Overzicht series voor Amazon Freevee

Seriesfeed heeft op dit moment 5 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Bosch: Legacy Bosch: Legacy Harry Bosch begint aan het volgende hoofdstuk van zijn carrière en werkt samen met zijn vroegere vijand, Honey Chandler.
Poster voor High School High School Gebaseerd op de New York Times-bestsellermemoires van Tegan en Sara Quin, is de serie een verhaal over het vinden van je eigen identiteit - een reis die nog ingewikkelder wordt als je een tweeling hebt wiens eigen strijd en zelfontdekking zo dicht bij die van jou liggen. . De serie, verteld tegen een achtergrond van grunge- en ravecultuur uit de jaren 90, weeft parallelle en dissonante herinner...
Poster voor Jury Duty Jury Duty De serie beschrijft de innerlijke werking van een Amerikaans juryproces door de ogen van één bepaald jurylid, Ronald Gladden. Wat Gladden niet weet is dat de hele zaak nep is, dat iedereen behalve hij een acteur is, inclusief James Marsden, en dat alles wat er gebeurt - in de rechtszaal en daarbuiten - zorgvuldig gepland is.
Poster voor Sprung Sprung Een veroordeelde crimineel is vastbesloten zijn leven te beteren na meer dan twee decennia in de gevangenis te hebben gezeten. Wanneer hij onverwacht wordt vrijgelaten vanwege de pandemie, zonder plaats om te wonen en de wereld op slot, schuilt Jack bij een onwaarschijnlijke groep voormalige gevangenen, die zich verenigen en hun criminele expertise voor het goede gebruiken.
Poster voor Tribunal Justice Tribunal Justice De legendarische tv-rechter en geliefd icoon 'Judge Judy' Sheindlin heeft ‘Tribunal Justice’ gecreëerd. Een meeslepende nieuwe rechtszaalserie met in de hoofdrol een dynamisch trio van gewaardeerde rechters. Met hun uitgebreide kennis en verschillende perspectieven leidt deze krachtpatser van gerechtelijke experts echte zaken, beraadslaagt totdat een meerderheidsstandpunt is bereikt en doe...