Overzicht series voor Discovery Channel (CA)

Seriesfeed heeft op dit moment 6 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Frontier Frontier Verhaal over de gewelddadige strijd om de macht in de Noord-Amerikaanse bonthandel in de late 18e eeuw.
Poster voor Heavy Rescue: 401 Heavy Rescue: 401 Onder de slechtste weersomstandigheden proberen nieuwe en ervaren noodteams de drukke, levensgevaarlijke snelwegen van Zuid-Ontario begaanbaar te houden.
Poster voor Highway Thru Hell Highway Thru Hell Volg het personeel van Jamie Davies Heavy Rescue als zij proberen om een economisch belangrijk en veel bereden snelweg open te houden die onderhevig is aan hevige weersomstandigheden.
Poster voor Killing Fields Killing Fields Toen de jonge Eugine Boisfontaine in 1997 dood werd gevonden in de moeraslanden van Louisiana, beloofde toenmalig detective Rodie Sanchez haar moeder dat hij de dader zou vinden. Dat was een gevaarlijk belofte, aangezien het lichaam al vijf maanden in het water van deze 'killing fields' had gelegen, waardoor alle mogelijke sporen waren uitgewist.
Poster voor Mayday Mayday Mayday onderzoekt de duistere waarheid, crash voor crash. De serie onderzoekt wat er fout ging en waarom.
Poster voor Mighty Trains Mighty Trains Mighty Trains is een documentaire die elke aflevering een bepaalde trein volgt.