Overzicht series voor BBC Three

Seriesfeed heeft op dit moment 46 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 21 Again 21 Again In 21 Again, krijgen vijf moeders van 35-45 jaar een leeftijd-uitdagende make-under om de jaren terug te draaien. Voordat ze proberen naadloos terug te gaan naar het leven van de twintigers zonder ontdekt te worden. Gewapend met een nieuwe look, een nieuwe garderobe en een spoedcursus Gen Z-cultuur, zullen de moeders samen met hun dochters in een gloednieuwe stad wonen, die hen zal uitdagen om...
Poster voor Accused: A Mother on Trial Accused: A Mother on Trial Een spannende serie over echte misdaden waarin een jonge moeder wordt gevolgd die tot 99 jaar gevangenisstraf krijgt wegens moord. Terwijl de zaak zich over vijf jaar ontrafelt, zoeken degenen die het dichtst bij haar staan ​​naar de waarheid.
Poster voor Back to Life Back to Life Als Miri Matteson na 18 jaar weer thuiskomt, kan ze dan haar oude leven weer oppakken? Vanwege een verschrikkelijke gebeurtenis uit haar verleden zal dat niet makkelijk zijn.
Poster voor Bad Education Bad Education Bad Education gaat over een man die een groter kind is dan de leerlingen aan wie hij lesgeeft.
Poster voor Being British East Asian: Sex, Beauty & Bodies Being British East Asian: Sex, Beauty & Bodies Elaine Chong onthult wat Britse Oost-Aziaten denken over hun lichaam en hun leven. Ze onderzoekt de strijd waarmee ze worden geconfronteerd tussen de culturen van West en Oost.
Poster voor Being Human Being Human In Being Human delen drie vrienden een appartement. Om het bijzonder te maken, zijn deze drie vrienden niet de doorsnee medemens, maar is de een een weerwolf, de tweede een vampier en de derde een geest. Deze drie personen vinden genoeg uitdagingen in het dagelijks leven.
Poster voor Bluestone 42 Bluestone 42 Bluestone 42 is een comedy/dramareeks over een Britse bom ontmantelingseenheid in Afghanistan. Iedereen is met hart en ziel bij het werk dat ze doen, zelfs al is hun leven regelmatig in gevaar.
Poster voor Casanova Casanova Giacomo Casanova, een bejaarde bibliothecaris in een kasteel in Bohemen, heeft veel herinneringen, die hij deelt met Edith, een jonge bediende. Dit neemt ons mee in de wereld van de jonge Casanova, een onstuimige Venetiaanse kanselier en outlaw die de dames van Europa tuimelt in een verbazingwekkende carrière. Maar het grootste deel van zijn zwervende leven draagt ​​Casanova een fakkel voo...
Poster voor Chinese Burn Chinese Burn Vooroordelen over Chinese meisjes: leergierig, conservatief en vriendelijk. Deze serie laat de andere kant zien.
Poster voor Class Class Class vertelt het verhaal over leerlingen van Coal Hill School die allen te maken hebben met hun eigen geheimen, angsten en verlangens. Dat terwijl ze een leven vol vrienden, ouders, huiswerk, seks en leed moeten leiden. De middelbare school waar ze op zitten is al sinds het begin onderdeel van het universum van Doctor Who. De prijs daarvan is dat de muren van tijd en ruimte rond de school dun ...
Poster voor Clique Clique Twee beste vriendinnen, Holly en Georgia, worden in een eliteklik van alfadames getrokken in hun eerste paar weken op de universiteit.
Poster voor Cuckoo Cuckoo Wanneer Rachel terugkomt bij haar ouders na een jaartje Thailand, verrast ze hen met het nieuws dat ze getrouwd is met de nogal zweverige Cuckoo. Ze trekken samen in bij Rachels ouders en haar broertje Dylan, en vooral de vader van Rachel, Ken, moet erg wennen aan het bijzondere gedrag van Cuckoo.
Poster voor Doctor Who Confidential Doctor Who Confidential Achter de schermen bij Doctor Who met de cast, crew en regisseurs.
Poster voor Flat TV Flat TV Tom is een controlfreak die indruk op zijn nieuwe buurvrouw Sophie wil maken. Zijn flatgenoot Naz is een tikje excentriek: hij vindt zichzelf een genie, maar in werkelijkheid is hij een idioot. Deze twee kinderen in volwassen lichamen presenteren hun levens als grappig televisieschema.
Poster voor Fleabag Fleabag Fleabag beschrijft het leven een vrouw die met alle macht probeert iets van de wereld te begrijpen in het hedendaagse London. Ze is boos, seksueel gefrustreerd en hilarisch. Ze is herkenbaar in haar strijd om iets van het leven te maken.
Poster voor Freeze: Skating on the Edge Freeze: Skating on the Edge Freeze: Skating On The Edge volgt een aantal van de beste Britse schaatsers in de loop van een cruciaal jaar, terwijl ze vechten om hun plaats in het elite Team GB Performance Squad te behouden - of, voor degenen die buiten de boot vallen, een felbegeerde plek in het team te bemachtigen. Maar er zijn veel hindernissen te overwinnen, waaronder lockdown, psychologische gevechten, blessures, valpa...
Poster voor Fried Fried Fried volgt het leven van het ontevreden personeel in een worstelende fastfoodketen in Croydon. Het team staat onder leiding van een eeuwig optimistische, maar wanhopig ineffectieve manager.
Poster voor Gavin & Stacey Gavin & Stacey Tijdens het werk hebben Gavin Shipman uit Billericay, Essex en Stacey West uit Barry, Wales via de telefoon verschillende flirts. Ze besluiten elkaar in Londen te ontmoeten. Gavin neemt zijn beste vriend Smithy mee en Stacey haar beste vriendin Nessa. Gavin en Stacey kunnen het goed met elkaar vinden, maar hun vrienden hebben een hekel aan elkaar tot ze allebei dronken zijn...
Poster voor Glow Up: Britain's Next Make-Up Star Glow Up: Britain's Next Make-Up Star 'Glow Up: Britain's Next Make-Up Star' is een wedstrijd om op zoek te gaan naar de volgende grote make-up ster van morgen. Gebruikmakend van de enorme online passie voor extreme make-uptransformaties zal de serie een getalenteerde cast van hoopvolle mensen zien leven en samenwerken terwijl ze proberen hun potentieel te bewijzen aan professionals uit de industrie uit een groot aantal werelden, v...
Poster voor High: Confessions of an Ibiza Drug Mule High: Confessions of an Ibiza Drug Mule Michaella McCollum probeerde voor 1,5 miljoen pond aan cocaïne te smokkelen via de luchthaven van Lima en dat mislukte. Dit is het verhaal van hoe een tiener uit Noord-Ierland, onderdeel van een drugskartel werd.
Poster voor Him & Her Him & Her Him & Her is een comedy over het leven van Steve en Becky die het liefst alleen eten, drinken, op bed liggen en geen werk verrichten. Ze leven samen in het huis van Steve op een uitkering.
Poster voor How Not To Live Your Life How Not To Live Your Life De serie gaat over een neurotische, negenentwintigjarige man genaamd Don, die gaat wonen in het huis van zijn overleden grootmoeder. Daar ontmoet hij Eddie, de voormalige enthousiaste verzorger van zijn grootmoeder, die nu Don onder zijn hoede neemt. Don is een chaotische man met een overactieve fantasie, die ervoor zorgt dat hij voortdurend dingen bedenkt die hij in zijn huidige situatie niet ...
Poster voor I Survived a Zombie Apocalypse I Survived a Zombie Apocalypse Een reality-spelshow die zes maanden na een uitbraak van zombies plaatsvindt. Tien overlevenden van uit het Verenigd Koninkrijk gaan naar Monroe Shopping Village - een reddingspunt waar het leger ooit was gevestigd. Inmiddels is het verlaten nadat het werd overspoeld door zombies. Ze zullen moeten werken samen om dit hun basis te maken - het veiligstellen van onderdak, veiligheid en essentië...
Poster voor In the Flesh In the Flesh In the Flesh vindt plaats na een zombie-apocalyps. De serie volgt Kieren, een tiener die PDS heeft en ook nog eens teruggebracht is van de dood.
Poster voor Ladhood Ladhood Een coming-of-age-komedie van de BAFTA-genomineerde komiek, Liam Williams, die de wortels van de moderne mannelijkheid verkent door in de herinneringen van zijn eigen misgelopen adolescentie te duiken.
Poster voor Lip Service Lip Service Lip Service is een verhaal over seks, leugens en ware liefde in het moderne Schotland waar het leven wordt gevolgd van een 20 lesbiennes. Fotograaf Frankie keert terug naar Glasgow voor de begrafenis van haar geliefde tante nadat zij de afgelopen twee jaar in Amerika heeft doorgebracht vanwege het niet willen zien van haar ex Cat, haar familie en haarzelf.
Poster voor Little Britain Little Britain Ga op reis door Groot Brittanië en maak kennis met een reeks kleurvolle lokale personen.
Poster voor Normal People Normal People Volgt Marianne en Connell, met verschillende achtergronden maar hetzelfde kleine stadje in Ierland, terwijl ze elkaars romantische leven in en uit weven.
Poster voor Our World War Our World War Our World War gaat over het leven en de er­va­rin­gen van Brit­se sol­da­ten tij­dens de Eerste Wereldoorlog.
Poster voor Pramface Pramface Jamie en zijn beste vriend Mike kijken uit naar een zorgeloze zomer als hun examens voorbij zijn. Hun missie is om naar het feest te gaan en zorgen dat seks krijgen. 18-jarige Laura is overtuigd door haar vriend om hetzelfde feest bij te wonen. Een paar weken later realiseert Laura zich dat ze zwanger is.
Poster voor Red Rose Red Rose Het is niet alleen je batterij die kapot kan gaan... In een lange, hete, post-examen zomer, worden vrienden verleid door de duistere kracht van de sinistere Red Rose app.
Poster voor RuPaul's Drag Race International All Stars RuPaul's Drag Race International All Stars Internationale versie van 'All Stars'.
Poster voor RuPaul's Drag Race UK RuPaul's Drag Race UK RuPaul's Drag Race UK is een spin-off van het succesvolle Amerikaans talentenjachtprogramma voor drag queens.
Poster voor Some Girls Some Girls Some Girls gaat over een stel meiden die worstelen met relaties, vriendschappen en leraren op school.
Poster voor The Crash The Crash The Crash is geïnspireerd door echte gebeurtenissen die het verhaal van een dodelijk auto-ongeluk vertellen waarbij een groep jonge vrienden betrokken is. Het volgt de groep en de verwoestende gevolgen die het op de overlevenden en hun families heeft.
Poster voor The Drop The Drop Negen modeontwerpers gaan de strijd aan terwijl R&B superster Miguel op zoek gaat naar een streetwear ster - met een levensveranderende prijs in het vooruitzicht. Gepresenteerd door Clara Amfo.
Poster voor The Fades The Fades Paul is een jongeman die geteisterd wordt door apocalyptische dromen. Zijn vriend Mac kan hem niet helpen en ook zijn therapeut kan de dromen niet verklaren. Dan begint Paul ‘Fades’, de geesten van de dode mensen, te zien.
Poster voor The Mighty Boosh The Mighty Boosh The Mighty Boosh is een comedyserie over twee collega's, Howard Moon en Vince Noir, die werken in The Zoo-niverse, een ietwat verkommerde maar magische zoo die gerund wordt door Bob Fossil een demente Amerikaan met militaristische trekjes.
Poster voor The Rap Game UK The Rap Game UK De Britse raplegendes DJ Target, Krept en Konan zetten zes ongetekende MC's tegenover elkaar in een strijd om de allereerste artiest te worden van het platenlabel van Krept en Konan. Het trio test de artiesten in elk aspect van de rapindustrie.
Poster voor Thirteen Thirteen Thirteen draait om Ivy Moxam, een jonge vrouw van 26 jaar die na dertien jaar ontsnapt uit de kelder waar ze al die jaren gevangen is gehouden.
Poster voor This Country This Country This Country is een sitcom-serie die de mockumentary-indeling aanneemt. Het onderzoekt het leven van jonge mensen in het moderne landelijke Groot-Brittannië, met de nadruk op neven Kerry en Lee ‘Kurtan’ Mucklowe en hun levenservaringen in een typisch Cotswold dorp.
Poster voor Top Gear: Extra Gear Top Gear: Extra Gear Deze nieuwe Top Gear-serie wordt gepresenteerd door Rory Reid en wordt na de reguliere uitzending uitgezonden. Het bevat exclusief materiaal, interviews en een blik achter schermen bij de opnamen van Top Gear.
Poster voor Torchwood Torchwood Kapitein Jack Harkness is een man uit de 51e eeuw, gevangen in het verleden, die tijdens zijn werk voor Torchwood steeds weer betrokken wordt in buitenaardse samenzweringen. Torchwood is een geheime Britse overheidsinstelling, wiens taak het is om het buitenaardse reilen en zeilen te onderzoeken in de wereld, en tevens op te treden als de grootste belangstellende van de mensheid en indien nodi...
Poster voor Two Pints of Lager and a Packet of Crisps Two Pints of Lager and a Packet of Crisps De met seks gevulde levens van vijf twintigers in de Engelse stad Runcorn. Janet heeft een relatie met Jonny, zijn beste vriend Gaz is aan het daten met Janets beste vriendin Donna en de studerende Louise is op zoek naar een baan zodat ze niet hoeft te stoppen met roken. Dan is er nog Donna’s sarcastische moeder Flo, die constant aan het zeuren is dat haar dochter eens op zoek moet gaan naar ...
Poster voor Uncle Uncle In deze serie speelt stand-up comedian en singer-songwriter Nick Helm als Andy, een losbandige, werkloze muzikant die een onwaarschijnlijke alliantie smeedt met zijn 12-jarige neef Errol nadat hij moreel gechanteerd was om voor hem te zorgen door zijn chaotische zus Sam. Precies de dag dat Andy van plan was zelfmoord te plegen.
Poster voor Witless Witless Witless gaat over twee vrouwen die in getuigenbescherming gaan vanwege hun aanwezigheid bij een schietpartij.