Overzicht series voor Documentaire

Seriesfeed heeft op dit moment 896 series in de database voor dit genre.

Naam Synopsis
Poster voor 100 Foot Wave 100 Foot Wave De zesdelige serie beschrijft op intieme wijze de tien jaar durende odyssee van surfpionier Garrett McNamara, die na een bezoek aan Nazaré, Portugal, in de hoop een golf van 100 meter te bedwingen, de sport naar steeds grotere hoogten stuwde en samen met de lokale bevolking hielp het kleine vissersdorpje om te vormen tot 's werelds belangrijkste bestemming voor big wave-surfen. De serie is ger...
Poster voor 100 Humans 100 Humans Honderd sterke zielen met verschillende achtergronden nemen deel aan speelse experimenten die leeftijd, seks, geluk en andere aspecten van het mens-zijn onderzoeken.
Poster voor 12 Puppies and Us 12 Puppies and Us '12 Puppies and Us' brengt de ups en downs in kaart van een tiental puppy's en hun families in die eerste cruciale maanden samen. De serie onderzoekt hoe de nieuwkomers zich ontwikkelen, leren en zich aanpassen aan hun nieuwe werelden, evenals de diepgaande effecten die ze kunnen hebben op het leven van hun menselijke eigenaren. Van onverwachte toiletpauzes tot eerste wandelingen en slapeloze n...
Poster voor 16 and Recovering 16 and Recovering Een intieme, vierdelige documentairereeks, "16 and Recovering", volgt de triomfen en uitdagingen van studenten die een Recovery High School in Boston bezoeken. Met ongekende toegang in de loop van een schooljaar volgt de serie het leven van studenten op de uitdagende weg naar het afstuderen die onderweg ook moeten vechten tegen middelengebruik en psychische stoornissen.
Poster voor 21 Again 21 Again In 21 Again, krijgen vijf moeders van 35-45 jaar een leeftijd-uitdagende make-under om de jaren terug te draaien. Voordat ze proberen naadloos terug te gaan naar het leven van de twintigers zonder ontdekt te worden. Gewapend met een nieuwe look, een nieuwe garderobe en een spoedcursus Gen Z-cultuur, zullen de moeders samen met hun dochters in een gloednieuwe stad wonen, die hen zal uitdagen om...
Poster voor 21st Century Serial Killers 21st Century Serial Killers Documentairereeks waarin wordt onderzocht hoe de grimmige kansen die de 21e eeuw bood, een rol speelden bij talloze moorden. Interviews met experts en de naasten van de slachtoffers onthullen de schokkende details van deze misdrijven.
Poster voor 35 Serial Killers the World Wants to Forget 35 Serial Killers the World Wants to Forget Kunnen familie en vrienden van een vermoorde geliefde vergeven? Hoe gaat het met familieleden van beruchte moordenaars? Welke impact hebben gruwelijke misdrijven op de rechercheurs en de aanklagers die de daders voor het gerecht brengen? Deze serie onderzoekt deze vragen op basis van inzichten van criminologen en psychologen om ons te helpen begrijpen hoe deze gebeurtenissen hebben plaatsgevond...
Poster voor 37 Days 37 Days In 37 Days nemen we een kijkje achter de schermen van de Britse en wereldpolitiek in juni en juli 1914. 37 Days gaat van start op zondag 28 juni 1914, de dag dat Oostenrijks-Hongaarse troonopvolger aartshertog Frans Ferdinand werd vermoord in Sarajevo. 37 dagen later, op 4 augustus 1914, grepen Groot-Brittannië en Duitsland naar de wapens. De serie laat dag voor dag precies zien hoe de zaak zo...
Poster voor 5 Mistakes That Caught A Killer 5 Mistakes That Caught A Killer We volgen het politieonderzoek naar daders die denken de perfecte moord te hebben gepleegd, maar door hun eigen fouten tegen de lamp lopen. Aan de hand van interviews met rechercheurs, forensisch specialisten en getuigen zien we hoe het net zich stukje bij beetje rond de daders sluit.
Poster voor 60 Days In 60 Days In Zeven onschuldige vrijwilligers worden in een zeer gevaarlijke gevangenis geplaatst. Ze doen er alles aan om 60 dagen in deze inrichting te blijven. Op deze manier proberen ze corruptie en andere gevaren aan het licht te brengen.
Poster voor 9/11: One Day in America 9/11: One Day in America '9/11: One Day in America' is een Amerikaanse documentaire miniserie geregisseerd door Daniel Bogado en geproduceerd door Caroline Marsden. De serie volgt de aanslagen van 11 september door middel van archiefbeelden, ooggetuigen en overlevenden.
Poster voor A Cook's Tour A Cook's Tour Gebaseerd op de bestseller A Cook's Tour, eet Anthony Bourdain lokale gerechten en ervaart het leven in de landen die hij bezoekt.
Poster voor A Crime to Remember A Crime to Remember A Crime to Remember is een Amerikaanse documentairereeks van de zender Investigation Discovery. Hierin werpen we een terugblik op beroemde misdrijven uit het verleden.
Poster voor A Day In The Life A Day In The Life Morgan Spurlock heeft het grootste deel van zijn carrière de camera op zichzelf gericht en het publiek uitgenodigd deel uit te maken van zijn eigen levenservaringen. Dit keer richt hij zijn lens opnieuw op de meest innovatieve en intrigerende individuen in onze popcultuur, waardoor het publiek kan ervaren hoe het is om aan het hoogtepunt van een opwindende en buitengewone carrière te staan �...
Poster voor A Killing in Tiger Bay A Killing in Tiger Bay Het verhaal van de Cardiff Five, een van de meest beruchte en verbazingwekkende gerechtelijke dwalingen van Groot-Brittannië.
Poster voor A Perfect Crime A Perfect Crime In april 1991 werd Detlev Rohwedder, het hoofd van de Treuhand, het Oost-Duitse privatiserings- en herstructureringsbureau, vermoord in Düsseldorf. Deze documentaire beschrijft het vreemde bewijs dat is teruggevonden.
Poster voor A Perfect Planet A Perfect Planet Hoe hebben vulkanen, weer en water het leven op aarde gevormd? En hoe hebben de natuurkrachten in de eerste plaats geholpen om de adembenemende biodiversiteit op onze planeet mogelijk te maken, waarvan wetenschappers aannemen dat het een galactisch uitzonderlijk geval is?
Poster voor A Time To Kill A Time To Kill De sleutel tot het oplossen van de zwaarste moorden ligt ergens in de laatste uren van het leven van een slachtoffer. In elke aflevering van een uur van A TIME TO KILL moeten vastberaden onderzoekers gebeurtenissen tijdens dit kritieke venster samenvoegen om de tijdlijn te reconstrueren, het motief te ontgrendelen en uiteindelijk de moordenaar te benaderen.
Poster voor A Wilderness of Error A Wilderness of Error Wanneer een legerchirurg naar de gevangenis wordt gestuurd omdat hij zijn familie heeft vermoord, ontketent zijn zaak een wervelend verhaal dat misschien wel wijst op zijn onschuld.
Poster voor Abstract: The Art of Design Abstract: The Art of Design Achter ieder design zit zijn eigen verhaal. Maar hoe is een aantal van de bekendste designers op dat verhaal gekomen, wat heeft hen er toe gezet om de designer te worden die ze vandaag de dag zijn en hoe hebben hun designs invloed op ons dagelijks leven? Dat is wat we zien in Abstract: The Art of Design, een documentaire waarin we mee worden genomen in het leven van ’s werelds meest vernieuwe...
Poster voor Accused: A Mother on Trial Accused: A Mother on Trial Een spannende serie over echte misdaden waarin een jonge moeder wordt gevolgd die tot 99 jaar gevangenisstraf krijgt wegens moord. Terwijl de zaak zich over vijf jaar ontrafelt, zoeken degenen die het dichtst bij haar staan ​​naar de waarheid.
Poster voor Accused: Guilty or Innocent? Accused: Guilty or Innocent? Deze serie biedt een intiem verslag van wat er gebeurt wanneer iemand formeel wordt beschuldigd van een misdrijf en voor het gerecht wordt gedaagd - alles uitsluitend vanuit het perspectief van de beschuldigde, zijn juridische team en familieleden.
Poster voor Achter de Dijken Achter de Dijken Docuserie over de calvinistische volksaard van Nederland. Leo Blokhuis onderzoekt de uitwerking van het calvinisme op o.a. de economie, de politiek, het gezin, het koningshuis en het Nederlandse landschap. Op 31 oktober 1517 spijkerde Maarten Luther zijn beruchte stellingen op de slotkerk in Wittenberg. De reformatie was een feit en zou een keerpunt in de Europese geschiedenis blijken. Nederlan...
Poster voor Adrian Dunbar's Coastal Ireland Adrian Dunbar's Coastal Ireland Adrian Dunbar komt weer in contact met zijn roots als hij langs de wilde en ruige west- en noordkust van Ierland reist. Adrian legt meer dan 600 mijl af en bezoekt adembenemende locaties, rijdt over prachtige kustwegen, ziet fantastische staaltjes techniek en proeft van de fantastische keuken. Onderweg ontmoet hij oude vrienden en maakt hij nieuwe vrienden. Adrian deelt een aantal van zijn favo...
Poster voor Adults Only! Adults Only! Verhelderende kijk op beroepen strikt voor volwassenen.
Poster voor Aerial Asia Aerial Asia 'Aerial Asia' biedt een zeldzame glimp van de meest gekoesterde bezienswaardigheden van Azië, allemaal gezien vanaf adembenemende hoogten. Van drukke stadsgezichten tot natuurlijke wonderen, deze vierdelige serie legt de geschiedenis en cultuur van dit buitengewone continent vast en onthult een spectaculair uitzicht over Azië dat nog nooit eerder is gezien.
Poster voor Aerial Britain Aerial Britain Luchtfoto's verkennen de monumenten en de geschiedenis van Engeland, Wales en Schotland.
Poster voor Africa Africa Vijfdelige BBC-reeks die op zoek gaat naar ongerepte en minder bezochte streken in Afrika, van het Atlas-gebergte tot Kaap de Goede Hoop, van de Congolese oerwouden tot de woeste Atlantische kust. Onderweg maken we kennis met 'nieuwe' diersoorten of oude bekenden in nooit eerder gefilmde omstandigheden.
Poster voor Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake Deze emotionele docuserie over de dodelijke aardbeving die Nepal in 2015 op zijn grondvesten deed schudden, wordt gevoed door de verhalen van overlevenden uit de eerste hand en actuele beelden.
Poster voor Agatha Christie: Lucy Worsley on the Mystery Queen Agatha Christie: Lucy Worsley on the Mystery Queen Agatha Christie is één van de meest succesvolle schrijvers en slechts Shakespeare en de Bijbel zijn vaker verkocht. Over haar gehele oeuvre van 75 boeken, theaterproducties en ontelbare korte verhalen ontpopte deze schrijfster zich tot een ware revolutie in het detective genre, maar de echte vrouw achter de pen blijft een raadsel. In deze drie afleveringen verkent geschiedkundige Lucy Worsley...
Poster voor Agents of Chaos Agents of Chaos Voor sommige politici is chaos niet iets om bang voor te zijn, het is gewoon een deel van het spel. 'Agenten van Chaos' onderzoeken de inmenging van Rusland in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.
Poster voor Alaska: The Last Frontier Alaska: The Last Frontier In Alaska: The Last Frontier keren we terug naar het koude en duistere Alaska. De dagelijkse strijd om genoeg voedsel op tafel te krijgen is nog niet voorbij, maar er is een lichtpuntje aan het einde van de donker tunnel; de zomer komt eraan. De winter wordt vaarwel gezegd, maar dat betekent niet dat de Kilchers kunnen relaxen. De zomer is kort en over vier korte maanden komt de winter er weer ...
Poster voor Aldi's Next Big Thing Aldi's Next Big Thing Kleinschalige Britse voedsel- en drankproducenten krijgen de kans om hun producten aan Aldi voor te stellen. Onder hen bevinden zich een ambitieuze sausmaker, een perfectionist die taarten maakt en twee jonge kandidaten die denken dat insecten de toekomst van voedsel zijn.
Poster voor Alex Polizzi: My Hotel Nightmare Alex Polizzi: My Hotel Nightmare De bekroonde hotelier Alex Polizzi en haar moeder, Olga, die gelijkwaardige zakenpartners zijn geworden, beginnen te werken aan een ingrijpend renovatieproject in hun middeleeuwse koetsiersherberg met 37 slaapkamers in het oosten van Sussex.
Poster voor All or Nothing All or Nothing Een kijkje achter de schermen bij de topclubs.
Poster voor All or Nothing: Tottenham Hotspur All or Nothing: Tottenham Hotspur Een kijkje in de keuken van Premier League club Tottenham Hotspur tijdens het seizoen 2019/2020
Poster voor All-in: Team Jumbo-Visma All-in: Team Jumbo-Visma Tom Dumoulin, Wout van Aert, Primož Roglič en Jonas Vingegaard zijn de aangewezen kopmannen om in 2022 Team Jumbo-Visma aan succes te helpen. Alle vier met een eigen, unieke achtergrond, levensverhaal en missie voor het nieuwe wielerseizoen, waarin Jumbo-Visma de absolute alleenheerser in het wielrennen wil worden.
Poster voor Alloo bij de wegpolitie Alloo bij de wegpolitie De Belg en zijn heilige koe, nooit was de band tussen mens en machine zo nauw. Elke dag rijden miljoenen mensen met hun wagen op de openbare weg en elke dag worden duizenden onder hen gecontroleerd en bekeurd door de politie. Luc Alloo vraagt zich af hoe het leven op de autosnelweg eraan toegaat. Daarom rijdt hij mee met de politiemensen en is hij aanwezig tijdens alcoholcontroles, grootschalig...
Poster voor Alloo in de gevangenis Alloo in de gevangenis Reporter Luc Alloo bezoekt Vlamingen in buitenlandse gevangenissen.
Poster voor Alloo in de psychiatrie Alloo in de psychiatrie België is wereldwijd één van de koplopers in het opnemen van patiënten in psychiatrische instellingen. Luc Alloo liep twee jaar lang mee in een Vlaamse instelling en sprak er heel open en zonder taboes met dertig patiënten. In Adeze serie belicht hij de verhalen van mannen en vrouwen die jaren in de psychiatrie verblijven na een burn-out, een depressie, een psychose of een neurose.
Poster voor Alone Alone Alone is een Amerikaanse survivalserie van de zender History. De serie ging in première op 18 juni 2015.
Poster voor Alone: The Skills Challenge Alone: The Skills Challenge Alone: The Skills Challenge plaatst 3 voormalige Alone-deelnemers tegenover elkaar om ongelooflijke bushcraft-bouwwerken te voltooien met alleen basisgereedschap en de natuurlijke hulpbronnen om hen heen. Hun doel: bewijzen wie de vindingrijkheid, ervaring en wildernisvaardigheden heeft om de meest ongelooflijke survivalconstructie te bouwen. Alone deelnemers die de bouwwerken zullen beoordelen.
Poster voor Als de brandweer Als de brandweer Cameraploegen volgen brandweerlieden tijdens hun vaak levensbedreigende werkzaamheden. Naast het blussen van branden houden de hulpverleners zich ook bezig met reddingstaken: van liftopsluitingen tot reanimaties. In deze serie is onder meer te zien hoe ze te hulp snellen bij reanimaties, maar ook hoe ze optreden bij verkeersongevallen, ongelukken op het water of simpelweg als iemand vastzit in ...
Poster voor Amanda & Alan's Italian Job Amanda & Alan's Italian Job Besties Amanda Holden en Alan Carr steken de handen uit de mouwen om een afbrokkelend Siciliaans huis weer tot leven te wekken. Terwijl ze de plaatselijke levensstijl omarmen, is het slopen en la dolce vita.
Poster voor Amazing Animal Friends Amazing Animal Friends Beste vrienden zijn er in alle soorten, maten en soorten, van Amerika tot Australië en van Groot-Brittannië tot Zimbabwe. Deze zesdelige serie kijkt naar de schattigste, grappigste en minst verwachte dierenrelaties ter wereld, met dieren die niet met elkaar zouden moeten opschieten, maar om wat voor reden dan ook hun speciale band laten werken. Ga met ons mee terwijl we de wereld rondreizen o...
Poster voor Amazing Dinoworld Amazing Dinoworld Nieuwe fossiele ontdekkingen revolutioneren de manier waarop we naar deze oude reptielen kijken. Bewonder deze wetenschappelijk nauwkeurige, prachtig weergegeven CG-dinosaurussen terwijl we onderzoeken wat jaren van harde wetenschap ons hebben laten zien over hoe ze ooit leefden.
Poster voor America's National Parks America's National Parks De Nationale Parken van Amerika zijn plaatsen van ontzagwekkende schoonheid en majestueuze vergezichten. Met verbluffende landschappen die in de loop van miljoenen jaren zijn gevormd, zijn het plaatsen van natuurlijke wonderen en een eerbetoon aan de vooruitziende blik van de mensheid. Een 3D-reis door vijf van Amerika's meest iconische Nationale Parken onthult de natuur op haar krachtigst en m...
Poster voor America's Test Kitchen America's Test Kitchen In "America's Test Kitchen From Cook's Illustrated" blijft een team van deskundige chef-koks de kijkers voorzien van praktische recepten en aanbevelingen die zij kunnen gebruiken om geld, tijd en moeite te besparen in de keuken. Met zijn unieke wetenschappelijke smaak maakt de show gebruik van blinde proefjury's, flitsanimaties en laboratoriumprocedures om een verscheidenheid aan keukenvragen t...
Poster voor America's Top Dog America's Top Dog Top K9-agenten worden samen met burgerhonden en hun handlers samengebracht, terwijl ze neus aan neus strijden op de ultieme K9-hindernisbaan.
Poster voor American Detective with Lt. Joe Kenda American Detective with Lt. Joe Kenda In American Detective ruilt Kenda zijn eigen dossiers in om de kijkers verbazingwekkende onderzoeken uit het hele land te laten zien. In elke aflevering komt een andere rechercheur van moordzaken aan het woord, wiens onvermoeibare inspanningen hebben geholpen een moordenaar achter de tralies te krijgen en het slachtoffer gerechtigheid te doen geschieden.
Poster voor American Dynasties: The Kennedys American Dynasties: The Kennedys Deze miniserie laat het leven zien van de belangrijkste familie in de historie van Amerika: de Kennedys. De serie toont zowel de overwinningen en de tragedies van de beroemde familie.
Poster voor American Experience American Experience Een Amerikaanse serie die ingaat op de vraag: Wat maakt de Verenigde Staten van Amerika zo uniek?
Poster voor American Pickers American Pickers In kleine stadjes en op het platteland van Amerika liggen verborgen schatten te wachten. Waardevolle overblijfselen uit de geschiedenis die verborgen liggen in bergen afval, begraven zijn in schuren en opgestapeld liggen in garages. Speciale experts kunnen deze verloren kunstvoorwerpen vinden en er hopelijk geld mee verdienen. American Pickers volgt twee van de meest ervaren ‘pickers’: Mike...
Poster voor Amityville: An Origin Story Amityville: An Origin Story ‘Amityville: An Origin Story’ is de eerste verheven, gezaghebbende kijk op de vreemde alchemie van massamoord, de paranormale obsessie uit de jaren 70 en de explosie van het horrorfilmgenre dat leidde tot de sensatie van The Amityville Horror.
Poster voor Among the Stars Among the Stars Een zesdelige documentaire met achter de schermen toegang tot de wereld van NASA, met camera's op aarde en in de ruimte. NASA astronaut Captain Chris Cassidy is op een missie om voor een laatste missie nog een keer zijn ruimtepak aan te trekken. Deze serie volgt Chris en het hele team, die missies aangaan die levens, leden en reputatie riskeren voor het groter goed van de mensheid. Volg hen op ...
Poster voor An Unexpected Killer An Unexpected Killer Een kijk op moordonderzoeken die eindigen met de ware identiteit van de moordenaar, die komt als een schokkende verrassing.
Poster voor Ancient Aliens Ancient Aliens Is het mogelijk dat intelligente levensvormen de aarde duizenden jaren geleden bezochten? En dat zij de technologie meebrachten die van invloed is geweest op de loop van de geschiedenis en onze eigen ontwikkeling? Erich von Däniken kwam in 1968 als eerste met dit idee in zijn bestseller Chariots of the Gods. Met zijn theorieën rammelde hij aan de algemene opvattingen over de natuurlijke evolu...
Poster voor Ancient Apocalypse Ancient Apocalypse Journalist Graham Hancock reist de wereld rond op zoek naar bewijs van mysterieuze, verloren beschavingen die teruggaan tot de laatste ijstijd.
Poster voor Ancient Mysteries Ancient Mysteries Met de hulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen, onderzoeken experts 's werelds grootste archeologische mysteries.
Poster voor Ancient Rome: The Rise and Fall of an Empire Ancient Rome: The Rise and Fall of an Empire Deze gedramatiseerde documentairereeks vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van het oude Rome via de zes belangrijkste keerpunten. Feitelijk nauwkeurig en gebaseerd op uitgebreid historisch onderzoek, onthult het hoe de hebzucht, lust en ambitie van mannen als Caesar, Nero en Constantijn het Romeinse rijk vormden. Het beschrijft hoe Rome Carthago verwoestte, werd veroverd door Caesar...
Poster voor Andere Tijden Sport Andere Tijden Sport Andere Tijden Sport is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door NOS en de VPRO op Nederland 1 en behandelt historische sportonderwerpen. Net als bij het originele programma Andere Tijden wordt er veelal met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden.
Poster voor Andermans Zaken Andermans Zaken In 'Andermans Zaken' zie je Kamal Kharmach zoals je hem nog nooit zag. Kamal is bekend als comedian en presentator, maar hij is vooral een geboren ondernemer en hij werkte als assistent economie aan UA. Het is ook daarom dat hij zelf naar Eén stapte met het idee om een programma te maken over ondernemen. In z’n nieuwe programma onderzoekt Kamal 6 weken lang, elke week een andere case. Na een...
Poster voor André Hazes: Crossroads André Hazes: Crossroads André Hazes werd gedurende twee jaar met camera's gevolgd, tijdens misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. Hij staat op een kruispunt waarbij hij worstelt met angsten en demonen. André gaat de strijd aan, vooral met zichzelf, en die gaat gepaard met enkele rigoureuze beslissingen. We zien een uitermate kwetsbare en eerlijke André. Alle maskers moeten af.
Poster voor Animals at Play Animals at Play Jonge dieren doen niets liever dan spelen. Maar de wetenschap onthult nu de verbazingwekkende voordelen die dieren ervan hebben. Deze serie onthult de geheimen achter hun spel.
Poster voor Anni: The Honeymoon Murder Anni: The Honeymoon Murder In november 2010 reisden de Britse miljonair Shrien Dewani en zijn nieuwe Zweedse vrouw Anni naar Kaapstad voor de huwelijksreis van hun leven, die al snel in een horror veranderde. Het pasgetrouwde stel werd tijdens een taxirit van het diner terug naar hun hotel onder schot genomen en de volgende ochtend werd de 28-jarige bruid dood aangetroffen, nadat ze was doodgeschoten. De moord op Anni...
Poster voor Anthony Bourdain: Parts Unknown Anthony Bourdain: Parts Unknown Bourdain reist de hele aardbol over om weinig bekende gebieden van de wereld te ontdekken en diverse culturen te beleven. Dit doet hij door het verkennen van eten en eetrituelen. Bekend om zijn nieuwsgierigheid, openhartigheid, en wrange humor, neemt Bourdain de kijker mee buiten de gebaande paden van de toeristische bestemmingen - waaronder een aantal door oorlog verscheurde delen van de werel...
Poster voor Ariana Grande: Dangerous Woman Diaries Ariana Grande: Dangerous Woman Diaries 'Dangerous Woman Diaries' geeft exclusieve toegang achter de schermen tot een van 's werelds grootste sterren. Je neemt een intieme kijk in het leven van Ariana Grande tijdens haar 'Dangerous Woman Tour' door de creatie van haar nieuwste album 'Sweetener '. Inbegrepen is een glimp van de week voorafgaand aan de release van haar album en de druk die gepaard gaat met het uitbrengen van iets perso...
Poster voor Army: Behind the New Frontlines Army: Behind the New Frontlines Met de opkomst van de zogenaamde Islamitische Staat, een nieuwe koude oorlog in Oost-Europa en conflicten in Afrika, speelt het Britse leger een nieuwe rol in een zeer instabiele wereld.
Poster voor Arnold Arnold Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van kampioen bodybuilding tot Hollywood-icoon tot politicus.
Poster voor Around the North Sea Around the North Sea Een avontuurlijk reisprogramma waarin Arnout Hauben helemaal rond de Noordzee reist en op zoek gaat naar verrassende verhalen over vroeger en nu.
Poster voor Asphalt Cowboys Asphalt Cowboys Altijd gehaast onderweg, met dank aan klanten, de geliefde duizenden kilometers verder... Elke dag is moeilijk voor een trucker. Maar ondanks tijdsdruk, filevorming en verkeerscontroles zouden de "asfalt cowboys" niet van baan wisselen. Elke werkdag is een avontuur, met vriendschappen voor het leven. DMAX gaat met de koningen van de snelweg mee op een lange reis door Europa.
Poster voor Atlanta's Missing and Murdered: The Lost Children Atlanta's Missing and Murdered: The Lost Children Deze docuserie verkent de periode tussen 1979 en 1981 waarin in Atlanta, Georgia minstens 30 Afro-Amerikaanse kinderen en jongeren verdwenen of vermoord werden.
Poster voor Attenborough's Life in Colour Attenborough's Life in Colour De natuurlijke wereld zit vol kleuren. Voor ons zijn ze een bron van schoonheid, maar voor dieren zijn ze een middel om te overleven. David Attenborough onthult de buitengewone manieren waarop dieren kleur gebruiken: om een partner te winnen, om rivalen af te weren en om vijanden te waarschuwen. In India verblinden pauwen de vrouwtjes met prachtige staartveren; een piepkleine kolibrie in de woe...
Poster voor Baby Chimp Rescue Baby Chimp Rescue In een tehuis voor geredde baby-chimpansees in Liberia worden weeskinderen uit de illegale dierenhandel 24 uur per dag verzorgd. De eigenaars dromen ervan een toevluchtsoord in het bos voor hen te bouwen en moeten hen overlevingstechnieken aanleren.
Poster voor Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. Na haar huwelijk met een mysterieuze man die beweerde dat hij haar hond onsterfelijk kon maken, ziet een gevierde veganistische restauranthoudster haar leven ontsporen.
Poster voor Bait Bait Hoe zit de wereld van internetoplichting in elkaar en wie zitten er achter? In deze documentaireserie gaat onderzoeksjournalist Anthony van der Meer met een klein team op onderzoek uit in het netwerk van internationale oplichters. Hij geeft een kijk in hun handelswijze, van phishing tot datingfraude.
Poster voor Baking Made Easy Baking Made Easy Macarons, millefeuille, pizza met prosciutto en vijgen: deze prachtige (en soms ingewikkelde) gerechten maak je zonder moeite met een beetje hulp van Lorraine.
Poster voor Barbarians Rising Barbarians Rising De serie vertelt vanuit het perspectief van de rebellenleiders het verhaal van een golf van opstandelingen tegen de absolute macht van het Romeinse Rijk. De zogenoemde barbaren werden niet gezien als normale beschaving en leefden een bruut en gewelddadig bestaan. Deze mannen en vrouwen hebben meegedragen aan de epische strijd die de huidige wereld vormgaf, in een eeuwenlang gevecht om het overw...
Poster voor BBC Documentaries BBC Documentaries Documentaires gemaakt voor of door de BBC.
Poster voor Beast Buddies Beast Buddies Sommige mensen houden meer van dieren dan van hun eigen gezin. Maak kennis met de Beast Buddies, eigenaren die zo geobsedeerd zijn door hun exotische huisdieren, riskeren gezond verstand en veiligheid om samen te leven. Ontdek een wereld van grote ego's, grote katten en veel geld, evenals veel wrang gelach. Donker humoristisch, diep persoonlijk en soms verontrustend.
Poster voor Becoming Evil: Serial Killers Becoming Evil: Serial Killers Waargebeurd. Amerikanen zijn gefascineerd geraakt door het mediagenre waarin feitelijke misdaden van echte mensen diepgaand worden onderzocht. Een genre dat aan het begin van de 21e eeuw explodeerde. Een genre dat zich richt op moord. Hoe afschuwelijker en bizar, hoe beter, met als grootste subcategorie van ware misdaad: het verhaal van de seriemoordenaar.
Poster voor Becoming Us Becoming Us Ben is een 16-jarige jongen uit de buurt van Chicago die van fotografie houdt, een leuke vriendin heeft en altijd gelukkig heeft samengewoond met zijn twee ouders Charlie en Suzy. Maar net als hij denkt dat hij het leven helemaal onder controle heeft, krijgt hij te horen dat niet alleen zijn ouders gaan scheiden, maar dat zijn vader ook voortaan als vrouw door het leven wil gaan.
Poster voor Behind Closed Doors Behind Closed Doors In 2008 werden de 13-jarige Aarushi Talwar en de bediende van haar familie, Hemraj Banjade, dood aangetroffen in hun huis in Noida, India. Meer dan tien jaar later is de zaak nog steeds niet opgelost.
Poster voor Behind Closed Doors with Natalie Morales Behind Closed Doors with Natalie Morales Onderzoekt het leven van geliefde beroemdheden aan de hand van zelden vertoonde beelden en onthullende interviews met de beroemdheden zelf, samen met verse interviews van mensen die hen persoonlijk hebben gekend of met hen hebben samengewerkt.
Poster voor Behind the Attraction Behind the Attraction 'Behind the Attraction' is een documentaire tv-serie van Brian Volk-Weiss voor Disney+, geproduceerd door Seven Bucks Productions van Dwayne Johnson en The Nacelle Company van Volk-Weiss.
Poster voor Behind the mask Behind the mask Kijk mee achter de schermen van 'The Masked Singer' en volg het verhaal van de ontmaskerde zanger!
Poster voor Being British East Asian: Sex, Beauty & Bodies Being British East Asian: Sex, Beauty & Bodies Elaine Chong onthult wat Britse Oost-Aziaten denken over hun lichaam en hun leven. Ze onderzoekt de strijd waarmee ze worden geconfronteerd tussen de culturen van West en Oost.
Poster voor Beroepen zonder grenzen Beroepen zonder grenzen Vier collega's oefenen een week lang hun baan uit in een compleet nieuwe omgeving.
Poster voor Betraying the Badge Betraying the Badge Onderzoek naar enkele van de meest explosieve corruptiezaken bij de politie in de VS. Persoonlijke, karaktergestuurde verhalen van agenten die van het handhaven van de wet naar het overtreden ervan gingen, verteld door de mensen die het hebben meegemaakt.
Poster voor Beyond Oak Island Beyond Oak Island Van piraten zoals Blackbeard en outlaws zoals Jesse James, tot Azteeks goud, onschatbare historische voorwerpen uit de Amerikaanse geschiedenis en gezonken schatschepen. "Beyond Oak Island" graaft diep in de vele schatzoektochten over de hele wereld en onthult verbazingwekkende nieuwe details en aanwijzingen uit het verleden - en in sommige gevallen het bevorderen van de jacht.
Poster voor Beyond Skinwalker Ranch Beyond Skinwalker Ranch Met behulp van een team van gerenommeerde professionals die samenwerken met veteranen van The Secret of Skinwalker Ranch, verkent deze serie andere locaties van ongewone activiteit en hoge vreemdheid fenomenen in een poging om te ontdekken of de activiteit gedocumenteerd op Skinwalker Ranch niet alleen echt is, maar wijdverspreid is.
Poster voor Beyond the Cosmos Beyond the Cosmos Iedereen kent het, maar niemand weet wat tijd eigenlijk is. We reizen terug naar de oerknal, waar natuurkundigen geloven dat onze geheimen hun geboorteplaats vinden.
Poster voor Big Antique Adventure with Susan Calman Big Antique Adventure with Susan Calman In 'Big Antique Adventure with Susan Calman' duikt de komiek en reispresentatrice in de miljoenenpond antiekindustrie en leert ze alles wat er te weten valt over de wondere wereld van de verzamelobjecten. In vijf afleveringen leert ze hoe ze afval van schatten kan onderscheiden, hoe ze het antiek van de toekomst kan herkennen en hoe ze het broodnodige geld voor het goede doel kan verdienen.
Poster voor Big Cats Big Cats Documentaire over de geheime levens van grote katachtigen, die de nieuwste technologie gebruikt om deze dieren uit de schaduwen te tillen.
Poster voor Big Cats About the House Big Cats About the House Grote kattenexpert Giles Clark accepteert Maya, een kwetsbare jaguarwelp, in zijn huis en gezin in deze driedelige documentaire die zijn werk volgt in het Big Cat Sanctuary in Kent (VK) terwijl hij geld inzamelt om bedreigde katten over de hele wereld te beschermen.
Poster voor Big Fat Gypsy Weddings Big Fat Gypsy Weddings My Big Fat American Gypsy Wedding is een Amerikaanse realityserie van de zender TLC en gaat over zigeunerhuwelijken.
Poster voor Bij Ons Aan Boord Bij Ons Aan Boord Realityserie over de werkzaamheden bij Transavia. De Transavia-medewerkers en het personeel van Rotterdam The Hague Airport en Aviapartner Rotterdam worden gevolgd bij hun dagelijkse werk. De opnames hebben gedeeltelijk plaatsgevonden vóór het coronatijdperk, maar ook tijdens de stilstand en het weer opstarten van het vliegverkeer. Hoe pakken onder meer de veiligheidsmedewerkers, het grondper...
Poster voor Blind Gesprongen Blind Gesprongen In 'De Grote Jobswitch' geven vijf Vlamingen hun ontslag zonder te weten wat hen te wachten staat. Het enige dat ze wél weten is dat een groep van experts op zoek gaat naar de perfecte job voor hen. Het team heeft één doel voor ogen: De persoon confronteren met de realiteit en begeleiden op weg naar de perfecte professionele move. Een radicale carrière switch die hen op het lijf is geschrev...
Poster voor Bling Ring: Hollywood Heist Bling Ring: Hollywood Heist Waargebeurd misdaadverhaal over de beruchte berovingen van beroemdheden die Hollywood op zijn grondvesten deden schudden. In LA, stad van roem, overdaad en reality TV, is het 2008, en een groep tieners zoekt aandacht op elke manier die ze kunnen krijgen.
Poster voor Blood Relatives Blood Relatives In de serie 'Blood Relatives' van Investigation Discovery zijn alle banden verbroken wanneer degenen die het dichtst bij je staan ​​de koudste misdaden begaan. Deze tieners, ouders, echtgenoten en broers en zussen zorgen ervoor dat hun dierbaren door middel van moord in het gezin blijven. Van kinderen die hun moeders en vaders vermoorden tot ouders die hun zonen en dochters vermoorden. De l...
Poster voor Bloodlands Bloodlands Een majestueuze bergketen, een rustig meer en een uitgestrekte woestijn zijn perfecte plekken voor een vredige ontsnapping, maar de dood is geen onbekende in deze delen. Investigation Discovery's nieuwste serie 'Bloodlands' onthult de duistere verhalen die verband houden met de meest onwetende locaties. Elke aflevering vertelt het huiveringwekkende verhaal van één moordmysterie dat verband ho...
Poster voor Bloody Tales of Europe Bloody Tales of Europe Van de oudheid tot de Tweede Wereldoorlog is Europa doordrenkt van bloed en intriges. In deze fascinerende nieuwe serie gaat Bloody Tales verder dan de Britse eilanden om de meest gruwelijke geschiedenis van Europa te ontdekken en de mysterieuze waargebeurde verhalen achter enkele van de meest beruchte verhalen uit de geschiedenis te ontdekken. Van oost naar west, van het VK tot Istanbul,...
Poster voor Blue Planet II Blue Planet II David Attenborough presenteert The Blue Planet II, de nieuwe grensverleggende serie door BBC Studios Natural History Unit en opvolger van de gevierde eerste reeks.
Poster voor Blumhouse's Compendium of Horror Blumhouse's Compendium of Horror Herbekijk de schokkende en angstaanjagende momenten van iconische cinematografische horror van de jaren 1930 tot vandaag, met inzichten van enkele van de meest invloedrijke filmmakers, producenten en acteurs in het genre, evenals deskundigen en historici.
Poster voor Body in the Snow: The Murder of Joanna Yeates Body in the Snow: The Murder of Joanna Yeates Het lichaam van de 25-jarige Joanna Yeates werd gevonden in de sneeuw bij Bristol. Ze werd enkele dagen voor Kerstmis ontdekt door een stel dat hun hond uitliet. Het was een mysterie zonder duidelijke verklaring voor wat er was gebeurd. Deze tweedelige documentaire vertelt het definitieve verhaal van de tragische moord op landschapsarchitect Joanna Yeates en de daaropvolgende jacht op haar moor...
Poster voor Bomb Patrol Afghanistan Bomb Patrol Afghanistan Deze documentaire volgt de missie in Afghanistan van de bomeenheid van het Amerikaanse leger in 2011.
Poster voor Bondi Rescue Bondi Rescue Volg de strandwachten op het beroemde Australische strand Bondi Beach.
Poster voor Boys Will Be Girls Boys Will Be Girls Stel, je maakte ooit deel uit van een succesvolle boyband. Destijds kende de hele wereld je en gooiden vrouwen zich voor je voeten. Wat doe je als die tijd achter je ligt en de vergetelheid lonkt? Hoe ver ga je om weer beroemd te worden? Het nieuwe Britse reality-programma Boys will be girls laat het zien: enorm ver. Een aantal vergeten – hier zelfs totaal onbekende – ex-boybandleden wor...
Poster voor Brain Games Brain Games Brain Games zorgt ervoor dat je hersenen op hol worden gebracht aan de hand van drie korte miniseries die gebruik maken van interactieve experimenten en tricks om te laten zien dat je brein heel gemakkelijk gefopt kan worden.
Poster voor Break Free Break Free Je stouwt je backpack vol met nét genoeg spullen en zegt het burgerlijke leventje in Nederland vaarwel. Voor jou geen huisje-boompje-beestje, maar de wereld ontdekken, grenzen verleggen en dromen najagen! Vijf jongeren breken uit de sleur van het dagelijks bestaan. Ze gaan op avontuur in het buitenland, maar komen daarbij om tragische wijze om het leven. In de documentaireserie Break Free w...
Poster voor Break Point Break Point Reis mee met enkele van 's werelds meest getalenteerde tennissers terwijl ze naar grootsheid en Grand Slams streven tijdens een seizoen vol actie.
Poster voor Breakfast, Lunch & Dinner Breakfast, Lunch & Dinner Chef David Chang neemt zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid naar eten, cultuur en identiteit mee op reis, in het gezellige gezelschap van vrolijke, beroemde gasten.
Poster voor Breaking Amish Breaking Amish In een wereld waar "gewoon" als een compliment wordt beschouwd, trekt TLC de gordijnen open om de strikte tradities van de Amish / mennonitische religie en levensstijl te onthullen, terwijl camera's vijf mensen volgen die ervoor hebben gekozen het achter zich te laten en de wereld buiten hun eigen land te verkennen. 'Breaking Amish' biedt een nooit eerder vertoonde blik in het leven van jonge m...
Poster voor Britain's Beautiful Rivers Britain's Beautiful Rivers Richard Hammond verkent de mooiste rivieren van Groot-Brittannië. Van Severn en Test tot Clyde en Derwent. Richard verkent het historische, ecologische en economische belang van elke rivier.
Poster voor Britain's Biggest Hoarders Britain's Biggest Hoarders Jasmine Harman presenteert een vervolg op My Hoarder Mum and Me van vorig jaar, waarin ze haar familieleden bijeenriep om de dwangmatige gewoonte van haar moeder Vasoulla aan te pakken. Ondanks haar inspanningen werden slechts een paar kamers in het ouderlijk huis opgeruimd, waardoor de presentatrice weinig andere keus had dan verder advies in te winnen. Ze ontmoet een man wiens tuin zo rommeli...
Poster voor Britain's Poshest Farm Shop Britain's Poshest Farm Shop Documentaire over zeven van de beste boerderijwinkels in het land.
Poster voor BTK: Chasing a Serial Killer BTK: Chasing a Serial Killer Een driedelige documentaireserie die vertelt over de misdaden van de beruchte moordenaar, het decennialange onderzoek dat hem gevangen nam en het effect dat zijn brute moorden hadden op iedereen in zijn baan, vooral zijn dochter die openlijk vertelt over hoe het is om de dochter van een seriemoordenaar te zijn.
Poster voor BTS: Bon Voyage BTS: Bon Voyage 'BTS: Bon Voyage' is een realityshow waarin de leden van BTS op vakantie gaan. Het toont ze in alledaagse situaties die elke reiziger tegenkomt en biedt een uniek inzicht in hun leven.
Poster voor Build it Forward Build it Forward Soms kunnen mensen die anderen op de eerste plaats zetten zelf ook wel wat hulp gebruiken. HGTV's Matt Blashaw en Taniya Nayak slaan de handen ineen met Lowe's om vijf geweldige mensen die alles geven voor hun gemeenschap te verrassen met levensveranderende huis make-overs!
Poster voor Bureau Arnhem Bureau Arnhem Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag loopt Ewout Genemans dit seizoen mee met de agenten van de politie in Arnhem. Genemans volgt twaalf agenten gedurende tachtig dagen op de voet. Naast zenuwslopende achtervolgingen en heftige situaties aan huis, zijn er ook grappige, emotionele en angstaanjagende momenten.
Poster voor Bureau Hofstad Bureau Hofstad Na eerder soortgelijke series te hebben gemaakt in Amsterdam en Eindhoven, gaat programmamaker Ewout Genemans voor RTL de Haagse politie volgen. Met zijn reportageserie Bureau Hofstad wil hij bijdragen aan een ‘ander beeld van de politie dat de meeste mensen hebben’.
Poster voor Buried in the Backyard Buried in the Backyard 'Buried in the Backyard' onderzoekt waargebeurde misdaadverhalen over onfortuinlijke slachtoffers die begraven zijn, gevonden op de meest onwaarschijnlijke plaatsen: De achtertuin.
Poster voor Captive Captive Van de bekende zaken tot die zaken die voor het grote publiek verborgen blijven. Doug Limans documentaire neemt een kijkje in de wereld van gijzelaarszaken. Hij bekijkt de zaken vanuit het perspectief van de slachtoffers en hun familie, de geoefende onderhandelaars, zakenmensen, overheidswerknemers en de daders. Een explosieve documentaire die een unieke kijk geeft in een vrij onbekende wereld.
Poster voor Captive Audience: A Real American Horror Story Captive Audience: A Real American Horror Story 1972: De 7-jarige Steven Stayner verdwijnt uit Merced, Californië. Jarenlang zoekt zijn familie naar hem, alleen om erachter te komen dat ze naar de verkeerde jongen hebben gezocht. 50 jaar later ontdekken de kinderen van Steven aanwijzingen over het mysterieuze verleden van hun vader.
Poster voor Car Kings Car Kings Galpin Auto Sports, de nummer één custom auto shop in het land, laat Amerika achter de schermen bij hun builds. Van historische restauraties en futuristische bouwwerken tot het opknappen van schuurvondsten, het team werkt aan 100 jaar aan auto's onder één dak.
Poster voor Carmel: Who Killed Maria Marta? Carmel: Who Killed Maria Marta? Een vrouw wordt dood aangetroffen in haar badkuip, met een plas bloed in de buurt. Haar man theoretiseert dat ze een ongeluk heeft gehad. Maar een autopsie vertelt een ander verhaal.
Poster voor Carole Baskin’s Cage Fight Carole Baskin’s Cage Fight Deze tweedelige documentaire volgt Baskin en haar man Howard terwijl ze de mishandeling onderzoeken van grote katten in privébezit, waaronder die van Joseph Maldonado-Passage ("Joe Exotic") en zijn G.W. Dierentuin in Wynnewood, Oklahoma.
Poster voor Cartel Crew Cartel Crew De zonen en dochters van leden van het kartel geven een inkijk in hun persoonlijke leven tijdens hun volwassenheid en de gevolgen van hun familietradities. Deze docuseries volgen hun reizen terwijl ze erop uit zijn legaal te leven en namen te maken buiten de drugswereld.
Poster voor Cat People Cat People Kattenmensen zijn er in alle soorten en maten, maar ze delen een liefde voor hun betoverende, unieke kattenvrienden. Deze docuserie onthult hun verhalen.
Poster voor Catfish: Trolls Catfish: Trolls Charlamagne Tha God en zijn co-host en social media-expert Raymond Braun, zullen er alles aan doen om het anonieme trollen online te stoppen en manieren te vinden waarop personen elkaar kunnen accepteren en begrijpen.
Poster voor Caught in the Net Caught in the Net Wat gebeurt er als de aanwijzingen voor een moord niet alleen fysiek zijn, maar ook digitaal? 'Caught in the Net' presenteert aangrijpende waargebeurde verhalen van rechercheurs die de digitale wereld binnendringen om een brute moord op te lossen. In elke zaak hebben de rechercheurs te kampen met een gebrek aan fysieke aanwijzingen. Maar elke keer dat iemand online gaat, of het nu gaat om cha...
Poster voor Celebrity Trolls: We're Coming to Get You Celebrity Trolls: We're Coming to Get You Frankie Bridge jaagt op internet trollen, die zich verschuilen achter valse identiteiten en meerdere accounts.
Poster voor Cesar Millan's Leader of the Pack Cesar Millan's Leader of the Pack Deze serie volgt Cesar Millan, die nieuwe huizen en baasjes voor asielhonden probeert te vinden. Kandidaten strijden tegen elkaar om de competitie te winnen.
Poster voor Challenger: The Final Flight Challenger: The Final Flight Deze docuserie beschrijft de opbouw en de nasleep van de verwoestende ramp met de Space Shuttle Challenger op 28 januari 1986.
Poster voor Charmed to Death Charmed to Death De serie volgt de waargebeurde verhalen van manipulatieve en bedrieglijk gevaarlijke criminelen die hun charme gebruiken om te bedriegen, te stelen en nietsvermoedende slachtoffers tot romantische relaties te lokken, en uiteindelijk een spoor van verwoesting en dood achterlaten.
Poster voor Chasing Conspiracies Chasing Conspiracies CHASING CONSPIRACIES is een serie van een uur die enkele van 's werelds grootste samenzweringstheorieën beschrijft, belangrijke aspecten identificeert en historisch bewijs presenteert om elk daarvan te ondersteunen. De serieopener onderzoekt of Hitler echt zelfmoord pleegde in zijn bunker in Berlijn, wat er met de nazi's verborgen goud gebeurde toen ze werden verslagen, en of de Europese Unie ...
Poster voor Château Planckaert Château Planckaert De familie Planckaert neemt je mee op hun wilde droom in Château Planckaert. Pater familias Eddy wilde altijd al een charmante chambre d'hôtes in Frankrijk starten. Om die droom te verwezenlijken, kocht de hechte familie een kasteel. Er is echter één probleem: er is nog heel wat werk aan... Château Planckaert volgt de familie tijdens hun meest ingewikkelde uitdaging om van een uitgebran...
Poster voor Cheer Cheer Deze aangrijpende docuserie volgt de ups en downs van het competitieve cheer squadron van Navarro College terwijl ze werken aan het winnen van een felbegeerde nationale titel.
Poster voor Chef's Table Chef's Table Chef's Table geeft een kijkje in de keuken en het leven van 's werelds meest gerenommeerde koks. In elke aflevering staat een andere kok centraal.
Poster voor Chef's Table: France Chef's Table: France Proef de gedurfde, nieuwe smaken van Frankrijk met chef-koks die de grenzen van exclusieve gerechten verleggen en een rijke, culinaire traditie een nieuwe richting geven.
Poster voor Chelsea Does... Chelsea Does... In deze docureeks duikt Chelsea Handler in vier onderwerpen die haar fascineren: het huwelijk, racisme, Silicon Valley en drugs.
Poster voor Chibiverse Chibiverse Vergezel je fan-favoriete Disney personages als ze een showcase organiseren om hun wilde Chibi Tiny Tales avonturen te vieren.
Poster voor Children of the Snow Children of the Snow Vier kinderen worden ontvoerd en vermoord in Oakland County, Michigan midden jaren 70. Hun lichamen worden gedumpt in sneeuwbanken. Auteur J. Reuben Appelman onderzoekt deze onopgeloste moorden.
Poster voor Chocolate Dreams: Inside Hotel Chocolat Chocolate Dreams: Inside Hotel Chocolat Neem een kijkje achter de schermen bij het grootste onafhankelijke chocoladebedrijf van Groot-Brittannië.
Poster voor Code Blue: Murder Code Blue: Murder Een documentaire die ongekende toegang biedt tot de rechercheurs en CSI's in de gespecialiseerde misdaadeenheden van Zuid-Wales, die hen volgt terwijl ze de meest ernstige misdaden behandelen. Vanaf de eerste oproep tot de plaats delict en uiteindelijk tot de rechtbank.
Poster voor Cold Blooded Alaska Cold Blooded Alaska In het wilde en ruige landschap van Alaska liggen enkele van de gevaarlijkste criminelen van Amerika op de loer. De true crime-serie, van 10 afleveringen, 'Cold Blooded Alaska' onthult de meest verontrustende misdaden van Alaska en onthult de buitengewone inspanningen die wetshandhavers in de Last Frontier moeten nemen om moordenaars voor het gerecht te brengen.
Poster voor Cold Blooded: The Clutter Family Murders Cold Blooded: The Clutter Family Murders In 1959 werd in Kansas een brute moord gepleegd op het gezin Clutter. Nog voordat de daders gepakt waren, besloot Truman Capote er een boek over te schrijven. 'Cold Blooded' werd een internationale bestseller. Nabestaanden vertellen over de impact die het drama had op hun leven. Ook zien we een reconstructie van de moordpartij, achtergrondverhalen van de slachtoffers en de rechtszaak tegen de d...
Poster voor Cold Hearted Cold Hearted Een marinier doet zijn werk, maar zijn vrouw die thuis is...?
Poster voor Cold Justice Cold Justice Aanklager Kelly Siegler en misdaadonderzoeker Yolanda McClary helpen lokale politiediensten door Amerika om gewelddadige delicten op te lossen die onopgelost waren door een gebrek aan financiën en forensische technologie.
Poster voor College Tour College Tour In het programma 'College Tour' interviewen studenten één hoofdgast, onder leiding van presentator Twan Huys. Het interview vindt plaats op een universiteit of hogeschool. Het programma laat korte fragmenten zien uit het leven en van het werk van de hoofdgast. De vragen van de studenten staan centraal. In College Tour waren eerder te gast onder anderen Madeleine Albright, Johan Cruijff, John ...
Poster voor Confronting a Serial Killer Confronting a Serial Killer Deze serie met vijf afleveringen vertelt het actuele verhaal van de ongekende relatie tussen de veelgeprezen auteur en journalist Jillian Lauren en de meest productieve seriemoordenaar in de Amerikaanse geschiedenis, Sam Little, en haar race tegen de klok om zijn slachtoffers te identificeren voordat het te laat is. Little is onlangs overleden in de gevangenis op 80-jarige leeftijd, nadat hij t...
Poster voor Conspiracy Theory with Jesse Ventura Conspiracy Theory with Jesse Ventura Jesse Ventura en een team experts hebben de missie om de meest beangstigende en mysterieuze complottheorieën op aarde te ontrafelen.
Poster voor Contact Contact Geen beschrijving.
Poster voor Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes Toen de politie van Milwaukee in juli 1991 het appartement van de 31-jarige Jeffrey Dahmer binnenging, ontdekte ze het gruwelijke persoonlijke museum van een seriemoordenaar: Een vriezer vol menselijke hoofden, schedels, botten en andere resten in verschillende staat van ontbinding en uitstalling.
Poster voor Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes Hij dineerde met de machtigen. Hij jaagde op de kwetsbaren. Onder een glimlachende buitenkant was de gruwelijke duisternis van een sadistische seriemoordenaar.
Poster voor Convicting a Murderer Convicting a Murderer Convicting a Murderer is een achtdelige serie die het complete verhaal van de moord op Teresa Halbach vertelt.
Poster voor Cooked Cooked Onderzocht door de lenzen van de vier natuurlijke elementen - vuur, water, lucht en aarde - “COOKED” is een verhelderende en meeslepende kijk op de evolutie van wat voedsel voor ons betekent door de geschiedenis van voedselbereiding en het universele vermogen om ons te verbinden. De serie benadrukt onze primaire menselijke behoefte om te koken en roept op tot een terugkeer naar de keuken om...
Poster voor Cosmos Cosmos Carl Sagan brengt ons Cosmos, alles dat was en ooit zal zijn, in een begrijpelijk formaat voor niet-wetenschappers.
Poster voor Cosmos: A Spacetime Odyssey Cosmos: A Spacetime Odyssey De vooraanstaande astrofysicus Neil deGrasse Tyson blaast nieuw leven in het legendarische programma uit de jaren 80, dat destijds werd gepresenteerd door Carl Sagan. Cosmos vertelt het verhaal van de natuurwetten. In dertien afleveringen komt de zoektocht naar kennis tot leven, waarbij kijkers door het universum reizen om een volledig beeld te krijgen van de kosmos.
Poster voor Countdown: Inspiration4 Mission to Space Countdown: Inspiration4 Mission to Space Van training tot lancering tot landing, deze all-access docuserie rijdt samen met de Inspiration4-crew op de eerste volledig civiele orbitale ruimtemissie.
Poster voor Crime Beat Crime Beat Een echte misdaadserie die kijkers diep meeneemt in enkele van de meest beruchte strafzaken van Canada. Met behulp van uitgebreide archieven en intieme familiegesprekken worden elke week nieuwe details onthuld die verder gaan dan de nieuwskoppen en slachtoffers en hun families een stem geven, ontrafelen hoe elke zaak is opgelost en blijvende gevolgen voor de gemeenschap en het rechtssysteem ond...
Poster voor Crime Scene Confidential Crime Scene Confidential Alina Burroughs onderzoekt het bewijs in enkele werkelijk verbijsterende moordzaken, variërend van een dodelijke val van een balkon die nog verdraaier blijkt te zijn dan aanvankelijk gedacht, tot de zaak van de onverwachte dood van een jonge studente waarvan men dacht dat die gesloten was. Van het onbekende tot het sensationele, Burroughs gebruikt haar jarenlange training om de aanwijzingen ...
Poster voor Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel Studente en toerist Elisa Lam verdwijnt en laat al haar bezittingen achter in haar hotelkamer. Het Cecil Hotel groeit in schande.
Poster voor Crimes Gone Viral Crimes Gone Viral 'Crimes Gone Viral' onderzoekt de meeslepende verhalen achter schokkende misdaden die op camera zijn vastgelegd en virale bekendheid krijgen op het internet. Van beveiligingscamera's in bedrijven tot bewakingssystemen thuis en mobiele telefooncamera's, er kijkt bijna altijd iemand mee. Aangrijpende clips van ontvoeringen, inbraken, wilde achtervolgingen, gewelddadige incidenten in het verkeer e...
Poster voor Crimes Gone Viral: Eyewitness Crimes Gone Viral: Eyewitness Aangrijpende clips van ontvoeringen, inbraken, wilde auto achtervolgingen en andere misdaden worden miljoenen keren bekeken, maar de verhalen achter deze misdaden worden vaak nooit verteld, tot nu. Deze serie neemt kijkers mee naar de meest schokkende misdaden die viraal zijn gegaan.
Poster voor Cryptokoorts Cryptokoorts Bitcoin domineert het nieuws en de hele wereld is ermee bezig. Maar wanneer gaan we met crypto betalen in de supermarkt? Komt er aan de populariteit ook een einde? En wat gebeurt er als de bubbel ineens barst? We bespreken met de bekende Nederlandse spelers hoe zij deze toekomst voor zich zien.
Poster voor Culture Shock Culture Shock Cultureshock gaat dieper in op de onvertelde verhalen achter keerpuntmomenten in de popcultuur die een blijvende impact hebben gehad op onze samenleving.
Poster voor Cunk on Earth Cunk on Earth Vertelt het verhaal van onze grootste uitvindingen zoals het wiel, de Mona Lisa en kernenergie. Onderweg stelt ze experts hardnekkige vragen over de vooruitgang van de mensheid, en staat ze in de buurt van indrukwekkende oude ruïnes of in musea.
Poster voor Cursed Films Cursed Films Cursed Films is een vijfdelige documentaireserie die de mythen en legenden verkent achter enkele van Hollywood's beruchte "vervloekte" horrorfilmproducties. Van vliegtuigongelukken en bombardementen tijdens het maken van The Omen, tot het veronderstelde gebruik van echte menselijke skeletten op de set van Poltergeist, deze verhalen zijn legendarisch onder filmfans en filmmakers. Maar waar ligt ...
Poster voor Curvy Girls: Stripped Bare Curvy Girls: Stripped Bare Een kijkje achter de schermen bij een toonaangevende Brits modellenbureau voor vrouwen met een grotere maat. Zij zijn op zoek naar het volgende supermodel.
Poster voor Cyberwar Cyberwar Ben Makuch reist de wereld rond en spreekt af met hackers en overheidsofficials om de infrastructuur van cyberwarfare te onderzoeken.
Poster voor Dallas DNA Dallas DNA Het rechtssysteem in Texas is altijd berucht geweest vanwege hun harde rechters, zware straffen en wankel bewijsmateriaal. In 2007 gaf de officier van justitie het mandaat dat elke gevangene in Dallas County die om DNA-testen heeft verzocht, zijn zaak kan laten beoordelen met de kans om opnieuw te worden gehoord. Deze serie volgt hun benarde situatie.
Poster voor Danskerdrabet i Oslo Danskerdrabet i Oslo De serie volgt een Noors meisje dat tijdens een reis door de Sinaïwoestijn samen met twee Israëliërs wordt ontvoerd door IS-terroristen. Wat lijkt op een willekeurige ontvoering blijkt later toch een gerichte aanval. Haar ouders werken als diplomaten en de eisen leiden naar een gebeurtenis in het verleden.
Poster voor Dark Money Dark Money Dark money, een politieke thriller, onderzoekt een van de grootste bedreigingen voor de Amerikaanse democratie: de invloed van geld uit het bedrijfsleven waarvan de bron niet valt te traceren op onze verkiezingen en gekozenen.
Poster voor Dark Side of Comedy Dark Side of Comedy Ontdek de intens persoonlijke reizen van 's werelds meest geliefde comedians, en de worstelingen die ze achter het masker tegenkomen, door middel van first-person storytelling, ongelooflijke archivalia, en evocatieve recreaties.
Poster voor Dat ene woord - Feyenoord Dat ene woord - Feyenoord De serie volgt Feyenoord gedurende de hoogte- en dieptepunten van het seizoen, bijvoorbeeld op het Trainingscomplex 1908 tijdens de trainingen en besprekingen van hoofdtrainer Dick Advocaat, en in de kleedkamer van De Kuip rondom de wedstrijden. Ook de ontwikkelingen op bestuurlijk niveau, de stadionplannen en rondom de nieuwe hoofdtrainer Arne Slot worden gevolgd.
Poster voor Dateline: The Last Day Dateline: The Last Day NBC News correspondenten Keith Morrison, Josh Mankiewicz, Stephanie Gosk en Andrea Canning onderzoeken de laatste dag van het leven van een slachtoffer - de split-second beslissingen en scharniermomenten die het verschil tussen leven en dood maakten. Detectives gaan terug naar die cruciale uren op zoek naar aanwijzingen om het mysterie op te lossen.
Poster voor Dating Death Dating Death Het verhaal van Rodney Alcala, die berucht was vanwege zijn verschijning in een TV-dating show tijdens zijn moordgolf, en die in verband werd gebracht met 130 doden...
Poster voor De Broeders Van Rossem De Broeders Van Rossem Maarten en Vincent van Rossem bezoeken steden in Nederland, met speciale aandacht voor karakteristiek thema.
Poster voor De Erfgenaam De Erfgenaam In het nieuwe programma De Erfgenaam gaat Ruben Nicolai op zoek naar de rechtmatige erfgenamen van overleden mensen die een erfenis achterlaten, maar waarvan de erfgenaam niet gevonden wordt. Ruben wordt hierbij ondersteund door erfrechtspecialist en genealoog Klaas Zondervan. Nicolai gaat op zoek naar de familieverhalen die achter deze onbekende nalatenschappen schuilgaan. Dat brengt hem over ...
Poster voor De gevaarlijkste wegen van de wereld De gevaarlijkste wegen van de wereld Twee handjes aan het stuur en gas op de plank! BNN laat je meerijden over de gevaarlijkste wegen. Kortom, gordeltje om!
Poster voor De Handhavers De Handhavers Hoe reageren mensen als zij aangesproken worden op overtredingen? Hoe ervaren handhavers dit en hoe ziet hun werkdag er eigenlijk uit? In de realityserie De Handhavers! volgt de camera hun werk op straat en in het openbaar. In de serie worden verschillende duo’s handhavers gevolgd, die in hun werk te maken krijgen met zowel grappige, trieste als heftige situaties. Tijdens hun werkzaamheden be...
Poster voor De IJzeren Eeuw De IJzeren Eeuw Na een reis door de Gouden Eeuw focust presentator Hans Goedkoop zich in een nieuwe serie op de IJzeren Eeuw. Per aflevering staat een historisch figuur centraal. De eerste aflevering gaat over een man die de Oranjes het liefst willen doen vergeten: Lodewijk Napoleon, de allereerste koning. Verder komen onder andere de steenrijke weduwe Borski, de Rooms-Katholieke architect Pierre Cuypers en de...
Poster voor De IRT Affaire De IRT Affaire In de jacht op de criminele top besluit de Nederlandse overheid in de jaren negentig zelf drugs te gaan importeren om zo de onderwereld in kaart te brengen en op te rollen. Grootschalige drugshandel en corruptie is het gevolg. Een wonderbaarlijk waargebeurd verhaal over hoe de overheid de grootste drugsdealer van Europa werd.
Poster voor De Jacht op de Mocro-Maffia De Jacht op de Mocro-Maffia Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt met unieke beelden en exclusieve interviews de opkomst en val van Neerlands beruchtste gangsters van dit moment in beeld; Ridouan Taghi en Saïd Razzouki.
Poster voor De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt Ewout krijgt de kans om 21 dagen binnen de muren van Yes We Can Clinics mee te lopen. Hij ontmoet jongeren, fellows genoemd, die hier een klinische behandeling van tien weken krijgen. Velen van hen hebben onterecht te horen gekregen dat ze eigenlijk opgegeven zijn en dat er voor hen geen plek meer in de maatschappij is. Deze kliniek is voor hen een laatste kans om in leven te blijven of om opna...
Poster voor De Kijk van Koolhoven De Kijk van Koolhoven De kijk van Koolhoven is een zesdelige reeks filmcolleges verzorgd door filmregisseur en cinefiel Martin Koolhoven. Aan de hand van scènes uit zijn favoriete speelfilms maakt Koolhoven de kijkers deelgenoot van zijn liefde voor cinema. Van Basic Instinct tot Jaws, en van Dr. Strangelove tot Drive, iedere filmenthousiasteling kan zijn hart ophalen.
Poster voor De Kroongetuigen De Kroongetuigen In deze nieuwe reeks van gerechtsjournalist Jeroen Wils worden waargebeurde misdaadverhalen verteld aan de hand van de getuigenissen van politie, gerecht en nabestaanden.
Poster voor De Lachgaskoning De Lachgaskoning In ‘De Lachgaskoning’ volgen we Deniz Üresin aka de Lachgaskoning op de voet, van straatverkoper op het Leidseplein tot aanvoerder van een landelijk netwerk, tot het moment dat hij de gevaren inziet en de ballonnen achter zich laat. Een turbulente periode waarin zijn imperium groeit, terwijl justitie de jacht op hem opent!
Poster voor De Marine De Marine Een bijzonder inkijkje in het echte leven bij de Koninklijke Marine. We volgen een aantal hoofdpersonen waar ook ter wereld, terwijl ze werken aan een specifieke missie. Hoe gaat men om met acute dreiging en conflictsituaties als de oorlog in Oekraïne? Wat betekent leiderschap? En wat is toch die steeds weer benoemde kameraadschap?
Poster voor De Moord op Marianne Vaatstra De Moord op Marianne Vaatstra Friesland 1999. Als het levenloze lichaam van Marianne Vaatstra in een weiland wordt gevonden, blijkt dat ze verkracht en vermoord is. Er wordt meteen een grote politiemacht opgezet die de jacht op de moordenaar opent. Als de recherche na jaren intensief speuren telkens maar niet dichter bij de oplossing komt, bundelen Peter R. de Vries en de familie Vaatstra hun krachten. Dit levert het toepas...
Poster voor De neven van Eus De neven van Eus Schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. De grote onderwerpen en ontwikkelingen in het land komen aan bod, maar worden met name bekeken door de ogen van de familie. Het levert hartverwarmende en ontroerende ontmoetingen op met leden van zijn familie, die Özcan vaak ook voor het eerst ziet.
Poster voor De Pompmoord De Pompmoord Weer een gerechtelijke dwaling? Vier mannen zijn in 2004 mogelijk onterecht veroordeeld voor de moord op een pompbediende in Warnsveld. Volgens deskundigen is een valse bekentenis afgelegd in deze zaak. Een reconstructie aan de hand van de verhoortapes, het dossier en direct betrokkenen.
Poster voor De Recherche De Recherche De Recherche toont voor het eerst hoe een misdaadonderzoek van A tot Z gevoerd wordt. We volgen verschillende teams van de Lokale Recherche Dienst in Gent. Elk team is gespecialiseerd op eigen terrein en werkt verwoed tegen de klok om hun zaak op te lossen: overvallen met geweld, oplichting, zware drugdeals of illegale prostitutie. De camera volgt elke stap in hun onderzoek: het opsporen en ide...
Poster voor De Rekenkamer De Rekenkamer In dit nieuwe KRO programma wordt onderzocht wat we eigenlijk betalen, en waarom of waarvoor. Wat kost een minuutje bellen, een rij kapotte tanden, een lantaarnpaal of een kilo koe? Aan de hand van kijkersvragen worden van allerlei uiteenlopende zaken de kosten in kaart gebracht door Rekenmeester Stefan Stasse. Met een grote dosis humor worden de financiële motieven van bedrijven feilloos bloo...
Poster voor De Sneeuwman: Geheimen van een Kindermoordenaar De Sneeuwman: Geheimen van een Kindermoordenaar De 11-jarige Jessica Laven verdween op 27 juli 1991 spoorloos van de aardbodem. De laatste die haar in leven zag, was haar moordenaar: Michel Stokx. De onschuldig ogende vrachtwagenchauffeur bleek een manipulatieve seriemoordenaar die vele gruweldaden beging.
Poster voor De Troon De Troon De Troon is een meeslepend, eigentijds verfilmd kostuumdrama. Een zesdelige televisieserie over onze eerst drie koningen Willem I, II en III.
Poster voor De Villamoord De Villamoord Een documentaireserie over mogelijk de grootste gerechtelijke dwaling in Nederland. De makers doen onderzoek aan de hand van uniek materiaal, waaronder 160 verhoortapes. Zaten negen mannen jarenlang onschuldig vast?
Poster voor De Zaak Schaap: Fraude bij de Landsadvocaat De Zaak Schaap: Fraude bij de Landsadvocaat Vierdelige documentaireserie over onderzoek naar de fraude bij het kantoor van de landsadvocaat Pels Rijcken.
Poster voor Deadliest Catch: Bloodline Deadliest Catch: Bloodline 'Deadliest Catch: Bloodline' volgt Josh Harris, de zoon van de legendarische Bering Sea-kapitein Phil Harris. Josh ontdekt samen met zijn zakenpartner Casey McManus een schat aan Hawaiiaanse viskaarten die zijn volgeschreven met het handschrift van kapitein Phil. Josh maakt van de gelegenheid gebruik om naar de eilanden te reizen en meer te weten te komen over de tijd die zijn vader decennia ee...
Poster voor Deadliest Catch: Dungeon Cove Deadliest Catch: Dungeon Cove In Deadliest Catch: Dungeon Cave worden een aantal vissersboten gevolgd in Newport, Oregon.
Poster voor Deadliest Mums & Dads Deadliest Mums & Dads Britse true crime documentaireserie die de zaken belicht van beruchte ouders en de schokkende verhalen over hoe zij hun eigen kinderen hebben vermoord.
Poster voor Deadly Affairs: Betrayed by Love Deadly Affairs: Betrayed by Love Een koppel uit Michigan start een stripwinkel, maar wanneer de zaken goed gaan, nemen ze iemand in dienst wiens aanwezigheid hun huwelijk voor altijd verandert; een huwelijk van tien jaar valt uit elkaar wanneer een verveelde echtgenote een oude vriend achtervolgt, met dodelijke gevolgen.
Poster voor Deadly Cults Deadly Cults Deadly Cults onderzoekt losgeslagen moordzaken waarin onderzoekers de duistere wereld van sekten die moorden blootleggen. Van een zelfbenoemde profeet die zijn volgelingen overtuigt om een ​​onschuldig gezin te vermoorden tot een vampiercoven die op zoek is naar hun volgende offer, de serie laat zien hoe macht en manipulatie tot moord kunnen leiden.
Poster voor Deadly Power Deadly Power Het onderzoeken van de verdraaide en waargebeurde verhalen waarin mensen in machtsposities en prominente posities profiteren van hun autoriteit om gruwelijke misdaden te plegen, die allemaal voortkomen uit hun controle en onverzettelijke macht.
Poster voor Deadly Women Deadly Women In Amerika wordt 90% van alle moorden gepleegd door mannen. Wie zijn die vrouwen die de overige 10% op hun geweten hebben? En wat zijn hun motieven? In Deadly Women passeren weer enkele van de koelbloedigste vrouwelijke moordenaars de revue. Van duivelse echtgenotes tot bloedige babysitters en van sinistere serial killers tot moeders die nota bene hun eigen kinderen vermoorden. Aan de hand van ...
Poster voor Deaf U Deaf U Deaf U volgt het dagelijkse leven van de studenten in Gallaudet, de beroemde privéschool in Washington D.C. voor doven en slechthorenden.
Poster voor Dear... Dear... Een inventieve en filmische benadering van biografieën van de meest iconische figuren in de huidige samenleving, met behulp van brieven die zijn geschreven door mensen wier leven is veranderd door hun werk.
Poster voor Death Row Stories Death Row Stories Death Row Stories is een serie documentaires over mensen die ter dood veroordeeld zijn.
Poster voor Destination Fear Destination Fear Maverick paranormale ontdekkingsreiziger Dakota Laden neemt zijn zus, Chelsea Laden, en beste vriend, Tanner Wiseman, mee op een dwars door het land reis om de meest spookachtige locaties in Amerika te bezoeken. Bij elke angstaanjagende stop wordt de onbreekbare band van het trio op de proef gesteld terwijl ze hun diepste, donkerste angsten onder ogen zien.
Poster voor Detective Diaries Detective Diaries Deze serie neemt ons mee in de onderzoekende geest van vijf Amerikaanse rechercheurs terwijl ze de schrijnende zaken die hun carrière bepaalden opnieuw onderzoeken. Van het jagen op moordenaars die zich tientallen jaren in de schaduw hebben verborgen, tot het opnemen tegen een politieke machine met meer dan bloed aan zijn handen, tot het herbeleven van dezelfde moord door drie verschillende sl...
Poster voor Devoured Devoured 'Devoured' overbrugt de kloof tussen misdaad en eten. We zullen de smerige geheimen en het criminele verleden onthullen dat restauranteurs, chef-koks en foodies hebben geprobeerd te verbergen, allemaal terwijl we het voedsel onderzoeken waar Amerikanen van houden. Van diefstal van recepten en afranselingen door de maffia, tot families die uit elkaar zijn gerukt door verraad, rechtszaken en moor...
Poster voor Diesel Brothers Diesel Brothers Diesel Brothers is een Amerikaanse docu serie van de zender Discovery. De serie ging in première op 4 januari 2016.
Poster voor Digging for Britain Digging for Britain Dr. Alice Roberts volgt een jaar Britse archeologie en bundelt de resultaten van opgravingen en onderzoeken over het hele land.
Poster voor Digital Addiction Digital Addiction Nu de wereld de wereldwijde COVID-pandemie, die velen tot een geïsoleerd leven dwong, te boven komt, is onze afhankelijkheid van digitale apparaten nog nooit zo groot geweest. Het is een realiteit die een tol eist van veel mensen, met digitale verslavingscijfers die omhoogschieten naar ongekende niveaus. A&E brengt een groeiend probleem van geestelijke gezondheid naar voren.
Poster voor Dirty Jobs Dirty Jobs Mike Rowe loopt in elke aflevering mee met professionals die een vies of opvallend beroep uitoefenen. Een werknemer neemt Rowe mee op een normale werkdag als zijn assistent. Rowe doet alles wat van hem gevraagd wordt, ondanks het feit dat het doorgaans gevaarlijke, enge en smerige klussen zijn.
Poster voor Dirty Money Dirty Money Van wurgleningen tot auto's waarmee is gesjoemeld vanwege uitstoot-tests: deze serie onderzoekt schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven.
Poster voor Dirty Rotten Cleaners Dirty Rotten Cleaners Teams van extreme schoonmakers pakken overweldigende rotzooi, schimmels, bacteriën en biologische gevaren aan terwijl ze een nooit eerder geziene kant van de Sunshine State induiken.
Poster voor Disney Gallery: The Mandalorian Disney Gallery: The Mandalorian Disney Gallery: The Mandalorian is een achtdelige documentairereeks over de serie The Mandalorian die eind vorig jaar op Disney+ verscheen. In de verschillende afleveringen wordt een kijkje achter de schermen geboden van de serie die zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Return of the Jedi en The Force Awakens uit de Star Wars-filmreeks. Uitvoerend producent Jon Favreau ondervraagt de cast...
Poster voor Disney Insider Disney Insider Disney Insider zal zich richten op verschillende projecten in The Walt Disney Company, van muziek en bestemmingen tot themaparken en films. Elke week zal de documentaireserie drie verschillende verhalen vertellen die allemaal verband houden met wat Disney's verhalen zo bijzonder maakt. Het doel van de serie is om Disney's nieuwste en meest opwindende projecten van week tot week onder de aandach...
Poster voor Disney's Fairy Tale Weddings Disney's Fairy Tale Weddings Een kijkje achter de schermen bij bruiloften en unieke verlovingen die plaatsvinden op Disney Bestemmingen over de hele wereld, met inbegrip van Walt Disney World, Disneyland en Disney Cruise Lines.
Poster voor DNA Family Secrets DNA Family Secrets Meer dan 26 miljoen van ons hebben in de afgelopen tien jaar een DNA-test gedaan. Deze groeiende populariteit van genetische tests heeft wereldwijd databases gecreëerd die ons in staat stellen vragen te stellen die voorheen onmogelijk te beantwoorden waren over onze families, voorouders en gezondheid. Stacey Dooley ontmoet mensen in het Verenigd Koninkrijk die de mysteries willen ontsluiere...
Poster voor Documentary Now! Documentary Now! Documentary Now! is een briljante docu-spoof uit de koker van Bill Hader en Fred Armisen. The Blue Jean Committee, de fictieve band uit de seizoensfinale, heeft net een nieuw nummer uitgebracht.
Poster voor Dog: Impossible Dog: Impossible De serie nodigt kijkers uit op een inspirerende, opbeurende reis met hondgedragsspecialist Matt Beisner, die zijn leven heeft gewijd aan het werken met enkele van de gevaarlijkste, meest agressieve en meest onbegrepen honden in het land. Dit zijn honden die iedereen heeft opgegeven - zelfs andere trainers. In veel gevallen dreigen ze te worden afgemaakt. Maar hoewel iedereen misschien denkt dat...
Poster voor Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer De gruwelijke video's van een doorgedraaide crimineel drijven een groep amateur online speurneuzen om een riskante klopjacht te lanceren die hen in een donkere onderwereld trekt.
Poster voor Don't Tell the Bride Don't Tell the Bride Alleen de dapperste bruiden laten hun bruidegoms de belangrijkste dag van hun leven organiseren, in z'n eentje. De bruidegommen hebben een budget van £12.000 en drie weken om de gehele huwelijksdag op poten te zetten. Zullen de bruiden blij zijn met het resultaat?
Poster voor Don't Worry be Happy Don't Worry be Happy "Money makes the world go round.". Maar wat als je op een dag alles kwijt geraakt? Wat als je nooit wat hebt gehad? Wat als je elke dag worstelt om rond te komen? Niet voor iedereen is the sky the limit. Niet iedereen heeft het even breed. Deze levenskunstenaars hebben weinig materiële welvaart en voelen zich toch de koning te rijk. Het leven is mooi als je het maar wilt zien. Maar hoe doe je ...
Poster voor Door het hart van China Door het hart van China In de nieuwe VPRO-reisserie Door het hart van China reizen fotograaf Ruben Terlou en regisseur Maaik Krijgsman in zeven afleveringen van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China: van de verdroogde steppen van Binnen-Mongolië tot de tropische stranden van Hainan: dwars door het hart van China.
Poster voor Dossier X Dossier X De grootste misdaadverhalen uit onze geschiedenis komen opnieuw tot leven in deze reeks van VTM Nieuws. Via interviews, archiefbeelden en nagespeelde scènes reconstrueren de makers van 'De Kroongetuigen' beruchte misdaden in ons land. Ook speurders vertellen over de zaken die hun leven en carrière hebben getekend.
Poster voor Down the Road Down the Road In het programma 'Down the Road' gaat Dieter Coppens samen met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down een avontuurlijke uitdaging aan: ze maken een roadtrip in het buitenland. Deze avontuurlijke en emotionele rollercoaster toont klein verdriet en groot geluk. 'Down the Road' neemt je mee in de onbevangen kijk op het leven van de zes reisgenoten, die geen blad voor de mond nemen.
Poster voor Dr. Death: The Undoctored Story Dr. Death: The Undoctored Story Een docuserie waarin de pogingen van twee artsen worden beschreven om Dr. Christopher Duntsch te stoppen, een schijnbaar briljante, charmante en ambitieuze neurochirurg die zijn scalpel op de inwoners van Texas richtte en veel patiënten verminkt, verlamd of dood achterliet.
Poster voor Dr. Dee: Alaska Vet Dr. Dee: Alaska Vet Van reizen over gletsjers en bergen tot temperaturen onder het vriespunt en eindeloze dagen zonder daglicht, er is geen moeilijkere plek om dierenarts te zijn dan Alaska. Ondanks talloze uitdagingen en risico's heeft dr. Dee Thornell er haar levensmissie van gemaakt om voor de wilde dieren en huisdieren van Amerika's grootste staat te zorgen - wat er ook gebeurt.
Poster voor Drain the Oceans Drain the Oceans Maritieme mysteries - oud en nieuw - komen tot leven in deze serie met 10 afleveringen, die wetenschappelijke gegevens en digitale re-creaties combineert om scheepswrakken, schatten en verzonken steden op de bodem van meren, zeeën en oceanen over de hele wereld te onthullen. Dankzij innovatieve technologie kunnen kijkers zien wat zich op de vloeren van grote watermassa's zoals de Golf van Mexi...
Poster voor Droomland Amerika Droomland Amerika Voormalig NOS-correspondent Eelco Bosch van Rosenthal is teruggegaan naar de Verenigde Staten om daar voor de VPRO de reisserie Droomland Amerika te maken.
Poster voor Dutch Wheels Dutch Wheels In dit seizoen van 'Dutch Wheels' werkt het team van Absolute Motors zich in het zweet voor klanten in binnen en buitenland. Ze werken aan de Lamborghini van DJ R3HAB in Dubai, de G-Wagon van Justin Kluivert in Monaco, maar zijn ook dichter bij huis te vinden en nemen de bolides van Frans Duijts, Jessie Maya en Dionne Slagter onder handen. Geen wens is te gek, al moet de auto goud gemaakt worden.
Poster voor Dwars door België Dwars door België Back to basics! Een tocht rond de Middellandse Zee zat er niet in dit jaar, maar gelukkig herbergt eigen land ook prachtige parels. Met de rugzak doorkruist Arnout Hauben België. Te voet, met een tent en met de rugzak. Hij stapt het Grote Routepad 129 van Brugge naar Aarlen af, Dwars door België. Het programma is niet enkel een avontuurlijke trektocht: onderweg spreekt Arnout in zijn gekende ...
Poster voor Dwars door de Middellandse Zee Dwars door de Middellandse Zee Avontuurlijk reisprogramma waarin Arnout Hauben dwars door de Middellandse Zee trekt, van west naar oost, van Gibraltar naar Jeruzalem. Met aanstekelijk enthousiasme reist hij langs bekende en minder bekende eilanden en gaat hij op zoek naar het verhaal van de mensen die in en met de Middellandse Zee leven.
Poster voor Dynasties Dynasties Volg de ware verhalen van vijf van 's werelds meest gevierde, maar toch bedreigde dieren; keizerspinguïns, chimpansees, leeuwen, hyena's en tijgers. Elk in een heroïsche strijd tegen rivalen en tegen de krachten van de natuur, vechten deze families voor hun eigen voortbestaan ​​en voor de toekomst van hun dynastieën.
Poster voor E.O.D.: Explosieven Opruimings Dienst E.O.D.: Explosieven Opruimings Dienst In het nieuwe programma volgen we de grondgebonden compagnie in Soesterberg en de maritieme compagnie in Den Helder. We krijgen te zien hoe explosieven onschadelijk worden gemaakt en een historische uitleg over de manier waarop het object op een bepaalde plek terecht is gekomen.
Poster voor Earth at Night in Color Earth at Night in Color De maanverlichte drama's van dieren 's nachts, die nieuwe inzichten en nooit eerder vertoond gedrag onthullen.
Poster voor Earth: The Power of the Planet Earth: The Power of the Planet Deze vijfdelige documentaireserie doet in een notendop de geschiedenis van de aarde uit de doeken en laat zien hoe alle natuurlijke systemen samenwerken om onze planeet in stand te houden. We gaan op onderzoek naar de machtige factoren die het leven op aarde beheersen, zoals de vulkanen, de oceanen, de dampkring en het ijs. We ontdekken welke rol deze oerkrachten hebben gespeeld in de geschiede...
Poster voor Ed Sheeran: The Sum of It All Ed Sheeran: The Sum of It All Wereldwijde superster Ed Sheeran opent de deuren van zijn leven in deze indringend eerlijke documentaireserie.
Poster voor Eden: Untamed Planet Eden: Untamed Planet Reis naar de verste uithoeken van de planeet en ontdek de geheimen van de weinige overgebleven ongerepte landen van de aarde, allemaal boordevol leven. Geïsoleerd van de rest van de wereld, zijn deze plaatsen beschermd tegen de meest schadelijke gevolgen van menselijk ingrijpen. In deze landen bestaat het leven zoals de natuur het bedoeld heeft. Fijn uitgebalanceerde, soortenrijke, unieke ecos...
Poster voor Een jaar op zee Een jaar op zee Als kleine jongen was Wim Lybaert al gefascineerd door de zee en de vissers. Op zijn 54e maakt hij zijn jongensdroom waar. In de documentairereeks ‘Een Jaar Op Zee’ gaat hij mee aan boord en wordt hij visser onder de vissers.
Poster voor Elephant Hospital Elephant Hospital Het werk van een ziekenhuis in Thailand dat zich uitsluitend bezighoudt met de behandeling van olifanten. Deze tweedelige documentaire laat de dagelijkse uitdagingen zien van het omgaan met supergrote patiënten die lijden aan alles van dodelijke virussen tot snijwonden en parasieten. Ook is te zien hoe de faciliteit babyolifantjes nieuwe commando's leert en zelfs van olifantenpoep kunstmest ma...
Poster voor Eli Roth's History of Horror Eli Roth's History of Horror 'Eli Roth's History of Horror' brengt de meesters van horror samen - iconen en sterren die het genre bepalen - om de grootste thema's te verkennen en de inspiratie en strijd achter het verleden en heden te onthullen. Elke aflevering van een uur neemt kijkers mee op een huiveringwekkende verkenning van hoe horror door de tijdperken is geëvolueerd en de samenleving heeft beïnvloed, en ook waaro...
Poster voor Ellie op patrouille Ellie op patrouille In Ellie op Patrouille laat Ellie de diverse facetten van het uitdagende, maar soms ook lastige politiewerk zien. Lijkt de dag aanvankelijk rustig te verlopen, zit ze even later in een wilde achtervolging. Het ene moment overwint Ellie haar angst in een politiehelikopter en op het andere moment doet ze met haar team een inval in een overvol drugspand. En dan zit ze in Dubai opeens in de meest l...
Poster voor Emergency Emergency Het Londense netwerk van eerstelijns traumaziekenhuizen behandelt zwaargewonde patiënten tijdens de drukste maand van het jaar in deze baanbrekende serie.
Poster voor Emergency Call (US) Emergency Call (US) 'Emergency Call', gepresenteerd door acteur Luke Wilson, is een gewaagde show van een uur die de eerste paar cruciale minuten van noodsituaties documenteert die worden verteld door de lens van de heroïsche noodoproepen van Amerika.
Poster voor Erfgenaam Gezocht Erfgenaam Gezocht Axel Daeseleire gaat samen met een deskundige op zoek naar de erfgenamen van nalatenschappen.
Poster voor Erica Op Reis Erica Op Reis Erica Op Reis is een zeer persoonlijk reisprogramma, waarin de kijker aan de hand van Erica Terpstra een beeld wordt geschetst van inspirerende, wonderlijke en leerzame landen en culturen. Dat doet ze niet alleen met interviews, maar ook door het zelf ondergaan van de lokale rituelen, gewoonten en gebruiken.
Poster voor Escape to the Chateau Escape to the Chateau Dick Strawbridge en zijn partner Angel Adoree ruilen hun flat in Essex in voor een verlaten Franse chateau.
Poster voor Eternal Egypt Eternal Egypt Ontdek de geschiedenis van de oude Egyptenaren en hoe hun cultuur een blijvend effect had op degenen die er vandaag wonen. Duik in het belang van de grote rivier de Nijl, hun unieke kijk op de dood, de woestijn die het gebied bepaalt en de erfenis die is achtergelaten. Deze bakermat van de mensheid lijkt een oneindige schat aan inzichten in ons verleden te zijn.
Poster voor Europe From Above Europe From Above Europe from Above gaat boven Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het VK de lucht in om Europa's mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Prachtige hyper-lapse fotografie vanuit de lucht stelt ons in staat om de veranderingen van een seizoen in seconden te visualiseren, terwijl tulpenvelden in Nederland op magische...
Poster voor Evil By Design: Surviving Nygard Evil By Design: Surviving Nygard Het verhaal van seksuele roofdier Peter Nygard en de vrouwen die zijn tientallen jaren durende bewind van het kwaad overleefden.
Poster voor Evil Genius Evil Genius Deze Netflix-documentaire graaft in het verhaal van Brian Wells en het verwarde mysterie achter één van de meest unieke gevallen die de FBI ooit heeft meegemaakt. Brian Wells was een pizzabezorger die in het begin van de jaren 2000 een bank in Eerie, Pennsylvania beroofde met een bom om zijn nek.
Poster voor Evil Lives Here: Shadows of Death Evil Lives Here: Shadows of Death Het kwaad werpt een schaduw. Die schaduw verspreidt zich jaren, zelfs decennia, na een misdaad. Het consumeert iedereen op zijn pad, en trekt ze de duisternis in. Kunnen ze het licht vinden? Het Evil Lives Here: Shadows of Death onderzoekt de eindeloze reikwijdte van het kwaad, een reikwijdte die zich uitstrekt tot lang na de daad van het kwaad zelf. Deze originele serie belicht de strijd om te...
Poster voor Ewout & Ewout & Reportageserie waarin Ewout Genemans de wereld over reist voor een uniek kijkje achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Hij gaat op zoek naar onderwerpen met een Nederlands tintje of actuele aanleiding, maar altijd vanuit een verregaande persoonlijke interesse of fascinatie. Ongemakkelijke of zelfs gevaarlijke situaties gaat hij hierbij niet uit de weg. Zo probeert Ewout de duiste...
Poster voor Ewout aan de Grens Ewout aan de Grens Voor het nieuwe programma 'Ewout aan de Grens' loopt Ewout Genemans mee met verschillende onderdelen van de Koninklijke Marechaussee.
Poster voor Ewout: Ewout: In het programma 'Ewout:', dat elke week een andere subtitel heeft, duikt de presentator in diverse actuele thema's en gaat hij op reportage. Zo reist Genemans onder meer af naar Turkije waar bilvergrotingoperaties populair zijn en gaat hij op reportage in een jeugdgevangenis. "Ik duik iedere week in een wereld die voor veel mensen onbekend is, maar ook belangrijk is om te laten zien. Zo ontdek...
Poster voor Expedition Burma Expedition Burma Voor het eerst in meer dan 50 jaar heeft een team van natuurfilmmakers van de Natural History Unit van de BBC en wetenschappers van het wereldberoemde Smithsonian Institute toegang gekregen tot diep in de ondoordringbare jungle van Birma. Hun missie is om te ontdekken of in deze bossen iconische dieren leven en snel verdwijnen uit de rest van de wereld - deze expeditie is geen moment te vroeg g...
Poster voor Expedition Deep Ocean Expedition Deep Ocean Ontdekkingsreiziger Victor Vescovo en zijn team beginnen aan een ongekende wereldwijde missie om naar de diepste punten van alle vijf de oceanen te duiken, een prestatie die nog nooit iemand heeft bereikt.
Poster voor Expedition X Expedition X Of je nu door de afgelegen oerwouden van Cambodja trekt op zoek naar een legendarische aapmens of de geheimen van 's werelds grootste grottenstelsel in de Verenigde Staten verkent, het 'Expedition X'-team neemt kijkers mee naar de vreemde kant van het onbekende.
Poster voor Experimensen Experimensen Panelshow waarin wetenschap en humor elkaar ontmoeten. Cabaretier Stefano Keizers brengt wetenschappelijk nieuws mee en staat stil bij feiten, studies en onderzoeken en legt ze onder een vergrootglas.
Poster voor Exposed: The Case of Keli Lane Exposed: The Case of Keli Lane Seks. Moord. Geheimen. Leugens. Een vermiste baby. Haar moeder achter de tralies. In deze driedelige serie onderzoekt Caro Meldrum-Hanna een van de meest beruchte misdaden van Australië: de verdwijning van de 2 dagen oude Tegan Lane en de veroordeling van haar moeder Keli Lane voor haar moord.
Poster voor Exterminate All the Brutes Exterminate All the Brutes Van de veelgeprezen filmmaker Raoul Peck, is een vierdelige hybride docuserie die een visueel boeiende reis door de tijd biedt, naar de donkerste uren van de mensheid. Tijdens zijn persoonlijke reis deconstrueert Peck het maken en maskeren van de geschiedenis, waarbij hij diep graaft in de uitbuitende en genocidale aspecten van het Europese kolonialisme, van Amerika tot Afrika en de impact erva...
Poster voor F2: Chasing the Dream F2: Chasing the Dream De serie bevat alle tien de Formule 2-teams en hun coureurs in een seizoen vol wendingen, waarbij fans voor de allereerste keer worden uitgenodigd achter de schermen van het meest competitieve single-make kampioenschap ter wereld. Sluit je aan bij de weg naar F1 terwijl de coureurs het ultieme doel najagen: Een stoel in het toppunt van de motorsport. Zie hun totale, niet-aflatende inzet terwijl...
Poster voor Fake or Fortune Fake or Fortune Journalist Fiona Bruce vormt een team over kunst met expert Philip Mould om uit om onderzoek te doen naar de mysteries achter schilderijen.He is een wereld van It's a world of kunstgrepen en intriges als ze op zoek gaan de waarheid achter een schilderij.
Poster voor Family Karma Family Karma Een docuserie die kijkers een nooit eerder geziene blik geeft in het intrigerende leven van zeven jonge Indiaas-Amerikaanse vrienden. De groep groeit op in traditionele huishoudens met meerdere generaties en is verbonden door hun sterke culturele banden en levendige sociale leven in Miami. Terwijl hun ouders en grootouders gekoesterde gewoonten inboezemen, dwalen deze volwassen kinderen meer ri...
Poster voor Family Massacre Family Massacre Een nieuwe serie over gruwelijke verhalen van meerdere moorden binnen dezelfde familie.
Poster voor Family Rules (2017) Family Rules (2017) Deze serie geeft een exclusief inzicht in het moderne gezinsleven door de ogen van negen zussen en hun moeder. Angela, Shenika, Helen, Kelly, Kiara, Sharna, Aleisha, Jessica en Hannah navigeren hun weg door de adolescentie en volwassenheid terwijl hun moeder, Daniella, hen levenslessen probeert bij te brengen. Met hun eigen unieke gevoel voor humor en stijl leren de meisjes hun eigen ambities t...
Poster voor Famke - Next Famke - Next In het verleden liet Famke Louise Meijer zich leiden door de mening van anderen, maar nu wil ze zelf de regie over haar carrière nemen. Een jaar lang is ze gevolgd zodat jij kunt zien hoe ze afrekent met de demonen uit haar verleden en zichzelf opnieuw probeert uit te vinden.
Poster voor Fastest Car Fastest Car De chauffeurs van exotische supercars zetten hun reputatie op het spel tegen bedrieglijk snelle Sleeper auto's die zijn gebouwd en aangepast door echte versnellingsbakken.
Poster voor Fatal Frontier: Evil In Alaska Fatal Frontier: Evil In Alaska Het onderzoeken van moordzaken is moeilijk. Moordzaken onderzoeken in Alaska is nog moeilijker. Fatal Frontier: Evil in Alaska verkent de duisternis die op de loer ligt in Amerika's Last Frontier. Isolatie, extreme weersomstandigheden, uitdagend terrein en andere unieke factoren zorgen voor zaken die ongelooflijk moeilijk op te lossen kunnen zijn. Dit zijn de verhalen van rechercheurs die ondan...
Poster voor Fear City: New York vs the Mafia Fear City: New York vs the Mafia Vijf mafia families beheersen New York in de jaren 70 en 80, totdat een groep federale agenten besluit om ze een halt toe te roepen.
Poster voor FIFA Uncovered FIFA Uncovered Van machtsstrijd tot wereldpolitiek, een onderzoek naar de FIFA onthult de bewogen geschiedenis van de organisatie en wat er nodig is om een WK te organiseren.
Poster voor Fifth Gear Fifth Gear Fifth Gear is een Britse show over auto's. De presentatoren hebben een achtergrond in motorsport, en ze kijken wat er onder de motorkap van verschillende auto's zit.
Poster voor Fifth Gear: Recharged Fifth Gear: Recharged 'Fifth Gear' gaat elektrisch. Deze serie bevat alle 'Fifth Gears' favoriete items, maar nu exclusief voor elektrische voertuigen, zoals de team tests en shootouts. Vaste hosts Jason Plato en Vicki Butler-Henderson worden vergezeld door Rory Reid, ex-'Top Gear' presentator, en voormalig Formula 1 en Formula E piloot Karun Chandhok. Ze worden bijgestaan door EV-consumentenjournalist Grace Webb en...
Poster voor Filemon staat strak Filemon staat strak In de eerste aflevering van Filemon Staat Strak onderzoekt Filemon hoe het komt dat in Nederland fitness onder mannen steeds populairder wordt. Zonder goed lijf lijkt het erop dat je tegenwoordig niet meer meedoet en fitnesscholen schieten daardoor als paddestoelen uit de grond. Filemon gaat aan den lijve ondervinden wat je ervoor moet doen om zo’n killerbody te krijgen. Hij wil net als Walde...
Poster voor Final Appeal Final Appeal Brian Banks is een voormalig NFL-speler tot hij in 2002 vals van verkrachting beschuldigd werd.
Poster voor Final Moments Final Moments Een nieuwe documentaireserie die zich verdiept in hartverscheurende misdaden door middel van echte beelden van de laatste momenten van het leven van het slachtoffer.
Poster voor Finding Escobar's Millions Finding Escobar's Millions Eens begroef Pablo Escobar - de meest gezochte man op de planeet - massa's van zijn geschatte multi-miljard dollar fortuin in heel Colombia. Legenden zeggen dat het overgrote deel ervan nooit is gevonden. Met nooit eerder verleende toegang en toestemming in Colombia, gaan twee voormalige inlichtingenofficieren gewapend met de vaardigheden en training van 10 jaar werk in de CIA op jacht naar de ...
Poster voor Five Days Inside Five Days Inside Beau van Erven Dorens, Caroline Tensen, Angela Groothuizen and Natasja Froger bezoeken instellingen in Nederland waar je normaal niet zomaar binnen kunt wandelen. Zoals een hospice, een tbs-kliniek of een brandwondencentrum. Door vijf dagen mee te doen aan het leven in de instelling probeert Beau erachter te komen hoe het is om er te wonen en te werken. Hij blijft er ook slapen, voor zijn eigen...
Poster voor Flint Town Flint Town Netflix documentaire over Flint Town in Michigan vanuit het oogpunt van het Politie Departement onderzoekt de constante alarmfase waarin de politiemensen moeten opereren om de stad leefbaar te houden.
Poster voor Flip It Like Disick Flip It Like Disick Scott Disick en zijn team draaien een high-end luxe vastgoedproject in Los Angeles om, terwijl ze ook huisontwerpprojecten transformeren voor zijn beroemde vrienden, zoals Steve Aoki en French Montana. Met voormalig popster die interieurdesigngoeroe Willa Ford werd, Scott's beste vriend en zakenpartner, Benny Luciano, hun all-star kortstondige aannemer, Miki Moor, en de vrouw die ze allemaal op...
Poster voor Floortje Blijft hier Floortje Blijft hier Het leek Floortje mooi om in deze barre tijden de tijdgeest van nu te voorzien van optimisme en inspiratie. Daarom gaat ze op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid.
Poster voor Floortje Gaat Mee Floortje Gaat Mee In het nieuwe reisprogramma ‘Floortje Gaat Mee’ reist Floortje Dessing samen met prijswinnend fotograaf Jasper Doest over land van Nederland naar Nepal. Tijdens deze lange en avontuurlijke reis verkennen ze samen de ingewikkelde verstandhouding tussen mens en dier. Ze ontmoeten mensen die zich met hart en ziel zich inzetten voor het welzijn van dieren, maar zien ook hoe mensen zich overal t...
Poster voor Floortje terug naar het einde van de wereld Floortje terug naar het einde van de wereld In Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld gaat Floortje Dessing op bezoek bij een aantal oude bekenden die ze in de afgelopen jaren bezocht. Wonen ze nog steeds aan het einde van de wereld of heeft hun leven een andere wending genomen?
Poster voor Foo Fighters: Sonic Highways Foo Fighters: Sonic Highways In deze nieuwe serie vieren de Foo Fighters hun 20-jarig bestaan door het documenteren van een roadtrip door acht steden. Tijdens deze tour nemen ze tevens hun achtste studio album op, genaamd Sonic Highways.
Poster voor For Real: The Story of Reality TV For Real: The Story of Reality TV Deze serie duikt in het oorsprongsverhaal van een van de meest intrigerende en polariserende subsectoren van het entertainmentlandschap. Gastheer Andy Cohen verkent verschillende thema's, waaronder celebreality, dating, competitie en extreme make-overseries, en deelt schokkende onthullingen van die leidinggevenden uit de branche, producenten en journalisten die hebben geholpen met het katapulte...
Poster voor For the Love of Britain For the Love of Britain Julie Walters nodigt de kijkers uit om een grote ontsnapping te maken naar de buitenlucht. Groot-Brittannië - het majestueuze eiland dat we thuis noemen - bestaat uit een aantal glorieus gevarieerde landschappen. Zittend in die landschappen zijn de gekoesterde plekken waar we nooit moe van worden en veel verborgen juweeltjes die velen van ons nog moeten ontdekken. Want The Love of Britain b...
Poster voor Forbidden History Forbidden History Forbidden History van Jamie Theakston onthult de waarheid achter grote mythen, samenzweringstheorieën, oude schatten, verloren beschavingen en oorlogsgeheimen.
Poster voor Forbrydelsen Forbrydelsen Scandinavische crimeserie met losse afleveringen die gaan over 24 uur.
Poster voor Força Koeman Força Koeman Het was de grote droom van Ronald Koeman: trainer worden van FC Barcelona. Wij volgden hem op de voet in zijn eerste maanden als trainer. Van het contract tot aan zijn gezin: alle deuren gaan open.
Poster voor Fred and Rose West: Reopened Fred and Rose West: Reopened Een team van onderzoekers onderzoekt beweringen dat de Westen verantwoordelijk waren voor veel meer moorden dan de 12 vrouwen en meisjes waarvan bekend is dat ze hebben vermoord. Deze serie, die op opeenvolgende avonden wordt vertoond, bevat voormalig hoofdinspecteur-detective Colin Sutton, onderzoekspsycholoog Donna Youngs, auteur en West-expert Howard Sounes, en verslaggever Sir Trevor McD...
Poster voor Free Meek Free Meek Rapper Meek Mill wordt op 24 januari 2007 gearresteerd voor verboden wapenbezit en drugsbezit. Hij mag zeven maanden brommen. Wanneer hij in 2017 wordt aangehouden voor het doen van een wheelie op een quad (dit valt onder roekeloos gevaar), blijkt zijn proeftijd op miraculeuze wijze nog niet ten einde. Deze betrekkelijk onschuldige daad resulteert voor Mill in een celstraf van twee tot vier jaa...
Poster voor Freeze: Skating on the Edge Freeze: Skating on the Edge Freeze: Skating On The Edge volgt een aantal van de beste Britse schaatsers in de loop van een cruciaal jaar, terwijl ze vechten om hun plaats in het elite Team GB Performance Squad te behouden - of, voor degenen die buiten de boot vallen, een felbegeerde plek in het team te bemachtigen. Maar er zijn veel hindernissen te overwinnen, waaronder lockdown, psychologische gevechten, blessures, valpa...
Poster voor From Cradle to Stage From Cradle to Stage Eerlijk, humoristisch en emotioneel, elke aflevering bevat een beroemde artiest en hun moeder, samen met Dave en Virginia, terwijl ze een gepassioneerde reis naar huis maken en de opvoeding van elke artiest verkennen en de tools die ze als jong talent hebben gekregen om de turbulentie van succes te overleven.
Poster voor Frontline Frontline Frontline is een documentaire van onderzoeksjournalisten.
Poster voor Frozen Planet Frozen Planet Documentairemaker Sir David Attenborough verbeeldt de fascinerende ontwikkeling van de koudste gebieden op aarde door de seizoenen heen. De prachtige, unieke en ontroerende beelden slepen de kijker mee naar de ongerepte natuur van de Noord- en Zuidpool. De uiteinden van onze aarde laten zowel een ontzagwekkende kracht als een vertederende kwetsbaarheid zien.
Poster voor Frozen Planet II Frozen Planet II Frozen Planet komt na 11 jaar terug en gebruikt nieuwe drone camera’s die dieren minder storen.
Poster voor Fry's Planet Word Fry's Planet Word In Fry's Planet Word komt Stephen Fry meer te weten over taalkundige prestaties en hoe onze vaardigheden voor het gesproken woord zijn veranderd. Hij ontleedt taal in veel van zijn gedaanten.
Poster voor Gaialand Gaialand Het mysterie van de levensstijl van indianen onthult het hele verhaal van de gemeenschap die een cultusreputatie kreeg.
Poster voor Gallery Girls Gallery Girls Kijkers maken kennis met zeven jonge vrouwen die ervan dromen een chic en modieus bestaan ​​te leiden in New York City. Chantal Chadwick, Kerri Lisa, Liz Margulies, Claudia Martinez, Angela Pham, Amy Poliakoff en Maggie Schaffer delen allemaal een passie voor kunst, maar zijn verdeeld over hun levensstijl in Manhattan en Brooklyn met een enorm verschillende houding en smaak ten opzichte van...
Poster voor Gamsung Camping Gamsung Camping 'Gamsung Camping' is een entertainmentprogramma waarin vrouwelijke celebrity’s die willen reizen voor twee dagen en één nacht genieten van vakantie in Korea.
Poster voor Garage Rehab Garage Rehab Deze serie volgt Richard Rawlings met zijn team van Fast N Loud als zij garagehouders helpen die moeite hebben het hoofd boven water te houden.
Poster voor Gardeners' World Gardeners' World Gardeners' World is een programma van de BBC over tuinieren.
Poster voor Gåten Orderud Gåten Orderud Noorse documentairereeks over een van de meest besproken moordzaken in Noorwegen.
Poster voor Gaycation Gaycation Ellen en haar beste vriend Ian gingen op een persoonlijke reis om de LGBTQ-culturen over de hele wereld te verkennen. Van Japan tot Brazilië, Jamaica tot Amerika, ze ontdekken de veelvoud aan LGBTQ-ervaringen, ontmoeten geweldige mensen en horen hun diep ontroerende verhalen over strijd en triomf. GAYCATION viert de staat van LGBTQ-identiteiten over de hele wereld.
Poster voor Gemaakt in Nederland Gemaakt in Nederland In Gemaakt in Nederland zien we hoe Oer-Hollandse producten worden gemaakt. Katja Schuurman en Tijl Beckand duiken voor het programma in onze Hollandse cultuur. Ze zoeken uit waar, door wie en hoe deze producten worden gemaakt en hoe ze ooit zijn ontstaan. In elke aflevering is het productieproces van één product te zien. Daarnaast zien we de persoonlijke verhalen van bijzondere werknemers, i...
Poster voor Genaaid Genaaid In de serie 'Genaaid' vliegt Jennifer Hoffman met vijf jonge modemakers naar Myanmar. Het is een van de landen waar goedkope kleding in Nederlandse winkels vandaan komt. "Dan denk je al snel aan kinderarbeid, lage lonen en slechte werkomstandigheden. Maar het is nog erger dan ik dacht.” Dit ondervinden de fashionista's aan den lijve als Jennifer hen aan het werk zet in de kledingindustrie.
Poster voor Generation Hustle Generation Hustle Hoe ver zou je gaan voor macht, roem en fortuin? Met waanzinnige verhalen met hoge inzetten volgt elke aflevering een briljante en brutale jonge ondernemer die sluwheid en creativiteit gebruikt om de meest inventieve high-stakes gokken van het nieuwe millennium uit te voeren.
Poster voor Ghislaine Maxwell: The Making of a Monster Ghislaine Maxwell: The Making of a Monster Het verhaal van de opkomst en ondergang van 's werelds meest raadselachtige vrouwelijke sekshandelaar.
Poster voor Ghost Adventures Ghost Adventures Paranormaal onderzoeker Zak Bagans en zijn team, Nick Groff en Aaron Goodwin, onderzoeken diverse door geesten bezeten locaties, zowel nationaal als internationaal. Tijdens hun onderzoek maken Zak en zijn team zich vertrouwd met de directe omgeving, interviewen ze de plaatselijke bevolking omtrent de verschijnselen, en gaan ze vervolgens de directe confrontatie aan met de geesten die, volgens ...
Poster voor Ghost Nation Ghost Nation Paranormale pioniers Jason Hawes, Steve Gonsalves en Dave Tango reageren op dringende oproepen van spookjagers die een doodlopende weg hebben bereikt met hun woonzaken. Gewapend met de allernieuwste technologie, een nauwgezette methodiek en lokale contacten, spoort het team de oorzaak van de onverklaarbare fenomenen op om elk intrigerend geval te kraken en de vrede voor de levenden - en de dode...
Poster voor Ghosts of Devil's Perch Ghosts of Devil's Perch Een mysterie ligt begraven onder de straten van Butte, Montana. Met de intentie van de stad om haar imago te herstellen en renovatieprojecten uit te voeren, melden bewoners en bedrijven angstaanjagende spookachtige ontmoetingen. Burgemeester J.P. Gallagher en sheriff Ed Lester hebben een eliteteam van paranormale onderzoekers ingeschakeld om te helpen. Als onderzoeker Dave Schrader, tech-expert...
Poster voor Gold Rush: Parker's Trail Gold Rush: Parker's Trail 3-delige docu waar Parker Schnabel (bekend van Gold Rush) de trip maakt die honderdduizenden tijdens de Gold Rush in de 19e eeuw ook gemaakt hebben.
Poster voor Gordon Ramsay: Uncharted Gordon Ramsay: Uncharted De serie volgt Gordon Ramsay terwijl hij inheemse mensen over de hele wereld ontmoet om meer te weten te komen over de culturen, gerechten en smaken die uniek zijn voor elke locatie. Elke aflevering eindigt met Ramsay die zichzelf uitdaagt, met een lokale voedsellegende aan zijn zijde, waarbij hij zijn nieuwe vaardigheden op de proef stelt terwijl ze samen een feestmaal bereiden voor de inboorl...
Poster voor Gort over de Grens Gort over de Grens Na prijswinnende wijnen van zijn eigen Franse wijngaard, diverse boeken over het leven in Frankrijk en televisieprogramma's over La Douce France, verlaat Ilja Gort zijn geliefde Frankrijk en beproeft zijn geluk over de grens. In dit nieuwe televisieprogramma gaat Ilja op zoek naar het geheim van 'La dolce vita', het zoete leven. Hij neemt hij de kijker mee naar de mooiste en verrassendste plekj...
Poster voor Graf Zonder Naam Graf Zonder Naam In het programma Graf Zonder Naam gaat Kees van der Spek op zoek naar de verhalen achter de anonieme graven in Nederland en spoort hij de nabestaanden op.
Poster voor Grand Designs Grand Designs Sommige mensen dromen alleen van hun ideale huis, anderen bouwen het gewoon. Kijkers krijgen de gelegenheid om het hele bouwproces te volgen: van de allereerste schetsen op papier tot en met het daadwerkelijke resultaat. De altijd kritische Kevin McCloud bezoekt de locaties en praat met de eigenaars over hun ideeën en over de problemen die zij tegenkwamen tijdens de realisatie. In Grand Design...
Poster voor GRAND PRIX Driver GRAND PRIX Driver Bezoek McLaren, het meest prestigieuze team in de Formule 1-race, en krijg ongekende toegang tot de coureurs, technici en leiders van McLaren om te zien wat er nodig is om te concurreren op het hoogste niveau.
Poster voor Grand Tours of Scotland Grand Tours of Scotland Paul Murton treedt in de voetsporen van de eerste toeristen naar Schotland. Met een Victoriaanse reisgids in de hand reist hij door het land en volgt de veranderingen die hebben plaatsgevonden sinds het ontstaan van het Schotse toerisme 200 jaar geleden. Eeuwenlang werd Schotland beschouwd als een plek om te vermijden, en vroege reizigers klaagden over het vreselijke weer, het slechte eten, de...
Poster voor Grand Tours of Scotland's Lochs Grand Tours of Scotland's Lochs Paul Murton gaat op reis om de 'Lochs' van Schotland te ontdekken. Hij reist van de wilde westkust naar de Grampian Mountains en ontdekt de geheimen van dit wonderschone Schotse landschap.
Poster voor Grand Tours of Scotland's Rivers Grand Tours of Scotland's Rivers Doorgewinterde reiziger Paul Murton gaat stroomafwaarts om in zes programma's vijf rivieren van bron tot zee te verkennen.
Poster voor Grand Tours of the Scottish Islands Grand Tours of the Scottish Islands Paul Murton gaat op zoek naar het eilandleven van vandaag. Hij legt het verleden bloot en legt het verband met het heden, en wijst op de eigenaardigheden, de verrassingen en de schoonheid die vlak voor de kust liggen.
Poster voor Grayson's Art Club Grayson's Art Club Grayson Perry, een van de belangrijkste kunstenaars van Groot-Brittannië, brengt de natie samen door middel van kunst, het maken van nieuwe werken en het organiseren van masterclasses om onze collectieve creativiteit te ontketenen tijdens de lockdown.
Poster voor Great American Railroad Journeys Great American Railroad Journeys Michael Portillo rijdt over de spoorwegen van Amerika, gewapend met 'Appleton's General Guide to the United States', gepubliceerd in 1879.
Poster voor Great Australian Railway Journeys Great Australian Railway Journeys Gewapend met zijn 'Bradshaw's Handbook to the Chief Cities of the World' uit 1913, begint Michael aan zes nieuwe treinreizen door het spectaculaire Australië.
Poster voor Great British Railway Journeys Great British Railway Journeys Michael Portillo gaat het spoor op met een exemplaar van George Bradshaw's Railway Guidebook. Portillo reist door het hele land om te zien hoe de spoorwegen het hebben veranderd en wat er van Bradshaw's Groot-Brittannië is overgebleven.
Poster voor Great Coastal Railway Journeys Great Coastal Railway Journeys Michael Portillo begint aan een spoorwegavontuur langs de kusten van de Britse eilanden.
Poster voor Great Continental Railway Journeys Great Continental Railway Journeys Michael Portillo reist op de grote treinroutes van Europa, terwijl hij de reizen volgt die worden beschreven in de Continental Railway Guide van George Bradshaw uit 1913.
Poster voor Great Escapes with Morgan Freeman Great Escapes with Morgan Freeman Morgan Freeman brengt beroemde ontsnappingen uit enkele van de zwaarste gevangenissen uit de geschiedenis tot leven.
Poster voor Great Indian Railway Journeys Great Indian Railway Journeys Geleid door een eeuwenoud Bradshaw's Handbook of Indian, Foreign and Colonial Travel, begint Michael Portillo aan een spoorwegavontuur door India en neemt hij de buitengewone verscheidenheid van het Indiase landschap in zich op.
Poster voor Greatest Train Journeys from Above Greatest Train Journeys from Above Deze 6-delige serie volgt enkele van 's werelds meest buitengewone treinreizen van bovenaf en op de grond en neemt het publiek mee op een avontuur van hun leven. We vliegen boven een spectaculair landschap en verkennen uitzonderlijke techniek; de mensen ontmoeten die deze ongelooflijke spoorwegen onderhouden en exploiteren, evenals degenen die naast hen wonen.
Poster voor Greatness Code Greatness Code Zeven iconische atleten lichten het doek over een cruciaal moment in hun carrière waarop ze groot werden. Deze korte docuserie is een gestileerde hybride van live action en visuele effecten en werpt een nieuw licht op de sportlegendes die je dacht te kennen.
Poster voor Gunther's Millions Gunther's Millions Een hond met een trustfonds is niet het vreemdste deel van dit verhaal. Gunther's excentrieke handler leefde ook een luxe leven, met een cult-achtige entourage.
Poster voor Handhavers & Overtreders Handhavers & Overtreders We volgen het dagelijkse werk van de handhavers die zich inzetten voor de openbare orde en veiligheid op straat. Dit biedt een uniek kijkje achter de schermen bij de aanpak van allerlei soorten overtredingen, zoals lachgasproblematiek, geluidsoverlast en straatraces.
Poster voor Handhavers in Actie Handhavers in Actie Handhavers op straat worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden.
Poster voor Hard Knocks Hard Knocks In Hard Knocks wordt elk jaar een ander team tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen gevolgd.
Poster voor Hardcore Pawn Hardcore Pawn De serie volgt de dagelijkse gebeurtenissen van Detroit's grootste Pawn Shop: American Jewelry and Loan.
Poster voor Harley and the Davidsons Harley and the Davidsons Het verhaal van de geboorte van het iconische merk Harley-Davidson, dat in 1903 werd opgericht door twee vrienden uit Milwaukee; William Harley en Arthur Davidson.
Poster voor Harry & Meghan Harry & Meghan Harry & Meghan is een zesdelige documentaireserie, zonder weerga, die de hele duur van hun relatie verkent, van de eerste dagen van de verkering van het paar tot de uitdagingen en controverses die hen ertoe brachten zich terug te trekken uit de koninklijke familie. De serie bevat interviews met familie en vrienden die nooit eerder publiekelijk over de relatie van het paar hebben gesproken, maar...
Poster voor Heist Heist Miljoenen aan gestolen geld. Ontbrekende luxe bourbon. Kijk hoe gewone mensen bijna wegkomen met deze buitengewone overvallen in deze true crime-serie.
Poster voor Hell on the Highway Hell on the Highway Ieder jaar rijden miljoenen mensen over de Interstate 80. Hell on the Highway gaat over een sleepbedrijf dat mensen uit de brand helpt.
Poster voor Hellier Hellier Paranormale onderzoekers bevinden zich in een uitstervende kolenstad, waar een reeks vreemde toevalligheden hen leidt naar een tientallen jaren oud mysterie met verstrekkende implicaties.
Poster voor Hero Ink Hero Ink Politie, brandweerlieden, EMS-professionals en leden van het leger delen hun emotionele verhalen in Prison Break Tattoos, een unieke winkel in Houston die is gespecialiseerd in het creëren van betekenisvolle tatoeages voor first responders.
Poster voor Heston's Feasts Heston's Feasts De toekomst van koken, vertelt Heston, ligt in de geheime recepten uit het verleden. De gastronomische avonturier gaat terug in de tijd door een groot aantal historische en mythische culinaire werelden op een missie om beroemde historische gerechten te recreëren voor de ultieme banketten van de 21e eeuw.
Poster voor Het Beest van Harkstede Het Beest van Harkstede Documentaire waarin de gruweldaden van seriemoordenaar Willem van Eijk centraal staan, die in de jaren '70 en '90 vijf jonge vrouwen ombracht. Tevens wordt hij in verband gebracht met talloze coldcase zaken uit die tijd. Schrijver Sytze van der Zee beschrijft zijn beeld van de man die de bijnamen 'het beest van Harkstede' en 'de Nederlandse Jack the Ripper' kreeg.
Poster voor Het echte leven in de dierentuin Het echte leven in de dierentuin In deze serie spelen de dieren de hoofdrol. De dieren zijn de echte hoofdpersonen en de bijrollen zijn voor de verzorgers of dierentuinmedewerkers. Bepalend voor het programma is de cameratechniek, die overal achter de schermen en buiten het zicht van het publiek het leven van de dieren laat zien. We beleven het 24 uurs gevoel binnen de muren van de dierentuin, net als de dieren zelf. Het progr...
Poster voor Het Leven als Liesje Het Leven als Liesje Als Liesje in 2005 op 13-jarige leeftijd slachtoffer wordt van één van de grootste groepsverkrachtingen die Nederland heeft gekend, verliest zij prompt haar vertrouwen in mannen. Inmiddels lijken de rollen omgedraaid en weet zij mannen naar haar hand te zetten in haar werk als stripper en luxury escort. De vraag is alleen hoe lang dit leven nog houdbaar is voor Liesje.
Poster voor Het Zaad van Karbaat Het Zaad van Karbaat Wijlen vruchtbaarheidsarts Jan Karbaat insemineerde minstens 65 patiënten met eigen sperma. Hoe kon dit gebeuren en hoe gaan de betrokkenen om met deze genetische en emotionele erfenis? Een onderzoek naar "nature vs. nurture", de onsterfelijkheidswens en vraagstukken omtrent anoniem donorschap.
Poster voor Hidden Killers Hidden Killers Suzannah Lipscomb onthult de moordenaars die op de loer lagen in elke kamer van het Victoriaanse en Edwardiaanse huis.
Poster voor Hidden Secrets of Money Hidden Secrets of Money Mike Maloney neemt je mee naar Egypte om het verschil tussen valuta en geld te onderzoeken. Wanneer je weet wat geld écht is, gaat er een nieuwe wereld voor je open.
Poster voor Hier zijn de Van Rossems Hier zijn de Van Rossems In deze serie verkent historicus Maarten van Rossem samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent iedere week een stad in Nederland of directe omgeving. De drie Van Rossems laten elkaar plekken of objecten zien die de anderen nog niet (zo goed) kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Maarten doet dat vanuit zijn specialiteit, geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent i...
Poster voor High Score High Score 'High Score' traceert de geschiedenis van klassieke videogames, met inzichten van de vernieuwers die deze werelden en personages tot leven hebben gebracht.
Poster voor High: Confessions of an Ibiza Drug Mule High: Confessions of an Ibiza Drug Mule Michaella McCollum probeerde voor 1,5 miljoen pond aan cocaïne te smokkelen via de luchthaven van Lima en dat mislukte. Dit is het verhaal van hoe een tiener uit Noord-Ierland, onderdeel van een drugskartel werd.
Poster voor Highway Thru Hell Highway Thru Hell Volg het personeel van Jamie Davies Heavy Rescue als zij proberen om een economisch belangrijk en veel bereden snelweg open te houden die onderhevig is aan hevige weersomstandigheden.
Poster voor Hij, Zij, Hen Hij, Zij, Hen De realityserie ‘Hij, Zij, Hen’ waarin Jan Kooijman transgender personen volgt in hun dagelijkse leven en bij hun transitie.
Poster voor Historische Oorlogen Historische Oorlogen De veldslagen die de wereld getekend hebben, worden stuk voor stuk belicht: van de Trojaanse Oorlogen en de Romeinse veldslagen, komen we via de Kruistochten en de 80-jarige Oorlog in de meer recente historie terecht. Cruciale momenten uit de oorlogsgeschiedenis passeren de revue: van de Franse Revolutie en Napoleon, de Amerikaanse Burgeroorlog belanden we geleidelijk in de 20ste eeuw met de 1e...
Poster voor History 101 History 101 Infographics en archiefbeelden leveren hapklare geschiedenislessen over wetenschappelijke doorbraken, sociale bewegingen en wereldveranderende ontdekkingen.
Poster voor History of the Sitcom History of the Sitcom Deze docuserie herenigt het publiek met de tv-vrienden, families en collega's waarmee ze zijn opgegroeid, terwijl ze baanbrekende komedies introduceert die zeker je volgende binge-watch zullen zijn. De serie bevat meer dan 180 originele interviews met sitcom-iconen en laat zien hoe sitcoms generaties Amerikanen hebben geholpen door een steeds veranderend cultureel landschap te navigeren.
Poster voor Hoarders Hoarders Elke aflevering van 60 minuten van 'Hoarders' is een fascinerende blik in het leven van twee verschillende mensen wier onvermogen om afstand te doen van hun bezittingen zo uit de hand loopt dat ze op de rand van een persoonlijke crisis staan.
Poster voor Hockey Wives Hockey Wives Een realityserie die de vrouwen van hockeyspelers volgt.
Poster voor Homicide for the Holidays Homicide for the Holidays Voor de meesten betekent de wintervakantie het samenbrengen van familie en vrienden om te eten, te drinken en vreugdevolle herinneringen voor het leven te creëren; maar voor anderen is het een tijd waarin de emoties hoog oplopen, woede en vijandigheid de kop opsteken en een explosieve combinatie van sudderende wrok en vluchtige geheimen kan ontketenen. Soms zorgt dit emotionele kruitvat voor e...
Poster voor Homicide with Ron Iddles Homicide with Ron Iddles Ex-superdetective Ron Iddles vertelt over de zaken waaraan hij heeft gewerkt, met interviews, re-enactments, plus politie- en nieuwsbeelden van de daadwerkelijke zaken. Gruwelijk en fascinerend, Ron biedt zijn unieke perspectief, van aangezicht tot aangezicht.
Poster voor Horizon Horizon De invalshoek die het programma doorgaans gebruikt is het relateren van een behandeld onderwerp aan iets wat het huidige dagelijks leven beïnvloedt. Dat kunnen eenvoudige concepten zijn, maar ook meer ingewikkelde onderwerpen die zo eenvoudig mogelijk uitgelegd worden.
Poster voor Horror at the Cecil Hotel Horror at the Cecil Hotel In Los Angeles wordt het lichaam van de jonge Canadese studente Elisa Lam gevonden in de watervoorziening op het dak van het Cecil Hotel, dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis van moorden, zelfmoorden en onverklaarbare sterfgevallen.
Poster voor Hot Girls Wanted: Turned On Hot Girls Wanted: Turned On Porno is mainstream geworden; de vraag is, kunnen we het aan? Deze verkenning van het snijpunt van seks en technologie wordt verteld door de verhalen van de mensen wiens leven wordt bepaald door de huidige explosie van internetporno - of ze het nu creëren, consumeren of beide.
Poster voor Hotel Hell Hotel Hell Samen met een team van experts in gastvrijheid reist Gordon Ramsay het hele land door om hotels, motels en bed and breakfasts die het hoofd net of net niet boven water kunnen houden weer uit het slob te trekken.
Poster voor Hotel Impossible Hotel Impossible Anthony Melchiorri is een 'hotelfixer', hij wordt ingeschakeld wanneer hotels op het randje van de afgrond staan en teruggeduwd moeten worden.
Poster voor House of Hammer House of Hammer Losbandigheid. Bedrog. Misbruik. Verslaving. Corruptie. In de loop van vijf generaties, hebben de mannen in de Hammer familie meer geheimen en schandalen dan een kluis kan bevatten. Armie Hammer's vermeende misdaden zijn slechts het topje van de ijsberg. Door middel van een schat aan archiefmateriaal en interviews met overlevenden en familieleden komen de duistere en verdraaide geheimen van de ...
Poster voor How the Universe Works How the Universe Works De serie How The Universe Works leert ons onder andere hoe sterren worden geboren en hoe oerenergie werkt. Je komt alles te weten over zwarte gaten, de oerknal en de supernova’s. Deze documentaire brengt je ver buiten onze eigen melkweg, op een spectaculaire en onvoorstelbaar mooie reis door het heelal.
Poster voor How to Fix a Drug Scandal How to Fix a Drug Scandal De schokkende misdaden van twee druglaboratoriumchemici verlammen het rechtssysteem van een staat en vervagen de rechtslijnen voor advocaten, functionarissen en duizenden gevangenen.
Poster voor How To with John Wilson How To with John Wilson In een uniek hilarische odyssee van zelfontdekking en culturele observatie filmt documentairemaker en zelfbenoemde "angstige New Yorker" John Wilson heimelijk en obsessief de levens van zijn mede-New Yorkers, terwijl hij probeert om alledaags advies te geven over herkenbare onderwerpen. De lastige tegenstrijdigheden van het moderne leven worden verzacht door Wilsons openhartige, ongepolijste co...
Poster voor Hunting Hitler Hunting Hitler Heeft Hitler aan het einde van de Tweede Wereldoorlog echt zelfmoord gepleegd of is er een ander scenario mogelijk? Dat onderzoekt HISTORY in de exclusieve serie Hunting Hitler, waar we een getraind team volgen op zoek naar Adolf Hitler. In 2014 gaf de FBI honderden vertrouwelijke documenten vrij, waarin aangetoond wordt dat Hitler mogelijk geen zelfmoord heeft gepleegd, maar na de val van Duit...
Poster voor I (Almost) Got Away With It: Confessions I (Almost) Got Away With It: Confessions Moordenaars, drugsdealers, bankrovers en ontsnapte gevangenen hebben verschillende verhalen, maar hetzelfde motief - uit de gevangenis blijven. Voortvluchtigen vertellen over het leven op de vlucht, hoe ze overleefden, en hoe ze er bijna mee weg kwamen.
Poster voor I Am a Killer I Am a Killer Gevangenen in de dodencel, veroordeeld voor moord, vertellen in deze documentairereeks hun misdaden.
Poster voor I Am Cait I Am Cait I Am Cait is een Amerikaanse realityserie van de zender E! en volgt het leven van Caitlin Jenner.
Poster voor I Am Innocent I Am Innocent Neem een ​​kijkje achter de tralies bij enkele van de beroemdste zaken van Nieuw-Zeeland waarin mensen ten onrechte zijn veroordeeld voor gruwelijke misdaden.
Poster voor I Was a Teenage Felon I Was a Teenage Felon Voormalige criminelen vertellen waargebeurde verhalen over hoe ze van doorsnee Amerikaanse kinderen zijn uitgegroeid tot enorm succesvolle bandieten. Met bedwelmende hoogtepunten en ontnuchterende dieptepunten is het moeilijk te geloven dat deze gebeurtenissen echt hebben plaatsgevonden. Verken de criminele carrières van kinderen die zich voor het eerst stortten in misdaden zoals mensensmokkel...
Poster voor I, Witness I, Witness Een interview. Een stem. Het hele verhaal. 'I, Witness' laat echte moordonderzoeken zien, gezien door de ogen van één persoon. Maar hun standpunt en het verhaal dat ze vertellen is niet noodzakelijk degene die je zou verwachten.
Poster voor I'll Be Gone in the Dark I'll Be Gone in the Dark A comprehensive exploration of the case of an elusive, violent predator dubbed "The Golden State Killer," as well as a haunting personal memoir and self-examination of McNamara’s obsessive quest for justice on behalf of the victims and survivors of the crimes. Een uitgebreide verkenning van de zaak van een ongrijpbaar, gewelddadig roofdier genaamd 'The Golden State Killer', evenals beklijv...
Poster voor Ice Road Rescue Ice Road Rescue De bergpassen in Noorwegen zijn een van de verraderlijkste in Europa. In de winter zijn de wegen net een bobsleebaan zo glad, waardoor belangrijke routes afgesloten moeten worden. Komen mensen in de problemen, dan komt de Ice Road Rescue squad ze redden.
Poster voor Icons Unearthed Icons Unearthed Een serie die grote film en serie-successen onderzoekt. Marcia Lucas, Oscar bekroonde film editor and ex-vrouw van George Lucas, geeft voor het eerst een interview op camera en verschaft unieke inzichten in de totstandkoming van de Star Wars films (pre-Disney).
Poster voor Ik Vertrek Ik Vertrek De één op de vlucht voor het keurslijf van de vaste baan of de vele regeltjes die ons kikkerlandje rijk is. De ander op zoek naar een rustiger leven en een altijd schijnende zon. Wie droomt daar nou niet van…?
Poster voor Impossible Engineering Impossible Engineering Impossible Engineering kijkt naar de geschiedenis van baanbrekende mega-structuren van de moderne tijd. Achter elk schijnbaar onmogelijk wonder van moderne techniek schuilt een cast van historische pioniers die nieuwe bouwtechnieken ontwierpen, risico's namen op ongeteste materialen en hun vakgebied radicaal veranderden. Dit programma is een eerbetoon aan hun prestaties. Elke aflevering besc...
Poster voor In My Own World In My Own World Verken de zelfkant van de samenleving en de individuen die hun microkosmische universum moeten afstemmen op de gewone wereld.
Poster voor In overtreding In overtreding De politie, dierenbescherming en de handhavers op straat worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden.
Poster voor In Search of Aliens In Search of Aliens In Search of Aliens volgt Giorgio Tsoukalos, een theoriedenker die op jacht gaat naar bewijs voor het bestaan van aliens.
Poster voor In Search Of… In Search Of… Geïnspireerd door de iconische franchise uit de jaren 70, zal de serie onverklaarbare fenomenen van over de hele wereld onderzoeken. UFO's en paranormale mysteries blijven relevant, aangezien het Pentagon onlangs een geheim UFO-programma heeft erkend dat de waarnemingen van UFO's van 2007 tot 2012 heeft onderzocht.
Poster voor Independent Lens Independent Lens Documentaires en fictiefilms van producenten met 100% creatieve vrijheid.
Poster voor Inked Inked Inked neemt een kijkje in de wereld van de Hart & Huntington Tattoo Company. Dit is een van de hotste tattooshops in Las Vegas, gelegen in het Palms Casino Resort.
Poster voor Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates Een ongekende kijk in de geest van de gevierde tech-visionair, bedrijfsleider en filantroop.
Poster voor Inside Britain's Food Factories Inside Britain's Food Factories We nemen een kijkje achter de schermen bij enkele van de meest iconische voedselfabrieken van Groot-Brittannië om te ontdekken hoe ze de schappen gevuld houden en eten op onze tafels zetten. Van megafabrieken die miljoenen maaltijden bereiden tot familiebedrijven die handelen volgens geheime recepten.
Poster voor Inside Legoland: A World of Wonder Inside Legoland: A World of Wonder Steen voor steen verslag van het leven in een van 's werelds populairste themaparken.
Poster voor Inside the Factory Inside the Factory Gregg Wallace en Cherry Healey krijgen exclusieve toegang tot enkele van de grootste fabrieken in Groot-Brittannië, om de geheimen van productie op enorme schaal te onthullen.
Poster voor Inside the FBI: New York Inside the FBI: New York De veelbelovende producent Dick Wolf is vooral bekend van het maken en produceren van de verschillende ``Law & Order'' series die een fictief verslag geven van hoe het strafrechtsysteem werkt. Voor deze show betreedt hij het terrein van de ongescripte TV om kijkers een zeldzame blik te gunnen op wat er gebeurt binnen het New Yorkse veldkantoor van de FBI. Elke aflevering van deze serie, die wor...
Poster voor Inside the Mossad Inside the Mossad In deze documentaire onthullen tientallen voormalige agenten van de Mossad, de buitenlandse inlichtingendienst van Israël, hun geheime operaties.
Poster voor Interrogation Raw Interrogation Raw Strafzaken kunnen gewonnen of verloren worden in de verhoorkamer. Interrogation Raw is een waargebeurde misdaadserie die fascinerende ondervragingen onderzoekt. Elke aflevering legt de make-or-break momenten vast die zich binnen die vier muren afspelen.
Poster voor Into the Universe with Stephen Hawking Into the Universe with Stephen Hawking Into The Universe with Stephen Hawking is Planet Earth, maar dan over de kosmos. Hawking leidt ons in deze serie door het universum.
Poster voor Into the Unknown: Making Frozen II Into the Unknown: Making Frozen II Als nooit tevoren in zijn bijna honderdjarige geschiedenis opent Walt Disney Animation Studios zijn deuren, zodat camera's tot in detail kunnen vastleggen hoe de stemcast, regisseurs en het team van artiesten samenkomen om Frozen 2 te creëren. Deze multi-episode documentairereeks toont het harde werk, de verbeeldingskracht, het hart, het plezier en de intensiteit die nodig zijn om een ​​va...
Poster voor Ireland's Wild Coast Ireland's Wild Coast 'Ireland's Wild Coast' is een reis langs een van de meest spectaculaire kusten ter wereld, met aandacht voor de wilde dieren en plaatsen die het zo speciaal maken. Deze serie gaat over de westkust van Ierland en de wonderen van de wilde dieren.
Poster voor It Was Him: The Many Murders of Ed Edwards It Was Him: The Many Murders of Ed Edwards Wat zou jij doen als je er achter kwam dat je opa een van de meest beruchte seriemoordenaars uit de Amerikaanse geschiedenis is?
Poster voor It's a Dog's Life With Bill Farmer It's a Dog's Life With Bill Farmer Disney Legende Bill Farmer stapt achter de microfoon vandaan om zijn eigen favoriete personages te ontmoeten - honden! Ga mee met Bill als hij het land doorkruist en honden ontmoet die allerlei ongelooflijke banen doen die ons leven beter maken.
Poster voor Jack Whitehall: Travels with my Father Jack Whitehall: Travels with my Father Comedian Jack Whitehall nodigt zijn onavontuurlijke vader om samen met hem te reizen tijdens zijn tussenjaar. Ze bezoeken vreemde locaties en evenementen in de hoop hun band te versterken.
Poster voor Jailbirds Jailbirds In de gevangenis van Sacramento County vechten gedetineerde vrouwen tegen de macht en tegen elkaar terwijl ze proberen het beste van het leven - en liefde - van binnenuit te maken.
Poster voor James May: Oh Cook! James May: Oh Cook! Een unieke kijk op keukencreaties van iemand die niet echt kan koken. Gebaseerd op James May's boek "Oh Cook!": 60 Easy Recipes That Any Idiot Can Make," ziet de show May pasta, curry en taart recepten maken, waarbij elke aflevering drie gerechten bevat.
Poster voor James May: Our Man in... Japan James May: Our Man in... Japan James May begint aan een opmerkelijke reis door Japan, van het ijzige noorden tot het zwoele zuiden. Hij zal de bezienswaardigheden zien, de lokale bevolking ontmoeten en de noedels eten in een poging om het Land van de rijzende zon echt te begrijpen.
Poster voor James May: The Reassembler James May: The Reassembler 'James May: The Reassembler' is een documentaireserie van de BBC Four dat zich richt op de her montage van verschillende soorten technologie uit het verleden. De gastheer, James May, bespreekt het item, zijn plaats in de samenleving en de technische principes van het onderdeel terwijl hij het weer in elkaar zet.
Poster voor James May's Man Lab James May's Man Lab In James May's Man Lab probeert James de reputatie van de moderne man te herstellen door hen vaardigheden bij te brengen die door hun voorouders werden gekoesterd.
Poster voor Janet Jackson Janet Jackson De documentaire neemt kijkers mee door het leven en de carrière van Janet Jackson, bevat nooit eerder vertoonde beelden en homevideo's van de legendarische artiest. Jackson bespreekt haar controversiële optreden van de Super Bowl in 2004 met Justin Timberlake, haar vader Joe Jackson, de dood van haar broer Michael Jackson en meer.
Poster voor Je zal het maar hebben Je zal het maar hebben In dit luchtige medische programma staan elke week kwalen centraal die je liever niet in het openbaar bespreekt. De grote vraag is waarom eigenlijk niet, want je zal het maar hebben!
Poster voor Jeffrey Epstein: Filthy Rich Jeffrey Epstein: Filthy Rich De serie onthult een gruwelijk verhaal over meedogenloze manipulatie en sekshandel. De overlevenden van Epstein fungeren als de vooraanstaande stemmen van de serie en leveren krachtige getuigenissen over hun ervaringen en inspiratie in hun veerkracht.
Poster voor JFK Declassified: Tracking Oswald JFK Declassified: Tracking Oswald Onderzoekers onderzoeken Lee Harvey Oswald's activiteiten voor de moord op president Kennedy.
Poster voor Jimmy Savile: A British Horror Story  Jimmy Savile: A British Horror Story Jimmy Savile was een van de meest geliefde tv-persoonlijkheden van het Verenigd Koninkrijk. Kort na zijn dood in 2011 leidde een onderzoek tot meer dan 450 gruwelijke beschuldigingen van seksuele aanranding en misbruik, met slachtoffers zo jong als 5 jaar. De documentaire onderzoekt, aan de hand van uitgebreide archiefbeelden, het kwaad in Jimmy en gaat in op hoe hij een hele natie vier decenni...
Poster voor Joanna Lumley's HSH: Travels in my Own Land Joanna Lumley's HSH: Travels in my Own Land Na een leven vol reizen die haar over de hele wereld hebben gebracht, maakt Joanna Lumley haar meest persoonlijke reis tot nu toe. In drie afleveringen reist ze van de Yorkshire Dales naar St Michael's Mount, van de Schotse Hooglanden naar de kasseien van Coronation Street, waarbij ze oude stappen volgt, inspirerende mensen ontmoet en de wonderen van het land dat ze thuis noemt verkent.
Poster voor Joanna Lumley's Silk Road Adventure Joanna Lumley's Silk Road Adventure Joanna Lumley gaat op onderzoek uit naar een van de meest diverse en verrassende landen in Europa, waar een groot deel van de westerse beschaving begon.
Poster voor John van den Heuvel in de Wapenhandel John van den Heuvel in de Wapenhandel Iedere dag vinden er in Nederland twee schietincidenten plaats en steeds vaker grijpen vaak jonge criminelen naar de vuurwapens. De politie spreekt van een alarmerende ontwikkeling. Waar komen deze wapens vandaan en hoe makkelijk is het om een illegaal wapen in Nederland te bemachtigen? John van den Heuvel duikt in de schimmige wereld van de illegale wapens in binnen- en buitenland.
Poster voor Johnny Vegas: Carry on Glamping Johnny Vegas: Carry on Glamping Glamping is in opkomst in Groot-Brittannië en het is niet langer alleen een chique tent in een veld. Door het hele land veranderen mensen oude voertuigen in boetiekhotels en nu is er een nieuw kind in de stad. Deze documentaire volgt komiek Johnny Vegas en zijn assistent Bev die hun plannen doornemen om de coolste glampingplek van het graafschap te creëren.
Poster voor Jojanneke uit de Prostitutie Jojanneke uit de Prostitutie Als je de prostitutie ingaat, kom je er dan makkelijk uit? Spoiler: NEE! Jojanneke van den Berg duikt in de wereld van de drie P’s: prostitutie, pooiers en porno. In het vierdelige programma opent ze de jacht op pooiers en hoort ze de meest bizarre verhalen van (ex)prostituees. In het nieuwe programma loopt Jojanneke mee in het leven van vrouwen die willen stoppen als prostituee en strijdlust...
Poster voor Jomanda - Het Echte Verhaal Jomanda - Het Echte Verhaal In de jaren 90 groeide Joke Daman uit tot het grootste, maar ook meest omstreden spiritueel medium dat Nederland ooit heeft gekend: Jomanda. Nooit eerder vertoond archiefmateriaal brengt je terug naar de gekte in Tiel, waar Jomanda massale sessies hield. Vrienden, fans en andere intimi vertellen over hun relatie met Jomanda. Welke ongelofelijke en tragische gebeurtenissen maakte zij allemaal me...
Poster voor Jury Duty Jury Duty De serie beschrijft de innerlijke werking van een Amerikaans juryproces door de ogen van één bepaald jurylid, Ronald Gladden. Wat Gladden niet weet is dat de hele zaak nep is, dat iedereen behalve hij een acteur is, inclusief James Marsden, en dat alles wat er gebeurt - in de rechtszaal en daarbuiten - zorgvuldig gepland is.
Poster voor Kamp van Koningsbrugge Kamp van Koningsbrugge In Kamp Van Koningsbrugge, staat van Jeroen van Koningsbrugge voor een enorme uitdaging: Zoek 15 gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om een van de zwaarste opleidingen van Nederland aan te kunnen, de opleiding van de Special Forces. Van Koningsbrugge levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten, die de rekruten onder handen gaat nemen. Een un...
Poster voor Kate Humble's Coastal Britain Kate Humble's Coastal Britain Volg Kate Humble op haar ontdekkingstocht door de prachtige wildernis van Groot-Brittannië langs de mooiste kustwandelingen.
Poster voor Keep Sweet: Pray and Obey Keep Sweet: Pray and Obey Deze docuserie onderzoekt de opkomst van Warren Jeffs in de Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en zijn schokkende strafzaak.
Poster voor Keep This Between Us Keep This Between Us Volg de reis van een vrouw die haar vroegere relatie met een vertrouwde leraar opnieuw bekijkt.
Poster voor Kees van der Spek: Oplichters aangepakt Kees van der Spek: Oplichters aangepakt Programma waarin Kees van der Spek met de verborgen camera de wijde wereld intrekt, op zoek naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen.
Poster voor Keuringsdienst van Waarde Keuringsdienst van Waarde Keuringsdienst van Waarde probeert inzicht te geven in de productie van voedsel en ander consumentenproducten en streeft ernaar misstanden en vermeende misstanden aan het licht te brengen.
Poster voor Kevin Hart: Don't F**k This Up Kevin Hart: Don't F**k This Up Kevin Hart geeft een kijkje achter de schermen van zijn levensgebeurtenissen van het afgelopen jaar, inclusief zijn ervaringen als vader en zakenman.
Poster voor KGB: Le Sabre et le Bouclier KGB: Le Sabre et le Bouclier De KGB heeft al talloze malen de wereldgebeurtenissen beïnvloed. Moordaanslagen, staatsgrepen, diefstal van nucleaire geheimen en sekspionage zijn slechts standaard handelsmerken voor een organisatie die nog steeds rillingen over de rug van politici en militairen over de hele wereld jaagt. De organisatie mag dan bij verschillende gelegenheden van naam zijn veranderd, van Cheka naar SPD naar OG...
Poster voor Kids Behind Bars: Life or Parole Kids Behind Bars: Life or Parole De verhalen van veroordeelde kind delinquenten die onvoorwaardelijk levenslang vast zitten en opnieuw berecht willen worden.
Poster voor Killer at the Crime Scene Killer at the Crime Scene Britse waargebeurde misdaaddocumentaireserie over forensische teams, waarin wordt gekeken naar enkele van de modernste technieken die zijn gebruikt om beruchte misdaden op te lossen.
Poster voor Killer Cases Killer Cases 'Killer Cases' brengt alle emotie, drama en spanning van huiveringwekkende moordprocessen. Het is een reis door het strafrechtproces dat kijkers een kijkje geeft in echte zaken als nooit tevoren.
Poster voor Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez Via interviews met vrienden, spelers en insiders onderzoekt deze docuserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster naar een veroordeelde moordenaar is gegaan.
Poster voor Killer Motive Killer Motive Deze serie legt de duistere en verwrongen motieven bloot die leidden tot gruwelijke moorden. In het streven naar een beter begrip van de relaties achter de gruwelijke moorden en van de psychologie van de mensen die ze hebben gepleegd.
Poster voor Killer Sally Killer Sally Interviews met vrienden, familie en Sally McNeil zelf brengen het wankele huwelijk van een bodybuildingkoppel in kaart, en het schokkende einde ervan door een Valentijnsdagmoord.
Poster voor Killing County Killing County Het werpt een blik op Bakersfield, een grote stad met de ziel van een klein stadje diep in het hart van Californië, waar de dingen niet altijd zijn wat ze lijken. Een dodelijke schietpartij in een hotel doet de familie Ramirez twijfelen aan alles wat ze weten over hun stad. Wanhopig om erachter te komen wat er echt met hun geliefde is gebeurd, leren ze al snel dat ze niet alleen staan in hun t...
Poster voor Killing Fields Killing Fields Toen de jonge Eugine Boisfontaine in 1997 dood werd gevonden in de moeraslanden van Louisiana, beloofde toenmalig detective Rodie Sanchez haar moeder dat hij de dader zou vinden. Dat was een gevaarlijk belofte, aangezien het lichaam al vijf maanden in het water van deze 'killing fields' had gelegen, waardoor alle mogelijke sporen waren uitgewist.
Poster voor Killing Richard Glossip Killing Richard Glossip De zaak van ter dood veroordeelde gevangene Richard Glossip, die schuldig werd bevonden aan de moord op zijn baas, een moteleigenaar, op basis van de getuigenis van motelonderhoudsmedewerker Justin Sneed, die toegaf het slachtoffer te hebben vermoord en wiens vingerafdrukken op de plaats delict waren gevonden. Sneed heeft een deal gesloten: getuig tegen Glossip in ruil voor een levenslange geva...
Poster voor Klassen Klassen Documentaireserie over de strijd voor gelijke kansen in het onderwijs. Sarah Sylbing en Ester Gould volgen achtstegroepers vlak voor het eindadvies voor de middelbare school. Sommige kinderen worstelen met hun thuissituatie, anderen gaan gebukt onder prestatiedrang. Gelukkig zijn er de zeer betrokken leraren, de mentor, de bestuurder en de wethouder. Maar is dat genoeg?
Poster voor Kleine Jongen: het Echte Leven van André Hazes Kleine Jongen: het Echte Leven van André Hazes Deze vierdelige documentaire vertelt het levensverhaal van een van de meest geroemde artiesten van Nederland: André Hazes. De zanger zou dit jaar 70 zijn geworden. Een mooi moment om terug te kijken op het bijzondere leven van de zanger. Aan de hand van niet eerder vertoond uniek en exclusief beeldmateriaal uit het privé́-archief van de familie Hazes, reportages en interviews, wordt André�...
Poster voor Known Universe Known Universe Wat zou er gebeuren als we in een zwart gat gezogen werden? Kunnen wormgaten tijdreizen mogelijk maken? Deze serie combineert de nieuwste wetenschappelijke informatie met de nieuwste technologische ontwikkelingen om deze vragen te beantwoorden.
Poster voor Krabbé Zoekt Kahlo Krabbé Zoekt Kahlo Jeroen Krabbé gaat voor het vijfde seizoen van ‘Krabbé zoekt…’ op zoek naar de mens achter kunstenaar Frida Kahlo. Kahlo’s werk leest als een aangrijpende biografie. Het is intens en soms keihard, maar ook vol liefde en kleur; net als haar leven.
Poster voor Lachgaskoning Deniz: De Afterparty Lachgaskoning Deniz: De Afterparty Deniz Üresin is de lachgaskoning van het uitgaansleven. Als Hamza, zijn beste vriend en medegebruiker, plotseling overlijdt, wil Deniz definitief stoppen met zijn lucratieve handel. Hoe kan hij de demonen uit zijn verleden verslaan en kan hij aan de dwangsom van 1 miljoen euro ontkomen?
Poster voor Langs de Nieuwe Zijderoute Langs de Nieuwe Zijderoute Door Oezbekistan, Tadzjikistan, Kazachstan, Kirgistan en Pakistan liep ooit de oude zijderoute, hét handelscentrum van de wereld. Ruben Terlou en Jelle Brandt Corstius verkennen het gebied waar de wereld vanwege de strategische ligging en enorme energievoorraden hernieuwde belangstelling voor heeft.
Poster voor Langs de oevers van de Yangtze Langs de oevers van de Yangtze China is een van de grootste wereldmachten, maar heeft voor ons nog nauwelijks een gezicht. Laat staan dat we een idee hebben hoe de gewone Chinees leeft en werkt of wat hij ambieert of vreest. Fotograaf Ruben Terlou reist met zijn camera langs de oevers van de Yangtze en spreekt met Chinezen over de impact van de economische vooruitgang.
Poster voor Last Chance U Last Chance U Last Chance U is een documentaireserie rond een van de beste wervingsplekken van NCAA American Football, waar probleemjongeren zich willen bewijzen op het veld en in de klas.
Poster voor Last Chance U: Basketball Last Chance U: Basketball 'Last Chance U' raakt het hardhout in East Los Angeles als een coach met sterke overtuigingen jonge mannen leidt die hopen een groot universitair potentieel te vervullen.
Poster voor Lauren! Lauren! Lauren Verster op onderzoek in bijzondere en voor haar onbekende werelden. Werelden die vooral worden gedomineerd door mannen. Rauw, ruw en stoer. Lauren neemt de kijker mee op een ontdekkingsreis.
Poster voor Lawless Oceans Lawless Oceans Een reis om het mysterie van een moord op zee op te lossen en ondergedompeld te worden in de wereld van de maritieme misdaad.
Poster voor Legends of F1 Legends of F1 Steve Rider verzamelde interviews met Formule 1 legendes van het heden en verleden.
Poster voor LEGO Masters LEGO Masters LEGO MASTERS is een levensgroot LEGO event en een programma voor het hele gezin. Een show vol met oogverblindende LEGO bouwwerken en spannende eliminaties. Met de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers.
Poster voor License To Kill License To Kill Deze nieuwe serie onderzoekt de overweldigende gevallen van moorddadige artsen, verpleegsters en medische professionals.
Poster voor Liefde voor Muziek Liefde voor Muziek In 'Liefde voor muziek' gaan verschillende artiesten samen op reis. Op elke avond staat 1 artiest centraal en speelt de rest een cover van deze artiest.
Poster voor Life Life Life is een spectaculaire nieuwe reeks natuurdocumentaires, geproduceerd door de BBC. Tien delen, gefilmd in HD met een ambitieus doel: de ultieme ontdekkingsreis in de diversiteit in de wereld van de dieren. Doorheen de reeks zullen we getuige zijn van allerhande vormen van verbazingwekkend gedrag, wat ons een inzicht zal geven op andere wezens die onze planeet bewonen.
Poster voor Light & Magic Light & Magic De filmmaker Lawrence Kasdan neemt kijkers mee achter de schermen van Industrial Light & Magic, de special visual effects, animatie en virtuele productieafdeling van Lucasfilm. Ontdek wat enkele van de meest legendarische filmmakers in de geschiedenis van Hollywood heeft geïnspireerd en volg hun verhalen vanaf hun eerste films tot het tot leven brengen van de visie van George Lucas.
Poster voor Limitless with Chris Hemsworth Limitless with Chris Hemsworth Wat als je veroudering tegen kon gaan en het volledige potentieel van het menselijk lichaam kon ontdekken? Wereldfilmster Chris Hemsworth is, ondanks zijn topconditie, op een persoonlijke missie om te leren hoe je jong, gezond, sterk en veerkrachtig kunt blijven. Hij ondergaat een reeks epische beproevingen en buitengewone uitdagingen om de grenzen van het menselijk lichaam te begrijpen en leer...
Poster voor Living With A Serial Killer Living With A Serial Killer In deze serie wordt de vraag gesteld: Hoe is het om te ontdekken dat de persoon met wie je je leven deelde in werkelijkheid een wrede moordenaar is?
Poster voor Long Way Down Long Way Down Long Way Down gaat over een motorreis door Europa en Afrika.
Poster voor Long Way Round Long Way Round Long Way Round is een wel heel bijzondere reis. Op de motor vertrekt men vanuit Londen voor een reis die dwars door Europa, Oekraïne, Rusland, Kazakstan, Mongolië, Siberië, Alaska en Canada voert om uiteindelijk drie maanden later in New York uit te komen.
Poster voor Lost Cities of the Ancients Lost Cities of the Ancients Archeologen graven verloren beschavingen, vergeten verledens en indrukwekkende technologieën die duizenden jaren oud zijn op.
Poster voor Lost Gold of World War II Lost Gold of World War II Onderzoekers en technici maken gebruik van de nieuwste technologie om naar een schat te zoeken die volgens generaal Tomoyuki Yamashita in de laatste maanden van de Tweede Wereldoorlog op de Filipijnen werd begraven.
Poster voor Louis Theroux Louis Theroux Het documentairewerk van Brits-Amerikaans journalist Louis Theroux.
Poster voor Louis Theroux: Altered States Louis Theroux: Altered States Louis Theroux keert terug naar BBC Two met een nieuwe serie over de ongewone manieren waarop het moderne Amerika omgaat met geboorte, liefde en dood. Veranderende sociale houding en radicaal nieuwe wetten hebben de manier veranderd waarop Amerikanen enkele van de meest intieme momenten van het leven kunnen ervaren - hoe we kinderen opvoeden, hoe we liefhebben en zelfs hoe we sterven.
Poster voor Louis Theroux's LA Stories Louis Theroux's LA Stories Serie waarin de bekende Britse journalist Louis Theroux het leven in Los Angeles onder de loep legt.
Poster voor Love In Paradise: The Caribbean Love In Paradise: The Caribbean De tropen vormen het decor voor relaties in verschillende fasen, van een stel dat elkaar online ontmoette maar nu voor het eerst zal ontmoeten, vakantieliefdes die uitdraaiden op een serieuze relatie en zelfs een one-night stand die uitmondde in een zwangerschap. Zal een ontmoeting in het paradijs lukken als de zon eenmaal is verdwenen?
Poster voor Love, Honor, Betray Love, Honor, Betray 'Love, Honour, Betray' is een serie met real-footage die de schokkende verhalen vertelt van echtgenotes en echtgenoten die op duistere en verwoestende manieren door hun partners zijn bedrogen, die absoluut niemand had kunnen zien aankomen. Van bigamisten en geheime criminelen tot seriële leugenaars en potentiële moordenaars. 'Love, Honor, Betray' bevat verhalen van partners met vreselijke geh...
Poster voor Low Country: The Murdaugh Dynasty Low Country: The Murdaugh Dynasty Deze driedelige docuserie onderzoekt de familie Murdaugh, wiens decennia van machtige invloed op het rechtssysteem in de South Carolina lowcountry ontrafelt door beschuldigingen van fraude, bedrog en moord. Afkomstig uit een lange lijn van machtige juristen, genoten Alex Murdaugh samen met zijn vrouw Maggie en zonen Buster en Paul van een ongeëvenaarde invloed op de autoriteiten, totdat Pau...
Poster voor Madoff: The Monster of Wall Street Madoff: The Monster of Wall Street Deze docuserie volgt de opkomst en ondergang van financier Bernie Madoff, die een van de grootste Ponzi-oplichtingen in de geschiedenis van Wall Street organiseerde.
Poster voor Magic Caught on Camera Magic Caught on Camera Goochelaars in de Verenigde Staten en over de hele wereld gaan de straat op om verbluffende illusies uit te voeren. Van stad tot stad verbazen en verbazen ze voorbijgangers met nooit eerder vertoonde kaarttrucs, hypnose, handigheid, levitatie, verdwijnende acts en meer!
Poster voor Magic Numbers: Hannah Fry's Mysterious World of Ma Magic Numbers: Hannah Fry's Mysterious World of Ma In deze nieuwe serie onderzoekt wiskundige dr. Hannah Fry het mysterie van de wiskunde. Het ondersteunt zo veel van onze moderne wereld dat het moeilijk is om het leven voor te stellen zonder technologische vooruitgang, maar waar komt wiskunde precies vandaan? Is het uitgevonden als een taal of is het iets ontdekt en maakt het deel uit van het universum? Het is een vraag waar enkele van de mees...
Poster voor Making a Murderer Making a Murderer Deze serie volgt een DNA expert die corruptie aan het licht probeert te brengen, maar tegelijkertijd zelf hoofdverdachte wordt in een nieuwe misdaad.
Poster voor Man vs. Wild Man vs. Wild In dit programma laat Bear Grylls zien hoe een verdwaalde toerist kan overleven in de wildernis op wat voor plek dan ook.
Poster voor Marcia Clark Investigates The First 48 Marcia Clark Investigates The First 48 We volgen de wereldbekende aanklager Marcia Clark tijdens haar werk, het vervolgen van criminelen.
Poster voor Mariah's World Mariah's World Mariah's World is een serie die het leven van zangeres Mariah Carey volgt gedurende het begin van haar Europese Sweet Sweet Fantasy Tour.
Poster voor Mark of a Killer Mark of a Killer 'Mark of a Serial Killer' onderzoekt het verontrustende gedrag van seriemoordenaars. Kruip in de hoofden van enkele van de ergste seriemoordenaars tot nu toe terwijl ze de wetshandhavers bespotten. Sommige van deze moordenaars krijgen een perverse voldoening door gewoonlijk aandenkens te stelen van moordscènes, waaronder dingen als schoenen, sieraden, sleutels en zelfs lichaamsdelen. Al deze g...
Poster voor Marooned with Ed Stafford Marooned with Ed Stafford Ed Stafford onderneemt een extreme survivaluitdaging.
Poster voor Married to a Psychopath Married to a Psychopath Het verhaal van de jacht op moordenaar Malcolm Webster, die het op rijke vrouwen gemunt had voor hun geld.
Poster voor Mars Mars In 2033 is de eerste bemande expeditie naar Mars realiteit. Een klok telt af en een team professionele astronauten begint aan de landing op de rode planeet.
Poster voor MARSOF: Special Forces van Nederland MARSOF: Special Forces van Nederland De Maritime Special Operation Forces opereren wereldwijd onder de meeste extreme omstandigheden om Nederland veilig te houden. Nooit eerder vertoond beeldmateriaal en zeer persoonlijke interviews vertellen het verhaal van deze bijzondere eenheid.
Poster voor Marvel Studios: Assembled Marvel Studios: Assembled Neem een kijkje achter de schermen van de series en films van het Marvel Cinematic Universe en volg de filmmakers, cast, crew en Marvel-helden bij elke stap.
Poster voor Marvel Studios: Legends Marvel Studios: Legends Bezoek de epische helden, schurken en momenten uit de hele MCU opnieuw ter voorbereiding op de verhalen die nog moeten komen. Elk dynamisch segment wordt rechtstreeks ingevoerd in de komende serie en vormt het toneel voor toekomstige evenementen. Deze serie weeft de vele draden samen die het ongeëvenaarde Marvel Cinematic Universe vormen.
Poster voor Marvel's 616 Marvel's 616 De serie verkent Marvel's rijke erfenis van baanbrekende personages, makers en verhalen om de wereld buiten je raam te weerspiegelen. Elke documentaire, geleid door een unieke filmmaker, toont de snijpunten van verhalen, popcultuur en fandom binnen het Marvel-universum.
Poster voor Massive Engineering Mistakes Massive Engineering Mistakes Mensen bouwen al meer dan 10.000 jaar. We zijn technische experts en toch duiken elk jaar verhalen op over bouwrampen van over de hele wereld. Van buitengewoon tot belachelijk, deze serie onthult de epische mislukkingen en bijna-ongevallen waar ingenieurs liever niet over praten. Een wolkenkrabber met een moordend geheim, een afbrokkelende kathedraal en een brug met een evenwichtsprobleem maken...
Poster voor Mastermind of Murder Mastermind of Murder Mastermind of Murder onderzoekt de sluwe criminelen die anderen manipuleerden om hun vuile werk te doen.
Poster voor Max Verstappen - Anatomy of a Champion Max Verstappen - Anatomy of a Champion Verstappen werd geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers. Deze serie zal ingaan op een opvoeding van trauma's, opoffering, verwachtingen en liefde die hem tot de kampioen maakte die hij nu is.
Poster voor Medal of Honor Medal of Honor Een hybride docu/dramareeks over mensen welke de hoge onderscheiding 'Medal of Honor' hebben gekregen.
Poster voor Meet the Frasers Meet the Frasers Matt Fraser, een 28-jarige paranormaal begaafde medium, en zijn 21-jarige schoonheidskoningin-vriendin Alexa Papigiotis zijn lokale beroemdheden in hun woonplaats Cranston, Rhode Island. Matt en Alexa bedenken grote dingen voor hun toekomst; Matt's boeiende live leesevenementen worden steeds populairder en binnenkort zal zijn boek 'When Heaven Calls' verschijnen. En terwijl Alexa Matt steunt ti...
Poster voor Mega Mansion Hunters Mega Mansion Hunters Luxe makelaar Tyron Ash verkoopt dure huizen voor veel geld. Tyron waarschuwt Sophie voor haar prestaties, terwijl ze de strijd aangaat met rivaliserende agent Alex om een familiehuis van vijf miljoen pond in Surrey te verkopen. Glamoureuze nieuwe starter Erin wordt gekoppeld aan Chloe.
Poster voor MH370: The Plane That Disappeared MH370: The Plane That Disappeared In 2014 verdween een vliegtuig met 239 mensen aan boord van de radar. Deze docuserie gaat over een van de grootste mysteries van deze tijd: vlucht MH370.
Poster voor Michella & Louisa Werken Mee Michella & Louisa Werken Mee Michella Kox en Louisa Janssen steken de handen uit de mouwen om het nijpende personeelstekort in Nederland onder de aandacht te brengen. De realitysterren bezoeken iedere aflevering een nieuwe werkplek en ondervinden zelf ter plekke wat het werk precies inhoudt.
Poster voor Midnight Asia: Eat. Dance. Dream. Midnight Asia: Eat. Dance. Dream. De speelse kant van de metropolen van Azië komt ‘s nachts tot leven. Deze docuserie laat het eten en drinken, de muziek en de nachtuilen, die in het donker opleven, zien.
Poster voor Mighty Trains Mighty Trains Mighty Trains is een documentaire die elke aflevering een bepaalde trein volgt.
Poster voor Mijn vader de hasjkoning Mijn vader de hasjkoning Documentaireserie over de opkomst en ondergang van de beruchte hasjhandelaar Jan 'De Pinda' Falize. In de jaren 80 en 90 leidde hij vanuit Venlo een duister softdrugsimperium en jarenlang wist hij uit handen van de politie te blijven. Zijn zoon Will was de troonopvolger. Hij neemt ons mee in de wereld van hasjhandel, rijkdom en geweld en laat zien wat het betekent om als kind op te groeien in d...
Poster voor Mike Brewer's World of Cars Mike Brewer's World of Cars Het verkennen van de monteurswinkels en de ambachtslieden die een passie voor auto's in leven houden.
Poster voor Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus Verhalen van de bekendste countryartiesten in animatievorm.
Poster voor Mindf*ck Mindf*ck Uniek goochelprogramma met een populairwetenschappelijke insteek. Het rekent af met het klassieke imago van glittergordijntjes en doorgezaagde weesmeisjes. De kijker krijgt niet alleen onverklaarbare illusies voorgeschoteld, maar ook inzicht in de achterliggende psychologische principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn. Victor Mids is zowel illu...
Poster voor Mine Hunters Mine Hunters Gerenommeerde edelsteen jager Guy Clutterbuck is op een missie om 's werelds meest waardevolle edelstenen te vinden. Om dit te doen, heeft hij een gespecialiseerd team samengesteld. Samen reizen ze naar de verste uithoeken van de wereld om kleinschalige edelsteenmijnen te vinden die robijnen, smaragden, saffieren en alle manieren van edelstenen produceren. Maar edelsteenmijnen hebben een schadu...
Poster voor Misdaad Advocaten Misdaad Advocaten Misdaad Advocaten is het nieuwe Net5 Powered by LINDA. programma waarin zes vrouwelijke strafrechtadvocaten, die dagelijks opkomen voor de rechten van zware misdadigers, worden gevolgd. Geweldsmisdrijven, drugshandel, zedendelicten en overvallen zijn voor de advocates aan de orde van de dag. Ongeacht de aanklacht gaan de advocates maar voor één ding: vrijspraak of vrijlating. ​We kijken mee...
Poster voor Misfit Garage Misfit Garage Misfit Garage is een spin-off van de populaire serie Fast N’ Loud.
Poster voor Missing: Dead or Alive? Missing: Dead or Alive? Volg agenten van een South Carolina sheriff's afdeling als ze dringend zoeken naar personen die verdwenen zijn onder verontrustende omstandigheden.
Poster voor Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan Eind jaren zeventig beweert een aangeklaagde serieverkrachter dat zijn gedrag wordt beheerst door meerdere persoonlijkheden, wat het begin is van een juridische odyssee die Amerika in zijn greep houdt.
Poster voor MotoGP Unlimited MotoGP Unlimited 22 renners. 18 wedstrijden. Slechts één winnaar. Het FIM MotoGP™ Wereldkampioenschap is de ultieme fusie tussen mens en machine. Elk jaar van maart tot november rijden deze atleten op hun motorfietsen met snelheden van bijna 350 km/u met maar één doel: als eerste over de finish komen. Maar er is meer aan deze sport dan alleen de 40 minuten durende race.
Poster voor Mummies Unwrapped Mummies Unwrapped Emmy Award-winnende regisseur en veelgeprezen egyptoloog Ramy Romany reist de wereld over om geheimen en mythen te onderzoeken van de meest fascinerende begraafplaatsen, massagraven en oude graven op aarde in een Discovery Channel-serie. De serie gebruikt ook geavanceerde technologieën om nieuwe theorieën te introduceren over hoe oude beschavingen ooit leefden en stierven terwijl ze probee...
Poster voor Murdaugh Murders: A Southern Scandal Murdaugh Murders: A Southern Scandal Schokkende tragedies verbrijzelen een hechte gemeenschap in South Carolina en onthullen de gruwelijke geheimen van de machtigste familie.
Poster voor Murder 24/7 Murder 24/7 Deze gloednieuwe serie is opgenomen in samenwerking met de politie van Essex en volgt moordonderzoeken in real time. Elke beslissing en elk spoor wordt van minuut tot minuut gevolgd, van de eerste paar kritieke dagen tot de arrestatie en veroordeling.
Poster voor Murder and Justice: The Case of Martha Moxley Murder and Justice: The Case of Martha Moxley Deze documentaire vertelt het verhaal van de in 1975 vijftien jaar oude Martha Moxley. Moxley is bruut doodgeslagen met een golfclub op de avond van Halloween.
Poster voor Murder Case Murder Case Documentaire over enkele van de meest complexe strafrechtelijke onderzoeken in Schotland.
Poster voor Murder For Hire Murder For Hire Voor de producent Dick Wolf and Shed Media, geeft de serie een exclusieve kijk in de donkere wereld van huurmoorden. Het laat de meest spetaculaire moord op band zien.
Poster voor Murder in a Small Town Murder in a Small Town Serie over de zaak tegen Luke Mitchell, die werd beschuldigd van de brute moord op het 14-jarige schoolmeisje Jodi Jones in 2003.
Poster voor Murder in Big Horn Murder in Big Horn Onderzoekt de omstandigheden rond veel van deze zaken, uitsluitend verteld vanuit het perspectief van de betrokkenen: Inheemse families, inheemse journalisten en lokale politieagenten.
Poster voor Murder in the Bayou Murder in the Bayou Onderzoekers proberen acht onopgeloste moorden op vrouwen te achterhalen wiens lichaam tussen 2005 en 2009 werd ontdekt in afwateringskanalen en op verlaten wegen in en rond de stad Jennings, Louisiana op het platteland van Jefferson Davis Parish.
Poster voor Murder in the Heartland Murder in the Heartland Elke aflevering documenteert een stad en haar inwoners aan de hand van een moord die erdoorheen is gescheurd. De inwoners worden niet alleen onze vertellers, maar ze hebben ook de aanwijzingen voor de puzzel die voor altijd hun leven heeft veranderd en hoe ze hun thuis begrijpen.
Poster voor Murder in the Thirst Murder in the Thirst LisaRaye onderzoekt in 'Murder in the Thirst' schandalige en schokkende verhalen over ware misdaad. Met gestileerde recreaties van de misdaden zelf en interviews met de echte betrokken spelers, onderzoekt de show wat iemand tot moord aanzet.
Poster voor Murder in the Valleys Murder in the Valleys Het verhaal achter het grootste en meest uitputtende strafrechtelijk onderzoek in de geschiedenis van Wales en de blijvende gevolgen ervan. Op een nacht in juni 1999 werden drie generaties van een familie op brute wijze vermoord in het dorpje Clydach in Zuid-Wales. Meer dan twintig jaar lang, en ondanks de veroordeling van een plaatselijke bouwvakker, heeft de zaak de gemeenschap diep verdeeld.
Poster voor My 600-lb Life My 600-lb Life My 600-lb Life documenteert de levens van een aantal mensen nemen bij wie overgewicht de overhand genomen heeft.
Poster voor My Five Wives My Five Wives Maak kennis met Brady Williams, zijn vijf vrouwen, en hun gecombineerde 24 kinderen, die allemaal samen leven net buiten Salt Lake City, Utah. Geloven in gelijkheid voor iedereen en een God die alles liefheeft en accepteert, benadrukt de Williams familie dat hun keuze om samen te zijn meer te maken heeft met hun wederzijdse liefde en toewijding dan met religie.
Poster voor My House My House Ballroom is waar je wildste dromen kunnen uitkomen, maar om validatie, status en erkenning te krijgen: je moet lopen.
Poster voor My Life on MTV My Life on MTV Het is al 4 decennia geleden dat de muziekrevolutie op televisie werd uitgezonden. 40 JAAR. Duizenden onvergetelijke momenten. Nu neemt MTV fans mee op een nostalgische reis met gebruik van beelden uit onze wereldwijde archieven om de meest impactvolle MTV-momenten opnieuw te beleven met de meest onvergetelijke artiesten sinds 1981. Elke aflevering van 30 minuten vertelt het verhaal van twee ar...
Poster voor My Pack Life My Pack Life Sommigen zeggen dat een huis geen thuis is zonder hond - maar hoe zit het met 21 reddingshonden, 2 ezels, een paar varkens, een alpaca, een geit... en een erg onhandige lama? Voor Lee Asher is het niet alleen een nieuwe dag in het paradijs, maar het is ook een kans om de dieren die net als hij underdogs zijn aan te pakken en ze de liefde, het vertrouwen en de stabiliteit te geven die ze nodig h...
Poster voor Mysteries of Apollo Mysteries of Apollo Nieuwe informatie onthult het geheime verhaal van de redding van Apollo 13 en hoe de beste geesten van Amerika innovatieve wetenschap en techniek gebruikten om het leven te redden van drie astronauten die geconfronteerd worden met leven of dood tijdens een van de gevaarlijkste missies van NASA.
Poster voor Mysteries of the Abandoned Mysteries of the Abandoned Documentaire van Science Channel over verlaten architectonische hoogstandjes. Waarom zijn ze verlaten, en hoe zijn ze gebouwd?
Poster voor MythBusters MythBusters MythBusters is een Amerikaans wetenschappelijk programma dat gepresenteerd wordt door Jamie Hyneman en Adam Savage. Samen met hun ploeg van Mythbuilders en vriend Buster vertellen ze niet alleen de mythes, zij testen ze om te zien welke werkelijk mogelijk zijn en welke gewoon een broodjeaapverhaal zijn.
Poster voor MythBusters Jr. MythBusters Jr. De meest getalenteerde kinderen van het land krijgen de kans om hun STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, and Math) vaardigheden te laten zien.
Poster voor Nachtdieren Nachtdieren In Nachtdieren gaat Ryanne van Dorst op zoek naar het mysterie van de nacht. Wie zijn er nog wakker; welke mensen kúnnen niet slapen en welke mensen wíllen niet slapen? In haar nachtelijke ontdekkingstocht stuit Ryanne op hilarische en ontroerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende types.
Poster voor Nadiya Bakes Nadiya Bakes Nadiya Hussain deelt haar liefde voor bakken met enkele van haar favoriete recepten. Van alledaagse lekkernijen tot heerlijke desserts, deze zullen gegarandeerd een beetje vreugde in uw leven brengen.
Poster voor Naked and Afraid XL Naked and Afraid XL Een groep amateur survivalisten wordt 40 dagen lang op de proef gesteld in de wildernis, met niets anders dan een paar primitieve gereedschappen. Geen voedsel. Geen kleding. Geen water. Ze moeten jagen en verzamelen wat ze nodig hebben tot de extractiedag.
Poster voor Narco Wars Narco Wars Narco Wars onderzoekt hoe opportunistische smokkelnetwerken in Latijns-Amerika veranderden in machtige en meedogenloze drugskartels met de macht om hele landen te destabiliseren en uit elkaar te scheuren. De serie combineert aangrijpende toegang tot kartelleden en de rechtshandhavingsinstanties die hen bestrijden met een diepgaande documentaire verkenning van de geopolitieke, sociale en culture...
Poster voor NASA's Unexplained Files NASA's Unexplained Files Hoe meer we ontdekken over het universum, hoe meer nieuwe mysteries we tegenkomen. In NASA’s Unexplained Files worden opmerkelijke zaken besproken die de sterrenkundigen en ruimtevaarders van NASA tegenkwamen tijdens hun werk en hen voor nieuwe raadsels stelden. Onverklaarbare vliegende objecten in de ruimte, levende geisers op de maan van Mercurius en merkwaardige sporen op Mars.
Poster voor Nathan for You Nathan for You Nathan for You gaat over de Canadese komiek Nathan Fielder, hij geeft adviezen aan ondernemers. Nathan for You wordt gepresenteerd als een documentaireprogramma, maar het is niet duidelijk of de gebeurtenissen gespeeld of waargebeurd zijn. Fielder zegt de ondernemers te willen helpen, maar met zijn absurde adviezen bereikt hij zelden succes.
Poster voor National Geographic Documentaries National Geographic Documentaries Documentaires voor of door National Geographic.
Poster voor Natural History Museum: World of Wonder Natural History Museum: World of Wonder De serie geeft je een kijkje achter de schermen van een van de grootste musea ter wereld.
Poster voor Natural World Natural World Natuurdocumentaire die wordt ingesproken door Sir David Attenborough.
Poster voor Nature Nature Nature is documentaire over de natuur die al jaren loopt. Iedere aflevering volgt een ander dier, landschap of ander natuurlijke materie.
Poster voor Nazi Treasure Hunters Nazi Treasure Hunters Hitler had een droom om 's werelds grootste kunstcollectie te verzamelen: een droom die een nachtmerrie werd voor Europa. Deze serie voegt zich bij de mensen die erop jagen en het teruggeven.
Poster voor Nederland van Boven Nederland van Boven Wie naar de krioelende mierenhoop kijkt die Nederland is, vraagt zich af waarom ons land niet elke dag totaal vastloopt in een ongelofelijke chaos. Maar wie van bovenaf naar ons land kijkt ziet iets heel anders: een precisie uurwerk. Nederland van Boven kijkt vanuit vogelperspectief met behulp van helikopters, paragliders, ballonnen en vliegers naar de ritmes en patronen van Nederland.
Poster voor Needles & Pins Needles & Pins Grace Neutral verkent de reis van tattoo-kunst van subcultuur tot wereldwijd fenomeen.
Poster voor Neymar: O Caos Perfeito Neymar: O Caos Perfeito Wereldwijd geliefd, maar ook een bliksemafleider voor critici, deelt Neymar de hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en briljante voetbalcarrière.
Poster voor Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer Onder de zonovergoten glamour van 1985 LA schuilt een meedogenloze seriemoordenaar, een gewillige acoliet van het kwaad. Twee rechercheurs rusten niet voordat ze hem betrappen.
Poster voor NikkieTutorials: Layers of Me NikkieTutorials: Layers of Me Duik de glamoureuze wervelwind van Nikkie’s leven in en ontdek hoe ze van tiener-YouTuber in een succesvolle influencer en zakenvrouw veranderde. Maar niet alles is wat het lijkt, haar broertje vecht tegen kanker.
Poster voor No One Saw a Thing No One Saw a Thing Een documentairereeks over echte misdaad die een onopgeloste moord in het Heartland en de corrosieve effecten van waakzaamheid in het kleine stadje Amerika onderzoekt. De zaak kreeg begin jaren tachtig internationale aandacht nadat een inwoner werd doodgeschoten voor bijna 60 stedelingen. Deze getuigen ontkennen tot op de dag van vandaag iets te hebben gezien.
Poster voor Nostradamus: End of Days Nostradamus: End of Days Deze geheel nieuwe serie van acht afleveringen onthult precies hoe de wereld zal vergaan en wat erachter zit, zoals voorspeld door de grootste profeet uit de geschiedenis, Nostradamus. Door de oude woorden van de beruchte ziener te combineren met schilderijen uit een mysterieus verloren boek met zijn naam, ontcijfert de serie nieuwe profetieën en oorzaken van de ondergang van de wereld. Nostra...
Poster voor NOVA NOVA NOVA is een serie wetenschapsdocumentaires over allerlei uiteenlopende onderwerpen.
Poster voor Nu we er toch zijn Nu we er toch zijn Nu we er toch zijn is een televisieprogramma van de Nederlandse omroep BNN. In dit programma gaan Filemon Wesselink, cameraman François en geluidsman Linray diverse Nederlandse gemeenten af om de gastvrijheid te onderzoeken.
Poster voor Nu we er toch zijn: Op vakantie Nu we er toch zijn: Op vakantie In verschillende afleveringen reist Eddy Zoëy met zijn team langs Spaanse plaatsen als Marbella, Torremolinos en Lloret de Mar. Hier test hij, net als in Nederland, de gastvrijheid van lokale bewoners. Ook de gastvrijheid van vakantiegangers wordt getest.
Poster voor Nuclear Family Nuclear Family Ry Russo-Young richt de camera op haar eigen verleden om de betekenis van familie te onderzoeken. Eind jaren 70/begin jaren 80, toen het concept van een homogezin voor de meesten ondenkbaar was, werden Ry en haar zus Cade geboren uit twee lesbische moeders via spermadonoren. Ry's idyllische jeugd werd bedreigd door een onverwachte rechtszaak die schokgolven door het leven van haar familie stuur...
Poster voor Nurses Who Kill Nurses Who Kill Reality misdaadseries met verontrustende verhalen van verpleegkundigen die hun vertrouwensposities hebben misbruikt en de patiënten die onder hun hoede zijn vermoorden.
Poster voor O.J.: Made in America O.J.: Made in America Een veel geprezen, vijfdelige documentaire over de opkomst en ondergang van de van dubbele moord beschuldigde American Footballspeler O.J. Simpson. Een Amerikaanse tragedie over ras, roem, media en rechtvaardigheid die verrassende perspectieven biedt op Simpsons identiteit en de actuele discussie over rassenongelijkheid.
Poster voor Oh Oh Daar Gaan We Weer Oh Oh Daar Gaan We Weer Je vond Oh Oh, Cherso destijds al ver over de rand? Nou maak dan je borst maar nat, er staat een kakelverse lichting Hagenezen klaar voor een nieuw avontuur over de landsgrenzen in Oh Oh Daar Gaan We Weer.
Poster voor On Pointe On Pointe Een zesdelige serie over een jaar uit het leven van studenten op de New York City School die een rigoureuze training, audities en voorbereidingen doorlopen voor de jaarlijkse uitvoeringen van 'The Nutcracker' door het New York City Ballet.
Poster voor On the Case with Paula Zahn On the Case with Paula Zahn Geleid door Emmy Award-winnende journaliste Paula Zahn, bevat 'On the Case' diepte-interviews en originele reportages die verder gaan dan de krantenkoppen op zoek naar fascinerende mysteries binnen het rechtssysteem van ons land. Elke aflevering wordt benadrukt door Zahn's meeslepende exclusieve interviews, die verschillende standpunten naar voren brengen van de mensen die persoonlijk verbonden...
Poster voor Once Upon a Time in Iraq Once Upon a Time in Iraq Een 5-delige documentairereeks van BBC 2, welke de oorlog in Irak van beide kanten belicht.
Poster voor Onder de Radar Onder de Radar Jessica Villerius rijdt mee met de Dienst Speciale Interventies van politie en leger die in actie komt bij terrorismedreiging en ander grof geweld.
Poster voor One Strange Rock One Strange Rock De bekroonde filmmaker Darren Aronofsky neemt ons mee op een verbazingwekkende en spannende tocht waarin de kwetsbaarheid en bijzonderheid van planeet Aarde wordt bekeken. Misschien wel eén van de meest unieke plaatsen in het heelal. Gepresenteerd door Will Smith.
Poster voor Ontvoerd Ontvoerd In dit programma gaan John van den Heuvel en zijn team ouders proberen te helpen die zijn geconfronteerd met een internationale kinderontvoering door hun ex-partner. Het is zo’n beetje het ergste wat je als ouder kan overkomen: op een dag sta je op het schoolplein en je ziet je kind niet. Ook niet als iedereen naar huis is en het schoolplein leeg. Razende paniek neemt de overhand; je belt met...
Poster voor Onze boerderij Onze boerderij Voor Onze Boerderij gaat Yvon Jaspers opnieuw langs bij oud Boer zoekt Vrouw-deelnemers en bij andere boeren om te ervaren hoe het nou echt is om in deze turbulente tijd een agrarisch bedrijf te runnen. Wat zijn de dilemma’s van de moderne boer? Welke risico’s neem je als boer en wanneer doe je het goed? Leven zij hun droom of lijkt het soms meer op een nachtmerrie? Ze is benieuwd of ze na ...
Poster voor Onze man in Teheran Onze man in Teheran De plannen bestaan al jaren, maar nu er een nieuwe politieke wind in Teheran waait, heeft de VPRO eindelijk toegang gekregen tot een van de laatste geïsoleerde landen ter wereld: Iran.
Poster voor Oplichters in het buitenland Oplichters in het buitenland Overal ter wereld lopen oplichters rond die het hebben voorzien op talloze toeristen. Vaak wordt men opgelicht door criminele organisaties en soms gaat het zelfs zo ver dat ook de politie hierbij betrokken is. Je staat er als toerist dus alleen voor. In Oplichters in het buitenland gaat Kees van der Spek achter deze zaken aan, zoekt de oplichters op en probeert ze te ontmaskeren. Via verborgen ...
Poster voor Oplichters op het internet Oplichters op het internet In het nieuwe SBS6-programma Oplichters op het internet helpt Kees van der Spek slachtoffers die voor grote bedragen digitaal zijn opgelicht. Kees reist het binnen- en buitenland af om de internetoplichters op te sporen die op dat moment onvindbaar zijn. Lukt het Kees om te achterhalen wie de onlineverkoper is die geld incasseert, maar nooit iets levert? En wie zit achter de vervalste bankmailt...
Poster voor Our Great National Parks Our Great National Parks Deze schitterende docuserie, verteld door voormalig president Barack Obama, gaat over enkele van de spectaculairste nationale parken ter wereld.
Poster voor Our Planet Our Planet Ontdek het natuurschoon op onze planeet en zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire van ongekende omvang.
Poster voor Outback Truckers Outback Truckers Ze rijden in de grootste trucks op aarde over de zwaarste en eenzaamste snelwegen van de wereld. Ze zijn de Australische outback truckers. Mannen en vrouwen in monstervoertuigen die marathons doen door een aantal van de meest woeste terreinen van onze planeet. Hier draait het slechts om één ding: levend terugkomen!
Poster voor Outcry Outcry Een vijfdelige documentairereeks die het aangrijpende verhaal van de middelbare schoolvoetbalster Greg Kelley onderzoekt en een zoektocht naar waarheid en rechtvaardigheid. Weinig mensen ervaren het momentum dat Kelley zijn laatste jaar in Leander, Texas, inging. Dat veranderde allemaal toen hij werd veroordeeld voor aanranding van een vierjarige jongen en veroordeeld tot 25 jaar gevangenis zon...
Poster voor Over de Oceaan Over de Oceaan Enkele bekende Vlamingen nemen deel aan een ongelooflijk avontuur. Ze leggen samen met kapitein Piet Smet maar liefst 5.000 kilometer af om zo de Atlantische Oceaan over te varen, van Lanzarote naar Guadeloupe. Zullen zij erin slagen de oceaan te trotseren en aan te komen op hun bestemming?
Poster voor Over de rug van de Andes Over de rug van de Andes Stef Biemans maakt een reis door het Andesgebergte en ontdekt aan welke veranderingen Latijns-Amerika onderhevig is. De geschiedenis van het continent is er een van vallen en opstaan. Biemans vraagt zich af hoe het nu gaat met de Zuid-Amerikaan.
Poster voor Overtreders Overtreders De camera volgt politieagenten en handhavers die oog in oog komen te staan met kleine en grote overtreders van de wet.
Poster voor Pacto Brutal: O Assassinato de Daniella Perez Pacto Brutal: O Assassinato de Daniella Perez In 1992 werd actrice en danseres Daniella Perez vermoord door Guilherme de Pádua en zijn vrouw, Paula Thomaz, in een wrede misdaad met voorbedachten rade. De vroegtijdige dood van de 22-jarige, dochter van de Braziliaanse schrijfster en producente, Internationaal Emmy-winnares Gloria Perez, schokte het land, kreeg bekendheid en haalde jarenlang de voorpagina's van de nationale kranten.
Poster voor Painting with John Painting with John Deels meditatieve tutorial, deels open haard, elke aflevering vinden we kunstenaar John Lurie verscholen aan zijn werktafel, waar hij zijn ingewikkelde aquareltechnieken aanscherpt en zijn reflecties deelt over wat hij over het leven heeft geleerd.
Poster voor Pandemic: How to Prevent an Outbreak Pandemic: How to Prevent an Outbreak Ontmoet de helden die aan de vuurlinie staan voor gevecht tegen influenza, in deze docuserie. Leer meer over hun dagelijkse taken om een volgende globale uitbraak tegen te gaan.
Poster voor Paranormal 911 Paranormal 911 Slachtoffers en hulpverleners doen verslag van hun paranormale ontmoetingen.
Poster voor Paranormal Nightshift Paranormal Nightshift Overdag is de werkplek rationeel en efficiënt, maar 's nachts worden dezelfde kantoren, hotels en restaurants het domein van het bovennatuurlijke en onverklaarbare. Degenen die in de nachtdienst werken, onthullen hun angstaanjagende aanvaringen met het paranormale terwijl ze aan het werk zijn.
Poster voor Paris in Love Paris in Love Volgt ondernemer/activiste/DJ Paris Hilton terwijl ze zich voorbereidt om door het gangpad te lopen met de man van haar dromen, durfkapitalist Carter Reum, met als hoogtepunt de grote dag zelf. Van het shoppen van bruidsjurken en het kiezen van de locatie, tot het ontwerpen van haar droombestemmingshuwelijk en het deelnemen aan wat zeker een leuk en waanzinnig vrijgezellenfeest zal zijn. Kijker...
Poster voor PBS Specials PBS Specials Specials van het non-profit netwerk PBS.
Poster voor People Magazine Investigates People Magazine Investigates Investigation Discovery en People magazine gaan samen enkele van de meest geruchtmakende misdaadzaken uit de recente geschiedenis onder de loep nemen. De één uur durende serie brengt kijkers verhalen over verraad, verborgen geheimen en onbezongen helden, geript van de pagina's van een van de belangrijkste weekbladen van het land. Deze verhalen ontstijgen het nieuws en worden onderdeel van de ...
Poster voor Peyton and Polizzi's Restaurant Rescue Peyton and Polizzi's Restaurant Rescue Horeca experts Alex Polizzi en Oliver Peyton redden noodlijdende restaurants in de UK.
Poster voor Phrogging: Hider in My House Phrogging: Hider in My House Deze waargebeurde misdaad-thriller is vreemder dan fictie en onderzoekt het fenomeen van phrogging - mensen die stiekem in andermans huis wonen. Van de man op zolder tot de gluiperd in de kruipruimte, elke aflevering bevat twee verhalen uit de eerste hand van overlevenden die de meest huiveringwekkende, verdraaide en angstaanjagende verhalen vertellen die je je maar kunt voorstellen. Samen met ...
Poster voor Pick of the Litter Pick of the Litter Zes honden - Paco, Pacino, Tulane, Raffi, Amara en Tartan - en hun menselijke metgezellen gaan op zoek naar blindengeleidehonden. Gebaseerd op de lange documentaire met dezelfde naam.
Poster voor Pittsburgh Penguins: In the Room Pittsburgh Penguins: In the Room Achter de schermen bij de Penguins. In de kleedkamer, zeg maar!
Poster voor Planet Earth Planet Earth Planet Earth is het epische, meeslepende verhaal van het leven op aarde. Van de grootste rivieren tot de hoogste bergen, van verborgen ondergrondse grotten tot uitgestrekte woestijnen: deze serie neemt je mee op een onvergetelijke reis langs de meest extreme leefomgevingen van dieren.
Poster voor Planet Earth II Planet Earth II David Attenborough presenteert een documentaire waarbij dieren worden gevolgd met hun uitdagingen om te overleven in de meest iconische leefomgevingen van onze wereld.
Poster voor Planet Finance Planet Finance De inflatie is hoog, spaargeld levert weinig op en beleggen via een app is makkelijk en goedkoop. Een nieuwe generatie zoekt daarom zijn fortuin op de financiële markt. Maar weten deze miljoenen nieuwe beleggers wel hoe deze markt werkt? In zes afleveringen neemt regisseur Marije Meerman de kijker mee naar 'Planet Finance', een parallelle wereld waar geld te verdienen is als je denkt te weten ...
Poster voor Playing with Power: The Nintendo Story Playing with Power: The Nintendo Story Hoe is Nintendo van een nichespeelkaartenbedrijf uitgegroeid tot een mondiale gaminggigant? Deze serie brengt de makers van 'Video Games: The Movie' en uitvoerend producent Sean Astin samen om het gordijn voor het beroemde geheimzinnige bedrijf open te trekken. Het opwindende verhaal wordt gepresenteerd door een ensemble van Nintendo-personeel, beroemde iconen en veteranen uit de industrie, waa...
Poster voor Police: Night Shift 999 Police: Night Shift 999 De nachtdienst van Gloucestershire Constabulary wordt gevolgd, waarbij de meedogenloze en zware strijd tegen nachtelijke criminaliteit wordt onthuld. Als de duisternis valt in het hele graafschap, worden agenten geconfronteerd met incidenten met meer drank, drugs en geweld dan overdag.
Poster voor Politie 24/7 Politie 24/7 Drie maanden lang werd er dag en nacht gefilmd en voor de allereerste keer werden er camera’s toegelaten in de telecommandokamer, hét zenuwcentrum van de politie van Antwerpen, van waaruit alle interventies worden aangestuurd.
Poster voor Politie Dienst Infra Politie Dienst Infra Realityserie waarin we meelopen met de specialisten van de 'Politie Dienst Infra'. Niet alleen de dagelijkse werkzaamheden komen in beeld, maar de specialisten zijn ook openhartig over hun ervaringen en wat die met hen doen. Waar anderen een stap terug doen, zetten zij een stap naar voren. Voor het eerst wordt duidelijk wie ze zijn, hoe ze worden opgeleid en getraind en wat ze allemaal kunnen e...
Poster voor Post Radical Post Radical Rick McCrank reist de hele wereld over om op bijzondere plaatsen te skaten.
Poster voor Prehistoric Planet Prehistoric Planet In deze vijfdelige natuurdocumentaire zie je hoe dinosaurussen 66 miljoen jaar geleden over de aarde heersten. Daarvoor gebruikt men de laatste wetenschappelijke inzichten en peperdure special effects.
Poster voor Premier League 30 - Iconic Stories Premier League 30 - Iconic Stories Op 15 augustus viert de Premier League haar 30e verjaardag. We blikken terug op de memorabele momenten van de afgelopen drie decennia op en naast het veld en bedanken de fans en onbezonnen helden die aan de clubs verbonden zijn als de Trophy aan een tournee door Engeland en Wales begint. Vijftig clubs hebben deelgenomen aan de Premier League, waarvan er zeven de titel hebben gewonnen. Mancheste...
Poster voor Project Afterlife Project Afterlife Wat gebeurt er echt nadat we zijn overleden? Project Afterlife, een nieuwe serie over Destination America die de opstanding en de mensen waarmee het gebeurde onderzoekt.
Poster voor Project Nazi: The Blueprints of Evil Project Nazi: The Blueprints of Evil Duikt in de opbouw van nazi-Duitsland en onderzoekt nauwkeurig de propaganda, posters en producten die werden gebruikt om Hitler naar een staat van absolute macht te stuwen.
Poster voor Property Brothers Property Brothers De tweelingbroers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.
Poster voor Race to Perfection Race to Perfection Formule 1 bestaat 70 jaar. Een exlusieve blik achter de schermen om deze verjaardag te vieren.
Poster voor Rail Away Rail Away Rail Away is een fascinerende serie over markante spoorlijnen overal ter wereld. In iedere aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Rijdend door natuurschoon, maken we kennis met de geschiedenis van het gebied, leren we regionale gebruiken en culturen kennen en bezoeken we toeristische attracties.
Poster voor Rambam Rambam In Rambam wordt op onconventionele en anarchistische wijze maatschappelijk onrecht aangepakt, door slimme en grappige acties op touw te zetten.
Poster voor Real Detective Real Detective Deze serie is een combinatie van documentaire en nagespeelde scènes waarin acteurs echte rechercheurs spelen die terugdenken aan zaken die ze nooit meer zullen vergeten.
Poster voor Real PD: Kansas City Real PD: Kansas City Real PD: Kansas City is een indringende, nieuwe documentaireserie die dag en nacht achter de schermen meekijkt met rechercheurs van Kansas City, de Kansas PD, en het echte drama van politieonderzoeken in het hart van Amerika vastlegt.
Poster voor Reasonable Doubt Reasonable Doubt Gepensioneerde moorddetective Chris Anderson en strafrechtadvocaat Melissa Lewcowicz helpen wanhopige families, die ervan overtuigd zijn dat een geliefde onterecht is veroordeeld voor moord. Elke week onderzoeken Chris en Melissa een nieuwe zaak. En elke week worden ze gedwongen om te beslissen of er echt sprake is van een onterechte veroordeling of dat de familie de bittere waarheid onder ogen...
Poster voor Red Mijn Vakantie Red Mijn Vakantie Thijs Zeeman en Eef van Opdorp helpen wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie beleven. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast vragen om hulp. Thijs en Eef reizen af naar de vakantiebestemming en probeert ter plekke de vakantie alsnog te redden. Hygiëne-expert Rob Geus reist in binnen- en buitenland de campings af om ze aan...
Poster voor Reizen Waes Reizen Waes Waarom trekken we altijd naar dezelfde vakantiebestemmingen? In Reizen Waes trekt Tom Waes naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen. En daarbij heeft hij maar een vraag: kan ik er op vakantie?
Poster voor Relentless Relentless Toen de 21-jarige Christina Whittaker verdween in het kleine stadje Hannibal, MO, volgde er onmiddellijk een hectische zoektocht. Acht maanden later ontmoette filmmaker Christina Fontana de moeder van Whittaker tijdens het filmen van een documentaire over de families van vermiste personen. Fontana wist niet dat deze ene zaak haar op een duister pad zou leiden vol samenzweringen, verraad, zelfmo...
Poster voor Rest In Power: The Trayvon Martin Story Rest In Power: The Trayvon Martin Story Een blik op een van de meest spraakmakende en controversiële gebeurtenissen van het afgelopen decennium, "Rest in Power: The Trayvon Martin Story", vertelt het leven en de erfenis van de titulaire 17-jarige, die in Florida werd doodgeschoten in 2012, en wiens tragische en vroegtijdige dood aanleiding gaf tot de # Blacklivesmatter-beweging. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mar...
Poster voor Restoration Garage Restoration Garage Drama op de werkvloer, grote ego's en miljoenen dollars op het spel. Dat is waar het in Restoration Garage om draait.
Poster voor Richard Hammond's Workshop Richard Hammond's Workshop Richard Hammond (Top-Gear, The Grand Tour), ruilt zijn jet-set levensstijl in voor om zijn gekoesterde wens, een restauratie garage op te zetten voor klassieke auto's, in vervulling te laten gaan. Met hulp van bekwame en ervaren vaklieden navigeert hij door de mee- en tegenvallers die bij het opzetten van een nieuw bedrijf langskomen.
Poster voor Richard Hammond’s BIG! Richard Hammond’s BIG! Richard Hammond gaat achter de schermen van de grootste structuren en machines ter wereld om de wetenschap van ‘groot’ te begrijpen - hoe ingenieurs deze superstructuren bouwen, onderhouden en gebruiken. Elke aflevering van Richard Hammond's BIG! neemt hem mee naar een nieuwe locatie en megastructuur, waar hij de onbezongen helden aan de frontlinie ontmoet om ze te laten werken en de wetens...
Poster voor Rick Steves' Europe Rick Steves' Europe Rick Steves is het "proefkonijn voor de reis" voor American Public Television sinds 'Travels in Europe with Rick Steves' in april 1991 zijn debuut maakte. In zijn programma laat Rick plaatsen zien die de gemiddelde reiziger over het hoofd ziet, geeft hij talloze reistips en gaat hij altijd graag op in het avontuur.
Poster voor Rico: Dream Big Rico: Dream Big Wanneer je behoort tot de absolute wereldtop, ongekend gedisciplineerd en gestructureerd leeft, is de druk hoog om daar te blijven. Dat vraagt om focus. Rico wil als eerste topsporter op het hoogste niveau bewijzen dat zelfs kickboksen op dat niveau samen kan gaan met nieuwe dromen. Lukt het Rico om de ongeslagen wereldkampioen te blijven en een glansrijke filmcarrière op te bouwen?
Poster voor Ride with Norman Reedus Ride with Norman Reedus The Walking Dead acteur en motorfan Norman Reedus gaat de weg op om de lokale motorcultuur te ontdekken. Hij bezoekt de beste en mooiste collecties, mecaniciens en vakmensen door het hele land. Elke aflevering rijden Reedus en een gast langs tattooshops en warenhuizen van verzamelaars.
Poster voor Rise of Empires: Ottoman Rise of Empires: Ottoman Ottomaanse Sultan Mehmed II voert een epische campagne om de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel te veroveren en eeuwenlang de loop van de geschiedenis te vormen.
Poster voor River Monsters River Monsters River Monsters word gepresenteerd door bioloog en visser Jeremy Wade die in het programma de wereld rondreist op zoek naar angstaanjagende zoetwater-roofdieren op zoek naar aanwijzingen, ooggetuigen en verhalen over mensen die in het water zijn omgekomen door aanvallen van vissen en amfibieën. Hij probeert in elke aflevering het dier te vangen, te onderzoeken en vervolgens weer los te laten in...
Poster voor Roadkill Garage Roadkill Garage Roadkill Garage is een nieuwe serie met David Freiburger en Steve Dulcich van Engine Masters.
Poster voor Rocket Around the XMas Tree Rocket Around the XMas Tree In een epische en explosieve competitie met een feestdagenthema, stellen teams van waaghalzen hun vaardigheden elke week op de proef terwijl ze strijden in een reeks explosieve wedstrijden. Door deze uitdagingen zullen we bepalen wie hun feestvreugde naar nieuwe hoogten kan tillen en weglopen met de felbegeerde ‘Golden Rocket-Tree Topper’-trofee.
Poster voor Roman Empire: Reign of Blood Roman Empire: Reign of Blood Deze stijlvolle mix van documentaire en historische epos vertelt het bewind van Commodus, de keizer wiens heerschappij markeerde het begin van de val van Rome.
Poster voor Ross Kemp Battle for the Amazon Ross Kemp Battle for the Amazon Ross Kemp - Battle For The Amazon kijkt naar de sociaal-economische en milieuproblemen waarmee de Amazoneregio's van Brazilië en Ecuador te maken hebben. De show zal de erfenis van de verwoesting door een groeiende wereldwijde behoefte aan energie, voedsel en minerale rijkdommen proberen te (v)erkennen.
Poster voor Ross Kemp In Afghanistan Ross Kemp In Afghanistan Ross Kemps documentaire begint met de opleiding van de eenheid. Hij doet mee aan een FIBUA-training – wat wij Optreden in Verstedelijkte Gebieden noemen – in de Copehill Down Village op de Salisbury Plains. Het is een chaotische oefening, waarbij duidelijk de puntjes op de i moeten worden gezet. Regelmatig gaan (onder)officieren uit hun plaat omdat het niet loopt zoals het zou moeten lopen.
Poster voor Ross Kemp: Extreme World Ross Kemp: Extreme World De Britse acteur en onderzoeksjournalist Ross Kemp bezoekt de meest akelige plekken op de wereld om de problemen daar onder de aandacht te brengen.
Poster voor Rotten Rotten Duikt diep in de onderwereld van de voedselproductie om de corruptie, verspilling en echte gevaren achter je dagelijkse eetgewoonten bloot te leggen.
Poster voor RuPaul's Drag Race: Vegas Revue RuPaul's Drag Race: Vegas Revue De nieuwe serie volgt zes legendarische drag queens in hun professionele en persoonlijke reizen als artiesten in RuPaul's Drag Race Live! residency, die begin 2020 van start ging in de Flamingo Las Vegas. De cast bestaat uit seizoen 11 winnaar Yvie Oddly, evenals fanfavorieten Asia O'Hara, Derrick Barry, Kameron Michaels, Naomi Smalls en Vanessa "Vanjie" Mateo.
Poster voor Rust Valley Restorers Rust Valley Restorers Een crew autoliefhebbers in een garage in de Rocky Mountains verandert verlaten hopen roest in klassiekers om te verzamelen.
Poster voor Salah Salah Belgische documentairereeks waarin Eric Goens de betrokkenheid van Salah Abdeslam bij de aanslagen in Parijs op 13 november 2015 reconstrueert.
Poster voor Salt Fat Acid Heat Salt Fat Acid Heat Chef-kok en voedselschrijver Samin Nosrat brengt haar culinaire manifest van eenvoudig eten geworteld in traditie naar het scherm in een nieuwe kookserie.
Poster voor Salvage Hunters Salvage Hunters Antiekhandelaar Drew Pritchard gaat weer op jacht naar bijzondere items uit de geschiedenis van het Britse huisraad.
Poster voor SAS Australia SAS Australia Gebaseerd op de populaire Britse reality-tv-serie SAS: Who Dares Wins, bevat de Australische productie een mix van beroemdheden, sporters en veroordeelde criminelen die proberen door de selectie te komen. SAS Australia ziet Aussie-beroemdheden een reeks fysieke en psychologische tests uitvoeren uit het echte SAS-selectieproces. Dit is geen spel. Er is geen winnaar; er is geen prijs. Deze ste...
Poster voor SAS: Who Dares Wins SAS: Who Dares Wins Selectie voor de SAS is een van de zwaarste sollicitatiegesprekken ter wereld en fysieke fitheid is slechts het eerste uitgangspunt. Wat echt wordt getest is psychologische veerkracht en karakter als kandidaten slaapdeprivatie, ondervraging en een reeks steeds complexere hersenspelletjes ondergaan. In dit programma bootsen vijf ex-soldaten van de speciale strijdkrachten taken na uit de gehe...
Poster voor Savage Builds Savage Builds Adam Savage combineert zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid en bijna ongeëvenaarde inventiviteit bij het bouwen van werkende, innovatieve items. Elke aflevering zal zich concentreren op één project. Adam werkt samen met experts in hun vakgebied, vrienden, collega's en anderen.
Poster voor Sci Trek Sci Trek Sci Trek laat je zien hoe onze wereld werkt. De serie neemt je mee op reis en hoopt aan te tonen of we goed genoeg voorbereid zijn op onze toekomst.
Poster voor Scotland from the Sky Scotland from the Sky Presentator James Crawford gaat de lucht in om de steden, kusten en landschappen van Schotland te filmen.
Poster voor Scotland's Scenic Railways Scotland's Scenic Railways Onder uitgestrekte bergen en over open heidevelden verbinden de Schotse spoorwegen kuststeden en plattelandsdorpen door een Highland landschap dat is uitgeroepen tot 's werelds mooiste spoorweg. Dit programma ontmoet de mensen die werken op het spoor en de stoomliefhebbers die deze iconische routes beschermen, en biedt een blik op een diverse gemeenschap verenigd door een passie voor de spoorwe...
Poster voor Secrets in the Ice Secrets in the Ice Bezoeken aan de meest afgelegen, koude en onherbergzame plekken op aarde om grote mysteries te onthullen die in de tijd zijn bevroren. Dit programma laat zien hoe en waarom mensen in de tijd bevroren zijn geraakt, van vermiste vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog tot een bevroren meer vol menselijke resten.
Poster voor Secrets in the Jungle Secrets in the Jungle Ontdek de buitengewone geheimen achter onbekende oerwouden over de hele wereld terwijl experts de nieuwste wetenschap en technologie gebruiken om de verloren beschavingen en onontdekte schatten te verkennen waarvan wordt beweerd dat ze erin verborgen zijn.
Poster voor Secrets of Great British Castles Secrets of Great British Castles Dan Jones introduceert 'Secrets of Great British Castles'. Een serie waarin de fascinerende geschiedenis van zes van de belangrijkste versterkte gebouwen van het land wordt verkend.
Poster voor Secrets Of The Chippendales Murders Secrets Of The Chippendales Murders Chippendales was een nachtclub die vrouwen wilde verleiden en behagen met haar schaars geklede dansers en levendige muziek, en groeide snel uit tot een popcultuur fenomeen, totdat het instortte. Door middel van exclusieve interviews, nooit eerder vertoonde videobeelden van de plaats delict en vrijgegeven bewakingsbeelden van de FBI, ontrafelt deze serie het verborgen verhaal van hoe seks, jaloe...
Poster voor Secrets of the Dead Secrets of the Dead Soms wordt de waarheid mee de dood ingenomen. Moderne forensische technieken worden gebruikt om historische mysteries te ontrafelen om erachter te komen wat er echt gebeurd is.
Poster voor Secrets of the London Underground Secrets of the London Underground Heb je je ooit afgevraagd wat er zich achter gesloten deuren op stations bevindt, wat er onder de straten van Londen ligt en welke geheime verhalen deze fascinerende stad herbergt? Maak een reis onder de oppervlakte met Siddy Holloway en Tim Dunn in de nieuwe serie 'Secrets of the London Underground'. Ga met het tweetal mee op verkenningstocht door verlaten tunnels, geheime bunkers en verborgen...
Poster voor Secrets of the Morgue Secrets of the Morgue Secrets of the Morgue bekijkt beruchte moordzaken vanuit het perspectief van de lijkschouwer, die samen met de politie werkt aan gerechtigheid voor de moordslachtoffers en hun familie.
Poster voor Secrets of the National Parks Secrets of the National Parks Wat maakt Amerika's nationale parken zo speciaal? Waarom worden miljoenen mensen van over de hele wereld jaar na jaar naar deze parken getrokken? De geheimen van een aantal van Amerika's meest diepgaande nationale parken worden hier blootgelegd, en uw reis in elk park zal u helpen duidelijk te begrijpen hoe belangrijk het behoud en de instandhouding van de wilde landerijen van onze aarde zijn.
Poster voor Secrets of the Universe Secrets of the Universe 'Secrets of the Universe' lanceert kijkers op acht verbluffende avonturen om antwoorden te zoeken op enkele van de grootste mysteries van het universum. Hoe is het heelal ontstaan? Zijn er andere aardachtige werelden? Wat is leven? Elke op zichzelf staande film vertelt de opmerkelijke verhalen van de missies en de doorbraken die een revolutie teweeg hebben gebracht in ons begrip van de kosmos, ...
Poster voor Secrets of the Whales Secrets of the Whales De vierdelige serie, die drie jaar lang op 24 locaties is gefilmd, is een zeer persoonlijke saga, waarbij diep in de wereld van de walvissen wordt gedoken om het leven en de liefde vanuit hun perspectief te onthullen.
Poster voor Secrets of the Zoo Secrets of the Zoo Met meer dan 10.000 dieren onder hun hoede en meer dan 2,4 miljoen gasten die per jaar worden verwelkomd, hebben de 'Columbus Zoo and Aquarium and The Wilds' veel boeiende verhalen te vertellen. In de loop van het afgelopen jaar hebben de medewerkers van de 'Columbus Zoo' en het Aquarium en de documentairemakers van 'Nat Geo WILD' samengewerkt om een kijkje te nemen in de ongelooflijke banden t...
Poster voor Secrets of the Zoo: North Carolina Secrets of the Zoo: North Carolina North Carolina is de thuisbasis van 's werelds grootste dierentuin, met 2.600 hectare, grote natuurlijke habitats en meer dan 1.800 dieren onder zijn hoede. Tijdens de show zijn verschillende medewerkers van de dierentuin aanwezig, waaronder verzorgers en dierenartsen, en worden verhalen uitgelicht, waaronder routinematige veehouderij, noodprocedures en het werk van de dierentuin op het gebied ...
Poster voor Secrets of the Zoo: Tampa Secrets of the Zoo: Tampa 'Secrets of the Zoo: Tampa' omarmt de wilde kant van de Sunshine State. Met een geweldig dierentuinteam dat zich toelegt op de exotische cast van dieren, zorgt dit toegewijde team voor zowel hun lieve dierentuinfamilie als voor het redden en rehabiliteren van dieren in nood, waaronder verweesde zwarte berenwelpen, gewonde panters, zeekoeien, otters en alligators.
Poster voor Secrets, Lies and Private Eyes Secrets, Lies and Private Eyes Meer dan ooit kiezen gewone mensen voor onconventionele wegen naar gerechtigheid. Met de politiediensten in rep en roer en de rol van wetshandhaving in kwestie, huren burgers privédetectives in om de antwoorden te vinden die ze nodig hebben. Vermiste personen, ontrouw, cold cases en fraude vullen hun notitieboekjes. Deze serie volgt vier teams van PI's bij het aanpakken van deze zaken. Hun rol...
Poster voor Seven Worlds, One Planet Seven Worlds, One Planet Miljoenen jaren geleden scheurden ongelooflijke krachten de aardkorst uit elkaar waardoor zeven buitengewone continenten ontstonden. Deze documentaireserie onthult hoe elk continent het unieke dierenleven heeft gevormd dat daar te vinden is
Poster voor Shadowland Shadowland Onderzoek samenzweringstheorieën en de levensveranderende impact die ze hebben op aanhangers en degenen die in het vizier komen, om te ontdekken of de waarheid zoals we die kennen kan overleven in de 21e eeuw.
Poster voor Shaq Life Shaq Life Shaquille O'Neal geeft fans een kijkje in zijn post-NBA-seizoen in deze TNT-docuseries Shaq Life. Het is tijd voor fans om de man achter de legende te ontmoeten - een man met een charismatisch gevoel voor humor, een enorm hart en eindeloze vastberadenheid
Poster voor Shop Well for the Planet? Shop Well for the Planet? Tips over hoe je een groenere levensstijl kunt leiden en geld kunt besparen.
Poster voor Signs of a Psychopath Signs of a Psychopath Voor elke sadistische psychopaat waren er tekenen. Charme. Narcisme. Gebrek aan medeleven. Impulsiviteit. Manipulatie. Teleurstelling. Deze eigenschappen en andere zijn de veelbetekenende tekenen van een psychopaat. Deze aangrijpende archiefserie van een half uur bezoekt enkele van de meest brute moordenaars in de moderne geschiedenis, waarbij nieuwsbeelden en de woorden van de moordenaars zelf...
Poster voor Sins of Our Mother Sins of Our Mother Toen de kinderen van Lori Vallow verdwenen, bracht de zoektocht naar hen een spoor van verdachte sterfgevallen aan het licht, een nieuwe echtgenoot die haar doemdenkbeelden deelde, en moord.
Poster voor Sins of the City Sins of the City 'Sins of The City' is een serie die de donkere onderbuik blootlegt van een stad die je dacht te kennen, door de mysterieuze misdaden te belichten die de gemeenschap voor altijd hebben veranderd.
Poster voor Skin Wars: Fresh Paint Skin Wars: Fresh Paint Drie voormalig Skin Wars deelnemers begeleiden zes gevestigde kunstenaars die nog nooit aan bodypainting hebben gedaan, naar een kans om $10.000 te winnen.
Poster voor Sleeping With a Killer Sleeping With a Killer Volgt mensen die tragisch eindigen door toedoen van echtgenoten, echtgenotes, voormalige vrienden en geliefden.
Poster voor Smiley Face Killers: The Hunt for Justice Smiley Face Killers: The Hunt for Justice Sinds 1997 zijn honderden mannen van middelbare leeftijd op mysterieuze wijze verdronken na een avondje uit met vrienden. Hun lichamen zijn gevonden in clusters in het hele land en de slachtoffers lijken griezelig veel op elkaar: het zijn allemaal atletische, academische presteerders. Bovendien is in de buurt van waar veel van de lichamen zijn teruggevonden een duidelijk kenmerk: graffiti van e...
Poster voor Snackmasters Snackmasters Fred Sirieix stelt een buitengewone uitdaging voor topchefs: om te proberen de geheime technieken en recepten achter enkele van de meest geliefde snacks van Groot-Brittannië uit te werken, voordat ze hun eigen replica maken.
Poster voor Social Media Murders Social Media Murders True-crime-serie over moordzaken waarbij social media een rol speelden in het samenbrengen van dader en slachtoffer.
Poster voor Soham: The Murder of Holly & Jessica Soham: The Murder of Holly & Jessica Twee meisjes worden in augustus 2002 vermist in een stadje in Cambridge, waardoor de gemeenschap in rep en roer raakt en een verwoede zoektocht op touw wordt gezet om hen te vinden.
Poster voor Somebody Feed Phil Somebody Feed Phil De maker van 'Everybody Loves Raymond', Phil Rosenthal, reist de wereld rond om de lokale keuken en cultuur van Bangkok, Lissabon, Mexico-Stad en meer te ontdekken.
Poster voor Sophie: A Murder in West Cork Sophie: A Murder in West Cork Driedelige documentaire over Sophie Toscan Du Plantier, de Franse film- en tv-producente die in 1996 in haar geïsoleerde vakantiehuisje in West Cork, Ierland, werd vermoord.
Poster voor Space Invaders Space Invaders In heel Australië kampen gezinnen met een rommelcrisis en hebben dringend behoefte aan een interventie. Ontruimingsgoeroe Peter Walsh, renovatiekoningin Cherie Barber en schattenjager Lucas Callaghan veranderen de huizen en levens van mensen.
Poster voor Space's Deepest Secrets Space's Deepest Secrets De verhalen van ruimteonderzoekers die hun carrières en levens riskeren om de mensheid naar onbekende werelden te leiden.
Poster voor Special Forces VIPS: Wie Durft Wint Special Forces VIPS: Wie Durft Wint Tien BN'ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te st...
Poster voor Special Forces: Ultimate Hell Week Special Forces: Ultimate Hell Week Documentaireserie over het selectieproces bij speciale eenheden. Om toegelaten te worden tot een speciale eenheid, moet de kandidaat de zwaarst denkbare lichamelijke en geestelijke beproevingen doorstaan. Er zijn 29 deelnemers. De training duurt 12 dagen en wordt gegeven door veteranen van onder meer de US Navy Seals, de UK SAS en de Russische Spetsnaz. Elke dag moeten de kandidaten zich door e...
Poster voor Spector Spector Een vierdelige documentaireserie over de raadselachtige, legendarische muziekproducent Phil Spector en wat er gebeurde op de noodlottige avond van 3 februari 2003 toen actrice Lana Clarkson werd doodgeschoten in zijn landhuis.
Poster voor Spoorloos Spoorloos Spoorloos richt zich op verwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet. Derk Bolt speurt regelmatig heel wat landen af om mensen bij elkaar te brengen en Jetske van den Elsen gaat met onze zoekers op pad om hen bij te staan tijdens de emotionele hereniging.
Poster voor Spuiten en slikken Spuiten en slikken Talkshow over het plezier en de schaduwzijde van seks en drugs.
Poster voor Spy in the Wild Spy in the Wild Een team van levensechte robotdieren gaat undercover om liefde, intelligentie, vriendschappen en ondeugend gedrag te filmen bij een aantal bijzondere dieren.
Poster voor Stalked: Followed by Fear Stalked: Followed by Fear Onderzoek naar de verwrongen psychologie van stalkers, terwijl slachtoffers hun verhalen delen.
Poster voor Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive Stephen Fry presenteert deze documentaire over de ziekte van manische depressie. Een weinig begrepen maar potentieel verwoestende aandoening die naar schatting twee procent van de bevolking treft. Stephen begint aan een emotionele reis om lotgenoten te ontmoeten en de letterlijke hoogte- en dieptepunten van bipolair zijn te bespreken. Beroemdheden als Carrie Fisher en Richard Dreyfuss nodigen d...
Poster voor Stephen Hawking's Grand Design Stephen Hawking's Grand Design Deze serie is gebaseerd op Stephen Hawkings boek, The Grand Design. In de serie wordt een poging gedaan om via een reeks observaties en theoretische doorbraken een originele een controversiële theorie te bewijzen.
Poster voor Sterren op het doek Sterren op het doek Bekende Nederlanders geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van Özcan Akyol.
Poster voor Stone Cold Steve Austin: The Broken Skull Sessions Stone Cold Steve Austin: The Broken Skull Sessions Gefilmd in de thuisstudio van Austin in Zuid-Californië, bevat elke aflevering van The Broken Skull Sessions meer dan een uur aansprekend, openhartig gesprek met gasten die hetzelfde succes hebben behaald als de gedecoreerde zesvoudige WWE-kampioen.
Poster voor Strangers Making Babies Strangers Making Babies Een groep alleenstaande ouders in spe gaat op zoek naar een platonische partner om een baby mee te krijgen, zonder de complicatie van het eerst vinden van de liefde.
Poster voor Street Food Street Food Begeef een wereldwijde culturele reis naar streetfood en ontdek de verhalen van de mensen die de smaakvolle gerechten maken.
Poster voor Streetlab Streetlab Vier jeugdvrienden maken een komisch en toegankelijk programma over menselijk gedrag. Ze testen elkaar en andere mensen uit in grappige en spannende situaties, altijd in het kader van een sociaal experiment. Het programma bestaat uit twee of drie experimenten per keer, waarin de vrienden deels zelf slachtoffer zijn en deels onschuldige mensen onderdeel maken van hun experiment. In het programma...
Poster voor Sunderland 'Til I Die Sunderland 'Til I Die Deze docuserie volgt de Engelse voetbalclub Sunderland door het 2017-18 seizoen terwijl ze proberen terug te stuiteren na degradatie uit de Premier League.
Poster voor Super Factories Super Factories Betreed de slimste, grootste en meest geavanceerde fabrieken ter wereld om een kijkje achter de schermen te nemen bij de vele unieke producten die ze met verbijsterende snelheden en verbazingwekkende efficiëntie en precisie vervaardigen.
Poster voor Super/Natural Super/Natural Door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke innovaties en geavanceerde filmtechnologie om de geheime krachten en superzintuigen van 's werelds meest buitengewone dieren te onthullen, kunnen de kijkers van de serie voorbij de normale menselijke perceptie kijken en horen om de natuurlijke wereld te ervaren zoals een specifieke soort dat doet. Van bloemen zien in bijenvisie, een gespre...
Poster voor Surviving Death Surviving Death Wat gebeurt er als we sterven? Deze docuserie verkent persoonlijke verhalen en onderzoek naar bijna-doodervaringen, reïncarnatie en paranormale verschijnselen.
Poster voor Surviving R. Kelly Surviving R. Kelly In de serie Surviving R.Kelly doen verschillende beroemdheden hun verhaal over het seksueel misbruik door R&B-zanger R. Kelly.
Poster voor Taboe Taboe In het spraakmakende Taboe gaat Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen, zoals mensen met een andere huidskleur, holebi’s, of mensen met een fysieke beperking.
Poster voor Taking the Stand Taking the Stand "Taking the Stand' vertelt het verhaal van een misdaad vanuit de unieke lens van de beschuldigde in de getuigenbank. Elke aflevering behandelt alles van de getuigenis van de verdachte, afgezet tegen het controversiële kruisverhoor tot het uiteindelijke vonnis. Er is een reden waarom het afleggen van een getuigenis voor je eigen verdediging een gok is die maar weinig criminele verdachten ooit...
Poster voor Talent: Autisme Talent: Autisme Deze vijfdelige portretserie focust zich op mensen die een vorm van autisme hebben, maar hierdoor ook over een opmerkelijk of een opvallend talent beschikken. Zonder de problemen te verbloemen die deze aandoening met zich meebrengt, brengt de serie de mogelijkheden in beeld die de mensen met deze beperking hebben. Een serie vol fascinerende en verrassende portretten van mensen met een bijzonder...
Poster voor Tales of Irish Castles Tales of Irish Castles Acteur Simon Delaney verkent de geweldige verhalen en personages die horen bij de mooiste, meest beruchte en historische kastelen die in heel Ierland zijn gebouwd.
Poster voor Ted Bundy: Falling for a Killer Ted Bundy: Falling for a Killer Na bijna 40 jaar stilte, delen Elizabeth Kloepfer en haar dochter Molly hun ervaringen met verontrustende nieuwe details over Ted Bundy.
Poster voor Teen Mom 2 Teen Mom 2 Grote veranderingen voor Leah, Jenelle, Kailyn en Chelsea in Teen Mom 2. Onze tienermoeders staan voor een uitdaging met kinderen en daarnaast hebben ze nog andere problemen, uitdagingen en moeten ze ook nog eens aan zichzelf denken.
Poster voor Teen Mom 3 Teen Mom 3 Teen Mom 3 is een spin-off van de serie 16 and Pregnant. We volgen de levens van Mackenzie, Katie, Briana en Alex uit het vierde seizoen van 16 and Pregnant. Ze komer erachter hoe het leven is als moeder.
Poster voor Teen Mom UK: Their Story Teen Mom UK: Their Story Onze tienermoeders gaven ons volledige toegang tot hun leven, maar er is nog veel dat we niet weten. Wees voorbereid op een emotionele achtbaan, dit is hun verhaal.
Poster voor Tesla's Death Ray: A Murder Declassified Tesla's Death Ray: A Murder Declassified Geopenbaarde geheime documenten openen een schat aan informatie over het onderzoek en de uitvindingen van Nikola Tesla.
Poster voor The 101 Scariest Horror Movie Moments of All Time The 101 Scariest Horror Movie Moments of All Time In deze Shudder Original serie vieren en ontleden meesterfilmmakers en genrekenners de meest angstaanjagende momenten van de grootste horrorfilms ooit gemaakt, en onderzoeken ze hoe deze scènes tot stand zijn gekomen en waarom ze zich in de hersenen van het publiek over de hele wereld hebben gebrand.
Poster voor The Afwul Truth The Afwul Truth De beroemde filmmaker Michael Moore presenteert The awful truth, de meest gewaagde documentaireshow sinds de verschijning van TV Nation. In de geest van zijn bekroonde film Bowling for Columbine, neemt Moore politici en het publiek op de hak en plaatst zichzelf in het midden van de meest controversiële onderwerpen en gebeurtenissen.
Poster voor The American West The American West The American West neemt de kijker mee naar de tijd waarin Amerika bekend werd als het land van de kansen. De serie speelt zich af tussen 1865 en 1890 en vertelt onder meer verhalen van enkele legendes als Jesse James, Billy the Kid, Wyatt Earp, Crazy Horse en Sitting Bull.
Poster voor The Anarchists The Anarchists The Anarchists, een zesdelige documentaireserie, vertelt over een vreemde en dodelijke reeks gebeurtenissen die zich in zes jaar tijd heeft afgespeeld. Wat begint als een impulsieve eenmalige bijeenkomst, verandert in een steeds groter wordend jaarlijks evenement dat wordt gesponsord door cryptocurrency-bedrijven en waar sprekers als Ron Paul en BitCoin-investeerder Roger Ver aanwezig zijn. En ...
Poster voor The Ashley Madison Affair The Ashley Madison Affair De opkomst, ondergang en onwaarschijnlijke wederopstanding van Ashley Madison, de datingsite gericht op vreemdgangers. Als pionier op het gebied van ongehoorde virale reclame, deinst het bedrijf nergens voor terug om publiciteit te krijgen en in 2015 lijkt het op de rand van de wereldheerschappij te staan. Dan onthult een team hackers de intieme seksuele geheimen van miljoenen leden, met verwoe...
Poster voor The Baby Killer Conspiracy The Baby Killer Conspiracy Drie vrouwen werden gevangen gezet voor de ondenkbare misdaad van het vermoorden van hun eigen baby's. Zou de wiskundige theorie die werd gebruikt om deze vrouwen te veroordelen werkelijk een samenzwering van leugens zijn die door machtige mannen werd gebruikt om weerloze rouwende moeders als doelwit te kiezen?
Poster voor The Beatles: Get Back The Beatles: Get Back Een terugblik op nooit eerder vertoonde beelden van de opnamesessies van The Beatles tijdens hun album 'Let It Be', inclusief het laatste liveconcert van de band als groep, evenals hun iconische optreden op het dak op Savile Row in Londen.
Poster voor The Bible's Buried Secrets The Bible's Buried Secrets Dr. Francesca Stavrakopoulou onderzoekt hoe archeologische ontdekkingen de manier waarop wij de bijbel interpreteren verandert.
Poster voor The Big Conn The Big Conn Eric C. Conn was een advocaat die iets te groot leefde in oostelijk Kentucky. Tot twee klokkenluiders beseften dat hij het middelpunt was van overheidsfraude ter waarde van meer dan een half miljard dollar, een van de grootste in de geschiedenis van de V.S. En dat was nog maar het begin.
Poster voor The Blue Planet The Blue Planet Het opnemen van The Blue Planet heeft maar liefst vijf jaar geduurd en koste meer dan 10 miljoen dollar. Een wereld waarvan we minder weten dan de maan. In de serie gaan ze verder en dieper de zee in dan ooit te voren.
Poster voor The Book of Queer The Book of Queer Volgt meerdere historische en baanbrekende queer individuen door de geschiedenis heen.
Poster voor The Car Years The Car Years The Car Years is een nieuw autoprogramma gepresenteerd door Vicki Butler-Henderson en Alex Riley. Elke aflevering richt zich op een specifiek jaar, waarbij elke presentator zijn favoriete auto uit dat jaar kiest. Beide presentatoren zullen dan proberen het expertpanel van juryleden te overtuigen wat het beste is, met de winnaar gekroond aan het einde van elke show. De drie juryleden fungeren al...
Poster voor The Center Seat: 55 Years of Star Trek The Center Seat: 55 Years of Star Trek Ter ere van het 55-jarig jubileum van de Star Trek franchise en geproduceerd door The Nacelle Company. Deze documentaire bevat interviews met cast, crew en experts terwijl het tegelijkertijd cruciale momenten in de geschiedenis van de franchise verkent, vanaf het begin bij Lucille Ball's productiebedrijf Desilu tot recente film- en televisiebewerkingen.
Poster voor The Chef Show The Chef Show Acteur/Regisseur/Scenarioschrijver Jon Favreau werkt samen met beroemde chef-kok Roy Choi voor een gloednieuwe Netflix Originals-serie getiteld 'The Chef Show'. Met veel van dezelfde energie die het duo naar de arthouse-film Chef bracht, probeert de nieuwe show kijkers verder onder te dompelen in de wereld van eten en cultuur, waarbij ze opmerken dat "Een maaltijd bereiden meer is dan alleen et...
Poster voor The Clown and the Candyman The Clown and the Candyman Twee seriemoordenaars, Dean Corll en John Wayne Gacy, vermoordden, duizenden kilometers van elkaar verwijderd, meer dan 60 tienerjongens op brute wijze. De politie zei dat de moorden het werk waren van deze enkele gestoorde moordenaars, maar voor het eerst onthullen we dat ze eigenlijk verbonden waren door een netwerk van pedofielen dat gedeeltelijk gefinancierd werd door prominente leden van d...
Poster voor The Coasts of Ireland The Coasts of Ireland Prachtige landschappen, levende tradities en gastvrije mensen; dat is Ierland. Duizend mijl van indrukwekkende kliffen, natuurlijke schoonheid en langlevende tradities. Het massieve water van de Atlantische Oceaan dendert tegen de rotsen van de Ierse kust, de kliffen behoren tot de hoogste van Europa. Maak een reis rond dit groene eiland, en leer via talrijke ontmoetingen met typische en atypis...
Poster voor The Confession Killer The Confession Killer Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Poster voor The Confession Tapes The Confession Tapes In deze documentaireserie over waargebeurde misdaden, worden moordzaken onderzocht waarbij veroordeelden beweren dat hun bekentenis afgedwongen, onvrijwillig of vals is.
Poster voor The Crime of the Century The Crime of the Century Een scherpe aanklacht tegen Big Pharma en de politieke agenten en overheidsregels die overproductie, roekeloze distributie en massaal misbruik van synthetische opiaten mogelijk maken.
Poster voor The Cult of The Family The Cult of The Family Een driedelig onderzoek dat de opkomst en ondergang van de beruchtste cultus van Australië, The Family en zijn vreemde maar charismatische vrouwelijke leider, Anne Hamilton-Byrne, beschrijft.
Poster voor The Curse of Civil War Gold The Curse of Civil War Gold Een nieuwe curse om te ontrafelen. Dit gaat over het goud dat door Amerika vervoerd werd tijdens de burgeroorlog.
Poster voor The D'Amelio Show The D'Amelio Show Van relatieve obscuriteit en een schijnbaar normaal leven, naar plotseling succes en in de schijnwerpers van Hollywood worden de D'Amelios geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen.
Poster voor The Detectives The Detectives Iedere aflevering vertelt een detective over een waargebeurde zaak in Canada, die niet alleen een impact op henzelf heeft gemaakt, maar op de hele Canadese gemeenschap en wetshandhaving.
Poster voor The Devil Next Door The Devil Next Door Een grootvader uit Cleveland wordt berecht in Israël, beschuldigd van het zijn van de beruchte nazi-vernietigingskampwacht bekend als Ivan de Verschrikkelijke.
Poster voor The Devil You Know The Devil You Know Een journalist haast zich om de waarheid te leren kennen als er menselijke resten worden gevonden in het huis van de zelfbenoemde Satanist Pazuzu.
Poster voor The Dictator's Playbook The Dictator's Playbook Een geschiedenis van de meest meedogenloze dictators, van Mussolini tot Saddam Hussein.
Poster voor The Disappearance of Madeleine McCann The Disappearance of Madeleine McCann De documentaire gaat uitgebreid in op de verdwijning van de 3-jarige Madeleine McCann, die tijdens haar vakantie met haar gezin verdween.
Poster voor The Disappearance of William Tyrrell The Disappearance of William Tyrrell Hij is de kleine jongen in het Spiderman-pak wiens verdwijning leidde tot een van de grootste klopjachten sinds mensenheugenis. Toch blijft het onopgelost en wordt William Tyrrell nog steeds vermist.
Poster voor The DNA of Murder with Paul Holes The DNA of Murder with Paul Holes Paul Holes gebruikt zijn jarenlange ervaring met geavanceerde DNA-technologie om brute moorden in de Verenigde Staten op te lossen.
Poster voor The Eighties The Eighties De derde uitvoering van uitvoerend producenten Tom Hanks, Gary Goetzman en Mark Herzog, in navolging van de veelgeprezen serie 'The Sixties' en 'The Seventies', behandelt tien jaar die gekenmerkt werden door exceptionalisme en exces. Net als in zijn voorgangers worden in 'The Eighties' zeldzame archiefbeelden, interviews en commentaren van historici, journalisten, politici, beroemdheden en ande...
Poster voor The Elon Musk Show The Elon Musk Show 'The Elon Musk Show' onderzoekt de successen en mislukkingen die zijn reis hebben bepaald en onthult de man achter het mediacircus. Wie is de echte Elon, hoe is hij gekomen waar hij nu is en tegen welke prijs?
Poster voor The End is Nye The End is Nye Zie de wereld van feiten en mythen van zowel natuurlijke als onnatuurlijke gevaren, van een virus tot vulkanen, asteroiden en klimaat verandering tot chemische oorlogsvoering.
Poster voor The FBI Declassified The FBI Declassified De FBI Declassified, verteld door Alana De La Garza, van het CBS-drama FBI, geeft kijkers ongekende toegang tot enkele van de grootste zaken die zijn behandeld door echte FBI-agenten en analisten.
Poster voor The Fifteen Billion Pound Railway The Fifteen Billion Pound Railway Deze serie volgt meer dan 10.000 constructiewerkers die racen on een nieuwe weg onder Londen te bouwen: Londens nieuws underground.
Poster voor The Forgotten West Memphis Three The Forgotten West Memphis Three Deze twee-delige special onderzoekt de zaak opnieuw met baanbrekende nieuwe technologie en onderzoeksinzichten in de hoop nieuwe informatie te ontdekken en uiteindelijk de waarheid te onthullen aan de families van Steve, Michael en Christopher, de 'vergeten' West Memphis Three.
Poster voor The Fourth Estate The Fourth Estate In de vierdelige documentaireserie The Fourth Estate volgt filmmaker Liz Garbus het reilen en zeilen binnen de The New York Times. De ongekende toegang tot de organisatie levert bijzondere interviews op met de redacteuren en verslaggevers die het nieuws rond de president Trump brengen.
Poster voor The Future Of The Future Of Deze docuserie onderzoekt verbazingwekkende voorspellingen over augmented reality, draagbare apparaten en andere innovaties die ons leven in de toekomst zullen beïnvloeden.
Poster voor The Golden State Killer: It's Not Over The Golden State Killer: It's Not Over Hij is de meest productieve seriemoordenaar in de geschiedenis van Californië, maar blijft vooralsnog onbekend. Zijn schrikbewind begon in de jaren zeventig, maar de angst blijft vandaag de dag bestaan. Wie is The Golden State Killer? Onderzoekers uit het heden en verleden zijn vastbesloten hier achter te komen.
Poster voor The Great Escapists The Great Escapists Richard Hammond en Tory Belleci hebben schipbreuk geleden op een afgelegen onbewoond eiland en gebruiken hun technische en wetenschappelijke vaardigheden niet alleen om te overleven, maar ook om een paradijselijke speeltuin te bouwen.
Poster voor The Great Pottery Throw Down The Great Pottery Throw Down Gelegen in het hart van de Potteries, Stoke-on-Trent, begint de zoektocht naar een toppottenbakker.
Poster voor The Greatest Event in Television History The Greatest Event in Television History 'The Greatest Event in Television History' is een special van 15 minuten met Adam Scott en Jon Hamm in de hoofdrol, die een shot-voor-shot remake van $ 25 miljoen nabootsen van de openingscredits voor populaire tv-shows uit de jaren 80. Oorspronkelijk een eenmalige, werd het uitgebreid tot 4 afleveringen. Geschoten in ironische documentaire stijl.
Poster voor The Greatest Hits: met stip op 1 The Greatest Hits: met stip op 1 BN'ers kijken naar videoclips van de meest verrassende, grappige en controversiële nummer één-hits uit de jaren tachtig, negentig en nul, en reageren met een persoonlijk verhaal of hilarische anekdote.
Poster voor The Green Planet The Green Planet Dompel je onder in een wereld waar een leven 1000 jaar kan duren in deze nieuwe serie met David Attenborough. In the green planet wordt het spectaculaire en mooie leven van planten in beeld gebracht.
Poster voor The Gymkhana Files The Gymkhana Files Een serie over Ken Block en 'the making of' de Gymkhana 10.
Poster voor The Haunted Museum The Haunted Museum Volg de angstaanjagende en helse verhalen achter de spookachtige relikwieën die te zien zijn in het Las Vegas-museum van Zak Bagans, door middel van korte scripts geproduceerd door Roth en zijn geaccrediteerde team, en met commentaar van Bagans zelf.
Poster voor The Horn The Horn Air Zermatt is 's wereld beste reddingsteam.
Poster voor The Hunt The Hunt Centraal in The Hunt staat de strijd tussen jager en prooi. De openingsaflevering gaat over het geheim van het succes van roofdieren. Dat verschilt van dier tot dier. De een is sneller dan zijn prooi, een ander heeft een groter uithoudingsvermogen en een derde diersoort slaagt er in om een slachtoffer te pakken te krijgen door heel goed samen te werken.
Poster voor The Hunt for the Chicago Strangler The Hunt for the Chicago Strangler Deze serie duikt diep in onopgeloste moorden op vrouwen die gewurgd zijn gevonden in Chicago.
Poster voor The Imagineering Story The Imagineering Story Geluk creëren is hard werken. Deze zes uur durende saga door Academy Award genomineerde regisseur, Leslie Iwerks, beschrijft de zevenenzestig jaar geschiedenis van Walt Disney Imagineering, een plaats die het best kan worden omschreven als kunstenaarsstudio, designcentrum, denktank en innovatielaboratorium met gelijke delen. Dit is waar een eclectische groep creatieve mensen ideeën tot leven ...
Poster voor The Incredible Dr. Pol The Incredible Dr. Pol Met meer dan bijna 19.000 behandelde patiënten, kijkt Dr. Pol eigenlijk nergens meer van op. Hij behandelt voornamelijk grote boerderijdieren.
Poster voor The Innocent Man The Innocent Man The Innocent Man gaat over twee moorden in Ada, Okla in de jaren '80 en de controversiële nasleep die daarbij hoorde.
Poster voor The Investigator: A British Crime Story The Investigator: A British Crime Story Mark Williams-Thomas keert terug naar ITV voor een explosieve en baanbrekende nieuwe onderzoeksreeks die laat zien hoe echte misdaad veel dwingender kan zijn dan fictie. De moord op Carole Packman, wiens lichaam nooit is gevonden, blijft het leven van veel van de betrokkenen beïnvloeden en zoals Williams-Thomas ontdekt, heeft het schokkende verhaal over moord, fraude, bedrog en leugens fami...
Poster voor The Invisible Pilot The Invisible Pilot Het is het verhaal van een charismatische, waaghals echtgenoot en vader die in 1977 onverwacht van een brug sprong, ondanks een schijnbaar gelukkig gezinsleven en een lucratieve carrière als piloot. Zijn dorpsgemeenschap in Arkansas zoekt tevergeefs naar zijn lichaam terwijl familie en vrienden naar antwoorden zoeken. Jaren later duikt een mysterieus verhaal op over hypnose, geheime identiteit...
Poster voor The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst De 6-delige documentaire toont de lang verborgen informatie die onlangs ontdekt werd gedurende een 7-jarig onderzoek van een serie onopgeloste misdaden, en de man die in het middelpunt ervan stond, Robert Durst, telg van de New Yorkse Durst miljardairfamilie. Deze documentaire werd gemaakt met zijn volledige medewerking.
Poster voor The Keepers The Keepers Deze docuserie onderzoekt de decennia-oude moord op zuster Catherine Cesnik en de vermoedelijke link met een priester die van misbruik wordt beschuldigd.
Poster voor The Killer Beside Me The Killer Beside Me Serie over moord en verraad op het werk, waarbij jaloezie en machtsmisbruik uitmonden in brute moord. Hoe goed kennen we onze collega's eigenlijk?
Poster voor The Killer Truth The Killer Truth Een verfrissend unieke benadering waarbij de focus ligt op één enkele moordzaak door de lens van de vijf mensen die het meest bij de misdaad zijn betrokken, om een ​​dieper en completer beeld te krijgen van wat er werkelijk is gebeurd om gerechtigheid tot stand te brengen.
Poster voor The Lake Erie Murders The Lake Erie Murders De donkerste en dodelijkste moordzaken uit het Erie-meer, een regio die grenst aan vier staten en delen van Canada, worden onderzocht.
Poster voor The Lakes with Simon Reeve The Lakes with Simon Reeve Simon Reeve reist door het glorieuze Lake District en het graafschap Cumbria en onthult nieuwe inzichten in dit iconische deel van Groot-Brittannië.
Poster voor The Last Alaskans The Last Alaskans The Arctic National Wildlife Refuge is een uitgestrekt natuurgebied in het uiterste noordoosten van Alaska en sinds 1980 verboden voor mensen. Op zeven gezinnen na. Zij kregen 35 jaar geleden toestemming om er te blijven totdat het laatste gezinslid overlijdt. In een gebied dat bijna twee keer zo groot is als Nederland, wonen deze gezinnen ver van elkaar vandaan en al helemaal ver van de bewoon...
Poster voor The Last Dance The Last Dance Deze docuserie geeft een verslag van de carrière van Michael Jordan en de Chicago Bulls in de jaren 90, vol met niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997-98.
Poster voor The Last Narc The Last Narc In 1985 werd de Amerikaanse DEA-agent Enrique "Kiki" Camarena ontvoerd, gemarteld en vermoord door Mexico's meest beruchte drugsbaronnen. 35 jaar later delen drie voormalige insiders van het kartel ongekende details. Dit is het verhaal van Camarena, het drugskartel dat hij infiltreerde en de narc die alles riskeerde om de waarheid te ontdekken.
Poster voor The Lie: Murder in Suburbia The Lie: Murder in Suburbia Op 4 oktober 2004 bleek Rachel O'Reilly, een jonge moeder van twee kinderen, vermist te zijn nadat ze haar kinderen niet van school had gehaald. Later die dag werd ze op brute wijze vermoord aangetroffen, in wat aanvankelijk leek op een inbraak die op gruwelijke wijze was misgelopen. Haar man, Joe, leidde de jacht op de moordenaar, hij gaf regelmatig interviews aan de media om de zaak in het ni...
Poster voor The Line The Line In de heimelijke moderne oorlogsvoering is de grens tussen goed en kwaad vervaagd. Deze docuserie onderzoekt de morele dubbelzinnigheden van oorlog zoals belichaamd door de zaak in 2018 waarin een U.S. Navy SEAL peloton zijn chef, Eddie Gallagher, beschuldigde van oorlogsmisdaden.
Poster voor The Menendez Murders: Erik Tells All The Menendez Murders: Erik Tells All Voor het eerst in meer dan een decennium opent Erik Menendez met zijn meest diepte-interview tot nu toe in The Menendez Murders: Erik Tells All, een nieuwe documentairereeks die een van de meest fascinerende misdaadtragedies uit het verleden opnieuw onderzoekt eeuw door de lens van een van de veroordeelde moordenaars. Deze meeslepende serie bevat uitgebreide telefonische interviews met Erik en ...
Poster voor The Mind of a Chef The Mind of a Chef 'The Mind of a Chef' combineert reizen, koken, geschiedenis, wetenschap en humor tot een onvergetelijke reis. Producer en verteller Anthony Bourdain verkent de creatieve processen van internationale beroemde chef-koks om te ontdekken wat hun culinaire ambacht voedt.
Poster voor The Mind, Explained The Mind, Explained Emma Stone vertelt dit wonderlijke verhaal over de hersenen: we ontdekken de wetenschap achter geheugen, dromen, mindfulness en meer!
Poster voor The Moment of Proof The Moment of Proof Documentaireserie over waargebeurde misdaden waarin politieonderzoeken worden verteld rond het moment waarop rechercheurs beseffen dat ze de zaak hebben opgelost.
Poster voor The Most Dangerous Animal of All The Most Dangerous Animal of All Kort nadat zijn biologische moeder voor het eerst contact met hem opnam, besloot Gary L. Stewart op zoek te gaan naar zijn biologische vader. Zijn verontrustende identiteit zou Stewart dwingen om alles wat hij dacht te weten over zichzelf te heroverwegen.
Poster voor The Most Hated Man on the Internet The Most Hated Man on the Internet Deze nieuwe documentaireserie vertelt over de kruistocht van een moeder tegen de meedogenloze eigenaar van een pornosite.
Poster voor The Movies The Movies Verken de Amerikaanse cinema door de decennia heen en de culturele, maatschappelijke en politieke verschuivingen die de evolutie ervan hebben gevormd. De serie combineert archiefbeelden en interviews met vooraanstaande acteurs, regisseurs, producenten, critici en historici en toont de meest cruciale momenten in de film die de verbeelding hebben aangewakkerd en onze cultuur hebben beïnvloed.
Poster voor The Movies That Made Us The Movies That Made Us Krijg het echte verhaal achter de blockbusters die een generatie hebben gedefinieerd. Acteurs, regisseurs en insiders uit de industrie lopen voorop op essentiële diepe duiken.
Poster voor The Murder of Laci Peterson The Murder of Laci Peterson Een nieuw onderzoek van de veel gepubliceerde moordzaak op Laci Peterson. Met nieuwe interviews met ter dood veroordeelde gevangene Scott Peterson, die in 2002 werd veroordeeld voor het vermoorden van zijn zwangere vrouw.
Poster voor The Mysterious Death of Eazy-E The Mysterious Death of Eazy-E Al meer dan twee decennia is het overlijden van raplegende Eric Wright, ook bekend als "Eazy-E", een mysterie voor de wereld! Is er misschien een andere verklaring? Volg Eazy-E's dochter, Ebie en haar moeder en Eazy's ex, Tracy, terwijl ze diep graven om de waarheid rond de vroegtijdige dood van het hiphopicoon te achterhalen. Na de officiële doodsoorzaak van Eazy-E te hebben ontdekt, hebben E...
Poster voor The Nate & Jeremiah Home Project The Nate & Jeremiah Home Project Ontwerpduo Nate Berkus en Jeremiah Brent helpen verhuizende gezinnen een nieuwe start te maken. Ze helpen hun klanten om los te laten wat ze niet langer nodig hebben voordat ze het pand renoveren tot het perfecte droomhuis voor de volgende levensfase van het gezin.
Poster voor The New Air Force One: Flying Fortress The New Air Force One: Flying Fortress Deze speciale aflevering volgt de creatie van het nieuwe presidentiële vliegtuig en laat zien hoe het veranderde in een uiterst geheim commandocentrum.
Poster voor The Night Caller The Night Caller Een 4-delige documentaireserie over de schrijnende erfenis van een moordenaar. Van tragedie, verdriet, verantwoordelijkheid en verlossing wordt verkend door de ogen van degenen die het dichtst bij de moordenaar staan ​​en zijn slachtoffers, wier levens hij onherroepelijk veranderde.
Poster voor The Oslo Killing The Oslo Killing The Oslo Killing is een fascinerend misdaadverhaal uit het noorden. Geen fictie deze keer, maar een echte moordzaak die zich in 1974 afspeelde in het diplomatieke milieu van de Noorse hoofdstad. Anna Nielsen Iranzo, de Deense echtgenote van een Spaanse diplomaat werd toen op brutale en bloedige manier vermoord, terwijl ze twee maand zwanger was. Het was een van de meest gemediatiseerde misdaden...
Poster voor The People v. The Klan The People v. The Klan Een vierdelige docuserie die het weinig bekende waargebeurde verhaal vertelt van Beulah Mae Donald, een zwarte moeder in Alabama, die de Ku Klux Klan ten val bracht na de brute moord en lynching van haar zoon, Michael Donald. Hij was pas negentien jaar oud toen hij dood werd aangetroffen, hangend aan een boom in Mobile, op 21 maart 1981. De plaatselijke zwarte gemeenschap vermoedde onmiddellijk...
Poster voor The Pharmacist The Pharmacist Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opioïde verslavingscrisis bloot te leggen.
Poster voor The Planets The Planets In deze grootse serie vertelt professor Brian Cox het buitengewone levensverhaal van ons zonnestelsel. Gedurende vier en een half miljard jaar heeft elk van de planeten een ongelooflijke reis gemaakt, vol verbazingwekkend spektakel en groot drama. Met behulp van de gegevens van onze allernieuwste verkenningen van het zonnestelsel in combinatie met baanbrekende CGI, onthult deze reeks de onvoors...
Poster voor The Proof is Out There The Proof is Out There Deze show behandeld de meest mysterieuze video's, foto's en geluidsopnamen ter wereld en gebruikt de beste technologie en deskundigen om een geloofwaardig oordeel te vellen. Elke aflevering analyseert en velt een oordeel over verschillende schijnbaar onmogelijke dingen die op film zijn vastgelegd, waaronder reusachtige beesten, UFOS, apocalyptische geluiden, harige mensen, vermeende mutanten ui...
Poster voor The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman In deze aangrijpende docuserie manipuleert en steelt een wrede oplichter, die zich voordoet als een Britse spion, van zijn slachtoffers en laat geruïneerde gezinnen achter.
Poster voor The Putin Interviews The Putin Interviews Een onthullende serie interviews tussen filmmaker Oliver Stone en Vladimir Putin, waarin de Russische president vrijuit spreekt over de verkiezingen in de VS, Trump, Syrië en Snowden.
Poster voor The Real Murders of Orange County The Real Murders of Orange County Afschuwelijke en schandelijke gevallen doen de rijke kustgemeenschap van Zuid-Californië in de war raken; van een mislukte huurmoord tot gezinnen die op eigen benen staan, kijkers horen de aangrijpende verhalen over wanneer privileges tot problemen leiden en hebzucht tot moord.
Poster voor The Ripper The Ripper Onderzoekers en getuigen herinneren zich hoe een moderne 'Jack the Ripper' eind jaren zeventig het noorden van Engeland terroriseerde.
Poster voor The Secret Life of Cats The Secret Life of Cats In Meung-sur-Loire, een klein dorp in de Loiretstreek, werden 100 katten een maand lang 24 uur per dag in de gaten gehouden, een uitzonderlijk experiment om te ontdekken wat katten doen als wij er niet zijn.
Poster voor The Secret Life of Our Pets The Secret Life of Our Pets Deze serie kruipt onder de soms leerachtige huid van onze dierenvrienden en onderzoekt hoe we met ze samenleven, voor ze zorgen en ook op ze vertrouwen om ons te beschermen en te verdedigen en ons te troosten in onze tijd van nood. De serie werpt ook een blik op de individuele persoonlijkheden van onze geliefde huisdieren, inclusief de manier waarop ze communiceren en hoe ze omgaan met domes...
Poster voor The Secret Life of the Zoo The Secret Life of the Zoo Chester Zoo is de populairste dierentuin in Groot-Brittanië, en deze documentaire laat het allemaal zien.
Poster voor The Secret Lives Of Big Cats The Secret Lives Of Big Cats Grote kattenpopulaties krimpen snel, maar nu hebben we de middelen om ze gedetailleerder dan ooit te bekijken. Deze serie kijkt naar zeven verschillende leden van de grote kattenfamilie van over de hele wereld, van de tijgers van Azië tot de jaguars van Zuid-Amerika.
Poster voor The Secret of Skinwalker Ranch The Secret of Skinwalker Ranch Een team van wetenschappers en deskundigen voert een gedurfde en grondige zoektocht naar een van de meest beruchte en geheimzinnige hotspots van paranormale en UFO-gerelateerde activiteiten op aarde - Skinwalker Ranch. Het 512 hectare grote terrein in Utah's Uinta Basin is al meer dan 200 jaar het toneel van UFO-waarnemingen, bizarre dierenmutilaties en paranormale mysteries.
Poster voor The Sky At Night The Sky At Night Een astronomieprogramma van de BBC.
Poster voor The Sons of Sam: A Descent Into Darkness The Sons of Sam: A Descent Into Darkness De 'Son of Sam'-zaak groeide uit tot een levenslange obsessie voor journalist Maury Terry, die ervan overtuigd raakte dat de moorden verband hielden met een satanische sekte.
Poster voor The Staircase The Staircase Een achtdelige documentaireserie over de rechtzaak van Michael Peterson, een schrijver die verdacht wordt van de moord op zijn vrouw, Kathleen Peterson, die dood werd aangetroffen beneden aan de trap in hun woning.
Poster voor The Story of God with Morgan Freeman The Story of God with Morgan Freeman Wie is God? Waar komen wij vandaan? Waarom is er kwaad op de wereld? Is er leven na de dood? Iedereen op aarde heeft zichzelf weleens een van deze of meerdere vragen afgevraagd, en veel mensen hebben voor zichzelf hier een antwoord op gevonden. Morgan Freeman neemt je mee op een reis rond de wereld om allerlei culturen en religies te onderzoeken. Het is de ultieme zoektocht om de zin van het le...
Poster voor The Supersizers The Supersizers Restaurant criticus Giles Coren en schrijver/comedienne Sue Perkins ervaren historische voedselculturen uit 6 verschillende tijdperken uit de geschiedenis van Engeland.
Poster voor The Supervet The Supervet Noel Fitzpatrick runt een van de meest geavanceerde dierenklinieken in Groot-Brittannië.
Poster voor The Talwars Behind Closed Doors The Talwars Behind Closed Doors Onderzoek naar het mysterie achter de dubbele moord op een tienermeisje en de huishoudelijke hulp van haar familie in Noida, India.
Poster voor The Tetris Murders The Tetris Murders Op 22 september 1998 werd Vladimir Pokhilko, die betrokken was bij de ontwikkeling van TETRIS, samen met zijn vrouw en hun zoontje dood aangetroffen in hun huis in Palo Alto, Californië. Nu, meer dan twee decennia later, komen de rechercheurs van de Palo Alto Police Department die als eerste ter plaatse waren, terug op deze beklemmende misdaad. Wat ooit werd beschouwd als een moord-zelfmoord i...
Poster voor The Toe Bro The Toe Bro "The Toe Bro" volgt voetspecialist Jonathan Tomines die een reeks schokkende voetproblemen behandelt voor patiënten die van heinde en ver op zoek zijn naar zijn hulp. Er is niets dat "The Toe Bro" niet zal knippen, snijden of scheppen totdat lijden tot het verleden behoort. Deze vreemd genoeg bevredigende en cringe-waardige procedures, in combinatie met Jonathan's bedside manner, laat patiën...
Poster voor The Toys That Built America The Toys That Built America Tegen de achtergrond van belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis, zoals de Burgeroorlog en de Grote Depressie, brengt "The Toys that Built America" een ander verhaal - een verhaal dat nieuwe producten en nostalgisch speelgoed op de voorgrond plaatst als drijvende krachten achter onnoemelijke culturele en economische verschuivingen.
Poster voor The Trials of Gabriel Fernandez The Trials of Gabriel Fernandez Wanneer een achtjarige jongen wordt vermoord, beginnen meerdere processen tegen zijn moeder en haar vriend en beginnen advocaten het systeem in te graven dat uiteindelijk zijn dood niet heeft gestopt.
Poster voor The Trials of Oscar Pistorius The Trials of Oscar Pistorius In de vroege uren van Valentijnsdag 2013 schoot de beroemde paralympiër Oscar Pistorius zijn vriendin, model en juridisch medewerker Reeva Steenkamp dood. De vraag is: Waarom?
Poster voor The UnXplained The UnXplained Van de producenten van Ancient Aliens en The Curse of Oak Island komt The UnXplained, een non-fictie-serie van een uur die de meest fascinerende, vreemde en onverklaarbare mysteries van de wereld verkent. Gehost en uitvoerend geproduceerd door Golden Globe en Emmy Award-winnende acteur William Shatner (Star Trek, Boston Legal), elke aflevering zal boeiende bijdragen bevatten van wetenschappers,...
Poster voor The Vanishing Women The Vanishing Women Op het eerste gezicht is Chillicothe, Ohio de belichaming van typisch Midden-Amerika. Maar dit gebied in het binnenland werd onlangs in de nationale schijnwerpers gekatapulteerd voor een veel donkerdere claim op roem: een reeks van zes jonge vrouwen is vermist of dood aangetroffen in de afgelopen anderhalf jaar. Aangenomen wordt dat de vrouwen, allemaal in de twintig en dertig, elkaar hebben ge...
Poster voor The Vow The Vow Een introspectieve kijk op de NXIVM-sekte die in 1998 werd opgericht door Keith Raniere en Nancy Salzman. Hoewel de organisatie beweerde persoonlijke en professionele verbeteringsmogelijkheden te bieden aan degenen die lid waren geworden, heeft ze sindsdien de krantenkoppen gehaald voor verschillende aanklachten tegen haar leiders, waaronder sekshandel en afpersingscomplot.
Poster voor The Weekly The Weekly Een docuserie die kijkers achter de schermen neemt bij The New York Times terwijl verslaggevers het nieuws doorbreken.
Poster voor The Wonderful World of Cake The Wonderful World of Cake De rijke geschiedenis van taarten wordt verkend door achter de schermen te kijken hoe enkele van de favoriete merken van het Verenigd Koninkrijk worden vervaardigd en door het werk te volgen van bekwame taartenmakers die unieke opdrachten voor klanten creëren.
Poster voor The World According to Jeff Goldblum The World According to Jeff Goldblum Dit is een documentaire serie waarin Jeff Goldblum, op zijn geheel eigen wijze, op zoek gaat naar de wereld achter gewone dagelijkse dingen. Zoals bijvoorbeeld sneakers en ijs.
Poster voor The World's Most Beautiful Railway The World's Most Beautiful Railway Het spoorwegnet van Schotland doorkruist een landschap dat is uitgeroepen tot beste ter wereld. Deze serie volgt het personeel en de enthousiastelingen die deze iconische routes bewaken.
Poster voor The World's Most Extraordinary Homes The World's Most Extraordinary Homes In deze BBC-serie reist de bekroonde architect Piers Taylor reist met actrice en huizenliefhebber Caroline Quentin de wereld over om bijzondere huizen op extreme locaties te bezichtigen.
Poster voor The World's Most Scenic Railway Journeys The World's Most Scenic Railway Journeys Deze zesdelige serie verkent reizen door Canada, Europa en Nieuw-Zeeland door de personages die in hun buurt reizen, werken en wonen. Verteld door Bill Nighy.
Poster voor The Zoo The Zoo In The Zoo werpt men een diepere blik achter de schermen van de diverse dieren in de Bronx Zoo.
Poster voor Therapie Therapie Maandenlang registreerden onbemande camera's in alle discretie de sessies van de therapeuten en hun cliënten. Zo wordt de intimiteit van de gesprekken en de anonimiteit van de cliënten gerespecteerd. De patiënten zijn niet herkenbaar, maar ze laten wel in het diepst van hun ziel kijken. Ze zeggen wat elders niet gezegd kan worden en spreken uit wat ze zelf vaak amper durven voelen.
Poster voor They Call Me Magic They Call Me Magic Met ongekende toegang verkent de docuserie Earvin "Magic" Johnson's opmerkelijke reis van het gezicht van de Los Angeles Lakers en het versterken van zichzelf als een all-time NBA-legende, naar het veranderen van het gesprek over hiv en het transformeren in een succesvolle ondernemer en gemeenschapsactivist. Vanaf zijn bescheiden begin in Lansing, Michigan tot het worden van de wereldwijde krac...
Poster voor This is Football This is Football Een zesdelige documentairereeks vol emoties die de ongelooflijke impact van voetbal op de wereld onderzoekt. Van de straten van Delhi tot de velden van het naoorlogse Rwanda of de grasmatten van de Champions League, deze wereldomvattende serie vertelt een uniek verhaal over het spel en zijn kracht om landen te verenigen, generaties te inspireren en miljarden te boeien.
Poster voor This World This World This World is een documentairereeks over sociale problemen en huidige gebeurtenissen in de wereld.
Poster voor Three Wives, One Husband Three Wives, One Husband Vierdelige documentaireserie over een enclave van fundamentalistische mormonen. Ze wonen op de Rockland Ranch, middenin in de woestijn in het Amerikaanse Utah. Hun manier van leven wekt zowel fascinatie als argwaan. Sommige gezinnen zijn gehuisvest in moderne grotwoningen, uitgehakt in de wand van een enorme zandstenen rots, en de helft van de mannen is polygaam: zij zijn met meer dan één vro...
Poster voor Through the Wormhole Through the Wormhole Deze baanbrekende serie, gepresenteerd door Morgan Freeman, exploreert de diepste mysteries en geheimen van het bestaan. Zijn we alleen? Wat was er voor het eerste leven? Hoe begon het leven? Voor het eerst brengen we de meest briljante geesten binnen de wetenschap samen om al deze vragen te verklaren. Astrofysici, kwantummechanici, snaartheoretici en biologen schetsen gezamenlijk een beeld ove...
Poster voor Tiger King: Murder, Mayhem and Madness Tiger King: Murder, Mayhem and Madness Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen.
Poster voor Tiger King: The Doc Antle Story Tiger King: The Doc Antle Story Bhagavan "Doc" Antle is al zijn hele leven een showman. Hij heeft zijn carrière opgebouwd rond het theater en onderweg een heleboel bewonderaars aangetrokken. Maar onder de excentrieke, dierenliefhebbende façade schuilt een roofdier dat veel gevaarlijker is dan zijn geliefde grote katten en een man die schimmiger is dan al zijn tegenhangers in de Tijgerkoning.
Poster voor Tiny Oz Tiny Oz Komiek Jimmy Rees en miniatuurkunstenaar JoAnne Bouzianis-Sellick onthullen het kleine Australië via de buitengewone ambachtslieden die liefdevol geobsedeerd zijn door kleine details. 'Tiny Oz' is een opmerkelijke recreatie, in glorieuze miniatuur, van buitengewone momenten in de geschiedenis van Australië.
Poster voor To Catch a Smuggler To Catch a Smuggler Deze NatGeo-serie volgt Homeland Security officieren op John F. Kennedy International Airport in New York City terwijl ze zaken behandelen die variëren van fraude van visas tot mensenhandel.
Poster voor Tokidoki Tokidoki In Tokidoki kijkt Paulien Cornelisse met haar blik op taal naar het land. Neem kawaii dat schattig betekent en een essentiële rol speelt in de Japanse samenleving. Dat staat in contrast met de onschattige aspecten van de Japanse samenleving: het feit dat Koreanen als minderwaardig worden gezien, dat werknemers zich regelmatig doodwerken, en dat buitenechtelijke kinderen totaal niet geaccepteer...
Poster voor Tomtesterom Tomtesterom In Tomtesterom onderzoekt Tom Waes of bestaande handleidingen, de zogenaamde 'How to...'-boekjes in de praktijk wel deugen. Kan iedereen paparazzo, spion, wereldrecordhouder of bokser worden? Of goud vinden, het Kanaal overzwemmen en overleven in de wildernis? Tomtesterom test het uit en toont het resultaat - succes of mislukking - eerlijk en onomwonden. Met zijn nominatie voor de Gouden Roos h...
Poster voor Too Cute Too Cute "Too Cute" vertelt de opmerkelijke coming-of-age-verhalen van drie schattige nestjes puppy's en kittens. Vanaf hun onstabiele eerste stappen zal het begin van hun leven een epische reis zijn voor deze avontuurlijke huisdieren. Deze knuffelige kittens en puppy's zijn gewoon te lief, te nieuwsgierig en te schattig om te stoppen.
Poster voor Top Gear Top Gear Top Gear is een BBC-televisieprogramma over auto's gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Het programma onderscheidt zich van andere automagazines door de humor van de presentatoren. De kijkdrempel van het programma ligt laag dankzij het weinige gebruik van vaktermen, waardoor het programma in vergelijking met andere autoprogramma's hoge kijkcijfers heeft.
Poster voor Top Gear Top Gear Met super-auto's, extreme stunts en uitdagingen, auto beoordelingen en interviews met bekendheden, is Top Gear hét programma voor iedereen met een liefde voor auto's.
Poster voor Top Gear America Top Gear America Een Amerikaanse MotorTrend-versie van de klassieke 'Top Gear' serie. Auto-gerelateerde avonturen met gastheren Dax Shepard, Rob Corddry en Jethro Bovingdon.
Poster voor Top Gear: Extra Gear Top Gear: Extra Gear Deze nieuwe Top Gear-serie wordt gepresenteerd door Rory Reid en wordt na de reguliere uitzending uitgezonden. Het bevat exclusief materiaal, interviews en een blik achter schermen bij de opnamen van Top Gear.
Poster voor Top Secret UFO Projects: Declassified Top Secret UFO Projects: Declassified Verhalen over ontmoetingen met buitenaardse wezens worden vaak van tafel geveegd, maar toch zijn er veel mensen die geloven dat ufo's wel degelijk bestaan.
Poster voor Topdokters Topdokters Topdokters kijkt in het hoofd en hart van Vlaamse specialisten en biedt een unieke blik achter de schermen van de medische wereld. Topdokters volgt de specialisten van ’s morgens vroeg, wanneer de adrenaline begint te pompen, tot ’s avonds laat, wanneer ze thuis de stress van zich afwerpen of gewoon verder werken. Topdokters brengt meeslepende verhalen van patiënten en dokters. Want tussen...
Poster voor Total Bellas Total Bellas Total Bellas zal de kijkers een exclusieve, intieme blik geven van het VIP-leven van de Bellas en hun partners, John Cena en Daniel Bryan, buiten de ring. Na Nikki Bella's nekoperatie verblijven haar familieleden in het huis van Nikki en John, om haar te helpen revalideren.
Poster voor Tour de France : Au Cœur du Peloton Tour de France : Au Cœur du Peloton Documentaire over de reis van acht teams die deelnemen aan de zwaarste wielerwedstrijd ter wereld.
Poster voor Trafiek Axel Trafiek Axel Axel Daeseleire onderzoekt in Trafiek Axel zes controversiële milieus waarbij telkens pijnlijk duidelijk wordt dat alles te koop is. Een vrouw, een dier, een orgaan en zelfs een kind. Tegen de juiste prijs en mits de juiste contacten. Regels en wetten spelen dikwijls niet eens een rol, geld bepaalt wat mogelijk is en wat niet.
Poster voor Trainwreck: Woodstock '99 Trainwreck: Woodstock '99 Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?
Poster voor Trial 4 Trial 4 Als tiener beschuldigd van de moord op een agent uit Boston in 1993, vecht Sean K. Ellis om zijn onschuld te bewijzen terwijl hij de corruptie en het systemische racisme van de politie aan de kaak stelt.
Poster voor True Life Crime True Life Crime Neem een diepe duik in deze waargebeurde verhalen. Schokkende headlines en social media profielen. Deze slachtoffers waren jong. De misdaden tegen hun zijn schokkend en laten veel vragen na.
Poster voor True Life/Now True Life/Now Van de Emmy Award-winnende makers van het originele Ware Leven komt True Life / Now, een docuserie die de uitdagingen van echte mensen bestudeert, ondergedompeld in de meest vervelende sociale fenomenen van vandaag. Van door Kardashian geobsedeerde superfans die omgaan met celebrity-fanatisme om wraak te nemen op pornoslachtoffers die vergelding zoeken, deze serie verkent de hoop, de strijd en ...
Poster voor Truth Behind  the Moon Landing Truth Behind the Moon Landing Truth Behind the Moon Landing test het bewijs en past wetenschappelijke redeneringen toe op samenzweringen met behulp van voormalig NASA-astronaut Leland Melvin, oorlogsveteraan uit Irak en voormalig FBI-agent Chad Jenkins en auteur Mike Bara.
Poster voor Turning Point: 9/11 and the War on Terror Turning Point: 9/11 and the War on Terror Deze serie brengt de terreuraanslagen van 9/11 onverbloemd in beeld. Van Al Qaeda's opkomst in de jaren 80 tot de reactie van Amerika in binnen- en buitenland.
Poster voor Tussen de Lakens met Geraldine Tussen de Lakens met Geraldine Op veel gebieden hebben we de mond vol over emancipatie: meer gelijkheid op de werkvloer en in het huishouden, meer vrouwen in de politiek... Maar er is een onderdeel waar we maar moeilijk over praten: seksualiteit. Gelijkheid blijkt daar ver te zoeken, want in de slaapkamer is er nog een wereld te winnen voor de vrouw en haar orgasme. En vooral, hoe kan het dat we anno 2022 nog zo ongeëmancip...
Poster voor Twisted Sisters Twisted Sisters De meest buitensporige en provocerende misdaden ooit begaan door zusters, die soms samenwerken en soms tegen elkaar keren.
Poster voor Tygo in de GHB Tygo in de GHB 'Tygo in de GHB' is een ontdekkingsreis over GHB, uitgezonden door de EO. Tygo Gernandt duikt voor dit programma in de wereld van drugsgebruik op het platteland. Hij probeert er achter te komen hoe het kan dat jongeren massaal GHB gebruiken en er niet of nauwelijks in slagen om af te kicken van deze vernietigende drug.
Poster voor Tygo in de Jeugdcriminaliteit Tygo in de Jeugdcriminaliteit Tygo duikt in de wereld van jeugdcriminelen, bevraagt hun naasten en de mensen die dag in dag uit hun best doen om deze jongeren op het rechte pad te krijgen.
Poster voor Tygo in de psychiatrie Tygo in de psychiatrie Tygo Gernandt duikt een maand lang in de complexe en gesloten wereld van de psychiatrie. In hoeverre zijn labels van een psychische stoornis op drijfzand gebaseerd? Tygo gaat op onderzoek uit: hij loopt mee met mensen die een label opgeplakt kregen en spreekt met experts.
Poster voor UFO UFO De serie laat zien welke heimelijke invloed de Amerikaanse regering, lucratieve particuliere bedrijven en het leger kunnen hebben bij het afschermen van de waarheid achter buitenaardse verschijnselen om hun eigen agenda's te bevorderen.
Poster voor Ugly Delicious Ugly Delicious Alle smaak. Geen flauwekul. Sterrenkok David Chang leidt zijn vrienden op een verrukkelijke, interculturele jacht naar 's werelds meest bevredigende eten.
Poster voor Undercover Billionaire Undercover Billionaire Billionaire Glenn Stearns probeert een bedrijf dat meer dan één miljoen dollar waard is op te bouwen in slechts drie maanden.
Poster voor Undercover Boss Undercover Boss In deze verborgen camera-show gaat iemand undercover in zijn of haar eigen bedrijf om te zien hoe de mensen echt werken.
Poster voor Undercover in Nederland Undercover in Nederland Undercover in Nederland is een Nederlands reportageprogramma waarbij programmamaker en presentator Alberto Stegeman in diverse milieus infiltreert om er opnames te maken met een verborgen camera en door zelf ook undercover te gaan.
Poster voor Undercover Underage Undercover Underage Elke dag maken talloze volwassenen gebruik van het internet met verraderlijke bedoelingen om kinderen online te lokken, seksueel uit te buiten en te misbruiken. Kinderrechtenactiviste Roo Powell en het team van haar non-profitorganisatie SOSA (Safe from Online Sex Abuse) willen de rechtshandhavingsinstanties helpen deze daders te stoppen. Ze werken samen met de rechtshandhavingsinstanties om de...
Poster voor Unearthed (2016) Unearthed (2016) Unearthed decodeert mysteries en combineert wetenschappelijk onderzoek met CGI-animatie om de verborgen geheimen van iconische structuren en monumenten van over de hele wereld te onthullen om te ontdekken hoe ze werden ontworpen, gebouwd, gebruikt en in sommige gevallen verloren en herontdekt.
Poster voor United Bates of America United Bates of America Een realityserie over Tennessee's Gil en Kelly Jo Bates en hun 19 kinderen.
Poster voor Unmasking a Killer Unmasking a Killer Kijkers kruipen in het onderzoek, de dossiers en de geest van The Golden State Killer - een man die wordt beschouwd als de meest productieve niet-gevangen verkrachter en seriemoordenaar in Amerika. Met exclusieve medewerking van wetshandhavers en overlevenden, onderzoekt de docuserie de historische en sociale gevolgen van het schrikbewind van The Golden State Killer, onderzoekt de vooruitgang i...
Poster voor Unsere Wilde Schweiz Unsere Wilde Schweiz Ontdek de glinsterende meren, adembenemende gletsjers, oeroude bossen en unieke planten en dieren van de Zwitserse Alpen in deze natuurserie.
Poster voor Unsolved Mysteries Unsolved Mysteries Kenmerkende elementen uit de originele serie combineren met eigentijdse meeslepende, karaktergestuurde verhalen vertellen geworteld in de ervaringen van gewone mensen die het ondenkbare hebben meegemaakt - van het trauma van de onverklaarbare verdwijning of gruwelijke dood van een geliefde tot de schok van een bizarre paranormale ontmoeting. Naast detectives en journalisten bieden familieleden ...
Poster voor Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers Unspeakable Crime: The Killing of Jessica Chambers Een diepe duik in de gruwelijke moord op Jessica Chambers in december 2014, de tiener uit Mississippi die overgoten was met benzine en in brand werd gestoken. De vijfdelige serie onderzoekt de moord op de 19-jarige Chambers en neemt een kijkje in de rechtszaak tegen Quinton Tellis, een lokale zwarte man die wordt beschuldigd van de misdaad. Met kleine spanningen zoekt een klein stadje in Missis...
Poster voor Unusual Suspects Unusual Suspects Net wanneer je denkt dat je weet wie de dader is, komt er een nieuwe tip binnen die de zaak opschudt.
Poster voor Unusual Suspects: Deadly Intent Unusual Suspects: Deadly Intent Unusual Suspects laat een onderzoeken van de politie zien. Iedere aflevering volgt het verhaal van rechercheurs die aan de zaak gewerkt hebben.
Poster voor Unveiled: Surviving La Luz Del Mundo Unveiled: Surviving La Luz Del Mundo Het onderzoekt het gruwelijke, maar relatief onbekende verhaal van de christelijke kerk La Luz del Mundo (LLDM) en het seksuele misbruik dat tientallen leden, waaronder veel minderjarigen, zeggen te hebben geleden door de opeenvolgende leiders, bekend als de "Apostelen". Verteld vanuit het oogpunt van de overlevenden die op Reddit bijeenkwamen om hun verhalen over misbruik te delen, kroniekt de...
Poster voor Vatican Girl: La Scomparsa di Emanuela Orlandi Vatican Girl: La Scomparsa di Emanuela Orlandi Rome, 1983. Na een muziekles te hebben verlaten, verdwijnt de 15-jarige Emanuela Orlandi, waardoor het Vaticaan verwikkeld raakt in een decennialang mysterie.
Poster voor VeeKay VeeKay In dit seizoen van ‘Veekay’ volgen we de Nederlandse IndyCar coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout, zijn familie en zijn mentor Arie Lyendyk. Rinus wordt gezien als één van de grootste talenten in de Amerikaanse racewereld en dit seizoen zou hij geschiedenis kunnen schrijven door de jongste winnaar van de Indy 500 ooit te worden.
Poster voor Verborgen Verleden Verborgen Verleden Bekende Nederlanders gaan op zoek naar hun verleden, gebaseerd op de Engelse serie 'Who do you think you are?'.
Poster voor Vermoord in het Buitenland Vermoord in het Buitenland John van den Heuvel helpt nabestaanden van een Nederlander die is vermoord buiten onze landsgrenzen. Meestal worden de nabestaanden niet echt goed geïnformeerd over wat zich allemaal heeft afgespeeld. John probeert de zaak duidelijk te krijgen voor de nabestaanden.
Poster voor Very Scary People Very Scary People Gastheer Donnie Wahlberg beschrijft de verwrongen levens van duivelse criminelen, zoals Charles Manson, Aileen Wuornos, John Wayne Gacy, dominee Jim Jones en anderen.
Poster voor VICE VICE VICE is een docu-serie zoals je die nog nooit hebt gezien, en het is op afstand iets wat je nooit zal zien op de kanalen van het kabelnieuws. Haar gebied van belang is de wereld; de hele wereld, niet alleen de voorstad waar je woont. De nadruk ligt op internationaal nieuws.
Poster voor Vier handen op één buik Vier handen op één buik Bekende moeders helpen toekomstige tienermoeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de eerste weken die daarop volgen.
Poster voor Vintage Voltage Vintage Voltage Een ingenieus team van monteurs van Electric Classic Cars restaureert, bouwt en verbouwt klassiekers om tot elektrische droomauto's voor toekomstige generaties. Gareth Jones (presentator / klassieke auto-expert) zal het project binnenhalen en Richard Morgan en het team zullen deze klassieker naar een nieuw niveau tillen voordat Gareth het teruggeeft aan de klant.
Poster voor Visible: Out on Television Visible: Out on Television Verken de geschiedenis van de LGBTQ-beweging door de lens van de tv in deze vijfdelige docuserie. Door archiefbeelden te combineren met nieuwe interviews, wordt gekeken naar homofobie, onzichtbaarheid, de evolutie van LGBTQ-personages en naar buiten komen in de tv-industrie.
Poster voor Waco: American Apocalypse Waco: American Apocalypse Deze docuserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de beruchte 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende religieuze groepering in 1993.
Poster voor Wahl Street Wahl Street Neem een kijkje in het leven van wereldster Mark Wahlberg terwijl hij jongleert met de eisen van een rigoureus filmschema in combinatie met een steeds groeiend netwerk van diverse bedrijven, waaronder zijn kledinglijn, zijn fitnessstudio, zijn restaurantketen en zijn productiebedrijf. Onderweg leren kijkers krachtige zakelijke en levenslessen terwijl hij door de vele uitdagingen van een wereldw...
Poster voor Walking Britain's Lost Railways Walking Britain's Lost Railways Rob Bell verkent de verloren landschappen en infrastructuur van enkele van de vroegere spoorlijnen van Groot-Brittannië. Vanaf de jaren 1960 viel de bijl op 4.000 mijl van het Britse spoorwegnet. Nu, tientallen jaren later, gaat Rob Bell op reis om die verloren spoorlijnen te ontdekken. Elke week verkent Rob een andere lijn; hij ervaart de verborgen landschappen, verloren infrastructuur en ver...
Poster voor Watch the Sound with Mark Ronson Watch the Sound with Mark Ronson Bekroonde producer en artiest Mark Ronson verkent het snijvlak van technologie en muzikale innovatie met zijn helden en mede-hitmakers.
Poster voor We Are the Champions We Are the Champions Een verkenning van de eigenzinnigste, charmantste en vreemd inspirerende competities waarvan je nooit wist dat ze bestonden, en de vastberaden, gepassioneerde en ongelooflijk bekwame concurrenten die alles op het spel zetten om helden te worden in hun eigen buitengewone werelden.
Poster voor We Need to Talk About Cosby We Need to Talk About Cosby Een onthullende vierdelige documentaireserie van schrijver/regisseur W. Kamau Bell die een diep persoonlijke verkenning biedt van Bill Cosby's afdaling van "America's Dad" tot vermeend seksueel roofdier. Bell verkent het complexe verhaal van Cosby's leven en werk en nodigt komieken, pedagogen, journalisten en overlevenden van Cosby uit voor een verfrissend openhartig gesprek over de man, zijn c...
Poster voor We zijn er Bijna We zijn er Bijna Met presentatrice Martine van Os wordt een groep vakantiegangers op leeftijd gevolgd die een rondreis maken met caravan of camper.
Poster voor Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet Samenzwering. Fraude. Geweldpleging. Moord. Wat virtueel begint, kan maar al te snel echt worden. En wanneer het web wereldwijd is, zijn de gevolgen dat ook.
Poster voor Welcome to Earth Welcome to Earth Will Smith begint aan een ontzagwekkende reis om de geheimen van de meest buitengewone, onverklaarde fenomenen van deze planeet te ontrafelen.
Poster voor Welcome to Wrexham Welcome to Wrexham Een documentaireserie over de piepkleine voetbalclub uit Wales die onlangs werd overgenomen door Hollywoodsterren Ryan Reynolds en Rob McElhenney.
Poster voor Welmoed en de Sexfakes Welmoed en de Sexfakes Welmoed Sijtsma duikt in het thema deepnude. Een vorm van deepfake in de porno-industrie. Welmoed kwam erachter dat er een nep-pornofilm van haar in omloop is, die griezelig echt lijkt. In een persoonlijke zoektocht worden verschillende kanten van dit onderwerp belicht. Wat zijn deepnudes precies?
Poster voor Whale Wars Whale Wars Whale Wars is een programma dat sinds 2009 wordt uitgezonden op Animal Planet/Discovery Channel. De serie gaat over de leden van de organisatie Sea Shepherd Conservation Society en het leven op hun schip. Hun voornaamste doel is het verhinderen van de Japanse walvisvaarders en het beschermen van de walvis.
Poster voor What on Earth? What on Earth? Wat op aarde? is een Amerikaans televisieprogramma uitgezonden op Science Channel. Het onderzoekt vreemde satellietbeelden en speculeert over wat het vreemde fenomeen heeft veroorzaakt. Het programma debuteerde in februari 2015.
Poster voor Wheeler Dealers Wheeler Dealers Een klassieke auto van tientallen jaren oud is een droom van elke autoliefhebber. Het staat voor stijl, uitstraling en nostalgie. Maar het staat helaas ook vaak voor roest, afgebladderde verf en verborgen gebreken. Juist dan begint de fun pas echt voor de mannen van Wheeler Dealers.
Poster voor When We Rise When We Rise De achtdelige miniserie When We Rise onderzoekt de mensenrechtenbeweging van de lesbische, biseksuele, gay en transgender gemeenschap. When We Rise vertelt de persoonlijke en politieke strijd, de tegenslagen en de triomfen van de pioniers van homoseksuele mannen en vrouwen die dezelfde rechten willen krijgen die heteroseksuelen ook hebben.
Poster voor Where Murder Lies Where Murder Lies Verhalen over moordonderzoeken die geleidelijk de ene waarheid na de andere blootlegden.
Poster voor Who Killed Garrett Phillips? Who Killed Garrett Phillips? Op 24 oktober 2011 werd de 12-jarige Garrett Phillips vermoord in zijn huis in Potsdam, een klein stadje in de staat New York. De politie richtte zich snel op een verdachte in deze ondenkbare misdaad: mondelinge "Nick" Hillary, een zwarte man in de overwegend blanke gemeenschap, die voetbalcoach was aan de Clarkson University en de ex-vriend van Garrett's moeder, Tandy Cyrus. Van tweevoudige...
Poster voor Who Killed Jane Doe? Who Killed Jane Doe? Bij dode vrouwen van wie de identiteit niet bepaald kan worden, komen er twee werelden samen om erachter te komen wat er gebeurd is.
Poster voor Who Killed Tupac? Who Killed Tupac? 'Who Killed Tupac?' is een gelimiteerde serie van zes uur die zich richt op het onderzoek naar de dood van de productieve en invloedrijke rapper en acteur Tupac Shakur. Elke aflevering van deze onderzoeksserie bevat aspecten uit het leven van de legendarische kunstenaar en volgt de beroemde burgerrechtenadvocaat Benjamin Crump terwijl hij een grootschalig, intensief onderzoek doet naar de belan...
Poster voor Who The (Bleep) Did I Marry? Who The (Bleep) Did I Marry? Ontdek verhalen van mannen en vrouwen die dachten dat ze gelukkig getrouwd waren tot de dag dat ze een schokkend geheim over hun echtgenoot onthulden, waardoor ze zouden vragen wie de (BLEEP) trouwde ik? Van bankovervallers tot bigamisten tot spionnen, bij deze meeslepende en soms verrassende personages zullen kijkers ongelovig hun hoofd schudden en zich afvragen hoe de waarheden achter deze sc...
Poster voor Why We Hate Why We Hate Of het nu gaat om racisme, homofobie, religieuze haat, etnische haat of klassenhaat, een toenemende golf van haat heeft de mondiale samenleving op de rand gezet. In dit zesdelige wereldwijde evenement bundelen regisseur Alex Gibney en uitvoerend producent Steven Spielberg hun krachten om te vragen: "Als we haat kunnen begrijpen, kunnen we dan een manier vinden om het te stoppen?"
Poster voor Wicked Attraction Wicked Attraction Serie waarin enkele van `s werelds vooraanstaande criminologen de motieven onderzoeken van stelletjes die moorden plegen door de gedachtengang van de meest beruchte criminelen te onderzoeken. We zien hoe moordenaars elkaar vinden, hoe zij hun slachtoffers selecteren en wat hun drijfveer is. In elke aflevering staat een zaak centraal en krijgt de kijker inzage in de achtergronden van de dodel...
Poster voor Wild Wild De mooiste creaties van moeder natuur, in hun natuurlijke habitat. Wild volgt wilde dieren en wat zij moeten doen om te overleven.
Poster voor Wild Crime Wild Crime Vijfentachtig miljoen acres vormen het National Park System, en slechts 33 speciale agenten in het hele land zijn verantwoordelijk voor het onderzoeken van misdaden die plaatsvinden op dit openbare land. 'Wild Crime' vertelt het verhaal van dit uniek gekwalificeerde team dat de onderzoeken leidt terwijl ze de wet en orde proberen te brengen in enkele van de meest ruige en afgelegen landschappen...
Poster voor Wild Ireland Wild Ireland In Wild Ireland gaat presentatrice Christine Bleakley terug naar Ierland om de 1500 mijl lange westkust van het land te bereizen, de langste ononderbroken kustroute, die bekend staat als de Wild Atlantic Way. Tijdens de serie ontmoet Christine een groot aantal fascinerende personages, ontdekt ze een landschap vol natuurlijke wonderen en onthult ze de verborgen schatten van de kustlijn terwi...
Poster voor Wild Ireland: The Edge of the World Wild Ireland: The Edge of the World Colin Stafford Johnson reist langs een van de meest spectaculaire kusten ter wereld, met de wilde dieren en plaatsen die het zo uniek maken.
Poster voor Wild Isles Wild Isles 'Wild Isles' is een Britse natuurdocumentaire uit 2023, gepresenteerd door Sir David Attenborough. De serie met vijf afleveringen behandelt de natuur van de Britse eilanden.
Poster voor Wonders of the Universe Wonders of the Universe Professor Brian Cox zet de volgende stap: de wetten van de wonderen van het universum ontdekken. In deze nieuwe epische serie bezoekt Brian de meest dramatische delen van de aarde om de wetten van licht, zwaartekracht, energie, materie en tijd te leren begrijpen.
Poster voor World's Most Wanted World's Most Wanted Vreselijke criminelen hebben gevangenneming voorkomen ondanks enorme beloningen en wereldwijde onderzoeken. Deze docuserie profileert enkele van de meest gezochten ter wereld.
Poster voor Wormwood Wormwood Errol Morris regisseert deze serie over de mysterieuze dood van een militaire wetenschapper tijdens de Koude Oorlog die betrokken was bij een geheime biologische oorlogvoering. De wetenschapper kwam om het leven en zijn dood riep de nodige vraagtekens op. Er wordt beweerd dat hij onder invloed van toegediende LSD uit een hotelraam is gesprongen. De LSD zou hem zijn toegediend door de CIA voor g...
Poster voor Worst Roommate Ever  Worst Roommate Ever Gewelddadige oplichters. Steenkoude moordenaars. Deze angstaanjagende waargebeurde verhalen onthullen enkele van de ergste ervaringen van samenwonen die je je maar kunt voorstellen.
Poster voor Wu-Tang Clan: Of Mics and Men Wu-Tang Clan: Of Mics and Men Terwijl de groep het 25-jarige jubileum viert van hun breakout-debuutalbum Enter The Wu-Tang (36 Chambers), blikt de serie terug op hun carrière en worden interviews met elk van de negen levende leden gecombineerd met nog nooit eerder vertoond archiefmateriaal en uitvoeringen.
Poster voor WWE Evil WWE Evil De strijd tussen goed en kwaad is zo oud als de tijd zelf. Maar de grens tussen de twee is vaak vaag en soms is de kant waar je voor staat gewoon een kwestie van perspectief. Dit fascinerende onderwerp staat centraal in 'WWE Evil', een onderhoudend psychologisch uiteenzetting in de hoofden van de meest duivelse schurken in de WWE-geschiedenis. Reis naar de diepste en donkerste uithoeken van de ...
Poster voor X-Ray Earth X-Ray Earth Onder onze voeten, onder biljoenen tonnen rots, liggen verbazingwekkende en dodelijke geheimen op de loer. Aardbevingen, tsunami's, vulkaanuitbarstingen worden allemaal aangedreven door verborgen krachten diep in onze planeet. Met behulp van de nieuwste wetenschappelijke gegevens van sensoren en oppervlaktescans kunnen we nu röntgenfoto's maken van de aarde om de gevaren op onze planeet te ont...
Poster voor Yorkshire Ripper: The Secret Murders Yorkshire Ripper: The Secret Murders Serie over het politieonderzoek naar de misdaden van seriemoordenaar Peter Sutcliffe, bekend als de Yorkshire Ripper, en de gemiste kansen om hem aan te klagen voor zijn eerdere, niet-erkende misdaden.
Poster voor Your Worst Nightmare Your Worst Nightmare Niets is wat het lijkt. Voor deze slachtoffers ligt er iets of iemand kwaads op de loer in de schaduw. Your Worst Nightmare presenteert spookachtige verhalen en levert thrillers voor echte misdaad in een filmische stijl.
Poster voor Ze Weten Alles Van Je Ze Weten Alles Van Je Onderzoeksjournalist Nadia duikt in de vermissing van privacy-expert Arjen Kamphuis, die tijdens een vakantie in Noorwegen in 2018 op raadselachtige wijze verdween. De verdwijning van Arjen heeft een gat geslagen in het leven van zijn dierbaren. Maar voor ons allemaal is zijn verdwijning een groot gemis. Wat is er met Arjen gebeurd en ten koste waarvan heeft hij ons steeds proberen te waarschuwen?
Poster voor Zie Ze Vliegen Zie Ze Vliegen Zie Ze Vliegen is een comedyserie die zich afspeelt op een vliegveld. Het draait om personages die daar werken of langskomen. Zij worden in de serie gevolgd alsof het een documentaire is.
Poster voor Zwarte Zwanen Zwarte Zwanen Cees Grimbergen onderzoekt met een kritische blik de soms schimmige wereld van ons pensioengeld. Onder andere aandacht voor de tientallen miljarden Nederlands pensioengeld die via geheimzinnige beleggingen een tocht over de wereld maken en uiteindelijk terugkomen in Nederland.