Overzicht series voor CNBC

Seriesfeed heeft op dit moment 4 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Billion Dollar Buyer Billion Dollar Buyer 'Billion Dollar Buyer' laat veelbelovende bedrijven in het hele land kennismaken met een van Amerika's meest succesvolle zakenlieden: miljardair horecamagnaat Tilman Fertitta. Voorzitter, CEO en enige aandeelhouder van Landry's, Inc. Fertitta houdt toezicht op meer dan 500 eigendommen en meer dan 50 toonaangevende restaurant-, hotel- en entertainmentmerken, variƫrend van topmerken als Mastro's...
Poster voor Jay Leno's Garage (2015) Jay Leno's Garage (2015) Volg Jay Leno op zijn reis in een wereld van fascinerende mensen en hun zeldzame auto's, oud en nieuw.
Poster voor The Profit The Profit Marcus Lemonis is een succesvolle zakenman die falende bedrijven redt met zijn diepe kennis van zaken.
Poster voor Traces Traces Tijdens het volgen van een online forensische cursus ontdekt de jonge laborant dat de fictieve case study een link heeft met haar verleden. Met de hulp van twee vrouwelijke hoogleraren werkt ze aan het voor de rechter brengen van een moordenaar.