Overzicht series voor E!

Seriesfeed heeft op dit moment 35 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor About a Girl About a Girl Amy Ryan is vastberaden om haar diploma te halen. Als ze haar woning moet delen met vier mannen, komt ze erachter dat samenwonen met de andere sekse niet de meest ideale situatie is.
Poster voor Bridalplasty Bridalplasty De show volgt 12 verloofde vrouwen die strijden om de bruiloft van hun dromen en hun droomprocedure voor plastische chirurgie. Elke vrouw moet een wensenlijst voor plastische chirurgie invullen. De vrouwen zullen de thema-uitdagingen voor het huwelijk moeten voltooien om de operatie van hun keuze te winnen. De winnaar van de challenge van de week krijgt één procedure voor plastische chirurgie...
Poster voor Busy Tonight Busy Tonight Busy Phillips geeft haar mening over popcultuur.
Poster voor Celebrity Beef Celebrity Beef Elke week nemen twee beroemdheden het tegen elkaar op in een luchtige confrontatie, messen in de hand en kruiden op het rek, klaar om het beste gerecht aan deze kant van de Hollywood Hills te koken.
Poster voor Celebrity Game Face Celebrity Game Face Kevin Hart organiseert een avond vol plezier en spelletjes met beroemde stellen, die allemaal op afstand spelen vanuit hun eigen huis; van trivia-vragen tot fysieke uitdagingen, elke ronde laat een frisse, leuke en onverwachte kant zien.
Poster voor Clash of the Cover Bands Clash of the Cover Bands 'Clash of the Cover Bands' brengt de beste coverbands uit het hele land samen om muziek en de kunst van het optreden in alle genres te vieren. In de serie van een half uur strijden bands om een ​​geldprijs door artiesten als Aretha Franklin, Blink 182 en Bon Jovi te verslaan.
Poster voor Dash Dolls Dash Dolls Dash Dolls volgt de medewerkers van de kledingwinkels van de Kardashians, D-A-S-H. De serie bespreekt hun levens, hun carrières, familiedrama, hun relaties en andere zaken die de mooie dames van D-A-S-H meemaken.
Poster voor Dating #NoFilter Dating #NoFilter "Dating #NoFilter" is een frisse en hilarisch eerlijke kijk op de moderne datingscène voor de sociaal onderlegde, rechts-swipende generatie. In elke drukke episode van een half uur geven drie paar uitgesproken komieken een overzicht van play-by-plays terwijl ze echte singles volgen op de meest buitensporige, intieme en verrassende eerste dates. Gedurende de blinde dates zullen de comedians hun...
Poster voor Famously Single Famously Single Single celebrities met ongeluk in de liefde, leren hoe ze de perfecte partner kunnen kiezen terwijl ze onder één dak wonen.
Poster voor Flip It Like Disick Flip It Like Disick Scott Disick en zijn team draaien een high-end luxe vastgoedproject in Los Angeles om, terwijl ze ook huisontwerpprojecten transformeren voor zijn beroemde vrienden, zoals Steve Aoki en French Montana. Met voormalig popster die interieurdesigngoeroe Willa Ford werd, Scott's beste vriend en zakenpartner, Benny Luciano, hun all-star kortstondige aannemer, Miki Moor, en de vrouw die ze allemaal op...
Poster voor For Real: The Story of Reality TV For Real: The Story of Reality TV Deze serie duikt in het oorsprongsverhaal van een van de meest intrigerende en polariserende subsectoren van het entertainmentlandschap. Gastheer Andy Cohen verkent verschillende thema's, waaronder celebreality, dating, competitie en extreme make-overseries, en deelt schokkende onthullingen van die leidinggevenden uit de branche, producenten en journalisten die hebben geholpen met het katapulte...
Poster voor Holly's World Holly's World De levendige mevrouw Madison en haar schandalige posse van vriendjes nemen The Strip in Vegas over.
Poster voor I Am Cait I Am Cait I Am Cait is een Amerikaanse realityserie van de zender E! en volgt het leven van Caitlin Jenner.
Poster voor Ice Loves Coco Ice Loves Coco Ice en zijn vrouw Coco zijn het onderwerp van de nieuwe E! reality serie, die past in het rijtje met Keeping Up With the Kardashians.
Poster voor Jason Biggs’ Cash At Your Door Jason Biggs’ Cash At Your Door Jason Biggs presenteert deze spelshow waarin hij onverwachts voor de deur verschijnt van gewone mensen die denken dat ze in een show zijn waarin hun huizen showen. In plaats daarvan zullen gezinnen op de proef worden gesteld en samenwerken door middel van drie ronden van uitgebreide trivia, om kans te maken op $ 25.000.
Poster voor Keeping Up with the Kardashians Keeping Up with the Kardashians Een storm aan broers en zussen. Het bedrijfsleven en roem overspoelen Olympisch tienkamper Bruce Jenner en paparazzi liefhebber Kim Kardashian wanneer hun families samenkomen.
Poster voor Kendra Kendra Kendra is niet langer meer een inwonend vriendinnetje van Hugh Hefner in de Playboy Mansion. Het nieuwe leven van Kendra Wilkinson wordt gedocumenteerd in haar eigen reality programma nadat ze vijf seizoenen heeft geschitterd in het programma The Girls Next Door. Voor het eerst woont ze op zichzelf en leert ze simpele taken als het doen van de was, boodschappen en haar eigen rekeningen betalen....
Poster voor Khloe & Lamar Khloe & Lamar In Khloé and Lamar volgen camera's de Kardashian zus en de Los Angeles Lakers ster in hun thuis.
Poster voor Kourtney and Kim Take Miami Kourtney and Kim Take Miami In de meerdere seizoenen gaan Kourtney en Kim, en Kourtney en Khloe Miami overnemen door een nieuwe Dash boetiek te openen.
Poster voor Kourtney and Kim Take New York Kourtney and Kim Take New York Je zag de meiden Miami overnemen, wacht tot je ziet wat ze gaan doen met de Big Apple. New York, je bent gewaarschuwd.
Poster voor Life of Kylie Life of Kylie De serie volgt het leven van reality-tv-persoonlijkheid Kylie Jenner, omdat ze zich bezighoudt met het runnen van een bedrijf, terwijl zij een normaal leven en haar nauwe vriendschap met Jordyn Woods behoudt.
Poster voor Love You, Mean It with Whitney Cummings Love You, Mean It with Whitney Cummings Een wekelijkse talkshow gehost door Whitney Cummings. Zij wordt bijgestaan door sidekick Julian McCullough en bekende gasten.
Poster voor Mariah's World Mariah's World Mariah's World is een serie die het leven van zangeres Mariah Carey volgt gedurende het begin van haar Europese Sweet Sweet Fantasy Tour.
Poster voor Mathis Family Matters Mathis Family Matters Greg Mathis Sr., bekend van zijn rechtbankshow "Judge Mathis", is recordhouder van de langstlopende daytime show, gepresenteerd door een Afro-Amerikaanse man. Terwijl hij de baas is in de rechtszaal, wordt hij thuis vaak overruled door zijn vrouw en kinderen. Deze docu-serie laat Greg en Linda Mathis zien als ouders van hun vier volwassen kinderen en meerdere kleinkinderen. Met twee kindere...
Poster voor Meet the Frasers Meet the Frasers Matt Fraser, een 28-jarige paranormaal begaafde medium, en zijn 21-jarige schoonheidskoningin-vriendin Alexa Papigiotis zijn lokale beroemdheden in hun woonplaats Cranston, Rhode Island. Matt en Alexa bedenken grote dingen voor hun toekomst; Matt's boeiende live leesevenementen worden steeds populairder en binnenkort zal zijn boek 'When Heaven Calls' verschijnen. En terwijl Alexa Matt steunt ti...
Poster voor Raising a F***ing Star Raising a F***ing Star Volgt vier families in de US met bigger-than-life ouders en hun ontluikende kindsterren. Met de opkomst van sociale media is roem toegankelijker dan ooit, maar de concurrentie is groter. Deze podiumouders deinzen nergens voor terug om van hun kinderen de grootste naam van de volgende generatie te maken.
Poster voor Relatively Famous: Ranch Rules Relatively Famous: Ranch Rules 'Relatively Famous: Ranch Rules' laat de kinderen van beroemdheden zichzelf bewijzen door een ranch op te zetten en te runnen.
Poster voor Reunion Road Trip Reunion Road Trip Enkele van de meest iconische tv-casts komen weer bij elkaar voor een dag vol gelach en herinneringen ophalen. Elke aflevering herenigt spelers van een andere show, en ze kijken terug, delen hun favoriete verhalen achter de schermen en onderzoeken de erfenis van hun buitengewone werk.
Poster voor Rob & Chyna Rob & Chyna Rob & Chyna zal de romance van Rob Kardashian en Blac Chyna volgen. Elke aflevering zien we de tortelduifjes tijdens hun verloving met zwangerschap erbij.
Poster voor The Arrangement The Arrangement Het leven ziet er goed uit voor Megan Morrison, een mooie en jonge actrice. Ze mag auditie doen voor de vrouwelijke hoofdrol in een grote Hollywood productie. De auditie verloopt goed en een eerste date met haar tegenspeler, Kyle West, één van 's werelds beste acteurs, volgt. Echter, haar sprookje neemt vlug een andere wending wanneer ze een contract gepresenteerd krijgt dat haar leven voor a...
Poster voor The Bi Life The Bi Life Gepresenteerd door Big Brother UK-winnaar en Rupaul's Drag Race Super-Star Courtney Act, volgt de show een groep biseksuele, pan-seksuele, fluïde of zoekende Britse singles die samen in Barcelona wonen. Ze zullen samen leven, samen feesten en hopelijk liefde vinden in de zomer van hun leven.
Poster voor The Girls Next Door The Girls Next Door Ze zijn vaak blond, zeer ambitieus en altijd mooi. Ze zijn de jonge vrouwen die reizen van dorpen en steden uit heel Amerika in de hoop van een ongelooflijke droom: leven in de Playboy Mansion.
Poster voor The Royals The Royals Drama over een fictieve Britse Koninklijke familie dat zich afspeelt in het hedendaagse Londen. Ze wonen in een wereld van traditie die in elk verlangen voorziet, maar ook komt met het prijskaartje van plicht, lot en gebrek aan privacy.
Poster voor Total Bellas Total Bellas Total Bellas zal de kijkers een exclusieve, intieme blik geven van het VIP-leven van de Bellas en hun partners, John Cena en Daniel Bryan, buiten de ring. Na Nikki Bella's nekoperatie verblijven haar familieleden in het huis van Nikki en John, om haar te helpen revalideren.
Poster voor Total Divas Total Divas Total Divas is een show die draait om zeven vrouwelijke WWE sterren. De serie volgt zowel hun persoonlijke leven als het leven in de WWE.