Overzicht series voor Acorn TV

Seriesfeed heeft op dit moment 12 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Dalgliesh Dalgliesh Adam Dalgliesh neemt ons mee door het Engeland van de jaren 70 terwijl hij ongebruikelijke moorden oplost. Variërend van een student verpleegkunde die vergiftigd is tijdens een trainingsdemonstratie, tot een dakloze man en onlangs afgetreden Tory MP wiens keel werd doorgesneden in een kerk in Londen, tot verdachte sterfgevallen in een mysterieus tehuis voor gehandicapten.
Poster voor Darby & Joan Darby & Joan Een gepensioneerde Australische politieagent met een hond als enige gezelschap en een Engelse verpleegster, een weduwe, moeten samen op een epische odyssee in de outback van Noord-Australië gaan.
Poster voor Dead Still Dead Still Het drama met zes afleveringen speelt zich af in het Ierland van 1880 in het Victoriaanse tijdperk, hoogtijdagen van 'postmortem fotografie', en volgt een beroemde herdenkingsfotograaf terwijl hij de moorden op zijn onlangs overleden onderwerpen onderzoekt
Poster voor Harry Wild Harry Wild Een onlangs gepensioneerde professor Engels ontdekt een echte aanleg voor onderzoek en kan niet anders dan zich bemoeien met de zaken die aan haar zoon, een politierechercheur, zijn toegewezen.
Poster voor London Kills London Kills London Kills gaat over een top-team van moord-detectives en wordt gefilmd als een documentaire. Elke aflevering bevat een misdaad, naast een rode draad in het verhaal, waarin de vermiste vrouw van de hoofd detective is betrokken.
Poster voor Mrs Sidhu Investigates Mrs Sidhu Investigates Het zal mevrouw Sidhu volgen, een onlangs weduwe high-end cateraar die moorden en andere misdaden oplost onder de welvarende inwoners van het Engelse graafschap Berkshire.
Poster voor Queens of Mystery Queens of Mystery Matilda Stone is een eeuwige vrijgezelle vrouwelijke detective wiens drie tantes bekende misdaadschrijvers zijn die haar helpen om moorden op te lossen en steeds blind dates voor haar regelen.
Poster voor Signora Volpe Signora Volpe Na jaren als MI6-agente belandt Sylvia in een dorp in Umbrië op bezoek bij haar zus Isabel en raakt ze betrokken bij een moordonderzoek
Poster voor The Chelsea Detective The Chelsea Detective Inspecteur Max Arnold woont, nadat hij gescheiden is van zijn kunsthandelaarvrouw Astrid, op een gehavende woonboot aan het einde van Cheyne Walk. Max is de zoon van een plaatselijke boekwinkeleigenaar en staat ver af van de welvarende elite wiens misdaden hij zal helpen oplossen samen met DC Priya Shamsie.
Poster voor The Sounds The Sounds Welkom in Pelorus Sounds, Nieuw-Zeeland, een slaperig plaatsje, waar niets is wat het lijkt. Rouwende vrouwen, vreemdgaande echtgenoten, epische verduistering en oude misdaden komen allemaal samen om een ingewikkeld web te weven dat zich uitstrekt door de verborgen valleien en diepe wateren van de Sounds.
Poster voor Under the Vines Under the Vines Wanneer Daisy Munroe uit Sydney naar Nieuw-Zeeland gaat voor een vakantie in de wijnmakerij van haar onlangs overleden stiefvader, die ze van plan is te verkopen, weet ze niet dat de wijngaard een mede-eigenaar heeft: de chagrijnige in het VK geboren advocaat, Louis Oakley, die ook reist naar Nieuw-Zeeland om te ontsnappen aan een reeks ongelukkige gebeurtenissen in zijn leven. Ondanks dat ze ...
Poster voor Whitstable Pearl Whitstable Pearl De serie volgt de lokale restauranteigenaar Pearl Nolan die een lokaal recherchebureau opzet nadat hij in een eerdere carrière een politieopleiding had gevolgd. Ze is al snel verwikkeld in haar eerste zaak als ze het lichaam van goede vriendin Vinnie ontdekt.