Overzicht series voor Spelshow

Seriesfeed heeft op dit moment 380 series in de database voor dit genre.

Naam Synopsis
Poster voor @midnight @midnight Chris Hardwick leidt drie beroemdheden naar het ultieme internetwormgat. Ze putten uit de donkerste krochten van de sociale media en gaan de strijd aan om te bepalen wie de grappigste kijk heeft op de popcultuur van de dag.
Poster voor 007: Road to a Million 007: Road to a Million Negen paar alledaagse mensen worden losgelaten op een groot avontuur en moeten een reeks uitdagingen voltooien in onder andere de Schotse Hooglanden en de bruisende straten van Venetië. De deelnemers moeten tien vragen vinden die over de hele wereld verborgen zijn, voor een kans op het winnen van een levensveranderende prijs van 1.000.000 pond. Om de vragen te beantwoorden, moeten de duo's zwa...
Poster voor 1 jaar gratis 1 jaar gratis Quiz waarbij de winnaar het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer krijgt.
Poster voor 2 voor 12 2 voor 12 De quiz ‘2 voor 12’ maakt zijn naam helemaal waar: Twaalf vragen voor twee kandidaten. Presentatie door Astrid Joosten.
Poster voor 5 Golden Rings 5 Golden Rings '5 Golden Rings' is een kennisquiz waarin twee koppels de strijd met elkaar aangaan. Op de grote interactieve LED-vloer in de studio zijn afbeeldingen te zien, waar het antwoord op de vraag in te vinden is. De kandidaten geven een antwoord door ergens op deze afbeelding een gouden ring te leggen en hiermee aan te wijzen waar de hoogste berg ligt. Er zijn vijf levels en vijf ringen van verschill...
Poster voor 50/50 50/50 Welke provincie telt de meeste inwoners, Noord-Holland of Zuid-Holland? Is dyslexie of dyslectie de juiste spelling? En wie is de topscorer aller tijden voor het Nederlands Elftal: Patrick Kluivert of Robin van Persie? '50/50': een dagelijkse quiz, vol met dit soort vragen. In elke aflevering gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze beantwoorden maar liefst vijftig vragen in minder dan...
Poster voor 8 Out of 10 Cats 8 Out of 10 Cats Jimmy Carr presenteert de oneerbiedige comedy-panelshow gebaseerd op opiniepeilingen.
Poster voor 8 Out of 10 Cats Does Countdown 8 Out of 10 Cats Does Countdown Jimmy Carr is de gastheer terwijl de crew van 8 Out of 10 Cats de woorden- en getallenquiz voor zijn rekening neemt.
Poster voor Africa's Next Top Model Africa's Next Top Model Africa's Next Top Model is een realityprogramma waarin een aantal jonge vrouwen uit verschillende Afrikaanse landen met elkaar de competitie aan gaat voor de titel Africa's Next Top Model en de kans op een carrière als fotomodel.
Poster voor Alone Alone Alone is een Amerikaanse survivalserie van de zender History. De serie ging in première op 18 juni 2015.
Poster voor Alone: The Skills Challenge Alone: The Skills Challenge Alone: The Skills Challenge plaatst 3 voormalige Alone-deelnemers tegenover elkaar om ongelooflijke bushcraft-bouwwerken te voltooien met alleen basisgereedschap en de natuurlijke hulpbronnen om hen heen. Hun doel: bewijzen wie de vindingrijkheid, ervaring en wildernisvaardigheden heeft om de meest ongelooflijke survivalconstructie te bouwen. Alone deelnemers die de bouwwerken zullen beoordelen.
Poster voor Alter Ego Alter Ego Nieuwe originele zangwedstrijd waar verloren dromen en tweede kansen weer worden aangewakkerd wanneer zangers uit alle lagen van de bevolking de sterren worden die ze altijd al hadden willen zijn. De deelnemers treden echter niet op als zichzelf. In plaats daarvan krijgen ze de kans om te laten zien hoe ze altijd al gezien hadden willen worden. Ze creëren hun droomavatar ALTER EGO om zichzelf ...
Poster voor America's Got Talent America's Got Talent Simon Cowell en NBC zoeken in America's Got Talent naar de meest getalenteerde persoon in Amerika. De jury wordt gecompleteerd door Howie Mandel, Heidi Klum, Mel Be en 'koning van alle media' Howard Stern. Van 'gewone' disciplines als zingen en dansen tot 'gekke' disciplines als neusfluit spelen en dingen op je tanden balanceren. Iedereen gaat voor de hoofdprijs van één miljoen euro. Maar wie...
Poster voor America's Got Talent: Extreme America's Got Talent: Extreme De serie laat de meest buitensporige, unieke en verbluffende acts van enorme omvang zien, die simpelweg niet op een theaterpodium kunnen worden gehouden. Deelnemers strijden om een prijs van 500.000 dollar en de ultieme titel, de kampioen van 'America's Got Talent: Extreme'. Simon Cowell zal jureren naast WWE superster Nikki Bella en motorcross en rally auto coureur Travis Pastrana.
Poster voor America's Next Top Model America's Next Top Model America's Next Top Model is een Amerikaans realityserie van The CW. In dit programma strijden verschillende kandidaten om de titel America's Next Top Model in de wacht te slepen. Dit doen ze aan de hand van fotoshoots, modeshows en andere opdrachten. Supermodel Tyra Banks is naast presentatrice ook hoofd jurylid en uitvoerend producent van het programma.
Poster voor American Idol American Idol American Idol is een Amerikaanse talentprogramma en is op zoek naar een nieuw zangtalent. Beoordeeld door vier juryleden. Share your voice.
Poster voor American Tarzan American Tarzan Zeven uitdagers verzamelen zich op een afgelegen Caribische eiland om de meest brutale uitdagingen van Moeder Natuur aan te gaan. Het is een reis over vier verschillende terreinen: jungle, kust, bergen en ravijnen. Over deze uitdagende landschappen moeten de mannen en vrouwen volledig van het land leven, terwijl ze verschillende obstakels aanpakken en geconfronteerd worden met omstandigheden wa...
Poster voor Are You The One: Second Chances Are You The One: Second Chances Matches uit het MTV programma Are You The One krijgen de kans om uit te zoeken waarom ze gematcht zijn en om geld te winnen.
Poster voor Asia's Next Top Model Asia's Next Top Model Asia's Next Top Model is een realityprogramma waarin een aantal jonge vrouwen uit verschillende Aziatische landen met elkaar de competitie aan gaat voor de titel Asia's Next Top Model en de kans op een carrière als fotomodel.
Poster voor Assembly Required Assembly Required 'Assembly' vereist zet de beste en slimste bouwers uit het hele land in de schijnwerpers in hun werkplaatsen thuis, terwijl ze strijden om alledaagse huishoudelijke artikelen die dringend moeten worden gerepareerd nieuw leven in te blazen. Deze nieuwe serie zal elke deelnemer tot het uiterste drijven en tegelijkertijd hun bekwaamheid en vindingrijkheid testen om het niet alleen opnieuw op te bo...
Poster voor Awake: The Million Dollar Game Awake: The Million Dollar Game Na 24 uur slaaponthouding, struikelen deelnemers in deze comedy-spelshow door excentrieke en alledaagse uitdagingen voor een kans op een prijs van $1 miljoen.
Poster voor Bake Squad Bake Squad Ervaren patisserie chefs strijden tegen elkaar voor de goedkeuring van klanten in een extravagante en over the top bakwedstrijd.
Poster voor Baker's Dozen Baker's Dozen Dertien bakkers strijden om de volgende virale baksensatie, het winnen van de gouden deegroller en een geldprijs.
Poster voor Bakers vs. Fakers Bakers vs. Fakers Juryleden die iets van bakken weten, worden op de proef gesteld en ontrafelen de zoete creaties van professionals die strijden tegen hobbyisten.
Poster voor Baketopia Baketopia Deze serie, gepresenteerd door social media-sensatie en uitvoerend producent Rosanna Pansino, toont briljante bakkers die virale uitdagingen aangaan in een levensgroot bakwonderland, compleet met alle ingrediënten en gereedschappen waarvan een bakker maar kan dromen. In elke aflevering vullen de deelnemers hun wagentjes met unieke ingrediënten om trendsettende, verrukkelijke desserts te creë...
Poster voor Baking Impossible Baking Impossible Topbakkers en ingenieurs werken samen om eetbare creaties te maken die heerlijk moeten smaken en intense technische stresstests moeten doorstaan ​​om $ 100.000 te winnen.
Poster voor Baking It Baking It Een kerstcompetitieserie waarin acht teams van twee getalenteerde thuisbakkers de winterhut van Maya Rudolph en Andy Samberg bezoeken voor een viering van culinaire kersttradities. Onder de deelnemers bevinden zich echtgenoten, broers en zussen, beste vrienden en meer, die samenwerken om uitstekende hartige en zoete creaties te maken voor thematische uitdagingen in de hoop een geldprijs te wi...
Poster voor BankGiro Loterij The Wall BankGiro Loterij The Wall Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van BankGiro Loterij: The Wall. In het nieuwe spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt...
Poster voor Barbie Dreamhouse Challenge Barbie Dreamhouse Challenge Kijk hoe acht all-star teams een huis in Zuid-Californië omtoveren tot een levensecht Barbie-droomhuis. Eén gelukkige Barbie-liefhebber krijgt uiteindelijk de kans om in het huis te verblijven.
Poster voor Bargain Hunt Bargain Hunt Twee teams van amateurverzamelaars hebben £ 300 en een uur op een antiekbeurs om met behulp van twee antiekdeskundigen de best mogelijke koopjes te verwerven.
Poster voor Barmageddon Barmageddon Het volgt Shelton en Daly als ze de deuren van Ole Red bar openen. De beroemde vrienden nemen het tegen elkaar op in een reeks bardiensten.
Poster voor BattleBots: Bounty Hunters BattleBots: Bounty Hunters Legendes als Tombstone, Bronco, Witch Doctor, Son of Whyachi, Beta en Icewave keren allemaal terug naar het scherm terwijl ze het opnemen tegen uitdagers, die met elkaar strijden voor het recht om de premiejager te worden en tegen een legende te vechten voor de ultieme overwinning. Zoals elk seizoen van BattleBots, zal Bounty Hunters steeds een kijkje geven in de teams achter de bots en hun bou...
Poster voor Be Our Chef Be Our Chef Be Our Chef, gehost door Angela Kinsey, is een kookwedstrijd serie die vijf voedsel-liefhebbende families uitdaagt om heerlijke gerechten te maken geïnspireerd door de magie van Disney. In elke aflevering, zullen twee van onze families het tegen elkaar opnemen in een thematische kookuitdaging in Walt Disney World. De twee families met de meeste overwinningen gaan naar de spectaculaire finale, ...
Poster voor Beat De Mol Beat De Mol In Beat De Mol is Johnny’s tegenstander iedere aflevering weer een andere bekende Nederlander. Maar de twee nemen het niet rechtstreeks tegen elkaar op. De opdracht van Johnny en zijn BN’er-rivaal is om ‘gewone’ mensen te vinden die het in de verrassende en verbazende studio-opdrachten tegen elkaar opnemen.
Poster voor Beat the Champions Beat the Champions In ‘Beat the Champions’ krijgen quizliefhebbers de ultieme kans om het solo op te nemen tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op door het beantwoorden van maximaal vijf vragen. Vervolgens neemt de kandidaat het helemaal alleen op tegen de Champions in een race tegen de klo...
Poster voor Beat the Chasers Beat the Chasers Alle vijf de Chasers verschijnen samen om alle nieuwkomers aan te pakken en het beste quizteam ter wereld te vormen. Terwijl ze verschillende steden in het VK bezoeken, staan ​​deelnemers uit de hele provincie tegenover elkaar met niet één, maar alle Chasers.
Poster voor Beat VTM Beat VTM 8 onbekende Vlamingen gaan de strijd aan met VTM. In Beat VTM komen ze oog in oog te staan met Koen Wauters, Julie Van den Steen, Kürt Rogiers, Natalia, Freek Braeckman, Mathias Coppens, Olga Leyers en Guga Baúl, en dagen ze hen uit om in 100 dagen tijd een discipline onder de knie te krijgen die ze nooit eerder uitoefenden.
Poster voor Beauty And The Beat Beauty And The Beat Ze reizen de hele wereld over, brengen clubs en festivals in extase en worden door iedereen op handen gedragen. Maar waarom zijn top-dj’s altijd mannen? Beauty and the Beat brengt daar verandering in. Valerio Zeno zoekt vrouwen die de skills, de looks en de drive hebben om het te gaan maken als superstar-dj.
Poster voor Best in Dough Best in Dough Volgt pizzabakkers uit alle lagen van de bevolking om hun pizzavaardigheden te tonen en te strijden voor 10.000 dollar.
Poster voor Best in Miniature Best in Miniature 'Best in Miniature' verwelkomt elf zeer bekwame kunstenaars van over de hele wereld om te strijden in de ultieme uitdaging: Het bouwen van hun droomhuis in miniatuurvorm. De concurrenten zullen hun huizen, tot in de kleinste details, kamer voor kamer creëren door levensgrote objecten te verkleinen tot schaal 1:12. Hoewel de objecten klein van gestalte mogen zijn, kan de inzet niet hoger zijn.
Poster voor Beste Kijkers Beste Kijkers Er valt zoveel te beleven op tv, dat het haast onmogelijk lijkt om alles te zien. Ruben Nicolai wil daar iets aan doen door wekelijks in Beste Kijkers terug te blikken op wat er zich in de voorbije televisieweek heeft afgespeeld. Dat doet hij samen met vaste kijkvrienden Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens, die elk een bekende Nederlander meebrengen.
Poster voor Beste kijkers Beste kijkers Er valt zoveel te beleven op tv, dat het haast onmogelijk lijkt om met alles mee te zijn. Nathalie Meskens wil daar iets aan doen door wekelijks in Beste Kijkers terug te blikken op wat er zich de voorbije televisieweek heeft afgespeeld. Dat doet ze samen met haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder, die elk een bekende Vlaming meebrengen. De inzet: wie van hen zijn de Beste Kij...
Poster voor Bestemming X Bestemming X In ‘Bestemming X’ trekken 10 onbekende Vlamingen op een spectaculaire en avontuurlijke roadtrip kriskras door Europa. Hun compagnon de route? Een gigantische, geblindeerde zwarte bus. Reizend als groep hebben ze slechts één individueel doel: te allen tijde inschatten waar ze zich juist bevinden. En dat blijkt moeilijker dan gedacht. De kandidaat die alle eliminaties weet te overleven en i...
Poster voor Bestemming X: Het Complot Bestemming X: Het Complot Ontdek hoe de makers van 'Bestemming X' de kandidaten telkens weer op het verkeerde been zetten.
Poster voor Beyond the Edge Beyond the Edge Negen beroemdheden ruilen hun luxe wereld in voor een leven in de gevaarlijke jungle van Panama, waar ze epische avonturen beleven en de meest brute omstandigheden doorstaan, terwijl ze zichzelf pushen om ver buiten hun comfort zone te gaan.
Poster voor Big Brother Big Brother Big Brother houdt in dat twaalf personen gedurende enkele maanden worden opgesloten in een speciaal gebouwd huis met relatief beperkte voorzieningen. Camera's registreren dag en nacht alles wat er gebeurd en geven dit via livestreaming door aan internetkijkers. Dagelijks wordt op televisie een compilatie van de voorafgaande dag uitgezonden. De sociale druk wordt opgevoerd doordat deelnemers elk...
Poster voor Big Brother Canada Big Brother Canada Big Brother houdt in dat twaalf personen gedurende enkele maanden worden opgesloten in een speciaal gebouwd huis met relatief beperkte voorzieningen. Camera's registreren dag en nacht alles wat er gebeurd en geven dit via livestreaming door aan internetkijkers. Dagelijks wordt op televisie een compilatie van de voorafgaande dag uitgezonden. De sociale druk wordt opgevoerd doordat deelnemers elk...
Poster voor Blankety Blank Blankety Blank Bradley Walsh presenteert de triomfantelijke terugkeer van Engelands meest blanco spelshow. Kan hij zijn panel van beroemdheden onder controle houden en de deelnemers helpen het felbegeerde chequeboek en de pen te winnen?
Poster voor Blow Up Blow Up In de kleurrijke familieshow ‘Blow Up’ gaan Nederlandse ballonartiesten de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde titel. Onder leiding van Chantal Janzen en Martijn Krabbé zetten de kandidaten in deze afvalrace elke week alles op alles om het meest originele kunstwerk te realiseren. In elke aflevering krijgen ze bijzondere opdrachten die ze onder hoge tijdsdruk moeten volbrengen.
Poster voor Blown Away Blown Away Tien meesterkunstenaars verhogen het vuur in glas geblazen sculptuuruitdagingen om kans te maken op $60.000 aan prijzen en de titel van kampioen.
Poster voor Brain Games Brain Games Brain Games zorgt ervoor dat je hersenen op hol worden gebracht aan de hand van drie korte miniseries die gebruik maken van interactieve experimenten en tricks om te laten zien dat je brein heel gemakkelijk gefopt kan worden.
Poster voor Bridge of Lies Bridge of Lies Ross Kemp presenteert een nagelbijtende quiz. Met behulp van kennis, strategie en een beetje geluk moeten de deelnemers de brug oversteken en de leugens herkennen. Eén verkeerde stap en ze verliezen alles.
Poster voor Bring the Funny Bring the Funny De beste komische acts ter wereld treden op in één wedstrijd, inclusief stand-ups, sketchgroepen en komische variété-acts. Iedereen die het publiek aan het lachen kan maken, krijgt de kans om een ​​carrière-veranderend prijzenpakket van $ 250.000 te ontvangen en hun naam in de schijnwerpers te zien in de 'Bring the Funny' showcase.
Poster voor Britain's Got Talent Britain's Got Talent In Britain's Got Talent wordt gezocht naar een nieuw talent van alle leeftijden. Er wordt niet specifiek gezocht naar een zanger of zangeres zoals bij X Factor en Popstars. De audities van dit televisieprogramma zullen niet in een speciale ruimte gehouden worden, maar op een podium voor een groot publiek.
Poster voor Buddy Games Buddy Games ‘Buddy Games’ brengt zes teams van vier beste vrienden met verschillende achtergronden samen, waardoor ze dezelfde kans krijgen: samenleven op een zomerkamp voor volwassenen, strijden in uitdagingen en zien hoe sterk hun banden werkelijk zijn.
Poster voor Buddy vs. Duff Buddy vs. Duff Buddy Valastro en Duff Goldman nemen het tegen elkaar op in een reeks bakwedstrijden waarin hun vaardigheden op het gebied van desserts op de proef worden gesteld. De jury zal één winnaar kronen en zo een einde maken aan de grootste vete in de bakkersgeschiedenis.
Poster voor Bullsh*t the Gameshow Bullsh*t the Gameshow Tijdens het spel werken spelers zich omhoog op een geldladder door vragen juist te beantwoorden of door zelfverzekerd onjuiste antwoorden te geven en anderen ervan te overtuigen dat deze juist zijn.
Poster voor Buy It Now Buy It Now Deze serie nodigt individuele verkopers uit om hun product te presenteren aan een publiek van potentiële klanten. Met alles van speelgoed tot kleding tot gadgets, heeft elke verkoper slechts 90 seconden om de klanten geïnteresseerd te krijgen en ze te behouden wanneer ze de prijs van hun product bekendmaken, aangezien de klanten afstand zullen doen van hun persoonlijke geld voor het product.
Poster voor Camping de Wildernis Camping de Wildernis Vier gezinnen staan op een camping midden in de wildernis van Botswana. Ze kunnen geld verdienen door de mooiste safarifoto's te maken. Van nachtelijke safari's tot slapen in het wild: ze staan regelmatig oog in oog met dieren die ze daarvoor alleen uit de dierentuin kenden. Ondertussen moeten ze zo veel mogelijk dieren fotograferen. Hoe zeldzamer het dier, hoe meer geld ze kunnen verdienen. Wi...
Poster voor Canada's Drag Race Canada's Drag Race Canada's Drag Race is een aankomende Canadese reality-tv-wedstrijdserie over drag queens gebaseerd op de Amerikaanse serie RuPaul's Drag Race.
Poster voor Capture Capture In deze intense nieuwe wilderniscompetitie zullen 12 teams van 2 "The Arena" betreden, een omheind verblijf in het midden van de wildernis, waar ze een maand moeten leven en tegen elkaar moeten strijden om schaarse middelen. Met $ 250.000 op het spel is het een gevecht waarbij de winnaar alles krijgt en de teams op elkaar moeten jagen om te overleven.
Poster voor Car Wars Car Wars Start your engines! Verschillende Bekende Nederlanders moeten zich zien te bewijzen als topcoureur van radiografisch bestuurbare auto's.
Poster voor Celebrity Big Brother Celebrity Big Brother Big Brother hield in dat verschillende personen gedurende enkele maanden werden opgesloten in een speciaal gebouwd huis met relatief beperkte voorzieningen. Camera's registreerden dag en nacht alles wat er gebeurde en gaven dit via livestreaming door aan internetkijkers. Dagelijks werd op televisie een compilatie van de voorafgaande dag uitgezonden. De sociale druk werd opgevoerd doordat deelne...
Poster voor Celebrity Family Feud Celebrity Family Feud Steve Harvey presenteert deze vernieuwde versie van Celebrity Family Feud met bekende families.
Poster voor Celebrity Game Face Celebrity Game Face Kevin Hart organiseert een avond vol plezier en spelletjes met beroemde stellen, die allemaal op afstand spelen vanuit hun eigen huis; van trivia-vragen tot fysieke uitdagingen, elke ronde laat een frisse, leuke en onverwachte kant zien.
Poster voor Celebrity Jeopardy! Celebrity Jeopardy! Bekende deelnemers strijden om een kans om geld te winnen voor een goed doel naar keuze.
Poster voor Celebrity Mastermind AU Celebrity Mastermind AU Zestien geliefde Australische beroemdheden zullen gedurende vijf weken strijden om de winnende titel, terwijl ze de druk onder ogen zien als ze vragen beantwoorden op basis van hun speciale onderwerpen. In elke aflevering van Celebrity Mastermind, die wordt gepresenteerd door journaliste Jennifer Byrne, gaat één beroemdheid door naar de grote finale.
Poster voor Celebrity Squares (US) Celebrity Squares (US) Een nieuwe kijk op de klassieke Hollywood Squares-spelshow is op weg naar VH1. Het netwerk werkt samen met Jesse Collins Entertainment en Kevin Hart’s Hartbeat op 'Celebrity Squares', een moderne variant op het klassieke format met trivia over de zwarte popcultuur.
Poster voor Celebrity Treasure Island Celebrity Treasure Island Een gloednieuwe groep beroemdheden vecht het uit op eigen bodem en strijdt tegen elkaar om kans te maken om $ 100.000 te winnen voor het door hen gekozen goede doel. Het is de speurtocht om alle speurtochten te beëindigen!
Poster voor Celebrity Wheel of Fortune Celebrity Wheel of Fortune Gehost door Pat Sajak en Vanna White, draaien beroemde deelnemers aan het wiel en lossen ze woordpuzzels op om kans te maken op een miljoen dollar voor het goede doel.
Poster voor Claim to Fame Claim to Fame Daagt 12 familieleden van beroemdheden uit om uit de schaduw van hun beroemde familielid te treden en samen onder één dak te leven, hun identiteit en afkomst te verbergen in de zoektocht naar hun eigen roem en fortuin. Ze nemen het tegen elkaar op, vormen allianties en spelen DNA-detective in de hoop niet geëlimineerd te worden en de felbegeerde prijs van $100.000 te winnen, en hun eigen "Cl...
Poster voor Code van Coppens (NL) Code van Coppens (NL) In een race tegen de klok gaan wekelijks twee duo's van bekende Nederlanders op zoek naar aanwijzingen in speciaal gebouwde spectaculaire escape rooms. Wie kraakt als eerste de code en kan de kamer verlaten? Achter de schermen worden de twee duo's geleid door de Belgische hosts: de broers Staf en Mathias Coppens. Zij bedenken de proeven en helpen de duo’s op komische wijze in hun zoektocht na...
Poster voor Cook at all Costs Cook at all Costs In deze kookwedstrijd bieden amateurchefs op ingrediënten waar ze gerechten mee maken om de jury mee kunnen imponeren. Het geld wat de koks over hebben na het bieden is de prijzenpot.
Poster voor Craftopia Craftopia Kinderknutselaars gaan grote uitdagingen aan en strijden om de meest verbazingwekkende creaties die de wereld ooit heeft gezien.
Poster voor Crash Karaoke Crash Karaoke MTV's Crash Karaoke is een pop-up muziekshow met een nietsvermoedend publiek en alledaagse locaties. Presentatoren Hannah Rad en Dylan Landon vallen binnen en dagen mensen uit om met karaoke geld te winnen.
Poster voor Crazy Delicious (2020) Crazy Delicious (2020) Jayde Adams presenteert deze culinaire wedstrijd waarin inventieve koks worden uitgedaagd om originele versies van klassieke maaltijden te bedenken en indruk te maken op juryleden Heston Blumenthal, Niklas Ekstedt en Carla Hall.
Poster voor Crime Scene Kitchen Crime Scene Kitchen Culinaire quiz waarin bakkers de taak krijgen te ontcijferen wat voor dessert er is gemaakt als er alleen nog maar kruimels, meelsporen en een paar ongrijpbare aanwijzingen over zijn. Daarna moeten ze het recept opnieuw maken voor de beroemde juryleden, chef-kok Curtis Stone en taartkunstenares Yolanda Gampp, die zullen bepalen hoe dicht hun zoete traktatie bij het ontbrekende dessert ligt ...
Poster voor Cutthroat Kitchen Cutthroat Kitchen Hoe ver wil een chef-kok gaan om een ​​kookwedstrijd te winnen? “Cutthroat Kitchen” geeft vier chef-koks elk $ 25.000 en de mogelijkheid om dat geld te besteden aan het helpen van zichzelf of het saboteren van hun concurrenten. Ingrediënten worden gestolen, gebruiksvoorwerpen vernietigd en kostbare tijd op de klok verloren wanneer de koks strijden om heerlijke gerechten te bereiden en ...
Poster voor Daisy of Love Daisy of Love Daisy of Love is een reality-tv-datingshow gemaakt door VH1 met in de hoofdrol Daisy de la Hoya, tweede in de VH1 reality-datingshow Rock of Love 2.
Poster voor De Alleskunner De Alleskunner Van het letterlijk zoeken naar een speld in een hooiberg en het inschatten van leeftijden van modellen, tot het zo snel mogelijk uitrollen van drie WC-rollen. In 'De Alleskunner' storten 100 Nederlanders zich op een afvalrace vol verrassende opdrachten, om te bepalen wie de beste allrounder is. Wie het lukt om 99 spellen lang niet als laatste te eindigen, is De Alleskunner en wint de hoofdprijs...
Poster voor De Alleskunner VIPS De Alleskunner VIPS Van het vangen van eieren, kapot prikken van een waterballon met een cactus op je hoofd tot laten smelten van een ijsblokje met je lichaam en nog veel meer hilarische en spraakmakende spellen. 35 bekende Nederlandse artiesten, presentatoren en acteurs strijden tegen elkaar bij ogenschijnlijk simpele opdrachten. Wie is er naast VIP ook een echte Alleskunner?
Poster voor De Bondgenoten De Bondgenoten Een maand lang hebben de bondgenoten elkaar keihard nodig om kans te maken op 100.000 euro. Maar laten ze elkaar net zo hard weer vallen als ze er zelf vandoor kunnen gaan met de hoofdprijs?
Poster voor De Buit De Buit Tien gezagsgetrouwe burgers plegen de roof van hun leven in het nieuwe televisieprogramma De Buit.
Poster voor De Campus Cup De Campus Cup Welke universiteit of hogeschool bezit de beste brains? In welke studierichting zitten de strafste studenten? Op die vraag wil 'De Campus Cup' een antwoord vinden. 'De Campus Cup' is een nieuwe prestigieuze studentenquiz van Canvas en Woestijnvis. Examinator van dienst is Otto-Jan Ham. Er is maar één team uit één studierichting van één hogeschool of universiteit dat het ultieme tv-examen ...
Poster voor De Grootste Lefgozer De Grootste Lefgozer Wie heeft het meeste lef en haalt de zotste toeren uit? Acht waaghalzen pushen elkaar in een afvalrace tot het uiterste met maar één doel voor ogen: ‘De Grootste Lefgozer’ worden.
Poster voor De Jongens Tegen de Meisjes De Jongens Tegen de Meisjes Chantal Janzen en Tijl Beckand staan lijnrecht tegenover elkaar in dit nieuwe programma. In De jongens tegen de meisjes nemen twee teams het tegen elkaar op. Het ene team, onder leiding van Chantal, bestaat uit bekende vrouwen. Het andere bestaat uit Tijl en bekende mannen.
Poster voor De Kluis De Kluis Giel, Thomas en Stefan van StukTV verdedigen een zwaarbeveiligd terrein waar meerdere kluizen staan. Eén van de kluizen ligt vol met goudstaven. Drie bekende Nederlanders proberen dat goud te pakken te krijgen. Niemand weet wanneer ze komen, waar ze komen en wat hun plan is. De mannen van StukTV leven, eten en slapen 10 dagen lang bij de kluizen. We moeten scherp blijven en altijd klaar zijn o...
Poster voor De Kwis De Kwis De Kwis is een humoristische quiz van de VARA met Niels van der Laan, Jeroen Woe, Joep van Deudekom en Rob Urgert. Elke week moet een andere bekende Nederlander in het tv-programma vragen beantwoorden over de actualiteiten. Het programma is ontstaan als onderdeel in een programma van Paul de Leeuw. Nadat hij besloot te stoppen met het maken van een grote zaterdagavondshow, ging De Kwis als zelf...
Poster voor De kwis met ballen De kwis met ballen Onder leiding van Johnny de Mol strijdt een vijfkoppig team om een geldprijs. Per quizvraag kiest ieder teamlid een van de zes antwoordopties. Iedere antwoordoptie is gelinkt aan een bal. Staat een speler bij een juist antwoord? Dan is er niets aan de hand en stopt de bal op tijd. Bij een verkeerd antwoord knalt de bal de speler genadeloos het zwembad in. Het team wordt dus steeds kleiner. Alle...
Poster voor De Kwis met Sneeuwballen De Kwis met Sneeuwballen Het decor van 'De kwis met ballen' wordt omgetoverd tot een winterwonderland. Johnny de Mol presenteert vier eindejaarsafleveringen waarin bekende Nederlanders met hun teamleden strijden voor een geldprijs voor het goede doel. De vijfkoppige teams verzamelen zich aan de rand van het zwembad om antwoord te geven op vragen. Geeft een teamlid een verkeerd antwoord? Dan duwt een gigantische sneeuwb...
Poster voor De Mol De Mol In het programma moet een groep kandidaten (vijf mannen, vijf vrouwen) opdrachten uitvoeren in het buitenland. Voor iedere opdracht kunnen ze geld verdienen. Eén van de deelnemers is echter een saboteur, een bedrieger, de mol. De mol zal proberen het geld in de kas zo laag mogelijk te houden door de kandidaten tegen te werken. De mol wordt van tevoren geïnformeerd over iedere opdracht. Aan he...
Poster voor De Pelgrimscode De Pelgrimscode In De Pelgrimscode gaan tien bekende Nederlanders een spectaculaire strijd met elkaar aan in het Midden-Oosten. De inzet van de strijd is een schat van € 10.000, bestemd voor een zelfgekozen goed doel. Hun zoektocht voert door hete woestijnen, historische steden en eeuwenoude pelgrimsoorden. Wie van hen wint de strijd?
Poster voor De S.P.E.L.show De S.P.E.L.show In de spannende taalstrijd draaide het allemaal om kennis van de Nederlandse taal: wie kan het beste spellen, welke Nederlander kent zijn spreekwoorden het beste en hoe zit het tegenwoordig met onze grammaticale kennis?
Poster voor De schaal van Pascale De schaal van Pascale Kürt Rogiers gaat samen met doorgewinterde keramisten Pascale Naessens, Tortus en Rudie Delanghe op zoek naar de beste amateurpottenbakker.
Poster voor De slimste mens De slimste mens Elk aflevering wordt gespeeld met drie kandidaten, bijna altijd bekende Nederlanders. Speciaal aan de quiz is dat de kandidaten zeer associatief moeten denken. De meeste rondes bestaan uit vragen waarbij vier of vijf antwoorden gegeven moeten worden. De kandidaten moeten niet op zoek gaan naar de kleine weetjes, maar proberen die antwoorden te genereren die in het collectieve geheugen van de me...
Poster voor De Slimste Mens ter Wereld De Slimste Mens ter Wereld De Slimste Mens toont elke dag een bitsig gevecht om de eer, zes rondes lang. Elke dag iemand die sneuvelt, iemand die misschien niet de Slimste is, maar wellicht gekoesterd wordt in huiselijke kring omwille van talrijke andere talenten. Na elke aflevering mogen twee kandidaten door om de volgende dag verder te strijden. Na zeven weken wordt duidelijk wie tientallen tegenstrevers een poepje laa...
Poster voor De Verraders De Verraders 18 bekende Nederlanders strijden in een Limburgs kasteel tegen elkaar voor 50 kilo zilver, maar drie van hen zijn verraders.
Poster voor De Verraders (BE) De Verraders (BE) 18 BV's tonen zich van een kant die ze nog nooit eerder hebben getoond. Vuil spel krijgt vrij spel. Kunnen de bondgenoten de drie verraders in het gezelschap ontmaskeren of zijn die hen een stapje voor?
Poster voor De Verraders: Videoland Editie De Verraders: Videoland Editie Terwijl de zon al lang en breed onder is nemen de verraders intrek in het landhuis. Klaar om te muiten, te verraden en via hun conclaaf chaos te creëren die zijn weerga niet kent. Wordt het een stille nacht of slaan de verraders genadeloos toe?
Poster voor Deal or No Deal: Island Deal or No Deal: Island De iconische spelshow, gehost door Joe Manganiello, is terug, dit keer op het privé-eiland van de bankier. Spelers strijden in uitdagingen om op het eiland verborgen koffers te vinden met een waarde van meer dan $200 miljoen. Ze proberen vervolgens de bankier te verslaan in 'Deal or No Deal'.
Poster voor Dennis en Valerio vs de rest Dennis en Valerio vs de rest Dennis en Valerio vs de rest is een jongerenprogramma van de omroep BNN, waarin Dennis Storm en Valerio Zeno het elke week tegen een ander duo opnemen.
Poster voor Dennis VS Valerio Dennis VS Valerio Dennis Storm en Valerio Zeno strijden tegen elkaar om wie de echte man is. In acht afleveringen dienden de twee heren elkaar af te troeven in opdrachten als het spelen van een eerstejaars student in Delft en het verleiden van zo veel mogelijk vrouwen.
Poster voor Dimension 20 Dimension 20 'Dimension 20' is een Dungeons & Dragons rollenspelshow, geproduceerd door en uitgezonden op Dropout. Het wordt grotendeels gehost door Dungeon Master Brennan Lee Mulligan.
Poster voor Dishmantled Dishmantled Neem twee geblinddoekte chef-koks. Schiet een bord in hun gezicht. Laat ze het vervolgens opnieuw maken voor juryleden van beroemdheden om een ​​geldprijs te winnen. Hebben we al gezegd dat het wordt gehost door Tituss Burgess?
Poster voor Dit was het nieuws Dit was het nieuws In verschillende rondes worden de gasten aan de tand gevoeld door opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten. Wat de context is of hoe die wordt gezien door de twee teams levert de nodige hilariteit op.
Poster voor DNA Singers DNA Singers In het nieuwe RTL 4-programma ‘DNA Singers’ draait het allemaal om ‘goede genen’. Is goed kunnen zingen erfelijk bepaald en kun je zeggen ‘het zit in de familie’? In deze spetterende show ontvangt presentator Art Rooijakkers elke aflevering drie onbekende zangers en zangeressen in de studio, voor een optreden met live band. Allen met één overeenkomst: ze zijn allemaal familie van ...
Poster voor Doe maar normaal Doe maar normaal De presentatie van de meeste hilarische reis door de popmuziek is dit seizoen in handen van Ruben Nicolai. Ook de twee teamcaptains, Sander Lantinga en Ruben van der Meer, zijn nieuw en worden iedere week bijgestaan door twee muzikale celebrities. Met het nodige handen-en-voeten-werk, dappere zangpogingen, improvisaties en vlijmscherpe grappen proberen de teams zoveel mogelijk punten te verzame...
Poster voor Doet-ie 't of doet-ie 't niet? Doet-ie 't of doet-ie 't niet? Spelprogramma waarin drie publieksvakken onder leiding van de teamcaptains strijden voor de winst. In acht spelrondes moet het publiek zien te raden of bepaalde situaties zullen slagen of falen.
Poster voor Domino Challenge (NL) Domino Challenge (NL) Met maar liefst twee miljoen dominostenen tot hun beschikking, gaan de acht bouwteams de strijd met elkaar aan. Met vaste hand, precisie en zelfbeheersing maken ze oogverblindende – maar uiteraard wankelende – creaties, die tijdens het bouwen overeind moeten blijven, maar als ze klaar zijn juist helemaal om moeten vallen. Wie weet de jury het meest te imponeren én de meeste steentjes om te...
Poster voor Domino Masters Domino Masters Domino Masters bestaat uit teams van dominoliefhebbers die het tegen elkaar opnemen in een toernooi waarin dominostenen omvallen en kettingreacties plaatsvinden.
Poster voor Don't Forget the Lyrics  (US) Don't Forget the Lyrics (US) Het muzikale geheugen van de deelnemers wordt op de proef gesteld, want ze komen één liedje dichter bij het winnen van 1 miljoen dollar als ze "de tekst niet vergeten!" De deelnemers kiezen liedjes uit verschillende genres, decennia en artiesten. Dan gaan ze op het podium staan om samen met de studioband te zingen terwijl de songteksten op het scherm worden geprojecteerd. Maar als de muziek s...
Poster voor Don't Scream Don't Scream In 'Don't Scream' worden de verschillende kandidaten telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William zelf is ingericht als een gethematiseerd spookdomein. Vanuit zijn controlekamer turft William nauwgezet elke gil, groot of klein. Wie het meeste gilt, verliest het spel.
Poster voor Drag Me to Dinner Drag Me to Dinner 'Drag Me to Dinner' is een opzwepende, format-busting, vierde-muur-brekende, onverbloemde line-up van traditionele reality-wedstrijdshows! In elke aflevering gaan twee teams van succesvolle dragqueens de strijd met elkaar aan om de meest fantastische, ontzagwekkende, drag-tastische diners aller tijden te organiseren en tot kampioen te worden gekroond door onze drie juryleden: De multi-getalente...
Poster voor Drag Race España Drag Race España Drag Race España is een Spaans realityprogramma van de zender ATRESplayer Premium. De serie ging in première op 30 mei 2021. Spaanse versie van het bekende programma, RuPaul’s Drag Race.
Poster voor Drag Race Holland Drag Race Holland Na andere internationale versies zoals RuPaul's Drag Race UK, Canada's Drag Race, Drag Race Thailand en South America's The Switch Drag Race, zal Drag Race Holland's cast van 10 queens strijden in wekelijkse uitdagingen en lip-sync-for-your-life duels, met de volledige selectie van deelnemers en de jury die in de komende weken wordt aangekondigd.
Poster voor Drew Carey's Improv-A-Ganza Drew Carey's Improv-A-Ganza Sketchcomedy van Drew Carey, waar het publiek groot deel uitmaakt van de show.
Poster voor Drone Masters Drone Masters Timor Steffens, Remy Bonjasky, Tim Haars, Rudolph van Veen, Fockeline Ouwerkerk, Tanja Jess en Bertie Steur... een van hen is de beste dronepiloot, maar wie? Elke aflevering voeren zij onder leiding van presentator Dennis van der Geest drie verschillende opdrachten uit: een behendigheidsopdracht, een foto-opdracht en een video-opdracht. Zo moeten de deelnemers met hun drone een spannende opdrac...
Poster voor Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition Easy-Bake Battle: The Home Cooking Competition Een bak- en kookcompetitie geïnspireerd door het iconische Hasbro speelgoed de Easy-Bake Oven, gepresenteerd door Antony Porowski. De amateurchefs laten hun beste keukenhacks zien en bewijzen wie er de snelste, makkelijkste en lekkerste gerechten kan maken.
Poster voor Echte meisjes Echte meisjes Vrouwelijke kandidaten uit andere televisieprogramma's worden samengebracht en moeten opdrachten uitvoeren om proberen te winnen.
Poster voor Ellen's Game of Games Ellen's Game of Games Deelnemers strijden voor prijzen in spellen uit de The Ellen DeGeneres Show om grote geldbedragen te kunnen winnen.
Poster voor Even tot Hier Even tot Hier Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van hitshow ‘De Kwis’, zijn vanaf zaterdagavond 16 maart weer wekelijks terug op tv met een nieuw satirisch programma ‘Even tot hier’. Samen met de Miguel Wiels Band, een ensemble van 7 zingende acteurs, een expert en een muzikale grootheid zal in rap tempo ál het nieuws van die week hun revue passeren. Ze proberen zich letterlijk een voorstelli...
Poster voor Expeditie Robinson: Eilandpraat Expeditie Robinson: Eilandpraat Wekelijks live programma waarin direct na de reguliere uitzending van Expeditie Robinson wordt gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd en gespeculeerd door een wekelijks wisselend panel van ex-Robinson kandidaten en de afvaller van de week.
Poster voor Experimensen Experimensen Panelshow waarin wetenschap en humor elkaar ontmoeten. Cabaretier Stefano Keizers brengt wetenschappelijk nieuws mee en staat stil bij feiten, studies en onderzoeken en legt ze onder een vergrootglas.
Poster voor Face Off Face Off Face Off is een competitie die de wereld van specialeffect make-up artiesten en hun oneindige fantasieën verkent. De deelnemers krijgen elke week een nieuwe uitdaging waarbij ze hun zelfverzonnen creaties binnen een bepaald thema (van horror tot fantasy) tot leven dienen te wekken.
Poster voor Face Off: Game Face Face Off: Game Face In Face Off: Game Face zien we voormalig Face Off all star kandidaten. Elke week strijden vier special effect artiesten tegen elkaar om een prijs van $10.000 te winnen.
Poster voor Family Game Fight! Family Game Fight! Zet Amerika's grappigste man en vrouw tegen elkaar op als ze worden "geadopteerd" in een gezin van vier personen die strijden om $ 100.000 in een reeks leuke en meer dan levensgrote games.
Poster voor Fear Factor Fear Factor Fear Factor is een Amerikaanse spelshow, gepresenteerd door Joe Rogan. In dit programma draait het om het uithalen van stunts of beproevingen.
Poster voor Filmster Gezocht (M/V) Filmster Gezocht (M/V) Eindelijk is het zover: ook ‘gewone’ mensen met acteerambities krijgen de kans om hun kunsten op televisie te vertonen. In het nieuwe SBS6-programma Filmster Gezocht (M/V) gaan acteur Frank Lammers, actrice Isa Hoes en regisseur Tim Oliehoek op zoek naar het grootste allround acteertalent van ons land. De presentatie is in handen van Leontine Borsato.
Poster voor Flinch Flinch Schrijnende en hilarische tests wachten op de dapperen en roekelozen en op de jury in deze komische spelshow. Als ze terugdeinzen, voelen ze de pijn.
Poster voor Floor is Lava Floor is Lava In deze versie van het spel dat in huiskamers wereldwijd wordt gespeeld, moeten deelnemers hindernisbanen bedwingen zonder in de lava te vallen.
Poster voor Foute vrienden Foute vrienden Programma waarin Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen wat hij moet zeggen.
Poster voor Frogger Frogger Een competitieserie die de geliefde videogame uit de jaren 80 tot leven brengt, waarbij deelnemers zowel strategie als kracht gebruiken om supergrote kruisingen aan te gaan tussen gedurfde obstakels, met onderweg epische landingen en hilarische wipeouts.
Poster voor Full Bloom Full Bloom 'Full Bloom' nodigt ons uit in een levendige en wonderlijke wereld en vindt tien getalenteerde en innovatieve opkomende bloemisten die hun spectaculaire creatieve visies brengen in een slopende maar prachtige wedstrijdserie. In elke aflevering worden de ontluikende botanische kunstenaars op de proef gesteld in zowel individuele als teamuitdagingen die bepalen wiens stengels worden afgesneden en...
Poster voor Game of Talents (BE/NL) Game of Talents (BE/NL) Wie het beste kan raden welke verborgen en vaak verrassende talenten de kandidaten op het podium komen uitvoeren verdient een mooie geldprijs.
Poster voor Gay for Play Gay for Play Spelshow van RuPaul, waarin een panel van zes bekendheden twee kandidaten helpen om geld en prijzen in de wacht te slepen. Dit doen ze door vragen te beantwoorden.
Poster voor Gayme Show Gayme Show Hetero deelnemers worden gekoppeld aan een beroemde "levenspartner" en gaan de strijd aan met elkaar in fysieke, mentale en emotionele uitdagingen.
Poster voor Generation Gap Generation Gap Kelly Ripa presenteert een komische quizshow met familieleden van verschillende generaties die samenwerken om vragen over elkaars generaties te beantwoorden.
Poster voor Give Us a Clue (NZ) Give Us a Clue (NZ) Het is spelletjesavond voor heel Nieuw Zeeland! Paula Bennett zet Hilary Barry en Tom Sainsbury tegen elkaar op, in de chaotische revival van de populaire charadeshow.
Poster voor Gladiators Gladiators ‘Gladiators’, een van de meest opwindende en iconische sport-entertainment-spelshows ooit, keert terug naar de BBC. Een gloednieuwe generatie bovenmenselijke gladiatoren zal strijden tegen een dappere groep kanshebbers in de ultieme test van snelheid en kracht. Ze zullen deelnemen aan een reeks gloednieuwe games naast klassieke uitdagingen, waaronder favoriet bij fans: The Eliminator.
Poster voor Gladiators (AU) Gladiators (AU) Op ware David versus Goliath-wijze en tegen de adembenemende achtergrond van een gloednieuwe gladiatorenarena worden de vaardigheden van de Gladiators en Contenders als nooit tevoren op de proef gesteld. De serie wordt gepresenteerd door Beau Ryan en Liz Ellis.
Poster voor Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star Tien veelbelovende make-up talenten nemen het tegen elkaar op in een spannende competitie. Iedere aflevering moeten zij zichzelf opnieuw bewijzen en de mooiste, meest bijzondere en technisch uitdagende make-up creaties laten zien. Het werk van de make-up talenten wordt beoordeeld door de twee vaste juryleden Nikkie de Jager en Pernell Kusmus.
Poster voor Go-Big Show Go-Big Show Een extreme talentenjacht van een uur waarin supergrote talenten worden getoond op een schaal die nog nooit eerder op televisie te zien was. Met monster trucks, alligator trainers, stunt boogschieten en andere radicale prestaties, het programma viert gewaagde acts naast persoonlijke, achter de schermen verhalen van de uitdagers als ze strijden head-to-head om indruk te maken op de juryleden e...
Poster voor Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter In dit programma gaat een onverwachte groep helden het avontuur van hun leven aan. Overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Allemaal kennen ze een vorm van bekendheid, maar eenmaal op het strand maakt dat niets meer uit en zijn ze op zichzelf aangewezen. Volledig buiten hun comfort zone gaan de normaal aan luxe gewende personalities in duo’s de strijd met elkaar aan.
Poster voor Greatest American Dog Greatest American Dog In deze realityserie strijden baasjes met hun honden om te zien wie er het beste is. De kandidaten zijn zowel showhonden als 'gewone' huisdieren.
Poster voor Halloween Wars Halloween Wars In deze vierdelige wedstrijdserie bestaande uit vijf teams van snoepmakers, pompoensnijders en taartversierders. Terwijl ze samenwerken om het ultieme Halloween-thema te maken, wordt de concurrentie moordend. Elke week wordt één team uitgeschakeld en de winnaar neemt 50.000 dollar mee naar huis.
Poster voor Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses Toverwereldfans stellen hun Harry Potter-kennis op de proef voor de ultieme eer om tot Huisbeker-kampioen te worden uitgeroepen.
Poster voor Have I Got News for You Have I Got News for You Have I Got News for You is een panelshow gebaseerd op het nieuws van de voorbije week.
Poster voor Hell's Kitchen Hell's Kitchen Hell's Kitchen is de naam van een kookprogramma waarin professionele chefs het in de keuken tegen elkaar opnemen om te zien wie zich uiteindelijk meester van de keuken mag noemen.
Poster voor Herman tegen de rest Herman tegen de rest Een heerlijk recept op tafel toveren, daar draait een chef-kok zijn handen niet voor om. Chefkok Herman den Blijker vertrekt wekelijks naar het buitenland waar hij een rechtstreeks kookduel aangaat tegen zijn Nederlandse collega-chefs. De opdracht is om een karakteristiek, lokaal gerecht van een beroemde lokale chef zo exact mogelijk na te maken, zonder recept.
Poster voor Het Blok Het Blok Vier stellen klussen dagelijks aan ‘hun’ appartement ergens in Amsterdam. Ze slapen er ook, maar overdag gaan ze gewoon naar hun werk. Allemaal hebben ze maar één doel voor ogen: De winnaar van 'Het Blok' worden en met een geldprijs naar huis gaan.
Poster voor Het Jachtseizoen (BE) Het Jachtseizoen (BE) Zeven duo's van bekende Vlamingen slaan gekleed in oranje overalls op de vlucht en proberen uit de klauwen van de jagers te blijven. Welk duo ontpopt zich tot slinkse boeven?
Poster voor Het Onbekende Het Onbekende Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden. In de serie draait het om één ding: durf je te kiezen voor het onbekende? Kandidaten die zich hebben opgegeven, worden vanuit hun gewone dagelijkse leven gevraagd 'zomaar' in dit onbek...
Poster voor Het Perfecte Plaatje (BE) Het Perfecte Plaatje (BE) 8 Bekende Vlamingen gaan op een originele manier met fotografie aan de slag. Zij krijgen wekelijks uitdagende opdrachten waarin ze zoveel mogelijk creativiteit en technische skills moeten tonen en dat betekent dat ze regelmatig buiten hun comfortzone moeten gaan. Vooral ook omdat geen van hen professioneel bezig is met fotografie.
Poster voor Het Perfecte Plaatje Op Reis Het Perfecte Plaatje Op Reis Programma waarin acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Deze speciale editie vindt plaats in het buitenland. De deelnemers krijgen de meest indrukwekkende opdrachten.
Poster voor Het zijn net mensen (NL) Het zijn net mensen (NL) Spelshow waarin presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels de wondere wereld van de fauna induikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains. In verschillende spelrondes als 'Hoe Een Koe Een Haas Vangt' en 'Maak Dat De Kat Wijs' moeten de teams hun uiterste best doen om zo goed mogelijk antwoord te geven. Uiteraard op gehee...
Poster voor Holiday Wars Holiday Wars Drie teams van taart- en suikerkunstenaars gaan de strijd aan in twee vrolijke uitdagingen om verbluffende kerstdisplays te maken die net zo feestelijk als heerlijk zijn.
Poster voor Holland-België Holland-België Komisch spelprogramma waarin het Nederlandse team ten strijde trekt tegen het Belgische team. De twee teams gaan los op alle vooroordelen en verschillen die er zijn tussen de Hollanders en de Belgen. Wat weten de teams van elkaars land, en vooral, waar blinken ze zelf in uit? De scheidslijn wordt goed bewaakt door beide presentatoren.
Poster voor Hollywood Game Night Hollywood Game Night Twee teams bestaande uit een aanvoerder en drie bekende sterren strijden tegen elkaar om kans te maken op een prijs van $25.000. Onder leiding van Jane Lynch staat deze show garant voor een avond met veel minigames, cocktails en gezelligheid.
Poster voor Home Advantage Home Advantage “Home Advantage” is een gloednieuwe familie quiz! Gepresenteerd door Jennifer Zamparelli, is deze serie een leuke en onderhoudende algemene kennisquiz. Je hoeft geen keiharde quizster te zijn, als iedereen in de familie een beetje weet, kan het genoeg zijn om veel te winnen - want er is een hoofdprijs van €5.000 te winnen!
Poster voor Homo Universalis Homo Universalis Tien afleveringen lang strijden honderd kandidaten om de titel. Wie alle spelletjes overleeft, kroont zich tot Homo universalis én wint een jaar gratis reizen.
Poster voor Hot Set Hot Set Twee ontwerpers uit Hollywood strijden elke week tegen elkaar tijdens het ontwerpen, bouwen, decoreren en uiteindelijk zorgen voor een originele filmset die de kijker meesleept in de wereld van de film.
Poster voor Hunted (NL) Hunted (NL) Hoe blijf je als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? In dit programma gaan dertien Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. Ze zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl een speciale opsporingsdienst er alles aan doet om deze 'voortvluchtigen' zo snel mogelijk te vinden.
Poster voor Hunted VIPS (NL) Hunted VIPS (NL) Van VIP naar triple A voortvluchtige. Waar kun je en ga je dan heen? Als je niemand kunt vertrouwen en iedereen weet wie je bent, hoe blijf je dan ongezien en onder de radar? De duo’s moeten proberen uit handen van de hunters te blijven om uiteindelijk op het juiste tijdstip het extractiepunt te bereiken en zichzelf veilig te stellen. Wie wint of winnen 'Hunted VIPS'?
Poster voor Hunted: Into the Wild Hunted: Into the Wild In de rauwe natuur, ergens in Europa, slaan twaalf Nederlanders op vlucht. Op de hielen gezeten door professionele hunters proberen zij in 'Hunted: Into the Wild' tien dagen onder de radar te blijven. Overgeleverd aan de wildernis en alle uitdagingen die daarbij horen, zijn zij helemaal op zichzelf aangewezen. Als niemand je kan helpen, waar kan je dan nog heen?
Poster voor Hunted: Into the Wild VIPS Hunted: Into the Wild VIPS In de rauwe natuur van Europa slaan twaalf bekende Nederlanders op de vlucht. Op de hielen gezeten door professionele hunters proberen zij van de radar te blijven.
Poster voor I Can See Your Voice (NL) I Can See Your Voice (NL) In I Can See Your Voice komen er zes kandidaten langs die er alles aan doen om het panel te overtuigen van hun zangkunst. Maar de grap is dat er ook een aantal valse kraaien tussen zitten. Vijf kandidaten vallen gedurende de show af, waarna de overgebleven deelnemer een duet mag zingen met de gastartiest. Pas dan wordt duidelijk of de stem van die persoon lekker in het gehoor ligt of de trommel...
Poster voor I Can See Your Voice (UK) I Can See Your Voice (UK) In elke aflevering nemen de SEE-cret-zangers deel aan elke ronde, waarna ze hulp kunnen krijgen van "SING-vestigators" en een gastartiest bij het oplossen van het bewijsmateriaal. Nadat ze in elke ronde een of twee mysterieuze zangers hebben uitgeschakeld, treden ze op met echte stem in het "stadium van de waarheid". Aan het einde van de aflevering kiest de gastartiest een van de SEE-cret-zange...
Poster voor I Literally Just Told You I Literally Just Told You Jimmy Carr presenteert de spelshow waarin opletten loont, want de spelers beantwoorden vragen die net zijn geschreven, over dingen die tijdens de show zijn gebeurd, in een poging om 25.000 pond te winnen.
Poster voor I Spy I Spy In het programma stappen drie voormalige Nederlandse inlichtingenofficieren uit hun schaduw en gaan ze hun kennis en ervaring overdragen aan een vijftiental mannen en vrouwen. Zij moeten worden opgeleid tot spion. Wie heeft de moed en de capaciteiten om de schaduw in te stappen? Step into the shadow.
Poster voor I Survived a Zombie Apocalypse I Survived a Zombie Apocalypse Een reality-spelshow die zes maanden na een uitbraak van zombies plaatsvindt. Tien overlevenden van uit het Verenigd Koninkrijk gaan naar Monroe Shopping Village - een reddingspunt waar het leger ooit was gevestigd. Inmiddels is het verlaten nadat het werd overspoeld door zombies. Ze zullen moeten werken samen om dit hun basis te maken - het veiligstellen van onderdak, veiligheid en essentië...
Poster voor IJsmeesters: Een Koud Kunstje IJsmeesters: Een Koud Kunstje Zes ijskunstenaars nemen het tegen elkaar op in een spannende afvalrace. De ijskunstenaar die de jury het meest weet te imponeren en alle tegenspelers weet te verslaan, kroont zich tot IJsmeester.
Poster voor Ik weet er alles van VIPS Ik weet er alles van VIPS Quiz waarin zes bekende Nederlanders onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen hobby, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol.
Poster voor Interior Design Masters Interior Design Masters Interior Design Masters neemt tien jonge ontwerpers mee en lanceert ze in de wereld van interieurontwerp. Met acht weken en acht verschillende uitdagingen om aan te pakken, worden de ontwerpers in elke aflevering geconfronteerd met een nieuwe ruimte om te transformeren in een poging om de hoofdprijs van een levensveranderend ontwerpcontract te winnen.
Poster voor Is It Cake? Is It Cake? Bekwame taartartiesten maken verrukkelijke replica's van handtassen, naaimachines en meer in een geestverruimende bakwedstrijd geïnspireerd op een populaire meme.
Poster voor It takes 2 It takes 2 Programma waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. De kijker kent hen bijvoorbeeld als sporter, acteur of presentator, maar weet niet dat zij ook over een gouden keeltje beschikken. In deze duetten-zangcompetitie worden de BN'ers gelinkt aan drie professionele zangers, klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis...
Poster voor Jan versus Geraldine Jan versus Geraldine Een levend bordspel spelen met Kaapstad als speelveld, de Pantsula dansen op een internationaal dansfeest midden in de Townships, in een 4x4 jeep zoveel mogelijk dieren redden van stropers en zonder perslucht gekielhaald worden onder een groot piratenschip door. In het nieuwe seizoen van Versus nemen de bloedfanatieke BNN-presentatoren Jan Versteegh en Geraldine Kemper het tegen elkaar op in he...
Poster voor Jason Biggs’ Cash At Your Door Jason Biggs’ Cash At Your Door Jason Biggs presenteert deze spelshow waarin hij onverwachts voor de deur verschijnt van gewone mensen die denken dat ze in een show zijn waarin hun huizen showen. In plaats daarvan zullen gezinnen op de proef worden gesteld en samenwerken door middel van drie ronden van uitgebreide trivia, om kans te maken op $ 25.000.
Poster voor Jeopardy! Jeopardy! De show werd voor het eerst uitgezonden in maart 1964 en duurde bijna 11 jaar op NBC-dag. De show dook in 1978 op in een aangepast formaat en kwam vervolgens terug in syndicatie in 1984, waar het succes op lange termijn blijft genieten. Deze eenvoudige formule met omgekeerde quiz resulteerde in een van de meest succesvolle spelshows in de tv-geschiedenis. Antwoord: “Volgens de legende maakte ...
Poster voor Jim Henson's Creature Shop Challenge Jim Henson's Creature Shop Challenge Een groep creature ontwerpers strijden tegen elkaar voor een baan in de bekende Jim Henson's Creature Shop.
Poster voor Joe Millionaire: For Richer or Poorer Joe Millionaire: For Richer or Poorer Twee vrijgezelle mannen staan op de foto, één is miljonair en één niet. Twintig vrouwen zullen met beiden uitgaan, maar ze zullen geen idee hebben welke Joe rijk is. Terwijl liefdesconnecties worden gelegd en elke man zijn perfecte match vindt, moeten de vrouwen zich afvragen of liefde of geld belangrijker is.
Poster voor Judge Me Niet Judge Me Niet Influencers krijgen pikante, lompe en grappige uitspraken van elkaar te horen, en moeten raden wie het heeft gezegd. Hoe goed kennen ze elkaar?
Poster voor Junior MasterChef Australia Junior MasterChef Australia In Junior Masterchef staan kids met een passie voor koken te trappelen om de jury te betoveren met hun eigen topgerechten. De chefs-in-spe zijn allemaal tussen de acht tot twaalf jaar oud, maar weten ondanks hun jonge leeftijd al perfect hun mannetje te staan in de professionele Junior Masterchef-keuken.
Poster voor Kamp van Koningsbrugge Kamp van Koningsbrugge In Kamp Van Koningsbrugge, staat van Jeroen van Koningsbrugge voor een enorme uitdaging: Zoek 15 gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om een van de zwaarste opleidingen van Nederland aan te kunnen, de opleiding van de Special Forces. Van Koningsbrugge levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten, die de rekruten onder handen gaat nemen. Een un...
Poster voor Kids Baking Championship Kids Baking Championship In deze serie begeleiden presentatoren en juryleden Duff Goldman en Valerie Bertinelli acht getalenteerde jonge bakkers door uitdagingen die zijn ontworpen om de meest indrukwekkende en creatieve jonge bakker te vinden. In elke uitdaging worden de deelnemers, in leeftijd variërend van 10 tot 13 jaar, getest op hun bakvaardigheden en originaliteit terwijl ze verrukkelijke desserts in elkaar fla...
Poster voor Killer Camp (US) Killer Camp (US) Een groep kampeerders wedijvert om de 'moordenaar' onder hen te ontmaskeren voor een deel van de geldprijs.
Poster voor King of the Nerds King of the Nerds King of the Nerds volgt deelnemers die strijden in verschillende uitdagingen. Ze worden getest op hun intellect, vindingrijkheid, vaardigheden en kennis. De winnaar wint $100.000.
Poster voor King of the Nerds (UK) King of the Nerds (UK) Volgens ongeveer hetzelfde format als de Amerikaanse serie, volgt 'King of the Nerds' verschillende deelnemers terwijl ze strijden in verschillende uitdagingen die hun intellect, vindingrijkheid, vaardigheden en popcultuurvermogen testen.
Poster voor Kings of the Wood Kings of the Wood Diep in de bossen heeft een elitegroep van zeer bekwame houtbewerkers, timmerlieden en meubelmakers de handen ineengeslagen om prachtige meubelstukken te maken voor verdienstelijke ontvangers.
Poster voor Klein Maar Fijn Klein Maar Fijn Acht van de beste miniatuurbouwers van Nederland nemen het tegen elkaar op met de mooiste miniatuurcreaties die ze zelf moeten maken. Elke week krijgen ze twee opdrachten waarbij hun technieken én hun creativiteit op de proef worden gesteld. Dit varieert van kleine opdrachten, zoals het beschilderen van figuren en het creëren van moderne poppenhuizen, tot het maken van maquettes van miniatuur...
Poster voor Kroongetuige Kroongetuige In het Zweedse dorpje Öregrund is een moord gepleegd. In Kroongetuige kruipen negen BN’ers in de huid van rechercheur en proberen deze moord op te lossen. Zij nemen hun intrek in een afgelegen hotel nabij de plaats delict. Wat er precies gebeurd is weten ze niet. Ze moeten het doen met minieme aanwijzingen die in het mystieke Zweedse dorp zijn achtergebleven.
Poster voor Lang leve de tv Lang leve de tv Lang leve de tv is een spelshow rond het 60-jarige bestaan van de Nederlandse televisie. Vanaf zaterdag 20 augustus worden Bekende Nederlanders en de kijkers thuis getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen.
Poster voor LEGO Masters LEGO Masters LEGO MASTERS is een levensgroot LEGO event en een programma voor het hele gezin. Een show vol met oogverblindende LEGO bouwwerken en spannende eliminaties. Met de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers.
Poster voor LEGO Masters (AU) LEGO Masters (AU) LEGO MASTERS is een levensgroot LEGO event en een programma voor het hele gezin. Een show vol met oogverblindende LEGO bouwwerken en spannende eliminaties. Met de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers.
Poster voor LEGO Masters (Benelux) LEGO Masters (Benelux) In deze nieuwe spelshow moeten acht duo’s uit Nederland en België binnen een bepaalde tijd de spectaculairste bouwwerken van Lego in elkaar knutselen. Uit het hoofd, want bouwtekeningen zijn niet toegestaan.
Poster voor LEGO Masters (NZ) LEGO Masters (NZ) Teams van Kiwi-bouwmeesters worden aan het werk gezet in de lokale versie van de immens populaire reality-uitdaging.
Poster voor Lego Masters (US) Lego Masters (US) LEGO MASTERS is een levensgroot LEGO event en een programma voor het hele gezin. Een show vol met oogverblindende LEGO bouwwerken en spannende eliminaties. Met de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers.
Poster voor Lekker Nederlands Lekker Nederlands In het nieuwe muzikale SBS6-programma Lekker Nederlands nemen Nick & Simon het wekelijks op tegen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Ze herschrijven oer-Hollandse liedjes zoals Ademnood en ‘hertalen’ internationale hits zoals Happy en Waterloo op grappige of originele wijze.
Poster voor Les Traîtres (FR) Les Traîtres (FR) Het is in een kasteel dat 14 persoonlijkheden zullen deelnemen aan een spel van leugens, manipulatie en verraad. Van de spelers zullen er 3 worden aangemerkt als "verraders", de anderen zullen "loyaal" zijn. Dag en nacht zullen de verraders moeten liegen over hun ware identiteit, strategieën moeten ontwikkelen om de loyalen te misleiden en hun plaats in het spel veilig te stellen. En vooral om...
Poster voor Lip Sync Battle Lip Sync Battle Online is Lip Sync Battle (bekend uit The Tonight Show with Jimmy Fallon) al een enorme sensatie. Vanwege het grote succes heeft Spike besloten om het tot een nieuw level te tillen met een eigen show. De show wordt gepresenteerd door LL Cool J en hij wordt bijgestaan door supermodel Chrissy Teigen. In elke aflevering nemen twee bekende sterren het tegen elkaar op in hysterische en epische opt...
Poster voor Lip Sync Battle (UK) Lip Sync Battle (UK) Online is Lip Sync Battle (bekend uit The Tonight Show with Jimmy Fallon) al een enorme sensatie. Vanwege het grote succes heeft Spike besloten om het tot een nieuw level te tillen met een eigen show. In elke aflevering nemen twee bekende sterren het tegen elkaar op in hysterische en epische optredens. De microfoon staat uit, maar de strijd is aan!
Poster voor LOL: Last One Laughing (NL) LOL: Last One Laughing (NL) Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren de nieuwe Nederlandse comedyserie 'LOL: Last One Laughing'. In de serie daagt Geubels tien bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs € 50.000, dat naar een door de winnaar gekozen goe...
Poster voor Love is Blind: Sweden Love is Blind: Sweden Het unieke dating-experiment landt in Zweden, waar lokale singles op zoek gaan naar ware liefde en een huwelijksaanzoek doen, allemaal voordat ze elkaar persoonlijk zien.
Poster voor Maestro (NL) Maestro (NL) In dit televisieprogramma strijden acht BN’ers, met een passie voor klassieke muziek, om de titel ‘Maestro’. Ze gaan de uitdaging aan om zich in acht weken te ontwikkelen tot dirigent van het symfonieorkest Holland Symfonia. Presentator van het programma is Frits Sissing.
Poster voor Mag ik u kussen? Mag ik u kussen? Mag ik u kussen? is een Nederlandse humoristische datingshow gebaseerd op het gelijknamige programma van de Vlaamse zender Canvas. Drie komedianten, twee Nederlandse en één Vlaamse, binden de strijd met elkaar aan om de gunsten van een bekende Nederlander, in de regel een vrouw. Het spel bestaat uit verschillende rondes, en na elke ronde deelt de vrouw in het geheim punten uit.
Poster voor Make Up Your Mind Make Up Your Mind Waarin twee teams strijden om de beroemdheid achter elke uitvoerende Dragqueen te raden.
Poster voor Make-up Cup Make-up Cup De tien deelnemers van ‘Make-up Cup’, dat op Zapp te zien is, moeten in zowel technische als creatieve opdrachten laten zien wat zij kunnen creëren met onder meer oogschaduw en penceeltjes. Nikkie, die zelf bekendstaat om kleurrijke make-uplooks die zij op haar YouTube-kanaal voordoet, beoordeelt de jonge talenten op techniek en creativiteit.
Poster voor Making It Australia Making It Australia Er is een plek waar de enige beperking je verbeelding is. Welkom bij het wereldwijde fenomeen en de sluwe nieuwe serie 'Making It Australia'.
Poster voor Making the Cut Making the Cut Een modewedstrijdshow die 12 ondernemers en ontwerpers van over de hele wereld volgt terwijl ze met elkaar strijden om hun jonge modemerken te laten groeien. De winnaar neemt $ 1 miljoen mee naar huis om te investeren in zijn of haar merk en de mogelijkheid om een ​​exclusieve lijn voor Amazon Fashion te creëren.
Poster voor Mars tegen Venus Mars tegen Venus Als mannen een ouderdomskwaal zouden mogen kiezen, gaan ze dan voor kaalheid of een erectiestoornis? En wat hebben vrouwen liever aan hun zijde: die langharige Viking of een gladgeschoren metroman? Mars tegen Venus leert je veel grappige feiten over het andere geslacht en geeft vooral antwoord op de vraag: wie kent de andere sekse het best: de mannen of de vrouwen? In elke aflevering neemt team...
Poster voor MasterChef Australia All Stars MasterChef Australia All Stars Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel keren al je favoriete MasterChef-deelnemers van de afgelopen seizoenen terug naar de MasterChef-keuken!
Poster voor MasterChef The Professionals Australia MasterChef The Professionals Australia MasterChef: The Professionals zullen 18 gekwalificeerde chef-koks zien strijden in de moeilijkste kookomgeving in Australië. In een prachtige, speciaal gebouwde commerciële keuken in Melbourne, bakken, blancheren en braden ze zich een weg naar een smakelijke trofee - een reis rond de wereld die werkt in wereldwijd bekende restaurants en een geldprijs. Een nieuw formaat belooft een intensiever...
Poster voor Match Game Match Game Een panel game-show, gepresenteerd door Alec Baldwin. Twee kandidaten moeten proberen hetzelfde antwoord te geven als zes bekende sterren.
Poster voor Mensenkennis Mensenkennis In deze humoristische spelshow test presentator Winston Gerschtanowitz de mensenkennis van bekende Nederlanders. Hoe reageren mensen op verschillende situaties?
Poster voor Mental Samurai Mental Samurai Een game show gepresenteerd door Rob Lowe, die elk aspect van intelligentie en mentale behendigheid test, om vragen nauwkeurig en snel te beantwoorden.
Poster voor Merry Little Christmas Merry Little Christmas In deze sfeervolle competitie strijden acht kerstdorpbouwers en acht miniatuurbouwers met en tegen elkaar, met de Winter Efteling als sprookjesachtig decor. Alle kerstdorpen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Deze driekoppige jury bestaat uit Loretta Schrijver, Sander de Bruijn en Stuart Bolk. 'Merry Little Christmas' wordt gepresenteerd door Robert ten Brink.
Poster voor Met het Mes op Tafel Met het Mes op Tafel De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen.
Poster voor Michael McIntyre's The Wheel Michael McIntyre's The Wheel Michael McIntyre presenteert een spelshow vol grote sterren, veel gelach en een kolossaal wiel. Drie deelnemers hopen zich een weg te banen naar een fortuin, begeleid door zeven beroemde experts. Kunnen de beroemde gezichten hen helpen om levensveranderend geld te winnen? Dat hangt allemaal af van het wiel.
Poster voor Million Dollar Island Million Dollar Island Het gloednieuwe survival realityprogramma. Eén onbewoond eiland, 100 Nederlanders en 1 miljoen euro! Welke eilandbewoners houden het tot het einde vol en met hoeveel geld zullen zij het eiland verlaten?
Poster voor Mock the Week Mock the Week In Mock the Week moeten de twee panels zo veel mogelijk punten zien te scoren door vragen te beantwoorden over het nieuws van de afgelopen week. De vragen en spellen zijn vooral een inleiding voor geïmproviseerde stand-up comedy, en niet zozeer een serieuze competitie.
Poster voor Murder Island Murder Island Moordmysterie met een twist. De onderzoekers zijn leden van het publiek, die strijden om de moordenaar te vinden en £ 50.000 in hun zak te steken. Het lichaam van Charly Hendricks is gevonden in een oud vervallen pand dat ze huurde van de plaatselijke cafébaas. Het zijn maximaal vier paar amateurspeurneuzen om de plaats delict te doorzoeken en de aanwijzingen te ontrafelen, in de hoop een mot...
Poster voor Nailed It! Nailed It! In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.
Poster voor Nailed It! Spain Nailed It! Spain Nailed it! reist af naar Spanje. In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om €5000,- te winnen.
Poster voor Name That Tune Name That Tune De spelshow van een uur, gemaakt door Harry Salter, test de muziekkennis van de deelnemers, terwijl ze het uitvechten in uitdagende muzikale spellen voor geld en prijzen.
Poster voor Never Mind the Buzzcocks Never Mind the Buzzcocks Never Mind the Buzzcocks is een komisch spelprogramma met thema's als rock en pop. De show is berucht om z'n droge, sarcastische humor en provocatieve aanvallen op de popindustrie.
Poster voor Never Mind the Buzzcocks Never Mind the Buzzcocks De legendarische popcultuurshow is terug. Gastheer Greg Davies wordt bijgestaan door de vaste gasten Noel Fielding, Daisy May Cooper en Jamali Maddix voor muziekthema's.
Poster voor Next Level Chef (UK) Next Level Chef (UK) Gordon Ramsay leidt deze gloednieuwe serie, waarin 12 aspirant-koks een kookwedstrijd als geen ander ondergaan, want het vindt allemaal plaats in een epische, 50ft hoge keuken van drie verdiepingen hoog.
Poster voor No Way Back No Way Back Het oversteken van een klif, abseilen van een zestig meter hoge brug en overleven in een ijskoude rivier. Dat en meer krijgen zestien deelnemers in het nieuwe "No way back" voor hun kiezen. Ze doen dit in de wildernis van Noorwegen, begeleid door ex-commando Ray Klaassens, die eerder in "Kamp Van Koningsbrugge" te zien was. Jan Versteegh heeft de presentatie in handen tijdens deze barre tocht, ...
Poster voor Oh, wat een jaar! Oh, wat een jaar! Oh, wat een jaar! is de nieuwe primetime retrotainmentshow van Linda de Mol. Samen met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge reist Linda iedere week door de tijd naar een bepaald jaar. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN’er die dat jaar bewust heeft meegemaakt. Het decor ademt sfeer van het jaar en ook Linda, Ruben, Jeroen en de BN’ers worden volledig gestyl...
Poster voor Paradise Run Paradise Run Paradise Run stelt teamwerk op de proef in een prachtige tropische omgeving. Elke week strijden drie teams van twee in de ultieme vakantie-uitdaging!
Poster voor Password Password Jimmy Fallon en andere beroemdheden gaan de strijd aan met de deelnemers in het ultieme woordenspel.
Poster voor Peking Express Peking Express In Peking Express reizen acht koppels door een aantal landen, waarbij de kandidaten voornamelijk op elkaar en de bevolking aangewezen zijn. De kandidaten moeten racen in verschillende etappes om te voorkomen dat ze geëlimineerd worden, want het koppel dat als laatste aankomt valt af en moet het spel verlaten. Het koppel dat als eerste de finaleplek bereikt, wint het spel en het geldbedrag wat ...
Poster voor Penn & Teller: Fool Us Penn & Teller: Fool Us In Fool Us worden goochelaars uitgedaagd om Penn & Teller voor de gek te houden. Wanneer ze hier in slagen winnen ze een vijf sterren reis naar Les Vegas om op te treden als openingsact in Penn & Tellers wereldberoemde show in het Rio Hotel & Casino.
Poster voor Pooch Perfect (UK) Pooch Perfect (UK) De harige honden van Groot-Brittannië krijgen een make-over op jacht naar de beste hondentrimmer van Groot-Brittannië. Zestien professionals strijden om te zien wie ze kan veranderen in de slimste puppy's van het land.
Poster voor Pooch Perfect (US) Pooch Perfect (US) Een hondentrimwedstrijd georganiseerd door Rebel Wilson, met tien van de beste hondentrimmers in het land, samen met hun assistenten. Elke week strijden teams in de Immunity Puppertunity-uitdaging, waarbij één team immuniteit verdient tegen eliminatie. Vervolgens, in de Ultimutt Challenge-confrontatie, zullen de overgebleven teams het opnemen tegen een epische verzorgingstransformatie, die ze...
Poster voor PopMaster TV PopMaster TV Alles staat stil voor 'PopMaster'. Muziekliefhebbers in heel het Verenigd Koninkrijk zijn al 25 jaar geobsedeerd door de muziekquiz 'PopMaster'. Nu brengt de legendarische DJ Ken Bruce de geliefde radioquiz naar tv.
Poster voor Postcode Loterij Miljoenenjacht Postcode Loterij Miljoenenjacht In dit spectaculaire spelprogramma, gepresenteerd door Linda de Mol, is elke vraag een etappe in een onverbiddelijke afvalrace. Totdat uiteindelijk één finalist op het podium staat en kans heeft om 5 miljoen euro te winnen! Vijfhonderd personen in het publiek zijn potentiële kandidaten om in de finale met een heel groot geldbedrag naar huis te gaan. Na een paar spannende rondes blijft er uit...
Poster voor Praat Nederlands Met Me Praat Nederlands Met Me Art Rooijakkers presenteert het RTL 4-programma ‘Praat Nederlands Met Me’: een komische quiz over álle nieuwe vormen van taal. Denk bijvoorbeeld aan straattaal ('Me bitch die is vegan maar toch is ze me kip'), kantoortaal ('We hebben zo een standup'), het taalgebruik in Whatsapp (‘brb ff aand8 4 (*_*)’) of communiceren met behulp van emojis, waar we tegenwoordig hele zinnen mee bouwen...
Poster voor Press Your Luck Press Your Luck Drie deelnemers nemen het tegen elkaar op in een spel van verstand en strategie, waarbij ze vragen beantwoorden om spins te verdienen op het Grote Bord. De inzet wordt nog hoger wanneer de deelnemers de kans krijgen hun spins te gebruiken om geld en prijzen te winnen, terwijl ze proberen de WHAMMY te ontwijken, die al hun winsten kan afpakken en hen met niets achterlaat. De winnende deelnemer g...
Poster voor Proefkonijnen Proefkonijnen Hoe smaakt mensenvlees? Hoe is het om een olifant als huisdier te hebben? En kun je door hypnose geloven dat je een pro bent in accordeon spelen? In Proefkonijnen geven Dennis Storm en Valerio Zeno nuchtere antwoorden op bezopen vragen die jij via de site aan ze stelt. Hiervoor ondergaan ze zenuwslopende opdrachten, doen ze gewaagde experimenten in de studio én krijgen de jongens hulp van een ...
Poster voor Project Rembrandt Project Rembrandt Project Rembrandt is een programma bij de NTR waarin we op zoek gaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland.
Poster voor Project Runway Project Runway Project Runway is een Amerikaanse reality wedstrijd. De deelnemers concurreren met elkaar voor de titel van beste modeontwerper. Zij zijn hierin beperkt in tijd, materialen en thema en hun designs worden beoordeeld. Elke week worden één of meer ontwerpers geëlimineerd tot er slechts een paar deelnemers overblijven. Deze finalisten ontwerpen een complete modecollectie voor de New York Fashion...
Poster voor Project Runway: All Stars Project Runway: All Stars Project Runway: All Stars is een spin-off gebaseerd op het populaire Project Runway. In deze serie strijden 13 designers uit de originele Project Runway seizoenen voor de titel van All Star Designer. Dit onder het toeziend oog van een nieuwe host, nieuwe jury en nieuwe mentor.
Poster voor QI QI QI, ofwel Quite Interesting, is een komische kennisquiz. Het opvallendste kenmerk van de serie is dat de punten niet toegekend worden aan de hand van correctheid van de antwoorden, maar vooral voor hoe interessant deze zijn. Antwoorden die voor de hand liggen, maar fout zijn, leiden tot strafpunten.
Poster voor Question Everything Question Everything In een wereld die gedomineerd wordt door nepnieuws en regelrechte leugens, ontleden Wil Anderson, Jan Fran en gasten het nieuws om het echte van het gerucht te scheiden, feit van fictie te scheiden en samenzweringstheorieën weer met de grond gelijk te maken.
Poster voor Question Team Question Team Question Team herschrijft de regels van het panelprogramma door de spelers de vragen te laten stellen. In elke aflevering nodigt Richard drie komieken uit om deel uit te maken van zijn Question Team. In een schaamteloze daad van indolentie besteedt Richard het leeuwendeel van de voorbereiding uit aan zijn gasten door te eisen dat ze elk een unieke vragenronde meebrengen, geïnspireerd door h...
Poster voor R.U.B.E.N. R.U.B.E.N. Drie BN-ers én Ruben Nicolai zelf krijgen vragen voor hun kiezen die door andere beroemdheden worden gesteld. ‘Welk nummer playback ik hier?’, wil Robbie Williams graag weten. En waar staat de 'C' in E=MC2 eigenlijk voor?, vraagt Britney zich al jaren af. Alles kan gebeuren in R.U.B.E.N.
Poster voor Race Across the World Race Across the World Reizigers racen in paren de wereld over zonder smartphones, internettoegang of creditcards. Welk paar bereikt als eerste de eindstreep?
Poster voor Race Across the World (NL) Race Across the World (NL) Vijf BN’er-duo’s moeten in Race Across the World maar liefst 14.000 kilometer zien af te leggen. Ze beginnen in Mexico-City en moeten uiteindelijk in Ushuaia zien te eindigen, de zuidelijkste stad ter wereld. Onderweg zijn ze vooral aangewezen op zichzelf: mobieltjes zijn verboden, vliegen mag niet, en het programma geeft de kandidaten een beperkt budget. Wat levert dat op? Nou, een vrij ve...
Poster voor Race Against The Tide Race Against The Tide Tien teams van twee zandbeeldhouwers van wereldklasse nemen het tegen elkaar op om buitengewone kunstwerken te maken die volledig uit zand bestaan, terwijl de hoogste vloed ter wereld; de iconische Bay of Fundy van New Brunswick, hun niet te stoppen tikkende klok is.
Poster voor Race om de Ringen Race om de Ringen Zes verloofde koppels reizen dwars door het beeldschone Jordanië in een race om de huwelijksreis van hun dromen te winnen. De weg naar die droomreis gaat allesbehalve over rozen. Is hun liefde bestand tegen de ontberingen in de woestijn? En staan ze samen sterk genoeg om de andere stellen te verslaan?
Poster voor Race to the Center of the Earth Race to the Center of the Earth Race to the Center of the Earth is een extreme non-eliminatie wedstrijd die vier groepen avonturiers volgt, elk vanuit verschillende hoeken van de aarde, terwijl ze naar een boei racen die de hoofdprijs vasthoudt van $1 miljoen dollar.
Poster voor Raid The Cage Raid The Cage In Raid The Cage staan ​​twee teams van twee tegenover elkaar om prijzen uit de Cage te pakken voordat hun tijd om is en de deuren sluiten. Het correct beantwoorden van vragen voegt seconden toe aan de klok, waardoor teamgenoten meer tijd krijgen om prijzen uit de kooi te pakken. Na drie rondes wint het team dat de hoogste totale dollarwaarde aan prijzen heeft verzameld, het spel, behou...
Poster voor Raid the Fridge Raid the Fridge Chefkoks moeten hun instinct gebruiken en hun geluk testen bij het kiezen van mysterieuze koelkasten op basis van alleen de foto's, magneten, recepten en kunst op hun deuren in de nieuwe snelle wedstrijdserie Raid the Fridge, gepresenteerd door culinair schrijver en restauranthouder Dan Ahdoot.
Poster voor Randy Jackson Presents: America's Best Dance Crew Randy Jackson Presents: America's Best Dance Crew Randy Jackson Presents: America's Best Dance Crew is een competitieve dansshow waarbij de beste streetdance crews het tegen elkaar opnemen. Elke week zal een team worden geëlimineerd totdat er uiteindelijk één team overblijft dat de titel van America's Best Dance Crew wint.
Poster voor Ranking the stars Ranking the stars Tien bekende kandidaten krijgen vragen voorgelegd die reeds zijn behandeld door een panel van gewone burgers. Ranking the stars kenmerkt zich door een gezellige en open sfeer: de presentator(en) en de deelnemers nemen elkaar geregeld op de hak en doen vaak opmerkelijke uitspraken en openbaringen. Het voorlezen van de lijst gaat veelal gepaard met satirische uitspraken over de kandidaten.
Poster voor Rat in the Kitchen Rat in the Kitchen 'Rat in the Kitchen', gepresenteerd door de iconische komiek Natasha Leggero en de beroemde chef-kok Ludo Lefebvre, is een kat-en-muisspel met hoge inzet waarin de kijkers detective mogen spelen. Een mix van professionele chef-koks en gepassioneerde thuiskoks strijden in een reeks van creatieve kookuitdagingen, verdienen geld in hun bank voor elk gerecht dat indruk maakt op chef-kok Ludo en dit...
Poster voor Rebel Wilson's Pooch Perfect Rebel Wilson's Pooch Perfect Tien professionele hondenstylisten strijden in een reeks thema-uitdagingen die transformaties van geliefde huisdieren onthullen. Een panel van topjuryleden uit de branche bepaalt de winnaar van $ 100.000 aan prijzengeld.
Poster voor Redneck Island Redneck Island Rednecks worden samen op een eiland gedropt om te strijden voor een geldprijs.
Poster voor Richard Hammond's Crazy Contraptions Richard Hammond's Crazy Contraptions Teams strijden om ingenieuze machines te bouwen van alledaagse voorwerpen in de meest spannende engineering show van TV.
Poster voor Rocket Around the XMas Tree Rocket Around the XMas Tree In een epische en explosieve competitie met een feestdagenthema, stellen teams van waaghalzen hun vaardigheden elke week op de proef terwijl ze strijden in een reeks explosieve wedstrijden. Door deze uitdagingen zullen we bepalen wie hun feestvreugde naar nieuwe hoogten kan tillen en weglopen met de felbegeerde ‘Golden Rocket-Tree Topper’-trofee.
Poster voor Rolling In It Rolling In It Drie leden van het publiek zullen samenwerken met beroemde gezichten om te proberen duizenden ponden te winnen in een van de grootste arcade-spellen ter wereld. Ze zullen geluk moeten hebben, want alles kan veranderen op de rol van een munt.
Poster voor Ruben vs Geraldine Ruben vs Geraldine Ruben gaat dit seizoen de strijd aan met niemand minder dan Geraldine! Ze pakken hun koffers en gaan helemaal naar Canada. Het is een keiharde strijd en er is maar één winnaar.
Poster voor Ruben vs Katja Ruben vs Katja Ruben gaat dit seizoen de strijd aan met niemand minder dan Katja! Ze blijven niet op één plek, maar reizen heel Europa door. Van de drukke straten in Londen naar de stille wateren in hartje Venetie. Dit wordt een keihard gevecht. Wie gaat deze battle winnen en mag zich de beste Europeaan noemen? Katja, of Ruben?
Poster voor Ruben vs Sophie Ruben vs Sophie Ruben en Sophie strijden tegen elkaar in verschillende opdrachten. Wie maakt de meest spetterende actiefilm? Wie is de beste rapper? En wie kan het beste omgaan met grote sterren?
Poster voor Run BTS Run BTS Een Zuid Koreaanse online show met BTS waarin zij spellen, uitdagingen en andere activiteiten ondernemen.
Poster voor RuPaul's All Stars Drag Race RuPaul's All Stars Drag Race Tien Drag Race-kandidaten uit de vorige seizoenen van de RuPaul-show nemen het tegen elkaar op in een All Stars-editie.
Poster voor RuPaul's Drag Race UK RuPaul's Drag Race UK RuPaul's Drag Race UK is een spin-off van het succesvolle Amerikaans talentenjachtprogramma voor drag queens.
Poster voor Scheire en de Schepping Scheire en de Schepping Lieven Scheire (half wetenschapper, half mens) confronteert je met minder bekende, maar vaak grappige dimensies van de schepping. Hij geeft voorzetten aan vier panelleden die voor de vuist weg opmerkelijke verhalen reconstrueren, kleurrijke weetjes achterhalen of merkwaardige voorwerpen duiden. De kwesties die Lieven aansnijdt, beslaan de hele schepping en vaker nog de mensen die erin rondlope...
Poster voor School of Chocolate School of Chocolate Acht top patissiers verbeteren hun vaardigheden onder leiding van wereldberoemde chocolatier, Amaury Guichon.
Poster voor Secret Duets Secret Duets In ‘Secret Duets’ zingen elke aflevering vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben. Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: Wie staat er aan de andere kant van de muur?
Poster voor Secret Story Secret Story In Secret Story worden vijftien kandidaten opgesloten in een villa, genaamd Villa der Verrassingen, voor drie maanden. Echter dragen alle kandidaten een geheim bij zich, dat geheim is 10.000 euro waard. Het doel van de kandidaten is achter de geheimen van de andere kandidaten te komen en daarmee meerdere malen 10.000 euro te verdienen.
Poster voor Shop Class Shop Class Een nieuwe wedstrijdserie met teams van jonge bouwers die de taak hebben om unieke creaties te ontwerpen, bouwen en testen. In elke aflevering zal een panel van experts hun werk evalueren en testen op basis van ontwerp, creativiteit en functionaliteit bouwen. In de laatste aflevering krijgt één team de naam "Shop Class Champs".
Poster voor Sing On! Sing On! Zangwedstrijd georganiseerd door Tituss Burgess, waarin deelnemers het tegen elkaar opnemen om te zien wie populaire hits met de meeste nauwkeurigheid kan zingen
Poster voor Sing On! Germany Sing On! Germany Zangwedstrijd waarin deelnemers het tegen elkaar opnemen om te zien wie populaire hits met de meeste nauwkeurigheid kan zingen.
Poster voor Sing On! Spain Sing On! Spain Zangwedstrijd waarin deelnemers het tegen elkaar opnemen om te zien wie populaire hits met de meeste nauwkeurigheid kan zingen.
Poster voor Skin Wars Skin Wars Een talentenjacht waar Rebecca Romijn opzoek gaat naar de meest getalenteerde bodypainter.
Poster voor Skin Wars: Fresh Paint Skin Wars: Fresh Paint Drie voormalig Skin Wars deelnemers begeleiden zes gevestigde kunstenaars die nog nooit aan bodypainting hebben gedaan, naar een kans om $10.000 te winnen.
Poster voor Song Association | ELLE Song Association | ELLE 15 woorden. 10 seconden. En een artiest in een race tegen de klok.
Poster voor Sorry voor alles Sorry voor alles In de show werd een gewone Vlaming gedurende een maand gevolgd met behulp van verborgen camera. Deze persoon komt in een aantal vreemde situaties terecht zonder te beseffen dat hij in een complot zit. In dit complot zitten onder andere naaste familieleden, collega's, vrienden en Bekende Vlamingen. Na een maand komt deze persoon onverwacht in een opnamestudio terecht waar hem wordt uitgelegd dat...
Poster voor Spring Baking Championship Spring Baking Championship Acht bakkers nemen het tegen elkaar op en bereiden heerlijke lentedesserts om kans te maken op de hoofdprijs van 50.000 dollar.
Poster voor Spy Games Spy Games De deelnemers leven samen in een afgesloten ruimte en moeten achterhalen wie van hen de spion is.
Poster voor Squid Game: The Challenge Squid Game: The Challenge Deelnemers zullen een reeks games spelen die zijn geïnspireerd op de show 'Squid Game', plus nieuwe toevoegingen, die allemaal bedoeld zijn om strategieën en allianties te testen.
Poster voor Stelletje Pottenbakkers Stelletje Pottenbakkers In 'Stelletje Pottenbakkers' laat presentatrice Kim-Lian van der Meij bekende Nederlanders kennismaken met haar grote passie: de oer-Hollandse traditie pottenbakken.
Poster voor Stilte AUB! Stilte AUB! Een uitdagende afvalrace door verschillende thema-kamers met uitdagingen en obstakels. Maar er geldt één regel: je mag geen geluid maken!
Poster voor Stranded with a Million Dollars Stranded with a Million Dollars De serie zet 10 avonturiers op een eiland met niets anders dan de kleren aan hun lijf en een miljoen dollar in contanten. Degenen die 40 dagen vol met zenuwslopende reizen en veeleisende fysieke uitdagingen overleven, delen het geld als hun prijs. Het addertje onder het gras? Ze kunnen alle survivalbenodigdheden en comfort kopen die ze maar willen, maar alles is waanzinnig duur (denk aan 30.000...
Poster voor Sugar Rush (2018) Sugar Rush (2018) Tijd is het belangrijkste ingrediënt in de strijd tussen teams die proberen de lekkerste zoetigheden te maken.
Poster voor Sugar Rush Christmas Sugar Rush Christmas Het is de mooiste tijd van het jaar in de Sugar Rush-keuken. Tijd om te bakken!
Poster voor Supermarket Sweep (UK) Supermarket Sweep (UK) In deze iconische spelshow beantwoorden deelnemers trivia-vragen over eten en racen ze tegen de klok terwijl ze hun karren volproppen voor enorme boodschappen.
Poster voor Superstar Chef Superstar Chef In Superstar Chef gaan acht van de allerbeste koks van ons land samen met acht bekende kandidaten als duo een culinaire strijd aan. Niet eerder deden zoveel Nederlandse top- en Michelin-sterrenchefs mee aan een kookwedstrijd. Onder leiding van presentator Tijl Beckand koken de teams wekelijks de sterren van de hemel. Zij worden beoordeeld door de drie vakkundige juryleden; drie-sterren chef Ser...
Poster voor Survivor (UK) Survivor (UK) Het is meer dan een spel. Achttien spelers zijn gedropt op een onbewoond eiland. Wie zal de rest te slim af zijn, overleven en gekroond worden tot 'Enige Overlevende'?
Poster voor Survivor US Survivor US Survivor is een Amerikaanse realityserie van de zender CBS. De serie ging in première op 31 mei 2000.
Poster voor Switch Switch Eerste quiz ter wereld zonder punten. Elke dag van de week strijden dezelfde vijf kandidaten voor 1000 euro.
Poster voor Table Wars Table Wars Martha Stewart beoordeelt show-stoppende, grootschalige feestomgevingen gemaakt door de beste evenementontwerpers van het land.
Poster voor Tarot (KR) Tarot (KR) Wanneer een groep vrienden roekeloos de heilige regel van tarotlezingen overtreedt, ontketenen ze onbewust een onuitsprekelijk kwaad dat gevangen zit in de vervloekte kaarten. Eén voor één komen ze oog in oog te staan ​​met het lot en komen ze terecht in een race tegen de dood.
Poster voor Taskmaster Taskmaster Greg Davies is de Taskmaster, en hij test de wijsheid van zijn bekende gasten.
Poster voor That's My Jam (UK) That's My Jam (UK) Wie heeft ritme en wie blijft achter met de blues? Doe mee aan deze muzikale chaos met Mo Gilligan als de sterren hun beste vocalen laten horen en hun moves laten zien in een supergrote singalong show.
Poster voor That’s My Jam That’s My Jam Jimmy Fallon biedt onderdak aan enkele van de grootste sterren van dit moment, terwijl ze een verscheidenheid aan op muziek en dans geïnspireerde games spelen. Head-to-head en mic-to-mic strijden ze vijf ronden in deze vriendschappelijke competitie.
Poster voor The $100,000 Pyramid The $100,000 Pyramid Spelers strijden in teams van twee, met in elk team een celebrity-speler en een publieke deelnemer. Het doel van het spel is je partner te helpen antwoorden te raden in een bepaald onderwerp met behulp van lijsten met aanwijzingen. In de geldrondes heeft de aanwijzinggever zijn handen vastgebonden aan zijn stoel, zodat hij niet kan gebaren om het raadproces te bevorderen. De show wordt gepresen...
Poster voor The Amazing Race The Amazing Race The Amazing Race is een Amerikaanse realityserie die sinds 2001 uitgezonden wordt op CBS. De serie is een afvalrace voor duo's die gelijkenissen vertoont met Peking Express, de realityserie die tussen 2004 en 2008 te zien was in België en Nederland.
Poster voor The American Baking Competition The American Baking Competition Deze reality competitie is een spin-off van het bekende The Great British Bake Off, waarbij er gezocht wordt naar de beste thuisbakker.
Poster voor The Apprentice (UK) The Apprentice (UK) Britse reality-competitie waarin jonge ondernemers strijden in verschillende zakelijke taken, in een poging de wekelijkse ontslagrondes te overleven, om de zakenpartner te worden van een van de meest succesvolle zakenlieden.
Poster voor The Bachelor: The Greatest Seasons — Ever! The Bachelor: The Greatest Seasons — Ever! Chris Harrison biedt een terugblik op een aantal van de meest dramatische momenten ooit uit de franchise 'The Bachelor'.
Poster voor The Big Bang (NL) The Big Bang (NL) Staf en Mathias Coppens dagen drie bekende duo's met een reeks aan spannende proeven. Zij betreden elk de Coppens-arena voor een race tegen de klok. Wie komt het snelst door de groots opgezette spellen vol obstakels? En wie haalt als eerste de finish en veroorzaakt de ultieme 'Big Bang'?
Poster voor The Big Family Cooking Showdown The Big Family Cooking Showdown Gezinnen die gek zijn op koken, serveren in deze serie hun lekkerste gerechten om kans te maken op de titel van beste thuiskoks van Groot-Brittannië.
Poster voor The Big Fat Quiz of Everything The Big Fat Quiz of Everything The Big Fat Quiz of the Everything is een Brits quizprogramma.
Poster voor The Big Fat Quiz of the Year The Big Fat Quiz of the Year The Big Fat Quiz of the Year is een jaarlijks Brits televisieprogramma.
Poster voor The Big Holiday Food Fight The Big Holiday Food Fight Drie thuiskoks zullen hun meest geliefde feestdagenrecepten tevoorschijn halen en de keuken 'jingle bell rocken' in een multi-stage cook-off die aan het eind van elke aflevering slechts één thuiskok overlaat -- en de winnaar van een $5,000 kous gevuld met geld. Voorgerechten, bijgerechten en desserts staan elke week centraal als onze koks worden uitgedaagd om hun beste familie-favoriete recep...
Poster voor The Big Nailed It Baking Challenge The Big Nailed It Baking Challenge Volgt 10 onervaren, maar gemotiveerde bakkers die het tegen elkaar opnemen met hulp en instructie van bekende patissiers. Degene die als beste bakker over de finish komt, krijgt een geldprijs.
Poster voor The Big Shot with Bethenny The Big Shot with Bethenny De volgende generatie zakenmoguls strijdt om een kans om tweede in rang te worden bij zakenmagnaat en Skinnygirl-oprichtster Bethenny Frankel, en om een felbegeerde positie in haar directieteam te veroveren. In het bedrijfsleven en in het leven neemt Frankel nooit genoegen met uitmuntendheid. Via een reeks levensechte opdrachten en uitdagingen wordt elke aspirant-magnaat op de proef gesteld om ...
Poster voor The Block The Block De serie volgt vier paren die het tegen elkaar opnemen door huizen te renoveren en te verkopen op een veiling voor de hoogste prijs. De koppel met de hoogste prijs wint. Gepresenteerd door Scotty Cam.
Poster voor The Celebrity Dating Game The Celebrity Dating Game Georganiseerd door actrice en singer-songwriter Zooey Deschanel en meervoudig Grammy-winnende singer-songwriter Michael Bolton, biedt 'The Celebrity Dating Game' een wrange knipoog naar modern daten met een met sterren bezaaide selectie van beroemde singles van televisie, muziek, comedy, reality-tv en speelfilm in hun zoektocht naar liefde. Elke aflevering biedt hetzelfde iconische gevoel als d...
Poster voor The Challenge The Challenge Ex-deelnemers van The Real World, Road Rules en Are You the One en nieuwe mensen en hun familieleden nemen het tegen elkaar op en strijden voor behoorlijk wat prijzengeld.
Poster voor The Challenge Australia The Challenge Australia 'The Challenge: Australia' is een aankomend deel in de 'Challenge'-franchise. In het seizoen zullen 22 Australische realitysterren en beroemdheden voor het eerst exclusief tegen elkaar strijden. Dit wordt het eerste seizoen dat exclusief op Network 10 wordt uitgezonden.
Poster voor The Challenge: All Stars The Challenge: All Stars 'The Challenge: All Stars' is een speciale gelimiteerde serie van de reality-wedstrijdshow 'The Challenge'. Het bevat tweeëntwintig voormalige castleden van de show die strijden om $500.000. Het seizoen werd oorspronkelijk gepitcht door Mark Long op social media voor een seizoen met "old-school" castleden.
Poster voor The Challenge: Champs vs. Stars The Challenge: Champs vs. Stars The Challenge is een Amerikaanse serie van de zender MTV.
Poster voor The Challenge: UK The Challenge: UK Zestien van de beste sterren uit het Verenigd Koninkrijk op het gebied van sport en amusement strijden samen met presentator Mark Wright om hun deel van £100.000 en de titel van Challenge Champion.
Poster voor The Circle The Circle Status en strategie botsen in dit sociale experiment en competitieshow waar online spelers flirten, bevriend raken en elkaar misleiden op weg naar naar een grote geldprijs.
Poster voor The Circle (US) The Circle (US) Status en strategie botsen in dit sociale experiment en competitieshow waar online spelers flirten, bevriend raken en elkaar misleiden op weg naar $100.000.
Poster voor The Cube (NL) The Cube (NL) Kandidatenduo's moeten opdrachten uitvoeren in een grote high tech transparante kubus. In 'The Cube' draait het allemaal om een combinatie van lef, behendigheid, stalen zenuwen en een beetje geluk. Onder leiding van Gordon moeten de duo's zeven spellen tot een goed einde brengen om kans te maken op een bedrag van 100.000 euro.
Poster voor The Devil's Plan The Devil's Plan In dit breinbrekende overlevingsspel, hebben de deelnemers een week de tijd om gekroond te worden tot de slimste speler en de ultieme prijs te winnen.
Poster voor The Exhibit: Finding the Next Great Artist The Exhibit: Finding the Next Great Artist In deze eerste docu-wedstrijd in zijn soort strijden zeven uiteenlopende kunstenaars om een geldprijs van 100.000 dollar en een unieke, carrièrebepalende tentoonstelling in het Smithsonian's Hirshhorn Museum and Sculpture Garden in Washington, DC.
Poster voor The Final Straw The Final Straw Een fysieke comedy game show waar vier teams van kleurrijke deelnemers het tegen elkaar opnemen om enorme kanteltorens te bestrijden. Elk levensgrote thematoren zit vol met voorwerpen, variërend van basketballen tot kleine keukenapparaten. De deelnemers proberen de voorwerpen uit de toren te trekken zonder deze om te laten vallen en zo prijzen te verdienen. Als de toren omvalt, is het team uit...
Poster voor The Floor (NL) The Floor (NL) Spelshow waarin honderd kandidaten het tegen elkaar opnemen in quizduels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak op een gigantische LED-vloer. Het doel is de hele vloer te veroveren. Degene die als enige overblijft krijgt een ton.
Poster voor The Floor (US) The Floor (US) Spelshow waarin 81 kandidaten het tegen elkaar opnemen in quizduels. Elke deelnemer staat op zijn eigen vlak op een gigantische LED-vloer. Ze strijden om een prijs van maar liefst $250.000.
Poster voor The Golden Bachelor The Golden Bachelor Een hopeloze romanticus krijgt een tweede kans op liefde in de zoektocht naar een partner met wie hij de zonsondergangjaren van zijn leven kan delen. De vrouwen die bij het landhuis aankomen, hebben een leven lang ervaring, leven door liefde, verlies en gelach, in de hoop op een vonk die een toekomst vol eindeloze mogelijkheden doet ontbranden. Zal onze Gouden vrijgezel uiteindelijk de bladzi...
Poster voor The Great British Bake Off The Great British Bake Off Bakkers moeten iedere week drie uitdagingen voltooien om indruk te maken op de jury. Wie gaat er door naar de volgende ronde en wordt de beste bakker van Groot-Brittannië?
Poster voor The Great British Sewing Bee The Great British Sewing Bee Amateurnaai(st)ers gaan uitdagingen aan terwijl ze strijden om uitgeroepen te worden tot de beste thuisnaai(st)er van Groot-Brittannië.
Poster voor The Great Canadian Pottery Throw Down The Great Canadian Pottery Throw Down 10 amateur pottenbakkers gaan uitdagingen aan om prachtige stukken te maken. Elke aflevering bestaat uit twee creatieve uitdagingen die hun vaardigheden en techniek testen, waarbij er elke week één wordt geëlimineerd.
Poster voor The Great Christmas Light Fight The Great Christmas Light Fight In de eerste wedstrijd voor kerstverlichting voor televisie, strijden elke week 4 gezinnen om hun huizen in slechts 21 dagen te transformeren voor de feestdagen. Deze 20 families werden gekozen via een uitgebreide landelijke zoektocht op basis van hun eerdere uitgebreide kerstlichtshows, ongelooflijke choreografie en over-the-top ontwerpen.
Poster voor The Hype The Hype De werelden van streetwear, zaken en cultuur komen samen. In deze wedstrijd moeten tien streetwear-professionals bewijzen dat ze weten waarover ze praten en een goed product kunnen leveren.
Poster voor The Interior Project VIPS The Interior Project VIPS In de designcompetitie The Interior Project VIPS gaan zes BN'ers met een passie voor interior design de strijd met elkaar aan. In diverse opdrachten moeten zij hun creativiteit en talent laten zien om deze strijd te winnen. Elke aflevering krijgen zij een andere opdracht, van een vakantiehuisje tot een kantoor, van een horecagelegenheid tot aan een woonkamer, met als ultieme eindopdracht het on...
Poster voor The Love Trap The Love Trap ‘The Love Trap’ is een serie waarin een groep vrouwen er alles aan doet om de genegenheid van de vrijgezelle man David te winnen. Maar terwijl de helft van de deelnemers zegt het hart van de vrijgezel te willen winnen, doen de anderen alleen maar mee om een ​​grote geldprijs te winnen. Aan het einde van elke show elimineert David één deelnemer, die zonder pardon door een luik wordt ge...
Poster voor The Masked Singer The Masked Singer Twaalf zangers gaan met elkaar de uitdaging aan. Ze vermommen zich in een spectaculaire outfit. Al zingend moeten ze raden wie er achter het masker verborgen zit.
Poster voor The Masked Singer (AU) The Masked Singer (AU) Talentenjacht waarbij bekende Australiërs zich verhullen onder een absurd masker. Aan de jury de taak om te ontrafelen wie er achter het masker schuilt.
Poster voor The Mole The Mole Twaalf spelers werken samen in uitdagingen om geld toe te voegen aan een pot die slechts één van hen aan het eind zal winnen. Onder de spelers is één persoon die in het geheim is aangewezen als "de Mol" en tot taak heeft de inspanningen van de groep om geld te verdienen te saboteren.
Poster voor The Mole (DE) The Mole (DE) In Argentinië wacht het avontuur van hun leven voor de tien kandidaten van 'The Mole'. Zelfs voordat ze hun teamgenoten leren kennen, worden ze levend begraven. Ze kunnen zichzelf alleen bevrijden door een paar lastige puzzels op te lossen. Daarna moeten ze hun vaardigheden bewijzen met de lasso op een Argentijnse ranch. Vangt een kandidaat opzettelijk geen lama om de groep te saboteren? Wie k...
Poster voor The Pain Game The Pain Game The Pain Game is de ultieme game show voor mensen met veel lef. Drie teams strijden tegen elkaar door zo goed mogelijk inschattingsvragen te beantwoorden.
Poster voor The Quest The Quest De uitvoerend producent van 'The Lord of the Rings' heeft zijn krachten gebundeld met de makers en producenten van 'The Amazing Race' om een land van magie en boosaardigheid tevoorschijn te toveren, waar mythische wezens op de loer liggen in de bossen. Voor twaalf gelukkige zielen zal een fantastische wereld tot leven komen in een unieke wedstrijdserie waar spelers epische uitdagingen zullen aa...
Poster voor The Real Dirty Dancing (US) The Real Dirty Dancing (US) Acht beroemdheden worden gevolgd terwijl ze zich onderdompelen in de ultieme 'Dirty Dancing'-ervaring in de hoop de volgende Baby en Johnny te worden.
Poster voor The Talent Project The Talent Project The Talent Project is dé nieuwe talentshow op de vrijdagavond bij RTL 4 waarin niet alleen wordt gezocht, maar vooral ook wordt geïnvesteerd in talent. Diegenen met potentie worden uitgenodigd voor The Talent Project Academy, waar ze door Kaj Gorgels en andere professionals worden opgeleid en klaargestoomd voor het grote podium. De zesdelige show wordt gepresenteerd door een nieuw presentatie...
Poster voor The Taste The Taste Een kookwedstrijd met Anthony Bourdain, Nigella Lawson, Ludo Lefebvre en Brian Malarkey.
Poster voor The Titan Games The Titan Games Dwayne Johnson presenteert deze epische competitie, waarin alledaagse atleten hun krachten meten in slopende uitdagingen om een kans te maken op 100.000 dollar.
Poster voor The Traitors (AU) The Traitors (AU) Vertrouw niemand. Dat is het thema van de gloednieuwe serie De Verraders, waarin bedrog, leugens en verraad aan de orde van de dag zijn, en wie je vertrouwt kan je inpakken.
Poster voor The Voice (UK) The Voice (UK) The Voice (UK) is een Engelse versie van de The Voice of Holland. In The Voice wordt op zoek gegaan naar Brits zangtalent. Er zijn vier juryleden/coaches die de talenten begeleiden door met hen te trainen en ook samen optredens te verzorgen. Met onder andere Sir Tom Jones en will.i.am.
Poster voor The Voice (US) The Voice (US) In The Voice wordt gezocht naar zangtalent. Er zijn vier juryleden/coaches die de talenten begeleiden door met hen te trainen en ook samen optredens te verzorgen.
Poster voor The Voice Kids The Voice Kids In The Voice Kids wordt op zoek gegaan naar Nederlands jeugdig zangtalent. Na een blinde auditie zijn er drie juryleden/coaches die de talenten begeleiden door met hen te trainen en ook samen optredens te verzorgen.
Poster voor The Weakest Link The Weakest Link Romesh Ranganathan neemt de leiding over deze spelshow met veel geld. Kunnen de deelnemers een reeks antwoorden geven en hun exit ontwijken?
Poster voor The Weakest Link (UK) The Weakest Link (UK) Anne Robinson presenteert de snelle quiz over algemene kennis waarin de deelnemers aan het eind van elke ronde moeten beslissen wie van hen moet worden geëlimineerd.
Poster voor The Wheel (US) The Wheel (US) Zes beroemde gasten geven hun expertise in verschillende hilarische en schandalige categorieën door aan drie deelnemers die strijden voor de kans om meer dan 100.000 dollar te winnen.
Poster voor The World's Best The World's Best The World's Best is een talentenjacht gehost door James Corden.
Poster voor The X Factor The X Factor The X Factor is een Engelse televisietalentenjacht, waarin kandidaten a capella moeten auditeren voor de jury in de hoop op de volgende ronde te bereiken.
Poster voor Tom Allen's Quizness Tom Allen's Quizness Komiek Tom Allen presenteert een quiz show met een hilarische twist. Met 25.000 pond te winnen, moeten de deelnemers hun kennis bewijzen door er maf uit te zien!
Poster voor Too Hot to Handle Too Hot to Handle Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de ​​hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.
Poster voor Top 2000 quiz Top 2000 quiz Ondanks het vertrek van Matthijs van Nieuwkerk komt er toch een Top 2000 Quiz op NPO3. Van Nieuwkerk wordt vervangen door Thomas van Luyn. De Top 2000 Quiz is wekelijks te zien vanaf zondag (3 december) rond 20.15 uur. Presentator Thomas van Luyn wordt, zoals eerder gemeld, bijgestaan door Leo Blokhuis in het Top 2000 café. In drie uitzendingen strijden teams van bekende Nederlanders, (onder a...
Poster voor Top Chef Family Style Top Chef Family Style Top Chef Family Style is een spin-off van de langlopende Bravo-kookwedstrijd, waarin jonge concurrenten worden gecombineerd met volwassen familieleden.
Poster voor Top Chef: Just Desserts Top Chef: Just Desserts Top Chef is een realityserie waar men zoekt naar een nieuwe topkok. In deze spin-off draait het echter alleen om de meest verrukkelijke toetjes.
Poster voor Top Elf Top Elf Voor de eerste keer in de geschiedenis laat de kerstman 7 speciale kinderen toe op de Noordpool. Hier strijden ze voor de titel van Top Elf om zo $25.000,- te winnen voor een goed doel naar keuze.
Poster voor Total Forgiveness Total Forgiveness Hoe ver zou jij gaan om je studieleningen af te betalen? Grant en Ally zijn verlamd door schulden en nemen het tegen elkaar op in deze hartverscheurende wedstrijdshow om te bewijzen dat ze alles zullen doen om hun studieleningen af te betalen.
Poster voor Tough As Nails Tough As Nails 'Tough as Nails' is een Amerikaanse reality-competitieserie. De show wordt gehost door Phil Keoghan en biedt uitdagingen aan deelnemers die de eelt op hun handen als een ereteken beschouwen. Ze worden getest op hun kracht, uithoudingsvermogen, vaardigheden en nog belangrijker, mentale weerbaarheid, in uitdagingen die plaatsvinden op echte werklocaties. In elke aflevering word een deelnemer ...
Poster voor TROS Stedenspel TROS Stedenspel In het TROS Stedenspel strijden een Nederlandse en een Belgische stad (of dorp) tegen elkaar. Elk team bestaat uit acht personen, vier mannen en vier vrouwen, en alle spellen worden gespeeld in, op, naast, bij, boven en onder... water.
Poster voor Tulpen uit Antwerpen Tulpen uit Antwerpen Een muzikale zoektocht naar dé Nederlandstalige covers van 2023. Belgische artiesten coveren Nederlandse nummers en Nederlandse sterren gaan aan de slag met Vlaamse songs.
Poster voor Typisch Carlo en Irene Typisch Carlo en Irene In het hilarische spelprogramma Typisch Carlo en Irene van Carlo Boszhard en Irene Moors gaat het er om wie het beste iemand kan nadoen. Carlo en Irene strijden iedere week tegen elkaar wie het beste kan persifleren. Zij worden hierin geholpen door eigen team, dat iedere week weer een andere samenstelling heeft.
Poster voor Unbeatable Banzuke Unbeatable Banzuke Deelnemers uit de hele wereld gaan de competitie aan in een vreemde reeks van fysieke opdrachten. De deelnemers worden voor de meest bizarre en wilde uitdagingen gesteld, waarmee ze worden getest op hun fysieke kracht en techniek.
Poster voor University Challenge University Challenge Academische quiz waar studententeams vragen moeten beantwoorden over een aantal verschillende onderwerpen.
Poster voor Vakantiehuis For Life Vakantiehuis For Life Vijf duo's moeten een pittoreske chalet in de Ardennen restaureren.
Poster voor Waar gaat het over? Waar gaat het over? Spelshow waarin alles draait om het leggen van verbanden. Vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Op basis van foto's en muzikale aanwijzingen moeten zij erachter komen wat het juiste antwoord is. Wie heeft, aan de hand van deze aanwijzingen, als snelste door waar het over gaat? Van de vijf deelnemers neemt de beste speler het op tegen de kampioen van voorgaande afleveringen.
Poster voor Wauters vs. Waes Wauters vs. Waes In een nieuw programma op Eén en VTM zullen Koen Wauters en Tom Waes elkaar tien weken lang uitdagen om tot het uiterste te gaan. Op zondag 21 april kregen de kijkers van beide zenders al een voorproefje, in een korte uitzending die besliste over de titel van het nieuwe programma. Koen Wauters trok daarbij aan het langste eind en zorgde er zo voor dat het programma 'Wauters vs. Waes' zal heten.
Poster voor Weakest Link Weakest Link Nadat Anne Robinson de oorspronkelijke drie seizoenen presenteerde, is Jane Lynch nu de presentatrice. Acht deelnemers werken als een team om het maximumbedrag aan prijzengeld in verschillende rondes bij elkaar te sparen door snel opeenvolgende triviavragen te beantwoorden, waarbij elk opeenvolgend goed antwoord het bedrag van de potentiële winst verhoogt en elk fout antwoord de keten verbreek...
Poster voor Wedden dat ik het kan Wedden dat ik het kan Jeroen van der Boom presenteert de nieuwe zaterdagavondshow Wedden dat ik het kan! van SBS 6. In dit programma staan mentale en fysieke weddenschappen centraal. Geen uitdaging wordt geschuwd.
Poster voor Weet Ik Veel Weet Ik Veel Kennisquiz waarin de algemene kennis van Nederland wordt getest. Wekelijks is de studio gevuld met driehonderd studenten en drie BN'ers. De studenten strijden om de titel 'beste student van Nederland' en de BN'ers om het hoogste rapportcijfer. De kijker kan live meespelen vanuit de huiskamer en via een speciale 'Weet Ik Veel'-app. Met elkaar, tegen elkaar, tegen de kandidaten in de studio én t...
Poster voor Who Wants to Be a Millionaire (UK) Who Wants to Be a Millionaire (UK) Bij ons bekend als Lotto Weekend Miljonair. Engelse spelshow welke tot tot 2014 werd gepresenteerd door Chris Tarrant. Tegenwoordig wordt de presentatie gedaan door Jeremy Clarkson. Doel van het spel is om door 15 vragen, met multiple choice antwoorden, een vermogen van 1 .000.000 pond bij elkaar te vergaren. Uiteraard worden de vragen, naarmate de kandidaten verder komen, steeds moeili...
Poster voor Whose Line Is It Anyway? Whose Line Is It Anyway? Whose Line Is It Anyway is een improvisatietelevisieprogramma waarin diverse theatersport- en improvisatietheater-onderdelen zitten.
Poster voor Wie is de Mol? Wie is de Mol? Celebrityserie waarin tien bekende Nederlanders zich storten in het grote avontuur op een buitenlandse locatie. De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Er wordt een beroep gedaan op inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal op mensenkennis.
Poster voor Wie is de Mol? (NPO Start Editie) Wie is de Mol? (NPO Start Editie) Tien onbekende Nederlanders reizen af naar Oman. In dit betoverende land staan zij nietsvermoedend aan de start van de zoektocht van hun leven en blijkt al snel dat niets is wat het lijkt. Tot hun verbazing bevinden ze zich in het speelveld van de Mol. En kunnen zij van het ene op het andere moment niemand meer vertrouwen en is het ieder voor zich. Wie ontmaskert de Mol? Maar nog belangrijker: ...
Poster voor Wie Zoekt Die Wint Wie Zoekt Die Wint Jens Dendoncker en zijn verstopteam sturen gezinnen op de grootste schattenjacht ooit. Zijn ze bereid om een ravage aan te richten in hun eigen woning om 100.000 euro rijker te worden?
Poster voor Wild 'N Out Wild 'N Out In Wild 'N Out spelen twee teams tegen elkaar: de Red Squad, onder leiding van Nick Cannon en met onder anderen Katt Williams, en de Black Squad, onder leiding van een beroemde gast die de team captain wordt genoemd. De twee teams spelen tegen elkaar in verschillende rondes van improvisatiecomedy. Na drie van deze rondes nemen de teams het op tegen elkaar in de laatste ronde, Wild Style geheten...
Poster voor Win The Week Win The Week Doe mee met Alex Lee en Craig Reucassel, als gewone Australiërs worden gekoppeld aan beroemdheden in een test van nieuwskennis en loyaliteit.
Poster voor World of Dance World of Dance NBC's nieuwe danscompetitie World of Dance wordt geleid door een jury van buitengewone supersterren: Jennifer Lopez, Derek Hough, NE-YO en Jenna Dewan Tatum. De tiendelige serie geeft dansers een platform om hun talenten te laten zien en een kans te bieden op de levensveranderende prijs van 1 miljoen dollar.
Poster voor Would I Lie to You? Would I Lie to You? Het programma werd gepresenteerd door Angus Deayton, de voormalige presentator van Have I Got News for You, Rob Brydon werd gastheer van seizoen 3. Er zijn twee teams, het ene onder leiding van David Mitchell, het andere onder leiding van Lee Mack. De teamcaptains worden elk bijgestaan door twee bekende gasten. De twee teams strijden tegen elkaar om te bepalen of schokkende of gênante uitsprak...
Poster voor Would I Lie to You? (US) Would I Lie to You? (US) In deze Amerikaanse versie van het Britse comedy panel zitten team captains samen met een cast van beroemde gasten die uitgebreide verhalen vertellen... die al dan niet de waarheid kunnen zijn. Strijdende teams stellen vervolgens vragen en letten op lichaamstaal om te bepalen welke schandalig maar waar zijn en welke verzonnen verhalen.