Overzicht series voor Amazon

Seriesfeed heeft op dit moment 5 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Brotherhood of Brew Brotherhood of Brew Avonturier and bierkenner Jeff Coxen reist de wereld rond op zoek naar lekkere bieren, gekke avonturen en leert hoe de combinatie van de twee een unieke cultuur creëert.
Poster voor Just Add Magic: Mystery City Just Add Magic: Mystery City In deze spin-off van de succesvolle serie "Just Add Magic", volgen we het magische kookboek naar Bay City. Hier krijgt het kookboek drie nieuwe beschermers: stief-broer en -zus Zoe en Leo, en hun onderbuurmeisje Ish.
Poster voor Strange Events Strange Events In een wereld waar monsters, spoken en andere vreselijke wezens een realiteit zijn, kunnen nachtmerries uitkomen. En dat doen ze. Een bloemlezing die zich verdiept in het paranormale, het bizarre en ronduit krankzinnig. Geen plaats is veilig.
Poster voor The Hunt The Hunt The Hunt volgt een diverse groep Nazi-jagers die in 1977 in New York City wonen. De jagers hebben, zoals ze bekend zijn, ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-functionarissen onder ons wonen en samenzweren om een Vierde Rijk in de VS te creëren. Het eclectische team van jagers gaat op een bloedige zoektocht om de nazi's voor het gerecht te brengen en hun nieuwe genocidaleplannen te dwarsbo...
Poster voor Zombieland Zombieland Vier overlevenden doden zombies en zoeken naar een plek om thuis te noemen. Ze hebben elkaar tenminste.