Overzicht series voor Talkshow

Seriesfeed heeft op dit moment 80 series in de database voor dit genre.

Naam Synopsis
Poster voor @midnight @midnight Chris Hardwick leidt drie beroemdheden naar het ultieme internetwormgat. Ze putten uit de donkerste krochten van de sociale media en gaan de strijd aan om te bepalen wie de grappigste kijk heeft op de popcultuur van de dag.
Poster voor Ali B op volle toeren Ali B op volle toeren In het achtdelige TROS-programma Ali B op volle toeren laat Ali B de jeugd van nu kennis maken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B gaat met een bevriende rapper op bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappers en de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te ...
Poster voor Bachelor in Paradise: After Paradise Bachelor in Paradise: After Paradise Bachelor in Paradise: After Paradise is een aftershow waarin Chris Hardwick Bachelor in Paradise bespreekt.
Poster voor Beste kijkers Beste kijkers Er valt zoveel te beleven op tv, dat het haast onmogelijk lijkt om met alles mee te zijn. Nathalie Meskens wil daar iets aan doen door wekelijks in Beste Kijkers terug te blikken op wat er zich de voorbije televisieweek heeft afgespeeld. Dat doet ze samen met haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder, die elk een bekende Vlaming meebrengen. De inzet: wie van hen zijn de Beste Kij...
Poster voor Busy Tonight Busy Tonight Busy Phillips geeft haar mening over popcultuur.
Poster voor Comedians in Cars Getting Coffee Comedians in Cars Getting Coffee Elke week neemt Jerry Seinfeld een bekende vriend mee voor een rit in een klassieke auto en een kopje koffie. Onderweg delen ze verhalen en wordt er veel gelachen in deze Emmy-genomineerde serie.
Poster voor Comedy Central Roasts Comedy Central Roasts In Comedy Central Roasts is elk jaar een beroemdheid het doelwit. Een panel is geselecteerd van collega's van de beroemdheid en huidige en populaire komieken brengen op komische wijze de zwakheden van de persoonlijke en het professionele leven van de beroemdheid aan het licht.
Poster voor Conan Conan Conan O'Brien keert terug naar de televisie negen maanden na de gebeurtenissen die er toe hebben geleden dat hij gestopt is bij The Tonight Show. Nu, samen met Andy Richter en Jimmy Vivino & the Basic Cable Band is Conan terug om weer de nachtprogrammering over te nemen.
Poster voor De Avondshow met Arjen Lubach De Avondshow met Arjen Lubach In een klein half uur duikt Arjen Lubach via de waan van de dag, langs inspirerende gasten, tot op de bodem van het nieuws.
Poster voor De Dino Show De Dino Show In elke uitzending ontvangt Jandino Asporaat bekende gasten, met wie hij in gesprek gaat. Tussen de gesprekken door worden komische filmpjes getoond, bijvoorbeeld de vaste sketch over het fictieve fastfoodrestaurant FC Kip.
Poster voor De Geknipte Gast De Geknipte Gast Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met een gast terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van de gast.
Poster voor De Ideale Wereld De Ideale Wereld Satirisch programma dat drie keer per week met een centrale gast het nieuws van de afgelopen dagen doorneemt en er de spot mee drijft. Origineel te zien op Vier, sinds januari 2016 op Canvas. Huidige presentator is Jan-Jaap van der Wal die Otto Jan Ham vervangt. Elke aflevering is er een andere (uit een vaste selectie) sidekick.
Poster voor De schuur van Scheire De schuur van Scheire De Schuur van Scheire is een wetenschapsmagazine waarin Lieven Scheire wetenschap en techniek op een entertainende manier tot leven brengt. Samen met zijn kompanen Kurt Beheydt, Bart van Peer en Henk Rijckaert prutsen ze toestellen open, verzinnen ze wetenschappelijke spelletjes, proberen ze gadgets uit en nog zoveel meer. Zo leggen ze uit hoe je dagelijks technologie en wetenschap gebruikt...
Poster voor Deliciousness Deliciousness Presentatrice Tiffani Thiessen schotelt grappige clips voor, variërend van hunkerende gerechten tot mislukte barbecues en mislukte thuiskoks.
Poster voor Expeditie Robinson: Eilandpraat Expeditie Robinson: Eilandpraat Wekelijks live programma waarin direct na de reguliere uitzending van Expeditie Robinson wordt gediscussieerd, nagepraat, geanalyseerd en gespeculeerd door een wekelijks wisselend panel van ex-Robinson kandidaten en de afvaller van de week.
Poster voor Formule 1 Café Formule 1 Café Het Formule 1 Café is een praatprogramma op de zender Ziggo Sport. Hoofdzakelijk is het programma Formule 1 gerelateerd, maar onderwerpen over autosport in het algemeen komen voorbij, voornamelijk gebeurtenissen in raceklasses.
Poster voor Full Frontal with Samantha Bee Full Frontal with Samantha Bee Full Frontal with Samantha Bee is een satirische talkshow gepresenteerd door Samantha Bee.
Poster voor Futurescape Futurescape Futurescape is een zesdelige serie die allerlei futuristische concepten zal onderzoeken. Telepathie, het koloniseren van de ruimte, voor altijd jong blijven, robotburgers, noem maar op.
Poster voor Girl Code Live Girl Code Live Een live versie van de bekende MTV-show Girl Code.
Poster voor Goedele on Top Goedele on Top Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als Temptation Island, aan de koffiemachine, op café of online. Daarom krijgt het grote feest der verleiding dit voorjaar een digitaal staartje met 'Goedele on Top'. Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma kan dit voorjaar na elke aflevering terecht op vijf.be waar Goedele Liekens napraat met de meest markante kandidaat uit de afleve...
Poster voor Gold Rush: The Dirt Gold Rush: The Dirt Neem een ​​kijkje achter de schermen, terwijl uitvoerend producent Christo Doyle de Gold Rush-mijnwerkers overhaalt om ons het vuil van het leven in de mijn te geven.
Poster voor Good Talk with Anthony Jeselnik Good Talk with Anthony Jeselnik Anthony Jeselnik interviewt de grootste komieken en bespreekt hun invloed, carrières en hoe ze hun gestart zijn in de entertainmentindustrie.
Poster voor Hart to Heart Hart to Heart Amusementssterren, atleten en publieke figuren onthullen hun eerlijke, ongefilterde en onverwachte ware zelf onder het genot van een glas wijn met Kevin Hart. Geen onderwerp is verboden terwijl de gasten openhartig vertellen over carrières, familie, verlies en liefde.
Poster voor I Love You, America I Love You, America De serie volgt Silverman die probeert te connecten met mensen met andere meningen door middel van eerlijkheid, humor, interesse en door zichzelf niet zo serieus te nemen.
Poster voor Inas Nacht Inas Nacht Ina Müller praat voor twee uur (soms drie) in een bar of pub, en geeft de bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gasten.
Poster voor Je Mist Meer Dan Je Ziet Je Mist Meer Dan Je Ziet Live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam bespreekt Van Nieuwkerk met gasten uit de media en de actualiteit de opvallende televisie van die avond.
Poster voor Jimmy Kimmel Live Jimmy Kimmel Live Jimmy Kimmel ontvangt in de show gasten waaronder beroemdheden, sporters en comedians. Ze praten voor de gezelligheid om het publiek te vermaken.
Poster voor Kids Say the Darndest Things (2019) Kids Say the Darndest Things (2019) Tiffany Haddish presenteert de ge-update versie van deze klassieke tv show en praat met kinderen over allerlei verschillende onderwerpen, zoals religie, overheid, familie etcetera.
Poster voor Late Night with Seth Meyers Late Night with Seth Meyers Seth Meyers volgt Jimmy Fallon op als die in februari 2014 het werk van Jay Leno bij The Tonight Show overneemt. Dan is het aan Seth om het praatprogramma goed te houden en het publiek nog steeds te laten genieten.
Poster voor Later with Jools Holland Later with Jools Holland Later with Jools Holland is een Brits televisieprogramma met hedendaagse muziek, gepresenteerd door Jools Holland.
Poster voor Lights Out with David Spade Lights Out with David Spade Komedie-legende David Spade neemt iedere dag beroemdheden, de entertainment industrie en alle dingen behalve politiek op korrel samen met zijn panel van vrienden.
Poster voor Linda's zomerweek Linda's zomerweek In een persoonlijke, ongedwongen setting luidt Linda samen met haar gasten de zomer in. Gasten met uiteenlopende achtergronden, van jong tot oud en stuk voor stuk boeiende persoonlijkheden. Maar bovenal allemaal met hun eigen verhaal.
Poster voor Love You, Mean It with Whitney Cummings Love You, Mean It with Whitney Cummings Een wekelijkse talkshow gehost door Whitney Cummings. Zij wordt bijgestaan door sidekick Julian McCullough en bekende gasten.
Poster voor M!LF M!LF Het is genoeg geweest! De échte mannen moeten terug! Veel mannen in Nederland zijn te vrouwelijk geworden. Ze gebruiken dagcrèmes, doen aan yoga, drinken thee met een zoetje, en plannen weekendbezoekjes naar de woonboulevard. Ze proberen het nog te verbloemen met een trendwoord als de metroman of de nieuwe man, maar in feite zijn deze verloren mannen gewoon hun oerinstinct kwijt. M!LF (Man!...
Poster voor Manneke Paul Manneke Paul Verrassende show waarin Paul de Leeuw op ontdekkingstocht door Vlaanderen trekt.
Poster voor Mob Wives: The Sit Down Mob Wives: The Sit Down Mob Wives: The Sit Down volgt het leven van vier vrouwen wiens echtgenoten of vaders maffia-gerelateerde activiteiten doen. Ze worstelen met hun identiteit, hun eigen families en hun toekomst.
Poster voor MolTalk MolTalk Live vanuit VondelCS presenteren Margriet van der Linden en Chris Zegers de live-nabeschouwing van Wie is de Mol?. Iedere zaterdagavond bespreken zij samen met oud-kandidaten de opdrachten en wordt er flink gediscussieerd over de verschillende complotten en theorieën. Daarnaast behandelen ze de meest opvallende tweets en statistieken van de Wie is de Mol? app.
Poster voor My Next Guest Needs No Introduction My Next Guest Needs No Introduction David Letterman ontvangt wereldberoemde gasten voor diepgaande interviews.
Poster voor Over mijn lijk Over mijn lijk Je bent jong. In de kracht van je leven. En hoort dat je niet lang meer te leven hebt. Wat dan?
Poster voor Patriot Act with Hasan Minhaj Patriot Act with Hasan Minhaj Voormalig Daily Show correspondent Hasan Minhaj brengt wekelijks op spitsvondige wijze zijn unieke visie op wereldnieuws, politiek en cultuur in zijn eigen comedyshow.
Poster voor PAU!L PAU!L PAU!L is een amusementsprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep en wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw. PAU!L is qua uitzendtijd en vorm de opvolger van Mooi! Weer De Leeuw. Vaste typetjes zijn onder meer Henk en Ingrid zoals Bob en Annie de Rooij, die bekend zijn van onder andere PaPaul en Lieve Paul.
Poster voor Richard Hammond's Brain Reaction Richard Hammond's Brain Reaction 'Richard Hamond's Brain Reaction' is een gloednieuwe comedy wetenschap-panelshow. Richard is de presentator, bijgestaan door komiek en wetenschapsgeek Ria Lina. Aan het hoofd van de teams staan Victoria Coren Mitchell en Johnny Vegas. Elke week nemen ze het tegen elkaar op in een reeks bizarre raadsels waarin willekeurige dingen tegen willekeurige dingen worden uitgespeeld. Heb je je ooit afgev...
Poster voor Rooijakkers over de vloer Rooijakkers over de vloer Programma waarin Art Rooijakkers langsgaat bij de sterren. Hij ontmoet ze thuis en op het werk en heeft openhartige gesprekken.
Poster voor Scheire en de Schepping Scheire en de Schepping Lieven Scheire (half wetenschapper, half mens) confronteert je met minder bekende, maar vaak grappige dimensies van de schepping. Hij geeft voorzetten aan vier panelleden die voor de vuist weg opmerkelijke verhalen reconstrueren, kleurrijke weetjes achterhalen of merkwaardige voorwerpen duiden. De kwesties die Lieven aansnijdt, beslaan de hele schepping en vaker nog de mensen die erin rondlope...
Poster voor Spuiten en slikken Spuiten en slikken Talkshow over het plezier en de schaduwzijde van seks en drugs.
Poster voor Standaard Koekhandel Standaard Koekhandel Lukas Lelie neemt BV's mee naar de koekenrayon om te praten over hun favoriete koek.
Poster voor StarTalk with Neil deGrasse Tyson StarTalk with Neil deGrasse Tyson Wetenschap, popcultuur en komedie komen wekelijks samen in StarTalk, een late-night show die geleid wordt door Neil deGrasse Tyson, de directeur van het Hayden Planetarium in New York City. Elke week gaan Neil en zijn gasten, meestal beroemd, in discussie over astronomie, natuurkunde en al het andere wat leeft in het heelal.
Poster voor Stone Cold Steve Austin: The Broken Skull Sessions Stone Cold Steve Austin: The Broken Skull Sessions Gefilmd in de thuisstudio van Austin in Zuid-Californië, bevat elke aflevering van The Broken Skull Sessions meer dan een uur aansprekend, openhartig gesprek met gasten die hetzelfde succes hebben behaald als de gedecoreerde zesvoudige WWE-kampioen.
Poster voor Studio Voetbal Studio Voetbal NOS Studio Voetbal is een wekelijks voetbalprogramma dat op Nederland 1 door de NOS wordt uitgezonden. In het programma wordt het voetbalnieuws van de afgelopen week besproken door Jack van Gelder en met (een of meerdere van de) analytici Ronald Koeman, Ronald Waterreus, Youri Mulder, Jan Mulder, Kees Jansma en Tom van 't Hek. Elke week wordt een gast uitgenodigd die meestal uit de voetbalwerel...
Poster voor Take Two with Phineas and Ferb Take Two with Phineas and Ferb De geniale stiefbroers Phineas Flynn en Ferb Fletcher zullen hun eigen geanimeerde/live action talkshow hosten, afkomstig uit een Danville-set compleet met een nep-skyline, comfortabele gastenstoelen en de oude vriendin van de jongens, Isabella Shapiro-Garcia, als toneelmanager.
Poster voor Talking with Chris Hardwick Talking with Chris Hardwick Talkshow waarin Chris Hardwick met mensen in gesprek gaat over allerlei verschillende onderwerpen.
Poster voor Temptation Gossip Temptation Gossip In Temptation Gossip gaat RTL Boulevard-presentator Ferry Doedens op dreamdate met de kandidaten van Temptation Island VIPS.
Poster voor The Circle The Circle The Circle is een Australische ochtend talkshow.
Poster voor The Curious Creations of Christine McConnell The Curious Creations of Christine McConnell Goth huisdiva Christine McConnell nodigt kijkers uit in haar spookhuis om griezelige lekkernijen te maken met behulp van angstaanjagende poppen.
Poster voor The Daily Show The Daily Show In The Daily Show brengt Trevor Noah dagelijks het wereldnieuws met een satirische knipoog. Zijn team van correspondenten, ook wel 'the best f#@king newsteam' genoemd, brengt ‘ter plekke’ verslag uit of houdt hilarische interviews met experts.
Poster voor The Ellen DeGeneres Show The Ellen DeGeneres Show The Ellen DeGeneres Show, vaak afgekort tot Ellen, is een Amerikaans praatprogramma gepresenteerd door Ellen DeGeneres. In het programma worden naast interviews met beroemdheden interviews gedaan met opmerkelijke personen uit het publiek en er worden ook komische monologen gehouden door de presentatrice.
Poster voor The Graham Norton Show The Graham Norton Show In deze talkshow van Graham Norton nemen elke week de bekendste sterren plaats op de grote rode bank. Hier probeert de presentator op humoristische wijze alles van zijn gasten te weten te komen. Daarnaast is er elke week een muzikale gast en wordt de show afgesloten met verhalen uit de gevreesde rode stoel.
Poster voor The Grand Tour The Grand Tour Volg Jeremy, Richard en James, terwijl ze in nieuwe en opwindende auto's van fabrikanten van over de hele wereld rijden.
Poster voor The Kids Tonight Show The Kids Tonight Show De enige talkshow voor kinderen, door kinderen. Kinderen doen een monoloog, kinderen spelen spelletjes, en kinderen interviewen de grootste sterren ter wereld. Het is alles wat je leuk vindt aan Jimmy Fallon, maar de kinderen hebben de leiding.
Poster voor The Late Late Show with James Corden The Late Late Show with James Corden The Late Late Show with James Corden is een Amerikaanse praatprogrammaserie van de zender CBS, die vooral bekend is geworden om haar Carpool Karaoke segmenten.
Poster voor The Late Show with Stephen Colbert The Late Show with Stephen Colbert Stephen Colbert, gastheer, schrijver en uitvoerend producent, winnaar van een Emmy en Peabody van The Colbert Report, volgt David Letterman op als gastheer van The Late Show.
Poster voor The Noughties The Noughties Angela Scanlon werpt een luchtige blik op het decennium dat een gloednieuwe eeuw begon: de jaren negentig.
Poster voor The Opposition with Jordan Klepper The Opposition with Jordan Klepper In een nieuw televisielandschap waar je niemand kunt vertrouwen, weet één man je de enige waarheid die telt te brengen. Die van hem.
Poster voor The Problem with Jon Stewart The Problem with Jon Stewart Het is makkelijk om je overweldigd te voelen door de problemen in de wereld. Het is moeilijker om de systemen aan te wijzen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan ervan. In deze serie brengt Jon Stewart mensen samen die betrokken zijn bij verschillende delen van een probleem om te bespreken hoe we tot verandering komen.
Poster voor The Russell Howard Hour The Russell Howard Hour Talkshow waarin Russell Howard de microfoon vasthoudt.
Poster voor The Talking Dead The Talking Dead Talking Dead is een liveshow die de gebeurtenissen bespreekt van de series The Walking Dead en Fear The Walking Dead. Talking Dead wordt altijd na The Walking Dead of Fear The Walking Dead uitgezonden en wordt gepresenteerd door Chris Hardwick. In de show bespreekt Chris de gebeurtenissen van de genoemde series met fans, castleden en producers.
Poster voor The Tonight Show Starring Jimmy Fallon The Tonight Show Starring Jimmy Fallon The Tonight Show is een bekende Amerikaans talkshow van NBC. Het programma wordt uitgezonden sinds 1954 en is daarmee de langstlopende talkshow in de televisiegeschiedenis. Na de Olympische Winterspelen van 2014 nam Jimmy Fallon het stokje over van Jay Leno en hij is de huidige presentator.
Poster voor Tidying Up with Marie Kondo Tidying Up with Marie Kondo In een reeks inspirerende make-ups helpt de wereldberoemde opruimexpert Marie Kondo klanten om de rommel op te ruimen - en vreugde te kiezen.
Poster voor Top Gear: Extra Gear Top Gear: Extra Gear Deze nieuwe Top Gear-serie wordt gepresenteerd door Rory Reid en wordt na de reguliere uitzending uitgezonden. Het bevat exclusief materiaal, interviews en een blik achter schermen bij de opnamen van Top Gear.
Poster voor Untold Stories of Hip Hop Untold Stories of Hip Hop Hip Hop radio-persoonlijkheid Angie Martinez vertelt nooit eerder vertelde verhalen over de grootste namen in Hip Hop.
Poster voor Vandaag Inside Vandaag Inside Geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland bezighoudt.
Poster voor Veronica Inside (VI) Veronica Inside (VI) Veronica Inside (kortweg VI) is een praatprogramma waarin Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp discussieerden over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd. Ook schuwen ze onderwerpen buiten het voetbal niet en nemen ze iedereen op de hak met een flinke portie voetbalhumor, satire en kroegpraa...
Poster voor Veronica Offside Veronica Offside Laagdrempelig programma waar het laatste voetbalnieuws en de wedstrijden op een luchtige manier besproken wordt en waar er ruimte is voor een grap, net als in de voetbalkantine.
Poster voor Victoria's Secret Fashion Show Victoria's Secret Fashion Show Een jaarlijkse modeshow gesponsord door Victoria's Secret, een merk van lingerie en slaapkledij. Victoria's Secret gebruikt de show om haar goederen te promoten en op de markt te brengen in een high-profile omgeving. Aan de show nemen enkele van 's werelds meest vooraanstaande modellen deel, zoals de huidige Victoria's Secret Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Doutzen Kroes...
Poster voor Voetbal Inside Voetbal Inside Voetbal International gaat verder als Voetbal Inside. Voetbaltalkshow waarin Wilfred Genee discussies leidt over de laatste ontwikkelingen rond Koning Voetbal. Samen met Johan Derksen, René van der Gijp en hun gasten analyseert hij hierin wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers zonder daarbij een blad voor de mond te nemen.
Poster voor Voetbal International Voetbal International Voetbaltalkshow waarin Wilfred Genee discussies leidt over de laatste ontwikkelingen rond Koning Voetbal. Samen met Johan Derksen, René van der Gijp en hun gasten analyseert hij hierin wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers zonder daarbij een blad voor de mond te nemen.
Poster voor Vrede op Aarde Vrede op Aarde Eindejaarprogramma waarin Sven de Leijer gasten uitnodigt om samen met hem terug te blikken op het voorbije jaar. Sven deelt ook prijzen uit. En af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken. Onder het motto: Hoe mooier het jaar, hoe mooier mijn jaaroverzicht!
Poster voor Vrijdag op maandag Vrijdag op maandag Sketchprogramma. Acht acteurs, onder aanvoering van Remko Vrijdag, denderen langs het nieuws van de afgelopen week en vertellen wat ons de komende week te wachten staat. Ook de grote thema's van het afgelopen jaar worden niet geschuwd: de financiële crisis, Henk en Ingrid, Groen en Social Media. Met veel scènes, nieuws, commentaar en iedere week een trailer van een film die helaas nooit gemaa...
Poster voor Waar Is De Mol Waar Is De Mol In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Awar...
Poster voor Zondag met Lubach Zondag met Lubach Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Met irrelevante verhalen van relevante gasten. Of andersom. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: platte inhoud en diepgravende grappen.