Overzicht series voor Das Erste

Seriesfeed heeft op dit moment 9 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Charité at War Charité at War In 1943 worstelt de staf van het Berlijnse Charité Hospital met de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog waaronder de euthanasie praktijken van de nazis.
Poster voor De overloper De overloper 1944. Walter Proska is een jonge Wehrmacht soldaat die zich begint af te vragen wat het doel van de oorlog is, wie de echte vijand is en of zijn echte plicht moet liggen bij zijn vaderland of bij zijn eigen geweten.
Poster voor Eldorado KaDeWe Eldorado KaDeWe Vier jonge mensen op zoek naar geluk ontmoeten elkaar in de beroemdste Duitse winkel in luxegoederen. Voor hen allen zullen de roaring 20s een tijd van omwenteling en vechten om te overleven blijken te zijn.
Poster voor Inas Nacht Inas Nacht Ina Müller praat voor twee uur (soms drie) in een bar of pub, en geeft de bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gasten.
Poster voor NSU German History X NSU German History X Na de hereniging van Duitsland onstaat de NSU, een nazistische partij die dood en verderf zaait en de politie tot wanhoop drijft.
Poster voor Oktoberfest: Beer & Blood Oktoberfest: Beer & Blood Bedrog, verraad en moord volgen wanneer twee machtige familiebrouwerijen oorlog voeren over het wereldberoemde bierfestival in het begin van de 20e eeuw in München.
Poster voor Sophie Cross Sophie Cross Strafrechtadvocate Sophie en haar man Thomas, een politie-inspecteur, vormen een gelukkig gezinnetje met hun zoontje Arthur. Als ze op een dag getroffen worden door het noodlot, staat Sophies leven op haar kop. Ze besluit ook bij de politie te gaan, in de hoop het verschil te kunnen maken.
Poster voor Turkish for Beginners Turkish for Beginners De zestienjarige Lena leidt een rustig leventje, samen met haar broertje Nils en haar moeder Doris, die van beroep psychotherapeute is. Maar dan wordt de moeder van Lena verliefd op de Turkse politieagent Metin, met alle gevolgen van dien.
Poster voor Weissensee Weissensee Weissensee speelt zich af tegen de achtergrond van de Koude Oorlog in Oost-Duitsland in de jaren ’80.