunnen zien aankomen. Van bigamisten en geheime criminelen tot seriële leugenaars en potentiële moordenaars. 'Love, Honor, Betray' bevat verhalen van partners met vreselijke geh...
Poster voor Low Country: The Murdaugh Dynasty Low Country: The Murdaugh Dynasty Deze driedelige docuserie onderzoekt de familie Murdaugh, wiens decennia van machtige invloed op het rechtssysteem in de South Carolina lowcountry ontrafelt door beschuldigingen van fraude, bedrog en moord. Afkomstig uit een lange lijn van machtige juristen, genoten Alex Murdaugh samen met zijn vrouw Maggie en zonen Buster en Paul van een ongeëvenaarde invloed op de autoriteiten, totdat Pau...
Poster voor Madoff: The Monster of Wall Street Madoff: The Monster of Wall Street Deze docuserie volgt de opkomst en ondergang van financier Bernie Madoff, die een van de grootste Ponzi-oplichtingen in de geschiedenis van Wall Street organiseerde.
Poster voor Magic Caught on Camera Magic Caught on Camera Goochelaars in de Verenigde Staten en over de hele wereld gaan de straat op om verbluffende illusies uit te voeren. Van stad tot stad verbazen en verbazen ze voorbijgangers met nooit eerder vertoonde kaarttrucs, hypnose, handigheid, levitatie, verdwijnende acts en meer!
Poster voor Magic Numbers: Hannah Fry's Mysterious World of Ma Magic Numbers: Hannah Fry's Mysterious World of Ma In deze nieuwe serie onderzoekt wiskundige dr. Hannah Fry het mysterie van de wiskunde. Het ondersteunt zo veel van onze moderne wereld dat het moeilijk is om het leven voor te stellen zonder technologische vooruitgang, maar waar komt wiskunde precies vandaan? Is het uitgevonden als een taal of is het iets ontdekt en maakt het deel uit van het universum? Het is een vraag waar enkele van de mees...
Poster voor Making a Murderer Making a Murderer Deze serie volgt een DNA expert die corruptie aan het licht probeert te brengen, maar tegelijkertijd zelf hoofdverdachte wordt in een nieuwe misdaad.
Poster voor Man in the Arena: Tom Brady Man in the Arena: Tom Brady Een serie van tien afleveringen gericht op Brady's verslag uit de eerste hand van de meest iconische momenten uit zijn NFL-carrière, inclusief elk van zijn negen Super Bowl-optredens met de New England Patriots, samen met de kleinere, ogenschijnlijk onbeduidende voorbeelden die cruciale gebeurtenissen werden en verhardden het pad voor Brady's reis.
Poster voor Man vs. Wild Man vs. Wild In dit programma laat Bear Grylls zien hoe een verdwaalde toerist kan overleven in de wildernis op wat voor plek dan ook.
Poster voor Marcia Clark Investigates The First 48 Marcia Clark Investigates The First 48 We volgen de wereldbekende aanklager Marcia Clark tijdens haar werk, het vervolgen van criminelen.
Poster voor Mariah's World Mariah's World Mariah's World is een serie die het leven van zangeres Mariah Carey volgt gedurende het begin van haar Europese Sweet Sweet Fantasy Tour.
Poster voor Mark of a Killer Mark of a Killer 'Mark of a Serial Killer' onderzoekt het verontrustende gedrag van seriemoordenaars. Kruip in de hoofden van enkele van de ergste seriemoordenaars tot nu toe terwijl ze de wetshandhavers bespotten. Sommige van deze moordenaars krijgen een perverse voldoening door gewoonlijk aandenkens te stelen van moordscènes, waaronder dingen als schoenen, sieraden, sleutels en zelfs lichaamsdelen. Al deze g...
Poster voor Married to a Psychopath Married to a Psychopath Het verhaal van de jacht op moordenaar Malcolm Webster, die het op rijke vrouwen gemunt had voor hun geld.
Poster voor Mars Mars In 2033 is de eerste bemande expeditie naar Mars realiteit. Een klok telt af en een team professionele astronauten begint aan de landing op de rode planeet.
Poster voor MARSOF: Special Forces van Nederland MARSOF: Special Forces van Nederland De Maritime Special Operation Forces opereren wereldwijd onder de meeste extreme omstandigheden om Nederland veilig te houden. Nooit eerder vertoond beeldmateriaal en zeer persoonlijke interviews vertellen het verhaal van deze bijzondere eenheid.
Poster voor Marvel Studios: Assembled Marvel Studios: Assembled Neem een kijkje achter de schermen van de series en films van het Marvel Cinematic Universe en volg de filmmakers, cast, crew en Marvel-helden bij elke stap.
Poster voor Marvel Studios: Legends Marvel Studios: Legends Bezoek de epische helden, schurken en momenten uit de hele MCU opnieuw ter voorbereiding op de verhalen die nog moeten komen. Elk dynamisch segment wordt rechtstreeks ingevoerd in de komende serie en vormt het toneel voor toekomstige evenementen. Deze serie weeft de vele draden samen die het ongeëvenaarde Marvel Cinematic Universe vormen.
Poster voor Marvel's 616 Marvel's 616 De serie verkent Marvel's rijke erfenis van baanbrekende personages, makers en verhalen om de wereld buiten je raam te weerspiegelen. Elke documentaire, geleid door een unieke filmmaker, toont de snijpunten van verhalen, popcultuur en fandom binnen het Marvel-universum.
Poster voor Massive Engineering Mistakes Massive Engineering Mistakes Mensen bouwen al meer dan 10.000 jaar. We zijn technische experts en toch duiken elk jaar verhalen op over bouwrampen van over de hele wereld. Van buitengewoon tot belachelijk, deze serie onthult de epische mislukkingen en bijna-ongevallen waar ingenieurs liever niet over praten. Een wolkenkrabber met een moordend geheim, een afbrokkelende kathedraal en een brug met een evenwichtsprobleem maken...
Poster voor Mastermind of Murder Mastermind of Murder Mastermind of Murder onderzoekt de sluwe criminelen die anderen manipuleerden om hun vuile werk te doen.
Poster voor Max Verstappen - Anatomy of a Champion Max Verstappen - Anatomy of a Champion Verstappen werd geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers. Deze serie zal ingaan op een opvoeding van trauma's, opoffering, verwachtingen en liefde die hem tot de kampioen maakte die hij nu is.
Poster voor Mayday Mayday Mayday onderzoekt de duistere waarheid, crash voor crash. De serie onderzoekt wat er fout ging en waarom.
Poster voor Meet the Frasers Meet the Frasers Matt Fraser, een 28-jarige paranormaal begaafde medium, en zijn 21-jarige schoonheidskoningin-vriendin Alexa Papigiotis zijn lokale beroemdheden in hun woonplaats Cranston, Rhode Island. Matt en Alexa bedenken grote dingen voor hun toekomst; Matt's boeiende live leesevenementen worden steeds populairder en binnenkort zal zijn boek 'When Heaven Calls' verschijnen. En terwijl Alexa Matt steunt ti...
Poster voor Mega Mansion Hunters Mega Mansion Hunters Luxe makelaar Tyron Ash verkoopt dure huizen voor veel geld. Tyron waarschuwt Sophie voor haar prestaties, terwijl ze de strijd aangaat met rivaliserende agent Alex om een familiehuis van vijf miljoen pond in Surrey te verkopen. Glamoureuze nieuwe starter Erin wordt gekoppeld aan Chloe.
Poster voor Messi Meets America Messi Meets America Ga mee met Lionel Messi als hij aan zijn volgende historische hoofdstuk begint: hij verovert Noord-Amerika en de Major League Soccer stormenderhand en luidt samen met zijn teamgenoten van Inter Miami CF een nieuw tijdperk in.
Poster voor Met de Joris - De Weg naar Metejoor Met de Joris - De Weg naar Metejoor Deze docureeks vertelt hoe Joris van Rossem Metejoor werd. Hoe hij zijn faalangst overwon en in 6 jaar tijd uitgroeide tot de populairste mannelijke artiest in Vlaanderen. Een uniek verhaal over groei en liefde voor muziek.
Poster voor MH370: The Plane That Disappeared MH370: The Plane That Disappeared In 2014 verdween een vliegtuig met 239 mensen aan boord van de radar. Deze docuserie gaat over een van de grootste mysteries van deze tijd: vlucht MH370.
Poster voor Michael Palin: Travels of a Lifetime Michael Palin: Travels of a Lifetime Michael Palin bezoekt zijn reisserie opnieuw, te beginnen met 'Around the World in 80 Days'. Hij put uit zijn persoonlijke archief met audio-opnamen en dagboeknotitieblokken en reflecteert op hoe hij een doorgewinterde wereldreiziger werd. De eerste aflevering kijkt terug op zijn bezoeken aan Venetië, Caïro, Saoedi-Arabië, India, Hong Kong en China - een land dat destijds voor de meeste wes...
Poster voor Michella & Louisa Werken Mee Michella & Louisa Werken Mee Michella Kox en Louisa Janssen steken de handen uit de mouwen om het nijpende personeelstekort in Nederland onder de aandacht te brengen. De realitysterren bezoeken iedere aflevering een nieuwe werkplek en ondervinden zelf ter plekke wat het werk precies inhoudt.
Poster voor Midnight Asia: Eat. Dance. Dream. Midnight Asia: Eat. Dance. Dream. De speelse kant van de metropolen van Azië komt ‘s nachts tot leven. Deze docuserie laat het eten en drinken, de muziek en de nachtuilen, die in het donker opleven, zien.
Poster voor Mighty Trains Mighty Trains Mighty Trains is een documentaire die elke aflevering een bepaalde trein volgt.
Poster voor Mijn vader de hasjkoning Mijn vader de hasjkoning Documentaireserie over de opkomst en ondergang van de beruchte hasjhandelaar Jan 'De Pinda' Falize. In de jaren 80 en 90 leidde hij vanuit Venlo een duister softdrugsimperium en jarenlang wist hij uit handen van de politie te blijven. Zijn zoon Will was de troonopvolger. Hij neemt ons mee in de wereld van hasjhandel, rijkdom en geweld en laat zien wat het betekent om als kind op te groeien in d...
Poster voor Mike Brewer's World of Cars Mike Brewer's World of Cars Het verkennen van de monteurswinkels en de ambachtslieden die een passie voor auto's in leven houden.
Poster voor Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus Verhalen van de bekendste countryartiesten in animatievorm.
Poster voor Mindf*ck Mindf*ck Uniek goochelprogramma met een populairwetenschappelijke insteek. Het rekent af met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes. De kijker krijgt niet alleen onverklaarbare illusies voorgeschoteld, maar ook inzicht in de achterliggende psychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Victor Mids is zowel illu...
Poster voor Mine Hunters Mine Hunters Gerenommeerde edelsteen jager Guy Clutterbuck is op een missie om 's werelds meest waardevolle edelstenen te vinden. Om dit te doen, heeft hij een gespecialiseerd team samengesteld. Samen reizen ze naar de verste uithoeken van de wereld om kleinschalige edelsteenmijnen te vinden die robijnen, smaragden, saffieren en alle manieren van edelstenen produceren. Maar edelsteenmijnen hebben een schadu...
Poster voor Misdaad Advocaten Misdaad Advocaten Misdaad Advocaten is het nieuwe Net5 Powered by LINDA. programma waarin zes vrouwelijke strafrechtadvocaten, die dagelijks opkomen voor de rechten van zware misdadigers, worden gevolgd. Geweldsmisdrijven, drugshandel, zedendelicten en overvallen zijn voor de advocates aan de orde van de dag. Ongeacht de aanklacht gaan de advocates maar voor één ding: vrijspraak of vrijlating. ​We kijken mee...
Poster voor Misfit Garage Misfit Garage Misfit Garage is een spin-off van de populaire serie Fast N’ Loud.
Poster voor Missing: Dead or Alive? Missing: Dead or Alive? Volg agenten van een South Carolina sheriff's afdeling als ze dringend zoeken naar personen die verdwenen zijn onder verontrustende omstandigheden.
Poster voor Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan Eind jaren zeventig beweert een aangeklaagde serieverkrachter dat zijn gedrag wordt beheerst door meerdere persoonlijkheden, wat het begin is van een juridische odyssee die Amerika in zijn greep houdt.
Poster voor MotoGP Unlimited MotoGP Unlimited 22 renners. 18 wedstrijden. Slechts één winnaar. Het FIM MotoGP™ Wereldkampioenschap is de ultieme fusie tussen mens en machine. Elk jaar van maart tot november rijden deze atleten op hun motorfietsen met snelheden van bijna 350 km/u met maar één doel: als eerste over de finish komen. Maar er is meer aan deze sport dan alleen de 40 minuten durende race.
Poster voor Muhammad Ali Muhammad Ali 'Muhammad Ali' brengt een van de bekendste en meest onuitwisbare figuren van de 20e eeuw tot leven, een drievoudig bokskampioen zwaargewicht die miljoenen fans over de hele wereld fascineerde met zijn betoverende combinatie van snelheid, gratie en kracht in de ring, en charme en speelse opschepperij daarbuiten. Ali stond erop om onvoorwaardelijk zichzelf te zijn en werd een wereldwijd icoon en ...
Poster voor Mummies Unwrapped Mummies Unwrapped Emmy Award-winnende regisseur en veelgeprezen egyptoloog Ramy Romany reist de wereld over om geheimen en mythen te onderzoeken van de meest fascinerende begraafplaatsen, massagraven en oude graven op aarde in een Discovery Channel-serie. De serie gebruikt ook geavanceerde technologieën om nieuwe theorieën te introduceren over hoe oude beschavingen ooit leefden en stierven terwijl ze probee...
Poster voor Murdaugh Murders: A Southern Scandal Murdaugh Murders: A Southern Scandal Schokkende tragedies verbrijzelen een hechte gemeenschap in South Carolina en onthullen de gruwelijke geheimen van de machtigste familie.
Poster voor Murder 24/7 Murder 24/7 Deze gloednieuwe serie is opgenomen in samenwerking met de politie van Essex en volgt moordonderzoeken in real time. Elke beslissing en elk spoor wordt van minuut tot minuut gevolgd, van de eerste paar kritieke dagen tot de arrestatie en veroordeling.
Poster voor Murder and Justice: The Case of Martha Moxley Murder and Justice: The Case of Martha Moxley Deze documentaire vertelt het verhaal van de in 1975 vijftien jaar oude Martha Moxley. Moxley is bruut doodgeslagen met een golfclub op de avond van Halloween.
Poster voor Murder Case Murder Case Documentaire over enkele van de meest complexe strafrechtelijke onderzoeken in Schotland.
Poster voor Murder For Hire Murder For Hire Voor de producent Dick Wolf and Shed Media, geeft de serie een exclusieve kijk in de donkere wereld van huurmoorden. Het laat de meest spetaculaire moord op band zien.
Poster voor Murder in a Small Town Murder in a Small Town Serie over de zaak tegen Luke Mitchell, die werd beschuldigd van de brute moord op het 14-jarige schoolmeisje Jodi Jones in 2003.
Poster voor Murder in Big Horn Murder in Big Horn Onderzoekt de omstandigheden rond veel van deze zaken, uitsluitend verteld vanuit het perspectief van de betrokkenen: Inheemse families, inheemse journalisten en lokale politieagenten.
Poster voor Murder in the Bayou Murder in the Bayou Onderzoekers proberen acht onopgeloste moorden op vrouwen te achterhalen wiens lichaam tussen 2005 en 2009 werd ontdekt in afwateringskanalen en op verlaten wegen in en rond de stad Jennings, Louisiana op het platteland van Jefferson Davis Parish.
Poster voor Murder in the Heartland Murder in the Heartland Elke aflevering documenteert een stad en haar inwoners aan de hand van een moord die erdoorheen is gescheurd. De inwoners worden niet alleen onze vertellers, maar ze hebben ook de aanwijzingen voor de puzzel die voor altijd hun leven heeft veranderd en hoe ze hun thuis begrijpen.
Poster voor Murder in the Thirst Murder in the Thirst LisaRaye onderzoekt in 'Murder in the Thirst' schandalige en schokkende verhalen over ware misdaad. Met gestileerde recreaties van de misdaden zelf en interviews met de echte betrokken spelers, onderzoekt de show wat iemand tot moord aanzet.
Poster voor Murder in the Valleys Murder in the Valleys Het verhaal achter het grootste en meest uitputtende strafrechtelijk onderzoek in de geschiedenis van Wales en de blijvende gevolgen ervan. Op een nacht in juni 1999 werden drie generaties van een familie op brute wijze vermoord in het dorpje Clydach in Zuid-Wales. Meer dan twintig jaar lang, en ondanks de veroordeling van een plaatselijke bouwvakker, heeft de zaak de gemeenschap diep verdeeld.
Poster voor Murder on Middle Beach Murder on Middle Beach Een vierdelige documentaireserie rond de zaak van de alleenstaande moeder Barbara Hamburg, die in 2010 op brute wijze werd vermoord nabij haar huis in de boven-middenklasse enclave Madison, Connecticut. De serie presenteert de gecompliceerde reis van de eerste filmmaker Madison Hamburg als een jonge man die vastbesloten is om een onuitsprekelijke misdaad op te lossen en de mensen van wie hij ho...
Poster voor My 600-lb Life My 600-lb Life My 600-lb Life documenteert de levens van een aantal mensen nemen bij wie overgewicht de overhand genomen heeft.
Poster voor My Five Wives My Five Wives Maak kennis met Brady Williams, zijn vijf vrouwen, en hun gecombineerde 24 kinderen, die allemaal samen leven net buiten Salt Lake City, Utah. Geloven in gelijkheid voor iedereen en een God die alles liefheeft en accepteert, benadrukt de Williams familie dat hun keuze om samen te zijn meer te maken heeft met hun wederzijdse liefde en toewijding dan met religie.
Poster voor My House My House Ballroom is waar je wildste dromen kunnen uitkomen, maar om validatie, status en erkenning te krijgen: je moet lopen.
Poster voor My Life on MTV My Life on MTV Het is al 4 decennia geleden dat de muziekrevolutie op televisie werd uitgezonden. 40 JAAR. Duizenden onvergetelijke momenten. Nu neemt MTV fans mee op een nostalgische reis met gebruik van beelden uit onze wereldwijde archieven om de meest impactvolle MTV-momenten opnieuw te beleven met de meest onvergetelijke artiesten sinds 1981. Elke aflevering van 30 minuten vertelt het verhaal van twee ar...
Poster voor My Pack Life My Pack Life Sommigen zeggen dat een huis geen thuis is zonder hond - maar hoe zit het met 21 reddingshonden, 2 ezels, een paar varkens, een alpaca, een geit... en een erg onhandige lama? Voor Lee Asher is het niet alleen een nieuwe dag in het paradijs, maar het is ook een kans om de dieren die net als hij underdogs zijn aan te pakken en ze de liefde, het vertrouwen en de stabiliteit te geven die ze nodig h...
Poster voor Mysteries of Apollo Mysteries of Apollo Nieuwe informatie onthult het geheime verhaal van de redding van Apollo 13 en hoe de beste geesten van Amerika innovatieve wetenschap en techniek gebruikten om het leven te redden van drie astronauten die geconfronteerd worden met leven of dood tijdens een van de gevaarlijkste missies van NASA.
Poster voor Mysteries of the Abandoned Mysteries of the Abandoned Documentaire van Science Channel over verlaten architectonische hoogstandjes. Waarom zijn ze verlaten, en hoe zijn ze gebouwd?
Poster voor MythBusters MythBusters MythBusters is een Amerikaans wetenschappelijk programma dat gepresenteerd wordt door Jamie Hyneman en Adam Savage. Samen met hun ploeg van Mythbuilders en vriend Buster vertellen ze niet alleen de mythes, zij testen ze om te zien welke werkelijk mogelijk zijn en welke gewoon een broodjeaapverhaal zijn.
Poster voor Nachtdieren Nachtdieren In Nachtdieren gaat Ryanne van Dorst op zoek naar het mysterie van de nacht. Wie zijn er nog wakker; welke mensen kúnnen niet slapen en welke mensen wíllen niet slapen? In haar nachtelijke ontdekkingstocht stuit Ryanne op hilarische en ontroerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende types.
Poster voor Nadiya Bakes Nadiya Bakes Nadiya Hussain deelt haar liefde voor bakken met enkele van haar favoriete recepten. Van alledaagse lekkernijen tot heerlijke desserts, deze zullen gegarandeerd een beetje vreugde in uw leven brengen.
Poster voor Nadiya's British Food Adventure Nadiya's British Food Adventure Nadiya bezoekt de vissers, boeren, chefs en producenten die het voedsel produceren waar ze haar familie mee opvoedt en ze creëert geweldige nieuwe recepten met deze ingrediënten.
Poster voor Naked and Afraid XL Naked and Afraid XL Een groep amateur survivalisten wordt 40 dagen lang op de proef gesteld in de wildernis, met niets anders dan een paar primitieve gereedschappen. Geen voedsel. Geen kleding. Geen water. Ze moeten jagen en verzamelen wat ze nodig hebben tot de extractiedag.
Poster voor Narco Wars Narco Wars Narco Wars onderzoekt hoe opportunistische smokkelnetwerken in Latijns-Amerika veranderden in machtige en meedogenloze drugskartels met de macht om hele landen te destabiliseren en uit elkaar te scheuren. De serie combineert aangrijpende toegang tot kartelleden en de rechtshandhavingsinstanties die hen bestrijden met een diepgaande documentaire verkenning van de geopolitieke, sociale en culture...
Poster voor NASA's Unexplained Files NASA's Unexplained Files Hoe meer we ontdekken over het universum, hoe meer nieuwe mysteries we tegenkomen. In NASA’s Unexplained Files worden opmerkelijke zaken besproken die de sterrenkundigen en ruimtevaarders van NASA tegenkwamen tijdens hun werk en hen voor nieuwe raadsels stelden. Onverklaarbare vliegende objecten in de ruimte, levende geisers op de maan van Mercurius en merkwaardige sporen op Mars.
Poster voor NASCAR: Full Speed NASCAR: Full Speed Gedreven door passie en NASCAR Cup glorie, strijden coureurs en hun teams om het kampioenschap en de kans om geschiedenis te schrijven in deze sport docuserie.
Poster voor Nathan for You Nathan for You Nathan for You gaat over de Canadese komiek Nathan Fielder, hij geeft adviezen aan ondernemers. Nathan for You wordt gepresenteerd als een documentaireprogramma, maar het is niet duidelijk of de gebeurtenissen gespeeld of waargebeurd zijn. Fielder zegt de ondernemers te willen helpen, maar met zijn absurde adviezen bereikt hij zelden succes.
Poster voor National Geographic Documentaries National Geographic Documentaries Documentaires voor of door National Geographic.
Poster voor Natural History Museum: World of Wonder Natural History Museum: World of Wonder De serie geeft je een kijkje achter de schermen van een van de grootste musea ter wereld.
Poster voor Natural World Natural World Natuurdocumentaire die wordt ingesproken door Sir David Attenborough.
Poster voor Nazi Megastructures Nazi Megastructures Serie waarin iconische constructies belicht worden die door de Nazi’s werden gebouwd ten tijde van WOII. In de eerste aflevering staat een gigantische verdedigingsmuur centraal, die reikte van Frankrijk tot Noorwegen. Grote hoeveelheden materialen en vele mannen uit het Derde Rijk werden ingezet voor de bouw van het project. De muur onderging de ultieme test op D-Day.
Poster voor Nazi Treasure Hunters Nazi Treasure Hunters Hitler had een droom om 's werelds grootste kunstcollectie te verzamelen: een droom die een nachtmerrie werd voor Europa. Deze serie voegt zich bij de mensen die erop jagen en het teruggeven.
Poster voor Nederland van Boven Nederland van Boven Wie naar de krioelende mierenhoop kijkt die Nederland is, vraagt zich af waarom ons land niet elke dag totaal vastloopt in een ongelofelijke chaos. Maar wie van bovenaf naar ons land kijkt ziet iets heel anders: een precisie uurwerk. Nederland van Boven kijkt vanuit vogelperspectief met behulp van helikopters, paragliders, ballonnen en vliegers naar de ritmes en patronen van Nederland.
Poster voor Needles & Pins Needles & Pins Grace Neutral verkent de reis van tattoo-kunst van subcultuur tot wereldwijd fenomeen.
Poster voor Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer Onder de zonovergoten glamour van 1985 LA schuilt een meedogenloze seriemoordenaar, een gewillige acoliet van het kwaad. Twee rechercheurs rusten niet voordat ze hem betrappen.
Poster voor NikkieTutorials: Layers of Me NikkieTutorials: Layers of Me Duik de glamoureuze wervelwind van Nikkie’s leven in en ontdek hoe ze van tiener-YouTuber in een succesvolle influencer en zakenvrouw veranderde. Maar niet alles is wat het lijkt, haar broertje vecht tegen kanker.
Poster voor Niveau 4 Niveau 4 Sinds de dag van de aanslagen op Zaventem en het metrostation Maalbeek in Brussel wordt de politie van Brussel West dagelijks gevolgd door journalist en programmamaker Eric Goens. Hij kreeg zeer uitzonderlijk de toestemming om uitgerekend tijdens deze periode en over alle geledingen heen het doen en laten van de Brusselse politie te registeren.
Poster voor No Man Left Behind No Man Left Behind No Man Left Behind gaat over de waargebeurde verhalen van oorlogshelden wiens missie niet volgens plan verliep. Daardoor werden ze gedwongen om te vechten voor hun leven.
Poster voor No One Saw a Thing No One Saw a Thing Een documentairereeks over echte misdaad die een onopgeloste moord in het Heartland en de corrosieve effecten van waakzaamheid in het kleine stadje Amerika onderzoekt. De zaak kreeg begin jaren tachtig internationale aandacht nadat een inwoner werd doodgeschoten voor bijna 60 stedelingen. Deze getuigen ontkennen tot op de dag van vandaag iets te hebben gezien.
Poster voor Nostradamus: End of Days Nostradamus: End of Days Deze geheel nieuwe serie van acht afleveringen onthult precies hoe de wereld zal vergaan en wat erachter zit, zoals voorspeld door de grootste profeet uit de geschiedenis, Nostradamus. Door de oude woorden van de beruchte ziener te combineren met schilderijen uit een mysterieus verloren boek met zijn naam, ontcijfert de serie nieuwe profetieën en oorzaken van de ondergang van de wereld. Nostra...
Poster voor NOVA NOVA NOVA is een serie wetenschapsdocumentaires over allerlei uiteenlopende onderwerpen.
Poster voor Nu we er toch zijn Nu we er toch zijn Nu we er toch zijn is een televisieprogramma van de Nederlandse omroep BNN. In dit programma gaan Filemon Wesselink, cameraman François en geluidsman Linray diverse Nederlandse gemeenten af om de gastvrijheid te onderzoeken.
Poster voor Nu we er toch zijn: Op vakantie Nu we er toch zijn: Op vakantie In verschillende afleveringen reist Eddy Zoëy met zijn team langs Spaanse plaatsen als Marbella, Torremolinos en Lloret de Mar. Hier test hij, net als in Nederland, de gastvrijheid van lokale bewoners. Ook de gastvrijheid van vakantiegangers wordt getest.
Poster voor Nuclear Family Nuclear Family Ry Russo-Young richt de camera op haar eigen verleden om de betekenis van familie te onderzoeken. Eind jaren 70/begin jaren 80, toen het concept van een homogezin voor de meesten ondenkbaar was, werden Ry en haar zus Cade geboren uit twee lesbische moeders via spermadonoren. Ry's idyllische jeugd werd bedreigd door een onverwachte rechtszaak die schokgolven door het leven van haar familie stuur...
Poster voor Nurses Who Kill Nurses Who Kill Reality misdaadseries met verontrustende verhalen van verpleegkundigen die hun vertrouwensposities hebben misbruikt en de patiënten die onder hun hoede zijn vermoorden.
Poster voor O.J.: Made in America O.J.: Made in America Een veel geprezen, vijfdelige documentaire over de opkomst en ondergang van de van dubbele moord beschuldigde American Footballspeler O.J. Simpson. Een Amerikaanse tragedie over ras, roem, media en rechtvaardigheid die verrassende perspectieven biedt op Simpsons identiteit en de actuele discussie over rassenongelijkheid.
Poster voor Oh Oh Daar Gaan We Weer Oh Oh Daar Gaan We Weer Je vond Oh Oh, Cherso destijds al ver over de rand? Nou maak dan je borst maar nat, er staat een kakelverse lichting Hagenezen klaar voor een nieuw avontuur over de landsgrenzen in Oh Oh Daar Gaan We Weer.
Poster voor On Pointe On Pointe Een zesdelige serie over een jaar uit het leven van studenten op de New York City School die een rigoureuze training, audities en voorbereidingen doorlopen voor de jaarlijkse uitvoeringen van 'The Nutcracker' door het New York City Ballet.
Poster voor On the Roam On the Roam Volg Jason Momoa terwijl hij door het land reist op zoek naar kunst, avontuur en vriendschap door de lens van vakmanschap.
Poster voor Once Upon a Time in Iraq Once Upon a Time in Iraq Een 5-delige documentairereeks van BBC 2, welke de oorlog in Irak van beide kanten belicht.
Poster voor Once Upon a Time in Londongrad Once Upon a Time in Londongrad Onderzoeksjournalist Heid Blake krijgt een tip over de dood van een multimiljonair vastgoedmagnaat, waardoor ze een web van dood en verderf ontdekt dat Russische oligarchen, Downing Street 10 en Washington D.C. verstrengelt. In 'Once Upon a Time in Londongrad' wordt in kaart gebracht hoe het Verenigd Koninkrijk afhankelijk werd van Russisch geld en kansen liet liggen om het Kremlin in bedwang t...
Poster voor Onder de Radar Onder de Radar Jessica Villerius rijdt mee met de Dienst Speciale Interventies van politie en leger die in actie komt bij terrorismedreiging en ander grof geweld.
Poster voor One Strange Rock One Strange Rock De bekroonde filmmaker Darren Aronofsky neemt ons mee op een verbazingwekkende en spannende tocht waarin de kwetsbaarheid en bijzonderheid van planeet Aarde wordt bekeken. Misschien wel eén van de meest unieke plaatsen in het heelal. Gepresenteerd door Will Smith.
Poster voor Ontvoerd Ontvoerd In dit programma gaan John van den Heuvel en zijn team ouders proberen te helpen die zijn geconfronteerd met een internationale kinderontvoering door hun ex-partner. Het is zo’n beetje het ergste wat je als ouder kan overkomen: op een dag sta je op het schoolplein en je ziet je kind niet. Ook niet als iedereen naar huis is en het schoolplein leeg. Razende paniek neemt de overhand; je belt met...
Poster voor Onze boerderij Onze boerderij Voor Onze Boerderij gaat Yvon Jaspers opnieuw langs bij oud Boer zoekt Vrouw-deelnemers en bij andere boeren om te ervaren hoe het nou echt is om in deze turbulente tijd een agrarisch bedrijf te runnen. Wat zijn de dilemma’s van de moderne boer? Welke risico’s neem je als boer en wanneer doe je het goed? Leven zij hun droom of lijkt het soms meer op een nachtmerrie? Ze is benieuwd of ze na ...
Poster voor Onze man in Teheran Onze man in Teheran De plannen bestaan al jaren, maar nu er een nieuwe politieke wind in Teheran waait, heeft de VPRO eindelijk toegang gekregen tot een van de laatste geïsoleerde landen ter wereld: Iran.
Poster voor Opal Hunters: Red Dirt Roadtrip Opal Hunters: Red Dirt Roadtrip Opaalgroentje James "JC" Caruana en ervaren mijnwerker Rod Manning gaan op een Aussie-avontuur door de brute outback. Hun missie: zoveel mogelijk verdienen en JC alles leren over opaalmijnbouw voordat hij over slechts drie maanden vader wordt.
Poster voor Oplichters in het buitenland Oplichters in het buitenland Overal ter wereld lopen oplichters rond die het hebben voorzien op talloze toeristen. Vaak wordt men opgelicht door criminele organisaties en soms gaat het zelfs zo ver dat ook de politie hierbij betrokken is. Je staat er als toerist dus alleen voor. In Oplichters in het buitenland gaat Kees van der Spek achter deze zaken aan, zoekt de oplichters op en probeert ze te ontmaskeren. Via verborgen ...
Poster voor Oplichters op het internet Oplichters op het internet In het nieuwe SBS6-programma Oplichters op het internet helpt Kees van der Spek slachtoffers die voor grote bedragen digitaal zijn opgelicht. Kees reist het binnen- en buitenland af om de internetoplichters op te sporen die op dat moment onvindbaar zijn. Lukt het Kees om te achterhalen wie de onlineverkoper is die geld incasseert, maar nooit iets levert? En wie zit achter de vervalste bankmailt...
Poster voor Our Great National Parks Our Great National Parks Deze schitterende docuserie, verteld door voormalig president Barack Obama, gaat over enkele van de spectaculairste nationale parken ter wereld.
Poster voor Our Planet Our Planet Ontdek het natuurschoon op onze planeet en zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire van ongekende omvang.
Poster voor Our Universe Our Universe Wees getuige van het opmerkelijke verhaal van ons universum gedurende miljarden jaren en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentairereeks.
Poster voor Outback Opal Hunters Outback Opal Hunters ‘s Werelds grootste schatzoekers gaan tot het uiterste in hun zoektocht naar de legendarische koningin der edelstenen - Opaal. Australië produceert meer dan 90% van alle opalen ter wereld. Verborgen onder de woestijnvlaktes van de outback ligt een verborgen schat, 30 miljoen jaar in de maak, wachtend om ontdekt te worden. Opalen zijn een van de meest waardevolle edelstenen op aarde - een ...
Poster voor Outback Truckers Outback Truckers Ze rijden in de grootste trucks op aarde over de zwaarste en eenzaamste snelwegen van de wereld. Ze zijn de Australische outback truckers. Mannen en vrouwen in monstervoertuigen die marathons doen door een aantal van de meest woeste terreinen van onze planeet. Hier draait het slechts om één ding: levend terugkomen!
Poster voor Outcry Outcry Een vijfdelige documentairereeks die het aangrijpende verhaal van de middelbare schoolvoetbalster Greg Kelley onderzoekt en een zoektocht naar waarheid en rechtvaardigheid. Weinig mensen ervaren het momentum dat Kelley zijn laatste jaar in Leander, Texas, inging. Dat veranderde allemaal toen hij werd veroordeeld voor aanranding van een vierjarige jongen en veroordeeld tot 25 jaar gevangenis zon...
Poster voor Over de Oceaan Over de Oceaan Enkele bekende Vlamingen nemen deel aan een ongelooflijk avontuur. Ze leggen samen met kapitein Piet Smet maar liefst 5.000 kilometer af om zo de Atlantische Oceaan over te varen, van Lanzarote naar Guadeloupe. Zullen zij erin slagen de oceaan te trotseren en aan te komen op hun bestemming?
Poster voor Over de rug van de Andes Over de rug van de Andes Stef Biemans maakt een reis door het Andesgebergte en ontdekt aan welke veranderingen Latijns-Amerika onderhevig is. De geschiedenis van het continent is er een van vallen en opstaan. Biemans vraagt zich af hoe het nu gaat met de Zuid-Amerikaan.
Poster voor Overtreders Overtreders De camera volgt politieagenten en handhavers die oog in oog komen te staan met kleine en grote overtreders van de wet.
Poster voor Pacto Brutal: O Assassinato de Daniella Perez Pacto Brutal: O Assassinato de Daniella Perez In 1992 werd actrice en danseres Daniella Perez vermoord door Guilherme de Pádua en zijn vrouw, Paula Thomaz, in een wrede misdaad met voorbedachten rade. De vroegtijdige dood van de 22-jarige, dochter van de Braziliaanse schrijfster en producente, Internationaal Emmy-winnares Gloria Perez, schokte het land, kreeg bekendheid en haalde jarenlang de voorpagina's van de nationale kranten.
Poster voor Pandemic: How to Prevent an Outbreak Pandemic: How to Prevent an Outbreak Ontmoet de helden die aan de vuurlinie staan voor gevecht tegen influenza, in deze docuserie. Leer meer over hun dagelijkse taken om een volgende globale uitbraak tegen te gaan.
Poster voor Paranormal 911 Paranormal 911 Slachtoffers en hulpverleners doen verslag van hun paranormale ontmoetingen.
Poster voor PBS Specials PBS Specials Specials van het non-profit netwerk PBS.
Poster voor People Magazine Investigates People Magazine Investigates Investigation Discovery en People magazine gaan samen enkele van de meest geruchtmakende misdaadzaken uit de recente geschiedenis onder de loep nemen. De één uur durende serie brengt kijkers verhalen over verraad, verborgen geheimen en onbezongen helden, geript van de pagina's van een van de belangrijkste weekbladen van het land. Deze verhalen ontstijgen het nieuws en worden onderdeel van de ...
Poster voor Peyton and Polizzi's Restaurant Rescue Peyton and Polizzi's Restaurant Rescue Horeca experts Alex Polizzi en Oliver Peyton redden noodlijdende restaurants in de UK.
Poster voor Phrogging: Hider in My House Phrogging: Hider in My House Deze waargebeurde misdaad-thriller is vreemder dan fictie en onderzoekt het fenomeen van phrogging - mensen die stiekem in andermans huis wonen. Van de man op zolder tot de gluiperd in de kruipruimte, elke aflevering bevat twee verhalen uit de eerste hand van overlevenden die de meest huiveringwekkende, verdraaide en angstaanjagende verhalen vertellen die je je maar kunt voorstellen. Samen met ...
Poster voor Pick of the Litter Pick of the Litter Zes honden - Paco, Pacino, Tulane, Raffi, Amara en Tartan - en hun menselijke metgezellen gaan op zoek naar blindengeleidehonden. Gebaseerd op de lange documentaire met dezelfde naam.
Poster voor Pittsburgh Penguins: In the Room Pittsburgh Penguins: In the Room Achter de schermen bij de Penguins. In de kleedkamer, zeg maar!
Poster voor Planet Earth Planet Earth Planet Earth is het epische, meeslepende verhaal van het leven op aarde. Van de grootste rivieren tot de hoogste bergen, van verborgen ondergrondse grotten tot uitgestrekte woestijnen: deze serie neemt je mee op een onvergetelijke reis langs de meest extreme leefomgevingen van dieren.
Poster voor Planet Earth II Planet Earth II David Attenborough presenteert een documentaire waarbij dieren worden gevolgd met hun uitdagingen om te overleven in de meest iconische leefomgevingen van onze wereld.
Poster voor Planet Earth III Planet Earth III 'Planet Earth III' reist door de continenten en onthult de wonderen van onze planeet. Deze betoverende serie bevat nog nooit eerder gezien gedrag en duikt diep in de verhalen en dieren die de nieuwe uitdagingen weerspiegelen waarmee dieren in het wild worden geconfronteerd in onze moderne, drukke wereld. De serie benadrukt ook de groeiende behoefte om de natuur te behouden en te herstellen.
Poster voor Planet Finance Planet Finance De inflatie is hoog, spaargeld levert weinig op en beleggen via een app is makkelijk en goedkoop. Een nieuwe generatie zoekt daarom zijn fortuin op de financiële markt. Maar weten deze miljoenen nieuwe beleggers wel hoe deze markt werkt? In zes afleveringen neemt regisseur Marije Meerman de kijker mee naar 'Planet Finance', een parallelle wereld waar geld te verdienen is als je denkt te weten ...
Poster voor Playing with Power: The Nintendo Story Playing with Power: The Nintendo Story Hoe is Nintendo van een nichespeelkaartenbedrijf uitgegroeid tot een mondiale gaminggigant? Deze serie brengt de makers van 'Video Games: The Movie' en uitvoerend producent Sean Astin samen om het gordijn voor het beroemde geheimzinnige bedrijf open te trekken. Het opwindende verhaal wordt gepresenteerd door een ensemble van Nintendo-personeel, beroemde iconen en veteranen uit de industrie, waa...
Poster voor Police: Night Shift 999 Police: Night Shift 999 De nachtdienst van Gloucestershire Constabulary wordt gevolgd, waarbij de meedogenloze en zware strijd tegen nachtelijke criminaliteit wordt onthuld. Als de duisternis valt in het hele graafschap, worden agenten geconfronteerd met incidenten met meer drank, drugs en geweld dan overdag.
Poster voor Politie 24/7 Politie 24/7 Drie maanden lang werd er dag en nacht gefilmd en voor de allereerste keer werden er camera’s toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen, van waaruit alle interventies worden aangestuurd.
Poster voor Politie Dienst Infra Politie Dienst Infra Realityserie waarin we meelopen met de specialisten van de 'Politie Dienst Infra'. Niet alleen de dagelijkse werkzaamheden komen in beeld, maar de specialisten zijn ook openhartig over hun ervaringen en wat die met hen doen. Waar anderen een stap terug doen, zetten zij een stap naar voren. Voor het eerst wordt duidelijk wie ze zijn, hoe ze worden opgeleid en getraind en wat ze allemaal kunnen e...
Poster voor Post Radical Post Radical Rick McCrank reist de hele wereld over om op bijzondere plaatsen te skaten.
Poster voor Prehistoric Planet Prehistoric Planet In deze vijfdelige natuurdocumentaire zie je hoe dinosaurussen 66 miljoen jaar geleden over de aarde heersten. Daarvoor gebruikt men de laatste wetenschappelijke inzichten en peperdure special effects.
Poster voor Premier League 30 - Iconic Stories Premier League 30 - Iconic Stories Op 15 augustus viert de Premier League haar 30e verjaardag. We blikken terug op de memorabele momenten van de afgelopen drie decennia op en naast het veld en bedanken de fans en onbezonnen helden die aan de clubs verbonden zijn als de Trophy aan een tournee door Engeland en Wales begint. Vijftig clubs hebben deelgenomen aan de Premier League, waarvan er zeven de titel hebben gewonnen. Mancheste...
Poster voor Project Afterlife Project Afterlife Wat gebeurt er echt nadat we zijn overleden? Project Afterlife, een nieuwe serie over Destination America die de opstanding en de mensen waarmee het gebeurde onderzoekt.
Poster voor Project Nazi: The Blueprints of Evil Project Nazi: The Blueprints of Evil Duikt in de opbouw van nazi-Duitsland en onderzoekt nauwkeurig de propaganda, posters en producten die werden gebruikt om Hitler naar een staat van absolute macht te stuwen.
Poster voor Property Brothers Property Brothers De tweelingbroers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.
Poster voor Quarterback Quarterback Kruip in de huid van Patrick Mahomes, Kirk Cousins en Marcus Mariota in deze openhartige docuserie over hun NFL-seizoen 2022-23.
Poster voor Queen Cleopatra Queen Cleopatra Cleopatra vecht als laatste farao van Egypte om haar troon, familie en erfenis te beschermen in dit docudrama met reconstructies en interviews met deskundigen.
Poster voor Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV Ontdek het onvertelde verhaal van de giftige en gewelddadige omgeving binnen kindertelevisie uit de jaren '90. Luister naar de aangrijpende verhalen van voormalige kindsterretjes en crewleden die de machtsverhoudingen in de industrie onderzoeken en een tijdperk onthullen dat blijvende wonden veroorzaakte die vandaag de dag nog steeds voelbaar zijn.
Poster voor Race to Perfection Race to Perfection Formule 1 bestaat 70 jaar. Een exlusieve blik achter de schermen om deze verjaardag te vieren.
Poster voor Rail Away Rail Away Rail Away is een fascinerende serie over markante spoorlijnen overal ter wereld. In iedere aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Rijdend door natuurschoon, maken we kennis met de geschiedenis van het gebied, leren we regionale gebruiken en culturen kennen en bezoeken we toeristische attracties.
Poster voor Rambam Rambam In Rambam wordt op onconventionele en anarchistische wijze maatschappelijk onrecht aangepakt, door slimme en grappige acties op touw te zetten.
Poster voor Real Detective Real Detective Deze serie is een combinatie van documentaire en nagespeelde scènes waarin acteurs echte rechercheurs spelen die terugdenken aan zaken die ze nooit meer zullen vergeten.
Poster voor Real PD: Kansas City Real PD: Kansas City Real PD: Kansas City is een indringende, nieuwe documentaireserie die dag en nacht achter de schermen meekijkt met rechercheurs van Kansas City, de Kansas PD, en het echte drama van politieonderzoeken in het hart van Amerika vastlegt.
Poster voor Reasonable Doubt Reasonable Doubt Gepensioneerde moorddetective Chris Anderson en strafrechtadvocaat Melissa Lewcowicz helpen wanhopige families, die ervan overtuigd zijn dat een geliefde onterecht is veroordeeld voor moord. Elke week onderzoeken Chris en Melissa een nieuwe zaak. En elke week worden ze gedwongen om te beslissen of er echt sprake is van een onterechte veroordeling of dat de familie de bittere waarheid onder ogen...
Poster voor Red Mijn Vakantie Red Mijn Vakantie Thijs Zeeman en Eef van Opdorp helpen wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie beleven. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast vragen om hulp. Thijs en Eef reizen af naar de vakantiebestemming en probeert ter plekke de vakantie alsnog te redden. Hygiëne-expert Rob Geus reist in binnen- en buitenland de campings af om ze aan...
Poster voor Reizen Waes Reizen Waes Waarom trekken we altijd naar dezelfde vakantiebestemmingen? In Reizen Waes trekt Tom Waes naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen. En daarbij heeft hij maar een vraag: kan ik er op vakantie?
Poster voor Relentless Relentless Toen de 21-jarige Christina Whittaker verdween in het kleine stadje Hannibal, MO, volgde er onmiddellijk een hectische zoektocht. Acht maanden later ontmoette filmmaker Christina Fontana de moeder van Whittaker tijdens het filmen van een documentaire over de families van vermiste personen. Fontana wist niet dat deze ene zaak haar op een duister pad zou leiden vol samenzweringen, verraad, zelfmo...
Poster voor Rest In Power: The Trayvon Martin Story Rest In Power: The Trayvon Martin Story Een blik op een van de meest spraakmakende en controversiële gebeurtenissen van het afgelopen decennium, "Rest in Power: The Trayvon Martin Story", vertelt het leven en de erfenis van de titulaire 17-jarige, die in Florida werd doodgeschoten in 2012, en wiens tragische en vroegtijdige dood aanleiding gaf tot de # Blacklivesmatter-beweging. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mar...
Poster voor Richard Hammond's Workshop Richard Hammond's Workshop Richard Hammond (Top-Gear, The Grand Tour), ruilt zijn jet-set levensstijl in voor om zijn gekoesterde wens, een restauratie garage op te zetten voor klassieke auto's, in vervulling te laten gaan. Met hulp van bekwame en ervaren vaklieden navigeert hij door de mee- en tegenvallers die bij het opzetten van een nieuw bedrijf langskomen.
Poster voor Richard Hammond’s BIG! Richard Hammond’s BIG! Richard Hammond gaat achter de schermen van de grootste structuren en machines ter wereld om de wetenschap van ‘groot’ te begrijpen - hoe ingenieurs deze superstructuren bouwen, onderhouden en gebruiken. Elke aflevering van Richard Hammond's BIG! neemt hem mee naar een nieuwe locatie en megastructuur, waar hij de onbezongen helden aan de frontlinie ontmoet om ze te laten werken en de wetens...
Poster voor Rick Steves' Europe Rick Steves' Europe Rick Steves is het "proefkonijn voor de reis" voor American Public Television sinds 'Travels in Europe with Rick Steves' in april 1991 zijn debuut maakte. In zijn programma laat Rick plaatsen zien die de gemiddelde reiziger over het hoofd ziet, geeft hij talloze reistips en gaat hij altijd graag op in het avontuur.
Poster voor Rico: Dream Big Rico: Dream Big Wanneer je behoort tot de absolute wereldtop, ongekend gedisciplineerd en gestructureerd leeft, is de druk hoog om daar te blijven. Dat vraagt om focus. Rico wil als eerste topsporter op het hoogste niveau bewijzen dat zelfs kickboksen op dat niveau samen kan gaan met nieuwe dromen. Lukt het Rico om de ongeslagen wereldkampioen te blijven en een glansrijke filmcarrière op te bouwen?
Poster voor Ride with Norman Reedus Ride with Norman Reedus The Walking Dead acteur en motorfan Norman Reedus gaat de weg op om de lokale motorcultuur te ontdekken. Hij bezoekt de beste en mooiste collecties, mecaniciens en vakmensen door het hele land. Elke aflevering rijden Reedus en een gast langs tattooshops en warenhuizen van verzamelaars.
Poster voor Rise of Empires: Ottoman Rise of Empires: Ottoman Ottomaanse Sultan Mehmed II voert een epische campagne om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel te veroveren en eeuwenlang de loop van de geschiedenis te vormen.
Poster voor Roadkill Garage Roadkill Garage Roadkill Garage is een nieuwe serie met David Freiburger en Steve Dulcich van Engine Masters.
Poster voor Rocket Around the XMas Tree Rocket Around the XMas Tree In een epische en explosieve competitie met een feestdagenthema, stellen teams van waaghalzen hun vaardigheden elke week op de proef terwijl ze strijden in een reeks explosieve wedstrijden. Door deze uitdagingen zullen we bepalen wie hun feestvreugde naar nieuwe hoogten kan tillen en weglopen met de felbegeerde ‘Golden Rocket-Tree Topper’-trofee.
Poster voor Roman Empire: Reign of Blood Roman Empire: Reign of Blood Deze stijlvolle mix van documentaire en historische epos vertelt het bewind van Commodus, de keizer wiens heerschappij markeerde het begin van de val van Rome.
Poster voor Ross Kemp Battle for the Amazon Ross Kemp Battle for the Amazon Ross Kemp - Battle For The Amazon kijkt naar de sociaal-economische en milieuproblemen waarmee de Amazoneregio's van Brazilië en Ecuador te maken hebben. De show zal de erfenis van de verwoesting door een groeiende wereldwijde behoefte aan energie, voedsel en minerale rijkdommen proberen te (v)erkennen.
Poster voor Ross Kemp In Afghanistan Ross Kemp In Afghanistan Ross Kemps documentaire begint met de opleiding van de eenheid. Hij doet mee aan een FIBUA-training – wat wij Optreden in Verstedelijkte Gebieden noemen – in de Copehill Down Village op de Salisbury Plains. Het is een chaotische oefening, waarbij duidelijk de puntjes op de i moeten worden gezet. Regelmatig gaan (onder)officieren uit hun plaat omdat het niet loopt zoals het zou moeten lopen.
Poster voor Ross Kemp: Extreme World Ross Kemp: Extreme World De Britse acteur en onderzoeksjournalist Ross Kemp bezoekt de meest akelige plekken op de wereld om de problemen daar onder de aandacht te brengen.
Poster voor Rotten Rotten Duikt diep in de onderwereld van de voedselproductie om de corruptie, verspilling en echte gevaren achter je dagelijkse eetgewoonten bloot te leggen.
Poster voor RuPaul's Drag Race: Vegas Revue RuPaul's Drag Race: Vegas Revue De nieuwe serie volgt zes legendarische drag queens in hun professionele en persoonlijke reizen als artiesten in RuPaul's Drag Race Live! residency, die begin 2020 van start ging in de Flamingo Las Vegas. De cast bestaat uit seizoen 11 winnaar Yvie Oddly, evenals fanfavorieten Asia O'Hara, Derrick Barry, Kameron Michaels, Naomi Smalls en Vanessa "Vanjie" Mateo.
Poster voor Rust Valley Restorers Rust Valley Restorers Een crew autoliefhebbers in een garage in de Rocky Mountains verandert verlaten hopen roest in klassiekers om te verzamelen.
Poster voor Salah Salah Belgische documentairereeks waarin Eric Goens de betrokkenheid van Salah Abdeslam bij de aanslagen in Parijs op 13 november 2015 reconstrueert.
Poster voor Salt Fat Acid Heat Salt Fat Acid Heat Chef-kok en voedselschrijver Samin Nosrat brengt haar culinaire manifest van eenvoudig eten geworteld in traditie naar het scherm in een nieuwe kookserie.
Poster voor Salvage Hunters Salvage Hunters Antiekhandelaar Drew Pritchard gaat weer op jacht naar bijzondere items uit de geschiedenis van het Britse huisraad.
Poster voor SAS Australia SAS Australia Gebaseerd op de populaire Britse reality-tv-serie SAS: Who Dares Wins, bevat de Australische productie een mix van beroemdheden, sporters en veroordeelde criminelen die proberen door de selectie te komen. SAS Australia ziet Aussie-beroemdheden een reeks fysieke en psychologische tests uitvoeren uit het echte SAS-selectieproces. Dit is geen spel. Er is geen winnaar; er is geen prijs. Deze ste...
Poster voor SAS: Who Dares Wins SAS: Who Dares Wins Selectie voor de SAS is een van de zwaarste sollicitatiegesprekken ter wereld en fysieke fitheid is slechts het eerste uitgangspunt. Wat echt wordt getest is psychologische veerkracht en karakter als kandidaten slaapdeprivatie, ondervraging en een reeks steeds complexere hersenspelletjes ondergaan. In dit programma bootsen vijf ex-soldaten van de speciale strijdkrachten taken na uit de gehe...
Poster voor Sasquatch Sasquatch Tijdens een bezoek aan een wietkwekerij in Noord-Californië in 1993, hoorde onderzoeksjournalist David Holthouse een verhaal dat hem nog steeds achtervolgt: Op een nabijgelegen boerderij werden drie mannen van ledemaat tot ledemaat verscheurd in een woeste Bigfoot aanval. Sasquatch volgt David terwijl hij 25 jaar later de Redwoods opnieuw bezoekt, op zoek naar enig bewijs dat zou kunnen leiden...
Poster voor Savage Builds Savage Builds Adam Savage combineert zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid en bijna ongeëvenaarde inventiviteit bij het bouwen van werkende, innovatieve items. Elke aflevering zal zich concentreren op één project. Adam werkt samen met experts in hun vakgebied, vrienden, collega's en anderen.
Poster voor Scary Tales of New York Scary Tales of New York Iconische verhalen uit de tijd van Noir (jaren dertig tot vijftig), van de 'Lonely Hearts Killers' tot 'Murder Incorporated', gebracht met de cynische, meedogenloze, hardgekookte stem van de grote misdaadromanschrijvers van die tijd – Raymond Chandler, Dashiell Hammett, Jim Thompson, James M Cain en Patricia Highsmith… en met de visuele flair en het zwartkomische drama van de Cohen Brothers.
Poster voor Sci Trek Sci Trek Sci Trek laat je zien hoe onze wereld werkt. De serie neemt je mee op reis en hoopt aan te tonen of we goed genoeg voorbereid zijn op onze toekomst.
Poster voor Sci-Fi Science: Physics of the Impossible Sci-Fi Science: Physics of the Impossible In elke aflevering behandelt Dr. Kaku een technologisch concept van sciencefiction en ontwerpt z'n eigen theoretische versie van die technologie met moderne wetenschap.
Poster voor Scotland from the Sky Scotland from the Sky Presentator James Crawford gaat de lucht in om de steden, kusten en landschappen van Schotland te filmen.
Poster voor Scotland's Scenic Railways Scotland's Scenic Railways Onder uitgestrekte bergen en over open heidevelden verbinden de Schotse spoorwegen kuststeden en plattelandsdorpen door een Highland landschap dat is uitgeroepen tot 's werelds mooiste spoorweg. Dit programma ontmoet de mensen die werken op het spoor en de stoomliefhebbers die deze iconische routes beschermen, en biedt een blik op een diverse gemeenschap verenigd door een passie voor de spoorwe...
Poster voor Secrets in the Ice Secrets in the Ice Bezoeken aan de meest afgelegen, koude en onherbergzame plekken op aarde om grote mysteries te onthullen die in de tijd zijn bevroren. Dit programma laat zien hoe en waarom mensen in de tijd bevroren zijn geraakt, van vermiste vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog tot een bevroren meer vol menselijke resten.
Poster voor Secrets in the Jungle Secrets in the Jungle Ontdek de buitengewone geheimen achter onbekende oerwouden over de hele wereld terwijl experts de nieuwste wetenschap en technologie gebruiken om de verloren beschavingen en onontdekte schatten te verkennen waarvan wordt beweerd dat ze erin verborgen zijn.
Poster voor Secrets in the Sand Secrets in the Sand In 'Secrets in the Sand' ontdekken experts vier mondiale verhalen over buitengewone curiosa die ooit verborgen waren in de woestijnen van de planeet.
Poster voor Secrets of Great British Castles Secrets of Great British Castles Dan Jones introduceert 'Secrets of Great British Castles'. Een serie waarin de fascinerende geschiedenis van zes van de belangrijkste versterkte gebouwen van het land wordt verkend.
Poster voor Secrets Of The Chippendales Murders Secrets Of The Chippendales Murders Chippendales was een nachtclub die vrouwen wilde verleiden en behagen met haar schaars geklede dansers en levendige muziek, en groeide snel uit tot een popcultuur fenomeen, totdat het instortte. Door middel van exclusieve interviews, nooit eerder vertoonde videobeelden van de plaats delict en vrijgegeven bewakingsbeelden van de FBI, ontrafelt deze serie het verborgen verhaal van hoe seks, jaloe...
Poster voor Secrets of the Dead Secrets of the Dead Soms wordt de waarheid mee de dood ingenomen. Moderne forensische technieken worden gebruikt om historische mysteries te ontrafelen om erachter te komen wat er echt gebeurd is.
Poster voor Secrets of the London Underground Secrets of the London Underground Heb je je ooit afgevraagd wat er zich achter gesloten deuren op stations bevindt, wat er onder de straten van Londen ligt en welke geheime verhalen deze fascinerende stad herbergt? Maak een reis onder de oppervlakte met Siddy Holloway en Tim Dunn in de nieuwe serie 'Secrets of the London Underground'. Ga met het tweetal mee op verkenningstocht door verlaten tunnels, geheime bunkers en verborgen...
Poster voor Secrets of the National Parks Secrets of the National Parks Wat maakt Amerika's nationale parken zo speciaal? Waarom worden miljoenen mensen van over de hele wereld jaar na jaar naar deze parken getrokken? De geheimen van een aantal van Amerika's meest diepgaande nationale parken worden hier blootgelegd, en uw reis in elk park zal u helpen duidelijk te begrijpen hoe belangrijk het behoud en de instandhouding van de wilde landerijen van onze aarde zijn.
Poster voor Secrets of the Universe Secrets of the Universe 'Secrets of the Universe' lanceert kijkers op acht verbluffende avonturen om antwoorden te zoeken op enkele van de grootste mysteries van het universum. Hoe is het heelal ontstaan? Zijn er andere aardachtige werelden? Wat is leven? Elke op zichzelf staande film vertelt de opmerkelijke verhalen van de missies en de doorbraken die een revolutie teweeg hebben gebracht in ons begrip van de kosmos, ...
Poster voor Secrets of the Zoo Secrets of the Zoo Met meer dan 10.000 dieren onder hun hoede en meer dan 2,4 miljoen gasten die per jaar worden verwelkomd, hebben de 'Columbus Zoo and Aquarium and The Wilds' veel boeiende verhalen te vertellen. In de loop van het afgelopen jaar hebben de medewerkers van de 'Columbus Zoo' en het Aquarium en de documentairemakers van 'Nat Geo WILD' samengewerkt om een kijkje te nemen in de ongelooflijke banden t...
Poster voor Secrets of the Zoo: North Carolina Secrets of the Zoo: North Carolina North Carolina is de thuisbasis van 's werelds grootste dierentuin, met 2.600 hectare, grote natuurlijke habitats en meer dan 1.800 dieren onder zijn hoede. Tijdens de show zijn verschillende medewerkers van de dierentuin aanwezig, waaronder verzorgers en dierenartsen, en worden verhalen uitgelicht, waaronder routinematige veehouderij, noodprocedures en het werk van de dierentuin op het gebied ...
Poster voor Secrets of the Zoo: Tampa Secrets of the Zoo: Tampa 'Secrets of the Zoo: Tampa' omarmt de wilde kant van de Sunshine State. Met een geweldig dierentuinteam dat zich toelegt op de exotische cast van dieren, zorgt dit toegewijde team voor zowel hun lieve dierentuinfamilie als voor het redden en rehabiliteren van dieren in nood, waaronder verweesde zwarte berenwelpen, gewonde panters, zeekoeien, otters en alligators.
Poster voor Secrets, Lies and Private Eyes Secrets, Lies and Private Eyes Meer dan ooit kiezen gewone mensen voor onconventionele wegen naar gerechtigheid. Met de politiediensten in rep en roer en de rol van wetshandhaving in kwestie, huren burgers privédetectives in om de antwoorden te vinden die ze nodig hebben. Vermiste personen, ontrouw, cold cases en fraude vullen hun notitieboekjes. Deze serie volgt vier teams van PI's bij het aanpakken van deze zaken. Hun rol...
Poster voor Seduced: Inside The NXIVM Cult Seduced: Inside The NXIVM Cult Vierdelige documentaireserie volgt het verhaal van India Oxenberg's gevaarlijke reis door de duistere en criminele wereld van de beruchte zelfhulpgroep-veranderde-seksslaaf-sekte NXIVM.
Poster voor Seven Worlds, One Planet Seven Worlds, One Planet Miljoenen jaren geleden scheurden ongelooflijke krachten de aardkorst uit elkaar waardoor zeven buitengewone continenten ontstonden. Deze documentaireserie onthult hoe elk continent het unieke dierenleven heeft gevormd dat daar te vinden is
Poster voor Sex, Explained Sex, Explained Ontdek de ins en outs van seks in deze grappige, informatieve serie, van de biologie achter aantrekkingskracht tot de geschiedenis van anticonceptie.
Poster voor Shadow of Truth Shadow of Truth Een vierdelige documentaire miniserie die de mysterieuze moordzaak onderzoekt van Tair Rada, een Israëlisch meisje van de middelbare school dat tijdens een gewone dag op brute wijze vermoord werd aangetroffen in de toiletten van haar school.
Poster voor Shadowland Shadowland Onderzoek samenzweringstheorieën en de levensveranderende impact die ze hebben op aanhangers en degenen die in het vizier komen, om te ontdekken of de waarheid zoals we die kennen kan overleven in de 21e eeuw.
Poster voor Shaq Life Shaq Life Shaquille O'Neal geeft fans een kijkje in zijn post-NBA-seizoen in deze TNT-docuseries Shaq Life. Het is tijd voor fans om de man achter de legende te ontmoeten - een man met een charismatisch gevoel voor humor, een enorm hart en eindeloze vastberadenheid
Poster voor Shop Well for the Planet? Shop Well for the Planet? Tips over hoe je een groenere levensstijl kunt leiden en geld kunt besparen.
Poster voor Signs of a Psychopath Signs of a Psychopath Voor elke sadistische psychopaat waren er tekenen. Charme. Narcisme. Gebrek aan medeleven. Impulsiviteit. Manipulatie. Teleurstelling. Deze eigenschappen en andere zijn de veelbetekenende tekenen van een psychopaat. Deze aangrijpende archiefserie van een half uur bezoekt enkele van de meest brute moordenaars in de moderne geschiedenis, waarbij nieuwsbeelden en de woorden van de moordenaars zelf...
Poster voor Sins of Our Mother Sins of Our Mother Toen de kinderen van Lori Vallow verdwenen, bracht de zoektocht naar hen een spoor van verdachte sterfgevallen aan het licht, een nieuwe echtgenoot die haar doemdenkbeelden deelde, en moord.
Poster voor Sins of the City Sins of the City 'Sins of The City' is een serie die de donkere onderbuik blootlegt van een stad die je dacht te kennen, door de mysterieuze misdaden te belichten die de gemeenschap voor altijd hebben veranderd.
Poster voor Skin Wars: Fresh Paint Skin Wars: Fresh Paint Drie voormalig Skin Wars deelnemers begeleiden zes gevestigde kunstenaars die nog nooit aan bodypainting hebben gedaan, naar een kans om $10.000 te winnen.
Poster voor Sleeping With a Killer Sleeping With a Killer Volgt mensen die tragisch eindigen door toedoen van echtgenoten, echtgenotes, voormalige vrienden en geliefden.
Poster voor Smiley Face Killers: The Hunt for Justice Smiley Face Killers: The Hunt for Justice Sinds 1997 zijn honderden mannen van middelbare leeftijd op mysterieuze wijze verdronken na een avondje uit met vrienden. Hun lichamen zijn gevonden in clusters in het hele land en de slachtoffers lijken griezelig veel op elkaar: het zijn allemaal atletische, academische presteerders. Bovendien is in de buurt van waar veel van de lichamen zijn teruggevonden een duidelijk kenmerk: graffiti van e...
Poster voor Snackmasters Snackmasters Fred Sirieix stelt een buitengewone uitdaging voor topchefs: om te proberen de geheime technieken en recepten achter enkele van de meest geliefde snacks van Groot-Brittannië uit te werken, voordat ze hun eigen replica maken.
Poster voor Social Media Murders Social Media Murders True-crime-serie over moordzaken waarbij social media een rol speelden in het samenbrengen van dader en slachtoffer.
Poster voor Soham: The Murder of Holly & Jessica Soham: The Murder of Holly & Jessica Twee meisjes worden in augustus 2002 vermist in een stadje in Cambridge, waardoor de gemeenschap in rep en roer raakt en een verwoede zoektocht op touw wordt gezet om hen te vinden.
Poster voor Somebody Feed Phil Somebody Feed Phil De maker van 'Everybody Loves Raymond', Phil Rosenthal, reist de wereld rond om de lokale keuken en cultuur van Bangkok, Lissabon, Mexico-Stad en meer te ontdekken.
Poster voor Sophie: A Murder in West Cork Sophie: A Murder in West Cork Driedelige documentaire over Sophie Toscan Du Plantier, de Franse film- en tv-producente die in 1996 in haar geïsoleerde vakantiehuisje in West Cork, Ierland, werd vermoord.
Poster voor Space Invaders Space Invaders In heel Australië kampen gezinnen met een rommelcrisis en hebben dringend behoefte aan een interventie. Ontruimingsgoeroe Peter Walsh, renovatiekoningin Cherie Barber en schattenjager Lucas Callaghan veranderen de huizen en levens van mensen.
Poster voor Space's Deepest Secrets Space's Deepest Secrets De verhalen van ruimteonderzoekers die hun carrières en levens riskeren om de mensheid naar onbekende werelden te leiden.
Poster voor Special Forces VIPS: Wie Durft Wint Special Forces VIPS: Wie Durft Wint Tien BN'ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te st...
Poster voor Spector Spector Een vierdelige documentaireserie over de raadselachtige, legendarische muziekproducent Phil Spector en wat er gebeurde op de noodlottige avond van 3 februari 2003 toen actrice Lana Clarkson werd doodgeschoten in zijn landhuis.
Poster voor Spoorloos Spoorloos Spoorloos richt zich op verwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet. Derk Bolt speurt regelmatig heel wat landen af om mensen bij elkaar te brengen en Jetske van den Elsen gaat met onze zoekers op pad om hen bij te staan tijdens de emotionele hereniging.
Poster voor Spuiten en slikken Spuiten en slikken Talkshow over het plezier en de schaduwzijde van seks en drugs.
Poster voor Spy in the Wild Spy in the Wild Een team van levensechte robotdieren gaat undercover om liefde, intelligentie, vriendschappen en ondeugend gedrag te filmen bij een aantal bijzondere dieren.
Poster voor Stalked: Followed by Fear Stalked: Followed by Fear Onderzoek naar de verwrongen psychologie van stalkers, terwijl slachtoffers hun verhalen delen.
Poster voor Stanley Tucci: Searching for Italy Stanley Tucci: Searching for Italy Stanley Tucci reist door Italy om de geheimen en geneugten van de locate keukens te ontdekken.
Poster voor Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive Stephen Fry presenteert deze documentaire over de ziekte van manische depressie. Een weinig begrepen maar potentieel verwoestende aandoening die naar schatting twee procent van de bevolking treft. Stephen begint aan een emotionele reis om lotgenoten te ontmoeten en de letterlijke hoogte- en dieptepunten van bipolair zijn te bespreken. Beroemdheden als Carrie Fisher en Richard Dreyfuss nodigen d...
Poster voor Stephen Hawking's Grand Design Stephen Hawking's Grand Design Deze serie is gebaseerd op Stephen Hawkings boek, The Grand Design. In de serie wordt een poging gedaan om via een reeks observaties en theoretische doorbraken een originele een controversiële theorie te bewijzen.
Poster voor Sterren op het doek Sterren op het doek Bekende Nederlanders geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van Özcan Akyol.
Poster voor Stone Cold Steve Austin: The Broken Skull Sessions Stone Cold Steve Austin: The Broken Skull Sessions Gefilmd in de thuisstudio van Austin in Zuid-Californië, bevat elke aflevering van The Broken Skull Sessions meer dan een uur aansprekend, openhartig gesprek met gasten die hetzelfde succes hebben behaald als de gedecoreerde zesvoudige WWE-kampioen.
Poster voor Strangers Making Babies Strangers Making Babies Een groep alleenstaande ouders in spe gaat op zoek naar een platonische partner om een baby mee te krijgen, zonder de complicatie van het eerst vinden van de liefde.
Poster voor Street Food Street Food Begeef een wereldwijde culturele reis naar streetfood en ontdek de verhalen van de mensen die de smaakvolle gerechten maken.
Poster voor Streetlab Streetlab Vier jeugdvrienden maken een komisch en toegankelijk programma over menselijk gedrag. Ze testen elkaar en andere mensen uit in grappige en spannende situaties, altijd in het kader van een sociaal experiment. Het programma bestaat uit twee of drie experimenten per keer, waarin de vrienden deels zelf slachtoffer zijn en deels onschuldige mensen onderdeel maken van hun experiment. In het programma...
Poster voor Sunderland 'Til I Die Sunderland 'Til I Die Deze docuserie volgt de Engelse voetbalclub Sunderland door het 2017-18 seizoen terwijl ze proberen terug te stuiteren na degradatie uit de Premier League.
Poster voor Super Factories Super Factories Betreed de slimste, grootste en meest geavanceerde fabrieken ter wereld om een kijkje achter de schermen te nemen bij de vele unieke producten die ze met verbijsterende snelheden en verbazingwekkende efficiëntie en precisie vervaardigen.
Poster voor Super League: The War for Football Super League: The War for Football Het is een vierdelige serie die de strijd documenteert die op het spel staat wanneer de plannen voor een afgescheiden competitie opduiken en het verleden, het heden en de toekomst van het Europese voetbal botsen, waardoor de machtigste leiders van het spel de tradities van de sport moeten verdedigen of omverwerpen. Met ongekende toegang tot voorzitters van competities, clubeigenaren en de archi...
Poster voor Super/Natural Super/Natural Door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke innovaties en geavanceerde filmtechnologie om de geheime krachten en superzintuigen van 's werelds meest buitengewone dieren te onthullen, kunnen de kijkers van de serie voorbij de normale menselijke perceptie kijken en horen om de natuurlijke wereld te ervaren zoals een specifieke soort dat doet. Van bloemen zien in bijenvisie, een gespre...
Poster voor Surviving Death Surviving Death Wat gebeurt er als we sterven? Deze docuserie verkent persoonlijke verhalen en onderzoek naar bijna-doodervaringen, reïncarnatie en paranormale verschijnselen.
Poster voor Surviving R. Kelly Surviving R. Kelly In de serie Surviving R.Kelly doen verschillende beroemdheden hun verhaal over het seksueel misbruik door R&B-zanger R. Kelly.
Poster voor Taboe Taboe In het spraakmakende Taboe gaat Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen met een fysieke beperking.
Poster voor Take 1 Take 1 Gerenommeerde muzikanten halen alles uit de kast om een nummer van hun keuze zo goed mogelijk live te vertolken en dat allemaal in één enkele take.
Poster voor Taking the Stand Taking the Stand "Taking the Stand' vertelt het verhaal van een misdaad vanuit de unieke lens van de beschuldigde in de getuigenbank. Elke aflevering behandelt alles van de getuigenis van de verdachte, afgezet tegen het controversiële kruisverhoor tot het uiteindelijke vonnis. Er is een reden waarom het afleggen van een getuigenis voor je eigen verdediging een gok is die maar weinig criminele verdachten ooit...
Poster voor Talent: Autisme Talent: Autisme Deze vijfdelige portretserie focust zich op mensen die een vorm van autisme hebben, maar hierdoor ook over een opmerkelijk of een opvallend talent beschikken. Zonder de problemen te verbloemen die deze aandoening met zich meebrengt, brengt de serie de mogelijkheden in beeld die de mensen met deze beperking hebben. Een serie vol fascinerende en verrassende portretten van mensen met een bijzonder...
Poster voor Tales of Irish Castles Tales of Irish Castles Acteur Simon Delaney verkent de geweldige verhalen en personages die horen bij de mooiste, meest beruchte en historische kastelen die in heel Ierland zijn gebouwd.
Poster voor Ted Bundy: Falling for a Killer Ted Bundy: Falling for a Killer Na bijna 40 jaar stilte, delen Elizabeth Kloepfer en haar dochter Molly hun ervaringen met verontrustende nieuwe details over Ted Bundy.
Poster voor Teen Mom 2 Teen Mom 2 Grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met kinderen en daarnaast hebben ze nog andere problemen, uitdagingen en moeten ze ook nog eens aan zichzelf denken.
Poster voor Teen Mom 3 Teen Mom 3 Teen Mom 3 is een spin-off van de serie 16 and Pregnant. We volgen de levens van Mackenzie, Katie, Briana en Alex uit het vierde seizoen van 16 and Pregnant. Ze komer erachter hoe het leven is als moeder.
Poster voor Teen Mom UK: Their Story Teen Mom UK: Their Story Onze tienermoeders gaven ons volledige toegang tot hun leven, maar er is nog veel dat we niet weten. Wees voorbereid op een emotionele achtbaan, dit is hun verhaal.
Poster voor Tesla's Death Ray: A Murder Declassified Tesla's Death Ray: A Murder Declassified Geopenbaarde geheime documenten openen een schat aan informatie over het onderzoek en de uitvindingen van Nikola Tesla.
Poster voor The 101 Scariest Horror Movie Moments of All Time The 101 Scariest Horror Movie Moments of All Time In deze Shudder Original serie vieren en ontleden meesterfilmmakers en genrekenners de meest angstaanjagende momenten van de grootste horrorfilms ooit gemaakt, en onderzoeken ze hoe deze scènes tot stand zijn gekomen en waarom ze zich in de hersenen van het publiek over de hele wereld hebben gebrand.
Poster voor The Afwul Truth The Afwul Truth De beroemde filmmaker Michael Moore presenteert The awful truth, de meest gewaagde documentaireshow sinds de verschijning van TV Nation. In de geest van zijn bekroonde film Bowling for Columbine, neemt Moore politici en het publiek op de hak en plaatst zichzelf in het midden van de meest controversiële onderwerpen en gebeurtenissen.
Poster voor The Alaska Triangle The Alaska Triangle "The Alaska Triangle" is een Travel Channel-serie die een gebied in Alaska verkent dat bekend staat om zijn ongewone activiteiten, waaronder mysterieuze verdwijningen, waarnemingen van vreemde wezens, licht in de lucht en ontmoetingen met geesten. Sommige experts speculeren dat leylijnen of elektromagnetische anomalieën deze bizarre gebeurtenissen in de Driehoek kunnen veroorzaken.
Poster voor The American West The American West The American West neemt de kijker mee naar de tijd waarin Amerika bekend werd als het land van de kansen. De serie speelt zich af tussen 1865 en 1890 en vertelt onder meer verhalen van enkele legendes als Jesse James, Billy the Kid, Wyatt Earp, Crazy Horse en Sitting Bull.
Poster voor The Anarchists The Anarchists The Anarchists, een zesdelige documentaireserie, vertelt over een vreemde en dodelijke reeks gebeurtenissen die zich in zes jaar tijd heeft afgespeeld. Wat begint als een impulsieve eenmalige bijeenkomst, verandert in een steeds groter wordend jaarlijks evenement dat wordt gesponsord door cryptocurrency-bedrijven en waar sprekers als Ron Paul en BitCoin-investeerder Roger Ver aanwezig zijn. En ...
Poster voor The Ashley Madison Affair The Ashley Madison Affair De opkomst, ondergang en onwaarschijnlijke wederopstanding van Ashley Madison, de datingsite gericht op vreemdgangers. Als pionier op het gebied van ongehoorde virale reclame, deinst het bedrijf nergens voor terug om publiciteit te krijgen en in 2015 lijkt het op de rand van de wereldheerschappij te staan. Dan onthult een team hackers de intieme seksuele geheimen van miljoenen leden, met verwoe...
Poster voor The Baby Killer Conspiracy The Baby Killer Conspiracy Drie vrouwen werden gevangen gezet voor de ondenkbare misdaad van het vermoorden van hun eigen baby's. Zou de wiskundige theorie die werd gebruikt om deze vrouwen te veroordelen werkelijk een samenzwering van leugens zijn die door machtige mannen werd gebruikt om weerloze rouwende moeders als doelwit te kiezen?
Poster voor The Beatles: Get Back The Beatles: Get Back Een terugblik op nooit eerder vertoonde beelden van de opnamesessies van The Beatles tijdens hun album 'Let It Be', inclusief het laatste liveconcert van de band als groep, evenals hun iconische optreden op het dak op Savile Row in Londen.
Poster voor The Bermuda Triangle: Into Cursed Waters The Bermuda Triangle: Into Cursed Waters Een eliteteam onderzoekt de Bermudadriehoek met behulp van een geheim wapen: Een kaart die al tientallen jaren in de maak is en die de locatie van ongeïdentificeerde onderzeese wrakken en anomalieën markeert. Elke week proberen ze een mysterieus wrak te identificeren en evalueren ze het bewijs achter legendes en wetenschappelijke theorieën zoals reusachtige golven, methaanbellen, schipzuigen...
Poster voor The Bible's Buried Secrets The Bible's Buried Secrets Dr. Francesca Stavrakopoulou onderzoekt hoe archeologische ontdekkingen de manier waarop wij de bijbel interpreteren verandert.
Poster voor The Big Conn The Big Conn Eric C. Conn was een advocaat die iets te groot leefde in oostelijk Kentucky. Tot twee klokkenluiders beseften dat hij het middelpunt was van overheidsfraude ter waarde van meer dan een half miljard dollar, een van de grootste in de geschiedenis van de V.S. En dat was nog maar het begin.
Poster voor The Blue Planet The Blue Planet Het opnemen van The Blue Planet heeft maar liefst vijf jaar geduurd en koste meer dan 10 miljoen dollar. Een wereld waarvan we minder weten dan de maan. In de serie gaan ze verder en dieper de zee in dan ooit te voren.
Poster voor The Book of Queer The Book of Queer Volgt meerdere historische en baanbrekende queer individuen door de geschiedenis heen.
Poster voor The Car Years The Car Years The Car Years is een nieuw autoprogramma gepresenteerd door Vicki Butler-Henderson en Alex Riley. Elke aflevering richt zich op een specifiek jaar, waarbij elke presentator zijn favoriete auto uit dat jaar kiest. Beide presentatoren zullen dan proberen het expertpanel van juryleden te overtuigen wat het beste is, met de winnaar gekroond aan het einde van elke show. De drie juryleden fungeren al...
Poster voor The Center Seat: 55 Years of Star Trek The Center Seat: 55 Years of Star Trek Ter ere van het 55-jarig jubileum van de Star Trek franchise en geproduceerd door The Nacelle Company. Deze documentaire bevat interviews met cast, crew en experts terwijl het tegelijkertijd cruciale momenten in de geschiedenis van de franchise verkent, vanaf het begin bij Lucille Ball's productiebedrijf Desilu tot recente film- en televisiebewerkingen.
Poster voor The Chef Show The Chef Show Acteur/Regisseur/Scenarioschrijver Jon Favreau werkt samen met beroemde chef-kok Roy Choi voor een gloednieuwe Netflix Originals-serie getiteld 'The Chef Show'. Met veel van dezelfde energie die het duo naar de arthouse-film Chef bracht, probeert de nieuwe show kijkers verder onder te dompelen in de wereld van eten en cultuur, waarbij ze opmerken dat "Een maaltijd bereiden meer is dan alleen et...
Poster voor The Clown and the Candyman The Clown and the Candyman Twee seriemoordenaars, Dean Corll en John Wayne Gacy, vermoordden, duizenden kilometers van elkaar verwijderd, meer dan 60 tienerjongens op brute wijze. De politie zei dat de moorden het werk waren van deze enkele gestoorde moordenaars, maar voor het eerst onthullen we dat ze eigenlijk verbonden waren door een netwerk van pedofielen dat gedeeltelijk gefinancierd werd door prominente leden van d...
Poster voor The Coasts of Ireland The Coasts of Ireland Prachtige landschappen, levende tradities en gastvrije mensen; dat is Ierland. Duizend mijl van indrukwekkende kliffen, natuurlijke schoonheid en langlevende tradities. Het massieve water van de Atlantische Oceaan dendert tegen de rotsen van de Ierse kust, de kliffen behoren tot de hoogste van Europa. Maak een reis rond dit groene eiland, en leer via talrijke ontmoetingen met typische en atypis...
Poster voor The Confession Killer The Confession Killer Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Poster voor The Confession Tapes The Confession Tapes In deze documentaireserie over waargebeurde misdaden, worden moordzaken onderzocht waarbij veroordeelden beweren dat hun bekentenis afgedwongen, onvrijwillig of vals is.
Poster voor The Crime of the Century The Crime of the Century Een scherpe aanklacht tegen Big Pharma en de politieke agenten en overheidsregels die overproductie, roekeloze distributie en massaal misbruik van synthetische opiaten mogelijk maken.
Poster voor The Cult of The Family The Cult of The Family Een driedelig onderzoek dat de opkomst en ondergang van de beruchtste cultus van Australië, The Family en zijn vreemde maar charismatische vrouwelijke leider, Anne Hamilton-Byrne, beschrijft.
Poster voor The Curse of Civil War Gold The Curse of Civil War Gold Een nieuwe curse om te ontrafelen. Dit gaat over het goud dat door Amerika vervoerd werd tijdens de burgeroorlog.
Poster voor The Curse of Oak Island The Curse of Oak Island De broers Rick en Marty Lagina hebben het grootste deel van het geheimzinnige Oak Island in bezit. Ze zijn vastbesloten om na 200 jaar de schatgraverij weer nieuw leven in te blazen en gaan op verkenning in een verlaten schacht, de zogenoemde 10-X.
Poster voor The D'Amelio Show The D'Amelio Show Van relatieve obscuriteit en een schijnbaar normaal leven, naar plotseling succes en in de schijnwerpers van Hollywood worden de D'Amelios geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen.
Poster voor The Dead Files The Dead Files Medium Amy Allan en voormalig rechercheur Steve DiSchiavi onderzoeken paranormale voorvallen.
Poster voor The Detectives The Detectives Iedere aflevering vertelt een detective over een waargebeurde zaak in Canada, die niet alleen een impact op henzelf heeft gemaakt, maar op de hele Canadese gemeenschap en wetshandhaving.
Poster voor The Devil You Know The Devil You Know Een journalist haast zich om de waarheid te leren kennen als er menselijke resten worden gevonden in het huis van de zelfbenoemde Satanist Pazuzu.
Poster voor The Disappearance of William Tyrrell The Disappearance of William Tyrrell Hij is de kleine jongen in het Spiderman-pak wiens verdwijning leidde tot een van de grootste klopjachten sinds mensenheugenis. Toch blijft het onopgelost en wordt William Tyrrell nog steeds vermist.
Poster voor The DNA of Murder with Paul Holes The DNA of Murder with Paul Holes Paul Holes gebruikt zijn jarenlange ervaring met geavanceerde DNA-technologie om brute moorden in de Verenigde Staten op te lossen.
Poster voor The Dynasty: New England Patriots The Dynasty: New England Patriots Neem een kijkje in de 20-jarige reis van de franchise, van de unieke chemie die zorgde voor zes Super Bowl-overwinningen tot de interne strijd die een turfoorlog ontketende. Tom Brady, Bill Belichick, Robert Kraft en belangrijke spelers onthullen de weg naar, en de kosten van, grootheid.
Poster voor The Eighties The Eighties De derde uitvoering van uitvoerend producenten Tom Hanks, Gary Goetzman en Mark Herzog, in navolging van de veelgeprezen serie 'The Sixties' en 'The Seventies', behandelt tien jaar die gekenmerkt werden door exceptionalisme en exces. Net als in zijn voorgangers worden in 'The Eighties' zeldzame archiefbeelden, interviews en commentaren van historici, journalisten, politici, beroemdheden en ande...
Poster voor The Elon Musk Show The Elon Musk Show 'The Elon Musk Show' onderzoekt de successen en mislukkingen die zijn reis hebben bepaald en onthult de man achter het mediacircus. Wie is de echte Elon, hoe is hij gekomen waar hij nu is en tegen welke prijs?
Poster voor The End is Nye The End is Nye Zie de wereld van feiten en mythen van zowel natuurlijke als onnatuurlijke gevaren, van een virus tot vulkanen, asteroiden en klimaat verandering tot chemische oorlogsvoering.
Poster voor The Enfield Poltergeist The Enfield Poltergeist Ervaar het huiveringwekkende, waargebeurde verhaal van 's werelds beroemdste poltergeist-zaak via originele audio-opnamen die in het huis zijn gemaakt terwijl de gebeurtenissen zich ontvouwden.
Poster voor The FBI Declassified The FBI Declassified De FBI Declassified, verteld door Alana De La Garza, van het CBS-drama FBI, geeft kijkers ongekende toegang tot enkele van de grootste zaken die zijn behandeld door echte FBI-agenten en analisten.
Poster voor The Fifteen Billion Pound Railway The Fifteen Billion Pound Railway Deze serie volgt meer dan 10.000 constructiewerkers die racen on een nieuwe weg onder Londen te bouwen: Londens nieuws underground.
Poster voor The Forgotten West Memphis Three The Forgotten West Memphis Three Deze twee-delige special onderzoekt de zaak opnieuw met baanbrekende nieuwe technologie en onderzoeksinzichten in de hoop nieuwe informatie te ontdekken en uiteindelijk de waarheid te onthullen aan de families van Steve, Michael en Christopher, de 'vergeten' West Memphis Three.
Poster voor The Fourth Estate The Fourth Estate In de vierdelige documentaireserie The Fourth Estate volgt filmmaker Liz Garbus het reilen en zeilen binnen de The New York Times. De ongekende toegang tot de organisatie levert bijzondere interviews op met de redacteuren en verslaggevers die het nieuws rond de president Trump brengen.
Poster voor The Future Of The Future Of Deze docuserie onderzoekt verbazingwekkende voorspellingen over augmented reality, draagbare apparaten en andere innovaties die ons leven in de toekomst zullen beïnvloeden.
Poster voor The Golden State Killer: It's Not Over The Golden State Killer: It's Not Over Hij is de meest productieve seriemoordenaar in de geschiedenis van Californië, maar blijft vooralsnog onbekend. Zijn schrikbewind begon in de jaren zeventig, maar de angst blijft vandaag de dag bestaan. Wie is The Golden State Killer? Onderzoekers uit het heden en verleden zijn vastbesloten hier achter te komen.
Poster voor The Grand Tour The Grand Tour Volg Jeremy, Richard en James, terwijl ze in nieuwe en opwindende auto's van fabrikanten van over de hele wereld rijden.
Poster voor The Great Escapists The Great Escapists Richard Hammond en Tory Belleci hebben schipbreuk geleden op een afgelegen onbewoond eiland en gebruiken hun technische en wetenschappelijke vaardigheden niet alleen om te overleven, maar ook om een paradijselijke speeltuin te bouwen.
Poster voor The Great Pottery Throw Down The Great Pottery Throw Down Gelegen in het hart van de Potteries, Stoke-on-Trent, begint de zoektocht naar een toppottenbakker.
Poster voor The Greatest Event in Television History The Greatest Event in Television History 'The Greatest Event in Television History' is een special van 15 minuten met Adam Scott en Jon Hamm in de hoofdrol, die een shot-voor-shot remake van $ 25 miljoen nabootsen van de openingscredits voor populaire tv-shows uit de jaren 80. Oorspronkelijk een eenmalige, werd het uitgebreid tot 4 afleveringen. Geschoten in ironische documentaire stijl.
Poster voor The Greatest Hits: met stip op 1 The Greatest Hits: met stip op 1 BN'ers kijken naar videoclips van de meest verrassende, grappige en controversiële nummer één-hits uit de jaren tachtig, negentig en nul, en reageren met een persoonlijk verhaal of hilarische anekdote.
Poster voor The Green Planet The Green Planet Dompel je onder in een wereld waar een leven 1000 jaar kan duren in deze nieuwe serie met David Attenborough. In the green planet wordt het spectaculaire en mooie leven van planten in beeld gebracht.
Poster voor The Gymkhana Files The Gymkhana Files Een serie over Ken Block en 'the making of' de Gymkhana 10.
Poster voor The Haunted Museum The Haunted Museum Volg de angstaanjagende en helse verhalen achter de spookachtige relikwieën die te zien zijn in het Las Vegas-museum van Zak Bagans, door middel van korte scripts geproduceerd door Roth en zijn geaccrediteerde team, en met commentaar van Bagans zelf.
Poster voor The Horn The Horn Air Zermatt is 's wereld beste reddingsteam.
Poster voor The Hunt The Hunt Centraal in The Hunt staat de strijd tussen jager en prooi. De openingsaflevering gaat over het geheim van het succes van roofdieren. Dat verschilt van dier tot dier. De een is sneller dan zijn prooi, een ander heeft een groter uithoudingsvermogen en een derde diersoort slaagt er in om een slachtoffer te pakken te krijgen door heel goed samen te werken.
Poster voor The Hunt for the Chicago Strangler The Hunt for the Chicago Strangler Deze serie duikt diep in onopgeloste moorden op vrouwen die gewurgd zijn gevonden in Chicago.
Poster voor The Imagineering Story The Imagineering Story Geluk creëren is hard werken. Deze zes uur durende saga door Academy Award genomineerde regisseur, Leslie Iwerks, beschrijft de zevenenzestig jaar geschiedenis van Walt Disney Imagineering, een plaats die het best kan worden omschreven als kunstenaarsstudio, designcentrum, denktank en innovatielaboratorium met gelijke delen. Dit is waar een eclectische groep creatieve mensen ideeën tot leven ...
Poster voor The Incredible Dr. Pol The Incredible Dr. Pol Met meer dan bijna 19.000 behandelde patiënten, kijkt Dr. Pol eigenlijk nergens meer van op. Hij behandelt voornamelijk grote boerderijdieren.
Poster voor The Innocence Files The Innocence Files Een serie van negen afleveringen waarin de teams worden belicht die hebben gewerkt om acht gevallen van onrechtmatige veroordelingen ongedaan te maken.
Poster voor The Innocent Man The Innocent Man The Innocent Man gaat over twee moorden in Ada, Okla in de jaren '80 en de controversiële nasleep die daarbij hoorde.
Poster voor The Investigator: A British Crime Story The Investigator: A British Crime Story Mark Williams-Thomas keert terug naar ITV voor een explosieve en baanbrekende nieuwe onderzoeksreeks die laat zien hoe echte misdaad veel dwingender kan zijn dan fictie. De moord op Carole Packman, wiens lichaam nooit is gevonden, blijft het leven van veel van de betrokkenen beïnvloeden en zoals Williams-Thomas ontdekt, heeft het schokkende verhaal over moord, fraude, bedrog en leugens fami...
Poster voor The Invisible Pilot The Invisible Pilot Het is het verhaal van een charismatische, waaghals echtgenoot en vader die in 1977 onverwacht van een brug sprong, ondanks een schijnbaar gelukkig gezinsleven en een lucratieve carrière als piloot. Zijn dorpsgemeenschap in Arkansas zoekt tevergeefs naar zijn lichaam terwijl familie en vrienden naar antwoorden zoeken. Jaren later duikt een mysterieus verhaal op over hypnose, geheime identiteit...
Poster voor The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst De 6-delige documentaire toont de lang verborgen informatie die onlangs ontdekt werd gedurende een 7-jarig onderzoek van een serie onopgeloste misdaden, en de man die in het middelpunt ervan stond, Robert Durst, telg van de New Yorkse Durst miljardairfamilie. Deze documentaire werd gemaakt met zijn volledige medewerking.
Poster voor The Keepers The Keepers Deze docuserie onderzoekt de decennia-oude moord op zuster Catherine Cesnik en de vermoedelijke link met een priester die van misbruik wordt beschuldigd.
Poster voor The Killer Beside Me The Killer Beside Me Serie over moord en verraad op het werk, waarbij jaloezie en machtsmisbruik uitmonden in brute moord. Hoe goed kennen we onze collega's eigenlijk?
Poster voor The Killer Truth The Killer Truth Een verfrissend unieke benadering waarbij de focus ligt op één enkele moordzaak door de lens van de vijf mensen die het meest bij de misdaad zijn betrokken, om een ​​dieper en completer beeld te krijgen van wat er werkelijk is gebeurd om gerechtigheid tot stand te brengen.
Poster voor The Lakes with Simon Reeve The Lakes with Simon Reeve Simon Reeve reist door het glorieuze Lake District en het graafschap Cumbria en onthult nieuwe inzichten in dit iconische deel van Groot-Brittannië.
Poster voor The Last Alaskans The Last Alaskans The Arctic National Wildlife Refuge is een uitgestrekt natuurgebied in het uiterste noordoosten van Alaska en sinds 1980 verboden voor mensen. Op zeven gezinnen na. Zij kregen 35 jaar geleden toestemming om er te blijven totdat het laatste gezinslid overlijdt. In een gebied dat bijna twee keer zo groot is als Nederland, wonen deze gezinnen ver van elkaar vandaan en al helemaal ver van de bewoon...
Poster voor The Last Czars The Last Czars Wanneer sociale ontreddering Rusland in het begin van de 20e eeuw overspoelt, biedt tsaar Nicolaas II weerstand tegen verandering, een revolutie ontketenend en een dynastie eindigend.
Poster voor The Last Dance The Last Dance Deze docuserie geeft een verslag van de carrière van Michael Jordan en de Chicago Bulls in de jaren 90, vol met niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997-98.
Poster voor The Lie: Murder in Suburbia The Lie: Murder in Suburbia Op 4 oktober 2004 bleek Rachel O'Reilly, een jonge moeder van twee kinderen, vermist te zijn nadat ze haar kinderen niet van school had gehaald. Later die dag werd ze op brute wijze vermoord aangetroffen, in wat aanvankelijk leek op een inbraak die op gruwelijke wijze was misgelopen. Haar man, Joe, leidde de jacht op de moordenaar, hij gaf regelmatig interviews aan de media om de zaak in het ni...
Poster voor The Line The Line In de heimelijke moderne oorlogsvoering is de grens tussen goed en kwaad vervaagd. Deze docuserie onderzoekt de morele dubbelzinnigheden van oorlog zoals belichaamd door de zaak in 2018 waarin een U.S. Navy SEAL peloton zijn chef, Eddie Gallagher, beschuldigde van oorlogsmisdaden.
Poster voor The Lost Pirate Kingdom The Lost Pirate Kingdom De echte piraten van het Caribisch gebied plunderen met geweld de rijkdommen van de wereld en vormen een verrassend egalitaire republiek in deze documentairereeks.
Poster voor The Menendez Murders: Erik Tells All The Menendez Murders: Erik Tells All Voor het eerst in meer dan een decennium opent Erik Menendez met zijn meest diepte-interview tot nu toe in The Menendez Murders: Erik Tells All, een nieuwe documentairereeks die een van de meest fascinerende misdaadtragedies uit het verleden opnieuw onderzoekt eeuw door de lens van een van de veroordeelde moordenaars. Deze meeslepende serie bevat uitgebreide telefonische interviews met Erik en ...
Poster voor The Mind of a Chef The Mind of a Chef 'The Mind of a Chef' combineert reizen, koken, geschiedenis, wetenschap en humor tot een onvergetelijke reis. Producer en verteller Anthony Bourdain verkent de creatieve processen van internationale beroemde chef-koks om te ontdekken wat hun culinaire ambacht voedt.
Poster voor The Mind, Explained The Mind, Explained Emma Stone vertelt dit wonderlijke verhaal over de hersenen: we ontdekken de wetenschap achter geheugen, dromen, mindfulness en meer!
Poster voor The Moaning of Life The Moaning of Life Karl Pilkington heeft zich nooit veel zorgen gemaakt om grote dingen, totdat hij 40 werd. In zijn unieke reizen bekijkt hij hoe verschillende culturen omgaan met huwelijk, geluk, kinderen, carrière en dood. Zal Karl er wijzer van worden of gaat hij er alleen maar meer van klagen?
Poster voor The Moment of Proof The Moment of Proof Documentaireserie over waargebeurde misdaden waarin politieonderzoeken worden verteld rond het moment waarop rechercheurs beseffen dat ze de zaak hebben opgelost.
Poster voor The Most Dangerous Animal of All The Most Dangerous Animal of All Kort nadat zijn biologische moeder voor het eerst contact met hem opnam, besloot Gary L. Stewart op zoek te gaan naar zijn biologische vader. Zijn verontrustende identiteit zou Stewart dwingen om alles wat hij dacht te weten over zichzelf te heroverwegen.
Poster voor The Most Hated Man on the Internet The Most Hated Man on the Internet Deze nieuwe documentaireserie vertelt over de kruistocht van een moeder tegen de meedogenloze eigenaar van een pornosite.
Poster voor The Movies The Movies Verken de Amerikaanse cinema door de decennia heen en de culturele, maatschappelijke en politieke verschuivingen die de evolutie ervan hebben gevormd. De serie combineert archiefbeelden en interviews met vooraanstaande acteurs, regisseurs, producenten, critici en historici en toont de meest cruciale momenten in de film die de verbeelding hebben aangewakkerd en onze cultuur hebben beïnvloed.
Poster voor The Movies That Made Us The Movies That Made Us Krijg het echte verhaal achter de blockbusters die een generatie hebben gedefinieerd. Acteurs, regisseurs en insiders uit de industrie lopen voorop op essentiële diepe duiken.
Poster voor The Murder of Laci Peterson The Murder of Laci Peterson Een nieuw onderzoek van de veel gepubliceerde moordzaak op Laci Peterson. Met nieuwe interviews met ter dood veroordeelde gevangene Scott Peterson, die in 2002 werd veroordeeld voor het vermoorden van zijn zwangere vrouw.
Poster voor The Mysterious Death of Eazy-E The Mysterious Death of Eazy-E Al meer dan twee decennia is het overlijden van raplegende Eric Wright, ook bekend als "Eazy-E", een mysterie voor de wereld! Is er misschien een andere verklaring? Volg Eazy-E's dochter, Ebie en haar moeder en Eazy's ex, Tracy, terwijl ze diep graven om de waarheid rond de vroegtijdige dood van het hiphopicoon te achterhalen. Na de officiële doodsoorzaak van Eazy-E te hebben ontdekt, hebben E...
Poster voor The Nate & Jeremiah Home Project The Nate & Jeremiah Home Project Ontwerpduo Nate Berkus en Jeremiah Brent helpen verhuizende gezinnen een nieuwe start te maken. Ze helpen hun klanten om los te laten wat ze niet langer nodig hebben voordat ze het pand renoveren tot het perfecte droomhuis voor de volgende levensfase van het gezin.
Poster voor The New Air Force One: Flying Fortress The New Air Force One: Flying Fortress Deze speciale aflevering volgt de creatie van het nieuwe presidentiële vliegtuig en laat zien hoe het veranderde in een uiterst geheim commandocentrum.
Poster voor The Night Caller The Night Caller Een 4-delige documentaireserie over de schrijnende erfenis van een moordenaar. Van tragedie, verdriet, verantwoordelijkheid en verlossing wordt verkend door de ogen van degenen die het dichtst bij de moordenaar staan ​​en zijn slachtoffers, wier levens hij onherroepelijk veranderde.
Poster voor The Noughties The Noughties Angela Scanlon werpt een luchtige blik op het decennium dat een gloednieuwe eeuw begon: de jaren negentig.
Poster voor The Oslo Killing The Oslo Killing The Oslo Killing is een fascinerend misdaadverhaal uit het noorden. Geen fictie deze keer, maar een echte moordzaak die zich in 1974 afspeelde in het diplomatieke milieu van de Noorse hoofdstad. Anna Nielsen Iranzo, de Deense echtgenote van een Spaanse diplomaat werd toen op brutale en bloedige manier vermoord, terwijl ze twee maand zwanger was. Het was een van de meest gemediatiseerde misdaden...
Poster voor The People v. The Klan The People v. The Klan Een vierdelige docuserie die het weinig bekende waargebeurde verhaal vertelt van Beulah Mae Donald, een zwarte moeder in Alabama, die de Ku Klux Klan ten val bracht na de brute moord en lynching van haar zoon, Michael Donald. Hij was pas negentien jaar oud toen hij dood werd aangetroffen, hangend aan een boom in Mobile, op 21 maart 1981. De plaatselijke zwarte gemeenschap vermoedde onmiddellijk...
Poster voor The Pharmacist The Pharmacist Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opioïde verslavingscrisis bloot te leggen.
Poster voor The Planets The Planets In deze grootse serie vertelt professor Brian Cox het buitengewone levensverhaal van ons zonnestelsel. Gedurende vier en een half miljard jaar heeft elk van de planeten een ongelooflijke reis gemaakt, vol verbazingwekkend spektakel en groot drama. Met behulp van de gegevens van onze allernieuwste verkenningen van het zonnestelsel in combinatie met baanbrekende CGI, onthult deze reeks de onvoors...
Poster voor The Proof is Out There The Proof is Out There Deze show behandeld de meest mysterieuze video's, foto's en geluidsopnamen ter wereld en gebruikt de beste technologie en deskundigen om een geloofwaardig oordeel te vellen. Elke aflevering analyseert en velt een oordeel over verschillende schijnbaar onmogelijke dingen die op film zijn vastgelegd, waaronder reusachtige beesten, UFOS, apocalyptische geluiden, harige mensen, vermeende mutanten ui...
Poster voor The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman In deze aangrijpende docuserie manipuleert en steelt een wrede oplichter, die zich voordoet als een Britse spion, van zijn slachtoffers en laat geruïneerde gezinnen achter.
Poster voor The Putin Interviews The Putin Interviews Een onthullende serie interviews tussen filmmaker Oliver Stone en Vladimir Putin, waarin de Russische president vrijuit spreekt over de verkiezingen in de VS, Trump, Syrië en Snowden.
Poster voor The Real Murders of Orange County The Real Murders of Orange County Afschuwelijke en schandelijke gevallen doen de rijke kustgemeenschap van Zuid-Californië in de war raken; van een mislukte huurmoord tot gezinnen die op eigen benen staan, kijkers horen de aangrijpende verhalen over wanneer privileges tot problemen leiden en hebzucht tot moord.
Poster voor The Ripper The Ripper Onderzoekers en getuigen herinneren zich hoe een moderne 'Jack the Ripper' eind jaren zeventig het noorden van Engeland terroriseerde.
Poster voor The Secret Life of Cats The Secret Life of Cats In Meung-sur-Loire, een klein dorp in de Loiretstreek, werden 100 katten een maand lang 24 uur per dag in de gaten gehouden, een uitzonderlijk experiment om te ontdekken wat katten doen als wij er niet zijn.
Poster voor The Secret Life of Our Pets The Secret Life of Our Pets Deze serie kruipt onder de soms leerachtige huid van onze dierenvrienden en onderzoekt hoe we met ze samenleven, voor ze zorgen en ook op ze vertrouwen om ons te beschermen en te verdedigen en ons te troosten in onze tijd van nood. De serie werpt ook een blik op de individuele persoonlijkheden van onze geliefde huisdieren, inclusief de manier waarop ze communiceren en hoe ze omgaan met domes...
Poster voor The Secret Life of the Zoo The Secret Life of the Zoo Chester Zoo is de populairste dierentuin in Groot-Brittanië, en deze documentaire laat het allemaal zien.
Poster voor The Secret Lives Of Big Cats The Secret Lives Of Big Cats Grote kattenpopulaties krimpen snel, maar nu hebben we de middelen om ze gedetailleerder dan ooit te bekijken. Deze serie kijkt naar zeven verschillende leden van de grote kattenfamilie van over de hele wereld, van de tijgers van Azië tot de jaguars van Zuid-Amerika.
Poster voor The Sky At Night The Sky At Night Een astronomieprogramma van de BBC.
Poster voor The Sons of Sam: A Descent Into Darkness The Sons of Sam: A Descent Into Darkness De 'Son of Sam'-zaak groeide uit tot een levenslange obsessie voor journalist Maury Terry, die ervan overtuigd raakte dat de moorden verband hielden met een satanische sekte.
Poster voor The Staircase The Staircase Een achtdelige documentaireserie over de rechtzaak van Michael Peterson, een schrijver die verdacht wordt van de moord op zijn vrouw, Kathleen Peterson, die dood werd aangetroffen beneden aan de trap in hun woning.
Poster voor The Story of God with Morgan Freeman The Story of God with Morgan Freeman Wie is God? Waar komen wij vandaan? Waarom is er kwaad op de wereld? Is er leven na de dood? Iedereen op aarde heeft zichzelf weleens een van deze of meerdere vragen afgevraagd, en veel mensen hebben voor zichzelf hier een antwoord op gevonden. Morgan Freeman neemt je mee op een reis rond de wereld om allerlei culturen en religies te onderzoeken. Het is de ultieme zoektocht om de zin van het le...
Poster voor The Talwars Behind Closed Doors The Talwars Behind Closed Doors Onderzoek naar het mysterie achter de dubbele moord op een tienermeisje en de huishoudelijke hulp van haar familie in Noida, India.
Poster voor The Tetris Murders The Tetris Murders Op 22 september 1998 werd Vladimir Pokhilko, die betrokken was bij de ontwikkeling van TETRIS, samen met zijn vrouw en hun zoontje dood aangetroffen in hun huis in Palo Alto, Californië. Nu, meer dan twee decennia later, komen de rechercheurs van de Palo Alto Police Department die als eerste ter plaatse waren, terug op deze beklemmende misdaad. Wat ooit werd beschouwd als een moord-zelfmoord i...
Poster voor The Toe Bro The Toe Bro "The Toe Bro" volgt voetspecialist Jonathan Tomines die een reeks schokkende voetproblemen behandelt voor patiënten die van heinde en ver op zoek zijn naar zijn hulp. Er is niets dat "The Toe Bro" niet zal knippen, snijden of scheppen totdat lijden tot het verleden behoort. Deze vreemd genoeg bevredigende en cringe-waardige procedures, in combinatie met Jonathan's bedside manner, laat patiën...
Poster voor The Toys That Built America The Toys That Built America Tegen de achtergrond van belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis, zoals de Burgeroorlog en de Grote Depressie, brengt "The Toys that Built America" een ander verhaal - een verhaal dat nieuwe producten en nostalgisch speelgoed op de voorgrond plaatst als drijvende krachten achter onnoemelijke culturele en economische verschuivingen.
Poster voor The Trials of Gabriel Fernandez The Trials of Gabriel Fernandez Wanneer een achtjarige jongen wordt vermoord, beginnen meerdere processen tegen zijn moeder en haar vriend en beginnen advocaten het systeem in te graven dat uiteindelijk zijn dood niet heeft gestopt.
Poster voor The Trials of Oscar Pistorius The Trials of Oscar Pistorius In de vroege uren van Valentijnsdag 2013 schoot de beroemde paralympiër Oscar Pistorius zijn vriendin, model en juridisch medewerker Reeva Steenkamp dood. De vraag is: Waarom?
Poster voor The Unbelievable with Dan Aykroyd The Unbelievable with Dan Aykroyd Ontdek enkele van de meest mysterieuze en bizarre uitvindingen, wezens, mensen en dingen uit de geschiedenis.
Poster voor The Universe The Universe The Universe is een televisieserie over het heelal gemaakt door de televisiezender History. In iedere aflevering wordt een ander aspect van de ruimte of iets wat daarin waart onder de loep genomen.
Poster voor The UnXplained The UnXplained Van de producenten van Ancient Aliens en The Curse of Oak Island komt The UnXplained, een non-fictie-serie van een uur die de meest fascinerende, vreemde en onverklaarbare mysteries van de wereld verkent. Gehost en uitvoerend geproduceerd door Golden Globe en Emmy Award-winnende acteur William Shatner (Star Trek, Boston Legal), elke aflevering zal boeiende bijdragen bevatten van wetenschappers,...
Poster voor The Vanishing Women The Vanishing Women Op het eerste gezicht is Chillicothe, Ohio de belichaming van typisch Midden-Amerika. Maar dit gebied in het binnenland werd onlangs in de nationale schijnwerpers gekatapulteerd voor een veel donkerdere claim op roem: een reeks van zes jonge vrouwen is vermist of dood aangetroffen in de afgelopen anderhalf jaar. Aangenomen wordt dat de vrouwen, allemaal in de twintig en dertig, elkaar hebben ge...
Poster voor The Vow The Vow Een introspectieve kijk op de NXIVM-sekte die in 1998 werd opgericht door Keith Raniere en Nancy Salzman. Hoewel de organisatie beweerde persoonlijke en professionele verbeteringsmogelijkheden te bieden aan degenen die lid waren geworden, heeft ze sindsdien de krantenkoppen gehaald voor verschillende aanklachten tegen haar leiders, waaronder sekshandel en afpersingscomplot.
Poster voor The Weekly The Weekly Een docuserie die kijkers achter de schermen neemt bij The New York Times terwijl verslaggevers het nieuws doorbreken.
Poster voor The Wonderful World of Cake The Wonderful World of Cake De rijke geschiedenis van taarten wordt verkend door achter de schermen te kijken hoe enkele van de favoriete merken van het Verenigd Koninkrijk worden vervaardigd en door het werk te volgen van bekwame taartenmakers die unieke opdrachten voor klanten creëren.
Poster voor The World According to Jeff Goldblum The World According to Jeff Goldblum Dit is een documentaire serie waarin Jeff Goldblum, op zijn geheel eigen wijze, op zoek gaat naar de wereld achter gewone dagelijkse dingen. Zoals bijvoorbeeld sneakers en ijs.
Poster voor The World at War The World at War 'The World at War' werd voor het eerst uitgezonden in 1973, toen de herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog nog helder voor de geest stonden en er nog talrijke oorlogsveteranen waren. Deze unieke tv-serie is samengesteld uit herinneringen en beeldmateriaal afkomstig uit allerlei archieven. Dit is één van de meest indrukwekkende en succesvolle historische documentaires ooit uitgebracht. De st...
Poster voor The World's Most Beautiful Railway The World's Most Beautiful Railway Het spoorwegnet van Schotland doorkruist een landschap dat is uitgeroepen tot beste ter wereld. Deze serie volgt het personeel en de enthousiastelingen die deze iconische routes bewaken.
Poster voor The World's Most Extraordinary Homes The World's Most Extraordinary Homes In deze BBC-serie reist de bekroonde architect Piers Taylor reist met actrice en huizenliefhebber Caroline Quentin de wereld over om bijzondere huizen op extreme locaties te bezichtigen.
Poster voor The World's Most Scenic Railway Journeys The World's Most Scenic Railway Journeys Deze zesdelige serie verkent reizen door Canada, Europa en Nieuw-Zeeland door de personages die in hun buurt reizen, werken en wonen. Verteld door Bill Nighy.
Poster voor The Zoo The Zoo In The Zoo werpt men een diepere blik achter de schermen van de diverse dieren in de Bronx Zoo.
Poster voor Therapie Therapie Maandenlang registreerden onbemande camera's in alle discretie de sessies van de therapeuten en hun cliënten. Zo wordt de intimiteit van de gesprekken en de anonimiteit van de cliënten gerespecteerd. De patiënten zijn niet herkenbaar, maar ze laten wel in het diepst van hun ziel kijken. Ze zeggen wat elders niet gezegd kan worden en spreken uit wat ze zelf vaak amper durven voelen.
Poster voor They Call Me Magic They Call Me Magic Met ongekende toegang verkent de docuserie Earvin "Magic" Johnson's opmerkelijke reis van het gezicht van de Los Angeles Lakers en het versterken van zichzelf als een all-time NBA-legende, naar het veranderen van het gesprek over hiv en het transformeren in een succesvolle ondernemer en gemeenschapsactivist. Vanaf zijn bescheiden begin in Lansing, Michigan tot het worden van de wereldwijde krac...
Poster voor This is Football This is Football Een zesdelige documentairereeks vol emoties die de ongelooflijke impact van voetbal op de wereld onderzoekt. Van de straten van Delhi tot de velden van het naoorlogse Rwanda of de grasmatten van de Champions League, deze wereldomvattende serie vertelt een uniek verhaal over het spel en zijn kracht om landen te verenigen, generaties te inspireren en miljarden te boeien.
Poster voor This World This World This World is een documentairereeks over sociale problemen en huidige gebeurtenissen in de wereld.
Poster voor Three Wives, One Husband Three Wives, One Husband Vierdelige documentaireserie over een enclave van fundamentalistische mormonen. Ze wonen op de Rockland Ranch, middenin in de woestijn in het Amerikaanse Utah. Hun manier van leven wekt zowel fascinatie als argwaan. Sommige gezinnen zijn gehuisvest in moderne grotwoningen, uitgehakt in de wand van een enorme zandstenen rots, en de helft van de mannen is polygaam: zij zijn met meer dan één vro...
Poster voor Through the Wormhole Through the Wormhole Deze baanbrekende serie, gepresenteerd door Morgan Freeman, exploreert de diepste mysteries en geheimen van het bestaan. Zijn we alleen? Wat was er voor het eerste leven? Hoe begon het leven? Voor het eerst brengen we de meest briljante geesten binnen de wetenschap samen om al deze vragen te verklaren. Astrofysici, kwantummechanici, snaartheoretici en biologen schetsen gezamenlijk een beeld ove...
Poster voor Tiger King: Murder, Mayhem and Madness Tiger King: Murder, Mayhem and Madness Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen.
Poster voor Tiny Oz Tiny Oz Komiek Jimmy Rees en miniatuurkunstenaar JoAnne Bouzianis-Sellick onthullen het kleine Australië via de buitengewone ambachtslieden die liefdevol geobsedeerd zijn door kleine details. 'Tiny Oz' is een opmerkelijke recreatie, in glorieuze miniatuur, van buitengewone momenten in de geschiedenis van Australië.
Poster voor To Catch a Smuggler To Catch a Smuggler Deze NatGeo-serie volgt Homeland Security officieren op John F. Kennedy International Airport in New York City terwijl ze zaken behandelen die variëren van fraude van visas tot mensenhandel.
Poster voor Tokidoki Tokidoki In Tokidoki kijkt Paulien Cornelisse met haar blik op taal naar het land. Neem kawaii dat schattig betekent en een essentiële rol speelt in de Japanse samenleving. Dat staat in contrast met de onschattige aspecten van de Japanse samenleving: het feit dat Koreanen als minderwaardig worden gezien, dat werknemers zich regelmatig doodwerken, en dat buitenechtelijke kinderen totaal niet geaccepteer...
Poster voor Tomtesterom Tomtesterom In Tomtesterom onderzoekt Tom Waes of bestaande handleidingen, de zogenaamde 'How to...'-boekjes in de praktijk wel deugen. Kan iedereen paparazzo, spion, wereldrecordhouder of bokser worden? Of goud vinden, het Kanaal overzwemmen en overleven in de wildernis? Tomtesterom test het uit en toont het resultaat - succes of mislukking - eerlijk en onomwonden. Met zijn nominatie voor de Gouden Roos h...
Poster voor Too Cute Too Cute "Too Cute" vertelt de opmerkelijke coming-of-age-verhalen van drie schattige nestjes puppy's en kittens. Vanaf hun onstabiele eerste stappen zal het begin van hun leven een epische reis zijn voor deze avontuurlijke huisdieren. Deze knuffelige kittens en puppy's zijn gewoon te lief, te nieuwsgierig en te schattig om te stoppen.
Poster voor Top Gear Top Gear Met super-auto's, extreme stunts en uitdagingen, auto beoordelingen en interviews met bekendheden, is Top Gear hét programma voor iedereen met een liefde voor auto's.
Poster voor Top Gear America Top Gear America Een Amerikaanse MotorTrend-versie van de klassieke 'Top Gear' serie. Auto-gerelateerde avonturen met gastheren Dax Shepard, Rob Corddry en Jethro Bovingdon.
Poster voor Top Gear Australia Top Gear Australia Top Gear Australia zal niet alleen exclusief en state-of-the-art voertuigen beschouwen, maar ook de auto's uit de Australische cultuur definiëren.
Poster voor Top Gear: Extra Gear Top Gear: Extra Gear Deze nieuwe Top Gear-serie wordt gepresenteerd door Rory Reid en wordt na de reguliere uitzending uitgezonden. Het bevat exclusief materiaal, interviews en een blik achter schermen bij de opnamen van Top Gear.
Poster voor Top Secret UFO Projects: Declassified Top Secret UFO Projects: Declassified Verhalen over ontmoetingen met buitenaardse wezens worden vaak van tafel geveegd, maar toch zijn er veel mensen die geloven dat ufo's wel degelijk bestaan.
Poster voor Topdokters Topdokters Topdokters kijkt in het hoofd en hart van Vlaamse specialisten en biedt een unieke blik achter de schermen van de medische wereld. Topdokters volgt de specialisten van ’s morgens vroeg, wanneer de adrenaline begint te pompen, tot ’s avonds laat, wanneer ze thuis de stress van zich afwerpen of gewoon verder werken. Topdokters brengt meeslepende verhalen van patiënten en dokters. Want tussen...
Poster voor Total Bellas Total Bellas Total Bellas zal de kijkers een exclusieve, intieme blik geven van het VIP-leven van de Bellas en hun partners, John Cena en Daniel Bryan, buiten de ring. Na Nikki Bella's nekoperatie verblijven haar familieleden in het huis van Nikki en John, om haar te helpen revalideren.
Poster voor Tour de France : Au Cœur du Peloton Tour de France : Au Cœur du Peloton Documentaire over de reis van acht teams die deelnemen aan de zwaarste wielerwedstrijd ter wereld.
Poster voor Trafiek Axel Trafiek Axel Axel Daeseleire onderzoekt in Trafiek Axel zes controversiële milieus waarbij telkens pijnlijk duidelijk wordt dat alles te koop is. Een vrouw, een dier, een orgaan en zelfs een kind. Tegen de juiste prijs en mits de juiste contacten. Regels en wetten spelen dikwijls niet eens een rol, geld bepaalt wat mogelijk is en wat niet.
Poster voor Trial 4 Trial 4 Als tiener beschuldigd van de moord op een agent uit Boston in 1993, vecht Sean K. Ellis om zijn onschuld te bewijzen terwijl hij de corruptie en het systemische racisme van de politie aan de kaak stelt.
Poster voor True Life Crime True Life Crime Neem een diepe duik in deze waargebeurde verhalen. Schokkende headlines en social media profielen. Deze slachtoffers waren jong. De misdaden tegen hun zijn schokkend en laten veel vragen na.
Poster voor True Life/Now True Life/Now Van de Emmy Award-winnende makers van het originele Ware Leven komt True Life / Now, een docuserie die de uitdagingen van echte mensen bestudeert, ondergedompeld in de meest vervelende sociale fenomenen van vandaag. Van door Kardashian geobsedeerde superfans die omgaan met celebrity-fanatisme om wraak te nemen op pornoslachtoffers die vergelding zoeken, deze serie verkent de hoop, de strijd en ...
Poster voor Truth Behind  the Moon Landing Truth Behind the Moon Landing Truth Behind the Moon Landing test het bewijs en past wetenschappelijke redeneringen toe op samenzweringen met behulp van voormalig NASA-astronaut Leland Melvin, oorlogsveteraan uit Irak en voormalig FBI-agent Chad Jenkins en auteur Mike Bara.
Poster voor Truthseekers Truthseekers Door de geschiedenis heen hebben bepaalde beschavingen, gebeurtenissen en objecten ons gefascineerd en geïnspireerd om dieper te graven, hoger te klimmen en verder te gaan in onze eindeloze zoektocht om als eerste eindelijk de waarheid te ontdekken. In deze 12-delige serie kijken we naar enkele van de meest iconische en blijvende mysteries die de wereld heeft gekend.
Poster voor Tudo ou Nada: Seleção Brasileira Tudo ou Nada: Seleção Brasileira De serie volgt de pas gekroonde kampioenen van het 2019 Copa América toernooi, het Braziliaanse voetbalteam, in een meerdelige exclusieve serie achter de schermen.
Poster voor Turning Point: 9/11 and the War on Terror Turning Point: 9/11 and the War on Terror Deze serie brengt de terreuraanslagen van 9/11 onverbloemd in beeld. Van Al Qaeda's opkomst in de jaren 80 tot de reactie van Amerika in binnen- en buitenland.
Poster voor Tussen de Lakens met Geraldine Tussen de Lakens met Geraldine Op veel gebieden hebben we de mond vol over emancipatie: meer gelijkheid op de werkvloer en in het huishouden, meer vrouwen in de politiek... Maar er is een onderdeel waar we maar moeilijk over praten: seksualiteit. Gelijkheid blijkt daar ver te zoeken, want in de slaapkamer is er nog een wereld te winnen voor de vrouw en haar orgasme. En vooral, hoe kan het dat we anno 2022 nog zo ongeëmancip...
Poster voor Twin Love Twin Love Tien tweelingen worden verdeeld over twee huizen met identieke huisgenoten, waar ze een intrigerende en aangrijpende zoektocht naar liefde beginnen. De serie zal ontdekken of hun inherente overeenkomsten zich uitstrekken tot hun romantische verlangens.
Poster voor Twisted Sisters Twisted Sisters De meest buitensporige en provocerende misdaden ooit begaan door zusters, die soms samenwerken en soms tegen elkaar keren.
Poster voor Tygo in de GHB Tygo in de GHB 'Tygo in de GHB' is een ontdekkingsreis over GHB, uitgezonden door de EO. Tygo Gernandt duikt voor dit programma in de wereld van drugsgebruik op het platteland. Hij probeert er achter te komen hoe het kan dat jongeren massaal GHB gebruiken en er niet of nauwelijks in slagen om af te kicken van deze vernietigende drug.
Poster voor Tygo in de Jeugdcriminaliteit Tygo in de Jeugdcriminaliteit Tygo duikt in de wereld van jeugdcriminelen, bevraagt hun naasten en de mensen die dag in dag uit hun best doen om deze jongeren op het rechte pad te krijgen.
Poster voor Tygo in de psychiatrie Tygo in de psychiatrie Tygo Gernandt duikt een maand lang in de complexe en gesloten wereld van de psychiatrie. In hoeverre zijn labels van een psychische stoornis op drijfzand gebaseerd? Tygo gaat op onderzoek uit: hij loopt mee met mensen die een label opgeplakt kregen en spreekt met experts.
Poster voor UFO UFO De serie laat zien welke heimelijke invloed de Amerikaanse regering, lucratieve particuliere bedrijven en het leger kunnen hebben bij het afschermen van de waarheid achter buitenaardse verschijnselen om hun eigen agenda's te bevorderen.
Poster voor Ugly Delicious Ugly Delicious Alle smaak. Geen flauwekul. Sterrenkok David Chang leidt zijn vrienden op een verrukkelijke, interculturele jacht naar 's werelds meest bevredigende eten.
Poster voor Undercover Billionaire Undercover Billionaire Billionaire Glenn Stearns probeert een bedrijf dat meer dan één miljoen dollar waard is op te bouwen in slechts drie maanden.
Poster voor Undercover Boss Undercover Boss In deze verborgen camera-show gaat iemand undercover in zijn of haar eigen bedrijf om te zien hoe de mensen echt werken.
Poster voor Undercover in Nederland Undercover in Nederland Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook undercover te gaan.
Poster voor Undercover Underage Undercover Underage Elke dag maken talloze volwassenen gebruik van het internet met verraderlijke bedoelingen om kinderen online te lokken, seksueel uit te buiten en te misbruiken. Kinderrechtenactiviste Roo Powell en het team van haar non-profitorganisatie SOSA (Safe from Online Sex Abuse) willen de rechtshandhavingsinstanties helpen deze daders te stoppen. Ze werken samen met de rechtshandhavingsinstanties om de...
Poster voor Undertaker: The Last Ride Undertaker: The Last Ride Dit Limited Series-evenement geeft het WWE-universum een ​​zeldzame kijkje in Mark Calaway, de man achter The Undertaker, terwijl hij zich voorbereidt op wat het einde van zijn legendarische carrière zou kunnen zijn.
Poster voor Unearthed (2016) Unearthed (2016) Unearthed decodeert mysteries en combineert wetenschappelijk onderzoek met CGI-animatie om de verborgen geheimen van iconische structuren en monumenten van over de hele wereld te onthullen om te ontdekken hoe ze werden ontworpen, gebouwd, gebruikt en in sommige gevallen verloren en herontdekt.
Poster voor UNEARTHED: Ancient Murder Mysteries UNEARTHED: Ancient Murder Mysteries Rechercheur Rod Demery en de beroemde wetenschapper professor Turi King onderzoeken samen de meest intrigerende moorden uit de geschiedenis met behulp van moderne onderzoekstechnieken. Demery bezoekt plaatsen delict en interviewt archeologische getuigen, terwijl King, die het meest bekend is van de DNA-verificatie van Richard III van Engeland, het nieuwste forensische bewijs onderzoekt.
Poster voor United Bates of America United Bates of America Een realityserie over Tennessee's Gil en Kelly Jo Bates en hun 19 kinderen.
Poster voor Unmasking a Killer Unmasking a Killer Kijkers kruipen in het onderzoek, de dossiers en de geest van The Golden State Killer - een man die wordt beschouwd als de meest productieve niet-gevangen verkrachter en seriemoordenaar in Amerika. Met exclusieve medewerking van wetshandhavers en overlevenden, onderzoekt de docuserie de historische en sociale gevolgen van het schrikbewind van The Golden State Killer, onderzoekt de vooruitgang i...
Poster voor Unsealed: Alien Files Unsealed: Alien Files Unsealed: Alien Files onderzoekt de grootste geheimen op aarde omtrent UFO-waarnemingen, buitenaardse ontvoeringen, overheidscomplotten en alien-nieuws over de hele wereld.
Poster voor Unsere Wilde Schweiz Unsere Wilde Schweiz Ontdek de glinsterende meren, adembenemende gletsjers, oeroude bossen en unieke planten en dieren van de Zwitserse Alpen in deze natuurserie.
Poster voor Unsolved Mysteries Unsolved Mysteries Kenmerkende elementen uit de originele serie combineren met eigentijdse meeslepende, karaktergestuurde verhalen vertellen geworteld in de ervaringen van gewone mensen die het ondenkbare hebben meegemaakt - van het trauma van de onverklaarbare verdwijning of gruwelijke dood van een geliefde tot de schok van een bizarre paranormale ontmoeting. Naast detectives en journalisten bieden familieleden ...
Poster voor Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers Een diepe duik in de gruwelijke moord op Jessica Chambers in december 2014, de tiener uit Mississippi die overgoten was met benzine en in brand werd gestoken. De vijfdelige serie onderzoekt de moord op de 19-jarige Chambers en neemt een kijkje in de rechtszaak tegen Quinton Tellis, een lokale zwarte man die wordt beschuldigd van de misdaad. Met kleine spanningen zoekt een klein stadje in Missis...
Poster voor Untold: Swamp Kings Untold: Swamp Kings Deze docuserie onderzoekt hoe de legendarisch meedogenloze voetbalcoach Urban Meyer de lompe Florida Gators uit de jaren 2000 in een meedogenloze winnende machine veranderde.
Poster voor Unusual Suspects Unusual Suspects Net wanneer je denkt dat je weet wie de dader is, komt er een nieuwe tip binnen die de zaak opschudt.
Poster voor Unusual Suspects: Deadly Intent Unusual Suspects: Deadly Intent Unusual Suspects laat een onderzoeken van de politie zien. Iedere aflevering volgt het verhaal van rechercheurs die aan de zaak gewerkt hebben.
Poster voor Unveiled: Surviving La Luz Del Mundo Unveiled: Surviving La Luz Del Mundo Het onderzoekt het gruwelijke, maar relatief onbekende verhaal van de christelijke kerk La Luz del Mundo (LLDM) en het seksuele misbruik dat tientallen leden, waaronder veel minderjarigen, zeggen te hebben geleden door de opeenvolgende leiders, bekend als de "Apostelen". Verteld vanuit het oogpunt van de overlevenden die op Reddit bijeenkwamen om hun verhalen over misbruik te delen, kroniekt de...
Poster voor Valerie's Home Cooking Valerie's Home Cooking Valerie Bertinellie laat de kijkers zien hoe gemakkelijk het is om een moderne versie van de favorieten te koken van haar familie. De Golden Globe winnaar nodigt haar beste vrienden uit voor haar heerlijke maaltijden en natuurlijk en de gezelligheid van Valerie's Home Cooking.
Poster voor Vatican Girl: La Scomparsa di Emanuela Orlandi Vatican Girl: La Scomparsa di Emanuela Orlandi Rome, 1983. Na een muziekles te hebben verlaten, verdwijnt de 15-jarige Emanuela Orlandi, waardoor het Vaticaan verwikkeld raakt in een decennialang mysterie.
Poster voor VeeKay VeeKay In dit seizoen van ‘Veekay’ volgen we de Nederlandse IndyCar coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout, zijn familie en zijn mentor Arie Lyendyk. Rinus wordt gezien als één van de grootste talenten in de Amerikaanse racewereld en dit seizoen zou hij geschiedenis kunnen schrijven door de jongste winnaar van de Indy 500 ooit te worden.
Poster voor Verborgen Verleden Verborgen Verleden Bekende Nederlanders gaan op zoek naar hun verleden, gebaseerd op de Engelse serie 'Who do you think you are?'.
Poster voor Vermoord in het Buitenland Vermoord in het Buitenland John van den Heuvel helpt nabestaanden van een Nederlander die is vermoord buiten onze landsgrenzen. Meestal worden de nabestaanden niet echt goed geïnformeerd over wat zich allemaal heeft afgespeeld. John probeert de zaak duidelijk te krijgen voor de nabestaanden.
Poster voor Very Scary People Very Scary People Gastheer Donnie Wahlberg beschrijft de verwrongen levens van duivelse criminelen, zoals Charles Manson, Aileen Wuornos, John Wayne Gacy, dominee Jim Jones en anderen.
Poster voor VICE VICE VICE is een docu-serie zoals je die nog nooit hebt gezien, en het is op afstand iets wat je nooit zal zien op de kanalen van het kabelnieuws. Haar gebied van belang is de wereld; de hele wereld, niet alleen de voorstad waar je woont. De nadruk ligt op internationaal nieuws.
Poster voor Vier handen op één buik Vier handen op één buik Bekende moeders helpen toekomstige tienermoeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de eerste weken die daarop volgen.
Poster voor Vikings: The Rise and Fall Vikings: The Rise and Fall Volgt een cruciale verandering van perspectief. De serie bekijkt de geschiedenis van de Noormannen vanuit het perspectief van de Noorse mythologie en biedt tegelijkertijd inzicht in de nieuwste bioarcheologische onderzoeken. De onderwerpen variëren van de aanval op het Noord-Engelse klooster Lindisfarne en de stichting van Kievan Rus tot de belegering van Constantinopel, de reis naar Amerika e...
Poster voor Vintage Voltage Vintage Voltage Een ingenieus team van monteurs van Electric Classic Cars restaureert, bouwt en verbouwt klassiekers om tot elektrische droomauto's voor toekomstige generaties. Gareth Jones (presentator / klassieke auto-expert) zal het project binnenhalen en Richard Morgan en het team zullen deze klassieker naar een nieuw niveau tillen voordat Gareth het teruggeeft aan de klant.
Poster voor Vrederechters Vrederechters Een blik achter de schermen van de rechtbank die het dichtst bij de mensen staat. Van overhangende bomen tot geluidsoverlast of achterstallig huurgeld, de vrederechter weet er wel raad mee. In het programma volgen de kijkers het dagelijkse leven van acht karaktervolle vrederechters uit heel Vlaanderen. En dat niet alleen tijdens openbare zittingen. Eén blik op de situatie ter plaatse zegt soms...
Poster voor Waar is mijn erfenis? Waar is mijn erfenis? Dennis van de Geest helpt mensen die verstrikt zijn geraakt in langdurige familievetes en onopgeloste erfenisconflicten. Met een team van deskundigen duikt hij in de complexe wereld van nalatenschappen en familiegeschillen. Oneerlijke verdelingen van dierbare spullen en geldzaken of een familielid dat weigert een deel uit te betalen. Dennis van der Geest achterhaalt het antwoord op de hamvraag:...
Poster voor Waco: American Apocalypse Waco: American Apocalypse Deze docuserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de beruchte 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende religieuze groepering in 1993.
Poster voor Wahl Street Wahl Street Neem een kijkje in het leven van wereldster Mark Wahlberg terwijl hij jongleert met de eisen van een rigoureus filmschema in combinatie met een steeds groeiend netwerk van diverse bedrijven, waaronder zijn kledinglijn, zijn fitnessstudio, zijn restaurantketen en zijn productiebedrijf. Onderweg leren kijkers krachtige zakelijke en levenslessen terwijl hij door de vele uitdagingen van een wereldw...
Poster voor Walking Britain's Lost Railways Walking Britain's Lost Railways Rob Bell verkent de verloren landschappen en infrastructuur van enkele van de vroegere spoorlijnen van Groot-Brittannië. Vanaf de jaren 1960 viel de bijl op 4.000 mijl van het Britse spoorwegnet. Nu, tientallen jaren later, gaat Rob Bell op reis om die verloren spoorlijnen te ontdekken. Elke week verkent Rob een andere lijn; hij ervaart de verborgen landschappen, verloren infrastructuur en ver...
Poster voor Watch the Sound with Mark Ronson Watch the Sound with Mark Ronson Bekroonde producer en artiest Mark Ronson verkent het snijvlak van technologie en muzikale innovatie met zijn helden en mede-hitmakers.
Poster voor We Are the Champions We Are the Champions Een verkenning van de eigenzinnigste, charmantste en vreemd inspirerende competities waarvan je nooit wist dat ze bestonden, en de vastberaden, gepassioneerde en ongelooflijk bekwame concurrenten die alles op het spel zetten om helden te worden in hun eigen buitengewone werelden.
Poster voor We Need to Talk About Cosby We Need to Talk About Cosby Een onthullende vierdelige documentaireserie van schrijver/regisseur W. Kamau Bell die een diep persoonlijke verkenning biedt van Bill Cosby's afdaling van "America's Dad" tot vermeend seksueel roofdier. Bell verkent het complexe verhaal van Cosby's leven en werk en nodigt komieken, pedagogen, journalisten en overlevenden van Cosby uit voor een verfrissend openhartig gesprek over de man, zijn c...
Poster voor We zijn er Bijna We zijn er Bijna Met presentatrice Martine van Os wordt een groep vakantiegangers op leeftijd gevolgd die een rondreis maken met caravan of camper.
Poster voor Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet Samenzwering. Fraude. Geweldpleging. Moord. Wat virtueel begint, kan maar al te snel echt worden. En wanneer het web wereldwijd is, zijn de gevolgen dat ook.
Poster voor Welcome to Earth Welcome to Earth Will Smith begint aan een ontzagwekkende reis om de geheimen van de meest buitengewone, onverklaarde fenomenen van deze planeet te ontrafelen.
Poster voor Welmoed en de Sexfakes Welmoed en de Sexfakes Welmoed Sijtsma duikt in het thema deepnude. Een vorm van deepfake in de porno-industrie. Welmoed kwam erachter dat er een nep-pornofilm van haar in omloop is, die griezelig echt lijkt. In een persoonlijke zoektocht worden verschillende kanten van dit onderwerp belicht. Wat zijn deepnudes precies?
Poster voor What on Earth? What on Earth? Wat op aarde? is een Amerikaans televisieprogramma uitgezonden op Science Channel. Het onderzoekt vreemde satellietbeelden en speculeert over wat het vreemde fenomeen heeft veroorzaakt. Het programma debuteerde in februari 2015.
Poster voor Wheeler Dealers Wheeler Dealers Een klassieke auto van tientallen jaren oud is een droom van elke autoliefhebber. Het staat voor stijl, uitstraling en nostalgie. Maar het staat helaas ook vaak voor roest, afgebladderde verf en verborgen gebreken. Juist dan begint de fun pas echt voor de mannen van Wheeler Dealers.
Poster voor When We Rise When We Rise De achtdelige miniserie When We Rise onderzoekt de mensenrechtenbeweging van de lesbische, biseksuele, gay en transgender gemeenschap. When We Rise vertelt de persoonlijke en politieke strijd, de tegenslagen en de triomfen van de pioniers van homoseksuele mannen en vrouwen die dezelfde rechten willen krijgen die heteroseksuelen ook hebben.
Poster voor Where Murder Lies Where Murder Lies Verhalen over moordonderzoeken die geleidelijk de ene waarheid na de andere blootlegden.
Poster voor Who Killed Jane Doe? Who Killed Jane Doe? Bij dode vrouwen van wie de identiteit niet bepaald kan worden, komen er twee werelden samen om erachter te komen wat er gebeurd is.
Poster voor Who Killed Tupac? Who Killed Tupac? 'Who Killed Tupac?' is een gelimiteerde serie van zes uur die zich richt op het onderzoek naar de dood van de productieve en invloedrijke rapper en acteur Tupac Shakur. Elke aflevering van deze onderzoeksserie bevat aspecten uit het leven van de legendarische kunstenaar en volgt de beroemde burgerrechtenadvocaat Benjamin Crump terwijl hij een grootschalig, intensief onderzoek doet naar de belan...
Poster voor Who The (Bleep) Did I Marry? Who The (Bleep) Did I Marry? Ontdek verhalen van mannen en vrouwen die dachten dat ze gelukkig getrouwd waren tot de dag dat ze een schokkend geheim over hun echtgenoot onthulden, waardoor ze zouden vragen wie de (BLEEP) trouwde ik? Van bankovervallers tot bigamisten tot spionnen, bij deze meeslepende en soms verrassende personages zullen kijkers ongelovig hun hoofd schudden en zich afvragen hoe de waarheden achter deze sc...
Poster voor Why We Hate Why We Hate Of het nu gaat om racisme, homofobie, religieuze haat, etnische haat of klassenhaat, een toenemende golf van haat heeft de mondiale samenleving op de rand gezet. In dit zesdelige wereldwijde evenement bundelen regisseur Alex Gibney en uitvoerend producent Steven Spielberg hun krachten om te vragen: "Als we haat kunnen begrijpen, kunnen we dan een manier vinden om het te stoppen?"
Poster voor Wicked Attraction Wicked Attraction Serie waarin enkele van `s werelds vooraanstaande criminologen de motieven onderzoeken van stelletjes die moorden plegen door de gedachtengang van de meest beruchte criminelen te onderzoeken. We zien hoe moordenaars elkaar vinden, hoe zij hun slachtoffers selecteren en wat hun drijfveer is. In elke aflevering staat een zaak centraal en krijgt de kijker inzage in de achtergronden van de dodel...
Poster voor Wie Denk Je Wel Dat Je Bent Wie Denk Je Wel Dat Je Bent Twee groepen mensen die in de maatschappij recht tegenover elkaar staan worden onderworpen aan wetenschappelijke, maar vaak ook hilarische experimenten, om meer inzicht te krijgen in hun verschillen.
Poster voor Wild Wild De mooiste creaties van moeder natuur, in hun natuurlijke habitat. Wild volgt wilde dieren en wat zij moeten doen om te overleven.
Poster voor Wild Crime Wild Crime Vijfentachtig miljoen acres vormen het National Park System, en slechts 33 speciale agenten in het hele land zijn verantwoordelijk voor het onderzoeken van misdaden die plaatsvinden op dit openbare land. 'Wild Crime' vertelt het verhaal van dit uniek gekwalificeerde team dat de onderzoeken leidt terwijl ze de wet en orde proberen te brengen in enkele van de meest ruige en afgelegen landschappen...
Poster voor Wild Ireland Wild Ireland In Wild Ireland gaat presentatrice Christine Bleakley terug naar Ierland om de 1500 mijl lange westkust van het land te bereizen, de langste ononderbroken kustroute, die bekend staat als de Wild Atlantic Way. Tijdens de serie ontmoet Christine een groot aantal fascinerende personages, ontdekt ze een landschap vol natuurlijke wonderen en onthult ze de verborgen schatten van de kustlijn terwi...
Poster voor Wild Ireland: The Edge of the World Wild Ireland: The Edge of the World Colin Stafford Johnson reist langs een van de meest spectaculaire kusten ter wereld, met de wilde dieren en plaatsen die het zo uniek maken.
Poster voor Wild Isles Wild Isles 'Wild Isles' is een Britse natuurdocumentaire uit 2023, gepresenteerd door Sir David Attenborough. De serie met vijf afleveringen behandelt de natuur van de Britse eilanden.
Poster voor Win the Wilderness: Alaska Win the Wilderness: Alaska 'Win The Wilderness' volgt zes Britse stellen die strijden om het eigendom van een buitengewoon huis in de wildernis van Alaska.
Poster voor Wonders of the Universe Wonders of the Universe Professor Brian Cox zet de volgende stap: de wetten van de wonderen van het universum ontdekken. In deze nieuwe epische serie bezoekt Brian de meest dramatische delen van de aarde om de wetten van licht, zwaartekracht, energie, materie en tijd te leren begrijpen.
Poster voor World War II In Colour World War II In Colour Ervaar de oorlog door de ogen van hen die het daadwerkelijk beleefden met dit fascinerende historische overzicht. Met 13 afleveringen wordt er een nieuwe blik geworpen op de Tweede Wereldoorlog. Door gebruik van de modernste technieken wordt alles haarscherp en in kleur in beeld gebracht. De complete historie van de Tweede Wereldoorlog Een van de beste verzamelingen aan zeldzaam en nooit ee...
Poster voor World's Most Wanted World's Most Wanted Vreselijke criminelen hebben gevangenneming voorkomen ondanks enorme beloningen en wereldwijde onderzoeken. Deze docuserie profileert enkele van de meest gezochten ter wereld.
Poster voor Worst Roommate Ever  Worst Roommate Ever Gewelddadige oplichters. Steenkoude moordenaars. Deze angstaanjagende waargebeurde verhalen onthullen enkele van de ergste ervaringen van samenwonen die je je maar kunt voorstellen.
Poster voor Wu-Tang Clan: Of Mics and Men Wu-Tang Clan: Of Mics and Men Terwijl de groep het 25-jarige jubileum viert van hun breakout-debuutalbum Enter The Wu-Tang (36 Chambers), blikt de serie terug op hun carrière en worden interviews met elk van de negen levende leden gecombineerd met nog nooit eerder vertoond archiefmateriaal en uitvoeringen.
Poster voor WWE Evil WWE Evil De strijd tussen goed en kwaad is zo oud als de tijd zelf. Maar de grens tussen de twee is vaak vaag en soms is de kant waar je voor staat gewoon een kwestie van perspectief. Dit fascinerende onderwerp staat centraal in 'WWE Evil', een onderhoudend psychologisch uiteenzetting in de hoofden van de meest duivelse schurken in de WWE-geschiedenis. Reis naar de diepste en donkerste uithoeken van de ...
Poster voor X-Ray Earth X-Ray Earth Onder onze voeten, onder biljoenen tonnen rots, liggen verbazingwekkende en dodelijke geheimen op de loer. Aardbevingen, tsunami's, vulkaanuitbarstingen worden allemaal aangedreven door verborgen krachten diep in onze planeet. Met behulp van de nieuwste wetenschappelijke gegevens van sensoren en oppervlaktescans kunnen we nu röntgenfoto's maken van de aarde om de gevaren op onze planeet te ont...
Poster voor Yorkshire Ripper: The Secret Murders Yorkshire Ripper: The Secret Murders Serie over het politieonderzoek naar de misdaden van seriemoordenaar Peter Sutcliffe, bekend als de Yorkshire Ripper, en de gemiste kansen om hem aan te klagen voor zijn eerdere, niet-erkende misdaden.
Poster voor You Are What You Eat: A Twin Experiment You Are What You Eat: A Twin Experiment Eeneiige tweelingen veranderen acht weken lang hun dieet en levensstijl in een uniek wetenschappelijk experiment dat is ontworpen om te onderzoeken hoe bepaalde voedingsmiddelen het lichaam beïnvloeden.
Poster voor Your Worst Nightmare Your Worst Nightmare Niets is wat het lijkt. Voor deze slachtoffers ligt er iets of iemand kwaads op de loer in de schaduw. Your Worst Nightmare presenteert spookachtige verhalen en levert thrillers voor echte misdaad in een filmische stijl.
Poster voor Ze Weten Alles Van Je Ze Weten Alles Van Je Onderzoeksjournalist Nadia duikt in de vermissing van privacy-expert Arjen Kamphuis, die tijdens een vakantie in Noorwegen in 2018 op raadselachtige wijze verdween. De verdwijning van Arjen heeft een gat geslagen in het leven van zijn dierbaren. Maar voor ons allemaal is zijn verdwijning een groot gemis. Wat is er met Arjen gebeurd en ten koste waarvan heeft hij ons steeds proberen te waarschuwen?
Poster voor Zie Ze Vliegen Zie Ze Vliegen Zie Ze Vliegen is een comedyserie die zich afspeelt op een vliegveld. Het draait om personages die daar werken of langskomen. Zij worden in de serie gevolgd alsof het een documentaire is.
Poster voor Zwarte Zwanen Zwarte Zwanen Cees Grimbergen onderzoekt met een kritische blik de soms schimmige wereld van ons pensioengeld. Onder andere aandacht voor de tientallen miljarden Nederlands pensioengeld die via geheimzinnige beleggingen een tocht over de wereld maken en uiteindelijk terugkomen in Nederland.