Overzicht series voor ABC (AU)

Seriesfeed heeft op dit moment 46 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor ANZAC Girls ANZAC Girls Het Australian and New-Zealand Army Corps, veelal afgekort tot ANZAC, is de naam waaronder Australische en Nieuw-Zeelandse troepen gezamenlijk optreden in oorlogstijd. ANZAC Girls, een zesdelige miniserie, vertelt het ware verhaal van verpleegsters die in Australian Army Nursing Service gewonden verzorgden, afkomstig van de Slag om Gallipoli en het Westelijk Front tijdens de Eerste Wereldoorlog.
Poster voor Back in Very Small Business Back in Very Small Business Don Angel zoekt goedkeuring via zijn kleine zakenimperium, maar vindt onverwachte steun van zijn ietwat gekke medewerkers.
Poster voor Cleverman Cleverman Cleverman speelt zich af in de nabije toekomst. De serie Cleverman gaat over een groep niet-menselijken die voor hun overleven vechten in een wereld waar mensen met minderwaardigheidscomplexen hen willen doodzwijgen, exploiteren en dood hebben.
Poster voor Crownies Crownies Crownies volgt vijf jonge Australische advocaten die net afgestudeerd zijn. Ze worden geconfronteerd met de druk en de vertederende waanzin van het moderne leven.
Poster voor Exposed: The Case of Keli Lane Exposed: The Case of Keli Lane Seks. Moord. Geheimen. Leugens. Een vermiste baby. Haar moeder achter de tralies. In deze driedelige serie onderzoekt Caro Meldrum-Hanna een van de meest beruchte misdaden van Australië: de verdwijning van de 2 dagen oude Tegan Lane en de veroordeling van haar moeder Keli Lane voor haar moord.
Poster voor Fires Fires De buitengewone verhalen van mensen die het catastrofale brandseizoen in Australië van eind 2019 en begin 2020 hebben overleefd.
Poster voor Fisk Fisk Helen Tudor-Fisk is een contractadvocaat die niet goed is met mensen. Wanneer haar persoonlijke en professionele leven spectaculair imploderen in Sydney, rent Helen naar huis, naar Melbourne en neemt een baan bij Gruber & Gruber, een klein advocatenkantoor gespecialiseerd in testamenten en erfrecht. Helen wordt ingeschakeld om Roz Gruber te vervangen, een recentelijk geschorste advocaat die zic...
Poster voor Fucking Adelaide Fucking Adelaide Een 6-delige serie over drie hechte maar ongelijksoortige broers en zussen die zich in Adelaide herenigen. Maar wanneer ze ontdekken dat hun moeder hun ouderlijk huis verkoopt, worden hun vrijheden en gevoel van veiligheid in de middenklasse opgeschrikt en worden ze gedwongen een verleden onder ogen te zien dat niemand van hen het los kan laten.
Poster voor Glitch Glitch James Hayes is een politieman die in het midden van de nacht naar de plaatselijke begraafplaats wordt geroepen nadat zes mensen onverklaarbaar uit de dood zijn opgestaan in perfecte gezondheid. Zonder herinnering van hun identiteiten zijn ze vastbesloten om te ontdekken wie ze zijn en wat er met hen is gebeurd. James herkent een van hen en samen met de lokale dokter Elishia Glass probeert hij d...
Poster voor Harrow Harrow Harrow vertelt het verhaal van Dr. Daniel Harrow, een forensisch patholoog met een totaal gebrek aan gevoel voor autoriteit.
Poster voor Jack Irish Jack Irish Jack Irish is een man die zijn leven weer op de rails probeert te krijgen. Als voormalige strafpleiter wiens wereld instortte, brengt hij nu zijn dagen door als een parttime onderzoeker, incassobureau, leerling meubelmaker, gokker en soms minnaar. De complete man dus.
Poster voor Janet King Janet King Janet King keert na een jaar zwangerschapsverlof terug, vastberaden om te bewijzen dat zij haar scherpte nog niet verloren is. Maar ze keert terug bij een erg veranderde afdeling van publieke rechtszaken. Onder groeiende politieke druk is directeur Tony Gillies een moeizame alliantie aan gegaan met hoofdinspecteur Jack Rizzoli, en Janets baan wordt bedreigd door een rijzende ster in haar werkve...
Poster voor Laid Laid Laid is een serie over seks. Seks en dood. Dood en moed. Leven en liefde. Voor Roo is het al moeilijk genoeg om alleen maar te proberen om te begrijpen wie ze is en waar het allemaal om draait. Maar als ook nog haar verleden haar confronteert, wordt het haar allemaal wat veel.
Poster voor Les Norton Les Norton De serie speelt zich af in 1985 en volgt de heldendaden van een kerel uit het binnenland van Queensland. Op de vlucht voor een bewogen verleden, blaast hij Sydney binnen waar hij een baan als uitsmijter in een illegaal casino landt. Een klassieke vis uit het water die wanhopig naar huis wil, hij wordt al snel verleid door de illegale charmes van de stad en meegesleurd in een web van ondergronds...
Poster voor Miss Fisher's Murder Mysteries Miss Fisher's Murder Mysteries Miss Fisher's Murder Mysteries is gebaseerd op de romans van de Australische auteur Kerry Greenwood. De serie draait om Phryne Fisher, een glamoureuze privédetective in het Melbourne van 1920.
Poster voor Mystery Road Mystery Road Wanneer er een mysterieuze verdwijning is op een outback-veestation, krijgt rechercheur Jay Swan de opdracht om het te onderzoeken. Emma onderzoekt met lokale politie Emma James een verleden van onrecht dat het weefsel van de hele gemeenschap bedreigt.
Poster voor Pine Gap Pine Gap Gesitueerd in de geheimzinnige wereld van de geheime diensten en het samenwerkingsverband van de USA/Australische diensten in een defensie faciliteit in Centraal Australie. De spionagethriller Pine Gap duikt in de bekende sterke alliantie tussen deze twee landen.
Poster voor Pulse Pulse Een financieel analist heeft het allemaal, tot dat haar nieren het begeven. Door een transplantatie krijgt ze een tweede kans op een leven. Geïnspireerd door de man die haar leven redt, verandert ze van carrière en wordt ze zelf dokter, werkend en lerend in een opleidingsziekenhuis.
Poster voor Question Everything Question Everything In een wereld die gedomineerd wordt door nepnieuws en regelrechte leugens, ontleden Wil Anderson, Jan Fran en gasten het nieuws om het echte van het gerucht te scheiden, feit van fictie te scheiden en samenzweringstheorieën weer met de grond gelijk te maken.
Poster voor Rake Rake Rake volgt het leven van advocaat Cleaver Greene. Cleaver Green verdedigt de meest vreemde cliënten, maar zowel in de rechtszaal als in de slaapkamer is hij kampioen van de verloren zaak.
Poster voor Rosehaven Rosehaven Daniël keert terug naar zijn geboortedorp in het landelijke Tasmanië om zijn moeder bij te staan in haar vastgoedkantoor.
Poster voor Savage River Savage River Wanneer Miki Anderson na tien jaar gevangenis terugkeert naar haar geboortestad is ze vastbesloten om eindelijk verder te gaan met haar leven, maar de hechte gemeenschap van Savage River is niet van plan om haar het verleden zo gemakkelijk te laten vergeten.
Poster voor Serangoon Road Serangoon Road De serie speelt zich af in 1960 in de tumultueuze achtergrond van Singapore. Dit was de tijd waarin de Britse koloniale heerschappij ten einde kwam.
Poster voor Seven Types of Ambiguity Seven Types of Ambiguity Een ingewikkelde reeks van gebeurtenissen wordt geactiveerd wanneer een kind wordt ontvoerd en relaties uitmonden in een crisis.
Poster voor Significant Others Significant Others Een alleenstaande moeder die niet terugkeert van haar ochtendzwemmen, twee tieners en een gebroken gezin achterlatend in het puin van de ramp. De stukjes in elkaar passen is het ontwaken dat dit gezin uit elkaar dreigt te scheuren.
Poster voor Spicks and Specks Spicks and Specks Adam Hills presenteert deze luchtige muziekquiz. De twee teams worden geleid door Myf Warhurst en Alan Brough.
Poster voor Stateless Stateless Geïnspireerd door echte gebeurtenissen; een vrouw die ontsnapt aan een sekte, een vluchteling die op de vlucht is met zijn gezin, een vader die vastzit in een doodlopende baan en een bureaucraat die aan de rand van een nationaal schandaal staat, vinden hun leven verstrengeld in een immigratiedetentiecentrum.
Poster voor Summer Love Summer Love Anthologieserie waarin acht zeer verschillende groepen mensen hetzelfde vakantiehuis aan het strand huren. Acht verschillende schrijfteams brengen acht verschillende verhalen tot leven, elk verbonden door het huis en door het thema liefde. Summer Love toont de botsing tussen de dromerige betovering van het strand en de onhandige realiteit van mensen op vakantie. Het verkent de anonimiteit, de m...
Poster voor The Beautiful Lie The Beautiful Lie The Beautiful Lie gaat over liefde en alles wat daarbij komt kijken.
Poster voor The Code The Code The Code vertelt het verhaal van twee erg verschillende broers die beide informatie krijgen die een aantal machtige politici liever geheim hadden gehouden.
Poster voor The Cult of The Family The Cult of The Family Een driedelig onderzoek dat de opkomst en ondergang van de beruchtste cultus van Australië, The Family en zijn vreemde maar charismatische vrouwelijke leider, Anne Hamilton-Byrne, beschrijft.
Poster voor The Doctor Blake Mysteries The Doctor Blake Mysteries In 1959 keer Dr. Blake terug naar zijn oorspronkelijke woonplaats, om de artsenpraktijk van zijn overleden vader over te nemen. Alles lijkt vredig in het stadje, maar dat is maar schijn.
Poster voor The Heights The Heights Deze serie gaat over de stadse buurt Arcadia Heights.
Poster voor The Letdown The Letdown Audrey is vastbesloten om niet gedefinieerd te worden door het moederschap. In theorie lijkt dit vrij eenvoudig. In de praktijk maakt haar op carrière gerichte echtgenoot, zelf geobsedeerde moeder en mooie beste vriend het bijna onmogelijk.
Poster voor The New Legends of Monkey The New Legends of Monkey Een dapper meisje bevrijdt de Apenkoning, een god die gevangen zat in steen, op een missie om zeven heilige rollen te vinden en de wereld te beschermen tegen het kwaad.
Poster voor The Newsreader The Newsreader The Newsreader gaat over de spil van een commerciële televisieredactie in 1986. Dale Jennings is een ijverige jonge verslaggever die dolgraag nieuwslezer wil worden en Helen Norville is een notoir 'moeilijke' sternieuwslezer die vastbesloten is om geloofwaardigheid op te bouwen. Gedurende drie maanden dekt het paar een buitengewone reeks nieuwsgebeurtenissen, van de schok van de Space Shuttle ...
Poster voor The Secret River The Secret River The Secret River dramatiseert de Britse kolonisatie van Australië in een microkosmos, met de onteigening van inheemse Australiërs begrijpelijk en uiteindelijk hartverscheurend gemaakt als Will's claim op een stuk land dat hij "Thornhill's Point" noemt, zijn familie en buren in conflict brengt met de traditionele eigenaren van het land.
Poster voor The Straits The Straits Harry kondigt onverwacht aan dat hij een opvolger zoekt. Zijn jongste zoon Noel is hier niet blij mee en breidt de zaak uit zonder zijn vaders goedkeuring. Dit leidt tot een conflict met een motorbende.
Poster voor Tiny Oz Tiny Oz Komiek Jimmy Rees en miniatuurkunstenaar JoAnne Bouzianis-Sellick onthullen het kleine Australië via de buitengewone ambachtslieden die liefdevol geobsedeerd zijn door kleine details. 'Tiny Oz' is een opmerkelijke recreatie, in glorieuze miniatuur, van buitengewone momenten in de geschiedenis van Australië.
Poster voor Total Control Total Control Wanneer Alex Irving, een charismatische en tegenstrijdige inheemse vrouw, na een gruwelijke gebeurtenis in de nationale schijnwerpers wordt gegooid, ziet de in Australië omstreden premier Rachel Anderson een publiciteitsgoudmijn voor haar partij. In een gedurfd machtsspel kiest ze Alex voor de senaat. Maar Alex wil meer zijn dan alleen een politieke stunt: ze wil het verschil maken. Dus, wanne...
Poster voor Troppo Troppo Een ex-agent die vals beschuldigd wordt van een verontrustende misdaad, ontsnapt om zich te verbergen in de tropen van Queensland. Terwijl hij aan ontdekking probeert te ontkomen, wordt hij meegesleurd in het onderzoek van een wilde moord en een vermist persoon, samen met een gecompliceerde vrouw, met haar eigen duistere geheimen.
Poster voor Upper Middle Bogan Upper Middle Bogan Het verhaal gaat over twee families, die elke aan een kant van de snelweg wonen. Bess Denyar is een dokter met een deftige moeder genaamd Margaret, man Danny Bright, die architect is, en tweeling Oscar en Edwina van 13 jaar oud die naar een privéschool gaan. Wanneer Bess ontdekt dat ze geadopteerd is, is ze verrast, maar ze wil graag haar echte ouders ontmoeten.
Poster voor Utopia (AU) Utopia (AU) Deze achtdelige serie volgt de werklevens van een team in de Nation Building Authority, een nieuwe overheidsinstantie. Deze instantie is verantwoordelijk voor het overzien van grote infrastructuurprojecten, van aankondiging tot opening. De serie schijnt licht op de botsing tussen bureaucratie en ambitie.
Poster voor Very Small Business Very Small Business Don Angel is een kleine zakenman, de ruggengraat van de grote economie van dit grote land. Maar als dat waar is, is het niet dankzij hem. Na talloze mislukte zakelijke ondernemingen snelt Don's eenmanspublicatie-imperium naar liquidatie. Zijn schulden lopen op, zijn maag maakt hem kapot, zijn vrouw heeft hem verlaten en hij heeft net Ray Leonard ingehuurd als zijn journalist. Met zijn eerste vo...
Poster voor Wakefield Wakefield Wat gebeurt er als de go-to-man, de gezondste persoon op een psychiatrische afdeling, zijn greep begint te verliezen? Wanneer de persoon waarop mensen het meest vertrouwen, de controle verliest? Na jaren als psychiatrisch verpleegkundige bij Wakefield te hebben gewerkt, is Nik Katira buitengewoon goed in zijn werk. Met een gave om de getroffenen te kalmeren en het onbereikbare te bereiken, is h...
Poster voor Win The Week Win The Week Doe mee met Alex Lee en Craig Reucassel, als gewone Australiërs worden gekoppeld aan beroemdheden in een test van nieuwskennis en loyaliteit.