Overzicht series voor HBO Max

Seriesfeed heeft op dit moment 53 series in de database voor dit netwerk.

Naam Synopsis
Poster voor 12 Dates of Christmas 12 Dates of Christmas Een groep singles betreedt een levensechte romantische komedie vol knusse truien, knuffels bij het haardvuur en maretakkussen, allemaal geregeld om deze zielen te helpen liefde te vinden - net op tijd voor de feestdagen. Uiteindelijk zullen de singles een speciaal iemand uitkiezen om mee naar huis te nemen tijdens de feestdagen, in de hoop op een perfect einde van de kerst.
Poster voor And Just Like That... And Just Like That... Vervolg van de serie 'Sex and the City' dat Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes volgt op hun reis van de gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap in de dertig naar de nog gecompliceerdere realiteit van het leven en vriendschap in de vijftig.
Poster voor Baketopia Baketopia Deze serie, gepresenteerd door social media-sensatie en uitvoerend producent Rosanna Pansino, toont briljante bakkers die virale uitdagingen aangaan in een levensgroot bakwonderland, compleet met alle ingrediënten en gereedschappen waarvan een bakker maar kan dromen. In elke aflevering vullen de deelnemers hun wagentjes met unieke ingrediënten om trendsettende, verrukkelijke desserts te creë...
Poster voor Close Enough Close Enough Deze serie draait rond een jong getrouwd stel en jongleren met alledaagse uitdagingen als ouderschap, vriendschap, hamdiefstal, stripperclowns en het kiezen van de juiste dagopvang.
Poster voor Craftopia Craftopia Kinderknutselaars gaan grote uitdagingen aan en strijden om de meest verbazingwekkende creaties die de wereld ooit heeft gezien.
Poster voor DMZ DMZ In de nabije toekomst, na een bittere burgeroorlog, is Manhattan een gedemilitariseerde zone (DMZ), verwoest en geïsoleerd van de rest van de wereld. Verpleegkundige Alma Ortega zoekt in de puinhopen naar haar zoon die ze verloor tijdens de evacuatie van New York City.
Poster voor Dune: The Sisterhood Dune: The Sisterhood Geen beschrijving.
Poster voor Ellen's Next Great Designer Ellen's Next Great Designer In 'Ellen's Next Great Designer' geeft designliefhebber DeGeneres acht vooruitstrevende meubelontwerpers de kans om hun creativiteit tot het uiterste te drijven. DeGeneres staat elke aflevering voor je klaar om elke uitdaging in overweging te nemen en humoristisch, kleurrijk commentaar te geven. Naast haar zal co-host Foley verschijnen, die ook een jury van drie personen zal leiden in de wedstr...
Poster voor FBOY Island FBOY Island Drie vrouwen verhuizen naar een tropisch eiland waar ze worden vergezeld door 24 mannen. 12 zelfverklaarde "Nice Guys" op zoek naar liefde, en 12 zelfverklaarde "FBoys", daar om te strijden om koud, hard geld. Gehost door hitcomedian en actrice Nikki Glaser, is de serie een sociaal experiment dat de eeuwenoude vraag stelt: kunnen FBoys echt hervormen of eindigen Nice Guys altijd als laatste?
Poster voor Full Bloom Full Bloom 'Full Bloom' nodigt ons uit in een levendige en wonderlijke wereld en vindt tien getalenteerde en innovatieve opkomende bloemisten die hun spectaculaire creatieve visies brengen in een slopende maar prachtige wedstrijdserie. In elke aflevering worden de ontluikende botanische kunstenaars op de proef gesteld in zowel individuele als teamuitdagingen die bepalen wiens stengels worden afgesneden en...
Poster voor Full Circle Full Circle Een onderzoek naar een mislukte ontvoering brengt lang verborgen geheimen aan het licht die meerdere personages en culturen in het huidige New York City met elkaar verbinden.
Poster voor García! García! In een hedendaags Spanje, verdeeld en op de rand van politieke chaos, stuit de onderzoekende millennial Antonia op een decennia oude samenzwering: het bestaan van een cryogeen bevroren superagent, García, die in de jaren vijftig in een laboratorium werd gecreëerd door de fascistische geheime diensten van generaal Franco. De oude wereld botst met de nieuwe als García en Antonia moeten leren s...
Poster voor Genera+ion Genera+ion De verkenning van moderne seksualiteit door een groep middelbare scholieren (apparaten en alles) test diepgewortelde overtuigingen over het leven, de liefde en de aard van het gezin in hun conservatieve gemeenschap.
Poster voor Generation Hustle Generation Hustle Hoe ver zou je gaan voor macht, roem en fortuin? Met waanzinnige verhalen met hoge inzetten volgt elke aflevering een briljante en brutale jonge ondernemer die sluwheid en creativiteit gebruikt om de meest inventieve high-stakes gokken van het nieuwe millennium uit te voeren.
Poster voor Gossip Girl Gossip Girl Acht jaar nadat de oorspronkelijke website uit de lucht was, maakt een nieuwe generatie tieners uit de privéschool in New York kennis met het sociale toezicht op Gossip Girl.
Poster voor Green Lantern Green Lantern Een live-actie serie die enkele tientallen jaren zal duren en zich zal richten op het ontstaansverhaal van twee grote Groene Lantaarns van de Aarde, terwijl in het verhaal in de ruimte en Groene Lantaarn favoriete personage Sinestro
Poster voor Hacks Hacks Onderzoekt een duister mentorschap dat ontstaat tussen Deborah Vance, een legendarische komiek uit Las Vegas, en een gerechtigde, outcast 25-jarige.
Poster voor Haute Dog Haute Dog Deze creatieve wedstrijdserie voor hondentrimmers van kop tot staart, geïnspireerd op Jess Rona's koffietafelboek "Groomed", toont alle soorten hondenrassen, waarbij in elke aflevering drie hondenkappers in twee ronden tegenover elkaar staan. Deze doggy makeover-tovenaars strijden om de K-9's in K-10's te veranderen
Poster voor Julia Julia Geïnspireerd op het buitengewone leven van Julia Child en haar show 'The French Chef', de uitvinder van voedseltelevisie.
Poster voor Kamikaze Kamikaze De felle en charmante 18-jarige Julie is op een herontdekkingsreis nadat ze haar ouders en broer heeft verloren bij een vliegtuigongeluk. Plotseling bevindt ze zich alleen in een groot herenhuis met dure auto's in de garage, en in theorie alles waar de meeste mensen alleen maar van dromen: jeugd, schoonheid en geld - veel geld - maar materiële bezittingen hebben geen waarde meer voor Julie en ...
Poster voor Karma Karma Zestien deelnemers in de leeftijd van 12 tot 15 jaar gaan volledig off-the-grid - weg van ouders en de normale gemakken van thuis - om puzzels op te lossen en fysieke uitdagingen te overwinnen, met de wetten van karma die de regels bepalen.
Poster voor Legendary Legendary Voguing-teams (ook bekend als "huizen") die rechtstreeks uit de ondergrondse balzaalgemeenschap komen, moeten op ongelooflijke ballen strijden en een sickening manier laten zien om de "legendarische" status te bereiken.
Poster voor Looney Tunes Cartoons Looney Tunes Cartoons Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig en andere grote Looney Tunes-personages gaan door met hun klassieke, door grapjes gedreven tegenslagen.
Poster voor Love & Death Love & Death Twee kerkgangers genieten van het gezinsleven in een klein stadje in Texas, totdat iemand een bijl pakt.
Poster voor Love Life Love Life Een anthologiereeks die elk seizoen een ander persoon volgt vanaf hun eerste romance tot hun laatste
Poster voor Low Country: The Murdaugh Dynasty Low Country: The Murdaugh Dynasty Deze driedelige docuserie onderzoekt de familie Murdaugh, wiens decennia van machtige invloed op het rechtssysteem in de South Carolina lowcountry ontrafelt door beschuldigingen van fraude, bedrog en moord. Afkomstig uit een lange lijn van machtige juristen, genoten Alex Murdaugh samen met zijn vrouw Maggie en zonen Buster en Paul van een ongeëvenaarde invloed op de autoriteiten, totdat Pau...
Poster voor Made for Love Made for Love Een jonge vrouw, op de vlucht na 10 jaar in een verstikkend huwelijk met een, mogelijk sociopathische, tech miljardair, realiseert zich plotseling dat haar man een revolutionair bewakingsapparaat in haar hersenen heeft geïmplanteerd waarmee hij haar bij elke beweging kan volgen.
Poster voor Minx Minx In Los Angeles van de jaren 70 bundelt Joyce, een oprechte jonge feministe, de krachten met een goedkope uitgeverij om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen te creëren.
Poster voor My Mom, Your Dad My Mom, Your Dad Een groep alleenstaande ouders die door hun schoolgaande kinderen zijn genomineerd voor een tweede kans op liefde. De ouders gaan samen naar een huis, zich niet bewust van het feit dat hun volwassen kinderen verderop in de straat in een tweede huis wonen, ze volgen elke beweging door verborgen camera's en manipuleren hun ontmoetingen.
Poster voor Odwilż Odwilż De serie speelt zich af in Szczecin, Polen, en begint nadat het lichaam van een jonge vrouw is ontdekt onder het smeltende ijs. De vraag is: Wie was zij? Waarom is ze gestorven? Wie heeft ze achtergelaten?
Poster voor Our Flag Means Death Our Flag Means Death De serie is gebaseerd op de avonturen van Stede Bonnet, een aristocraat die een leven vol geld achterliet om een ​​piraat te worden naast de beruchte Blackbeard.
Poster voor Pacto Brutal: O Assassinato de Daniella Perez Pacto Brutal: O Assassinato de Daniella Perez In 1992 werd actrice en danseres Daniella Perez vermoord door Guilherme de Pádua en zijn vrouw, Paula Thomaz, in een wrede misdaad met voorbedachten rade. De vroegtijdige dood van de 22-jarige, dochter van de Braziliaanse schrijfster en producente, Internationaal Emmy-winnares Gloria Perez, schokte het land, kreeg bekendheid en haalde jarenlang de voorpagina's van de nationale kranten.
Poster voor Peacemaker Peacemaker De serie onderzoekt de oorsprong van Peacemaker, een man die koste wat kost in vrede gelooft, hoeveel mensen hij ook moet doden om die te krijgen.
Poster voor Pretty Little Liars: Original Sin Pretty Little Liars: Original Sin Twintig jaar geleden werd het arbeidersstadje Millwood door een reeks tragische gebeurtenissen bijna uit elkaar gerukt. Nu, in het heden, wordt een groep ongelijksoortige tienermeisjes, een gloednieuwe groep Little Liars, gekweld door een onbekende aanvaller en moeten ze boeten voor de geheime zonde die hun ouders twee decennia geleden hebben begaan... en ook voor hun eigen zonde.
Poster voor Raised by Wolves Raised by Wolves Op een mysterieuze planeet, nooit bevolkt door de mens maar in het eerste begin van kolonisatie begint een stel androids menselijke kinderen op te voeden.
Poster voor Rap Sh!t Rap Sh!t "Rap Sh!t" volgt twee vrienden van het Miami college die samenkomen om een rapgroep te vormen.
Poster voor Santa Inc. Santa Inc. De onverschrokken elf Candy Smalls zal er alles aan doen om de eerste vrouwelijke kerstman te worden, zelfs als ze als een man moet vechten om hem te krijgen.
Poster voor Selena + Chef Selena + Chef Sinds social distancing thuis, brengt Selena Gomez meer tijd door in de keuken dan ze ooit had gedacht. Maar ondanks haar vele talenten valt nog te bezien of koken daar een van is. In elke aflevering wordt Selena op afstand vergezeld door een andere meesterkok.
Poster voor Station Eleven Station Eleven Een post-apocalyptische saga over meerdere tijdlijnen die de verhalen vertellen van overlevenden van een verwoestende griep terwijl ze proberen de wereld opnieuw op te bouwen , terwijl ze vasthouden aan het beste van wat er verloren is gegaan.
Poster voor That Damn Michael Che That Damn Michael Che Vanuit de simpele geest van Michael Che komt een nieuwe komedieserie, waarbij iedere aflevering illustreert hoe alledaagse situaties ervaren worden, inclusief raciale profilering, werkeloosheid, verliefd worden en meer vanuit Michael's perspectief.
Poster voor The Big Shot with Bethenny The Big Shot with Bethenny De volgende generatie zakenmoguls strijdt om een kans om tweede in rang te worden bij zakenmagnaat en Skinnygirl-oprichtster Bethenny Frankel, en om een felbegeerde positie in haar directieteam te veroveren. In het bedrijfsleven en in het leven neemt Frankel nooit genoegen met uitmuntendheid. Via een reeks levensechte opdrachten en uitdagingen wordt elke aspirant-magnaat op de proef gesteld om ...
Poster voor The Flight Attendant The Flight Attendant Stewardess Cassandra Bowden wordt wakker in haar hotel, met een kater van de nacht ervoor, in Dubai met een lijk naast haar. Bang om de politie te bellen, vervolgt ze haar ochtend alsof er niets is gebeurd, en voegt zich bij de andere stewardessen en piloten die naar de luchthaven reizen. In New York wordt ze ontvangen door FBI agenten die haar vragen stellen over haar recente overstap in Dubai...
Poster voor The Head (2020) The Head (2020) 'The Head', een survival-thriller, volgt tien wetenschappers die vastzitten in een mobiel wetenschappelijk laboratorium op de Zuidpool en beseffen dat een van hen een moordenaar is. De Pastors zullen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het project.
Poster voor The Hype The Hype De werelden van streetwear, zaken en cultuur komen samen. In deze wedstrijd moeten tien streetwear-professionals bewijzen dat ze weten waarover ze praten en een goed product kunnen leveren.
Poster voor The Not-Too-Late Show with Elmo The Not-Too-Late Show with Elmo Elmo, zijn sidekick Cookie Monster en andere favoriete Sesamstraat-vrienden nodigen het hele gezin uit om samen af ​​te stemmen terwijl ze beroemdheden en muzikale gasten interviewen, de nieuwste popcultuur ontdekken en trendy games spelen, allemaal met humor en hart.
Poster voor The Penguin The Penguin 'The Batman' spin-off gelimiteerde serie met hoofdrolspeler Oswald Cobblepot uit de onderwereld.
Poster voor The Prince The Prince Voordat George Britannia regeert, zal hij zijn eigen wetten vaststellen in deze komische kijk op de kinderjaren van de toekomstige koning van Engeland, gezien vanuit het standpunt van de prins. Omdat zijn opvolging niet snel zal komen, zal George in elke aflevering zijn weg vinden in het leven als jonge prins in de moderne tijd, van de 775 kamers van Buckingham Palace tot de zee van corgi's van...
Poster voor The Sex Lives of College Girls The Sex Lives of College Girls Volg vier kamergenoten van de universiteit als ze aankomen op het prestigieuze Essex College in New England. Een bundel tegenstrijdigheden en hormonen, deze meisjes zijn even lief en irritant als ze hun nieuwe, vrije leven op de campus leven.
Poster voor The Staircase The Staircase Onderzoekt het leven van Michael Peterson, zijn uitgestrekte familie in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen.
Poster voor Theodosia Theodosia De serie speelt zich af in 1906 en draait om Theo terwijl ze een selectief team verzamelt dat bestaat uit haar jongere broer Henry en haar vrienden Will en de Egyptische prinses Safiya, om samen te vechten tegen een krachtig geheim genootschap dat erop uit is de wereld te vernietigen met oude Egyptische duistere magie.
Poster voor Tokyo Vice Tokyo Vice Gebaseerd op Jake Adelstein's non-fictie verslag uit eerste hand van de Tokyo Metropolitan Police beat. Het drama toont Adelsteins dagelijkse afdaling naar de neon-onderbuik van Tokio, waar niets en niemand echt is wat of wie hij lijkt.
Poster voor Velma Velma Het oorsprongsverhaal van Velma Dinkley, het onbezongen en ondergewaardeerde brein van de Scooby-Doo Mystery Inc. bende.
Poster voor Wahl Street Wahl Street Neem een kijkje in het leven van wereldster Mark Wahlberg terwijl hij jongleert met de eisen van een rigoureus filmschema in combinatie met een steeds groeiend netwerk van diverse bedrijven, waaronder zijn kledinglijn, zijn fitnessstudio, zijn restaurantketen en zijn productiebedrijf. Onderweg leren kijkers krachtige zakelijke en levenslessen terwijl hij door de vele uitdagingen van een wereldw...