Overzicht series voor Adult Swim

Seriesfeed heeft op dit moment 21 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Assy McGee Assy McGee Misdaad bestrijder Assy McGee is uit op gerechtigheid, dus misdadigers kijken beter uit! Agent Assy McGee is niet meer dan een stel benen met een naakt achterwerk... Zijn drankprobleem en gewelddadige neigingen leiden tot veel schietpartijen en vulgair taalgebruik.
Poster voor Beef House Beef House Beef House is een sitcom over vijf mannen - Tim Heidecker, Eric Wareheim, Ron Auster, Ben Hur, Tennessee Luke - en Eric's vrouw Megan, die allemaal onder één dak wonen. Elke week bevinden Tim, een relaxte rock-and-roll-slacker, en zijn beste vriend Eric, een gespannen thuisblijvende echtgenoot, zich midden in een maffe tegenslag die alleen kan worden doorkruist met de hulp van hun mede Beef B...
Poster voor Blade Runner: Black Lotus Blade Runner: Black Lotus Los Angeles 2032. Een jonge vrouw wordt wakker zonder herinneringen en met dodelijke vaardigheden. De enige aanwijzingen voor haar mysterie zijn een vergrendeld gegevensapparaat en een tatoeage van een zwarte lotus. Ze moet de puzzelstukjes in elkaar zetten en op zoek gaan naar de mensen die verantwoordelijk zijn voor haar brute en bloederige verleden om de waarheid over haar verloren identitei...
Poster voor Childrens Hospital Childrens Hospital Children's Hospital gaat over de emotionele en seksuele taferelen van een groep dokters. Deze doktoren houden zich alleen maar bezig met hun persoonlijke leventjes, die soms worden onderbroken door het behandelen van zieke kinderen.
Poster voor Dream Corp LLC Dream Corp LLC Een experimenteel droomonderzoekstherapiecentrum waar dromen worden onderzocht en geanalyseerd. Een absurde werkplaats met een 'afwezige' professor.
Poster voor My Adventures with Superman My Adventures with Superman Volgt Clark Kent terwijl hij zijn geheime Superman-identiteit opbouwt en zijn rol als held van Metropolis, en misschien wel de wereld, omarmt. Lois, die nu uitgroeit tot een steronderzoeksjournalist, neemt aspirant-fotograaf Jimmy Olsen onder haar hoede. Al die tijd worden Clark en Lois verliefd, delen ze avonturen, schakelen ze slechteriken uit, struikelen ze over geheimen en ontdekken ze wat ...
Poster voor Newsreaders Newsreaders Newsreaders is een mockumentary waarin de draak wordt gestoken met nieuwsprogramma's.
Poster voor NTSF:SD:SUV NTSF:SD:SUV NTSF:SD:SUV, beter bekend als National Terrorism Strike Force: San Diego: Sports Utility Vehicle, is een clandestien team van overheidsagenten die samenwerken om de stad San Diego van terroristische dreigingen van landen zoals Mexico, Canada en Guam te beschermen. Het team met hoog getrainde specialisten heeft maar één taak: Het beschermen van jou, zodat jij je Prius kan rijden en films in 3D...
Poster voor Primal Primal Primal gaat over een holbewoner aan het begin van de evolutie. Een dinosaurus met uitsterven bedreigd. Verbonden door tragedie, wordt deze onwaarschijnlijke vriendschap de enige hoop op overleven in een gewelddadige, oerwereld.
Poster voor Rick and Morty Rick and Morty De serie gaat over een wetenschapper die zijn kleinzoon meeneemt op gevaarlijke avonturen door het hele universum.
Poster voor Robot Chicken Robot Chicken Robot Chicken is een animatie-show die gebruik maakt van stop-animation. Dit houdt in dat figuurtjes in een bepaalde stand gezet worden, een frame gefilmd wordt en de figuurtjes weer worden verzet. De makers van Robot Chicken parodiëren alles wat los en vast zit.
Poster voor Shenmue the Animation Shenmue the Animation Nadat hij getuige is geweest van de moord op zijn vader in de familiedojo, wijdt Ryo Hazuki zijn leven aan het vinden van de verantwoordelijke man - een missie die hem van de straten van Yokosuka, Japan naar de uitgestrekte metropool Hong Kong en verder brengt. Al snel zal hij ontdekken dat er grotere, mystieke krachten in het spel zijn terwijl hij traint om de ultieme krijgskunstenaar te word...
Poster voor The Boondocks The Boondocks De familie Freeman, die onlangs verhuisd is van Chicago, Illinois naar de vreedzame, fictieve voorstad Woodcrest, Maryland, vindt verschillende manieren om om te gaan met deze acute verandering in omgeving en in de drastisch verschillende voorstedelijke culturen en levensstijlen waaraan zij worden blootgesteld. Het perspectief aangeboden door deze mengeling van culturen, levensstijlen en rassen...
Poster voor The Eric André Show The Eric André Show De show is een parodie op low-budget talkshows van Eric André en Hannibal Buress. André is een hyperactieve en disfunctionele presentator die vaak stottert of er anderszins niet in slaagt zijn aanwezigheid op het scherm te handhaven. Hij overreageert vaak tijdens interviews, gedraagt zich agressief tegenover zijn crewleden, wijkt af van het script en weigert de cue cards te lezen. De surreali...
Poster voor The Greatest Event in Television History The Greatest Event in Television History 'The Greatest Event in Television History' is een special van 15 minuten met Adam Scott en Jon Hamm in de hoofdrol, die een shot-voor-shot remake van $ 25 miljoen nabootsen van de openingscredits voor populaire tv-shows uit de jaren 80. Oorspronkelijk een eenmalige, werd het uitgebreid tot 4 afleveringen. Geschoten in ironische documentaire stijl.
Poster voor The Shivering Truth The Shivering Truth The Shivering Truth is een animatie clusterbom van pijnlijke dagmerries allemaal druipend in een brij van droomlogica. Een serie losjes verbonden verhalen die uit de diepste grotten van je onderbewustzijn zijn gekropen.
Poster voor The Venture Bros. The Venture Bros. Hank en Dean Venture gaan met hun vader Doctor Venture en trouwe bodyguard Brock Samson op wilde avonturen en worden geconfronteerd met megalomaniacs, zombies en ninja's, allemaal voor de glorie van avontuur. Of zoiets.
Poster voor Three Busy Debras Three Busy Debras Three Busy Debras volgt het surrealistische dagelijkse leven van drie gestoorde huisvrouwen, allemaal Debra genaamd, in hun welvarende stad Lemoncurd, Connecticut.
Poster voor Tropical Cop Tales Tropical Cop Tales Twee uitgebrande stadsagenten, Keymarion "Primetime" Weeyums en Demetrius "Meechie" Franks, verhuizen naar een tropisch paradijs voor een ontspannende schemering van hun carrière. Het wordt uiteindelijk de meest vicieuze, dreigende plek op aarde, zelfs niet een beetje ontspannend.
Poster voor Unicorn: Warriors Eternal Unicorn: Warriors Eternal Door de geschiedenis heen hebben eenhoorns de deugdzamen gesymboliseerd en lijken ze ervoor te zorgen dat goedheid regeert. Wanneer het ontwaken van onze helden te vroeg komt, bevinden ze zich in de lichamen van tieners. Als gevolg hiervan zijn hun herinneringen aan wie ze zijn en de geschiedenis van de eenhoorn door de eeuwen heen beschadigd, verloren gegaan, waarbij sommige van hun magische v...
Poster voor YOLO Crystal Fantasy YOLO Crystal Fantasy Twee Australische party girls, Sarah en Rachel, op zoek naar leuke tijden, nieuwe ervaringen, positieve vibes en hoopvolle horoscopen in het bizarre stadje Wollongong. Sarah's zoektocht is om liefde te vinden, terwijl Rachel hongert naar chaos, waardoor ze vaak in conflict komen als ze surrealistische Australiana, vreemde boswezens en excentrieke nomaden tegenkomen.