Overzicht series voor CBC Gem

Seriesfeed heeft op dit moment 3 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Best in Miniature Best in Miniature 'Best in Miniature' verwelkomt elf zeer bekwame kunstenaars van over de hele wereld om te strijden in de ultieme uitdaging: Het bouwen van hun droomhuis in miniatuurvorm. De concurrenten zullen hun huizen, tot in de kleinste details, kamer voor kamer creƫren door levensgrote objecten te verkleinen tot schaal 1:12. Hoewel de objecten klein van gestalte mogen zijn, kan de inzet niet hoger zijn.
Poster voor Detention Adventure Detention Adventure Drie nerdy vrienden en de pestkop van de school moeten in de gevangenis worden gegooid om de ingang te vinden van een labyrint van met vallen beladen tunnels die het legendarische verborgen laboratorium van Alexander Graham Bell beschermen.
Poster voor Northern Rescue Northern Rescue Northern Rescue volgt John West, die zijn drie kinderen uit de grote stad verplichte om mee terug te keren naar zijn geboortestad om de leiding te nemen over de lokale Search & Rescue-dienst na de dood van zijn vrouw. Terwijl de familie het verlies van hun omgeving onder ogen ziet, onderzoekt de serie de effecten op hun individuele leven. Tante Charlotte van de kinderen worstelt om John en zij...