Overzicht series voor CuriosityStream

Seriesfeed heeft op dit moment 3 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Amazing Dinoworld Amazing Dinoworld Nieuwe fossiele ontdekkingen revolutioneren de manier waarop we naar deze oude reptielen kijken. Bewonder deze wetenschappelijk nauwkeurige, prachtig weergegeven CG-dinosaurussen terwijl we onderzoeken wat jaren van harde wetenschap ons hebben laten zien over hoe ze ooit leefden.
Poster voor Secrets of the Universe Secrets of the Universe 'Secrets of the Universe' lanceert kijkers op acht verbluffende avonturen om antwoorden te zoeken op enkele van de grootste mysteries van het universum. Hoe is het heelal ontstaan? Zijn er andere aardachtige werelden? Wat is leven? Elke op zichzelf staande film vertelt de opmerkelijke verhalen van de missies en de doorbraken die een revolutie teweeg hebben gebracht in ons begrip van de kosmos, ...
Poster voor The Secret Lives Of Big Cats The Secret Lives Of Big Cats Grote kattenpopulaties krimpen snel, maar nu hebben we de middelen om ze gedetailleerder dan ooit te bekijken. Deze serie kijkt naar zeven verschillende leden van de grote kattenfamilie van over de hele wereld, van de tijgers van Aziƫ tot de jaguars van Zuid-Amerika.