Overzicht series voor Bravo

Seriesfeed heeft op dit moment 29 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Below Deck Below Deck Vaar naar onbekende wateren met deze docuserie die een groep bemanningsleden volgt die wonen en werken aan boord van Honor, een 50 meter lang megajacht. De werelden boven en beneden komen met elkaar in botsing wanneer deze jonge alleenstaande bemanning, bekend als 'yachties', leeft, liefheeft en samenwerkt aan boord van het luxe jacht in privébezit. Hoewel elk bemanningslid een ander ervarings...
Poster voor Below Deck Adventure Below Deck Adventure Aan bod komen rijke sensatiezoekers die tijdens hun luxe jachtvakantie allerlei adrenalineverhogende activiteiten ondernemen.
Poster voor Below Deck Mediterranean Below Deck Mediterranean De serie volgt negen bemanningsleden die wonen en werken aan boord van een 150-inch megajacht terwijl het een nieuw charterseizoen in de Middellandse Zee begint. Het bieden van ongeëvenaarde service aan rijke en compromisloze gasten wordt nog moeilijker omdat het team alles onder ogen moet zien, van liefdesdriehoeken tot het zien van medebemanningsleden die schokkend de grens oversteken met ga...
Poster voor Below Deck Sailing Yacht Below Deck Sailing Yacht Kapitein Glenn Shephard en zijn bemanning vertrokken in een luxe zeiljacht om het kristalheldere blauwe water van de Ionische Zee te verkennen. De lichamelijkheid van het werken aan een zeiljacht brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor deze jonge, aantrekkelijke en avontuurlijke zeilers die klaar zijn om hard te werken en harder te spelen.
Poster voor Buying it Blind Buying it Blind Zes Amerikaanse koppels geven de zoektocht naar een nieuwe woning uit handen aan drie experts. Een makelaar, een aannemer en een stylist gaan voor de stellen een huis zoeken, kopen én verbouwen. Kunnen ze de deelnemers verrassen met het droomhuis dat ze zelf niet konden vinden?
Poster voor Dirty John Dirty John Dirty John is gebaseerd op een reeks artikelen (gevolgd door een podcast) van LA Times-journalist Christopher Goffard. De anthologie draait om de relatie tussen de gladde charmeur John Meehan en zijn nieuwe liefde Debra Newell, de vrouw die hij meetrekt in zijn web van leugens.
Poster voor Family Karma Family Karma Een docuserie die kijkers een nooit eerder geziene blik geeft in het intrigerende leven van zeven jonge Indiaas-Amerikaanse vrienden. De groep groeit op in traditionele huishoudens met meerdere generaties en is verbonden door hun sterke culturele banden en levendige sociale leven in Miami. Terwijl hun ouders en grootouders gekoesterde gewoonten inboezemen, dwalen deze volwassen kinderen meer ri...
Poster voor Gallery Girls Gallery Girls Kijkers maken kennis met zeven jonge vrouwen die ervan dromen een chic en modieus bestaan ​​te leiden in New York City. Chantal Chadwick, Kerri Lisa, Liz Margulies, Claudia Martinez, Angela Pham, Amy Poliakoff en Maggie Schaffer delen allemaal een passie voor kunst, maar zijn verdeeld over hun levensstijl in Manhattan en Brooklyn met een enorm verschillende houding en smaak ten opzichte van...
Poster voor Girlfriends' Guide to Divorce Girlfriends' Guide to Divorce Girlfriends' Guide to Divorce gaat over Abby die zelfhulpboeken schrijft, maar ondertussen verbergt dat ze zelf bij haar man weg is. Abby vraagt advies aan haar al gescheiden vrienden: de harde entertainment-advocaat Lyla en voormalig model Phoebe. Hun wijze raad zorgt bij Abby voor levensveranderende ervaringen.
Poster voor Imposters Imposters Imposters volgt Maddie, een mooie, maar gevaarlijke vrouw. De oplichtster berooft en bedriegt haar slachtoffers en laat ze achter met een gebroken hart en lege zakken. Problemen liggen echter op de loer als haar voormalige targets Ezra, Richard en Jules samen gaan werken om haar op te sporen en tegen te houden.
Poster voor Kandi & The Gang Kandi & The Gang Het leven wordt een beetje mooier - en ja, een beetje dramatischer - in een nieuwe serie die de familie en het personeel van Kandi Burruss volgt, die toevallig in haar befaamde Old Lady Gang restaurant werken. Maak uw reserveringen: Kandi & The Gang.
Poster voor Love Match Atlanta Love Match Atlanta Een kijkje in de competitieve en dramatische sociale wereld van Atlanta's exclusieve koppelaarsindustrie. De serie volgt vijf veelgevraagde koppelaars - Ming Clark, Joseph Dixon, Kelli Fisher, Tana Gilmore en Shae Primus - terwijl ze hun eigen methodologie, charme en vaardigheid gebruiken om hun concurrenten te slim af te zijn en de harten en dollars te winnen van de meest begeerde singles van ...
Poster voor Million Dollar Listing Los Angeles Million Dollar Listing Los Angeles Million Dollar Listing Los Angeles is een Amerikaanse realityserie van de zender Bravo.
Poster voor Million Dollar Listing New York Million Dollar Listing New York Million Dollar Listing New York is een Amerikaanse realityserie. De serie volgt makelaars van zeer duur en hoog gekwalificeerd onroerend goed in New York.
Poster voor Odd Mom Out Odd Mom Out De serie Odd Mom Out draait om het leven van Jill Weber en haar familie. Jill Weber leidt een groep van rijke moeders die wonen in New York's Upper East Side. Zelf is Jill Weber een echte New Yorker, ze woont samen met haar man Andy Weber en haar drie kinderen. Jill probeert ondanks de rijkdom om haar heen de verleidingen te weerstaan.
Poster voor Project Runway Project Runway Project Runway is een Amerikaanse reality wedstrijd. De deelnemers concurreren met elkaar voor de titel van beste modeontwerper. Zij zijn hierin beperkt in tijd, materialen en thema en hun designs worden beoordeeld. Elke week worden één of meer ontwerpers geëlimineerd tot er slechts een paar deelnemers overblijven. Deze finalisten ontwerpen een complete modecollectie voor de New York Fashion...
Poster voor Real Girlfriends in Paris Real Girlfriends in Paris Zes moedige Amerikaanse vrouwen van in de twintig pakken hun koffers en beginnen aan een spannend internationaal avontuur in de mooiste stad ter wereld: Parijs! In de lichtstad vinden ze elkaar, hebben ze een paar romantische rendez-vous en omarmen ze de spontaniteit die hoort bij het leven in een opwindende nieuwe stad. Altijd op zoek naar een leuke tijd, bevinden de vrouwen zich in een buiten...
Poster voor Sell It Like Serhant Sell It Like Serhant In deze serie beantwoordt Ryan de roep van worstelende verkopers in meerdere bedrijfstakken die op het punt staan ​​hun baan te verliezen en wanhopig op zoek zijn naar zijn expertise. Met wat stoere liefde en humor zal Ryan slecht presterende werknemers van top tot teen een bedrijfsrevisie geven en ze in verkoopmachines veranderen.
Poster voor Spy Games Spy Games De deelnemers leven samen in een afgesloten ruimte en moeten achterhalen wie van hen de spion is.
Poster voor Tabatha Takes Over Tabatha Takes Over Tabatha Takes Over is een Amerikaanse realityserie waarin kapsalon eigenaresse Tabatha Coffey niet succesvolle kapsalons in een week helpt om succesvol te worden.
Poster voor The Afwul Truth The Afwul Truth De beroemde filmmaker Michael Moore presenteert The awful truth, de meest gewaagde documentaireshow sinds de verschijning van TV Nation. In de geest van zijn bekroonde film Bowling for Columbine, neemt Moore politici en het publiek op de hak en plaatst zichzelf in het midden van de meest controversiële onderwerpen en gebeurtenissen.
Poster voor The Real Housewives of Atlanta The Real Housewives of Atlanta Bravo's camera's richten zich naar de zuidelijke staten, terwijl het netwerk deze blik van binnenuit presenteert op 'The Real Housewives of Atlanta'. Deze vrouwen behandelen de persoonlijke drama's die hun welvarende levensstijl beïnvloeden met een kenmerkend zuidelijk merk van stijl en gratie.
Poster voor The Real Housewives of Beverly Hills The Real Housewives of Beverly Hills 'The Real Housewives of Beverly Hills' biedt een kijkje in de wereld van luxe rijkdom en verwend privilege, waar gezien worden en wie je kent alles is. Deze vrouwen staan in het middelpunt van alles en ze hebben de villa's, auto's en diamanten om het te bewijzen. Van erfgenamen tot ondernemers tot een familie van kindactrices - 'The Real Housewives of Beverly Hills' leveren de sterrenkracht en ...
Poster voor The Real Housewives of Dubai The Real Housewives of Dubai The Real Housewives of Dubai, de 11e stad in de franchise, volgt een machtige uitbundige groep vrouwen terwijl ze zakenimperiums leiden en zich vakkundig bewegen door een zeer exclusieve sociale scene in de superluxe speeltuin voor miljonairs. Of ze nu dineren op een berghelling met uitzicht op een vallei met 1.000 kamelen of de bruiloft van het jaar organiseren; deze ambitieuze en glamoureuze ...
Poster voor The Real Housewives of New York City The Real Housewives of New York City Bravo neemt je mee in het leven van vijf vrouwen en hun families die in een van de rijkste gemeenschappen van het land wonen. Ze nemen de kijker mee in hun leven om te laten zien dat hun leven niet altijd perfect is.
Poster voor The Real Housewives of Orange County The Real Housewives of Orange County Bravo brengt je in de levens van vijf vrouwen en hun gezinnen die wonen in een van de rijkste gemeenten van het land. Ze nemen de kijker mee binnen de poorten om te laten zien dat hun levens niet altijd perfect zijn.
Poster voor The Real Housewives of Potomac The Real Housewives of Potomac Net stroomopwaarts van de hoofdstad van Amerika ligt een verborgen juweeltje: Potomac, Maryland. De glooiende heuvels, villa's met poorten, geavanceerde voorbereidingsscholen en exclusieve countryclubs dienen allemaal om het gebied alleen op uitnodiging te houden. Verspreid over deze gemeenschap zijn een handjevol oude, rijke Afro-Amerikaanse families die historisch gezien raciale barrières he...
Poster voor The Real Housewives of Salt Lake City The Real Housewives of Salt Lake City Een kijkje in de onconventionele levens van zes succesvolle vrouwen die navigeren in een exclusieve sociale kring in een stad waar religie, status en perfectie met de hoogste mate worden geprezen.
Poster voor Top Chef: Just Desserts Top Chef: Just Desserts Top Chef is een realityserie waar men zoekt naar een nieuwe topkok. In deze spin-off draait het echter alleen om de meest verrukkelijke toetjes.