Overzicht series voor CTV

Seriesfeed heeft op dit moment 20 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Cardinal Cardinal Gebaseeerd op de boekenserie John Cardinal Mysteries van de prijswinnende schrijver Giles Blunt, volgt deze zesdelige serie rechercheur John Cardinal op een dodelijke jacht naar een moordenaar in een kleine plaats in noordelijk Ontario.
Poster voor Children Ruin Everything Children Ruin Everything De serie volgt Astrid en James, jonge ouders die hun twee jonge kinderen opvoeden en worstelen om vast te houden aan hun leven van voor de kindertijd. Maar kan iemand een ouder zijn en het sterke verlangen hebben om een mooi, gemakkelijk, cool, niet-overdekt-in-snot leven te leiden?
Poster voor Dan For Mayor Dan For Mayor Dan For Mayor volgt het leven van Dan, een luilak in zijn vroege jaren '30, die zelf tijd vindt voor het burgemeesterschap van Wessex, een fictieve stad in Ontario, voor de 2010 gemeenteraadsverkiezingen, na een toevallige opmerking. Toen zijn tegenstander, zittende burgemeester Bud, is aangereden door een bus en gedood, Dan wordt de enige kandidaat voor burgemeester, waarna hij de race herope...
Poster voor Defying Gravity Defying Gravity Defying Gravity gaat over acht astronauten die op missie gaan naar verschillende planeten in een tijdsspanne van zes jaar. We volgen hen en de mensen van mission control tijdens deze reis. Er zit echter een geheim doel achter de missie, die slechts enkele mensen weten. Verder zien we flashbacks uit de opleiding van de astronauten en de mensen van mission control, die de levens van deze mensen n...
Poster voor Flashpoint Flashpoint Flashpoint gaat over de Strategic Response Unit, een speciale eenheid van de politie van het Canadese Toronto. Deze eenheid heeft de taak extreme situaties, die de politie zelf niet meer aan kan, op te lossen. Voorbeelden hiervan zijn gijzelingen, bomdreigingen en zwaarbewapende criminelen. Bij deze misdaden gaat het niet om gewone misdadigers, maar om normale mensen die door extreme gebeurteni...
Poster voor MasterChef Canada MasterChef Canada Masterchef Canada is de Canadese versie van de Masterchef franchise.
Poster voor Motive Motive Een politieserie met een twist. Aan het begin van elke aflevering worden het slachtoffer en de moordenaar bekendgemaakt aan de kijker. Vervolgens is het aan de detectives om aanwijzingen te vinden en antwoorden op een aantal vragen. Hoe is de moord gepleegd? Wat is de connectie tussen de moordenaar en het slachtoffer? Wat is het motief? Het mysterie wordt langzaam ontrafeld en de kijker kri...
Poster voor Played Played Played volgt de CIU (Covert Investigations Unit) terwijl ze undercover gaan om criminele organisaties terug te dringen.
Poster voor Satisfaction (2013) Satisfaction (2013) Een humoristische blik op een groep ongeremde vrienden die een overgangsfase doorlopen, terwijl ze hun relatieproblemen en romantische overwinningen, levenscrises en persoonlijke ambities delen. De show draait om drie vrienden van in de twintig die samenwonen: Mark, de alleenstaande man, samen met Jason en Maggie, het stel. Ze streven allemaal hun dromen na op verschillende niveaus - in een we...
Poster voor Saving Hope Saving Hope Saving Hope volgt het leven van Harris. Harris is een dokter en topchirurg die zelf in een coma raakt en in zijn eigen ziekenhuis vecht voor zijn leven. Terwijl zijn vrouw Alex Reid, die tevens ook chirurg is met de situatie probeert om te gaan, neemt Harris een geestenvorm aan en dwaalt hij rond in het ziekenhuis.
Poster voor Shelved Shelved ‘Shelved’, geproduceerd door Anthony Q. Farrell (The Office), is een komedie over het leven van de werknemers en klanten van de Jameson Public Library in Parkdale, die hun leven leiden op deze bescheiden maar buitengewone plek.
Poster voor Spun Out Spun Out Gefaalde schrijver Beckett Ryan gaat werken bij DLPR, een public relations agentschap waar mensen werken die een ieders problemen kunnen oplossen behalve die van henzelf. Er lopen zat persoonlijkheden en karakters rond bij het bedrijf. Hoe bizar de zaken ook zijn, zij verbleken bij de romantiek op de werkplek, de rivaliteit, het persoonlijke succes en de hilarische misstappen van het personeel ...
Poster voor Sullivan's Crossing Sullivan's Crossing De wereld van neurochirurg Maggie Sullivan staat op zijn kop nadat haar man is aangeklaagd wegens fraude en ze midden in een mediastorm terechtkomt. Ze keert terug naar Sullivan's Crossing, een schilderachtig bergstadje waar haar vervreemde vader nog steeds een buitenpost runt die zich richt op wandelaars, fietsers en bergbeklimmers.
Poster voor The Amazing Race Canada The Amazing Race Canada The Amazing Race is een spel waarin 11 teams het tegen elkaar opnemen over de hele wereld. Het spel duurt 30 tot 40 dagen en speelt zich af over de hele wereld. Het eerste team dat de eind bestemming haalt krijgt 1 miljoen dollar. Dit is de Canadese versie.
Poster voor The Detail The Detail De serie draait om drie vrouwelijke detectives van de afdeling moordzaken. Samen lossen ze misdaden op en dealen ze met hun persoonlijke leven.
Poster voor The Disappearance The Disappearance Tijdens een schatgraversspel op voor zijn tiende verjaardag verdwijnt Anthony Sullivan op onverklaarbare wijze. Gedurende het daaropvolgende onderzoek komen lang verborgen familiegeheimen boven tafel met verstrekkende gevolgen.
Poster voor The Indian Detective The Indian Detective Een politie agent uit Toronto raakt verstrengeld in een moordonderzoek wanneer hij een bezoek brengt aan zijn vader in India.
Poster voor The Listener The Listener The Listener volgt het leven van Toby Logan, een 25-jarige ambulancebroeder die een groot geheim heeft: hij kan gedachten lezen. Tot nu toe hield Toby zijn vermogen verborgen en alleen met zijn oude mentor en vertrouweling Dr. Ray Mercer is hij aan het verkennen wat hij er allemaal mee kan.
Poster voor The Spencer Sisters The Spencer Sisters Politieagente Darby Spencer en haar moeder Victoria Spencer, die mysterieromans schrijft, hebben tegengestelde persoonlijkheden, maar beginnen toch aan de meest onwaarschijnlijke onderneming: Partners worden in een privédetectivebureau.
Poster voor Transplant Transplant Het verhaal van een ER doctor uit syrie die naar canada vlucht. Hier moet hij zich opnieuw bewijzen om een nieuwe carrière in de moeilijke medische wereld te krijgen.