Overzicht series voor EO

Seriesfeed heeft op dit moment 15 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor Als de dijken breken Als de dijken breken Als een grote storm op Nederland af komt moet premier Hans Kreuger het besluit nemen: kunnen we 4 miljoen mensen evacueren? Maar de storm kan nog afbuigen en de evacuatie van burgers, ziekenhuizen en gevangenissen duurt zeker 4 dagen.
Poster voor De Pelgrimscode De Pelgrimscode In De Pelgrimscode gaan tien bekende Nederlanders een spectaculaire strijd met elkaar aan in het Midden-Oosten. De inzet van de strijd is een schat van € 10.000, bestemd voor een zelfgekozen goed doel. Hun zoektocht voert door hete woestijnen, historische steden en eeuwenoude pelgrimsoorden. Wie van hen wint de strijd?
Poster voor Genaaid Genaaid In de serie 'Genaaid' vliegt Jennifer Hoffman met vijf jonge modemakers naar Myanmar. Het is een van de landen waar goedkope kleding in Nederlandse winkels vandaan komt. "Dan denk je al snel aan kinderarbeid, lage lonen en slechte werkomstandigheden. Maar het is nog erger dan ik dacht.” Dit ondervinden de fashionista's aan den lijve als Jennifer hen aan het werk zet in de kledingindustrie.
Poster voor Het A-woord Het A-woord Het A-woord vertelt het verhaal van een gezin waarbinnen het jongste kind autisme heeft. Moeder Mariël (gespeeld door Lies Visschedijk), vader Teun (gespeeld door Guy Clemens) en de rest van de familie proberen om te gaan met het feit dat Sam anders is dan anderen. Ze doen er alles aan om het beruchte A-woord te vermijden.
Poster voor Het Geheime Leven van 4-jarigen Het Geheime Leven van 4-jarigen Acht kleuters uit alle windstreken van ons land komen naar deze bijzondere school waar camera's en microfoons alles registreren. We zien vierjarigen zoals we ze nooit zien als we erbij zijn. Kleine mensen, die met elkaar omgaan, zoals volwassenen dat doen.
Poster voor Hoogvliegers Hoogvliegers Hoogvliegers vertelt het verhaal van Rutger, Guus en Laila. We volgen hen tijdens hun jarenlange zware training om jachtvliegerpiloot te worden bij de Koninklijke Luchtmacht en we zijn erbij als ze eindelijk een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten uitvoeren. We staan ​​dicht bij deze vrienden in hun veelbewogen reis naar volwassenheid, we delen hun kameraadschap, hun verdriet, hun vreug...
Poster voor Hufterproef Hufterproef Hufterproef is een onderzoeksjournalistiek programma dat door de EO wordt uitgezonden op NPO 3. In dit programma bekijkt presentator Johan Eikelboom hoe burgers reageren op asociaal gedrag.
Poster voor Jojanneke uit de Prostitutie Jojanneke uit de Prostitutie Als je de prostitutie ingaat, kom je er dan makkelijk uit? Spoiler: NEE! Jojanneke van den Berg duikt in de wereld van de drie P’s: prostitutie, pooiers en porno. In het vierdelige programma opent ze de jacht op pooiers en hoort ze de meest bizarre verhalen van (ex)prostituees. In het nieuwe programma loopt Jojanneke mee in het leven van vrouwen die willen stoppen als prostituee en strijdlust...
Poster voor Rail Away Rail Away Rail Away is een fascinerende serie over markante spoorlijnen overal ter wereld. In iedere aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Rijdend door natuurschoon, maken we kennis met de geschiedenis van het gebied, leren we regionale gebruiken en culturen kennen en bezoeken we toeristische attracties.
Poster voor Rembrandt en Ik Rembrandt en Ik De miniserie vertelt in vier delen het bewogen leven van de grootste kunstenaar van de Gouden Eeuw. In elke aflevering krijgen we Rembrandt te zien vanuit de ogen van iemand die dicht bij hem staat: Jan Lievens, Saskia van Uylenburgh, Govert Flink en Cornelia. Deze vier 'Ikken' hebben ieder een andere relatie tot Rembrandt en deze verhalen geven dan ook een rijk geschakeerd beeld van het leven ...
Poster voor Talent: Autisme Talent: Autisme Deze vijfdelige portretserie focust zich op mensen die een vorm van autisme hebben, maar hierdoor ook over een opmerkelijk of een opvallend talent beschikken. Zonder de problemen te verbloemen die deze aandoening met zich meebrengt, brengt de serie de mogelijkheden in beeld die de mensen met deze beperking hebben. Een serie vol fascinerende en verrassende portretten van mensen met een bijzonder...
Poster voor Tygo in de GHB Tygo in de GHB 'Tygo in de GHB' is een ontdekkingsreis over GHB, uitgezonden door de EO. Tygo Gernandt duikt voor dit programma in de wereld van drugsgebruik op het platteland. Hij probeert er achter te komen hoe het kan dat jongeren massaal GHB gebruiken en er niet of nauwelijks in slagen om af te kicken van deze vernietigende drug.
Poster voor Tygo in de Jeugdcriminaliteit Tygo in de Jeugdcriminaliteit Tygo duikt in de wereld van jeugdcriminelen, bevraagt hun naasten en de mensen die dag in dag uit hun best doen om deze jongeren op het rechte pad te krijgen.
Poster voor Tygo in de psychiatrie Tygo in de psychiatrie Tygo Gernandt duikt een maand lang in de complexe en gesloten wereld van de psychiatrie. In hoeverre zijn labels van een psychische stoornis op drijfzand gebaseerd? Tygo gaat op onderzoek uit: hij loopt mee met mensen die een label opgeplakt kregen en spreekt met experts.
Poster voor Van Gogh; een huis voor Vincent Van Gogh; een huis voor Vincent Van Gogh; Een huis voor Vincent vertelt het gedramatiseerde verhaal van misschien wel de meest beroemde kunstschilder van Nederland: Vincent van Gogh. Hoewel Van Gogh nu wereldwijde bekendheid geniet, verliep zijn leven vol strijd en omzwervingen. Uiteindelijk komt zijn indrukwekkende kunstenaarschap bovendrijven. De dramaserie vertelt het verhaal van deze omzwervingen, van de zoektocht van de...