Overzicht series voor CBBC

Seriesfeed heeft op dit moment 7 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor A Kind of Spark A Kind of Spark 'A Kind of Spark' is een krachtige, hartverwarmende live-actieserie over vriendschap, moed en zelfvertrouwen, gebaseerd op het bekroonde boek van neurodivergent auteur Elle McNicoll. Het vertelt het inspirerende verhaal van een autistische tiener Addie. Als ze hoort over de heksenprocessen die eeuwen geleden plaatsvonden in haar woonplaats Juniper, weet Addie dat er meer achter het verhaal van ...
Poster voor Creeped Out Creeped Out Creeped Out is een reeks betoverende en intrigerende verhalen. Elke aflevering is een ander verhaal dat zich afspeelt op een andere plaats en tijd, waarbij verschillende personages zich een weg banen door het onverklaarde.
Poster voor Malory Towers Malory Towers dramatisering van de Enid Blyton-romans. De serie is gebaseerd op de kostschool Benenden School voor meisjes waar Blyton's dochter naar toe ging en die tijdens de oorlog naar de kust van Cornwall verhuisde.
Poster voor Shaun het Schaap Shaun het Schaap Shaun is een schaap dat niet de kudde volgt, sterker nog, hij leidt ze door allerlei avonturen die de rust in het weiland regelmatig verstoren. Shaun en zijn vrienden rennen rondjes rond de arme schaapherder hond Bitzer terwijl deze probeert de boer te overtuigen dat de schapen geen kattenkwaad achter zijn rug uithalen.
Poster voor Silverpoint Silverpoint In 1997 verdwijnen vier kinderen in Silverpoint bossen. Drie├źntwintig jaar later probeert een jongen erachter te komen wat er is gebeurd.
Poster voor The Worst Witch The Worst Witch Mildred Hubbble leeft een normaal leven met haar moeder tot op een dag Maud Spellbody met een bezem crasht op haar balkon.
Poster voor Wolfblood Wolfblood De serie draait om een groep weerwolven genaamd Wolfblood. Maddy Smith is zo'n Wolfblood en moet dit geheim houden voor haar vrienden op school, Shannon en Tom. Wanneer er op een dag een nieuwe jongen op school komt, Rhydian, helpt ze hem te ontdekken wat het is om een Wolfblood te zijn. Samen proberen ze het Wolfblood zijn en school te combineren.