Overzicht series voor Channel 4

Seriesfeed heeft op dit moment 138 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 1066: The Battle for Middle Earth 1066: The Battle for Middle Earth 1066 vertelt het verhaal van de Normandische verovering, een van de donkerste Britse momenten in de geschiedenis, niet door de ogen van koningen en veroveraars, maar van achter de schildmuur, gezien door de ogen van gewone dorpelingen die in de chaos terechtkomen.
Poster voor 8 Out of 10 Cats Does Countdown 8 Out of 10 Cats Does Countdown Jimmy Carr is de gastheer terwijl de crew van 8 Out of 10 Cats de woorden- en getallenquiz voor zijn rekening neemt.
Poster voor A Very British Job Agency A Very British Job Agency Documentaire over het drukste wervingsbureau van Bognor Regis en de gevolgen van de sluiting en het vertrek van Groot-Brittannië uit de EU voor hun werkroutine.
Poster voor Ackley Bridge Ackley Bridge De samenvoeging van twee scholen veroorzaakt veel problemen voor schoolhoofd Mandy die heeft te maken met explosieve, dysfunctionerende probleemleerlingen.
Poster voor Adult Material Adult Material Drama dat in de porno-industrie duikt vanuit het perspectief van Jolene Dollar, die haar eigen personage moet combineren met het moederschap en het thuisleven.
Poster voor Aldi's Next Big Thing Aldi's Next Big Thing Kleinschalige Britse voedsel- en drankproducenten krijgen de kans om hun producten aan Aldi voor te stellen. Onder hen bevinden zich een ambitieuze sausmaker, een perfectionist die taarten maakt en twee jonge kandidaten die denken dat insecten de toekomst van voedsel zijn.
Poster voor Babylon Babylon Babylon geeft een kijkje in het dagelijks leven van de personen die de leiding hebben en aan de frontlinie staan van een politiekorps.
Poster voor Back Back Vervreemde stiefbroers Stephen en Andrew nemen de familiezaak over na de dood van hun vader.
Poster voor Baghdad Central Baghdad Central 6-delige miniserie gebaseerd op de roman van Bas Elliott Colla dat speelt in Bagdad in 2003. Na een zes maanden durende bezetting door de US, waarbij het Iraakse leger, politie en leiderschap zijn ontbonden, het land in chaos achterlatend waarbij niemand de leiding heeft. Centraal speelt het verhaal van de Iraakse ex-politieman Muhsin al-Khafaji die op zoek gaat naar zijn vermiste dochter.
Poster voor Bake Off: The Professionals Bake Off: The Professionals Teams van professionele patissiers gaan de strijd aan in de keuken.
Poster voor Before We Die (UK) Before We Die (UK) Hannah Laing is een senior rechercheur bij de politie die gedwongen wordt een vreselijke beslissing te nemen als haar zoon Christian ontspoort. Nu hun relatie schijnbaar niet meer te repareren lijkt, krijgt Hannah een kans op verlossing wanneer Christian verstrikt raakt in het onderzoek naar de brute moord op een van Hannah's collega's en hun paden kruisen elkaar opnieuw in onverwachte omstandi...
Poster voor Big Fat Gypsy Weddings Big Fat Gypsy Weddings My Big Fat American Gypsy Wedding is een Amerikaanse realityserie van de zender TLC en gaat over zigeunerhuwelijken.
Poster voor Black Books Black Books Black Books is een boekwinkel in Londen met een Ierse eigenaar, Bernard Black. Hij is waarschijnlijk de meest ongeschikte persoon om een winkel te hebben; hij doet geen moeite om iets te verkopen, sluit z'n winkel op gekke tijden, is constant aan het drinken en is agressief tegen klanten. Hij krijgt hulp van Manny Bianco, maar ook hij is niet zo goed in dit werk. Fran heeft een winkel naast Ber...
Poster voor Black Mirror Black Mirror In Black Mirror krijgen we een spiegel in extreme hoe onze maatschappij eruitziet. Overal reclame, perfecte AI die je overleden man/vrouw imiteert en een lens die alles opneemt wat je ziet. Een vloek, of een zegen?
Poster voor Bling Ring: Hollywood Heist Bling Ring: Hollywood Heist Waargebeurd misdaadverhaal over de beruchte berovingen van beroemdheden die Hollywood op zijn grondvesten deden schudden. In LA, stad van roem, overdaad en reality TV, is het 2008, en een groep tieners zoekt aandacht op elke manier die ze kunnen krijgen.
Poster voor Born to Kill Born to Kill Born to Kill gaat over een modeltiener met verborgen psychologische problemen. Het verhaal richt zich op Sam, die samen met zijn overbeschermende moeder Jenny woont, en gelooft dat zijn vader overleden is in een auto-ongeluk. Nadat Jenny een collega met een mysterieuze ouder ontmoet, slaat zijn dochter Chrissy een band op met de onrustige Sam.
Poster voor Boys Will Be Girls Boys Will Be Girls Stel, je maakte ooit deel uit van een succesvolle boyband. Destijds kende de hele wereld je en gooiden vrouwen zich voor je voeten. Wat doe je als die tijd achter je ligt en de vergetelheid lonkt? Hoe ver ga je om weer beroemd te worden? Het nieuwe Britse reality-programma Boys will be girls laat het zien: enorm ver. Een aantal vergeten – hier zelfs totaal onbekende – ex-boybandleden wor...
Poster voor Buy It Now Buy It Now Deze serie nodigt individuele verkopers uit om hun product te presenteren aan een publiek van potentiële klanten. Met alles van speelgoed tot kleding tot gadgets, heeft elke verkoper slechts 90 seconden om de klanten geïnteresseerd te krijgen en ze te behouden wanneer ze de prijs van hun product bekendmaken, aangezien de klanten afstand zullen doen van hun persoonlijke geld voor het product.
Poster voor Catastrophe Catastrophe Een comedy over een Ierse vrouw en Amerikaanse man die er een puinhoop van maken terwijl zij proberen verliefd te worden in Londen. Klunzige liefde, onmiddellijke zwangerschap en rampzalige gebeurtenissen vormen de fundering van deze aparte relatie. Rob en Sharon dienen ook nog te leren omgaan met haar vervelende vriend, zijn excentrieke Bostonse moeder en hun gecompliceerde levens.
Poster voor Celebrity Big Brother Celebrity Big Brother Big Brother hield in dat verschillende personen gedurende enkele maanden werden opgesloten in een speciaal gebouwd huis met relatief beperkte voorzieningen. Camera's registreerden dag en nacht alles wat er gebeurde en gaven dit via livestreaming door aan internetkijkers. Dagelijks werd op televisie een compilatie van de voorafgaande dag uitgezonden. De sociale druk werd opgevoerd doordat deelne...
Poster voor Celebrity Island with Bear Grylls Celebrity Island with Bear Grylls Tien bekenden moeten samen op een eiland overleven.
Poster voor Celebrity SAS: Who Dares Wins Celebrity SAS: Who Dares Wins Twaalf beroemde gezichten beginnen aan een van de zwaarste tests van hun leven, voor Stand Up To Cancer. En Ant Middleton en zijn instructeurs houden geen rekening met hun beroemdheidsstatus.
Poster voor Château DIY Château DIY Avontuurlijke Britten kopen en renoveren kastelen in Frankrijk. Voorheen genaamd 'Escape to the Chateau: DIY' tot 'Chateau DIY' vanaf seizoen 6, omdat de familie Strawbridge de show hebben verlaten.
Poster voor Chimerica Chimerica Gebaseerd op Lucy Kirkwood's Olivier Award-winnende toneelstuk met dezelfde naam, `Chimerica 'volgt Lee Berger, gespeeld door Alessandro Nivola van de Amerikaanse Hustle, een Amerikaanse fotojournalist die beroemd werd door een foto die hij op het Tiananmen-plein maakte in 1989 van de' Tank Man ", die werd gezien terwijl hij boodschappentassen vasthield terwijl hij tegenover een rij Chinese tan...
Poster voor Chivalry Chivalry Een succesvolle producer en een woke schrijver/regisseur worden dichter bij elkaar gebracht door een sluipende aantrekkingskracht en een gevoel dat ze slechts pionnen zijn in de agenda van de studio voor een Saoedi-Arabische overname.
Poster voor Cold Lazarus Cold Lazarus Het jaar is 2368 en Emma Porlocks team van wetenschappers staat op de rand van het maken van de geschiedenis. Ervaringen zijn bijna allemaal virtueel, en alles wat geacht authentiek (zoals koffie en sigaretten) is ofwel verboden of vervangen door synthetische vervangers.
Poster voor Crashing Crashing Crashing is een dramaserie over zes twintigers die samenwonen in een oud, leegstaand ziekenhuis en fungeren als huismeesters. In een tijd van onbetaalbare woonruimte en torenhoge huurkosten, is het nog nooit zo aantrekkelijk geweest om huismeester te zijn. Duizenden personen betalen namelijk maar iets van vijfentwintig pond per week om te wonen in leegstaande gebouwen. In ruil daarvoor dienen z...
Poster voor Crazy Delicious (2020) Crazy Delicious (2020) Jayde Adams presenteert deze culinaire wedstrijd waarin inventieve koks worden uitgedaagd om originele versies van klassieke maaltijden te bedenken en indruk te maken op juryleden Heston Blumenthal, Niklas Ekstedt en Carla Hall.
Poster voor Cucumber Cucumber Cucumber gaat over de levens van homoseksuele personages van verschillende generaties, niet enkel jonge hunks zoals Queer as Folk. De serie volgt Henry Best, een 46-jarige man die een relatiebreuk te verwerken heeft.
Poster voor Deadwater Fell Deadwater Fell Deadwater Fell speelt zich af in de fictieve Schotse stad Kirkdarroch en volgt het verhaal van twee families in de nasleep van een ondenkbare misdaad. Wanneer een ogenschijnlijk perfect en gelukkig gezin wordt vermoord door iemand die ze kennen en vertrouwen, verschijnen er scheuren op het oppervlak van een zogenaamd idyllische gemeenschap.
Poster voor Deceit Deceit Aangrijpend vierdelig drama, met Niamh Algar in de hoofdrol, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een controversiële lokmiddel in het hart van het politieonderzoek van 1992 naar de moord op een jonge moeder (Rachel Nickell) in Londen.
Poster voor Derek Derek Derek is een lieve, onschuldige man met een grote liefde voor zijn werk. Hij werkt in een bejaardentehuis met Hannah en zijn beste vriend Dougie, een grove en ongepaste man. Derek is geen knappe of slimme man, maar hij is altijd vriendelijk en stelt altijd het belang van andere mensen voorop.
Poster voor Derry Girls Derry Girls Deze sitcom speelt zich af in de jaren '90 en bekijkt het leven van een 16-jarig meisje, haar familie en vrienden gedurende de Troubles.
Poster voor Drawers Off Drawers Off Jenny Eclair geeft een tekenles met een knipoog. Amateurkunstenaars onthullen om beurten hun naakte ambitie en dingen mee naar een geldprijs.
Poster voor Emergency Emergency Het Londense netwerk van eerstelijns traumaziekenhuizen behandelt zwaargewonde patiënten tijdens de drukste maand van het jaar in deze baanbrekende serie.
Poster voor Escape to the Chateau Escape to the Chateau Dick Strawbridge en zijn partner Angel Adoree ruilen hun flat in Essex in voor een verlaten Franse chateau.
Poster voor Extraordinary Extensions Extraordinary Extensions Vastgoed- en designliefhebber Tinie Tempah volgt huiseigenaren terwijl ze hun innerlijke architect ontketenen en prachtige, vaak radicale en "out there", huisuitbreidingen bouwen.
Poster voor Extreme Cake Makers Extreme Cake Makers Welkom in de wereld van het maken van extreme cakes, waar specialisten in suikerambachten door het hele land steeds uitgebreidere manieren bedenken om onze zoetekauw te bevredigen. Geen commissie is te groot.
Poster voor Father Ted Father Ted ‘Father Ted’ is een Ierse komedie over 3 pastoors die op Craggy Island wonen. Een afgelegen eiland, voor de Ierse westkust. De vier hoofdpersonages zijn Father Ted Crilly, Father Dougal Maguire en Father Jack Hackett en hun huishoudster (die maar niet kan ophouden met thee zetten) Mrs. Doyle. Ted werd op het eiland gezet als straf, omdat hij op vakantie was naar Las Vegas met geld dat beste...
Poster voor Feel Good Feel Good In deze humoristische dramedy gaat stand-up comic Mae Martin over soberheid, verslaving en een nieuwe relatie met haar voorheen heteroseksuele vriendin.
Poster voor Five Dates a Week Five Dates a Week Vrijgezellen van elk geslacht of seksuele geaardheid nemen hun intrek in een dromerig "liefdeshuisje" en worden vergezeld door 5 potentiële partners die ze terugbrengen tot 1.
Poster voor Five Guys a Week Five Guys a Week De datingshow die de vrouw aan het roer zet. Een single meisje nodigt vijf mannen uit die op zoek zijn naar liefde om bij haar in te trekken en een week bij haar te wonen... allemaal tegelijk.
Poster voor Five Star Kitchen: Britain's Next Great Chef Five Star Kitchen: Britain's Next Great Chef Wie is er in staat om te bewijzen dat ze chef genoeg zijn om een restaurant te openen in één van de meest wereldberoemde 5 sterren hotels? In een nieuwe wedstrijd vol grote risico's en beloningen vechten aanstormende talenten voor de ultieme prijs: het Palm Court restaurant in het exclusieve hotel, The Langham, London.
Poster voor Flowers Flowers Flowers laat het leven zien van een excentrieke en disfunctionele familie. Maurice is de schrijver van de prentenboekserie The Grubbs en zijn vrouw Deborah is muzieklerares. Ze leven eigenlijk langs elkaar heen en de scheiding lijkt nabij. Maurice strijdt tegen zijn innerlijke demonen en duistere geheimen. Deborah probeert de familie bij elkaar te houden en verdenkt Maurice ervan een relatie te...
Poster voor Frank of Ireland Frank of Ireland Een 32-jarige misantropische muzikant genaamd Frank woont in Dublin met zijn moeder.
Poster voor Free Agents Free Agents Alex en Helen zijn collega's. Alex is pas gescheiden en Helen verloor een jaar eerder haar verloofde. Beide zijn er duidelijk nog niet klaar voor om weer te beginnen met daten, maar toch eindigen ze op een nacht samen in één bed.
Poster voor Fresh Meat Fresh Meat Het verhaal gaat over de hilarische en pijnlijke waarheden van student zijn. Fresh Meat volgt een groep van zes studenten aan het begin van de spannendste periode van hun leven tot nu toe: de universiteit.
Poster voor Friday Night Dinner Friday Night Dinner Iedere vrijdagavond schuiven Adam Goodman en zijn broer Jonny trouw aan voor een diner met het hele gezin. De twee beschouwen het wekelijks terugkerende ritueel als noodzakelijk maar irritant. Noodzakelijk omdat ze te eten krijgen, irritant omdat de de hele avond met pa en ma moeten doorbrengen. Niet dat er iets aan pa en ma mankeert hoor; dat is een geweldig stel. Maar pa slurpt z'n ketchup re...
Poster voor Generation Z Generation Z 'Generation Z' volgt een groep naïef tieners die terechtkomen in een toekomst die veel grotesker en angstaanjagender is dan ze ooit hadden kunnen verwachten. Ze willen een verschil maken en dit is hun kans. Maar daar is meer voor nodig dan een pittige meme op social media... dit is een bloederige en rommelige battle royale!
Poster voor George Clarke's Adventures in Americana George Clarke's Adventures in Americana George Clarke verkent de iconische Americana-designbeweging op een boeiend pad dat minder door de Verenigde Staten wordt bereisd.
Poster voor George Clarke's Flipping Fast George Clarke's Flipping Fast George Clarke en vastgoedexperts Scarlette en Stuart Douglas begeleiden zes beginnende teams bij het ontwikkelen van eigendommen met als doel de grootste winst te maken over 12 maanden.
Poster voor George Clarke's Old House, New Home George Clarke's Old House, New Home George Clarke helpt mensen hun historische huizen geschikt te maken voor het moderne leven.
Poster voor George Clarke's Remarkable Renovations George Clarke's Remarkable Renovations George Clarke ontmoet de mensen die onze ongebruikte en onbeminde gebouwen nieuw leven inblazen en lokale monumenten transformeren in unieke gezinswoningen die hun verleden vieren.
Poster voor Ghislaine Maxwell: The Making of a Monster Ghislaine Maxwell: The Making of a Monster Het verhaal van de opkomst en ondergang van 's werelds meest raadselachtige vrouwelijke sekshandelaar.
Poster voor Grand Designs Grand Designs Sommige mensen dromen alleen van hun ideale huis, anderen bouwen het gewoon. Kijkers krijgen de gelegenheid om het hele bouwproces te volgen: van de allereerste schetsen op papier tot en met het daadwerkelijke resultaat. De altijd kritische Kevin McCloud bezoekt de locaties en praat met de eigenaars over hun ideeën en over de problemen die zij tegenkwamen tijdens de realisatie. In Grand Design...
Poster voor Grayson's Art Club Grayson's Art Club Grayson Perry, een van de belangrijkste kunstenaars van Groot-Brittannië, brengt de natie samen door middel van kunst, het maken van nieuwe werken en het organiseren van masterclasses om onze collectieve creativiteit te ontketenen tijdens de lockdown.
Poster voor Handmade: Britain's Best Woodworker Handmade: Britain's Best Woodworker Mel Giedroyc presenteert deze serie voor goed-met-hout ambachtslieden, die strijden om te worden gekroond tot de beste houtbewerker van Groot-Brittannië door bekroonde architect Alex de Rijke en koningin van de meubelmakerij Helen Welch.
Poster voor Heston's Feasts Heston's Feasts De toekomst van koken, vertelt Heston, ligt in de geheime recepten uit het verleden. De gastronomische avonturier gaat terug in de tijd door een groot aantal historische en mythische culinaire werelden op een missie om beroemde historische gerechten te recreëren voor de ultieme banketten van de 21e eeuw.
Poster voor Hobby Man Hobby Man Alex Brooker neemt een aantal van zijn beroemde vrienden mee door het land om een aantal van de favoriete bezigheden van Groot-Brittannië uit te proberen
Poster voor Home Home Wat gebeurt er als je terugkomt van een familievakantie in Frankrijk en je vind een Syrische vluchteling in de kofferbak van je auto waar je bagage had moeten zijn? Het overkomt Peter en Katy uit Dorking en Katy’s jonge zoontje John. Hun onverwachte gast is een vent die Sami heet en hoopt op asiel in Engeland.
Poster voor Hullraisers Hullraisers Britse sitcom, gebaseerd op de Israëlische sitcom 'Little Mom'. Het volgt de ups en downs van het leven, vriendschap en familie van drie vrouwen die in Hull wonen. De zelfbenoemde actrice Toni, haar zus Paula en beste vriendin Rana.
Poster voor Humans Humans In Humans zien we een hedendaagse wereld waarin de mensheid afhankelijk is van synths, geavanceerde robotslaven. Of deze robots wel te vertrouwen zijn, zal de rode draad zijn in de serie.
Poster voor Hunted Hunted In de hi-tech wereld van vandaag, waar er op elke hoek een CCTV-camera is en alles wat mensen doen, wordt gecontroleerd - van geldopnames en boodschappen in de supermarkt tot telefoontjes en berichten op sociale media - hoe gemakkelijk zou het zijn om gewoon te verdwijnen? Dat is de uitdaging waar een groep gewone Britten voor staat in dit sociale experiment, waarbij ze op de vlucht gaan en ext...
Poster voor I Literally Just Told You I Literally Just Told You Jimmy Carr presenteert de spelshow waarin opletten loont, want de spelers beantwoorden vragen die net zijn geschreven, over dingen die tijdens de show zijn gebeurd, in een poging om 25.000 pond te winnen.
Poster voor Ice Ice Het is het jaar 2020. Milieuonderzoek wijst uit dat poolkappen dreigen te smelten, maar de bevindingen van de desbetreffende wetenschapper worden genegeerd. De mensheid dreigt heel wat te verduren te krijgen nu blijkt dat de aarde wel degelijk in gevaar is.
Poster voor Indian Summers Indian Summers Indian Summers vertelt het rijke en explosieve verhaal van de ondergang van het Britse Rijk en de geboorte van het moderne India, van beide kanten.
Poster voor It's a Sin It's a Sin Een verhaal van vier vrienden gedurende een decennium waarin alles veranderde, inclusief de opkomst van aids.
Poster voor Jamie and Jimmy's Food Fight Club Jamie and Jimmy's Food Fight Club Jamie Oliver en Jimmy Doherty openen samen een popup café op de Southend pier.
Poster voor Jamie and Jimmy's Friday Night Feast Jamie and Jimmy's Friday Night Feast Jamie Oliver en Jimmy Doherty gaan samen koken.
Poster voor Johnny Vegas: Carry on Glamping Johnny Vegas: Carry on Glamping Glamping is in opkomst in Groot-Brittannië en het is niet langer alleen een chique tent in een veld. Door het hele land veranderen mensen oude voertuigen in boetiekhotels en nu is er een nieuw kind in de stad. Deze documentaire volgt komiek Johnny Vegas en zijn assistent Bev die hun plannen doornemen om de coolste glampingplek van het graafschap te creëren.
Poster voor Kiss Me First Kiss Me First Leila is een eenzaam 17-jarig meisje dat verslaafd is aan een fictieve online gaming site genaamd Azana. Tijdens het spelen op het platform ontmoet Leila Tess, een coole en zelfverzekerde partygirl die een duister geheim verbergt. In de echte wereld worden de twee meisjes vrienden. Nadat Tess verdwijnt, besluit Leila de identiteit van haar vriendin aan te nemen en wordt ze daardoor snel opgezog...
Poster voor LEGO Masters LEGO Masters LEGO MASTERS is een levensgroot LEGO event en een programma voor het hele gezin. Een show vol met oogverblindende LEGO bouwwerken en spannende eliminaties. Met de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers.
Poster voor Let's Make a Love Scene Let's Make a Love Scene In de nieuwe datingshow 'Let's Make a Love Scene' spelen singles die op zoek zijn naar liefde de hoofdrol in hun eigen rom-com. Ze worden door een intimiteitsconsulent en acteercoach begeleid en door intieme scènes gecoacht. Eén jongen of meisje speelt drie sexy scènes met drie volslagen vreemden. Geïnspireerd door blockbusters als 'Ghost', 'The Notebook' en 'Fifty Shades of Grey', krijgen ...
Poster voor Loaded Loaded Een dramedy over vriendschap, ambitie en gulzigheid... en de wonderlijke Britse afkeer voor het succes van andere mensen en hoe geld zelfs levenslange vriendschappen kan testen.
Poster voor Lovesick Lovesick Een sitcom die de avonturen van Dylan volgt, een twintiger die iedereen waar hij seks mee heeft gehad probeert te bereiken om hen te vertellen dat hij chlamydia heeft. Dylan is niet trots op de hoeveelheid vrouwen waar hij het bed mee heeft gedeeld, dus besluit hij deze missie aan te grijpen om een decennia aan gemiste kansen, gebroken beloftes en romantische mislukkingen goed te maken.
Poster voor Man Down Man Down Dan is een kinderachtige idioot, gevangen in het leven van een volwassene wiens wereld uit elkaar valt. Zijn vriendin Naomi gaat bij hem weg, hij heeft twee disfunctionele vrienden en een carrière als leraar waar hij met tegenzin lesgeeft. Daarbij heeft hij een vader die hem dagelijks kwelt en woont hij nog bij zijn ouders thuis.
Poster voor Married at First Sight (UK) Married at First Sight (UK) 'Married at First Sight' is een baanbrekende serie die vraagt ​​of de wetenschap ons kan helpen verliefd te worden. Gekozen uit een aanvankelijke pool van meer dan 1500 sollicitanten, worden individuen die op zoek zijn naar langdurige liefde zorgvuldig beoordeeld door een panel van experts op het gebied van psychologie, sociale en evolutionaire antropologie en theologie. Eenmaal gematcht, b...
Poster voor Married to a Psychopath Married to a Psychopath Het verhaal van de jacht op moordenaar Malcolm Webster, die het op rijke vrouwen gemunt had voor hun geld.
Poster voor Murder in the Car Park Murder in the Car Park Onderzoek naar de onopgeloste moord op privédetective Daniel Morgan, een moordonderzoek dat 33 jaar heeft geduurd en £ 30 miljoen heeft gekost, maar niemand heeft kunnen veroordelen. Voor de allereerste keer geven Morgan's zakenpartner, Jonathan Rees, ex-Metropolitan politie-detective Sid Fillery en Rees 'voormalige zwager Glenn Vian gezamenlijk hun rekeningen uit de tijd van de moord en de j...
Poster voor Murder Island Murder Island Moordmysterie met een twist. De onderzoekers zijn leden van het publiek, die strijden om de moordenaar te vinden en £ 50.000 in hun zak te steken. Het lichaam van Charly Hendricks is gevonden in een oud vervallen pand dat ze huurde van de plaatselijke cafébaas. Het zijn maximaal vier paar amateurspeurneuzen om de plaats delict te doorzoeken en de aanwijzingen te ontrafelen, in de hoop een mot...
Poster voor My Tattoo Addiction My Tattoo Addiction Een opbeurende, warme en vaak adembenemende verkenning van de motieven en ervaringen van mensen die onder de naald gaan.
Poster voor Naked Attraction Naked Attraction Brits datingprogramma waarin de kandidaten een van de zes naakte deelnemers moeten kiezen om mee op date te gaan. In het begin zijn alleen blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven. De deelnemers die op basis van hun naakte uiterlijk het minst aantrekkelijk worden gevonden, verlaten het podium. Voordat de definitieve keuze wordt gemaakt, on...
Poster voor National Treasure National Treasure Paul Finchley is een rechtgeaard nationale trots; de ene helft van een zeer populair, lang lopend komisch duo. De beroemde komiek zijn leven wordt echter volledig overhoop gegooid wanneer hij beschuldigd wordt van seksueel misbruik.
Poster voor No Offence No Offence No Offence volgt een groep politieagenten en laat zien hoe ze uiteindelijk bij het werk zijn gekomen wat ze nu doen.
Poster voor Obsessive Compulsive Cleaners Obsessive Compulsive Cleaners Linda Dykes is een dwangmatige schoonmaakster uit Noord-Wales. Ze houdt zo veel van schoonmaken dat ze haar eigen schoonmaakbedrijf heeft opgericht. Linda gelooft dat dwangmatige schoonmakers een speciale reeks vaardigheden hebben die de gewoonten van de natie kunnen veranderen, en daarom werkt ze samen met andere obsessieve schoonmakers om de vuile huizen en smerige openbare ruimtes van Groot-...
Poster voor Open House: The Great Sex Experiment Open House: The Great Sex Experiment Toegewijde koppels komen naar een luxe retraite om te onderzoeken of het hebben van open relaties en seks met andere mensen hun band kan versterken.
Poster voor Peep Show Peep Show Deze comedy draait om twee mannen van in de twintig, die samen een flat delen. Mark werkt op een kantoor, heeft nogal een saai bestaan en is heimelijk verliefd op zijn collega. Jeremy is lui en probeert te slagen in de muziek.
Poster voor Philip K. Dick's Electric Dreams Philip K. Dick's Electric Dreams Een sci-fi anthologieserie van epische, ambitieuze en ontroerende standalone afleveringen; elke in een verschillende en unieke wereld, geïnspireerd door een van Philip K. Dick's beroemde korte verhalen.
Poster voor Plus One Plus One Plus One gaat over leven van Rob Black. Rob zijn vriendin verlaat hem om met zijn ex boy-band lid Duncan James te trouwen. In vergelding heeft Rob het doel haar te overtreffen, met een mooie datum in het vooruitzicht.
Poster voor Pure (2019) Pure (2019) Het gaat niet goed met Marnie. Ze heeft rare gedachten en weet niet wat ze betekenen. In Londen gaat ze een nieuw leven beginnen.
Poster voor Red Riding Red Riding Red Riding is een trilogie gebaseerd op de boeken van de Britse schrijver David Pearce. Zijn deels fictieve en deels op feiten gebaseerde verhaal laat het corrupte en van machtsmisbruik aan elkaar hangende politieapparaat van Yorkshire zien, van midden jaren zeventig tot midden jaren tachtig. Een plaatsje in het noorden van Engeland waar de slogan van de politie iedere keer als het glas geheven...
Poster voor Richard Hammond's Crazy Contraptions Richard Hammond's Crazy Contraptions Teams strijden om ingenieuze machines te bouwen van alledaagse voorwerpen in de meest spannende engineering show van TV.
Poster voor SAS: Who Dares Wins SAS: Who Dares Wins Selectie voor de SAS is een van de zwaarste sollicitatiegesprekken ter wereld en fysieke fitheid is slechts het eerste uitgangspunt. Wat echt wordt getest is psychologische veerkracht en karakter als kandidaten slaapdeprivatie, ondervraging en een reeks steeds complexere hersenspelletjes ondergaan. In dit programma bootsen vijf ex-soldaten van de speciale strijdkrachten taken na uit de gehe...
Poster voor Scotland's Scenic Railways Scotland's Scenic Railways Onder uitgestrekte bergen en over open heidevelden verbinden de Schotse spoorwegen kuststeden en plattelandsdorpen door een Highland landschap dat is uitgeroepen tot 's werelds mooiste spoorweg. Dit programma ontmoet de mensen die werken op het spoor en de stoomliefhebbers die deze iconische routes beschermen, en biedt een blik op een diverse gemeenschap verenigd door een passie voor de spoorwe...
Poster voor Screw Screw Screw laat de gevangenis zien zoals je die nog nooit hebt gezien: door de strijdlustige, inspirerende personages die er werken. Het gevarieerde team van agenten dat de leiding heeft in de Long Marsh mannengevangenis heeft elk zijn eigen unieke kijk op het werk. Hun verhalen zijn komisch, verfrissend absurd en schokkend. Ze laten zien dat het leven in de gevangenis meer inhoudt dan we denken.
Poster voor Secret State Secret State Groot-Brittannië wordt opgeschrikt door een ramp in het Amerikaanse petrochemische bedrijf Petrofex in Teesside, een industriegebied in Noord-Engeland. Er zijn 19 doden en 94 gewonden. Petrofex komt in opspraak omdat het de veiligheidsvoorschriften aan zijn laars zou hebben gelapt. De Britse premier Charles Flyte, die zich toevallig in Amerika bevindt, eist in het hoofdkwartier van PetroFex op...
Poster voor Shameless Shameless Shameless toont het leven van de familie Gallagher in Manchester. De familie bestaat uit vader Frank Gallagher en zijn zes kinderen: Fiona, Lip, Ian, Carl, Debbie en Liam. Andere karakters uit de serie zijn: Fiona's vriendje Steve, autodief; Kev and Veronica, de goeie buren; Kash, plaatselijke winkelier en zijn vrouw Yvonne, agoraphobische Sheila en haar dochter Karen en de politieagenten Tony ...
Poster voor Snackmasters Snackmasters Fred Sirieix stelt een buitengewone uitdaging voor topchefs: om te proberen de geheime technieken en recepten achter enkele van de meest geliefde snacks van Groot-Brittannië uit te werken, voordat ze hun eigen replica maken.
Poster voor Southcliffe Southcliffe Southcliffe vertelt het verhaal van een doodnormaal Engels stadje dat verwoest is door een golf van schietpartijen die gedurende één dag plaatsvonden. Een journalist keert terug naar het stadje waar hij is opgegroeid om verslag uit te brengen over de tragedie en over diegene die het dichtst bij de slachtoffers staan.
Poster voor Spaced Spaced 'Spaced' is een sitcom als geen ander. Het uitgangspunt is eenvoudig genoeg: Daisy en Tim hebben geen geluk en geen liefde, dus doen ze alsof ze een stel zijn om samen een flat te kunnen huren. Benedenbuurman en excentrieke schilder Brian vermoedt dat iemand liegt, en verraadt bijna hun dekmantel met hun wellustige weelderige hospita, Marsha. Gelukkig valt hij al snel voor Daisy's gezondheidsvr...
Poster voor Strangers Making Babies Strangers Making Babies Een groep alleenstaande ouders in spe gaat op zoek naar een platonische partner om een baby mee te krijgen, zonder de complicatie van het eerst vinden van de liefde.
Poster voor Suspect Suspect Een ervaren rechercheur wordt naar een mortuarium van een ziekenhuis geroepen om een lijk te identificeren, maar ontdekt dat het zijn vervreemde dochter is. Getraumatiseerd door het nieuws dat ze blijkbaar zelfmoord heeft gepleegd, gaat Frater op zoek naar de waarheid over haar dood.
Poster voor Tales of the City Tales of the City Tales of the City volgt Mary Ann, die naar huis terugkeert naar San Francisco. Ze wordt herenigd met haar dochter Shawna en ex-man Brian, twintig jaar nadat ze hen achter heeft gelaten om haar carrière na te streven. Ze ontvluchtte de midlifecrisis die haar perfecte leven in Connecticut creëerde. Mary Ann keert terug naar huis naar haar gezin en zal snel teruggetrokken worden in Anna Madrigal...
Poster voor Teachers Teachers De serie is gemaakt door Tim Loane en volgt een groep leraren op een middelbare school in hun dagelijkse leven. Terwijl de eerste serie vooral draait om de leraar op proef Simon Casey (Andrew Lincoln), hebben latere series een ensemblebenadering. De cast verandert in de loop der tijd drastisch en in de vierde serie zijn er nog maar weinig originele personages over. Terwijl sommige van deze v...
Poster voor The Accident The Accident Het verhaal draait om Polly, gespeeld door Lancashire, de vrouw van de lokale politicus die het project verdedigde. Hun opstandige dochter, Leona, had een groep vrienden geleid op de site op de dag van de explosie, maar nu met een levenslange handicap na de ramp wordt achtergelaten. Terwijl gemeentelijk verdriet plaatsmaakt voor een stortvloed van woede en schuld, wordt de gemeenschap uit e...
Poster voor The Big Fat Quiz of Everything The Big Fat Quiz of Everything The Big Fat Quiz of the Everything is een Brits quizprogramma.
Poster voor The Big Fat Quiz of the Year The Big Fat Quiz of the Year The Big Fat Quiz of the Year is een jaarlijks Brits televisieprogramma.
Poster voor The Big Fat Quizzes of the Decades The Big Fat Quizzes of the Decades Een quiz waarin alle decennia aan bod komen.
Poster voor The Bisexual The Bisexual Een kijkje in de verschillen tussen het daten van mannen en vrouwen uit het perspectief van iemand die beide doet.
Poster voor The Book Group The Book Group Clare, een neurotische Amerikaan, verhuist naar Glasgow en start een boekengroep om nieuwe, interessante mensen te ontmoeten . Maar Kenny, Dirka, Rab, Fist en Janice blijken interessanter te zijn dan gedacht.
Poster voor The Circle The Circle Status en strategie botsen in dit sociale experiment en competitieshow waar online spelers flirten, bevriend raken en elkaar misleiden op weg naar naar een grote geldprijs.
Poster voor The Couple Next Door The Couple Next Door De serie volgt Evie en Pete, die verhuizen naar een chique buurt en terechtkomen in een wereld van gordijntrekkerij en statusangst. Ze vinden vriendschap in de vorm van het stel naast hen, alpha verkeersagent Danny en zijn vrouw, glamoureuze yoga-instructrice Becka, maar nadat Danny en Evie samen een gepassioneerde nacht delen, liggen er problemen in het verschiet. Gebaseerd op de Nederlandse s...
Poster voor The End of the F***ing World The End of the F***ing World James is 17 jaar oud en vrij zeker dat hij een psychopaat is. Alyssa is ook 17, ze is het coole, nieuwe meisje op school. Het paar maakt een connectie en ze haalt hem over om samen op een roadtrip te gaan op zoek naar haar echte vader.
Poster voor The Gathering The Gathering Het drama speelt zich af aan de Merseyside en concentreert zich op een groep tieners met verschillende achtergronden, die allemaal een misdaad hadden kunnen begaan, samen met hun ouders, die evenveel reden tot wantrouwen geven.
Poster voor The Island with Bear Grylls The Island with Bear Grylls Britse realityserie in de sfeer van Survivor.
Poster voor The IT Crowd The IT Crowd The IT Crowd draait om het drie man sterke IT-team van Reynholm Industries, een fictieve Britse onderneming in Londen.
Poster voor The Language of Love The Language of Love Kan de liefde opbloeien als je niet dezelfde taal spreekt? Davina McCall en Ricky Merino zijn de gastheren als Britse en Spaanse vrijgezellen het samen proberen uit te vinden, met verrassende, charmante en vaak komische resultaten.
Poster voor The Love Trap The Love Trap ‘The Love Trap’ is een serie waarin een groep vrouwen er alles aan doet om de genegenheid van de vrijgezelle man David te winnen. Maar terwijl de helft van de deelnemers zegt het hart van de vrijgezel te willen winnen, doen de anderen alleen maar mee om een ​​grote geldprijs te winnen. Aan het einde van elke show elimineert David één deelnemer, die zonder pardon door een luik wordt ge...
Poster voor The Mill The Mill The Mill is gebaseerd op het leven van echte mensen, die het verhaal vertellen van leerlingen die hun leven in eigen handen nemen in begin 19 eeuw.
Poster voor The Promise The Promise The Promise volgt het leven van een 18-jarige Londenaar als ze het huidige Israël en haar grootvader, een soldaat in de Britse vredesmacht in het Palestina van 1940, bezoekt.
Poster voor The Royal House of Windsor The Royal House of Windsor The Royal House of Windsor volgt het aangrijpende verhaal van de familie Windsor.
Poster voor The Secret Life of the Zoo The Secret Life of the Zoo Chester Zoo is de populairste dierentuin in Groot-Brittanië, en deze documentaire laat het allemaal zien.
Poster voor The Supervet The Supervet Noel Fitzpatrick runt een van de meest geavanceerde dierenklinieken in Groot-Brittannië.
Poster voor The Undeclared War The Undeclared War In 2024 werkt een GCHQ-team aan het voorkomen van een reeks cyberaanvallen voor de parlementsverkiezingen.
Poster voor The Virtues The Virtues Omdat Joseph geen directe familie is om voor te leven, wordt hij achtervolgd door een verleden dat hij al tientallen jaren probeert te vergeten - zo niet actief duister met drank en drugs
Poster voor The Windsors The Windsors De Koninklijke Familie in deze soap opera is, hoewel gebaseerd op ware gebeurtenissen, volkomen fictief.
Poster voor This Way Up This Way Up Een jonge vrouw probeert haar leven weer in orde te krijgen na een mentale breakdown.
Poster voor Three Wives, One Husband Three Wives, One Husband Vierdelige documentaireserie over een enclave van fundamentalistische mormonen. Ze wonen op de Rockland Ranch, middenin in de woestijn in het Amerikaanse Utah. Hun manier van leven wekt zowel fascinatie als argwaan. Sommige gezinnen zijn gehuisvest in moderne grotwoningen, uitgehakt in de wand van een enorme zandstenen rots, en de helft van de mannen is polygaam: zij zijn met meer dan één vro...
Poster voor Toast of London Toast of London Steven Toast is een acteur van middelbare leeftijd met een rumoerig verleden die meer tijd doorbrengt met het oplossen van zijn problemen naast het podium dan erop. Toast woont bij zijn vriend Ed Howzer-Black.
Poster voor Tom Allen's Quizness Tom Allen's Quizness Komiek Tom Allen presenteert een quiz show met een hilarische twist. Met 25.000 pond te winnen, moeten de deelnemers hun kennis bewijzen door er maf uit te zien!
Poster voor Top Boy Top Boy Een spannend en rauw vierdelig drama over jonge levens op het randje in Oost-Londen - een eerlijke en aangrijpende weergave van drugs- en bendecultuur in de binnenstad
Poster voor Traitors Traitors Een Britse ambtenaar gaat ermee akkoord haar eigen regering te spioneren voor de Amerikanen in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog.
Poster voor Travel Man: 48 Hours in... Travel Man: 48 Hours in... Richard Ayoade gaat op een extreem efficiënte manier te werk bij het reizen, waarbij hij alles wat een toeristische bestemming te bieden heeft langsgaat in 48 uur.
Poster voor Truelove Truelove Doe mee met ons dynamische duo: Phil, een ex-senior politiechef die geniet van een comfortabel maar saai pensioen, en Ken, een gescheiden vrouw en ex-dierenarts van de speciale strijdkrachten die zich op zee net zo voelt. Phil en Ken waren tienerliefdes en ondanks dat het leven verder is gegaan, zijn ze er nooit helemaal in geslaagd elkaar te vergeten. Terug naar de begrafenis van een vriend ve...
Poster voor Utopia Utopia Wanneer een niet-verbonden groep mensen zich bevinden in de zoektocht naar een manuscript voor een legendarisch stripboek, verandert hun leven drastisch. Opeens worden ze achterna gezeten door een moorddadige organisatie.
Poster voor We Are Lady Parts We Are Lady Parts Een blik op de hoogte- en dieptepunten van de bandleden die deel uitmaken van de vrouwelijke moslimpunkband Lady Parts, gezien door de ogen van Amina Hussein, een geeky PhD-student die wordt aangeworven om hun onwaarschijnlijke leadgitarist te zijn.
Poster voor Worst House on the Street Worst House on the Street Broer en zus projectontwikkelaars Scarlette en Stuart Douglas helpen gezinnen vervallen huizen te transformeren in droomhuizen zonder de bank te breken.
Poster voor Year of The Rabbit Year of The Rabbit Year of The Rabbit volgt een groep Victoriaanse rechercheurs.