Overzicht series voor Channel 5

Seriesfeed heeft op dit moment 52 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 10 Years Younger in 10 Days 10 Years Younger in 10 Days Cherry Healey presenteert deze versie van de make-over show. Ze roept de hulp in van vooraanstaande deskundigen om met slimme trucs en geavanceerde behandelingen de klok terug te draaien. Maar kunnen ze er 10 jaar afhalen in 10 dagen?
Poster voor 100% Hotter 100% Hotter Een stylist, een kapper en een make-upartiest slaan de handen in elkaar om de grootste Britse fashionrampen een ‘make-under’ te geven.
Poster voor 15 Days 15 Days Het verhaal begint met een brutale moord door een naaste familielid. Er worden 15 dagen teruggespoeld om uit te zoeken waarom en hoe en vooral wie verantwoordelijk was.
Poster voor 22 Kids and Counting 22 Kids and Counting De serie volgt Noel en Sue Radford terwijl ze omgaan met hun supergrote gezin, maar ook met kleinkinderen, honden, tienerfeestjes en thuisonderwijs.
Poster voor Adrian Dunbar's Coastal Ireland Adrian Dunbar's Coastal Ireland Adrian Dunbar komt weer in contact met zijn roots als hij langs de wilde en ruige west- en noordkust van Ierland reist. Adrian legt meer dan 600 mijl af en bezoekt adembenemende locaties, rijdt over prachtige kustwegen, ziet fantastische staaltjes techniek en proeft van de fantastische keuken. Onderweg ontmoet hij oude vrienden en maakt hij nieuwe vrienden. Adrian deelt een aantal van zijn favo...
Poster voor Adults Only! Adults Only! Verhelderende kijk op beroepen strikt voor volwassenen.
Poster voor Alex Polizzi: My Hotel Nightmare Alex Polizzi: My Hotel Nightmare De bekroonde hotelier Alex Polizzi en haar moeder, Olga, die gelijkwaardige zakenpartners zijn geworden, beginnen te werken aan een ingrijpend renovatieproject in hun middeleeuwse koetsiersherberg met 37 slaapkamers in het oosten van Sussex.
Poster voor All Creatures Great and Small All Creatures Great and Small All Creatures Great and Small beschrijft de hartverwarmende en humoristische avonturen van een jonge dierenarts in de Yorkshire Dales in de jaren dertig.
Poster voor Ancient Mysteries Ancient Mysteries Met de hulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen, onderzoeken experts 's werelds grootste archeologische mysteries.
Poster voor Anne Boleyn Anne Boleyn Je kent misschien de geschiedenis, maar je kent haar verhaal niet. 'Anne Boleyn' is een nieuwe driedelige intieme psychologische thriller, verteld vanuit een nieuw perspectief: het hare. De show verkent Anne's laatste maanden terwijl ze worstelt om een ​​toekomst voor haar dochter veilig te stellen en het machtige patriarchaat dat om haar heen komt uit te dagen.
Poster voor Bad Habits, Holy Orders Bad Habits, Holy Orders 'Bad Habits, Holy Orders' is een serie waarin jonge vrouwen hun moderne leven inruilen en een ​​maand doorbrengen in een werkend klooster in East Anglia waar het comfort van thuis, smartphones en alcohol verboden zijn.
Poster voor Big Antique Adventure with Susan Calman Big Antique Adventure with Susan Calman In 'Big Antique Adventure with Susan Calman' duikt de komiek en reispresentatrice in de miljoenenpond antiekindustrie en leert ze alles wat er te weten valt over de wondere wereld van de verzamelobjecten. In vijf afleveringen leert ze hoe ze afval van schatten kan onderscheiden, hoe ze het antiek van de toekomst kan herkennen en hoe ze het broodnodige geld voor het goede doel kan verdienen.
Poster voor Blindspot Blindspot Het volgt Hannah Queen, een gehandicapte vrouw die toezicht houdt op de CCTV op een ruig landgoed. Op een dag merkt ze dat een man van wie ze weet dat hij een gewelddadige crimineel is een vrouw naar een blinde vlek in de cameradekking leidt en wanneer hij weer tevoorschijn komt, is er geen teken van de vrouw die in het niets lijkt te zijn verdwenen. Hannah is ervan overtuigd dat ze is vermoord...
Poster voor Body in the Snow: The Murder of Joanna Yeates Body in the Snow: The Murder of Joanna Yeates Het lichaam van de 25-jarige Joanna Yeates werd gevonden in de sneeuw bij Bristol. Ze werd enkele dagen voor Kerstmis ontdekt door een stel dat hun hond uitliet. Het was een mysterie zonder duidelijke verklaring voor wat er was gebeurd. Deze tweedelige documentaire vertelt het definitieve verhaal van de tragische moord op landschapsarchitect Joanna Yeates en de daaropvolgende jacht op haar moor...
Poster voor Celebrity 100% Hotter Celebrity 100% Hotter Celebrities nemen de vermakelijke makeunder-serie over, waarin modebluderss worden ontdaan van hun buitensporige make-up en buitensporige kleding en wordt getransformeerd door modestyliste Karen Williams, visagist Melissa Sophia en haarontwerper Daniel K Palmer.
Poster voor Celebrity Trolls: We're Coming to Get You Celebrity Trolls: We're Coming to Get You Frankie Bridge jaagt op internet trollen, die zich verschuilen achter valse identiteiten en meerdere accounts.
Poster voor Chocolate Dreams: Inside Hotel Chocolat Chocolate Dreams: Inside Hotel Chocolat Neem een kijkje achter de schermen bij het grootste onafhankelijke chocoladebedrijf van Groot-Brittannië.
Poster voor Cold Call Cold Call Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een oplichting die haar wereld op zijn kop zet.
Poster voor Council House Swap Council House Swap Documentaireserie over huurders van sociale woningen in het Verenigd Koninkrijk die van woning willen ruilen, waarin individuen en gezinnen worden gevolgd terwijl ze op zoek zijn naar hun ideale woning.
Poster voor Curvy Girls: Stripped Bare Curvy Girls: Stripped Bare Een kijkje achter de schermen bij een toonaangevende Brits modellenbureau voor vrouwen met een grotere maat. Zij zijn op zoek naar het volgende supermodel.
Poster voor Dalgliesh Dalgliesh Adam Dalgliesh neemt ons mee door het Engeland van de jaren 70 terwijl hij ongebruikelijke moorden oplost. Variërend van een student verpleegkunde die vergiftigd is tijdens een trainingsdemonstratie, tot een dakloze man en onlangs afgetreden Tory MP wiens keel werd doorgesneden in een kerk in Londen, tot verdachte sterfgevallen in een mysterieus tehuis voor gehandicapten.
Poster voor Dream Home Makeovers with Sophie Robinson Dream Home Makeovers with Sophie Robinson Sophie helpt mensen die een stijlvol huis willen creëren door in elk programma twee verschillende interieurs te behandelen en huiseigenaren te helpen die worstelen met twijfels en dilemma's op het gebied van design.
Poster voor Elephant Hospital Elephant Hospital Het werk van een ziekenhuis in Thailand dat zich uitsluitend bezighoudt met de behandeling van olifanten. Deze tweedelige documentaire laat de dagelijkse uitdagingen zien van het omgaan met supergrote patiënten die lijden aan alles van dodelijke virussen tot snijwonden en parasieten. Ook is te zien hoe de faciliteit babyolifantjes nieuwe commando's leert en zelfs van olifantenpoep kunstmest ma...
Poster voor HMS Murder HMS Murder De serie speelt zich af aan boord van een luxe cruiseschip dat door mediterrane vakantiehotspots toert en volgt de nieuwe cabaretier van het schip, Jack Grayling, die ontdekt dat er sinistere elementen onder de oppervlakte zijn. Nadat een passagier vermoord wordt aangetroffen in de eerste aanloophaven, komt de droom van de ambitieuze eerste officier Kate Woods om haar eigen bevel te voeren in g...
Poster voor Inside Legoland: A World of Wonder Inside Legoland: A World of Wonder Steen voor steen verslag van het leven in een van 's werelds populairste themaparken.
Poster voor Intruder Intruder Het leven van Rebecca en Sam staat op zijn kop als twee tieners inbreken in hun huis aan de kust.
Poster voor Kate Humble's Coastal Britain Kate Humble's Coastal Britain Volg Kate Humble op haar ontdekkingstocht door de prachtige wildernis van Groot-Brittannië langs de mooiste kustwandelingen.
Poster voor Lie With Me Lie With Me De serie gaat over een Britse vrouw en haar man die op zoek zijn naar een nieuwe start in Australië nadat ontrouw hun huwelijk bedreigde. Ze huren een jonge lokale oppas in die niet zo onschuldig is als ze lijkt, met dodelijke gevolgen
Poster voor Lip Sync Battle (UK) Lip Sync Battle (UK) Online is Lip Sync Battle (bekend uit The Tonight Show with Jimmy Fallon) al een enorme sensatie. Vanwege het grote succes heeft Spike besloten om het tot een nieuw level te tillen met een eigen show. In elke aflevering nemen twee bekende sterren het tegen elkaar op in hysterische en epische optredens. De microfoon staat uit, maar de strijd is aan!
Poster voor Murder in a Small Town Murder in a Small Town Serie over de zaak tegen Luke Mitchell, die werd beschuldigd van de brute moord op het 14-jarige schoolmeisje Jodi Jones in 2003.
Poster voor Natural History Museum: World of Wonder Natural History Museum: World of Wonder De serie geeft je een kijkje achter de schermen van een van de grootste musea ter wereld.
Poster voor Penance Penance Het leven van de rouwende moeder Rosalie en haar dochter Maddie veranderd totaal, na de ontmoeting met Jed. Een klein sprankje hoop voor de toekomst, lijkt het. Maar onder de oppervlakte, neemt een dodelijke en vooral corrupte triangle vorm.
Poster voor Peyton and Polizzi's Restaurant Rescue Peyton and Polizzi's Restaurant Rescue Horeca experts Alex Polizzi en Oliver Peyton redden noodlijdende restaurants in de UK.
Poster voor Police: Night Shift 999 Police: Night Shift 999 De nachtdienst van Gloucestershire Constabulary wordt gevolgd, waarbij de meedogenloze en zware strijd tegen nachtelijke criminaliteit wordt onthuld. Als de duisternis valt in het hele graafschap, worden agenten geconfronteerd met incidenten met meer drank, drugs en geweld dan overdag.
Poster voor Secret Scotland Secret Scotland Susan Calman onthult de onvertelde verhalen achter enkele van Schotlands iconische locaties.
Poster voor Secrets of Great British Castles Secrets of Great British Castles Dan Jones introduceert 'Secrets of Great British Castles'. Een serie waarin de fascinerende geschiedenis van zes van de belangrijkste versterkte gebouwen van het land wordt verkend.
Poster voor Soham: The Murder of Holly & Jessica Soham: The Murder of Holly & Jessica Twee meisjes worden in augustus 2002 vermist in een stadje in Cambridge, waardoor de gemeenschap in rep en roer raakt en een verwoede zoektocht op touw wordt gezet om hen te vinden.
Poster voor Suspects Suspects Deze procedurele serie is gesitueerd in Londen en elke aflevering begint met een nieuwsbericht waarna een team van drie rechercheurs de omstandigheden rond het misdrijf onderzoeken. De zaken zelf zijn moderne thema's, zoals een soldaat met PTSD, een moord die vermomd wordt als een zelfmoord en een groepsverkrachting van een jonge tiener.
Poster voor The Catch The Catch Het verhaal volgt visser Ed Collier, die zeer beschermend is over zijn familie, waaronder vrouw Claire en dochter Abbie. Wanneer een rijke jongeman met de naam Ryan Wilson echter interesse begint te krijgen in zijn dochter, voelt Ed haar steeds afstandelijker worden en vreest hij dat hij haar voorgoed zal verliezen.
Poster voor The Challenge: UK The Challenge: UK Zestien van de beste sterren uit het Verenigd Koninkrijk op het gebied van sport en amusement strijden samen met presentator Mark Wright om hun deel van £100.000 en de titel van Challenge Champion.
Poster voor The Deceived The Deceived Engelse student Ophelia wordt verliefd op haar getrouwde docent en ziet in hem alle antwoorden op haar behoeften. Wanneer hun affaire wordt onderbroken door een schokkende en tragische dood, komt Ophelia terecht in een wereld waarin ze haar eigen geest niet meer kan vertrouwen.
Poster voor The Drowning The Drowning Sinds het verlies van haar zoon acht jaar geleden, heeft Jodie haar leven weer opgebouwd, maar als ze Daniel in het oog krijgt, is ze ervan overtuigd dat ze haar vermiste zoon heeft gevonden.
Poster voor The Holiday The Holiday Het verhaal volgt Kate, een vrouw die ontdekt dat haar man een affaire heeft tijdens een luxe vakantie ergens in de Middellandse Zee. Het verontruste stel deelt een villa met vier van Kate's beste vrienden, waaronder de overspelige partner, maar ze realiseert zich niet dat de schuldige partij bereid zou kunnen zijn om te doden om hun geheim veilig te houden.
Poster voor The House Across the Street The House Across the Street Een alleenstaande moeder, schijnbaar genegeerd door haar gemeenschap en zoon, verlangt naar verbondenheid.
Poster voor The Inheritance The Inheritance De wereld van drie broers en zussen staat op zijn kop als hun vader onverwachts overlijdt, en ze ontdekken verrassend dat hij niets in zijn testament heeft nagelaten. Dit stuurt hen op een zoektocht om de waarheid over zijn dood te achterhalen, was zijn dood een ongeluk of moord?
Poster voor The Lie: Murder in Suburbia The Lie: Murder in Suburbia Op 4 oktober 2004 bleek Rachel O'Reilly, een jonge moeder van twee kinderen, vermist te zijn nadat ze haar kinderen niet van school had gehaald. Later die dag werd ze op brute wijze vermoord aangetroffen, in wat aanvankelijk leek op een inbraak die op gruwelijke wijze was misgelopen. Haar man, Joe, leidde de jacht op de moordenaar, hij gaf regelmatig interviews aan de media om de zaak in het ni...
Poster voor The Madame Blanc Mysteries The Madame Blanc Mysteries Jean White is een antiekhandelaar die samen met haar man Rory een succesvol bedrijf runt. Maar wanneer hij plotseling sterft en haar bijna berooid achterlaat, verhuist Jean naar hun enige overgebleven bezit, een huisje in het Franse antiekcentrum Saint Victoire, en begint ze Rory's mysterieuze dood te onderzoeken.
Poster voor The World's Most Scenic Railway Journeys The World's Most Scenic Railway Journeys Deze zesdelige serie verkent reizen door Canada, Europa en Nieuw-Zeeland door de personages die in hun buurt reizen, werken en wonen. Verteld door Bill Nighy.
Poster voor The World's Strongest Man The World's Strongest Man 'The World's Strongest Man' is een wedstrijd die jaarlijks wordt gehouden. Vanaf 2006 is de wedstrijd uitgebreid met voorrondes en kunnen er meerdere mannen uit hetzelfde land meedoen.
Poster voor Undercover Girlfriends Undercover Girlfriends Vijf mannen denken gefilmd te worden voor een vakantieprogramma in het Spaanse Marbella. Hun vriendinnen zijn echter in het geheim meegekomen en volgen de heren op de voet.
Poster voor Walking Britain's Lost Railways Walking Britain's Lost Railways Rob Bell verkent de verloren landschappen en infrastructuur van enkele van de vroegere spoorlijnen van Groot-Brittannië. Vanaf de jaren 1960 viel de bijl op 4.000 mijl van het Britse spoorwegnet. Nu, tientallen jaren later, gaat Rob Bell op reis om die verloren spoorlijnen te ontdekken. Elke week verkent Rob een andere lijn; hij ervaart de verborgen landschappen, verloren infrastructuur en ver...
Poster voor Witness Number 3 Witness Number 3 Op een dag op het werk kijkt Jodie even uit het raam en in een fractie van een seconde stort haar leven in een vrije val. Wat ze ziet lijkt onschuldig – twee mannen lopen aan de andere kant van de weg – maar ze is getuige geweest van een moordenaar en zijn slachtoffer vlak voor een moord.