Overzicht series voor BBC Four

Seriesfeed heeft op dit moment 13 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor A Stitch in Time A Stitch in Time Amber Butchart verkent de levens van historische figuren middels de kleren die ze dragen. Ze gebruikt hierbij ook hun biografie, kunst en de geschiedenis van de mode.
Poster voor Bucket Bucket Fran is een gereserveerde geschiedenislerares op de middelbare school in een sleur. Mim is een excentrieke vrije geest die gelooft dat 70 de nieuwe 40 is. Ze zijn ook moeder en dochter en hun relatie is niet bepaald gemakkelijk. Maar wanneer Mim onthult dat ze stervende is en een roadtrip wil maken om een ​​voor een items van haar belachelijke bucketlist af te vinken, voelt Fran dat ze geen...
Poster voor Detectorists Detectorists De serie volgt twee vrienden die als gezamenlijke hobby hebben dat ze met een metaaldetector de omgeving afgaan. Als Andy en Lance samen zijn, dan zijn ze net een oud getrouwd stel, altijd klagen en zeuren tegen elkaar, maar duidelijk is dat ze een goede band hebben. Ze dromen er van om een schat te vinden zodat ze metaaldetectorgeschiedenis schrijven.
Poster voor Digging for Britain Digging for Britain Dr. Alice Roberts volgt een jaar Britse archeologie en bundelt de resultaten van opgravingen en onderzoeken over het hele land.
Poster voor Dirk Gently Dirk Gently Dirk Gently is een detective die geloofd dat alles met elkaar verbonden is. Hij noemt dit 'the fundamental interconnectedness of all things'. Een onderzoek naar een missende kat leidt naar een ontmoeting met een oude vriend, een exploderend warenhuis, een missende miljonair en een bord biscuitjes.
Poster voor Expedition Burma Expedition Burma Voor het eerst in meer dan 50 jaar heeft een team van natuurfilmmakers van de Natural History Unit van de BBC en wetenschappers van het wereldberoemde Smithsonian Institute toegang gekregen tot diep in de ondoordringbare jungle van Birma. Hun missie is om te ontdekken of in deze bossen iconische dieren leven en snel verdwijnen uit de rest van de wereld - deze expeditie is geen moment te vroeg g...
Poster voor Hidden Killers Hidden Killers Suzannah Lipscomb onthult de moordenaars die op de loer lagen in elke kamer van het Victoriaanse en Edwardiaanse huis.
Poster voor James May: The Reassembler James May: The Reassembler 'James May: The Reassembler' is een documentaireserie van de BBC Four dat zich richt op de her montage van verschillende soorten technologie uit het verleden. De gastheer, James May, bespreekt het item, zijn plaats in de samenleving en de technische principes van het onderdeel terwijl hij het weer in elkaar zet.
Poster voor Lost Cities of the Ancients Lost Cities of the Ancients Archeologen graven verloren beschavingen, vergeten verledens en indrukwekkende technologieën die duizenden jaren oud zijn op.
Poster voor Magic Numbers: Hannah Fry's Mysterious World of Ma Magic Numbers: Hannah Fry's Mysterious World of Ma In deze nieuwe serie onderzoekt wiskundige dr. Hannah Fry het mysterie van de wiskunde. Het ondersteunt zo veel van onze moderne wereld dat het moeilijk is om het leven voor te stellen zonder technologische vooruitgang, maar waar komt wiskunde precies vandaan? Is het uitgevonden als een taal of is het iets ontdekt en maakt het deel uit van het universum? Het is een vraag waar enkele van de mees...
Poster voor Spies of Warsaw Spies of Warsaw In de periode voor de Tweede Wereldoorlog is kolonel Jean-Francois Mercier een gedecoreerde oorlogsheld in Parijs die een liefdesaffaire krijgt met advocate Anna Skarbek. Terwijl de spanningen in Europa aanzwellen, raken zij verstrikt in een web van ontvoering, verraad en intrige dat zijn middelpunt heeft in Warschau.
Poster voor The Sky At Night The Sky At Night Een astronomieprogramma van de BBC.
Poster voor There She Goes There She Goes 'There She Goes' gaat over een ernstig gehandicapt 9-jarig meisje Rosie, haar vader Simon, moeder Emily en broer Ben.