Overzicht series voor Cinemax

Seriesfeed heeft op dit moment 10 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Banshee Banshee Banshee gaat over een voormalig veroordeelde meesterdief, Lucas Hood, die zich voordoet als de nieuwe sheriff van Banshee, Pennsylvania, een dorpje met een grote Amish-populatie. Als sheriff moet hij zorgen voor gerechtigheid, maar tegelijkertijd misbruikt hij zijn aangemeten positie om zijn criminele activiteiten voort te zetten. In beide rollen krijgt hij af te rekenen met een reeks vijanden,...
Poster voor Femme Fatales Femme Fatales Femme Fatales is een prikkelende serie over krachtige, sexy en gevaarlijke vrouwen geïnspireerd door en vormgegeven in de traditie van pulpverhalen, film noir en graphic novels. In iedere aflevering ontdekken de vrouwen buitengewone manieren om met hun problemen om te gaan, waarbij hun overlevingsinstinct, innerlijke kracht en vaak verleiding de sleutelelementen zijn. Elke aflevering wordt ing...
Poster voor Jett Jett Terwijl ze nog maar net uit de gevangenis ontslagen is wordt de topdief Daisy "Jett" Kowalski gedwongen terug te doen wat ze het beste kan door gevaarlijke en excentrieke criminelen die vastbesloten zijn om haar vaardigheden voor hun eigen doeleinden te exploiteren.
Poster voor Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus Mike Judge Presents: Tales From the Tour Bus Verhalen van de bekendste countryartiesten in animatievorm.
Poster voor Outcast Outcast Outcast draait om Kyle Barnes, een man die al van kinds af aan bezeten is geweest en nu meer wil weten over de gebeurtenissen en het fenomeen zelf. Maar de ontdekkingen die hij doet gaan verder dan zijn eigen jeugd en zullen invloed hebben op een groot deel van de bevolking.
Poster voor Quarry Quarry Een marinier keert in 1972 uit Vietnam terug naar huis, waar de personen van wie hij hield hem verachten en hij gedemoniseerd wordt door de grote massa.
Poster voor Sam Hunter Sam Hunter Sam Hunter is een spin-off van Hunted. De serie volgt Sam, die zich moet redden in de spionagewereld.
Poster voor The Girl's Guide to Depravity The Girl's Guide to Depravity Sam en Lizzie besluiten het heft van daten in eigen handen te nemen, door de regels te volgen die zij vinden in The Girl's Guide to Depravity. Dankzij dit handboek navigeren ze zich van barkruk naar beddenlakens en terug.
Poster voor The Knick The Knick The Knick gaat over het professionele en persoonlijke leven van het personeel van het New Yorkse Knickbocker ziekenhuis tijdens het eerste deel van de twintigste eeuw.
Poster voor Warrior Warrior 1878. Ah Sahm, een Chinese immigrant met bijzondere vaardigheden in de vechtkunst komt aan in San Francisco. Hier raakt hij verzeild in de oorlog tussen de 3 tongs in Chinatown.