Overzicht series voor Crave

Seriesfeed heeft op dit moment 6 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Canada's Drag Race Canada's Drag Race Canada's Drag Race is een aankomende Canadese reality-tv-wedstrijdserie over drag queens gebaseerd op de Amerikaanse serie RuPaul's Drag Race.
Poster voor Durham County Durham County Nadat zijn partner is vermoord, verhuist rechercheur Mike Sweeney met zijn gezin naar het kleine stadje waar hij opgroeide. Maar onder de landelijke rust van Durham County gaan duistere geheimen schuil. Een reeks brute moorden wijst op één dader: een seriemoordenaar. En Mike vermoedt dat zijn buurman Ray, die hij nog kent uit zijn jeugd, wel eens de dader zou kunnen zijn… Maar Mike leidt ze...
Poster voor Letterkenny Letterkenny De inwoners van Letterkenny horen bij één van drie groepen: Hicks, Skids en Hockeyspelers. De drie groepen hebben continu ruzie over blijkbaar triviale zaken, vaak eindigend in iemand die er flink van langs krijgt.
Poster voor Little Bird Little Bird Volg zes delen over Sixties Scoop en een vrouw die haar familie zoekt.
Poster voor Shoresy Shoresy Shoresy sluit zich aan bij een senior AAA hockey team in Sudbury op een missie om nooit, nooit meer te verliezen.
Poster voor The Phantom The Phantom De jonge waaghals Kit Walker wordt benaderd door een geheime organisatie die hem vertelt dat hij de erfgenaam is van iets dat hij nooit voor mogelijk had gehouden. Als de 21ste 'geest die loopt' moet hij het erfgoed van zijn voorouders in ere houden en overal ter wereld misdaad en onrecht bestrijden. Maar de wereld is anders dan vroeger, en hij moet het opnemen tegen in hightech gespecialiseerd...