Overzicht series voor BBC Scotland

Seriesfeed heeft op dit moment 7 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Grand Tours of Scotland's Lochs Grand Tours of Scotland's Lochs Paul Murton gaat op reis om de 'Lochs' van Schotland te ontdekken. Hij reist van de wilde westkust naar de Grampian Mountains en ontdekt de geheimen van dit wonderschone Schotse landschap.
Poster voor Grand Tours of the Scottish Islands Grand Tours of the Scottish Islands Paul Murton gaat op zoek naar het eilandleven van vandaag. Hij legt het verleden bloot en legt het verband met het heden, en wijst op de eigenaardigheden, de verrassingen en de schoonheid die vlak voor de kust liggen.
Poster voor Granite Harbour Granite Harbour Na zijn laatste detachering bij de Royal Military Police droomt Lance Corporal Davis Lindo ervan om rechercheur te worden bij New Scotland Yard in Londen. Hij wordt echter naar het noordoosten van Schotland gestuurd, een wereld ver verwijderd van alles wat hij eerder heeft gekend. Wanneer een oliemagnaat uit Aberdeen onder mysterieuze omstandigheden om het leven komt, wordt rechercheur Lindo in...
Poster voor Guilt (2019) Guilt (2019) Twee broers overrijden per ongeluk een oude man en doden hem. Ondanks hun sporen, beginnen hun levens uiteen te vallen wanneer buren en familieleden van de dode man beginnen te twijfelen over de manier waarop hij stierf.
Poster voor Mayflies Mayflies Iedereen heeft een Tully Dawson, de vriend die je leven bepaalt. In de zomer van 1986, in een klein Schots stadje, ontbranden Jimmy en Tully een briljante vriendschap gebaseerd op muziek, films en de geest van de rebellen. Nu de school voorbij is en de gesloten wereld van hun vaders voor hen ligt, haasten ze zich naar het hoogtepunt van hun jeugd: Een magisch weekend in Manchester, het epicentr...
Poster voor Murder Case Murder Case Documentaire over enkele van de meest complexe strafrechtelijke onderzoeken in Schotland.
Poster voor Scotland from the Sky Scotland from the Sky Presentator James Crawford gaat de lucht in om de steden, kusten en landschappen van Schotland te filmen.