Overzicht series voor BET

Seriesfeed heeft op dit moment 13 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Boomerang Boomerang 25 jaar na het einde van de gelijknamige film uit 1992 zoeken Bryson, de zoon van Jacqueline Boyer en Simone, de dochter van Marcus en Angela Graham hun eigen weg in deze komedie van Ben Cory Jones en Lena Waithe.
Poster voor Chasing Destiny Chasing Destiny "Chasing Destiny" neemt ons mee achter de schermen als Grammy-bekroonde zangeres Kelly Rowland, en lid van een van de grootste vrouwelijke groepen aller tijden Destiny's Child, op zoek gaat naar de volgende grote vrouwelijke superster-groep om hun stempel te drukken op een dog-eat-dog muziekindustrie. In de serie strijden deze zingende hoopvols hun weg naar het sterrendom met opnamemagnaat Rowl...
Poster voor Games People Play Games People Play Drie ambitieuze vrouwen navigeren door de zeer competitieve wereld van professionele sporten.
Poster voor Haus of Vicious Haus of Vicious Chantel Vivian is een mode-ontwerpster wier succes wordt overschaduwd door haar narcistische echtgenoot, verslaving, onopgeloste jeugdtrauma's en disfunctionele persoonlijke leven. Met de hulp van haar geheime wapen, Jaelyn Ryan, de publiciste van haar Vicious Empire, probeert Chantel hogerop te komen, maar het gedrag van haar man Kane dreigt het huis af te breken dat Chantel heeft opgebouwd.
Poster voor In Contempt In Contempt Gwen Harrison is een advocaat die niet om een mening verlegen zit. Haar passie voor haar job en klanten zorgen ervoor dat ze de meest getalenteerde pro-deo advocaat van haar district in New York.
Poster voor Let's Stay Together Let's Stay Together Let's Stay Together gaat over Stacy Lawrence, een kinderarts die verloofd is met Charles Whitmore, de aannemer die ze inhuurde om haar keuken verbouwen. Stacy en Charles hebben een leuke, sexy en intense relatie. Na zes maanden is een deel van de magie tussen beide verdwenen en nu maken ze voortdurend afspraken over regels en het samenwonen.
Poster voor Madiba Madiba Madiba is het verhaal van Nelson Mandela, de wereldwijd geliefde filantroop. Samen met andere leiders van het Afrikaans Nationaal Congres, Oliver Tambo en Walter Sisulu, heeft Mandela gestreden voor de afschaffing van de apartheid in Zuid-Afrika.
Poster voor Murder in the Thirst Murder in the Thirst LisaRaye onderzoekt in 'Murder in the Thirst' schandalige en schokkende verhalen over ware misdaad. Met gestileerde recreaties van de misdaden zelf en interviews met de echte betrokken spelers, onderzoekt de show wat iemand tot moord aanzet.
Poster voor Punk'd Punk'd De grappen stoppen niet... of wel? Niemand is veilig, duidelijk en eenvoudig. De hit sensatie Punk'd is terug in een nieuw jasje. Je krijgt niet alleen te zien hoe de grappen worden uitgevoerd, maar ook een kijkje achter de schermen over hoe de grappen worden voorbereid.
Poster voor Rebel Rebel Politieagent Rebecca kleurt altijd binnen de lijntjes van de wet. Ze is altijd net wat beter en slimmer, want ze iseen dame van etnische komaf. Nadat haar broer is aangevallen door de politie, raakt Rebel gedesillusioneerd door het politieapparaat en gaat verder als priv├ędetective.
Poster voor Reed Between the Lines Reed Between the Lines De show volgt een hedendaags gemengd gezin terwijl ze dealen met de ups en downs van het leven. In het midden staat Dr. Carla Reed, een drukke psycholoog, vrouw en moeder. Ze heeft moeite om haar werk en haar gelukkige, maar chaotisch, gezinsleven in evenwicht te brengen.
Poster voor The Oval The Oval De serie laat ons kennis maken met de nieuwe eerste familie die het Witte Huis betreedt. Dit perfecte paar heeft het allemaal! Geld, status en pure gelukzaligheid flankeren de heer en mevrouw. Maar achter gesloten deuren zijn ze allesbehalve foutloos. Met leugens, valsspelen en rommelige chaos, zien we corruptie van het hoogste niveau van dichtbij en heel persoonlijk, direct vanuit het Witte Huis.
Poster voor The Quad The Quad The Quad volgt Dr. Eva Fletcher, de nieuw verkozen president van een universiteit in Georgia. Ze moet ervoor zorgen dat de school niet bankroet raakt.