Overzicht series voor Reizen

Seriesfeed heeft op dit moment 104 series in de database voor dit genre.

Naam Synopsis
Poster voor 3 op Reis 3 op Reis 3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Dennis Storm, Geraldine Kemper, Chris Zegers en Evi Hanssen.
Poster voor Adrian Dunbar's Coastal Ireland Adrian Dunbar's Coastal Ireland Adrian Dunbar komt weer in contact met zijn roots als hij langs de wilde en ruige west- en noordkust van Ierland reist. Adrian legt meer dan 600 mijl af en bezoekt adembenemende locaties, rijdt over prachtige kustwegen, ziet fantastische staaltjes techniek en proeft van de fantastische keuken. Onderweg ontmoet hij oude vrienden en maakt hij nieuwe vrienden. Adrian deelt een aantal van zijn favo...
Poster voor Aerial Asia Aerial Asia 'Aerial Asia' biedt een zeldzame glimp van de meest gekoesterde bezienswaardigheden van Azië, allemaal gezien vanaf adembenemende hoogten. Van drukke stadsgezichten tot natuurlijke wonderen, deze vierdelige serie legt de geschiedenis en cultuur van dit buitengewone continent vast en onthult een spectaculair uitzicht over Azië dat nog nooit eerder is gezien.
Poster voor Amanda & Alan's Italian Job Amanda & Alan's Italian Job Besties Amanda Holden en Alan Carr steken de handen uit de mouwen om een afbrokkelend Siciliaans huis weer tot leven te wekken. Terwijl ze de plaatselijke levensstijl omarmen, is het slopen en la dolce vita.
Poster voor Ancient Apocalypse Ancient Apocalypse Journalist Graham Hancock reist de wereld rond op zoek naar bewijs van mysterieuze, verloren beschavingen die teruggaan tot de laatste ijstijd.
Poster voor Anthony Bourdain: Parts Unknown Anthony Bourdain: Parts Unknown Bourdain reist de hele aardbol over om weinig bekende gebieden van de wereld te ontdekken en diverse culturen te beleven. Dit doet hij door het verkennen van eten en eetrituelen. Bekend om zijn nieuwsgierigheid, openhartigheid, en wrange humor, neemt Bourdain de kijker mee buiten de gebaande paden van de toeristische bestemmingen - waaronder een aantal door oorlog verscheurde delen van de werel...
Poster voor Better Late Than Never Better Late Than Never Deze hilarische komedie / realityshow volgt de culturele iconen Henry Winkler, William Shatner, Terry Bradshaw en George Foreman op hun grootste avontuur tot nu toe. Beslissen dat het beter laat dan nooit is, deze vier nationale schatten beginnen aan de reis van je leven, zonder een schema en zonder reisroute door Azië reizen. De enige 'hulp' komt van Jeff Dye, een jonge, sterke, technisch on...
Poster voor Blablabla met Schaap Blablabla met Schaap Actrice Elise Schaap wordt door verschillende BN'ers uitgedaagd om een bepaald accent eigen te maken. Ze gaat in de leer met als eindopdracht een undercoveractie waarbij ze getransformeerd wordt tot een echte Limburger, Volendammer, Haagse, Tukker, Utrechtse of zelfs Vlaamse. Gelooft de lokale inwoner haar of valt ze door de mand?
Poster voor Boris Boris In ‘Boris’ maakt Jeroom samen met zijn twee vrienden Jonas Geirnaert en Bockie De Repper een roadtrip door Canada, in een iets te grote camper en gewapend met een Lonely Planet uit 1997. Het doel van de reis: naar het mooiste plekje van Canada trekken om daar de as van Jeroom z'n broer Boris uit te strooien.
Poster voor BTS: Bon Voyage BTS: Bon Voyage 'BTS: Bon Voyage' is een realityshow waarin de leden van BTS op vakantie gaan. Het toont ze in alledaagse situaties die elke reiziger tegenkomt en biedt een uniek inzicht in hun leven.
Poster voor Cabin Truckers Cabin Truckers Cabin Truckers volgt een familie die huizen en massieve bouwwerken vervoert.
Poster voor Camping de Wildernis Camping de Wildernis Vier gezinnen staan op een camping midden in de wildernis van Botswana. Ze kunnen geld verdienen door de mooiste safarifoto's te maken. Van nachtelijke safari's tot slapen in het wild: ze staan regelmatig oog in oog met dieren die ze daarvoor alleen uit de dierentuin kenden. Ondertussen moeten ze zo veel mogelijk dieren fotograferen. Hoe zeldzamer het dier, hoe meer geld ze kunnen verdienen. Wi...
Poster voor Culture Shock Culture Shock Cultureshock gaat dieper in op de onvertelde verhalen achter keerpuntmomenten in de popcultuur die een blijvende impact hebben gehad op onze samenleving.
Poster voor Dave & Dien op Ibiza Dave & Dien op Ibiza In Dave & Dien op Ibiza gaat Dave Roelvink op vakantie naar Ibiza, met een wel heel bijzondere reispartner: zijn bloedeigen oma Dien!
Poster voor Dave & Donny op Expeditie Dave & Donny op Expeditie Dave en Donny Roelvink gaan op Expeditie in Nederland, zodat Dave tips kan geven aan Donny over hoe te overleven op een eiland. Dave heeft namelijk in 2016 meegedaan aan Expeditie Robinson en Donny gaat komend seizoen meedoen dus die kan wel wat tips gebruiken.
Poster voor De Biker Boys De Biker Boys De humoristische fictiereeks De Biker Boys vertelt het verhaal van drie bekende avonturiers die krampachtig proberen een reisprogramma te maken. De bedoeling is nochtans briljant in zijn eenvoud: op zoek gaan naar de oorsprong van de Vespa in Italië. La dolce vita, la dolce far niente. Maar al gauw loopt de reis niet zoals ze gehoopt hadden, zal ze veel langer duren dan verwacht en zullen de a...
Poster voor De Expeditie - Groenland De Expeditie - Groenland Acht bekende Vlamingen maken onder leiding van twee ervaren arctic gidsen een extreem uitdagende tocht in Groenland. Met ski’s en een loodzware slee leggen ze in erg moeilijke omstandigheden een traject van 160 km af van Kangerlussuaq tot Sissimut, een ongerept en desolaat gebied en dit in vrieskoude omstandigheden tot -40°.
Poster voor De gevaarlijkste wegen van de wereld De gevaarlijkste wegen van de wereld Twee handjes aan het stuur en gas op de plank! BNN laat je meerijden over de gevaarlijkste wegen. Kortom, gordeltje om!
Poster voor De neven van Eus De neven van Eus Schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. De grote onderwerpen en ontwikkelingen in het land komen aan bod, maar worden met name bekeken door de ogen van de familie. Het levert hartverwarmende en ontroerende ontmoetingen op met leden van zijn familie, die Özcan vaak ook voor het eerst ziet.
Poster voor De wereld rond met 80-jarigen De wereld rond met 80-jarigen Acht hoogbejaarden die nog volop in het leven staan krijgen samen met presentator Dennis van der Geest de kans om samen een wereldreis te maken. Allemaal hebben ze een droom die zich afspeelt ver buiten de landsgrenzen. Toch zijn de meesten nog nooit in het buitenland geweest. De vier mannen en vier vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, maar beleven dit unieke avontuur met elkaar.
Poster voor Death by Magic Death by Magic Goochelaar Drummond Money-Coutts reist de wereld over, deelt zijn aanstekelijke liefde voor magie en probeert trucjes uit die andere goochelaars fataal zijn.
Poster voor Denkend aan Holland Denkend aan Holland André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken ons mooie Nederland vanaf het water.
Poster voor Denkend aan Zwitserland Denkend aan Zwitserland Janny van der Heijden, André van Duin en hondje Nhaan verruilen hun boot voor de trein. Samen maken ze deze winter een treinreis door Zwitserland.
Poster voor Destination Fear Destination Fear Maverick paranormale ontdekkingsreiziger Dakota Laden neemt zijn zus, Chelsea Laden, en beste vriend, Tanner Wiseman, mee op een dwars door het land reis om de meest spookachtige locaties in Amerika te bezoeken. Bij elke angstaanjagende stop wordt de onbreekbare band van het trio op de proef gesteld terwijl ze hun diepste, donkerste angsten onder ogen zien.
Poster voor Door het hart van China Door het hart van China In de nieuwe VPRO-reisserie Door het hart van China reizen fotograaf Ruben Terlou en regisseur Maaik Krijgsman in zeven afleveringen van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China: van de verdroogde steppen van Binnen-Mongolië tot de tropische stranden van Hainan: dwars door het hart van China.
Poster voor Dr. Dee: Alaska Vet Dr. Dee: Alaska Vet Van reizen over gletsjers en bergen tot temperaturen onder het vriespunt en eindeloze dagen zonder daglicht, er is geen moeilijkere plek om dierenarts te zijn dan Alaska. Ondanks talloze uitdagingen en risico's heeft dr. Dee Thornell er haar levensmissie van gemaakt om voor de wilde dieren en huisdieren van Amerika's grootste staat te zorgen - wat er ook gebeurt.
Poster voor Drops of God Drops of God Camille, de dochter van de onlangs overleden Alexandre Léger, maker van de beroemde Léger Wine Guide en emblematische figuur in oenologie, die stierf in zijn huis in Tokio. Wanneer ze na de dood van haar vader naar Tokio reist, ontdekt ze dat hij haar de grootste wijncollectie ter wereld heeft nagelaten. Om deze erfenis echter te claimen, moet ze het opnemen tegen een briljante jonge oenoloog...
Poster voor Dwars door België Dwars door België Back to basics! Een tocht rond de Middellandse Zee zat er niet in dit jaar, maar gelukkig herbergt eigen land ook prachtige parels. Met de rugzak doorkruist Arnout Hauben België. Te voet, met een tent en met de rugzak. Hij stapt het Grote Routepad 129 van Brugge naar Aarlen af, Dwars door België. Het programma is niet enkel een avontuurlijke trektocht: onderweg spreekt Arnout in zijn gekende ...
Poster voor Dwars door de Lage Landen Dwars door de Lage Landen Arnout Hauben vertrekt op een nieuw wandelavontuur door België én Nederland. Hij stapt van Oostende naar Pieterburen, in het uiterste noorden van Nederland, samen met zijn vrienden Philippe Niclaes en Ruben Callens. De voettocht is maar liefst 900 kilometer lang en start op het strand van de koningin der badsteden: Oostende. Arnout en zijn team stappen via de GR-wandelpaden via Antwerpen rich...
Poster voor Dwars door de Middellandse Zee Dwars door de Middellandse Zee Avontuurlijk reisprogramma waarin Arnout Hauben dwars door de Middellandse Zee trekt, van west naar oost, van Gibraltar naar Jeruzalem. Met aanstekelijk enthousiasme reist hij langs bekende en minder bekende eilanden en gaat hij op zoek naar het verhaal van de mensen die in en met de Middellandse Zee leven.
Poster voor Een jaar op zee Een jaar op zee Als kleine jongen was Wim Lybaert al gefascineerd door de zee en de vissers. Op zijn 54e maakt hij zijn jongensdroom waar. In de documentairereeks ‘Een Jaar Op Zee’ gaat hij mee aan boord en wordt hij visser onder de vissers.
Poster voor Europe From Above Europe From Above Europe from Above gaat boven Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het VK de lucht in om Europa's mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Prachtige hyper-lapse fotografie vanuit de lucht stelt ons in staat om de veranderingen van een seizoen in seconden te visualiseren, terwijl tulpenvelden in Nederland op magische...
Poster voor Expeditie Gooris Expeditie Gooris In Expeditie Gooris trekt het sympathiekste gezin van Vlaanderen voor het eerst samen de wereld in. Sam Gooris, echtgenote Kelly, dochter Shania en zoon Kenji gaan samen op roadtrip.
Poster voor Expeditie Robinson: Eilandpraat Expeditie Robinson: Eilandpraat Wekelijks live programma waarin direct na de reguliere uitzending van Expeditie Robinson wordt gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd en gespeculeerd door een wekelijks wisselend panel van ex-Robinson kandidaten en de afvaller van de week.
Poster voor Expedition Unknown Expedition Unknown Expedition Unknown gaat over mysteries die er rondgaan en nieuwe informatie die vrijgekomen is, die dan onderzocht wordt.
Poster voor F*ck, That's Delicious F*ck, That's Delicious Action Bronson, hiphops bekendste levensgenieter, rapt en eet zich een weg door de wereld.
Poster voor Floortje Blijft hier Floortje Blijft hier Het leek Floortje mooi om in deze barre tijden de tijdgeest van nu te voorzien van optimisme en inspiratie. Daarom gaat ze op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid.
Poster voor Floortje Gaat Mee Floortje Gaat Mee In het nieuwe reisprogramma ‘Floortje Gaat Mee’ reist Floortje Dessing samen met prijswinnend fotograaf Jasper Doest over land van Nederland naar Nepal. Tijdens deze lange en avontuurlijke reis verkennen ze samen de ingewikkelde verstandhouding tussen mens en dier. Ze ontmoeten mensen die zich met hart en ziel zich inzetten voor het welzijn van dieren, maar zien ook hoe mensen zich overal t...
Poster voor Floortje terug naar het einde van de wereld Floortje terug naar het einde van de wereld In Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld gaat Floortje Dessing op bezoek bij een aantal oude bekenden die ze in de afgelopen jaren bezocht. Wonen ze nog steeds aan het einde van de wereld of heeft hun leven een andere wending genomen?
Poster voor Floortje terug naar Syrie Floortje terug naar Syrie Floortje keert na acht jaar terug naar Syrie.
Poster voor For the Love of Britain For the Love of Britain Julie Walters nodigt de kijkers uit om een grote ontsnapping te maken naar de buitenlucht. Groot-Brittannië - het majestueuze eiland dat we thuis noemen - bestaat uit een aantal glorieus gevarieerde landschappen. Zittend in die landschappen zijn de gekoesterde plekken waar we nooit moe van worden en veel verborgen juweeltjes die velen van ons nog moeten ontdekken. Want The Love of Britain b...
Poster voor Gamsung Camping Gamsung Camping 'Gamsung Camping' is een entertainmentprogramma waarin vrouwelijke celebrity’s die willen reizen voor twee dagen en één nacht genieten van vakantie in Korea.
Poster voor Gaycation Gaycation Ellen en haar beste vriend Ian gingen op een persoonlijke reis om de LGBTQ-culturen over de hele wereld te verkennen. Van Japan tot Brazilië, Jamaica tot Amerika, ze ontdekken de veelvoud aan LGBTQ-ervaringen, ontmoeten geweldige mensen en horen hun diep ontroerende verhalen over strijd en triomf. GAYCATION viert de staat van LGBTQ-identiteiten over de hele wereld.
Poster voor George Clarke's Adventures in Americana George Clarke's Adventures in Americana George Clarke verkent de iconische Americana-designbeweging op een boeiend pad dat minder door de Verenigde Staten wordt bereisd.
Poster voor Gort over de Grens Gort over de Grens Na prijswinnende wijnen van zijn eigen Franse wijngaard, diverse boeken over het leven in Frankrijk en televisieprogramma's over La Douce France, verlaat Ilja Gort zijn geliefde Frankrijk en beproeft zijn geluk over de grens. In dit nieuwe televisieprogramma gaat Ilja op zoek naar het geheim van 'La dolce vita', het zoete leven. Hij neemt hij de kijker mee naar de mooiste en verrassendste plekj...
Poster voor Grand Tours of Scotland's Rivers Grand Tours of Scotland's Rivers Doorgewinterde reiziger Paul Murton gaat stroomafwaarts om in zes programma's vijf rivieren van bron tot zee te verkennen.
Poster voor Grand Tours of the Scottish Islands Grand Tours of the Scottish Islands Paul Murton gaat op zoek naar het eilandleven van vandaag. Hij legt het verleden bloot en legt het verband met het heden, en wijst op de eigenaardigheden, de verrassingen en de schoonheid die vlak voor de kust liggen.
Poster voor Great American Railroad Journeys Great American Railroad Journeys Michael Portillo rijdt over de spoorwegen van Amerika, gewapend met 'Appleton's General Guide to the United States', gepubliceerd in 1879.
Poster voor Great Australian Railway Journeys Great Australian Railway Journeys Gewapend met zijn 'Bradshaw's Handbook to the Chief Cities of the World' uit 1913, begint Michael aan zes nieuwe treinreizen door het spectaculaire Australië.
Poster voor Great British Railway Journeys Great British Railway Journeys Michael Portillo gaat het spoor op met een exemplaar van George Bradshaw's Railway Guidebook. Portillo reist door het hele land om te zien hoe de spoorwegen het hebben veranderd en wat er van Bradshaw's Groot-Brittannië is overgebleven.
Poster voor Great Continental Railway Journeys Great Continental Railway Journeys Michael Portillo reist op de grote treinroutes van Europa, terwijl hij de reizen volgt die worden beschreven in de Continental Railway Guide van George Bradshaw uit 1913.
Poster voor Great Indian Railway Journeys Great Indian Railway Journeys Geleid door een eeuwenoud Bradshaw's Handbook of Indian, Foreign and Colonial Travel, begint Michael Portillo aan een spoorwegavontuur door India en neemt hij de buitengewone verscheidenheid van het Indiase landschap in zich op.
Poster voor Greatest Train Journeys from Above Greatest Train Journeys from Above Deze 6-delige serie volgt enkele van 's werelds meest buitengewone treinreizen van bovenaf en op de grond en neemt het publiek mee op een avontuur van hun leven. We vliegen boven een spectaculair landschap en verkennen uitzonderlijke techniek; de mensen ontmoeten die deze ongelooflijke spoorwegen onderhouden en exploiteren, evenals degenen die naast hen wonen.
Poster voor Helemaal het Einde! Helemaal het Einde! Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen a...
Poster voor Het Hoge Noorden (NL) Het Hoge Noorden (NL) Dionne Stax trekt een jaar lang door Noorwegen en Zweden, op zoek naar landgenoten die kiezen voor een bestaan in de Scandinavische wildernis.
Poster voor Het Jachtseizoen (BE) Het Jachtseizoen (BE) Zeven duo's van bekende Vlamingen slaan gekleed in oranje overalls op de vlucht en proberen uit de klauwen van de jagers te blijven. Welk duo ontpopt zich tot slinkse boeven?
Poster voor Het Onbekende Het Onbekende Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden. In de serie draait het om één ding: durf je te kiezen voor het onbekende? Kandidaten die zich hebben opgegeven, worden vanuit hun gewone dagelijkse leven gevraagd 'zomaar' in dit onbek...
Poster voor Hier zijn de Van Rossems Hier zijn de Van Rossems In deze serie verkent historicus Maarten van Rossem samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent iedere week een stad in Nederland of directe omgeving. De drie Van Rossems laten elkaar plekken of objecten zien die de anderen nog niet (zo goed) kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Maarten doet dat vanuit zijn specialiteit, geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent i...
Poster voor Hobby Man Hobby Man Alex Brooker neemt een aantal van zijn beroemde vrienden mee door het land om een aantal van de favoriete bezigheden van Groot-Brittannië uit te proberen
Poster voor Ireland's Wild Coast Ireland's Wild Coast 'Ireland's Wild Coast' is een reis langs een van de meest spectaculaire kusten ter wereld, met aandacht voor de wilde dieren en plaatsen die het zo speciaal maken. Deze serie gaat over de westkust van Ierland en de wonderen van de wilde dieren.
Poster voor It's a Dog's Life With Bill Farmer It's a Dog's Life With Bill Farmer Disney Legende Bill Farmer stapt achter de microfoon vandaan om zijn eigen favoriete personages te ontmoeten - honden! Ga mee met Bill als hij het land doorkruist en honden ontmoet die allerlei ongelooflijke banen doen die ons leven beter maken.
Poster voor Jack Whitehall: Travels with my Father Jack Whitehall: Travels with my Father Comedian Jack Whitehall nodigt zijn onavontuurlijke vader om samen met hem te reizen tijdens zijn tussenjaar. Ze bezoeken vreemde locaties en evenementen in de hoop hun band te versterken.
Poster voor James May: Our Man in... Japan James May: Our Man in... Japan James May begint aan een opmerkelijke reis door Japan, van het ijzige noorden tot het zwoele zuiden. Hij zal de bezienswaardigheden zien, de lokale bevolking ontmoeten en de noedels eten in een poging om het Land van de rijzende zon echt te begrijpen.
Poster voor Joanna Lumley's Great Cities of the World Joanna Lumley's Great Cities of the World Dame Joanna Lumley is op avontuur naar drie van 's werelds grootste steden, Berlijn, Parijs en Rome.
Poster voor Joanna Lumley's HSH: Travels in my Own Land Joanna Lumley's HSH: Travels in my Own Land Na een leven vol reizen die haar over de hele wereld hebben gebracht, maakt Joanna Lumley haar meest persoonlijke reis tot nu toe. In drie afleveringen reist ze van de Yorkshire Dales naar St Michael's Mount, van de Schotse Hooglanden naar de kasseien van Coronation Street, waarbij ze oude stappen volgt, inspirerende mensen ontmoet en de wonderen van het land dat ze thuis noemt verkent.
Poster voor Joanna Lumley's Silk Road Adventure Joanna Lumley's Silk Road Adventure Joanna Lumley gaat op onderzoek uit naar een van de meest diverse en verrassende landen in Europa, waar een groot deel van de westerse beschaving begon.
Poster voor Kate Humble's Coastal Britain Kate Humble's Coastal Britain Volg Kate Humble op haar ontdekkingstocht door de prachtige wildernis van Groot-Brittannië langs de mooiste kustwandelingen.
Poster voor Krabbé Zoekt Kahlo Krabbé Zoekt Kahlo Jeroen Krabbé gaat voor het vijfde seizoen van ‘Krabbé zoekt…’ op zoek naar de mens achter kunstenaar Frida Kahlo. Kahlo’s werk leest als een aangrijpende biografie. Het is intens en soms keihard, maar ook vol liefde en kleur; net als haar leven.
Poster voor Langs de oevers van de Yangtze Langs de oevers van de Yangtze China is een van de grootste wereldmachten, maar heeft voor ons nog nauwelijks een gezicht. Laat staan dat we een idee hebben hoe de gewone Chinees leeft en werkt of wat hij ambieert of vreest. Fotograaf Ruben Terlou reist met zijn camera langs de oevers van de Yangtze en spreekt met Chinezen over de impact van de economische vooruitgang.
Poster voor Lauren! Lauren! Lauren Verster op onderzoek in bijzondere en voor haar onbekende werelden. Werelden die vooral worden gedomineerd door mannen. Rauw, ruw en stoer. Lauren neemt de kijker mee op een ontdekkingsreis.
Poster voor Live to 100: Secrets of the Blue Zones Live to 100: Secrets of the Blue Zones Reis de wereld rond met auteur Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen buitengewoon lang en levendig leven.
Poster voor Long Way Down Long Way Down Long Way Down gaat over een motorreis door Europa en Afrika.
Poster voor Long Way Round Long Way Round Long Way Round is een wel heel bijzondere reis. Op de motor vertrekt men vanuit Londen voor een reis die dwars door Europa, Oekraïne, Rusland, Kazakstan, Mongolië, Siberië, Alaska en Canada voert om uiteindelijk drie maanden later in New York uit te komen.
Poster voor Massive Engineering Mistakes Massive Engineering Mistakes Mensen bouwen al meer dan 10.000 jaar. We zijn technische experts en toch duiken elk jaar verhalen op over bouwrampen van over de hele wereld. Van buitengewoon tot belachelijk, deze serie onthult de epische mislukkingen en bijna-ongevallen waar ingenieurs liever niet over praten. Een wolkenkrabber met een moordend geheim, een afbrokkelende kathedraal en een brug met een evenwichtsprobleem maken...
Poster voor Michael Palin: Travels of a Lifetime Michael Palin: Travels of a Lifetime Michael Palin bezoekt zijn reisserie opnieuw, te beginnen met 'Around the World in 80 Days'. Hij put uit zijn persoonlijke archief met audio-opnamen en dagboeknotitieblokken en reflecteert op hoe hij een doorgewinterde wereldreiziger werd. De eerste aflevering kijkt terug op zijn bezoeken aan Venetië, Caïro, Saoedi-Arabië, India, Hong Kong en China - een land dat destijds voor de meeste wes...
Poster voor Mr. Plankton (KR) Mr. Plankton (KR) Een man die niet geboren had mogen worden en de ongelukkigste vrouw ter wereld worden gedwongen elkaar te vergezellen op de laatste reis van zijn leven.
Poster voor No Escape No Escape Beste vriendinnen Lana en Kitty zijn op de vlucht voor hun leven in het VK. Samen vinden ze hun toevlucht op een romantisch jacht, The Blue, bemand door een groep raadselachtige mensen die door Zuidoost-Azië varen. Maar The Blue herbergt duistere geheimen en het paradijs dat de meisjes dachten te hebben gevonden, verandert in een nachtmerrie.
Poster voor No Way Back No Way Back Het oversteken van een klif, abseilen van een zestig meter hoge brug en overleven in een ijskoude rivier. Dat en meer krijgen zestien deelnemers in het nieuwe "No way back" voor hun kiezen. Ze doen dit in de wildernis van Noorwegen, begeleid door ex-commando Ray Klaassens, die eerder in "Kamp Van Koningsbrugge" te zien was. Jan Versteegh heeft de presentatie in handen tijdens deze barre tocht, ...
Poster voor Railroad Alaska Railroad Alaska De serie volgt een elite bemanning van werknemers, ingenieurs, bouwvakkers, monteurs en machinisten die de strijd aangaan tegen het woeste weer en verraderlijk terrein aan de staat Alaska. Ze moeten leveringen langs de kritische 500-mijl lange spoorlijn bezorgen.
Poster voor Reizen Waes Reizen Waes Waarom trekken we altijd naar dezelfde vakantiebestemmingen? In Reizen Waes trekt Tom Waes naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen. En daarbij heeft hij maar een vraag: kan ik er op vakantie?
Poster voor Rick Steves' Europe Rick Steves' Europe Rick Steves is het "proefkonijn voor de reis" voor American Public Television sinds 'Travels in Europe with Rick Steves' in april 1991 zijn debuut maakte. In zijn programma laat Rick plaatsen zien die de gemiddelde reiziger over het hoofd ziet, geeft hij talloze reistips en gaat hij altijd graag op in het avontuur.
Poster voor Roadtrippers Roadtrippers In dit competitieve reisprogramma gaan twee teams de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.
Poster voor Salt Fat Acid Heat Salt Fat Acid Heat Chef-kok en voedselschrijver Samin Nosrat brengt haar culinaire manifest van eenvoudig eten geworteld in traditie naar het scherm in een nieuwe kookserie.
Poster voor Somebody Feed Phil Somebody Feed Phil De maker van 'Everybody Loves Raymond', Phil Rosenthal, reist de wereld rond om de lokale keuken en cultuur van Bangkok, Lissabon, Mexico-Stad en meer te ontdekken.
Poster voor Street Food Street Food Begeef een wereldwijde culturele reis naar streetfood en ontdek de verhalen van de mensen die de smaakvolle gerechten maken.
Poster voor Swallowed Star Swallowed Star Op een dag verscheen er een onverklaard RR-virus op de aarde, waardoor de wereld in een ramp terechtkwam. Geïnfecteerde dieren muteerden in verschrikkelijke monsters, vielen massaal binnen en mensen bouwden muren rond de vernietiging en vestigden de basisstad als het laatste bastion voor mensen. Het lijden dat de mensheid in deze periode heeft ervaren, staat bekend als de 'Grote Nirvana-period...
Poster voor The Amazing Race Canada The Amazing Race Canada The Amazing Race is een spel waarin 11 teams het tegen elkaar opnemen over de hele wereld. Het spel duurt 30 tot 40 dagen en speelt zich af over de hele wereld. Het eerste team dat de eind bestemming haalt krijgt 1 miljoen dollar. Dit is de Canadese versie.
Poster voor The Chef Show The Chef Show Acteur/Regisseur/Scenarioschrijver Jon Favreau werkt samen met beroemde chef-kok Roy Choi voor een gloednieuwe Netflix Originals-serie getiteld 'The Chef Show'. Met veel van dezelfde energie die het duo naar de arthouse-film Chef bracht, probeert de nieuwe show kijkers verder onder te dompelen in de wereld van eten en cultuur, waarbij ze opmerken dat "Een maaltijd bereiden meer is dan alleen et...
Poster voor The Coasts of Ireland The Coasts of Ireland Prachtige landschappen, levende tradities en gastvrije mensen; dat is Ierland. Duizend mijl van indrukwekkende kliffen, natuurlijke schoonheid en langlevende tradities. Het massieve water van de Atlantische Oceaan dendert tegen de rotsen van de Ierse kust, de kliffen behoren tot de hoogste van Europa. Maak een reis rond dit groene eiland, en leer via talrijke ontmoetingen met typische en atypis...
Poster voor The Curse of Civil War Gold The Curse of Civil War Gold Een nieuwe curse om te ontrafelen. Dit gaat over het goud dat door Amerika vervoerd werd tijdens de burgeroorlog.
Poster voor The Good Ship Murder The Good Ship Murder De serie volgt voormalig politiedetective Jack Grayling, die zijn droom nastreef. Zijn droom is Cabaretier/zanger worden op een luxe cruiseschip in de Middellandse Zee. Maar zijn pogingen om zijn vorige leven als rechercheur achter zich te laten, verlopen niet zo goed...
Poster voor The Grand Tour The Grand Tour Volg Jeremy, Richard en James, terwijl ze in nieuwe en opwindende auto's van fabrikanten van over de hele wereld rijden.
Poster voor The Moaning of Life The Moaning of Life Karl Pilkington heeft zich nooit veel zorgen gemaakt om grote dingen, totdat hij 40 werd. In zijn unieke reizen bekijkt hij hoe verschillende culturen omgaan met huwelijk, geluk, kinderen, carrière en dood. Zal Karl er wijzer van worden of gaat hij er alleen maar meer van klagen?
Poster voor The Reluctant Traveler The Reluctant Traveler De serie van acht afleveringen volgt Eugene Levy terwijl hij enkele van 's werelds mooiste en meest intrigerende bestemmingen bezoekt in Costa Rica, Finland, Italië, Japan, de Malediven, Portugal, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten, en opmerkelijke hotels en de plaatsen en culturen eromheen verkent.
Poster voor The World's Most Amazing Vacation Rentals The World's Most Amazing Vacation Rentals Met oog voor elk budget bezoeken drie reizigers vakantiewoningen over de hele wereld en delen ze hun tips en trucs.
Poster voor The World's Most Scenic Railway Journeys The World's Most Scenic Railway Journeys Deze zesdelige serie verkent reizen door Canada, Europa en Nieuw-Zeeland door de personages die in hun buurt reizen, werken en wonen. Verteld door Bill Nighy.
Poster voor Tokidoki Tokidoki In Tokidoki kijkt Paulien Cornelisse met haar blik op taal naar het land. Neem kawaii dat schattig betekent en een essentiële rol speelt in de Japanse samenleving. Dat staat in contrast met de onschattige aspecten van de Japanse samenleving: het feit dat Koreanen als minderwaardig worden gezien, dat werknemers zich regelmatig doodwerken, en dat buitenechtelijke kinderen totaal niet geaccepteer...
Poster voor Top Gear America Top Gear America Een Amerikaanse MotorTrend-versie van de klassieke 'Top Gear' serie. Auto-gerelateerde avonturen met gastheren Dax Shepard, Rob Corddry en Jethro Bovingdon.
Poster voor Vliegende Hollanders Vliegende Hollanders Als grondleggers van de Nederlandse luchtvaart zijn idealist Albert Plesman en opportunist Anthony Fokker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze kunnen niet met of zonder elkaar leven. Tijdens het interbellum en ondanks hun verschillen, trekken ze de oprichting van de burgerluchtvaart in Nederland aan, wanneer de wereld op weg is naar een nieuwe oorlog.
Poster voor We zijn er Bijna We zijn er Bijna Met presentatrice Martine van Os wordt een groep vakantiegangers op leeftijd gevolgd die een rondreis maken met caravan of camper.
Poster voor Wie is de Mol? Wie is de Mol? Celebrityserie waarin tien bekende Nederlanders zich storten in het grote avontuur op een buitenlandse locatie. De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Er wordt een beroep gedaan op inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal op mensenkennis.
Poster voor Wie is de reisleider? Wie is de reisleider? Vroeg opstaan, koffers tellen, problemen oplossen, kamers boeken en alles weten over de reisbestemming. Geen dagelijkse kost voor de RTL 5-gezichten Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder. Tot nu! In het nieuwe programma Wie is de reisleider? gaat ieder van hen een groepsreis begeleiden. Na een spoedcursus 'reisleiden' beginnen Bridget, Dennis, Eddy en Rick vol enthous...
Poster voor Wild Ireland Wild Ireland In Wild Ireland gaat presentatrice Christine Bleakley terug naar Ierland om de 1500 mijl lange westkust van het land te bereizen, de langste ononderbroken kustroute, die bekend staat als de Wild Atlantic Way. Tijdens de serie ontmoet Christine een groot aantal fascinerende personages, ontdekt ze een landschap vol natuurlijke wonderen en onthult ze de verborgen schatten van de kustlijn terwi...
Poster voor Win the Wilderness: Alaska Win the Wilderness: Alaska 'Win The Wilderness' volgt zes Britse stellen die strijden om het eigendom van een buitengewoon huis in de wildernis van Alaska.