Overzicht series voor CNN

Seriesfeed heeft op dit moment 9 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor American Dynasties: The Kennedys American Dynasties: The Kennedys Deze miniserie laat het leven zien van de belangrijkste familie in de historie van Amerika: de Kennedys. De serie toont zowel de overwinningen en de tragedies van de beroemde familie.
Poster voor American Style American Style Deze 4-delige miniserie onderzoekt hoe de veranderende Amerikaanse stijltrends historisch gezien het politieke, sociale en economische klimaat van de natie weerspiegelen.
Poster voor Anthony Bourdain: Parts Unknown Anthony Bourdain: Parts Unknown Bourdain reist de hele aardbol over om weinig bekende gebieden van de wereld te ontdekken en diverse culturen te beleven. Dit doet hij door het verkennen van eten en eetrituelen. Bekend om zijn nieuwsgierigheid, openhartigheid, en wrange humor, neemt Bourdain de kijker mee buiten de gebaande paden van de toeristische bestemmingen - waaronder een aantal door oorlog verscheurde delen van de werel...
Poster voor Death Row Stories Death Row Stories Death Row Stories is een serie documentaires over mensen die ter dood veroordeeld zijn.
Poster voor History of the Sitcom History of the Sitcom Deze docuserie herenigt het publiek met de tv-vrienden, families en collega's waarmee ze zijn opgegroeid, terwijl ze baanbrekende komedies introduceert die zeker je volgende binge-watch zullen zijn. De serie bevat meer dan 180 originele interviews met sitcom-iconen en laat zien hoe sitcoms generaties Amerikanen hebben geholpen door een steeds veranderend cultureel landschap te navigeren.
Poster voor Pope: The Most Powerful Man in History Pope: The Most Powerful Man in History Ingesproken door Liam Neeson, is 'Pope: The Most Powerful Man in History' een zesdelige CNN Original serie die het Vaticaan binnengaat om te onthullen hoe pausen hun macht hebben gebruikt om de loop van de wereldgeschiedenis door de eeuwen heen vorm te geven.
Poster voor The Eighties The Eighties De derde uitvoering van uitvoerend producenten Tom Hanks, Gary Goetzman en Mark Herzog, in navolging van de veelgeprezen serie 'The Sixties' en 'The Seventies', behandelt tien jaar die gekenmerkt werden door exceptionalisme en exces. Net als in zijn voorgangers worden in 'The Eighties' zeldzame archiefbeelden, interviews en commentaren van historici, journalisten, politici, beroemdheden en ande...
Poster voor The Movies The Movies Verken de Amerikaanse cinema door de decennia heen en de culturele, maatschappelijke en politieke verschuivingen die de evolutie ervan hebben gevormd. De serie combineert archiefbeelden en interviews met vooraanstaande acteurs, regisseurs, producenten, critici en historici en toont de meest cruciale momenten in de film die de verbeelding hebben aangewakkerd en onze cultuur hebben beïnvloed.
Poster voor The People v. The Klan The People v. The Klan Een vierdelige docuserie die het weinig bekende waargebeurde verhaal vertelt van Beulah Mae Donald, een zwarte moeder in Alabama, die de Ku Klux Klan ten val bracht na de brute moord en lynching van haar zoon, Michael Donald. Hij was pas negentien jaar oud toen hij dood werd aangetroffen, hangend aan een boom in Mobile, op 21 maart 1981. De plaatselijke zwarte gemeenschap vermoedde onmiddellijk...